Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#1231 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 07.03.2008 23:09

Kdyz vidim ten slunecnik, tak tady pripominam nasi zabijacku ;)

Přiložené soubory

• 0

#1232 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2008 00:37

hehehe jaktoze si delas screeny z nasich vyprav prisero se srdickovym opaskem?
  • 0

#1233 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2008 08:51

*chlubí se*

Zobrazit příspěvek

Páni to byl ale odvázanej mejdan :wink: Jestli se takhle baví celá aliance... :happy:
  • 0

#1234 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 08.03.2008 13:00

Páni to byl ale odvázanej mejdan  :wink:  Jestli se takhle baví celá aliance... :happy:

Zobrazit příspěvek

premyslis ze k nam prebehnes jo? :happy:
  • 0

#1235 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 10.03.2008 19:19

anything you can do...
tedy tohle mě dostalo :D
  • 0

#1236 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 10.03.2008 20:18

anything you can do...
tedy tohle mě dostalo :D

Zobrazit příspěvek

Paradni
  • 0

#1237 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2008 21:05

Mantore? hh mam menší problém, trochu jsem to přehnal s equipem a teď mam u druida nevyváženou AP s crit. chance.. :cry:
Přiložený soubor  WoWScrnShot_031208_210318.jpg   197.36K   40 Počet stažení
Přiložený soubor  WoWScrnShot_031208_210458.jpg   213.77K   33 Počet stažení
s touhle AP bych měl mít tak 40% critical chance...
třeba tenhle prsten
http://www.wowhead.com/?item=25054
když porovnám 29 agi vs. +15 Agility, +22 Stamina, +30 Attack Power
tak beru of the Bandit.. neni tu silnější equip na agi, respektive něco, co popožene výrazně critical chance bez toho, abych přišel o hodně jiného?
díky :wink:
PS: 0/42/14 samozřejmě, 270 Elemental Leatherworker
  • 0

#1238 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 12.03.2008 21:16

výpis z Armory by nebyl?

edit: dle obrázku to totiž vypadá, že máš stejný equip pro medvěda a kočku, proto ten link na armory by se hodil
  • 0

#1239 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2008 08:56

Kdyz uz jsme u te crit. sance.
Me se zda, ze mam se svym hunterem strasne malou crit. sanci.
Neni tam nejaky zaklad? Protoze muj crit je to co mam z agi + talenty + Crit. strike rating a tech necelych 14% mi prijde malo :wink:
Chuanetta - Armory

Aji by me zajimalo kde Wulfgar a druidem nabral tolik AP :cry:
  • 0

#1240 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2008 11:32

Kdyz uz jsme u te crit. sance.
Me se zda, ze mam se svym hunterem strasne malou crit. sanci.
Neni tam nejaky zaklad? Protoze muj crit je to co mam z agi + talenty + Crit. strike rating a tech necelych 14% mi prijde malo  :wink:
Chuanetta - Armory

Aji by me zajimalo kde Wulfgar a druidem nabral tolik AP  :cry:

Zobrazit příspěvek

treba proto ze je to druid? a ma neco jako leader of the pack? ja kdyz jsem v grupe s jiskrou tak mam za paladina crit. chance pres 21%
  • 0

#1241 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2008 11:34

treba proto ze je to druid? a ma neco jako leader of the pack? ja kdyz jsem v grupe s jiskrou tak mam za paladina crit. chance pres 21%

Zobrazit příspěvek

Leader dava 5%
Ale treba bracha je druid a mu agi dava 2x tolik do critaku.
  • 0

#1242 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 13.03.2008 12:49

....

Zobrazit příspěvek

No ohladne tej kokretnej otazky na ten prsten ja by som zobral ..of the beast. STR pre druida znamena vzy AP = 2xSTR aj v cat aj v bear. Odkedy ale zmenili Hear of the wild , druidovia uz ninjuju aj +ap veci , ktore byvali zvacsa hlavne pre rogues. Kazdopadne na tom crite trochu popracuj, je dost maly na faerala, ale zase este nie si lvl 70.
Obecne plati, ze o nieco lepsie je ist na AP a crit, cez zakladne vlastnosti agi a str, nez cez +ap a +crit rating, kvoli potencionalnemu buffovaniu Blessing of kings. Na druhej strane , zase existuju debuffy co znizuju priamo vlastnosti, napr. paladinsky vindication , kde sa lahsie odolava prave s neatributovym equipom.
Urcite ale u faerala chod radsej do crit na ukor ap, pretoze faeral ma proste prilis vela vyhod z critovania aby sa to dalo prehliadat.
  • 0

#1243 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2008 15:54

no jo, ale nějak si nedokážu představit dát třeba 40%.. to by znamenalo o 350 agi víc... čímž bych přišel o šíleně moc AP a životů..
no je to free, takže armory nemůžu využít, používám stejnej equip, protože "of the bandit" se mi hodí solidní staminou jak na medvěda, tak na kočku svojí AP.. navíc by to stálo dost peněz, další "set" koupim až finální na 70ce
jinak právě dřív jsem pužíval of the beast a of the tiger
- of the beast a of the bandit jsou identický, ale z AP získam víc.. spíš jsem přemýšlel o kombinaci agi + něco nebo jenom agi, ale jak už jsem psal, přijde mi to nevýhodný.. ale na části equipu by se to dalo přežít
zatim mam převážně of the bandit, krapet staršího (z lvlu 60+-) of the beast a prsten a amulet of the Champion
(Str, sta, Defense Rating)

4Chu: to máš jednoduchý, mam heart of the wild=+20% AP, věci na AP, v kočce se počítá i agi do AP v poměru 1:1 a druidí hole dávají AP do shiftu (moje je celkem slabá, jen 197)
problém je, že v PvP lidi skáčou a třeba z medvědem a jeho atk speed to moc nejde jinak, než speciálkama...
  • 0

#1244 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 09:47

...

Zobrazit příspěvek

je uplne fuk ci mas 15STR alebo 30ap, tych 10% nie je len na ap z veci, ale zvysuje sa celkova ap aj z vlastnosti, cize je to jedno. Resp. nie je , STR je lepsia , lebo zlepsuje efektivitu Blessing of Kings, pripadne talent Naturing Instinct. A ten crit..to tam nemate nejake itemy s +crit ratingom? Cez len agi to asi nedas, dat agilitu okolo 600 uz nie je take jednoduche. Samozrejme netusim ako na free funguju gemy, enchanty a faction rewardy a pod. U faerala je klasika, ze si dava enchanty skoro vsetko +agility, kvoli tankovaniu.
  • 0

#1245 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 10:14

Background uz jede! Tesite se na novej ostrov? :)
  • 0

#1246 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 10:29

Co ja viem, ja ani velmi nie..klasicky reset equipu z PvE aky sme uz zazili nas caka, takze Blizz vsetky veci spristupnil vsetkym. U nas to ludi akurat tak demotivovalo robit akekolvek PvE. Este ze sme na PvP serveri a mozeme si davat do drzky so Zylos Handom. Ja som mal este kam postupovat aj bez noveho ostrova, nepatril som k tym 5% hracov WOW co dali Ilidiana.
  • 0

#1247 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 10:57

No instance na ostrove ma bejt 65+ takze to neni postup vejs, ale spis rozsireni, coz bych kvitoval spis pozitivne :) Stejne jako zruseni pristupaku do BT a misto nej titul Hand of A'dal... a pro vas drzkomlatce bude rovny prepocitani honoru, tak nebud depresivni, vem do ruky mavatko a hura do pruvodu na oslavu 2.4 :)
  • 0

#1248 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 11:13

Co ja viem, ja ani velmi nie..klasicky reset equipu z PvE aky sme uz zazili nas caka, takze Blizz vsetky veci spristupnil vsetkym. U nas to ludi akurat tak demotivovalo robit akekolvek PvE. Este ze sme na PvP serveri a mozeme si davat do drzky so Zylos Handom. Ja som mal este kam postupovat aj bez noveho ostrova, nepatril som k tym 5% hracov WOW co dali Ilidiana.

Zobrazit příspěvek

Já zas nevidím nic špatného na tom, že je před vydáním datadisku možnost si osahat věci, na které většina jen tak nedosáhne. Ono těch 100 badgů za kus taky není málo. Tohle všechno ale zase padá s tím, kdyby datadisk vyšel třeba až za půl roku.

A motivace? Po naší první návštěvě slinty Gruula, kdy nám chyběl utnout pouze poslední chlup (1%) jen vzrostla.
  • 0

#1249 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 11:17

Na honor kaslem , v PvP ide o zabavu ;-) 2.4 neprinesie podla mna ziadne zlepsenie sucasneho stavu totalnej dominancie resto druidov v arenach. No a v PvE kde sa zavadzaju veci za badge co su na urovni T6 , kvoli ktorym niektori minuli neskutocne tisice goldov na opravy a teraz bude stacit farmit zopar heroic denne a jeden Karazhan tyzdenne tiez nie je prave motivacia.
Kazdopadne to je klasicka priprava na datadisk, presne ako pri Burning Crusade ;-)
  • 0

#1250 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 11:18

Já zas nevidím nic špatného na tom, že je před vydáním datadisku možnost si osahat věci, na které většina jen tak nedosáhne. Ono těch 100 badgů za kus taky není málo. Tohle všechno ale zase padá s tím, kdyby datadisk vyšel třeba až za půl roku.

A motivace? Po naší první návštěvě slinty Gruula, kdy nám chyběl utnout pouze poslední chlup (1%) jen vzrostla.

Zobrazit příspěvek

to bola jednoznacne na vine Polarka , Yvale ;-) Dufam, ze nedostala nazrat za to ;-)
  • 0

#1251 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 11:34

a kdy ma vyjit datadisk vubec? a jakej novej ostrov? vysetlete pro nas lenochy co to nechteji nikde hledat
  • 0

#1252 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 11:41

to bola jednoznacne na vine Polarka , Yvale ;-) Dufam, ze nedostala nazrat za to ;-)

Zobrazit příspěvek

Pfff, všichni jste stejní. Vždy za všechno může Polárka, Yvale, anebo obě. Ale ty občasné nehody, jako třeba vystřelení posledního šípu v polovině boje s bossem. Při záchraně Thraala si všimnout až při boji s drakem, že je na zádech rybářský prut namísto zbraně. Zabočení za špatný roh v Karazhanu a následné hledání. Občasné ustřelení s misdirectionem na někoho jiného než otloukánka (nedejbože léčitele) a jiné příhody, tak to je dílem osudu. V tom jsou Yvale i Polárka nevinně, no opradu. :wink:

//edit: Yvale to nechtěla říkat, ale prej někomu z Mementa při tom boji upadly na zem vidličky. Kterejpak šikula je asi nosí ? :cry:
  • 0

#1253 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 11:44

a kdy ma vyjit datadisk vubec? a jakej novej ostrov? vysetlete pro nas lenochy co to nechteji nikde hledat

Zobrazit příspěvek

kuk
  • 0

#1254 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 13:05

kuk

Zobrazit příspěvek

dík!
  • 0

#1255 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2008 17:35

je uplne fuk ci mas 15STR alebo 30ap, tych 10% nie je len na ap z veci, ale zvysuje sa celkova ap aj z vlastnosti, cize je to jedno. Resp. nie je , STR je lepsia , lebo zlepsuje efektivitu Blessing of Kings, pripadne talent Naturing Instinct. A ten crit..to tam nemate nejake itemy s +crit ratingom? Cez len agi to asi nedas, dat agilitu okolo 600 uz nie je take jednoduche. Samozrejme netusim ako na free funguju gemy, enchanty a faction rewardy a pod. U faerala je klasika, ze si dava enchanty skoro vsetko +agility, kvoli tankovaniu.

Zobrazit příspěvek

ahá s tou AP jsem myslel, že musim přejít z beast na bandit, no neva :cry:
+crit samo že je, jako normálně, pak by mi ale zas přišlo hloupý nevyužít nejlepšího poměru na dodge z postav u druida...
  • 0

#1256 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2008 15:16

třeba tohle bych mohl mít
http://www.wowhead.com/?item=25605
ale můj aktuální
http://www.wowhead.com/?item=31229
of the Bandit mi přijde lepší :cry:
  • 0

#1257 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.03.2008 23:38

výpis z Armory by nebyl?

edit: dle obrázku to totiž vypadá, že máš stejný equip pro medvěda a kočku, proto ten link na armory by se hodil

Zobrazit příspěvek

výpis z armory asi z neofiku nepujde řekl bych
  • 0

#1258 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2008 15:24

výpis z armory asi z neofiku nepujde řekl bych

Zobrazit příspěvek

tak by se položila otázka, co vše funguje a co ne
  • 0

#1259 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2008 12:32

Páni to byl ale odvázanej mejdan  :cry:  Jestli se takhle baví celá aliance... :wink:

Zobrazit příspěvek

takovehle mejdany se ti už líbí víc?

Přiložené soubory

• 0

#1260 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2008 20:27

Musím se pochlubit s tím, koho mi Druidové svěřili do péče :-)

Přiložené soubory

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních