WoW
Odesláno 25.02.2008 15:36
Jedu prvně fury s dvěma swordama a řekl bych, že je to ucházející, ale kdosi mi říkal že na pvp se vyplatí začínat s arms kvůli imp. harmstring a pod.
Odesláno 26.02.2008 10:56
Odesláno 26.02.2008 11:01
Sak overpower ma taky CD, evasion do nej proste musis vecpatMat tvoje problemy bublinka
Skor mi povedz ako si mam s warriorom poradit ja ked zapnem svoju "brutalnu" 5min cd abilitu evasion a warrior sa mi len zasmeje a podakuje ako mu skvele pomaham ked ma moze utlct overpowerom za 5 rage ;-)

Odesláno 26.02.2008 13:08
Sak overpower ma taky CD, evasion do nej proste musis vecpat
Ano to ma celych 6sec. Pri 3,5s rychlej zbrani ani velmi nepostrehnem ze nastala nejaka zmena pri pocte zasahov

Proste warrior je absolutne antirogue classa, evasion riesi overpowerom, ktory ma crit chance vacsi ako rogue ambush, neda sa mu vyhnut a spusta bleed ktory nahradi 2 strateny zasah pri 6cd overpoweru popri zapnutej evasion.
Nableedovat a kitovat sa takisto neda , pretoze udrzat sa v 1yardovej dead zone pri 15sec intercept cooldowne je na hranici reakcnych moznosti ;-)
Demoralizing shout , piercing shout , aoe fear - ani jeden nerobi ziadnu damage a vsetky spolahlivo vyhadzuju z hide.
Stun - kazdy PvP warrior moze mat odolnost 30% na stun, orkovia 45%, talent second wind je tam uz len pre istotu ;-)
Ale v podstate to nie je nic vynimocne, warrior je proste standartna WOW classa , tak ako BM hunter, warlock, vsetci druidi, vsetci paladini , resto shaman, mage pre ktorych je rogue free kill.
Odesláno 26.02.2008 16:30
Odesláno 26.02.2008 23:56
Tak z tohodle bych byl blbej :D ještě že to nehraju :)Ano to ma celych 6sec. Pri 3,5s rychlej zbrani ani velmi nepostrehnem ze nastala nejaka zmena pri pocte zasahov
![]()
Proste warrior je absolutne antirogue classa, evasion riesi overpowerom, ktory ma crit chance vacsi ako rogue ambush, neda sa mu vyhnut a spusta bleed ktory nahradi 2 strateny zasah pri 6cd overpoweru popri zapnutej evasion.
Nableedovat a kitovat sa takisto neda , pretoze udrzat sa v 1yardovej dead zone pri 15sec intercept cooldowne je na hranici reakcnych moznosti ;-)
Demoralizing shout , piercing shout , aoe fear - ani jeden nerobi ziadnu damage a vsetky spolahlivo vyhadzuju z hide.
Stun - kazdy PvP warrior moze mat odolnost 30% na stun, orkovia 45%, talent second wind je tam uz len pre istotu ;-)
Ale v podstate to nie je nic vynimocne, warrior je proste standartna WOW classa , tak ako BM hunter, warlock, vsetci druidi, vsetci paladini , resto shaman, mage pre ktorych je rogue free kill.
Odesláno 27.02.2008 00:42
Odesláno 27.02.2008 00:46
Odesláno 28.02.2008 15:04
Jestli sem to dobre pochopil, tak musime zabit toho jejich generala. Je to vubec realne se tam dostat? Protoze jak se dostanou reinforcement na nulu konci BG. A me by se to kopi libilo

A jen tak mimochodem, jsem v tom AV uplne ztraceny

Odesláno 28.02.2008 15:43
Ono aj tak 90% AV konci zabitim Drekthara / Vanndara takze aj keby vyhra nestacila nemal by to byt problem

Odesláno 28.02.2008 15:53

Ja tam moc nepomuzu s mym 51.lvlem

Odesláno 28.02.2008 16:14
nj to jsou prave specifika free serveru jako ze ambush funguje i beze skrytu zepredu a mecem, sinister strike je opravdu instanti (postrada ten sec cooldown co kazda schopnost) ten ambush koneckoncu taky a takove podobne vylomeniny...free servery jsou timhle prolezlejá teda nevím jestli je velkej rozdíl mezi free serverem a ofikem ,ale kámoš hraje na nějakým free a tam furt říká jak se svým zlodějem 70tkou někoho sejmává :)
Odesláno 29.02.2008 12:00
Jelikoz expim vpodstate porad s Warlockem, uvazuji, ze respectnu do Protection.
Ale s touhle vetvi nemam vubec zadne zkusenosti.
Postavil bych to takhle.
Jde mi hlavne o levelovani s Warlockem a samozrejme tankovani instanci.
Zbytek bych pak dal do Protection.
Ale velice rad si necham poradit. (chci hlavne Devastate Spam) za pouhych 9rage.
Odesláno 29.02.2008 12:45
Odesláno 29.02.2008 12:59
Odesláno 29.02.2008 14:11
Mno nevím u toho tvýho buildu, jestli nevzít radši místo 3 bodů v HS 3 body v imp. revenge. Co tak osobně občas tankuju jako koníčka, tak HS nepoužívám vůbec, když už potřebuju, tak si hodím Shield Block a z toho prásknu Revenge, což nemá špatný dmg, je to instant a ještě mi to přidá nějakej threat.Ten build mas nejaky nedokonceny, 7 bodov zostava
![]()
Kazdopadne odved na tvoju otazku je , ze ano, je to utok naviac bez cd, a pre prot warriora je to vyborna vec. K tomu buildu, ja by som ho siel takto.
Odesláno 29.02.2008 14:16
Tech 7 bodu sem bral jako volnych, dal bych je do protectionu.Ten build mas nejaky nedokonceny, 7 bodov zostava
![]()
Kazdopadne odved na tvoju otazku je , ze ano, je to utok naviac bez cd, a pre prot warriora je to vyborna vec. K tomu buildu, ja by som ho siel takto.
Takhle.
Jen nevim co se vice oplati Imp. HS x Imp. ThunderClap; a Imp.Revenge x Imp.Def.Stance
Odesláno 29.02.2008 15:55
Odesláno 29.02.2008 15:58
Nepouzivat HS je chyba, je to uder co robi vela threatu / rage, pouzivat vzdy ak je dost rage a netreba si ju pridavat bielou damage.
Odesláno 29.02.2008 16:06
Podle mě není HS na tankování kdovíjakej zázrak, protože je to až na první následující útok po použití (snad to všichni chápou ;)) a že bych zrovna tímhle držel aggro, to ani snad ne, na to mě úplně ideálně stačí sunder armor, kterej je instant, stojí to pár šušnů rage a sundá to mobovi nějakej armor. HS mi tam ale vůbec nepasuje ;)Nepouzivat HS je chyba, je to uder co robi vela threatu / rage, pouzivat vzdy ak je dost rage a netreba si ju pridavat bielou damage.
Jinak co se toho buildu týče, pokavad by se vzal HS a dalo by se to do revenge, tak ten jeden bodík z Anger Managementu, bych nejspíš nacpal do imp. bloodrage.
Odesláno 29.02.2008 18:39
Neni zazrak :) Co do threatu tak spis motas sunder, shield slaim, revenge a devastate - HS sem tam soupnes taktez, ale spis na paleni rage kdyz prebejva, ne ze bys ho potreboval.Podle mě není HS na tankování kdovíjakej zázrak...
Kazda abilita je dobra, co threat zvysi, ale ona se realita od propoctu lisi a ukolem tanka neni delat damáž, od toho je tam ten plebs co se mota kolem

A to, ze mob nedela 3 vteriny dmg muze bejt klidne rozdil mezi wipe a newipe, takze bych ty dva improved talenty urcite nepovazoval za bezvyznamny :) To ze je nevyuzijes u bossu je sice fakt, nicmene ze by lip drzel aggro bosse prave levnejsi HS to se mi nezda :)
Odesláno 03.03.2008 09:58
HS sa jednoducho pri dostatocnych zasobach rage z damage oplati, lebo nespusta global cd, s rychlou zbranou a spamovanim hs dosiahnem vacsi threat a to je moja hlavna uloha vo vacsine pripadov. Ak nemam threat, tak dps musia brzdit a to byva niekedy fatalne.
V tomto prave improved revenge je nebezpecne, neda sa vypnut, ako tanky ste urcite zazili aky je problem, ked date prvy uder na moba a on vas missne, dodgnete a pod. zrazu nie je rage a ten mag akurat critol fireball za 7k ;-) A toto presne robi improved revenge, ja by som to nebral vobec , vyuzitie to ma mozno tak v heroicoch s malo cc a slabym equipom tanka.
Odesláno 03.03.2008 11:09
Jop, sem ustrelil motas ty tri ne ctyri :) Ja nerikam ze se HS pri dostatecnych zasobach rage neoplati nebo sem to nekde psal? :)No ak raz niekto ma devastate tak urcite nepouziva sunder armor nikdy ;-)
HS sa jednoducho pri dostatocnych zasobach rage z damage oplati, lebo nespusta global cd, s rychlou zbranou a spamovanim hs dosiahnem vacsi threat a to je moja hlavna uloha vo vacsine pripadov. Ak nemam threat, tak dps musia brzdit a to byva niekedy fatalne.
Tuhle situaci v praxi pokrejva taunt, od toho tam ta abilita je. Vime ze DPS nikdy nedavaj tankovi cas, vetsinou je neuveritelna vyhra uz jen to, kdyz mak nesmazi moba prvnim firebalem pul vteriny po pullnuti :D A zvlast v PUGach je situace vetsinou kriticka - uvedom si ze Chuanete neradis jak tankovat v sehrany parte s epic vybavou :)V tomto prave improved revenge je nebezpecne, neda sa vypnut, ako tanky ste urcite zazili aky je problem, ked date prvy uder na moba a on vas missne, dodgnete a pod. zrazu nie je rage a ten mag akurat critol fireball za 7k ;-) A toto presne robi improved revenge, ja by som to nebral vobec , vyuzitie to ma mozno tak v heroicoch s malo cc a slabym equipom tanka.
Odesláno 03.03.2008 11:45
Tedkom sem si sehnal to kopi takze to do te 60ky doklepnu s Arms a pak respectnu.
Diky za super postrehy.
Ja se na to vcelku tesim, protoze v instancich me to dost bavilo. Jen jsem mel vzdy problem s vice cilema, ale warr na vice cilu asi neni stavenej no.
Odesláno 03.03.2008 15:36
Jo to s tím tankováním více cílů sem si při svejch začátcích myslel taky, ale pak sem si přečetl takovou strašně šikovnou příručku a ted když se zadaří tak chytnu i 8 mobů najednou /ovšem moc dlouho se to udržet nedá ;)/ Hlavní je se chovat tak, jak by se člověk nechoval sám, tzn naběhnout mezi pořádnou hromadu mobů, co nejčastěji používat taunt /hned jak je možnost/, dále zapnout bloodrage se taky oplatí, protože rage dělá i nějakej global threat a pak je sunder armorovat všechno okolo. Já to většinou dělám tak že dám sunder/tab/sunder a tak pořád dokola. Pokud někdy missnu, zapnu shield block, revenge a jedem znova. Poslední dobou co chodím Uldaman mám spíš starost o healera, kterej většinou nestíhá valit bulvy jak mi to hp leze dolů ;)Presne tak. Tankovat se chci zacit teprve ucit, ale asi pockam az tak na 60 lvl a zacnu v Outlandu.
Tedkom sem si sehnal to kopi takze to do te 60ky doklepnu s Arms a pak respectnu.
Diky za super postrehy.
Ja se na to vcelku tesim, protoze v instancich me to dost bavilo. Jen jsem mel vzdy problem s vice cilema, ale warr na vice cilu asi neni stavenej no.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních