Myslim ze Blizzardi vytreli vsem zrak a udelali skvelej komercni tah, kterej mimochodem prospeje vsem co chtej kvalitni onlinovky. Myslim ze prave Wow ukazal vsem, vcetne Bioware potencial kterej to ma a donuti je udelat pro podporu PW v Nwn 2 vic nez mozna meli puvodne v planu.
Druha vec je ze vubec treba system boje a jeho pocitani ve wow mi osobne mnohem vic "sedi" nez system boje v nwn - pokud neni skutecne velkej rozdi lvl protivnika trefis vzdycky, redukce predanyho dmg se pocita z hodnoty protivnikova armoru, tj. nenastavaj situace kdy do sebe dva mlatej pul hodiny, nemuzou se trefit a nic krome toho nedelaj... boj je dynamictejsi, je mnohem vic fint a moznosti, pro me osobne mnohem zabavnejsi nez v nwn, to je ale dany rozdilnymi systemy na kterejch jsou obe hry postaveny a mimo to taky datem vydani.
Svet Wow mi taky sedi, je dostatecne spletitej, plnej pribehu a legend. Nicmene je hrani wow o necem jinym nez hrani PW vytvorenych neplacenymi nadsenci. Je podle me mnohem unifikovanejsi a min individualni nez hrani v nwn PW, i kdyz technicky o mnoho dokonalejsi.
To ze se tu Silfern potrebuje presentovat tak jak to dela, vypovida o neradostnym stavu jeho sebevedomi, nikoliv o hrach o kterejch mluvi :)
A navic to ze srovnava specifika wow nikoliv s nwn ale primo s Demonou me osobne dela naopak radost, je videt ze to jakou "slavu" tady predvedl mu porad lezi v hlave
Tys mel byt psycholog.... Ale skoda ze jim nejsi, nemluvil by jsi z cesty o psychickem rozpolozeni jinych lidi :-)
Jen jsem se nudil a nasel si tu prihodne tema :oP
Stejne jako se nudim ted protoze je maintence, jinak bych na tuto stranku ani nezabloudil :oP