Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#91 Host_sillfern_*

Host_sillfern_*
  • Host

Odesláno 29.03.2006 09:56

Myslim ze Blizzardi vytreli vsem zrak a udelali skvelej komercni tah, kterej mimochodem prospeje vsem co chtej kvalitni onlinovky. Myslim ze prave Wow ukazal vsem, vcetne Bioware potencial kterej to ma a donuti je udelat pro podporu PW v Nwn 2 vic nez mozna meli puvodne v planu.

Druha vec je ze vubec treba system boje a jeho pocitani ve wow mi osobne mnohem vic "sedi" nez system boje v nwn - pokud neni skutecne velkej rozdi lvl protivnika trefis vzdycky, redukce predanyho dmg se pocita z hodnoty protivnikova armoru, tj. nenastavaj situace kdy do sebe dva mlatej pul hodiny, nemuzou se trefit a nic krome toho nedelaj... boj je dynamictejsi, je mnohem vic fint a moznosti, pro me osobne mnohem zabavnejsi nez v nwn, to je ale dany rozdilnymi systemy na kterejch jsou obe hry postaveny a mimo to taky datem vydani.
Svet Wow mi taky sedi, je dostatecne spletitej, plnej pribehu a legend. Nicmene je hrani wow o necem jinym nez hrani PW vytvorenych neplacenymi nadsenci. Je podle me mnohem unifikovanejsi a min individualni nez hrani v nwn PW, i kdyz technicky o mnoho dokonalejsi.

To ze se tu Silfern potrebuje presentovat tak jak to dela, vypovida o neradostnym stavu jeho sebevedomi, nikoliv o hrach o kterejch mluvi :)
A navic to ze srovnava specifika wow nikoliv s nwn ale primo s Demonou me osobne dela naopak radost, je videt ze to jakou "slavu" tady predvedl mu porad lezi v hlave :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Tys mel byt psycholog.... Ale skoda ze jim nejsi, nemluvil by jsi z cesty o psychickem rozpolozeni jinych lidi :-)

Jen jsem se nudil a nasel si tu prihodne tema :oP

Stejne jako se nudim ted protoze je maintence, jinak bych na tuto stranku ani nezabloudil :oP
  • 0

#92 Host_sillfern_*

Host_sillfern_*
  • Host

Odesláno 29.03.2006 09:58

V koupeny hre je tusim mesic hrani zdarma, ale mam pocit ze to rozchodis jenom za roven se zaplacenym kuponem na 3 mesice - tudiz mas za cenu 3 mesicu po koupi hry mesice 4, ale ty 3 si proste zaplatit musis.
Dalsi moznosti je jakysi "demo", ktery koupena hra obsahuje - naistalujes a spustis myslim na 14 dni nebo tak, hrajes omezene (nemuzes obchodovat s ostatnimi hraci atd.) ale jestli jde spusit hned na koupeny hre to netusim.

Zobrazit příspěvek

Tve pocity jsou jako vzdy mylne :oP

Po zakoupeni hry mas mesic zdarma, tato cast je jeste pravdiva, ale behem teto doby musis vyplnit cislo sve kreditky na patricne mista, nebo si koupit kupon jinak jsi po mesici dohral. Reci o trimesicnim kuponu je holy nesmysl :-)
  • 0

#93 Host_sillfern_*

Host_sillfern_*
  • Host

Odesláno 29.03.2006 10:01

právě...ale kdo má ta desetiletí čekat než to bude stát pakatel nebo skoro nic :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Nevim me 400 korun mesicne za x hodin zabavy prijde jako pakatel, kdyz to jsem schopnej nechat za jeden vecer v hospode... (a to je jeste poklidnej vecer hehe)
  • 0

#94 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 10:10

Nevim me 400 korun mesicne za x hodin zabavy prijde jako pakatel, kdyz to jsem schopnej nechat za jeden vecer v hospode... (a to je jeste poklidnej vecer hehe)

Zobrazit příspěvek

jsem chudý student a nedostávám od rodičů ani korunu,těžce vydělávám na vše,co mám....a ještě doma furt někdo peskuje,že chtějí víc...takže je to docela těžké...hlavně dát jen tak 1500 na WoW a dalších 1200 za 3 měsíce i když ten první(takže 4 měsíce)je zadáčo.

A nemůžu být jen v práci a pak na WoWu,taky škola a jiné věci....ne?

kdybych měl jen práci,není problém.....stálý příjem....pak paření:)
  • 0

#95 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 13:24

Tys mel byt psycholog.... Ale skoda ze jim nejsi, nemluvil by jsi z cesty o psychickem rozpolozeni jinych lidi :-)
Jen jsem se nudil a nasel si tu prihodne tema :oP
Stejne jako se nudim ted protoze je maintence, jinak bych na tuto stranku ani nezabloudil :oP

Zobrazit příspěvek

Tak tak, je dulezity vsem objasnit jak moc jsem mimo a jak ti na tom co si ostatni mysli nezalezi :innocent2:
  • 0

#96 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 13:31

Tak tak, je dulezity vsem objasnit jak moc jsem mimo a jak ti na tom co si ostatni mysli nezalezi :blink:

Zobrazit příspěvek

Na jastericu si fakt dost ukecany... :innocent2:
  • 0

#97 Host_sillfern_*

Host_sillfern_*
  • Host

Odesláno 29.03.2006 14:22

Tak tak, je dulezity vsem objasnit jak moc jsem mimo a jak ti na tom co si ostatni mysli nezalezi :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Tak tak a taky je dulezity neco rict i tam kde neni co dodat :oP
  • 0

#98 Host_Valerie.CZ_*

Host_Valerie.CZ_*
  • Host

Odesláno 29.03.2006 15:21

založte si topic hadame se s deekinem a neotravujte s tim tady
  • 0

#99 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 16:25

Vzdy prekvapuje ta povysenecka nadradenost DM,WB :innocent2:
  • 0

#100 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 18:20

Tve pocity jsou jako vzdy mylne :oP

Po zakoupeni hry mas mesic zdarma, tato cast je jeste pravdiva, ale behem teto doby musis vyplnit cislo sve kreditky na patricne mista, nebo si koupit kupon jinak jsi po mesici dohral. Reci o trimesicnim kuponu je holy nesmysl :-)

Zobrazit příspěvek

K tomu aby jsi zalozil acc uz musis zadat bud cislo platebni karty nebo herni kupon. Bez toho ucet nezalozis cili ten mesic hrani je ti vicemene na [sedmikráska] takze si mimo ty :innocent2: Jediny v cem se deekin sekl je ze kupon je na 2 mesice ne na 3 :blink:
Mimochodem nezastavam se deekina nemam ho rad jako vsichni ostatni. Mindraky uz by si mohl jit lecit nekam jinam :wink:
  • 0

#101 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 21:33

ale já mám Deekina rád!
jsem nemocnej? :innocent2:
  • 0

#102 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 21:45

ale já mám Deekina rád!
jsem nemocnej? :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Neboj blbost neni nemoc :wink:
  • 0

#103 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2006 21:47

Deekine... co tím ten škaredej pán myslel? :innocent2:
  • 0

#104 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2006 07:36

Deekine... co tím ten škaredej pán myslel? :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Aaaale, nema me rad od te doby co jsem mu poradil ze vykon pc zvysi dvojnasobne kdyz smaze adresar windows/system... nechapu proc :)
  • 0

#105 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2006 07:50

Aaaale, nema me rad od te doby co jsem mu poradil ze vykon pc zvysi dvojnasobne kdyz smaze adresar windows/system... nechapu proc :)

Zobrazit příspěvek

HA vsichni moc dobre vedi ze ja chtel prestoupit na Linux XP service pack 2 a proto jsem te nechal z litosti mi takto radit :innocent2:
Mimochodem Deekin fandi vode :wink:
  • 0

#106 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2006 08:04

HA vsichni moc dobre vedi ze ja chtel prestoupit na Linux XP service pack 2 a proto jsem te nechal z litosti mi takto radit :innocent2:
Mimochodem Deekin fandi vode :wink:

Zobrazit příspěvek

Pro dobrotu na zebrotu... a to jsem mu Linux XP poradil taky ja.
A mimochodem keca, jsem proti vode v botach i v zaludku.
  • 0

#107 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 31.03.2006 12:22

Tak tiez som si trochu WOW osahal, zatial len na free , takze na mnozstvo veci mam urcite znacne pomyleny nazor, ale zaklad je predsa len rovnaky ;-)

Pozitivum je pre mna ten obrovsky a krasny svet , ktory sice ani zdaleka nezije a nema atmosferu ako povedzme v nejakych singloch (Gothic) , ale prechadzat sa po nom je zazitok.

Druhe pozitivum su questy, celkom je fajn hrat aspon zmojho pohladu po dlhom case hru kde plnim nejake ulohy a tak sa posuvam na nove miesta.

Tretim su obrovske pocty itemov, ktore sa sice v podstate velmi nelisia ale klasicka radost z equip huntingu funguje spolahlivo ;-)

RPG system za vela nestoji, je to klasicky jednoduchucky model aky poznam zo staruckeho Diabla II s velmi malo upravami.

XP system je podla mna mizerny, odmeny za questy spravidla vonkoncom nezodpovedaju ich narocnosti a expenie na NPC sa riadi uplne primitivnym a jednoduchym modelom ... PC lvl vs moob lvl.

Subojovy system, no zatial ani neviem co si o nom mysliet, zatial ma vobec za srdce nechytil, velmi som si nemohol dovolit suboje naraz proti viac ako 3 protivnikom, ale casom na to mozno pridem. Dobra vec je cooldown vlastnosti ale co je lepsie aj itemov , co do boja vnasa v celej jeho akcnosti aspon stipku uvazovania.

Zatial som nemal moznost vyskusat velmi v praxi dalsie zalezitosti vo WOW ako PVP alebo interakcia s obrovskym mnozstvom dalsich hracov. Na druhu stranu tym, ze je WOW zamerane v podstate na masy a znacne akcne, neviem, ci je sanca vobec najst rovnaku krvnu skupinu medzi tou masou ;-)

Takze zatial len tolko s mojho "osahavania" WOW, je to uplne ina hra ako NWN, zamerana inym stylom skor na akcnejsich hracov, myslim , ze nema potencial udrzat ma dlhodobo , ale na to mozno zmenim nazor ked skusim official. Nikdy tam ale clovek nezazije nieco take ako DM quest na Demone, ci meniaci sa svet podla cinov postav v nom, co je jednoznacne vyhoda otvoreneho systemu NWN.
  • 0

#108 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2006 13:04

Tak tiez som si trochu WOW osahal, zatial len na free , takze na mnozstvo veci mam urcite znacne pomyleny nazor, ale zaklad je predsa len rovnaky ;-)

Pozitivum je pre mna ten obrovsky a krasny svet , ktory sice ani zdaleka nezije a nema atmosferu ako povedzme v nejakych singloch (Gothic) , ale prechadzat sa po nom je zazitok.

Druhe pozitivum su questy, celkom je fajn hrat aspon  zmojho pohladu po dlhom case hru kde plnim nejake ulohy a tak sa posuvam na nove miesta.

Tretim su obrovske pocty itemov, ktore sa sice v podstate velmi nelisia ale klasicka radost z equip huntingu funguje spolahlivo ;-)

RPG system za vela nestoji, je to klasicky jednoduchucky model aky poznam zo staruckeho Diabla II s velmi malo upravami.

XP system je podla mna mizerny, odmeny za questy spravidla vonkoncom nezodpovedaju ich narocnosti a expenie na NPC sa riadi uplne primitivnym a jednoduchym modelom ... PC lvl vs moob lvl.

Subojovy system, no zatial ani neviem co si o nom mysliet, zatial ma vobec za srdce nechytil, velmi som si nemohol dovolit suboje naraz proti viac ako 3 protivnikom, ale casom na to mozno pridem. Dobra vec je cooldown vlastnosti ale co je lepsie aj itemov , co do boja vnasa v celej jeho akcnosti aspon stipku uvazovania.

Zatial som nemal moznost vyskusat velmi v praxi dalsie vo WOW ako PVP alebo interakcia s obrovskym mnozstvom dalsich hracov. Na druhu stranu tym, ze je WOW zamerane v podstate na masy a znacne akcne

Takze zatial len tolko s mojho "osahavania" WOW, je to uplne ina hra ako NWN, zamerana inym stylom skor na akcnejsich hracov, myslim , ze nema potencial udrzat  ma dlhodobo , ale na to mozno zmenim nazor ked skusim official. Nikdy tam ale clovek nezazije nieco take ako DM quest na Demone, ci meniaci sa svet podla cinov postav v nom, co je jednoznacne vyhoda otvoreneho systemu NWN.

Zobrazit příspěvek

no taky jsem si to osahal a vyzkoušel jsem WoW také na free serveru a mohu říci hlavě to,že jsem nějak nepochopil soubojový systém na boj na blízko....sice mám mága...ale když jsem chtěl praštit obyčejného zombíka tak to bylo doooost divný.....raději jsem do něj pálil kouzla,ty vypadají hezky :innocent2:
  • 0

#109 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2006 13:33

Kdyz ses mak, nemas nikoho mlatit po hlave :innocent2:
  • 0

#110 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2006 13:45

Kdyz ses mak, nemas nikoho mlatit po hlave  :wink:

Zobrazit příspěvek

:blink: no,hehe,máš pravdu,ale já když už jsem tu hůl měl,chtěl jsem se podívat jak to vypadá....a jak na to :innocent2: sice jsem pár krys tou holí zabil,ale raději kouzlím
  • 0

#111 Host_Valerie.CZ_*

Host_Valerie.CZ_*
  • Host

Odesláno 02.04.2006 11:05

Nikdy tam ale clovek nezazije nieco take ako DM quest na Demone

Zobrazit příspěvek

s timhle fakt nesouhlasim
  • 0

#112 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2006 13:41

s timhle fakt nesouhlasim

Zobrazit příspěvek

S timhle souhlasim :innocent2:
  • 0

#113 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2006 18:32

S timhle souhlasim :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Bodejt :wink:
  • 0

#114 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2006 19:11

Bodejt  :wink:

Zobrazit příspěvek

Hele ty skareda elfice hodlam to zase predplatit takze se zase priprav na slouzeni :innocent2:
  • 0

#115 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2006 19:43

Hele ty skareda elfice hodlam to zase predplatit takze se zase priprav na slouzeni :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Sakrys ja kdyz to precetl poprve tak jsme myslel ze je tam soulozit :wink:
  • 0

#116 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2006 20:08

Sakrys ja kdyz to precetl poprve tak jsme myslel ze je tam soulozit :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak nic deeku nas kryci vyraz byl prohlidnut :blink: a ja ti to rikal ze mame dat neco jinyho :innocent2:
  • 0

#117 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2006 20:58

Tak nic deeku nas kryci vyraz byl prohlidnut :wink:  a ja ti to rikal ze mame dat neco jinyho :innocent2:

Zobrazit příspěvek

bukvice
  • 0

#118 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.04.2006 09:27

Hele ty skareda elfice hodlam to zase predplatit takze se zase priprav na slouzeni :blink:

Zobrazit příspěvek

Myslis zase te tahat z pruseru? :innocent2:
  • 0

#119 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 04.04.2006 09:52

Zatial som vo WOW este nenasiel zabavny quest, mam dojem ze to ani engine nedovoluje, kedze nieco take ako komunikacia ako pozname povedzme z BG II a pod tam evidetne nehrozi. Rovnako interakcia s okolim je technicky velmi divne urobena, celkom ma dostalo , ked mi vdaka enginu "davala quest" mrtvola na zemi s ktorou som "komunikoval" ;-)
Porovnavat WOW questy s DM questami ako pozname z Demony to je uplne zvrhle. No a GM na WOW mam dojem, ze nic podobne nerobia.
Ale je mozne , ze sa neskor dostanem k vyborne prepracovanym questom, ale uz som mierne skepticky :innocent2:
  • 0

#120 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.04.2006 11:10

Ja myslim ze zabava jde vzdycky zevnitr, z cloveka, a hra ji jenom bud umozni, nebo neumozni vylezt ven.
Osobne si, vzhledem k tomu ze jsem cet historii Azerothu, uziju atmosfery kdyz jde banda pres Stromwind odhalit ze lady Katrana je infiltrovanej drak, doprovazet druida kterej imrvere usina a musi se budit rohem, nebo osvobozovat uvezneny duchy obrancu Darowshire :)
Nicmene v mmorpg mi chybi nenaprogramovana interakce s dmkem v NPC, spousta moznosti jak vyresit quest nejenom stylem ano/ne, moznost zvolit treti cestu pri reseni hernich situaci. WoW je skvele technicky zpracovana hra, je uzasna ale neni ziva.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních