Skočit na obsah

Fotka

Oblíbený Horor

• Please log in to reply
123 odpovědí na toto téma

#91 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 24.05.2006 14:56

Hmm, zvlastni, ze tu nikdo nevzpomnel staricky The Omen na ten nedam dopustit.
6.6.06 jde do kin jeho nova verze...tak z te mam fakt strach - aby to nebyl spis "horor" :)

Zobrazit příspěvek

juu tri sestky, to me tak napada kdyz sme s kamosem jednou sli na koncik on dostal listek 666, no a ja 667 :(, ale mohl sem ho mit ja ;).. to abych si pripravil obetni knajfu, stolec, kridu a svicky. uz jen 13 dni ;).
  • 0

#92 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 21:24

Doporučte mi 3-4 horory co budout mít v pujcovne at mam na co čučet o víkendu s mladou:-)
  • 0

#93 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 21:53

Doporučte mi 3-4 horory co budout mít v pujcovne at mam na co čučet o víkendu s mladou:-)

Zobrazit příspěvek

Kameňák 1-3 :wink:

Jinak nějakej trošku lehčí kalibr: třeba Hostel je fakt hnusná řezničina, z toho jsem fakt měl hnusně v krku. Ani nevim, jestli už je to půjčovnách. Jen vim, že mladý bych to nepouštěl... takže ani nevim, proč to sem píšu. Pokud máš chuť na zombíky, tak Land of the Dead, pokud by to měla bejt spíš tísnivější atmosféra..hm... tak mě napadá jen Kruh, poslední dobou jsou to jen samý jatka :cool:

A nebo si zahrajte FEARa.
  • 0

#94 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.05.2006 22:16

A nebo si zahrajte FEARa.

Zobrazit příspěvek

to už zabíháš do špatného topicu :cool:
  • 0

#95 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 06:23

Tak mě tak napadlo jen tak z hecu váš nejoblíbenější Horor nebo nějaký Psycho.

Zobrazit příspěvek

to už zabíháš do špatného topicu :laugh:

Zobrazit příspěvek

Náhodou, o tom, že to má bejt film nikde nepadlo ani slovo :wink: FEAR podle mě splňuje jak horor, tak psycho. Musíte se naučit stírat ty hranice mezi hrama a filmem, stejně jednou padnou... :cool:
  • 0

#96 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 07:17

Náhodou, o tom, že to má bejt film nikde nepadlo ani slovo  :wink:  FEAR podle mě splňuje jak horor, tak psycho. Musíte se naučit stírat ty hranice mezi hrama a filmem, stejně jednou padnou...  :cool:

Zobrazit příspěvek

No je pravda,že F.E.A.R. samotné je hra...ale faky je film Fear.com, kde taktéž vystupuje maličká holčička a komu se zjeví, ten umře....no ale připouštím, že ve hře je to tak trošku drastičtější a větší masakr :laugh:
  • 0

#97 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 07:37

nemám rád řezničiny, v kině byla fajn Village (přišel jsem do Cinestaru se slečnou a pokladní jsem řekl že chci village, akorát se mi to podařilo vyslovit tak že to znělo jako vyliž..uplně jsem se začervenal....aaale to sem nepatří :cool: ), pak i ten kruh..no a pak ještě jeden s Mellem...o ufounech, jak se to jen...
  • 0

#98 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.05.2006 08:22

.no a pak ještě jeden s Mellem...o ufounech, jak se to jen...

Zobrazit příspěvek

the signs
  • 0

#99 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 08:42

the signs

Zobrazit příspěvek

Stejně to Vlk vysloví blbě...takže Znamení, to snad nezkazí :laugh:

Jinak se těsím na horor,jehož název nezmám :mad: jo,sorry :wink: ale je to o nějaké počítačévé hře či co...nebo nějaká virtuální realita....no a několik lidí si to zapaří,společně...a všichni tam myslím tak nějak nehezky zemřou :cool: no a po několika dnech začnou stejně,jako zemřeli ve hře,umírat i v reálu :mad: a nejlepší je,že jde po nich ta samá potvora...a vypadá moooc hezky :tongue: jinak trailer je na Level DVD předposledním myslím...asi 138...to jen pro ty,co to (ne)náhodou mají u sebe doma :mad:
  • 0

#100 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 09:51

Stejně to Vlk vysloví blbě...takže Znamení, to snad nezkazí :laugh: 
Jinak se těsím na horor,jehož název nezmám :mad: jo,sorry :wink: ale je to o nějaké počítačévé hře či co...nebo nějaká virtuální realita....no a několik lidí si to zapaří,společně...a všichni tam myslím tak nějak nehezky zemřou :cool: no a po několika dnech začnou stejně,jako zemřeli ve hře,umírat i v reálu :mad: a nejlepší je,že jde po nich ta samá potvora...a vypadá moooc hezky :tongue: jinak trailer je na Level DVD předposledním myslím...asi 138...to jen pro ty,co to (ne)náhodou mají u sebe doma  :mad:

Zobrazit příspěvek

JJ, ten film se jmenuje Demona a všichni sme v pr*eli, protože nás bude honit Sepha
  • 0

#101 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 13:21

Jo, taky mě teď napadlo, že ve středu du na super horror, jmenuje se MUDr. Prouzová, stomatologická ordinace Říčany. To budou jatka ala Hostel.

Sice je mi jasný, že vás to nezajímá, ale chci trumfnout Sephu v TOP10 dnešních spamerů.
  • 0

#102 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 13:47

Jo, taky mě teď napadlo, že ve středu du na super horror, jmenuje se MUDr. Prouzová, stomatologická ordinace Říčany. To budou jatka ala Hostel.

Sice je mi jasný, že vás to nezajímá, ale chci trumfnout Sephu v TOP10 dnešních spamerů.

Zobrazit příspěvek

COZE??? :cool:
  • 0

#103 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 13:56

Jinak nějakej trošku lehčí kalibr: třeba Hostel je fakt hnusná řezničina, z toho jsem fakt měl hnusně v krku.

Zobrazit příspěvek

Hostel, tak na tom jsem byl kine... uz dlouho jsem se tak nesekl.

Zacatek zajimavej, pekny kocky, ale tak nejak jsem si rikal jestli jsem nevlezl do jinyho salu na nejaky ty hambaty filmecky.
No a pak o zacalo.

Boze to byla chujovina. Naprosto bez napadu, ani napinavy to nebylo, proste jen sama krev a nasilí. Jeste k tomu tam byly slovaci prezentovani jako prasata co jen šuk.ají, nebo někoho řezou.

Fakt děs, a to to doporučovaly v Instinktu. :cool:
  • 0

#104 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 14:12

Hostel, tak na tom jsem byl kine... uz dlouho jsem se tak nesekl.

Zacatek zajimavej, pekny kocky, ale tak nejak jsem si rikal jestli jsem nevlezl do jinyho salu na nejaky ty hambaty filmecky.
No a pak o zacalo.

Boze to byla chujovina. Naprosto bez napadu, ani napinavy to nebylo, proste jen sama krev a nasilí. Jeste k tomu tam byly slovaci prezentovani jako prasata co jen šuk.ají, nebo někoho řezou.

Fakt děs, a to to doporučovaly v Instinktu. :wink:

Zobrazit příspěvek

Souhlas.

navíc mě štve, jak je to všude prezentovaný jako "Film Quentina Tarantina" :cool:
  • 0

#105 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.05.2006 14:49

Souhlas.

navíc mě štve, jak je to všude prezentovaný jako "Film Quentina Tarantina"  :cool:

Zobrazit příspěvek

no a neni to jeho film? dyk on takovy rezefilmy ma, nebo sem se spletl? uz sem tu psal ze mel par filmu dost kvalitnich, ale to napocitas snad na jedny ruce, ten zbytek byl jen rez, rez, rez, rez, mozna v KB trochu i kecani ;). vetsinou ty jeho pribehy neco postradaj. ono ani ty ctyri pokoje neni nijak excelentni, kdyz se to veme uplne z jineho pohledu ;). aji PF. ale na ty si nenecham chytnout ;), ty se mu povedly :P
  • 0

#106 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2006 17:58

Zobrazit příspěvek

Věřím tomu,že za tohle tě dostane,jen by mě zajímalo,jak tě zabije ve hře....obyčejný DM kill by nefungoval,protože pak bys v reálu umřel na zástavu srdce a to není nic moc....musí to být masakrrrrrr

neboj,zubaři jsou dobří, jen si dej pozor na šílence,který ti provrtá dásně, vyrve všechny zuby, zabodne vrtačku do oka a jiné chuťovky :cool:
  • 0

#107 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 07.06.2006 23:20

tak jsem se ted kouk na toto The Hills Have Eyes, v popisku to ma napsano horror... :innocent2:

--
mozna tak ve skolce
  • 0

#108 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2006 23:42

tak jsem se ted kouk na toto The Hills Have Eyes, v popisku to ma napsano horror... :wink:
--
mozna tak ve skolce

Zobrazit příspěvek

a hádej proč jsem na to nešel do kina :wink: :innocent2:
  • 0

#109 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2006 23:58

Jako kdo nevidel Hellraiser nezna supr komedii :innocent2: ,ted shlizim treti dil a ty hlasky jsou neskutecny a vsude tam strika a ted pozor ne krev ale kusy tela,ty jsou tam fakt vsude :wink: :wink:
  • 0

#110 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2006 07:19

Jako kdo nevidel Hellraiser nezna supr komedii :wink: ,ted shlizim treti dil a ty hlasky jsou neskutecny a vsude tam strika a ted pozor ne krev ale kusy tela,ty jsou tam fakt vsude :wink:  :wink:

Zobrazit příspěvek

To víš, když potkáš týpka, jako je tam, není radno si s nim zahrávat, fakt nerad bych byl roztrhanej řetězama...ale zase rád se na to podívám :ermm: :laugh: :innocent2:
  • 0

#111 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 08.06.2006 09:41

a hádej proč jsem na to nešel do kina :innocent2:  :wink:

Zobrazit příspěvek

no ja si to jen st*hl ;), takze me to tak neboli.
ale fakt, jestli nekdo uvazuje ze by se na to podival, je lepsi se podivat na nejakej valecnej film, tam ta rez ma aspon logiku v jine mire nez uplne absurdity.
  • 0

#112 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2006 09:58

no ja si to jen st*hl ;), takze me to tak neboli.
ale fakt, jestli nekdo uvazuje ze by se na to podival, je lepsi se podivat na nejakej valecnej film, tam ta rez ma aspon logiku v jine mire nez uplne absurdity.

Zobrazit příspěvek

Jo jasně...třeba ten válečnej s Melem Gibsonem....jak si hoděj napalm na své vlastní vojáky...přiběhne medik k jednomu a "musíš ho odnést, vem ho za nohy" on ho veme za nohy a zatáhne, aby ho odtáhl, ale stáhne mu z nohou seškvařenou kůži a maso...jo,to je chuťovka :innocent2: :wink:
  • 0

#113 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 08.06.2006 11:51

Jo jasně...třeba ten válečnej s Melem Gibsonem....jak si hoděj napalm na své vlastní vojáky...přiběhne medik k jednomu a "musíš ho odnést, vem ho za nohy" on ho veme za nohy a zatáhne, aby ho odtáhl, ale stáhne mu z nohou seškvařenou kůži a maso...jo,to je chuťovka :innocent2:  :wink:

Zobrazit příspěvek

to bylo s gibsnem? :) no aji tak to je nebe a dudy v porovnani s timto radoby horrorem.
  • 0

#114 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2006 12:01

Jo jasně...třeba ten válečnej s Melem Gibsonem....jak si hoděj napalm na své vlastní vojáky...přiběhne medik k jednomu a "musíš ho odnést, vem ho za nohy" on ho veme za nohy a zatáhne, aby ho odtáhl, ale stáhne mu z nohou seškvařenou kůži a maso...jo,to je chuťovka :wink:  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Tohle mi taky pripomina Hellraiser,tam taky stahujou z kuze a pak jeste ti lidi rvou,nvm co se jim nelibi :wink: .Ted me napada dalsi hlaska,kdyz ta zenska rve "co to do pekel je" a ten tip ji odpovi"Peklo" :wink:
  • 0

#115 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2006 13:49

Horizont události, v originále nevim, o tý lodi jak se vrátila z pekla.
  • 0

#116 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2006 13:58

Event Horizont v originale :innocent2:
  • 0

#117 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.06.2006 14:22

Event Horizont v originale  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

JJ dobrej film,snad jedinej,kterej dokazal Anderson dobre zpajet
  • 0

#118 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.06.2006 16:03

Tak jsem včera viděl Land of the Dead a musím říct...je to super sranda...klasika od Romera(y) kde jsou zombíci pomalu se pohybující kusy masa a nemaj moc síly,ale když maj oběť,trhaj jí zaživa na kusy,prostě chuťovka, k tomu jsem si dával kuřecí steak, kdyby mi vyhládlo :laugh:

Fakt super záběry, když tam zombík vytahuje vnitřnosti nebo co mrtvole pusou ven, nebo když se rvou o střeva a tak podobně :laugh: nebo když mu vykousne fakt neeeečekaně velký kus masa z ruky...a nej bylo, když zombík strčil ruku týpkovi do pusy a serval mu kůži z hlavy :grin: dlouho jsem se takhle u "hororu" nenasmál
  • 0

#119 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 26.06.2006 17:16

JJ,to je nelepsi,jak se smejes hroznymu masakru a rpi otm mas jeste plnou pusu zradla :laugh: ,asle obcas s emi stava,ze je tam zaber,kterej me trosku nadzvedne ze zidle a kdyz zrovna jim,tak jako mam na male.Vetsinou to nejsou ty nejvetsi masakry trhani a tak,stacilo mi,kdyz mu jedna demonka vyskousla kus obliceje a pak s ev tom stourala prstama,predstava teto bolesti byla docela realna,takze....A nejlepsi je ese divat pri jidel na nejakej dokument z lekarskyho prostredi,jedno tam operovali srdce a sestra se malem poblila,to me fakt pobavilo :grin: .Me vetsino u ale dostavaj jen injekce,treba jak mu taklovou obrovskou jehlu zabodli do mozku,aby mu tam dali ty kmenovy bunky prasete,to bylo chutny,takhle pri obedu :laugh:
  • 0

#120 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.07.2006 08:42

já mam nejradši Stephena Kinga, konkrétně Prám je hustej nářez :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních