juu tri sestky, to me tak napada kdyz sme s kamosem jednou sli na koncik on dostal listek 666, no a ja 667 :(, ale mohl sem ho mit ja ;).. to abych si pripravil obetni knajfu, stolec, kridu a svicky. uz jen 13 dni ;).Hmm, zvlastni, ze tu nikdo nevzpomnel staricky The Omen na ten nedam dopustit.
6.6.06 jde do kin jeho nova verze...tak z te mam fakt strach - aby to nebyl spis "horor" :)

Oblíbený Horor
#91 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 24.05.2006 14:56
Odesláno 24.05.2006 21:24
Odesláno 24.05.2006 21:53
Kameňák 1-3Doporučte mi 3-4 horory co budout mít v pujcovne at mam na co čučet o víkendu s mladou:-)

Jinak nějakej trošku lehčí kalibr: třeba Hostel je fakt hnusná řezničina, z toho jsem fakt měl hnusně v krku. Ani nevim, jestli už je to půjčovnách. Jen vim, že mladý bych to nepouštěl... takže ani nevim, proč to sem píšu. Pokud máš chuť na zombíky, tak Land of the Dead, pokud by to měla bejt spíš tísnivější atmosféra..hm... tak mě napadá jen Kruh, poslední dobou jsou to jen samý jatka

A nebo si zahrajte FEARa.
Odesláno 25.05.2006 06:23
Tak mě tak napadlo jen tak z hecu váš nejoblíbenější Horor nebo nějaký Psycho.
to už zabíháš do špatného topicu
Náhodou, o tom, že to má bejt film nikde nepadlo ani slovo

Odesláno 25.05.2006 07:17
Náhodou, o tom, že to má bejt film nikde nepadlo ani slovo
FEAR podle mě splňuje jak horor, tak psycho. Musíte se naučit stírat ty hranice mezi hrama a filmem, stejně jednou padnou...
No je pravda,že F.E.A.R. samotné je hra...ale faky je film Fear.com, kde taktéž vystupuje maličká holčička a komu se zjeví, ten umře....no ale připouštím, že ve hře je to tak trošku drastičtější a větší masakr

Odesláno 25.05.2006 07:37

#98 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 25.05.2006 08:42
the signs
Stejně to Vlk vysloví blbě...takže Znamení, to snad nezkazí

Jinak se těsím na horor,jehož název nezmám

Odesláno 25.05.2006 09:51
JJ, ten film se jmenuje Demona a všichni sme v pr*eli, protože nás bude honit SephaStejně to Vlk vysloví blbě...takže Znamení, to snad nezkazí
![]()
Jinak se těsím na horor,jehož název nezmámjo,sorry
ale je to o nějaké počítačévé hře či co...nebo nějaká virtuální realita....no a několik lidí si to zapaří,společně...a všichni tam myslím tak nějak nehezky zemřou
no a po několika dnech začnou stejně,jako zemřeli ve hře,umírat i v reálu
a nejlepší je,že jde po nich ta samá potvora...a vypadá moooc hezky
jinak trailer je na Level DVD předposledním myslím...asi 138...to jen pro ty,co to (ne)náhodou mají u sebe doma
Odesláno 25.05.2006 13:21
Sice je mi jasný, že vás to nezajímá, ale chci trumfnout Sephu v TOP10 dnešních spamerů.
Odesláno 25.05.2006 13:56
Hostel, tak na tom jsem byl kine... uz dlouho jsem se tak nesekl.Jinak nějakej trošku lehčí kalibr: třeba Hostel je fakt hnusná řezničina, z toho jsem fakt měl hnusně v krku.
Zacatek zajimavej, pekny kocky, ale tak nejak jsem si rikal jestli jsem nevlezl do jinyho salu na nejaky ty hambaty filmecky.
No a pak o zacalo.
Boze to byla chujovina. Naprosto bez napadu, ani napinavy to nebylo, proste jen sama krev a nasilí. Jeste k tomu tam byly slovaci prezentovani jako prasata co jen šuk.ají, nebo někoho řezou.
Fakt děs, a to to doporučovaly v Instinktu.

Odesláno 25.05.2006 14:12
Souhlas.Hostel, tak na tom jsem byl kine... uz dlouho jsem se tak nesekl.
Zacatek zajimavej, pekny kocky, ale tak nejak jsem si rikal jestli jsem nevlezl do jinyho salu na nejaky ty hambaty filmecky.
No a pak o zacalo.
Boze to byla chujovina. Naprosto bez napadu, ani napinavy to nebylo, proste jen sama krev a nasilí. Jeste k tomu tam byly slovaci prezentovani jako prasata co jen šuk.ají, nebo někoho řezou.
Fakt děs, a to to doporučovaly v Instinktu.
navíc mě štve, jak je to všude prezentovaný jako "Film Quentina Tarantina"

#105 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 25.05.2006 14:49
no a neni to jeho film? dyk on takovy rezefilmy ma, nebo sem se spletl? uz sem tu psal ze mel par filmu dost kvalitnich, ale to napocitas snad na jedny ruce, ten zbytek byl jen rez, rez, rez, rez, mozna v KB trochu i kecani ;). vetsinou ty jeho pribehy neco postradaj. ono ani ty ctyri pokoje neni nijak excelentni, kdyz se to veme uplne z jineho pohledu ;). aji PF. ale na ty si nenecham chytnout ;), ty se mu povedly :PSouhlas.
navíc mě štve, jak je to všude prezentovaný jako "Film Quentina Tarantina"
Odesláno 25.05.2006 17:58
Jo, taky mě teď napadlo, že ve středu du na super horror, jmenuje se MUDr. Prouzová, stomatologická ordinace Říčany. To budou jatka ala Hostel.
Sice je mi jasný, že vás to nezajímá, ale chci trumfnout Sephu v TOP10 dnešních spamerů.
Věřím tomu,že za tohle tě dostane,jen by mě zajímalo,jak tě zabije ve hře....obyčejný DM kill by nefungoval,protože pak bys v reálu umřel na zástavu srdce a to není nic moc....musí to být masakrrrrrr
neboj,zubaři jsou dobří, jen si dej pozor na šílence,který ti provrtá dásně, vyrve všechny zuby, zabodne vrtačku do oka a jiné chuťovky

#107 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 07.06.2006 23:20

--
mozna tak ve skolce
Odesláno 07.06.2006 23:58

Odesláno 08.06.2006 07:19
Jako kdo nevidel Hellraiser nezna supr komedii
,ted shlizim treti dil a ty hlasky jsou neskutecny a vsude tam strika a ted pozor ne krev ale kusy tela,ty jsou tam fakt vsude
![]()
To víš, když potkáš týpka, jako je tam, není radno si s nim zahrávat, fakt nerad bych byl roztrhanej řetězama...ale zase rád se na to podívám

#111 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 08.06.2006 09:58
no ja si to jen st*hl ;), takze me to tak neboli.
ale fakt, jestli nekdo uvazuje ze by se na to podival, je lepsi se podivat na nejakej valecnej film, tam ta rez ma aspon logiku v jine mire nez uplne absurdity.
Jo jasně...třeba ten válečnej s Melem Gibsonem....jak si hoděj napalm na své vlastní vojáky...přiběhne medik k jednomu a "musíš ho odnést, vem ho za nohy" on ho veme za nohy a zatáhne, aby ho odtáhl, ale stáhne mu z nohou seškvařenou kůži a maso...jo,to je chuťovka

#113 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 08.06.2006 11:51
to bylo s gibsnem? :) no aji tak to je nebe a dudy v porovnani s timto radoby horrorem.Jo jasně...třeba ten válečnej s Melem Gibsonem....jak si hoděj napalm na své vlastní vojáky...přiběhne medik k jednomu a "musíš ho odnést, vem ho za nohy" on ho veme za nohy a zatáhne, aby ho odtáhl, ale stáhne mu z nohou seškvařenou kůži a maso...jo,to je chuťovka
![]()
Odesláno 08.06.2006 12:01
Tohle mi taky pripomina Hellraiser,tam taky stahujou z kuze a pak jeste ti lidi rvou,nvm co se jim nelibiJo jasně...třeba ten válečnej s Melem Gibsonem....jak si hoděj napalm na své vlastní vojáky...přiběhne medik k jednomu a "musíš ho odnést, vem ho za nohy" on ho veme za nohy a zatáhne, aby ho odtáhl, ale stáhne mu z nohou seškvařenou kůži a maso...jo,to je chuťovka
![]()

Odesláno 08.06.2006 13:49
Odesláno 08.06.2006 13:58

Odesláno 26.06.2006 16:03

Fakt super záběry, když tam zombík vytahuje vnitřnosti nebo co mrtvole pusou ven, nebo když se rvou o střeva a tak podobně

Odesláno 26.06.2006 17:16

Odesláno 07.07.2006 08:42

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních