Skočit na obsah

Fotka

single class equip ? ano ?

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

#91 Host_Dili_*

Host_Dili_*
  • Host

Odesláno 11.02.2006 02:15

Přečti si to ještě jednůc. Mantor chtěl totiž říct, že omezení jednoho povolání se neděje jen kvůli tomu, aby bylo to jedno povolání omezené, ale aby z toho ta ostatní mohla těžit. Jeho věta též vychází z kontextu tvých předešlých postů.

Do nikoho se nenavážím, nikoho nebráním. Jen zbavuju diskuzi faktoru nepochopení, což je základní kámen všech hádek.

Co čiarky voodoo? V poriadku hej?  :wow:

Zobrazit příspěvek

A ty jsi pochopil naprosto presne co jsem chtel vyjadrit? Ze jsem se snazil rozlisit mezi omezenim neceho a uvedenim veci na miru pravidel opodle kterych se hra vyrabela? Nikde netvrdim ze to je spravny nazor, jen poukazuji ze tim se mrvi povolani vic nez treba devastem. Podle tve reakce jsi to ale nepochopil.
Zato ja pochopil z jineho tveho prispevku ze nemas original hru coz te deklasuje v mem pohledu hadej na co?
Taky se do nikoho nenavazim.
  • 0

#92 Host_Dili_*

Host_Dili_*
  • Host

Odesláno 11.02.2006 02:17

a ze ma nekdo uz level 18 a drel na to jako kun je ti jedno ?

pokud se ti nelibi tvuj character a mas s tim problem, udelej si soukromej wipe a postav si character znovu. ale ja mam characer s kterym jsem spokojen a na dalsi wipe uz nemam treba zaludek. jo ?

Zobrazit příspěvek

Proc uz podruhe za sebou upozurnujes na to ze NEKDO ma 18 level, stejne kazdej vi ze je to tva postava.
  • 0

#93 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 11.02.2006 02:58

A ty jsi pochopil naprosto presne co jsem chtel vyjadrit? Ze jsem se snazil rozlisit mezi omezenim neceho a uvedenim veci na miru pravidel opodle kterych se hra vyrabela? Nikde netvrdim ze to je spravny nazor, jen poukazuji ze tim se mrvi povolani vic nez treba devastem. Podle tve reakce jsi to ale nepochopil.
Zato ja pochopil z jineho tveho prispevku ze nemas original hru coz te deklasuje v mem pohledu hadej na co?
Taky se do nikoho nenavazim.

Zobrazit příspěvek

Nevím jestli jsem pochopil, co jsi chtěl nebo nechtěl říct, protože je většinou obtížné tě pochopit. (což neber jako urážku). Ale ano techniku skillbodů jak funguje v NWN chápu a chápu o co ti jde. Ale to nebyl cíl mého příspěvku.
Ale zbytečně jsem se zapojil do něčeho co se mě netýká, v tom máš pravdu.

Originální hru mám, ne tak datadisky. Ale pamatuješ jak tady měli bráchové jeden CD-KEY na své dva accounty? Je to něco podobného. Vypálené NWN se mi doma neválí.

Víš, nelíbilo se mi jak tě Deekin vyštval, chápal jsem tenkrát tvé rozhořčení a souhlasil s tebou.

Ale když teď tady vidím tvé jedovaté příspěvky, jsem rád. Pokud máš Demonu v lásce, a já vidím, že máš, jinak bys tu nebyl, tak takhle jí moc nepomůžeš.
  • 0

#94 Host_Dili_*

Host_Dili_*
  • Host

Odesláno 11.02.2006 03:01

Za uprimnost uprinost, na Demonu kaslu, jen se nekdy nudim kdyz cekam nez se neco dokonci tak si jdu zaprudit.
  • 0

#95 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 11.02.2006 03:08

Za uprimnost uprinost, na Demonu kaslu, jen se nekdy nudim kdyz cekam nez se neco dokonci tak si jdu zaprudit.

Zobrazit příspěvek

Hmm, zdá se, že "Ubohost je moje hobby," je více tvé motto, než výplod tehdejší naštvání. Mno tak si teda pruď, myslím, že to už se beze mě obejde ne?
  • 0

#96 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 09:23

a ze ma nekdo uz level 18 a drel na to jako kun je ti jedno ?

pokud se ti nelibi tvuj character a mas s tim problem, udelej si soukromej wipe a postav si character znovu. ale ja mam characer s kterym jsem spokojen a na dalsi wipe uz nemam treba zaludek. jo ?

Zobrazit příspěvek

no a co že máš 18 lv?já měla před wipem 6 věcí od dámy a taky sem o ně přišla kvůli pár magorům,tedka mám 10 a dost peněz,ale prostě změna je to veliká a měl by být WIPE,protože podle mě se prostě ty buildy budou skládat jinak když je ten nelinearní DMG a budou i jiný zbraně se používat a dělat kvůli tomu všem relevel od nuly je moc složitý a komplikovaný
  • 0

#97 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 09:51

no a co že máš 18 lv?já měla před wipem 6 věcí od dámy a taky sem o ně přišla kvůli pár magorům,tedka mám 10 a dost peněz,ale prostě změna je to veliká a měl by být WIPE,protože podle mě se prostě ty buildy budou skládat jinak když je ten nelinearní DMG a budou i jiný zbraně se používat a dělat kvůli tomu všem relevel od nuly je moc složitý a komplikovaný

Zobrazit příspěvek

Lanio, kdyz navrhujes WIPE tak nam popis v cem spociva rozdil mezi nynejsim stavem a budouci nelinearni damage, pak udelej rozbor a napis aspon jeden rozumnej duvod proc to udelat.

Z tvyho prispevku se mi zda ze vis jen ze neco jako nelinearni damage bude, a ten nazev v tobe vzbuzuje pocit ze bez wipe se to neda zavest.

Jinak k tem skill bodum, myslim ze by nebylo moudre to zavest, lidi s tim pocitaji jako ze to tak ma byt, ackoliv je to jeden z nejvetsich bugu NWN. Proste jsou na to zvykly a verim ze tohle by nebylo zrovna moc oblibene mezi hraci.
Dost me udivuje ze dyz se tady snazi nekdo opravit bugy ktere z velke casti ovlivnuji samotnou hru, tzn. buildy, vyber zbrani atd. tak jsou lidi desne nastvani, i kdyz vlastne vyuzivaji neceho co by ve hre spravne nemelo fungovat.
Ale to neberte jako duvod k daslimu flamu, prosim. :clover:
  • 0

#98 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 09:52

Zobrazit příspěvek

Co je? Hned po wipu se reklo ze bude nelinearni dmg, tak co blbnete? Neserte s wipem, pac jestli chcete wipe aj po tom, co se udela zmena evidentne k lepsimu, no tak to uz vam neni pomoci.
:clover:
  • 0

#99 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 10:19

Proc uz podruhe za sebou upozurnujes na to ze NEKDO ma 18 level, stejne kazdej vi ze je to tva postava.

Zobrazit příspěvek

jses uplne vedle. moje postava je level 10. lamo :clover:
  • 0

#100 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 10:34

Lanio, kdyz navrhujes WIPE tak nam popis v cem spociva rozdil mezi nynejsim stavem a budouci nelinearni damage, pak udelej rozbor a napis aspon jeden rozumnej duvod proc to udelat.

Z tvyho prispevku se mi zda ze vis jen ze neco jako nelinearni damage bude, a ten nazev v tobe vzbuzuje pocit ze bez wipe se to neda zavest.

Zobrazit příspěvek

ano vím jen že něco takovýho bude.koukala sem na tabulku kterou udělal yucht a jestli to bude tak nějak podobně a pokud sem to dobře pochopila jak to je myšleno tak třeba rozdíl v dmg mezi scimitarem a bastardem a obouručákem bude poměrně velký,což u třeba u fightera při jeho síle a specce divy,stejně jako u klerika/rdd při jeho síle.
mění to okamžitě používání zbraní,zaměření na ně a další featy.

proto by se to sem mělo dát,at se každý může podívat a přesně si sám spočítat jaká zbran je pro něj nejvýhodnějšíjaký ,a udělat WIPE at si každý může rozmyslet na jakou zbran pojede když už přesně bude vedet kolik dmg dá a jaký je mezi zbraněma rozdíl a jestli se mu to vyplatí nebo ne.
  • 0

#101 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 10:45

hehe, sranda je, ze touto upravou mali prestat existovat "najvyhodinejsie" zbrane. kazdy typ zbrane by mal mat ekvivalentnu sumu vyhod a nevyhod. cize teoreticky, kazdy by si mohol vybrat lubovolnu zbran podla RP, estetickeho alebo akehokolvek ineho kriteria, a nebol by "ten looser s halberdom".

k tomu mam v sucasnoti dve vyhrady.
1. ak bude rozdiel oproti normalu 1-2 body, alebo nejaky mizivy ako pise mantor. tak nejak mi to nepripada, ze to splni ucel.
2. zrusil sa devast. cize odisla jedna velmi zaujimava vec v spojitosti so zbranami v velkym rozsahom kritikalu. tym bude touto zmenou zmenseny dmg (100% sa to tyka kukri a scimitaru, rapier neviem ako.)

co sa tyka priemerneho dmg za kolo (aj pred zmenou) - vitazi o par bodov postava na silu s velkou zbranou. tak touto upravou uz duplom prisla k paradnym vyhodam.
proste : kaslite na scimy, velke zbrane to istia. ani ten devast neporebujete.

hehe, cize teraz nebudu chodit vsetci so scimitarom, ale s velkym mecom?

alebo este inak - pri navrhu nelinear. dmg. sa celkom dost pocitalo s devastom. teraz nema vobec ziaden zmysel brat scim.
  • 0

#102 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 11:32

teraz nema vobec ziaden zmysel brat scim.

Zobrazit příspěvek

proc proboha?vzdyt porad je to zbran s tak obrovskym rozsahem ze davas skoro kazdou druhou ranu kritickej (jako WM).
  • 0

#103 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 11:33

mno ehm, je trochu divny takhle srovnavat postavy se stitem a bez stitu...a jestli to Mantor fakt neprepalil tak bych se nebal ze mezi jednorucnima zbranema bude scimitar nak zaostavat...
  • 0

#104 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 11:59

ano vím jen že něco takovýho bude.koukala sem na tabulku kterou udělal yucht a jestli to bude tak nějak podobně a pokud sem to dobře pochopila jak to je myšleno tak třeba rozdíl v dmg mezi scimitarem a bastardem a obouručákem bude poměrně velký,což u třeba u fightera při jeho síle a specce divy,stejně jako u klerika/rdd při jeho síle.
mění to okamžitě používání zbraní,zaměření na ně a další featy.

proto by se to sem mělo dát,at se každý může podívat a přesně si sám spočítat jaká zbran je pro něj nejvýhodnějšíjaký ,a udělat WIPE at si každý může rozmyslet na jakou zbran pojede když už přesně bude vedet kolik dmg dá a jaký je mezi zbraněma rozdíl a jestli se mu to vyplatí nebo ne.

Zobrazit příspěvek

otazka zni. je zcela spravne aby bylo naservirovani eno nuno tio top veskere tabulky grafy a podobne, nebo za je zabavnejsi kdyz si hraci budou objevovat novou demonu tak jak je to zamysleno tvurcema a budou se pri tom bavit. ja se pri tom budu rozhodne bavit vic nez kdyz pudu pul dne cumet na tabulky s kalkulackou v ruce a pak si reknu aha todle je IDEALNI kombinace, jooo budu nejvetsi drsnak.

a vubec .bez uz s tim wipem... pokud mas o wipe zajem udelej si soukromej. to je asi jako kdyby pridali tvurci k dame nejake rukavice, opasky,helmy a podobne, (offt.: mohli by, ze ? :-) ) a ty bys hned zacal brecet ze sis nemohl pri zakladani postavy propocitat build a proto hned WIPE. a vsem. a smitec. ne ? :clover:

a nemuzes srovnavat pouze damage zbrani. napadlo te ze
nekdo hleda damage zbrani ?
nekdo hleda co mozna nejvyssi AC ?
nekdo hleda neco mezi tim ?
takhle je alespon ta nerovnovaha ktera byla v neprospech zbrani s (zamysleno velkym, ale bylo smesne maly ) damage vs vyhody z toho ze mas srovnatelne damage ale mas paradni bonus k AC ze stitu. ...
  • 0

#105 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 13:56

proc proboha?vzdyt porad je to zbran s tak obrovskym rozsahem ze davas skoro kazdou druhou ranu kritickej (jako WM).

Zobrazit příspěvek

to bych neřekla,je to jen 15-20,což je přesně 25 %.navíc když mu ubereš elementarní dmg na nějakých 1k4 oproti katane která má třeba 1k8 tak ti ty kritický sou k ničemu,kor když je zrušenej devast.

scimitar se hodil jen na devast,proto se bral.tím že se zrušil se prakticky scimitar uplně odrovnal i díky nelinearnímu dmg.každej si raději veme long páč vyjde lépe na dmg,nebo katanu pakliže chce obětovat feat.

další zbran na kritiky a to kukry se díky týto upravě prakticky taky přestane používat,přitom takový fighter/WM devast master na kukry je skvělá postava.

další věc je že tím na to doplatí i zloděj,který snížením dmg kukry zas přijde o další dmg který by mohl dávat,navíc expit samotnýho zloděje je i tak dost těžký.
  • 0

#106 Host_Dili_*

Host_Dili_*
  • Host

Odesláno 11.02.2006 13:59

Hmm, zdá se, že "Ubohost je moje hobby," je více tvé motto, než výplod tehdejší naštvání. Mno tak si teda pruď, myslím, že to už se beze mě obejde ne?

Zobrazit příspěvek

Nemusis se hned osypavat vyrazkou. Ted jsme treba v praci, cekam na jednoho panacka tak si ctu a tim dochazi k reakcim na prispevky a to je casto prudeni protoze nemam potrebu se zde chovat normalne. Driv se to maskovalo, protoze jsem takove chvile supl do hry a neprudil, po zklamani ktere jsem zazil s Garetem uz na hrani neni chut a motivace. Pokud je to znamka ubohosti, tak ano jsem ubozak. Vadi to? Myslim ze ne. :clover:
  • 0

#107 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 14:02

otazka zni. je zcela spravne aby bylo naservirovani eno nuno tio top veskere tabulky grafy a podobne, nebo za je zabavnejsi kdyz si hraci budou objevovat novou demonu tak jak je to zamysleno tvurcema a budou se pri tom bavit. ja se pri tom budu rozhodne bavit vic nez kdyz pudu pul dne cumet na tabulky s kalkulackou v ruce a pak si reknu aha todle je IDEALNI kombinace, jooo budu nejvetsi drsnak.

a nemuzes srovnavat pouze damage zbrani. napadlo te ze
nekdo hleda damage zbrani ?
nekdo hleda co mozna nejvyssi AC ?
nekdo hleda neco mezi tim ?
takhle je alespon  ta nerovnovaha ktera byla v neprospech zbrani s (zamysleno velkym, ale bylo smesne maly ) damage vs vyhody z toho ze mas srovnatelne damage ale mas paradni bonus k AC ze stitu. ...

Zobrazit příspěvek

a napadlo tě že díky všem těm omezením který se pořád dělají je demona hodně hodně těžká????
že pokud se chceš na poklad vůbec dostat tak musíš mít hodně dobrou postavu abys měl vůbec šanci???že tím pádem holt musíš půl dne ležet v grimoaru,znát věci se kterýma můžeš do budoucna počítat a přispůsobit svůj build tomuto???

podle tvýho nazoru je vidět že nad svým buildem vůbec nepřemýšlím
  • 0

#108 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 14:03

to bych neřekla,je to jen 15-20,což je přesně 25 %.navíc když mu ubereš elementarní dmg na nějakých 1k4 oproti katane která má třeba 1k8 tak ti ty kritický sou k ničemu,kor když je zrušenej devast.

scimitar se hodil jen na devast,proto se bral.tím že se zrušil se prakticky scimitar uplně odrovnal i díky nelinearnímu dmg.každej si raději veme long páč vyjde lépe na dmg,nebo katanu pakliže chce obětovat feat.

další zbran na kritiky a to kukry se díky týto upravě prakticky taky přestane používat,přitom takový fighter/WM devast master na kukry je skvělá postava.

další věc je že tím na to doplatí i zloděj,který snížením dmg kukry zas přijde o další dmg který by mohl dávat,navíc expit samotnýho zloděje je i tak dost těžký.

Proč vlastně kritizuješ něco, co jsi ještě ani neviděla? Nepřipadáš si trochu hloupě?
  • 0

#109 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 14:05

Nelinearny craft uz hotovy je, ale nie je to ziadna zmena kvoli ktorej by mal byt wipe, ta nelinearita tam je ale nie su to obrovske rozdiely, nechcel som nic "prepalit" , pridava sa lahsie, ako sa berie.
Ohladne skillov , ano aj mne sa paci povodny D&D system skillov viac ako ten v NWN, ale ta zmena by bola naozaj velka s tazko odhadnutelnymi dopadmi na buildy, modul a hranie v nom. Treba si uvedomit, ze napriklad craftove veci pridavajuce skilly by mali v takom systeme uplne inu vahu ako teraz a proste vela dalsich suvisiacich a prepletenych veci.

Zobrazit příspěvek

tak to sem hod at se každý může podívat a raději tio zavři at se nedá nadavat
  • 0

#110 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 14:08

Proč vlastně kritizuješ něco, co jsi ještě ani neviděla? Nepřipadáš si trochu hloupě?

Zobrazit příspěvek

tedka tě nechápu,já to přece nekritizuju,pouze reaguju na příspěvky výše a poukazuju na změny u buildů kterých se to týká.až to sem někdo hodí tak pak se teprve může něco pochválit nebo kritizovat.
  • 0

#111 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 11.02.2006 15:50

Takze takto, presne cisla sa na vseobecnom fore neobjavia, tym, ze sa zrusil devast odpadla velka vyhoda rozsahovych zbrani, preto aj rozdiely v damage co som zamyslal su omnoho mensie. Snazil som sa udrzat v tom logiku a nevyvazovat nasilu zbrane ktore su nevyhodne uz v zaklade (priklad dire mace vs two bladed sword). Tabulku od Yuchta neberte ako nieco ako to v konecnom dosledku vyzera. Pri vytvarani som sa inspiroval roznymi navrhmi ale nakoniec som to spravil aj tak hlavne podla seba a moznosti NWN toolsetu. Zaklady som prebral s Koshom, tabulku mali k dispozicii asistenti, ale nebola na fore, takze ak nejaky assistent ci DM chce mozem poskytnut.
Zatial nie je hotova zmena socketov, ale verim, ze to technicky pojde a Lopyk povoli aby som mu fusoval do jeho systemu ;-)
  • 0

#112 Host_Anonnym_*

Host_Anonnym_*
  • Host

Odesláno 11.02.2006 16:34

Muze nam nevzdelanym nekdo vysvetlit, co to znamena nelinearni damage, jak se bude projevovat oproti soucasnym zbranim, co to znamena pro hrace? Zkratka to trosku popsat, jake budou zmeny u zbrani atd.
Mozna by neskodilo i par prikladu.
Dekuji.
  • 0

#113 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 11.02.2006 16:46

Muze nam nevzdelanym nekdo vysvetlit, co to znamena nelinearni damage, jak se bude projevovat oproti soucasnym zbranim, co to znamena pro hrace? Zkratka to trosku popsat, jake budou zmeny u zbrani atd.
Dekuji.

Zobrazit příspěvek

Znamena to, ze zbrane su rozdelene do kategorii a plati pravidlo , ze cim vacsia zbran tym ma vyssie damage. Cize nie len zakladne, ale aj element pripadne ine druhy. Ale znovu opakujem, ze rozdiely nie su velmi vyrazne.
  • 0

#114 Host_Anonnym_*

Host_Anonnym_*
  • Host

Odesláno 11.02.2006 16:50

Znamena to, ze zbrane su rozdelene do kategorii a plati pravidlo , ze cim vacsia zbran tym ma vyssie damage. Cize nie len zakladne, ale aj element pripadne ine druhy. Ale znovu opakujem, ze rozdiely nie su velmi vyrazne.

Zobrazit příspěvek

Tak to jsem stejne moudry jako predtim.
Mozna kdybys uvedl par prikladu zmen, tak by se vse hned osvetlilo.
Nechapu co je na tom tak supertajneho, ze to nesmime videt.
  • 0

#115 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 17:06

Zobrazit příspěvek

To je pekne.A co pridat jeste minimalni staty na zbrane? bastarda v jeden ruce neunese kazde dite a towershield taky ne.Co treba postavz se silou mnesi nez 21 s towershieldem nemuze behat a s bastardem bude mit o plovinu mene utoku za kolo?Katany by mohla bejt super zbran s uzasnym dmg ale bylo by na ni potreba jak sila tak treba obratnost.Myslim ze by mohla nastat vetsi variabilita zbrani v zavislosti na povolani atd
  • 0

#116 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 17:23

Hmm pekny ale nemyslis ze je tu mnohem mnohem vic dulezitejsich a uzitecnejsich veci co by se mohly dodelat? Ale fantazirovani se meze nekladou :)
  • 0

#117 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 18:01

Hmm pekny ale nemyslis ze je tu mnohem mnohem vic dulezitejsich a uzitecnejsich veci co by se mohly dodelat? Ale fantazirovani se meze nekladou :)

Zobrazit příspěvek

jojo, treba adamanitovej dul s cernou kytkou a safirama :D
  • 0

#118 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2006 18:17

Nemusis se hned osypavat vyrazkou. Ted jsme treba v praci, cekam na jednoho panacka tak si ctu a tim dochazi k reakcim na prispevky a to je casto prudeni protoze nemam potrebu se zde chovat normalne. Driv se to maskovalo, protoze jsem takove chvile supl do hry a neprudil, po zklamani ktere jsem zazil s Garetem uz na hrani neni chut a motivace. Pokud je to znamka ubohosti, tak ano jsem ubozak. Vadi to? Myslim ze ne. :clover:

Zobrazit příspěvek

Ne, myslim ze nikomu tady tvoje ubohost nevadi. Tohle forum uz videlo hodne a naopak, treba ja osobne budu velmi rad kdyz o sobe napises jeste neco vic. Jak to vlastne cely bylo a tak :)
  • 0

#119 Host_Dili_*

Host_Dili_*
  • Host

Odesláno 11.02.2006 19:13

A co konkretne te zajima? To ze jsem se narodil na leve ruce s sesti prsty? Nebo ze jsem se do sedmi let parkrat za rok neuhlidal s potrebou nocniho moceni?
Nebo te zajimaji charakterove vady? Tak se nestyd a upresni to at si muzes pocist.
  • 0

#120 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2006 03:43

A co konkretne te zajima? To ze jsem se narodil na leve ruce s sesti prsty? Nebo ze jsem se do sedmi let parkrat za rok neuhlidal s potrebou nocniho moceni?
Nebo te zajimaji charakterove vady? Tak se nestyd a upresni to at si muzes pocist.

Zobrazit příspěvek

Napis cokoliv, stejne tim porad dokola vysvetlujes to samy :)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních