Skočit na obsah

Fotka

Relevel od nuly

• Please log in to reply
106 odpovědí na toto téma

#91 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 14:33

Moze mi prosim niekto vymenovat postavy, ktore su aktivne, alebo by chceli byt aktivne, ale nemozu, pretoze im v tom brani to, ze pred rokom a pol zacinali bez datacov a ich zmena od nulteho levelu namiesto od prveho by im priniesla nepredstavitelne vyhody?

EDIT: Ta veta moze byt trochu komplikovana, ale dosledne studium sa vam vyplati. Je v nej ukryty zmysel zivota :wink:
  • 0

#92 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 15:35

Se to tu nejak zvrhlo, hlavni argument by nemel bejt to ze dotycnej nemel pred tim rokem a pul dd. Ja je treba mel, a nerikam ze bych si to ted nenaklikal znova stejne, ale jak sem psal, uz sem u svy postavy poznal vsechny moznosti co dou a chtel by s ni zkusit neco novyho, trosku ji zrozsirit hrranice poznani, ale relevel kvuli par bodum na zacataku jinak danejm mi uz nepomuze. Skoda ze tu nekteri (i ti co to muzou ovlivnit) hledaji porad argumenty (zatim sem nezaznamenal zadnej uspokojivej) proc to nejde, a chytaji se navzajem za slovicka, misto toho aby zkusili navrhnout podminky za kterych by to pro jejich svedomi? bylo jeste unosne.
  • 0

#93 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 15:45

Teraz mas nejakeho monk/vrah/sd (ninja). Povedz mi prosim co take prevratne s tym chces spravit, ze nutne potrebujes ine zaciatocne atributy.
  • 0

#94 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 15:50

To ma bejt nejakej argument proc ne? Je tam strasne hodne moznosti jak ho ject jinak, i kdyz si zaklad 20 lvlu monka samo necham. Vypisovat to tu nebudu, ale je toho dost jak ho delat uplne jinak
  • 0

#95 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 15:53

To nie je argument preco nie. Ja sa ta pytam presne co so svojou postavou chces urobit.
  • 0

#96 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 17.01.2006 16:56

To nie je argument preco nie. Ja sa ta pytam presne co so svojou postavou chces urobit.

Zobrazit příspěvek

no a vtomto je ten problem, nekteri to chcou z rozmaru, nekteri ktomu (jako ja *) aby si trochu vylepsily postavu aby byla odolnejsi v tom svete kterej je tak premrstenej :(, nekteri to chcou kvuli tomu ze.. jini zas kvuli onomu :/ a nakonec si kazdej dela prdel z toho druhyho .. dost dobra diskuze tady..

EDIT: *protoze az cas a dlouhe hrani ukaze, kde jsou chybky, co by se dalo zmenit, co by vedlo k zasadni zmene, ac uz to pak vysledne vypada stejne :/.
  • 0

#97 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 18:04

Zobrazit příspěvek

moja prva postava bol klerik. Nemal som ani len predstavu o tom ake pomery vladnu na demone chcel som proste hrat za dobru postavu, ktora bude moct pomahat ostatnym.

Nastavil som si teda atributy ST : 14. DEX 10, CON 14, WIS 16, INT 10, CHA 12...

Domeny : Healing, Sun ( tie som dal myslim recommended )

Postava ma rasu clovek a featy na prvom levely som vzal combat casting a power attack.

Z mojho Ilidiona a to myslim hlavne kvoli totalne nevhodne zvolenym domenam ( len s problemami by ste dnes nasli znahelo hraca ktory ma viac lvloveho klerika s inymi domenami ako trickery a travel, vsetci vieme preco ;-) ) bude vzdy podpriemerna postava, nizka inteligencia ma obmedzuje v pocte skillbodov a to ze som si dal cha 12, do dnes nepochopim ani ja :) ( paladina ani Cota som hrat nechcel, ale aspon som fesak )
  • 0

#98 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 22:20

Ja si osobne myslim, ze relevel by nemal byt vobec ziadny. Na miesto neho by som dal panovy schopnost vysavania level-ov (to sa v podstate da aj tak cez esencie a smrt). Kazdy co si v nejakom momente pokazil postavu sa moze o par levelov vratit (a cez damu z toho mat aj zisk) a postavu opravit. AK niekto urobil chybu na zaciatku, mal by zacat od zaciatku. :)

PS: nemyslite si, ja som tiez zacinal s knazom a domenami sun a healing ;) a musim povedat, ze isty cas to bolo dost na draka.
  • 0

#99 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 18.01.2006 09:57

Ja si osobne myslim, ze relevel by nemal byt vobec ziadny. Na miesto neho by som dal panovy schopnost vysavania level-ov (to sa v podstate da aj tak cez esencie a smrt). Kazdy co si v nejakom momente pokazil postavu sa moze o par levelov vratit (a cez damu z toho mat aj zisk) a postavu opravit. AK niekto urobil chybu na zaciatku, mal by zacat od zaciatku. :)

PS: nemyslite si, ja som tiez zacinal s knazom a domenami sun a healing ;) a musim povedat, ze isty cas to bolo dost na draka.

Zobrazit příspěvek

Tak mi řekni. Příjideš prvně na server a založíš si postavu podle povolání, který je ti nejbližísí...Nejdříve si projdeš malinko svět a zjistíš, že je nic moc. Tak ji případně vymažeš začneš znovu...Ale je tu tu spousta lidí, kteří si nasli řemeslo a hráli dále řekněme........po čase si udělali nejaké jméno a dostali se na vysokou uroveň.......Ale postava stojí za nic protože si na zacátku nevědel, jak na to..... Tyto postavy pak zůstavají jen na to, že si s nimi vyrobíš a přepneš na jinou postavu a myslím .....JE TO POMĚRNĚ ŠKODA !!!!!!! :cool:
  • 0

#100 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2006 11:30

Dovolim si oponovat ze v takovem pripade hrac nevedel od zacatku to same, nevedel ze budou datadisky povine a ze se muze v budoucnu dostat do situace ze mu bude neceho lito.
Nikde nikdo nenapsal za ma nejaky narok, vsichni tu zminuji ze by CHTELI.

Zobrazit příspěvek

Zminuje se Rydiss ze by to melo byt. Nicmene tohle je potiz vsech dynamicky se rozvijejich modulu.
Kazdy se v prubehu hrani setka s tim ze se neco zmeni, s kazdou novou verzi modulu je spousta veci jinak a nektere ovlivni vice nebo mene i silu a efektivitu boje postav. A nejedna se jen o verze modulu, ale v dlouhodobejsi rovine i o patche bioware. Hned po wipe taky mimo jine nemel PM imku na sneaky, imploze se dala eliminovat nakouzlenim imky na death magic. Probehla a probiha uprava NPC, doslo k uprave obtiznosti hry a spouste dalsich veci. Kdybysme meli kazdemu po kazde uprave davat relevel, nedelali by dmka nic jinyho nez neustaly relevely.

Mimochodem, pri zasadnich zmenach ten relevel sel udelat, po patchi upravujicim kouzleni v expertise ho kuprikladu Freppi mela a muzes se zeptat Chuanetty jak dlouho to delali a jak moc ohromne to bylo zabavny.
Co je primo signifikantni je skutecnost, ze hned po instalaci patche zacala spousta casteru kricet ze chce relevel protoze ted je to s jejich buildem desne tezky, pricemz ona funkce vypnuti IE pri castovani jeste aktivni nebyla. Z toho je mozno lehce usoudit kolik relevelu by se delalo zbytecne, jen na zaklade dojmu, "odbornych" doporuceni a ciste fantasie.

Kazdemu je obcas neco lito, to je halt zivot. Samotna funkce relevelu u Pana neni u cz nwn modulu zcela obvykla, takova kandelabrie, Arkhalie2, Alhambrie nemaj ani tu, na Mintace by te nejspis ukamenovali driv nez bys slovo "relevel" dorekl. V opodstatnenych pripadech jako IE se relevel povoluje, v pripade zasadnich zmen modulu je wipe.
  • 0

#101 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2006 12:17

... v pripade zasadnich zmen modulu je wipe.

Zobrazit příspěvek

Porad nemate pocit, ze zasadnich zmen v modulu nebylo tolik, nebo nebyli tak zasadni, aby bylo potreba wipe ?
  • 0

#102 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2006 12:20

Porad nemate pocit, ze zasadnich zmen v modulu nebylo tolik, nebo nebyli tak zasadni, aby bylo potreba wipe ?

Zobrazit příspěvek

Sprav si sukromny ako ja, je to dobre na nervy, školu a tak ... :cool:
  • 0

#103 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2006 13:04

Zobrazit příspěvek

Ne, ty jo?
  • 0

#104 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 18.01.2006 14:52

...

Zobrazit příspěvek

:innocent2: Jasne podminkama myslime : Raneček se nam nudi postavme demonu na hlavu jen at on ej o chlapecka neprijdeme :cool:

to Rydiss ... podiv ses si jista ze ten relevel od 0 je neco tak extremne dulezityho? aby bijci byli jeste vetsi bijci :wink:
  • 0

#105 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 18.01.2006 16:52

Tak mi řekni. Příjideš prvně na server a založíš si postavu podle povolání, který je ti nejbližísí...Nejdříve si projdeš malinko svět a zjistíš,  že je nic moc. Tak ji případně vymažeš začneš znovu...Ale je tu tu spousta lidí, kteří si nasli řemeslo a hráli dále řekněme........po čase si udělali nejaké jméno a dostali se na vysokou uroveň.......Ale postava stojí za nic protože si na zacátku nevědel, jak na to..... Tyto postavy pak zůstavají jen na to, že si s nimi vyrobíš a přepneš na jinou postavu a myslím .....JE TO POMĚRNĚ ŠKODA !!!!!!!  :cool:

Zobrazit příspěvek

Myslim ze problem je inde, a to v prilisnej obtiaznosti sveta. Tato vysoka obtiaznost tlaci hracov k vymyslaniu silnych buildov.
Dlhe roky som robil GM v DnD a zozaciatku som sa snazil tlacit na pilu, hracom som vsemozne stazoval zivot. Postupom casu si zacali hraci robyt postavy optimalizovane na to aby boli co najsilnejsie. Vtedy som pochopil, ze tadial cesta nevedie (podla mna). Znizil som obtiaznost hry (momentalne vecsina superov co stretnu su vyrazne slabsi a niesu velkym problemom) a zacal som sa sustredit viac na atmosferu, pribeh komunikaciu. Co sa nestalo? Hraci si zacali robit zaujmave postavy, ktore boli casto krat slabe, ale bola s nimi sranda...
  • 0

#106 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 18.01.2006 17:09

Z casti mozes mat pravdu ale DnD je trochu o inom. V online hre kde nie je jedna partia, kde je povolene PvP , vzdy budu chciet mat ludia ten svoj "build" co najlepsi. Neplati to iba na Demone , ale skoro vsade, bez ohladu na to aka je hra obtiazna.
  • 0

#107 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 19.01.2006 09:30

Z casti mozes mat pravdu ale DnD je trochu o inom. V online hre kde nie je jedna partia, kde je povolene PvP , vzdy budu chciet mat ludia ten svoj "build" co najlepsi. Neplati to iba na Demone , ale skoro vsade, bez ohladu na to aka je hra obtiazna.

Zobrazit příspěvek

Ano, to je pravda. Vzdy sa najdu ludia co si budu robit co najsilnejsi build. Ale vadi to na servri, ktory nema byt zamerany na PvP? Podla mna by sa nasli aj ludia co by si robili postavicky podla toho co sa im paci a nie podla toho co je najsilnejsie...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních