Skočit na obsah

Fotka

MAX. Pocet hracu.

• Please log in to reply
126 odpovědí na toto téma

Anketa: Co je mensi zlo? (71 členů volilo)

Co je mensi zlo?

1. 1. Lagy (46 hlasů [64.79%])

Procento volících: 64.79%

2. 2. Omezeni poctu hracu na serveru. (25 hlasů [35.21%])

Procento volících: 35.21%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#91 Host_Thorik_*

Host_Thorik_*
  • Host

Odesláno 30.11.2005 16:34

omezeni neomezeni..nwn bylo delany, aby mohli DM hracum sprostredkovat zabavu.....
  • 0

#92 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 09:09

Mě se to zdá neřešitelný... Sice omezením, počtu hráčů si více zahrajem, ale zese si nás nezahraje tolik... Co Ti, co se do hry nedostanou?
  • 0

#93 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 09:13

Mě se to zdá neřešitelný... Sice omezením, počtu hráčů si více zahrajem, ale zese si nás nezahraje tolik... Co Ti, co se do hry nedostanou?

Zobrazit příspěvek

No v poslednej dobe je tam stale menej hracov .. onedlho uz problem z tvojej otazky nebude treba riesit :clover:
  • 0

#94 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 09:37

tiez som si vsimol, ze po zavedeni limitu na 50, uz nie je problem sa do hry dostat ani vecer... ludkovia zdupkali....
  • 0

#95 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 09:45

Jakoby sme to nerikali :clover:
  • 0

#96 Host_Thorik_*

Host_Thorik_*
  • Host

Odesláno 01.12.2005 12:44

Jakoby sme to nerikali  :wink:

Zobrazit příspěvek

Jde o to byl li to zamer a pak kdo odesel zejo ?? :drinks_cheers: :clover:
  • 0

#97 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 13:46

ja :)
  • 0

#98 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 01.12.2005 13:50

ja tiez, ale neteste sa predcasne , je to len docasne :clover:
  • 0

#99 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 13:54

Zjavne to funguje na starsich a skusenejsich hracov uplne perfektne.
  • 0

#100 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 14:05

Popravde receno: Demona je asi nejkvalitnejsi cesky modul, ale zaroven taky nejomezovanejsi cesky modul:-)

Zkusila jsem ostatni (hlavne zahranicni) a musim rict, ze Demona se ma co ucit. Nebudu tady psat nejake rady protoze se v tom houby vyznam, ale pri hrani na jinych serverech jsem mela takovy ... nevim jak to popsat ... asi "pocit svobody". Doporucuji vsem znudenym a kyselym xichtum na demone:-)
  • 0

#101 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 15:18

A kdyz se tam nedostane neni zadna lovna zver ;)

Zobrazit příspěvek

:drinks_cheers: :wink: připadáš mi myšlením jak :clover:
  • 0

#102 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 15:28

:laugh: :drinks_cheers:  připadáš mi myšlením jak  :clover:

Zobrazit příspěvek

Lepsi :wink: nez :smile:
  • 0

#103 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 01.12.2005 15:46

Lepsi  :clover: nez  :drinks_cheers:

Zobrazit příspěvek

:wink: presne tak
  • 0

#104 Host_ShaDoOoW_*

Host_ShaDoOoW_*
  • Host

Odesláno 01.12.2005 18:48

Popravde receno: Demona je asi nejkvalitnejsi cesky modul, ale zaroven taky nejomezovanejsi cesky modul:-)

Zkusila jsem ostatni (hlavne zahranicni) a musim rict, ze Demona se ma co ucit. Nebudu tady psat nejake rady protoze se v tom houby vyznam, ale pri hrani na jinych serverech jsem mela takovy ... nevim jak to popsat ... asi "pocit svobody". Doporucuji vsem znudenym a kyselym xichtum na demone:-)

Zobrazit příspěvek

Demona je určitě nejkvalitnější server (nemyslím výkonnostně ale lidi dm atp.), modul ale zdaleka ne. Demona těží z pozice na GZ a taky prvního českého modulu pro nwn. Taková arkhalie má lepší modul, ale když tam hraje 5lidí tak se mi tam taky moc nechce. A teď srovnání:
max lv. arkhalie 40
2x i víckrát víc lokací
více měst 6myslím
2 funkční frakce
spousta kvalitních dungeonů, spousta HC dungeonů na lv 40
custom věci např. Titler +43 atp.
  • 0

#105 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 01.12.2005 19:14

...

Zobrazit příspěvek

Taky jsem mela na mysli lidi DM a to ostatni.
  • 0

#106 Host_Irisis_*

Host_Irisis_*
  • Host

Odesláno 04.12.2005 20:45

Díky, inspirovali ste mě :wink:
Až vyřešim proč mi NWN nefunguje vůbec, tak pudu na jinej servr. Ale bylo to tady prima :clover:
  • 0

#107 Host_Irisis_*

Host_Irisis_*
  • Host

Odesláno 04.12.2005 20:48

Jo, a jakej je mimochodem zatim průběžnej výsledek, TESTu??? Po dnešním reinstalování NWN na třikrát myslim, že chyba bude někde mezi NWN a počítačem.
BTW: zkouščeli ste zažádat o grant od NASA nebo třeba technickýho oddělení Harvardu? Třeba by z toho něco káplo... :clover:
  • 0

#108 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2005 23:23

Demona je určitě nejkvalitnější server (nemyslím výkonnostně ale lidi dm atp.), modul ale zdaleka ne. Demona těží z pozice na GZ a taky prvního českého modulu pro nwn. Taková arkhalie má lepší modul, ale když tam hraje 5lidí tak se mi tam taky moc nechce. A teď srovnání:
max lv. arkhalie 40
2x i víckrát víc lokací
více měst 6myslím
2 funkční frakce

Zobrazit příspěvek

Lidi a modul spolu souvisi i kdyz to tak na prvni pohled nevypada. Demona je velmi emotivni a lidi kolem ni ji prozivaji, at uz jeji pozitivni i negativni stranky. Hodne lokaci a mest neni vse, prave to, ze Demona ma napr. jen jedno hlavni mesto je jeden z duvodu, proc se tu lidi tak davaji dohromady. Dalsi jsou i obtiznost a nakonec z casti i ty restrikce atd. atd. Bez emoci se hluboky vztah nevytvori...
  • 0

#109 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 00:01

Lidi a modul spolu souvisi i kdyz to tak na prvni pohled nevypada. Demona je velmi emotivni a lidi kolem ni ji prozivaji, at uz jeji pozitivni i negativni stranky. Hodne lokaci a mest neni vse, prave to, ze Demona ma napr. jen jedno hlavni mesto je jeden z duvodu, proc se tu lidi tak davaji dohromady. Dalsi jsou i obtiznost a nakonec z casti i ty restrikce atd. atd. Bez emoci se hluboky vztah nevytvori...

Zobrazit příspěvek

To je sice pravda, ale nekdy mam pocit, ze toho zneuzivate a skusate trpezlivost tych lidi ... a vsetko ma svoje medze.
  • 0

#110 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 09:05

max lv. arkhalie 40
2x i víckrát víc lokací
více měst 6myslím
2 funkční frakce

Zobrazit příspěvek

dobře řečeno,já tam oddychově hrála a líbilo se mi to tam.
kdyby se na demoně udělali nějaký nový lokace jako na arkhalii třeba,že deš 2 hodky real nějakým dungeonem a snažíš se dojít živý k pokladu,u kterýho se nedá kempit páč 3 klíče musíš najít cestou,tak by to moc super,určitě by to přivítalo více lidí zde.
taky by se mi líbilo dát sem 40 lv kdyby byli udělaný TOP lokace pro tyto hráče.
  • 0

#111 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 09:07

No v poslednej dobe je tam stale menej hracov .. onedlho uz problem z tvojej otazky nebude treba riesit  :clover:

Zobrazit příspěvek

jo to máš pravdu,i když byl limit 50 hráčů tak se i přes výkend odpoledne dalo do hry dostat páč dost lidí odešlo.

nedávno byli doby kdy v klientu sedělo i 80 lidí
  • 0

#112 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 05.12.2005 09:49

To je sice pravda, ale nekdy mam pocit, ze toho zneuzivate a skusate trpezlivost tych lidi ... a vsetko ma svoje medze.

Zobrazit příspěvek

myslis vazne, ze toto je cielom? Demona sa proste posuva nejakym smerom , co mozno menej vyhovuje tebe ale zase viac niekomu inemu. Mne sa napriklad Demona paci omnoho viac teraz, ako ked som zacinal. Ale je to samozrejme len moj subjektivny nazor.
  • 0

#113 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 11:48

myslis vazne, ze toto je cielom? Demona sa proste posuva nejakym smerom , co mozno menej vyhovuje tebe ale zase viac niekomu inemu. Mne sa napriklad Demona paci omnoho viac teraz, ako ked som zacinal. Ale je to samozrejme len moj subjektivny nazor.

Zobrazit příspěvek

No ja som nemyslel ani tak vyvoj modulu ... s tym nemozem byt nespokojny - az na par detailov, ktore sa mozno mohli spracovat inym sposobom.
Ja v tom prispevku narazal skor na komunikaciu a pristup k hracom na tomto fore, o ktorom sa v poslednej dobre trocha pisalo tak k tomu neni co dodat.
  • 0

#114 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 05.12.2005 11:58

No ja som nemyslel ani tak vyvoj modulu ... s tym nemozem byt nespokojny - az na par detailov, ktore sa mozno mohli spracovat inym sposobom.
Ja v tom prispevku narazal skor na komunikaciu a pristup k hracom na tomto fore, o ktorom sa v poslednej dobre trocha pisalo tak k tomu neni co dodat.

Zobrazit příspěvek

Ja bych rekl ze to je furt stejny uz od dob stavkovani kleriku, vubec nic se nezmenilo, neodstranilo, nikde se nerika presne co bude dopredu i kdyz si moc dobre pamatuji jak se slibovalo ze se bude o tom prvni psat, atd.
  • 0

#115 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 12:01

Ja bych rekl ze to je furt stejny uz od dob stavkovani kleriku, vubec nic se nezmenilo, neodstranilo, nikde se nerika presne co bude dopredu i kdyz si moc dobre pamatuji jak se slibovalo ze se bude o tom prvni psat, atd.

Zobrazit příspěvek

njn ved to je jedina vec co tam za 5 hodin klerici dosiahli :clover:
  • 0

#116 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 05.12.2005 12:08

njn ved to je jedina vec co tam za 5 hodin klerici dosiahli  :clover:

Zobrazit příspěvek

Ale co je horsi ze se shledali tyto urpavy uz hodne davno jako prezitek a stele tu jsou ne ?
  • 0

#117 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 12:10

Ale co je horsi ze se shledali tyto urpavy uz hodne davno jako prezitek a stele tu jsou ne ?

Zobrazit příspěvek

To bude asi to právo "veta", ktora sa diskutuje v inom topiku ...
  • 0

#118 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 12:13

Zobrazit příspěvek

Ty kouzla jsou největší zlo nwn :clover:
  • 0

#119 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 12:23

Ty kouzla jsou největší zlo nwn  :clover:

Zobrazit příspěvek

Musis uznat ze ten +1 az +2 enhance ktory by sa dal navyse ziskat je obrovsky bonus, ktory nici hratelnost. :wink: :drinks_cheers: :smile:

nahadzuje na seba extended divine favor a divine power, ktore mu pridaju +10 AB, 1 utok, 5 magical damage, dvihnu silu na 18 a odchadza masakrovat npccka
  • 0

#120 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 12:43

Jelikoz jsem na strane vraceni kouzel, popripade jejich uprave (prekvapive co), zeptala jsem se vyse co tomu brani. Nairem mi odpovedel. Pozadala sem a cekam az mi dovoli odpoved zverejnit na asistentskem foru, jelikoz on se primo nebrani, ale ma par (asi 7) vyhrad. Takze az mi schvali prekopirovani, otevru debatu kouzel opet v asistentskem foru, kde by jsme mohli navrhnout spolecne adekvatni upravu zminovanych kouzel. Ale vzhledem k bodum co psal Nairem mi to prislo celkem nerealne. Ale vice hlav vice vi.

Spoleham na vasi podporu a spolupraci.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních