MAX. Pocet hracu.
#91 Host_Thorik_*
Odesláno 30.11.2005 16:34
Odesláno 01.12.2005 09:09
Odesláno 01.12.2005 09:37
Odesláno 01.12.2005 09:45

#96 Host_Thorik_*
Odesláno 01.12.2005 13:46
Odesláno 01.12.2005 13:50

Odesláno 01.12.2005 13:54
Odesláno 01.12.2005 14:05
Zkusila jsem ostatni (hlavne zahranicni) a musim rict, ze Demona se ma co ucit. Nebudu tady psat nejake rady protoze se v tom houby vyznam, ale pri hrani na jinych serverech jsem mela takovy ... nevim jak to popsat ... asi "pocit svobody". Doporucuji vsem znudenym a kyselym xichtum na demone:-)
#103 Host_Xaim_*
#104 Host_ShaDoOoW_*
Odesláno 01.12.2005 18:48
Demona je určitě nejkvalitnější server (nemyslím výkonnostně ale lidi dm atp.), modul ale zdaleka ne. Demona těží z pozice na GZ a taky prvního českého modulu pro nwn. Taková arkhalie má lepší modul, ale když tam hraje 5lidí tak se mi tam taky moc nechce. A teď srovnání:Popravde receno: Demona je asi nejkvalitnejsi cesky modul, ale zaroven taky nejomezovanejsi cesky modul:-)
Zkusila jsem ostatni (hlavne zahranicni) a musim rict, ze Demona se ma co ucit. Nebudu tady psat nejake rady protoze se v tom houby vyznam, ale pri hrani na jinych serverech jsem mela takovy ... nevim jak to popsat ... asi "pocit svobody". Doporucuji vsem znudenym a kyselym xichtum na demone:-)
max lv. arkhalie 40
2x i víckrát víc lokací
více měst 6myslím
2 funkční frakce
spousta kvalitních dungeonů, spousta HC dungeonů na lv 40
custom věci např. Titler +43 atp.
#106 Host_Irisis_*
Odesláno 04.12.2005 20:45

Až vyřešim proč mi NWN nefunguje vůbec, tak pudu na jinej servr. Ale bylo to tady prima

#107 Host_Irisis_*
Odesláno 04.12.2005 20:48
BTW: zkouščeli ste zažádat o grant od NASA nebo třeba technickýho oddělení Harvardu? Třeba by z toho něco káplo...

Odesláno 04.12.2005 23:23
Demona je určitě nejkvalitnější server (nemyslím výkonnostně ale lidi dm atp.), modul ale zdaleka ne. Demona těží z pozice na GZ a taky prvního českého modulu pro nwn. Taková arkhalie má lepší modul, ale když tam hraje 5lidí tak se mi tam taky moc nechce. A teď srovnání:
max lv. arkhalie 40
2x i víckrát víc lokací
více měst 6myslím
2 funkční frakce
Lidi a modul spolu souvisi i kdyz to tak na prvni pohled nevypada. Demona je velmi emotivni a lidi kolem ni ji prozivaji, at uz jeji pozitivni i negativni stranky. Hodne lokaci a mest neni vse, prave to, ze Demona ma napr. jen jedno hlavni mesto je jeden z duvodu, proc se tu lidi tak davaji dohromady. Dalsi jsou i obtiznost a nakonec z casti i ty restrikce atd. atd. Bez emoci se hluboky vztah nevytvori...
Odesláno 05.12.2005 00:01
Lidi a modul spolu souvisi i kdyz to tak na prvni pohled nevypada. Demona je velmi emotivni a lidi kolem ni ji prozivaji, at uz jeji pozitivni i negativni stranky. Hodne lokaci a mest neni vse, prave to, ze Demona ma napr. jen jedno hlavni mesto je jeden z duvodu, proc se tu lidi tak davaji dohromady. Dalsi jsou i obtiznost a nakonec z casti i ty restrikce atd. atd. Bez emoci se hluboky vztah nevytvori...
To je sice pravda, ale nekdy mam pocit, ze toho zneuzivate a skusate trpezlivost tych lidi ... a vsetko ma svoje medze.
Odesláno 05.12.2005 09:05
Demona je určitě nejkvalitnější server (nemyslím výkonnostně ale lidi dm atp.), modul ale zdaleka ne. Demona těží z pozice na GZ a taky prvního českého modulu pro nwn. Taková arkhalie má lepší modul, ale když tam hraje 5lidí tak se mi tam taky moc nechce. A teď srovnání:
max lv. arkhalie 40
2x i víckrát víc lokací
více měst 6myslím
2 funkční frakce
dobře řečeno,já tam oddychově hrála a líbilo se mi to tam.
kdyby se na demoně udělali nějaký nový lokace jako na arkhalii třeba,že deš 2 hodky real nějakým dungeonem a snažíš se dojít živý k pokladu,u kterýho se nedá kempit páč 3 klíče musíš najít cestou,tak by to moc super,určitě by to přivítalo více lidí zde.
taky by se mi líbilo dát sem 40 lv kdyby byli udělaný TOP lokace pro tyto hráče.
Odesláno 05.12.2005 09:49
To je sice pravda, ale nekdy mam pocit, ze toho zneuzivate a skusate trpezlivost tych lidi ... a vsetko ma svoje medze.
myslis vazne, ze toto je cielom? Demona sa proste posuva nejakym smerom , co mozno menej vyhovuje tebe ale zase viac niekomu inemu. Mne sa napriklad Demona paci omnoho viac teraz, ako ked som zacinal. Ale je to samozrejme len moj subjektivny nazor.
Odesláno 05.12.2005 11:48
myslis vazne, ze toto je cielom? Demona sa proste posuva nejakym smerom , co mozno menej vyhovuje tebe ale zase viac niekomu inemu. Mne sa napriklad Demona paci omnoho viac teraz, ako ked som zacinal. Ale je to samozrejme len moj subjektivny nazor.
No ja som nemyslel ani tak vyvoj modulu ... s tym nemozem byt nespokojny - az na par detailov, ktore sa mozno mohli spracovat inym sposobom.
Ja v tom prispevku narazal skor na komunikaciu a pristup k hracom na tomto fore, o ktorom sa v poslednej dobre trocha pisalo tak k tomu neni co dodat.
#114 Host_Xaim_*
Odesláno 05.12.2005 11:58
No ja som nemyslel ani tak vyvoj modulu ... s tym nemozem byt nespokojny - az na par detailov, ktore sa mozno mohli spracovat inym sposobom.
Ja v tom prispevku narazal skor na komunikaciu a pristup k hracom na tomto fore, o ktorom sa v poslednej dobre trocha pisalo tak k tomu neni co dodat.
Ja bych rekl ze to je furt stejny uz od dob stavkovani kleriku, vubec nic se nezmenilo, neodstranilo, nikde se nerika presne co bude dopredu i kdyz si moc dobre pamatuji jak se slibovalo ze se bude o tom prvni psat, atd.
Odesláno 05.12.2005 12:01
Ja bych rekl ze to je furt stejny uz od dob stavkovani kleriku, vubec nic se nezmenilo, neodstranilo, nikde se nerika presne co bude dopredu i kdyz si moc dobre pamatuji jak se slibovalo ze se bude o tom prvni psat, atd.
njn ved to je jedina vec co tam za 5 hodin klerici dosiahli

#116 Host_Xaim_*
Odesláno 05.12.2005 12:23
Musis uznat ze ten +1 az +2 enhance ktory by sa dal navyse ziskat je obrovsky bonus, ktory nici hratelnost.Ty kouzla jsou největší zlo nwn

nahadzuje na seba extended divine favor a divine power, ktore mu pridaju +10 AB, 1 utok, 5 magical damage, dvihnu silu na 18 a odchadza masakrovat npccka
Odesláno 05.12.2005 12:43
Spoleham na vasi podporu a spolupraci.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních