Skočit na obsah

Konec Bratrstva Rebelu ?

• Please log in to reply
105 odpovědí na toto téma

#91 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.09.2005 18:55

Porad si myslim ze jsi mimo ale zapomenme na to. Nadavala jsem mu ale nic sprostyho jsem nerekla. Clovek se nekdy holt neudrzi to vis moc dobre sam.

Zobrazit příspěvek

Tak tu druhy neocernuj kdyz nemas sajna jestli byl dotycny prepadeny nebo nebyl. Podiv Stojim zatim co rika Ran dokud tu nebyli tak se Prd delo DMka se ukazou jen aby nekoho buzerovali a par snazicich se Counseloru to tu nespasi. Kdyz odesel Bullov odeslo posledni humorny Dmko a ted tu zustali jen tyhle zapskli kazisveti. Ted se lidi sdruzuji do skupin a neco se deje jeliko pani primadona nebyla numero uno a napalcali ji tak se holt votiras vo kazdyho a k tvemu jadrenmu slovniku se tedy taky nebudu vyjadrovat.

PS teda presneji abych neocernoval vsechny Dmka jeste je tu posledni spasa Chuaneta ale ta to moc ted nedela

a buh chran jezis Mole je DMko se mame nac tesit :laugh: :laugh: :laugh:

jo a jeste PPS zas abych te Sylvanas jen nehanil :laugh: neumis si predstavit muj slovnik kdyz me byla odnata moje krasna dyka muj *milášek* :laugh: :laugh: :laugh:

Příspěvek upravil Godzilla1: 04.09.2005 19:05

• 0

#92 Nauglar II.

Nauglar II.

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 135 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2005 19:57

a ze sem si nezazil?? hahah S treti postavou sem si zazil krasny prepadeni Wertinem .) odpocet a pak uz jen IGMS tak sem mu rekl par jadrnych slov od plic

Zobrazit příspěvek

Jestli to dobre chapu tak tu vlastne hajis neco co tobe samotnymu se nelibilo? :laugh:
  • 0

#93 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.09.2005 20:17

Jestli to dobre chapu tak tu vlastne hajis neco co tobe samotnymu se nelibilo? :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ano hajim protoze kazdy se to musi naucit a ne kazdy bude ochoten akceptovat sve prepadeni.
Jak uz sem nekde psal nekde kdyz sme hral upirku 9/10 hracu absolutne nebralo ze nekdo hraje upira ale pak se obevili nekteri napadity hraci a skvele se u toho clovek pobavil. Takze prepady hajim a muhdyho zase tak zly nebyly .-) a Wertin se je uz verim naucil taky prozit lip nez jen odpocet a IGMS :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#94 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2005 21:00

Me nevadi kdyz me nekdo prepadne. Kdyby me prepadl napriklad Kelian nebo Dumgar tak budu jen rada protoze vim ze se u toho pobavim a ze to nebude jen: Mas prachy? Nemas? Tak zdechni...
  • 0

#95 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.09.2005 21:13

Me nevadi kdyz me nekdo prepadne. Kdyby me prepadl napriklad Kelian nebo Dumgar tak budu jen rada protoze vim ze se u toho pobavim a ze to nebude jen: Mas prachy? Nemas? Tak zdechni...

Zobrazit příspěvek

Zase kecas kecko Muhdy to tak spatne nesehrava jak se tu snazis deklamovat :laugh: Navic ja se pobavil kdyz v prestrojeni za ducha sme si byl vykupovat apr mrtvych pratel z DO treba .-) to me nikdo jiny nikdy predtim neumoznil
  • 0

#96 Host_SaNtoriO_*

Host_SaNtoriO_*
  • Host

Odesláno 04.09.2005 21:19

Zustat ale chovat se chytreji nejste rebelové pro sebe ale pro nas aby sme měly více rp zabavy a ne Strach že až vas potkáme tak že umřeme nebo o něco prídem už sem vydel hodne hraco se odpojovat proto že videli Rebela :( proč se asi odpojují hm
Takže zlepšit RP jinak mazejte neumíte to :) Muhdy jako jediný mne zaujal jako trpoš na svem místě ale asi ma malou moc v parte mos ho naposlouchají v bitvach :)ú
  • 0

#97 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2005 21:19

Ach jo ja to vzdavam. Najdi si holku Godzi to ti prospeje :laugh:
  • 0

#98 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.09.2005 21:23

Zustat ale chovat se chytreji nejste rebelové pro sebe ale pro nas aby sme měly více rp zabavy a ne Strach že až vas potkáme tak že umřeme nebo o něco prídem už sem vydel hodne hraco se odpojovat proto že videli Rebela :( proč se asi odpojují hm 
  Takže zlepšit RP  jinak mazejte neumíte to :) Muhdy jako jediný mne zaujal jako trpoš na svem místě ale asi ma malou moc v parte mos ho naposlouchají v bitvach :)ú

Zobrazit příspěvek

No ja ho urcite neposlouchal protoze sem nikdy neprepadaval .-)
  • 0

#99 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2005 23:13

Ach jo ja to vzdavam. Najdi si holku Godzi to ti prospeje :laugh:

Zobrazit příspěvek

Hele, my sme fakt už dobrý "bratři ve zbrani" a máme stejný myšlenkový pochody ...
Při pročítání tohohle topicu mi pomalu přestávalo docházet o čem vůbec je a když jsem čet Godzilovi příspěvky tak mě napadalo přesně to samý co tebe ... :laugh:
  • 0

#100 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.09.2005 23:29

Hele, my sme fakt už dobrý "bratři ve zbrani" a máme stejný myšlenkový pochody ...
Při pročítání tohohle topicu mi pomalu přestávalo docházet o čem vůbec je a když jsem čet Godzilovi příspěvky tak mě napadalo přesně to samý co tebe ...  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ty bys to mel nejlip chapat uz pul roku nechlastam a vysycham a toto sou abstinencni priznaky :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#101 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 04.09.2005 23:32

Ty bys to mel nejlip chapat uz pul roku nechlastam a vysycham a toto sou abstinencni priznaky  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Panebožéééé .... co se ti to stalo? Proč se ti to stalo??
To je krutý.

To je ..krutý...

půl roku... panebožéééé
  • 0

#102 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.09.2005 23:34

Panebožéééé .... co se ti to stalo? Proč se ti to stalo??
To je krutý.

To je ..krutý...

půl roku... panebožéééé

Zobrazit příspěvek

*breci jak zelva* a bude jeste dyl. Jatra sou z provoznich duvodu v odstavce takze az me v servisu uschopnej muzu pokracovat.
  • 0

#103 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2005 10:55

Zustat
  • 0

#104 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2005 14:58

No někdo si to tu spletl s Chatem na hádání !!!!A třeba zatím neumíme prohrávat ale Alicie +
Lania podle toho co čtu asi taky ne!!
:innocent2:
  • 0

#105 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2005 09:25

hehe, vidím že se tu moc nezměnilo :blink: ..pořád flame and wind...pamatuju si jak ještě s Ngwathorgothem a Wolfem jsme přepadávali na rudé cestě "zavzpomíná a zasní se" ...taky byl flame and wind :devil: ...ať je to jak je, každej dělá chyby, tak na to kašlete a hrejte...emoce a psychika člověka je složitá věc...respektujte i občasné chyby druhých, budou vás za to mít rádi :biggrin:
  • 0

#106 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 29.09.2005 11:24

ja rebelom fandim a tak hlasujem

Zostat

Ale kedze viem jak je demona spravena po technickej stranke tak hlasujem

Zabalte to chlapci.