Skočit na obsah

ZLATA kytka

• Please log in to reply
103 odpovědí na toto téma

#91 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 21:20

No pokud vím tak jestli se to nezměnilo tak víc jak TO 35 dá pouze zloděj...táákže sme zase u nutnosti požádat nějakého zloděje o doprovod a otevření.  :wow:

Zobrazit příspěvek

Nemyslíš to ,že bez 1lvl zloděje nevidiíš PAST nad TO 35 ?
  • 0

#92 A-I

A-I

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 01:09

už se to tu kdysi řešilo, pro připomenutí ....

jedině rogue(tulák, zloděj) vidí past s DC > 35

Zneškodnit past (disable trap) s DC >35 umí též jen zloděj, ale ...
past může sebrat (recover trap) kdokoliv, kdo přehodí DC na sebrání pasti
(DC_sebrani_pasti= DC_odstraneni_pasti +10)
  • 0

#93 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 01:11

už se to tu kdysi řešilo, pro připomenutí ....

jedině rogue(tulák, zloděj) vidí past s DC > 35

Zneškodnit past (disable trap) s DC >35 umí též jen zloděj, ale ...
past může sebrat (recover trap) kdokoliv, kdo přehodí DC na sebrání pasti
(DC_sebrani_pasti= DC_odstraneni_pasti +10)

Zobrazit příspěvek

Todle nechápu jak může někdo sebrat past , kterou podle logiky ,že jen zloděj vidí past TO - 35+ ?
a rogue , thief - není tulák už to vysvětloval Wex dneska , že je to podle americkýho překladu a ne anglickýho ,)
  • 0

#94 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 26.12.2007 11:23

Todle nechápu jak může někdo sebrat past , kterou podle logiky ,že jen zloděj vidí past TO  - 35+ ?
a rogue , thief - není tulák už to vysvětloval Wex dneska , že je to podle americkýho překladu a ne anglickýho ,)

Zobrazit příspěvek

# The official description has an error. Any class can disarm a DC 35 trap. Rogue is the only class capable of disarming traps with a DC greater than 35.
# The special prohibition involving rogues only applies to disarming a trap. Any class can successfully examine, flag, or recover any trap, provided the skill check is passed. 
A ja se jdu vykoupat do modrych vlnek :wow:
  • 0

#95 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 10.07.2011 15:54

Nechtěl jsem kvůli této rekci zakladat nový Topic - tak jsem to vrazil sem.
Postavu Donu Atreid , zná většina hráčů, je to krejčí . Po uspěšném vyskilování - bronzové i zlaté kytky jsem se dostal až na nebeskou , kterou Donečka také vyskilovala a dostala se na bílou - jednou se vydala na onen ostrov a za chvíli se vracela přez očistec a bez kytky !
nevadí uposlechla všemožných rad a nakupovala bílé kytky . Zpočátku jí prodala a věnovala nejvíc bílích kytek Soňa , než dostal hráč asi doživotní ban. Pak pomohli i ostatní , před dvěma roky Dona celkem bílou vyskilovala a překročila granici 900 bodů. Z počátku naskočil i nějaký bodík i za šití , sice málo - ale nevadí.
Pamatujíc na tuto větu z fora z tohoto Topicu :
21.01.2005, 21:52

Ran Cernobog
Tovaryš
Registrován(a): 17.02.2004
Číslo člena: 15

Aspon nebudete mit skill 1000 za den :). Mate jeste prece moznost se trenovat sitim ne? Trosku nakladnejsi a
pracnejsi ale de to

Pamatujíc na toto doporučení zahajila přípravy. Predevčírem se rozhodla Donečka , že smulu prolomí a sehnala asi 50 velkých kůží, 20 středních a 40 malých tvrzených kůží v hodnotě přez 70 000 zl . Dále nakoupila za 140 000 zl licence na bílou barvu ., a rozjela to !
- Nejprve udělala ze 300 kytek Elyseum - barvu a pak už jen makala v červeném. Napřed malé látky a když nic ani bodík - tak přitvrdila a dělala velké látky . stále vše v červeném a ani bodík. Tak zahajila šití v červeném , opasek , rukavice a nakonec i plášt - pokažených látek a výrobků bylo velmi mnoho a pokusů asi dost přez 140 . Výsledek:
- ani jeden bodík jí nenaskočil , 200 000 zl pryč , kůže pryč , kytka pryč a nic z toho ani bodíček . Musím se přeznat , že se měl pocit , že mne ten craft přestává jaksi bavit, a to není dobré.
  • 0

#96 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 10.07.2011 16:20

Moc jsem nepochopil v cem je problem? V tom ze nejde vyskillovat cerna na bile? Nebo v tom ze i po vyskillovani cerne ti zustane spousta veci v cervenem?
  • 0

#97 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 10.07.2011 16:58

Nechtěl jsem kvůli této rekci zakladat nový Topic - tak jsem to vrazil sem. 
Postavu Donu Atreid , zná většina hráčů, je to krejčí . Po uspěšném   vyskilování - bronzové i zlaté kytky jsem se dostal až na nebeskou , kterou Donečka také vyskilovala a dostala se na bílou - jednou se vydala na onen ostrov a za chvíli se vracela  přez očistec a bez kytky !
nevadí uposlechla všemožných rad a nakupovala bílé kytky . Zpočátku jí prodala a věnovala nejvíc bílích kytek Soňa , než dostal hráč asi doživotní ban. Pak pomohli i ostatní , před dvěma roky Dona  celkem bílou vyskilovala a překročila granici 900 bodů. Z počátku naskočil i nějaký bodík i za šití , sice málo - ale nevadí. 
Pamatujíc na tuto větu z fora z tohoto Topicu  :
21.01.2005, 21:52

Ran Cernobog
Tovaryš
Registrován(a): 17.02.2004
Číslo člena: 15

Aspon nebudete mit skill 1000 za den :). Mate jeste prece moznost se trenovat sitim ne? Trosku nakladnejsi a
pracnejsi ale de to

Pamatujíc na toto doporučení zahajila přípravy.  Predevčírem se  rozhodla Donečka , že smulu prolomí a sehnala asi 50 velkých kůží,  20 středních  a 40 malých tvrzených kůží v hodnotě přez 70 000 zl .  Dále nakoupila za 140 000 zl  licence na bílou barvu ., a rozjela to !
- Nejprve udělala ze 300 kytek Elyseum - barvu a pak už jen makala v červeném. Napřed malé látky a když nic ani bodík - tak přitvrdila a dělala  velké látky . stále vše v červeném a ani bodík. Tak zahajila šití v červeném , opasek , rukavice a nakonec i plášt - pokažených látek a výrobků bylo velmi mnoho a pokusů asi dost přez 140 .  Výsledek:
  - ani jeden bodík jí nenaskočil , 200 000 zl pryč , kůže pryč , kytka pryč a nic z toho ani bodíček . Musím se přeznat , že se měl pocit , že mne ten craft přestává jaksi bavit,  a to není dobré.

Zobrazit příspěvek

Jde tam tech pár bodů šitím udělat, u svojí krejčí jich mam asi pět ale je to stejné jako při skillování na květech, je to o náhodě.
A navic pokud máš bílou vyskillovanou /935 bodů v craftu/ tak je to bez černé zbytečnost.
A co se týče toho doporučení... To tak leda že bys zkoušel šít z černé barvy a doufal že ji přes zmetky vyskilluješ.
  • 0

#98 Host_Beorngifu_*

Host_Beorngifu_*
  • Host

Odesláno 13.07.2011 00:25

Jde tam tech pár bodů šitím udělat, u svojí krejčí jich mam asi pět ale je to stejné jako při skillování na květech, je to o náhodě.
A navic pokud máš bílou vyskillovanou /935 bodů v craftu/ tak je to bez černé zbytečnost.
A co se týče toho doporučení... To tak leda že bys zkoušel šít z černé barvy a doufal že ji přes zmetky vyskilluješ.

Zobrazit příspěvek

Cerna barva nemela nikdy poznat svetlo modulu ... to ze to nekteri tak udelali ... proto spousta lidi prestala hrat ...

Ty cerny mnisky hadam do dnes nikdo nepredelal ...
  • 0

#99 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:

Odesláno 13.07.2011 05:16

Bez několika bodíků v černé neušiješ bílou ! ! ! To jsou ty špeky na Demoně.
  • 0

#100 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 13.07.2011 08:20

Bez několika bodíků v černé neušiješ bílou ! ! !    To jsou ty špeky na Demoně.

Zobrazit příspěvek

tak to bych netvrdil.... sice to sežere trochu kuží ale s 935 skillem ušiješ klidně i bílou robu... a zrovna nedávno jsem šil i lehké bílé rukavice a přidalo mi to skill když jsem barvil kůže.
  • 0

#101 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 13.07.2011 09:17

Bez několika bodíků v černé neušiješ bílou ! ! !    To jsou ty špeky na Demoně.

Zobrazit příspěvek

Ušiješ, ale holt ne všechno... Kde myslíš že jsem přišel ke skillu 940...
Za šití bílejch monkovek.
  • 0

#102 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:

Odesláno 13.07.2011 10:23

940 bodů no to jsi ale právě už několik bodů v černé ne ? Možná se nechapeme ale to je jedno to není podstatné.
  • 0

#103 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 13.07.2011 10:32

Chápu co myslíš, chceš například ušít bílé boty obrany což nejde bez pár bodíku přes 935 /tzn v černé kytce/
Já těch 936/7/8/9-40 udělal šitím z bílé když jsem si dělal rukavičky a něco dalšího.
Bohužel netuším kolik těch bodů na botky je třeba, může to být třeba celá černý vyskillovaná nebo taky jen 6 bodů...
Ale skillovat cernou šitím z bílé je prostě o náhodě a o tom ja moc jsi masochista.
  • 0

#104 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 13.07.2011 10:46

Bohužel netuším kolik těch bodů na botky je třeba, může to být třeba celá černý vyskillovaná nebo taky jen 6 bodů...

Zobrazit příspěvek

ušit se dá všechno , co se ti objeví ve výběru když si ho naklikneš, ale co máš v červené barvě tak můžeš mít třebas jen 10%
úspěšnost, to potom záleží jaký % máš našito a podobně...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních