Nemyslíš to ,že bez 1lvl zloděje nevidiíš PAST nad TO 35 ?No pokud vím tak jestli se to nezměnilo tak víc jak TO 35 dá pouze zloděj...táákže sme zase u nutnosti požádat nějakého zloděje o doprovod a otevření.

ZLATA kytka
Odesláno 25.12.2007 21:20
Odesláno 26.12.2007 01:09
jedině rogue(tulák, zloděj) vidí past s DC > 35
Zneškodnit past (disable trap) s DC >35 umí též jen zloděj, ale ...
past může sebrat (recover trap) kdokoliv, kdo přehodí DC na sebrání pasti
(DC_sebrani_pasti= DC_odstraneni_pasti +10)
Odesláno 26.12.2007 01:11
Todle nechápu jak může někdo sebrat past , kterou podle logiky ,že jen zloděj vidí past TO - 35+ ?už se to tu kdysi řešilo, pro připomenutí ....
jedině rogue(tulák, zloděj) vidí past s DC > 35
Zneškodnit past (disable trap) s DC >35 umí též jen zloděj, ale ...
past může sebrat (recover trap) kdokoliv, kdo přehodí DC na sebrání pasti
(DC_sebrani_pasti= DC_odstraneni_pasti +10)
a rogue , thief - není tulák už to vysvětloval Wex dneska , že je to podle americkýho překladu a ne anglickýho ,)
Odesláno 26.12.2007 11:23
Todle nechápu jak může někdo sebrat past , kterou podle logiky ,že jen zloděj vidí past TO - 35+ ?
a rogue , thief - není tulák už to vysvětloval Wex dneska , že je to podle americkýho překladu a ne anglickýho ,)
# The official description has an error. Any class can disarm a DC 35 trap. Rogue is the only class capable of disarming traps with a DC greater than 35. # The special prohibition involving rogues only applies to disarming a trap. Any class can successfully examine, flag, or recover any trap, provided the skill check is passed.A ja se jdu vykoupat do modrych vlnek

Odesláno 10.07.2011 15:54
Postavu Donu Atreid , zná většina hráčů, je to krejčí . Po uspěšném vyskilování - bronzové i zlaté kytky jsem se dostal až na nebeskou , kterou Donečka také vyskilovala a dostala se na bílou - jednou se vydala na onen ostrov a za chvíli se vracela přez očistec a bez kytky !
nevadí uposlechla všemožných rad a nakupovala bílé kytky . Zpočátku jí prodala a věnovala nejvíc bílích kytek Soňa , než dostal hráč asi doživotní ban. Pak pomohli i ostatní , před dvěma roky Dona celkem bílou vyskilovala a překročila granici 900 bodů. Z počátku naskočil i nějaký bodík i za šití , sice málo - ale nevadí.
Pamatujíc na tuto větu z fora z tohoto Topicu :
21.01.2005, 21:52
Ran Cernobog
Tovaryš
Registrován(a): 17.02.2004
Číslo člena: 15
Aspon nebudete mit skill 1000 za den :). Mate jeste prece moznost se trenovat sitim ne? Trosku nakladnejsi a
pracnejsi ale de to
Pamatujíc na toto doporučení zahajila přípravy. Predevčírem se rozhodla Donečka , že smulu prolomí a sehnala asi 50 velkých kůží, 20 středních a 40 malých tvrzených kůží v hodnotě přez 70 000 zl . Dále nakoupila za 140 000 zl licence na bílou barvu ., a rozjela to !
- Nejprve udělala ze 300 kytek Elyseum - barvu a pak už jen makala v červeném. Napřed malé látky a když nic ani bodík - tak přitvrdila a dělala velké látky . stále vše v červeném a ani bodík. Tak zahajila šití v červeném , opasek , rukavice a nakonec i plášt - pokažených látek a výrobků bylo velmi mnoho a pokusů asi dost přez 140 . Výsledek:
- ani jeden bodík jí nenaskočil , 200 000 zl pryč , kůže pryč , kytka pryč a nic z toho ani bodíček . Musím se přeznat , že se měl pocit , že mne ten craft přestává jaksi bavit, a to není dobré.
Odesláno 10.07.2011 16:20
Moc jsem nepochopil v cem je problem? V tom ze nejde vyskillovat cerna na bile? Nebo v tom ze i po vyskillovani cerne ti zustane spousta veci v cervenem?
Odesláno 10.07.2011 16:58
Nechtěl jsem kvůli této rekci zakladat nový Topic - tak jsem to vrazil sem.
Postavu Donu Atreid , zná většina hráčů, je to krejčí . Po uspěšném vyskilování - bronzové i zlaté kytky jsem se dostal až na nebeskou , kterou Donečka také vyskilovala a dostala se na bílou - jednou se vydala na onen ostrov a za chvíli se vracela přez očistec a bez kytky !
nevadí uposlechla všemožných rad a nakupovala bílé kytky . Zpočátku jí prodala a věnovala nejvíc bílích kytek Soňa , než dostal hráč asi doživotní ban. Pak pomohli i ostatní , před dvěma roky Dona celkem bílou vyskilovala a překročila granici 900 bodů. Z počátku naskočil i nějaký bodík i za šití , sice málo - ale nevadí.
Pamatujíc na tuto větu z fora z tohoto Topicu :
21.01.2005, 21:52
Ran Cernobog
Tovaryš
Registrován(a): 17.02.2004
Číslo člena: 15
Aspon nebudete mit skill 1000 za den :). Mate jeste prece moznost se trenovat sitim ne? Trosku nakladnejsi a
pracnejsi ale de to
Pamatujíc na toto doporučení zahajila přípravy. Predevčírem se rozhodla Donečka , že smulu prolomí a sehnala asi 50 velkých kůží, 20 středních a 40 malých tvrzených kůží v hodnotě přez 70 000 zl . Dále nakoupila za 140 000 zl licence na bílou barvu ., a rozjela to !
- Nejprve udělala ze 300 kytek Elyseum - barvu a pak už jen makala v červeném. Napřed malé látky a když nic ani bodík - tak přitvrdila a dělala velké látky . stále vše v červeném a ani bodík. Tak zahajila šití v červeném , opasek , rukavice a nakonec i plášt - pokažených látek a výrobků bylo velmi mnoho a pokusů asi dost přez 140 . Výsledek:
- ani jeden bodík jí nenaskočil , 200 000 zl pryč , kůže pryč , kytka pryč a nic z toho ani bodíček . Musím se přeznat , že se měl pocit , že mne ten craft přestává jaksi bavit, a to není dobré.
Jde tam tech pár bodů šitím udělat, u svojí krejčí jich mam asi pět ale je to stejné jako při skillování na květech, je to o náhodě.
A navic pokud máš bílou vyskillovanou /935 bodů v craftu/ tak je to bez černé zbytečnost.
A co se týče toho doporučení... To tak leda že bys zkoušel šít z černé barvy a doufal že ji přes zmetky vyskilluješ.
#98 Host_Beorngifu_*
Odesláno 13.07.2011 00:25
Cerna barva nemela nikdy poznat svetlo modulu ... to ze to nekteri tak udelali ... proto spousta lidi prestala hrat ...Jde tam tech pár bodů šitím udělat, u svojí krejčí jich mam asi pět ale je to stejné jako při skillování na květech, je to o náhodě.
A navic pokud máš bílou vyskillovanou /935 bodů v craftu/ tak je to bez černé zbytečnost.
A co se týče toho doporučení... To tak leda že bys zkoušel šít z černé barvy a doufal že ji přes zmetky vyskilluješ.
Ty cerny mnisky hadam do dnes nikdo nepredelal ...
Odesláno 13.07.2011 05:16
Odesláno 13.07.2011 10:23
Odesláno 13.07.2011 10:32
Já těch 936/7/8/9-40 udělal šitím z bílé když jsem si dělal rukavičky a něco dalšího.
Bohužel netuším kolik těch bodů na botky je třeba, může to být třeba celá černý vyskillovaná nebo taky jen 6 bodů...
Ale skillovat cernou šitím z bílé je prostě o náhodě a o tom ja moc jsi masochista.
Odesláno 13.07.2011 10:46
Bohužel netuším kolik těch bodů na botky je třeba, může to být třeba celá černý vyskillovaná nebo taky jen 6 bodů...
ušit se dá všechno , co se ti objeví ve výběru když si ho naklikneš, ale co máš v červené barvě tak můžeš mít třebas jen 10%
úspěšnost, to potom záleží jaký % máš našito a podobně...
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních