Podle me je rozdil mezi "tezky" a "jen pro urcity build" :-)
nerikej ze ho s agarly nebo katkou neumlatis taky bez problemu
Odesláno 14.08.2015 17:12
Podle me je rozdil mezi "tezky" a "jen pro urcity build" :-)
nerikej ze ho s agarly nebo katkou neumlatis taky bez problemu
Odesláno 14.08.2015 17:55
s Katkou je to v pohode, s mnichem nema cenu chodit do DZ, bez buffu je to moc slaby ;-)
Odesláno 14.08.2015 17:56
haha ty kecale, rekni to po pravde ze to jen nejde probehnout az k bossu, za 5 minut ho vybrat a zase to probehnout k sutru .)
Odesláno 14.08.2015 19:13
SirHrouda a všici co hledaj vzrušení a démona jim připadá jednoduchá:
tenhle ten příspěvek mě dost irituje, doufám že si to někdo v reálu nemyslí vážně, tvrdit že démona je jednoduchá od lidí co si NEUMĚJÍ NAJÍT VÝZVU je NAPROSTO STEJNĚ stupidní jako že když to nesólnem za ty naše 20 tak se musí dung zlehčit ..
No myslím, že jsi ho asi úplně nepochopil. Většinou řičí po zjednodušení ti, kteří moc panáčků (zpravidla však žádnou postavičku) nedokázali dotáhnout do TOPu). A to dle mého názoru proto, že to opravdu trvá dlouho a je k tomu opravdu třeba trocha toho cituji: hráčského skilu, ale hlavně je třeba MOTIVACE. Ono vyexpit na lvl 25 - 30 tak nějak to pooblékat / povybavit do +4 / +5 včetně a kňučet, že "vyšší" dungy jsou moc těžké, protože jdou vybírat jen v TOPU, je zoufalost.
Je tu spousta takových, co mají hafo postav, ale pouze tak maximálně jednu ve skoroTOPu. Nedokážou je dotáhnout do konce, dát jim duši a osobnost. A odejdou. Pokud se Demona bude orientovat na tyto hráče, bude chcípat na oubytě.
Je třeba vzorů a to takových, ke kterým lze vzhlížet a učit se od nich (ukazují co vše lze dokázat, zvládnout a to ještě stylově čistě. Prostě par excellence) Snažit se jim přiblížit a možná být ještě lepší. Sám se takovým stát. Pokud nás takoví hráči na dobro opustí, dopadne to s námi bledě.
Odesláno 14.08.2015 19:39
*přečte příspěvek od Modrina a uchechtne se* Vidíš a já mám minimálně 2 postavy v topu včetně výbavy od Dámy a s jednou z nich jsem byla na Démoně naprosto všude. A přesto si myslím,že beholder co tě sejme hned jak vlezeš do dungu není super motivace pro normální hráče. A pokud si myslíš,že dlouhodobě lze hrát postavu jen proto,aby byla v topu a mohla v pohodě kdekoliv lootit/běhat pak je to celkem smutné. Já osobně bych tu chtěla vidět hráče co postavu nejen hrají dlouhodobě,ale taky se s ní zapojí do příběhu Démonky. Ale to je samozřejmě jen můj názor a já jsem ráda,že pár takových hráčů tu stále je.
Odesláno 14.08.2015 19:43
haha ty kecale, rekni to po pravde ze to jen nejde probehnout az k bossu, za 5 minut ho vybrat a zase to probehnout k sutru .)
nevyplati se to casove a financne protoze za Arg bych musel pit furt vlastnosti a FH :-P
Odesláno 14.08.2015 19:53
Modrin: tak to je dobrej humáč co jsi napsal
mimochodem, já nereaguju doslova na dztko, mě spíš nadchl ten proslov od Hrouďáka..a teď i od tebe,..to jsou takové kýble hovínek..
Příspěvek upravil Wewet: 14.08.2015 19:54
Odesláno 14.08.2015 20:02
Modrin: tak to je dobrej humáč co jsi napsal
![]()
mimochodem, já nereaguju doslova na dztko, mě spíš nadchl ten proslov od Hrouďáka..a teď i od tebe,..to jsou takové kýble hovínek..
Je ti jasné do které té skupiny asi patříš. Že jo, vid?
Odesláno 14.08.2015 20:16
Já bych věděl kam patří, ale když to napíšu, objeví se jen sedmikráska nebo kvítek medový.
Odesláno 14.08.2015 20:16
*přečte příspěvek od Modrina a uchechtne se* Vidíš a já mám minimálně 2 postavy v topu včetně výbavy od Dámy a s jednou z nich jsem byla na Démoně naprosto všude. A přesto si myslím,že beholder co tě sejme hned jak vlezeš do dungu není super motivace pro normální hráče. A pokud si myslíš,že dlouhodobě lze hrát postavu jen proto,aby byla v topu a mohla v pohodě kdekoliv lootit/běhat pak je to celkem smutné. Já osobně bych tu chtěla vidět hráče co postavu nejen hrají dlouhodobě,ale taky se s ní zapojí do příběhu Démonky. Ale to je samozřejmě jen můj názor a já jsem ráda,že pár takových hráčů tu stále je.
Tak o Tobě jsem nemluvil, nemluvím a myslím, že to víš :)
No souhlasím s tím, že proti gustu žádný dišputát. Pokud chce někdo eRPit na trhu se čtrnácti levelama ve výbavě od Tondy (neber to probůh doslova) tak proč ne, že? Pokud se někdo zapojuje do příběhu Demony a nevadí mu, a ani ostatním, že bez permanentních zásahů DM / spoluhráčů nikde nepřežije tak proč ne, že? Pokud se tady kdokoliv jakkoliv baví hraním a neobtěžuje ostatní tak proč ne, že? Nicméně pokud bude umožněno neschopným lemplům diktovat, dopadne to jako komunismus.
PS: pokud někde někdo zařve hned jak tam vleze, možná by bylo od něj moudřejší se tam necpat, nebo projevit alespoň elementární hráčskou inteligenci a požádat o asistenci kamaráda, který to tam dává.
Příspěvek upravil Modrin: 14.08.2015 20:21
Odesláno 14.08.2015 20:28
Tak o Tobě jsem nemluvil, nemluvím a myslím, že to víš :)
No souhlasím s tím, že proti gustu žádný dišputát. Pokud chce někdo eRPit na trhu se čtrnácti levelama ve výbavě od Tondy (neber to probůh doslova) tak proč ne, že? Pokud se někdo zapojuje do příběhu Demony a nevadí mu, a ani ostatním, že bez permanentních zásahů DM / spoluhráčů nikde nepřežije tak proč ne, že? Pokud se tady kdokoliv jakkoliv baví hraním a neobtěžuje ostatní tak proč ne, že? Nicméně pokud bude umožněno neschopným lemplům diktovat, dopadne to jako komunismus.
PS: pokud někde někdo zařve hned jak tam vleze, možná by bylo od něj moudřejší se tam necpat, nebo projevit alespoň elementární hráčskou inteligenci a požádat o asistenci kamaráda, který to tam dává.
hele,tady je problém spíš ten,že eriny = v pohodě,démoni=vpohodě,rakše = v pohodě=pekelní psi=vpohodě...ale jen kvůli jednomu očičku máš zablokovaný celý vstup ? to už by bylo lepší tam dát omezení : "pouze 30lvl si troufne vlézt do díry"
Odesláno 14.08.2015 20:32
hele,tady je problém spíš ten,že eriny = v pohodě,démoni=vpohodě,rakše = v pohodě=pekelní psi=vpohodě...ale jen kvůli jednomu očičku máš zablokovaný celý vstup ? to už by bylo lepší tam dát omezení : "pouze 30lvl si troufne vlézt do díry"
No nechci být za kverulanta, ale i s lvl 28 se to dá celkem v pohodě. *extrémě nápadně mu pocukává v levém oku*
Dodatek:
Proto je dobře, že tam to oko je. Aby to nebylo tak v pohodě. Si myslím.
Příspěvek upravil Modrin: 14.08.2015 20:34
Odesláno 14.08.2015 20:55
furt se někomu něco nelíbí ... DZ byl vždycky těžkej dung i pro třicítky , upravy v DZ za posledních 5 let /možná víc/stály za prd ....
tím nechci shazovat paulovy snahy o funční demonu , ani kohokoliv jinýho , ale možná by stálo za to spíš popřemýšlet o novejch věcech ,
než vrtat do starejch který dobře fungovaly ......
Odesláno 14.08.2015 21:21
Tak mě původní DZ nevailo...byla sranda zkoušet co ty železa zblajznou a co se týká cucáka tak to bylo bud anebo...nejlepší byla jeho schopnost cucat přes zed. Jen si myslím,že v první místnosti by to očko bejt nemuselo...DZ není dung jen pro pár buildů...nebo by neměl být. My tam byli v partě 4 lidí a polehali do jednoho...pravda poněkud nás zaskočilo,že očka se nám během asi 5ti minut 2x respawli.....z mojí zlodějky byla vážně krásná soška a nakonec sem umřela poslední potom co sem horkotěžko zabila balora. Halt AC 52 není na haldu erin dost:D No co občas se nezadaří.
Odesláno 15.08.2015 00:45
Tak mě původní DZ nevailo...byla sranda zkoušet co ty železa zblajznou a co se týká cucáka tak to bylo bud anebo...nejlepší byla jeho schopnost cucat přes zed. Jen si myslím,že v první místnosti by to očko bejt nemuselo...DZ není dung jen pro pár buildů...nebo by neměl být. My tam byli v partě 4 lidí a polehali do jednoho...pravda poněkud nás zaskočilo,že očka se nám během asi 5ti minut 2x respawli.....z mojí zlodějky byla vážně krásná soška a nakonec sem umřela poslední potom co sem horkotěžko zabila balora. Halt AC 52 není na haldu erin dost:D No co občas se nezadaří.
Drainer byla hloupost aby se podporil prodej adam helem nic jineho dobre ze je pryc kdyz navic bugoval se shifterem co helmu mel ale byl promenenej :)
zeleza me osobne vadila kvuli hracum co je schvalne tahali mezi spawny zeleznych golemu a pak se to zelezo pekne ztratilo v tlacenici (prikladna prasarna)
a jestli jste tam byli 4 a polehali jste tak jste asi byli prilis statecni nebo nemeli equip/spravnou partu co je treba ted .)
Odesláno 15.08.2015 07:33
Souhlasím s Modrinem, bud to tam hráč co nemá potřebnou výbavu nepujde nebo se přidá k partě a spolu to daj. Mě přijde že se Dz předělevává na solo dung. Oko je hajzl a tisíckrát mě zkameněl srazil k zemi aby mě utloukli jiný, dokonce se to jeho houknutí dalo využít pro zbavení negativního buffu. Ale trocha přemýšlení o strategii nebo pomoci od ostatních a šlo to
Odesláno 15.08.2015 08:28
No my měli solidní partu,ale když se ti očka během 5ti minut spawnou 2x znovu.....:D a na závěr se dostavili i balorové.... A k tobě davisku....oko ted z tebe sundá všechny boosty a tudíž i mysl,smrt a podobné srandičky. Parta ti nepomůže pokud v ní není někdo kdo to oko sejme a to chce aspon ten pásek na smrt. No a sme zase u toho.....já osobně bych spíše byla pro druhé mnohem náročnější patro a bosspoklad bych přesunula tam....nahoře bych nechala jen malé a u těch krom normál spawnu po jednom očku at je legrace.
Odesláno 15.08.2015 08:32
Tak ale v čem je problem, na Daga se taky musej dělat specifický party, jinak to tam nedáš, na Issetha taky tak proč ne na DZ
Odesláno 15.08.2015 09:02
Pravda že bez speciální púarty nedáš ani adam důl.
Ale Modrin uvedl dobrý příklad a ač se mě to asi nedaří pač k rozvoji příběhu stále přispívá méně a méně lidí, byl bych rád aby modul byl místem pro jakoukoli zmršenou figurku, ať si mohou tito hráči bezstarostně někam projít. Neříkám že všichni musí zvládat vše, jsou místa kde se bez družiny sami nehnou.
Odesláno 15.08.2015 09:02
Svoji reakci jsem smazal, protože vyzněla poněkud ostřeji, než bylo zamýšleno.
Příspěvek upravil Modrin: 15.08.2015 09:05
Odesláno 15.08.2015 09:14
Tak ale v čem je problem, na Daga se taky musej dělat specifický party, jinak to tam nedáš, na Issetha taky tak proč ne na DZ
problem je v tom ze ti je tam parta tedka na nic :-D
Odesláno 15.08.2015 09:18
##################################################################################################################
Tlustá čára, vše pod ní se bude řešit až v nadcházející verzi po této, co je teď připravena. Zkusím ji během dneška vypustit do světa.
Odesláno 15.08.2015 12:01
To se tady zas rozjelo mym prispevkem... Nevim hroudo, proc tak sijes do Silas, zmenu z patche na svedomi nema a snaha dostat DZ do stavu jako predtim neni zadna spatna vec, ostatne to tak fungovalo dlouho a bez poradne vybavy se tam kdekdo nepodival ani omylem. Je to ted super vyzva a uz me z pleziru napadaji buildy na solo, ktere by treba vybavu damy nepotrebovaly, ale to sme powerplayeri, co ti ostatni?
Děkuji :)
Odesláno 15.08.2015 12:05
No myslím, že jsi ho asi úplně nepochopil. Většinou řičí po zjednodušení ti, kteří moc panáčků (zpravidla však žádnou postavičku) nedokázali dotáhnout do TOPu). A to dle mého názoru proto, že to opravdu trvá dlouho a je k tomu opravdu třeba trocha toho cituji: hráčského skilu, ale hlavně je třeba MOTIVACE. Ono vyexpit na lvl 25 - 30 tak nějak to pooblékat / povybavit do +4 / +5 včetně a kňučet, že "vyšší" dungy jsou moc těžké, protože jdou vybírat jen v TOPU, je zoufalost.
Je tu spousta takových, co mají hafo postav, ale pouze tak maximálně jednu ve skoroTOPu. Nedokážou je dotáhnout do konce, dát jim duši a osobnost. A odejdou. Pokud se Demona bude orientovat na tyto hráče, bude chcípat na oubytě.
Je třeba vzorů a to takových, ke kterým lze vzhlížet a učit se od nich (ukazují co vše lze dokázat, zvládnout a to ještě stylově čistě. Prostě par excellence) Snažit se jim přiblížit a možná být ještě lepší. Sám se takovým stát. Pokud nás takoví hráči na dobro opustí, dopadne to s námi bledě.
řeknu v čem je problém - že lognou hráči kteří vyrábí zadarmo a pár vyvolených hráčů se dostane k topu. pak se nudí. nemusí makat proto, aby si postavičku vymazlili, prostě jen písknou a dostanou.
Už se taky zabývám řešení tohoto problému.
Odesláno 15.08.2015 12:56
To Paul: naprosto mi uniká ta souvislost s tím co jsem napsal a Tvým komentářem. Mohl bys to alespoň trošku rozvést?
Příspěvek upravil Modrin: 15.08.2015 12:57
Odesláno 15.08.2015 12:57
Už se taky zabývám řešení tohoto problému.
Nechci být rýpavý, ale když už, tak se zabývej problemem novych dungu - vlkouše dvojku už jsi sliboval cca před měsícem, že bude přidaná a pořád nic. Ptám se tedy, budou nové dungy a kdy? no hate
Odesláno 15.08.2015 13:15
Nechci být rýpavý, ale když už, tak se zabývej problemem novych dungu - vlkouše dvojku už jsi sliboval cca před měsícem, že bude přidaná a pořád nic. Ptám se tedy, budou nové dungy a kdy? no hate
Vlkoši 2 jsou v nové verzi připravení.
Odesláno 15.08.2015 13:40
Jů, to je ale krásná nadílka nového spamu. Pro jednou musím souhlasit s Marskou: je rozdíl mezi těžkým dungem a dungem pro určitý build. Pokud se chcete podívat na dobrý obtížný dung, kde se uplatní pestře složená parta, stačí si vzpomenout na GMko nebo Issetha. Pokud v DZtku chcípne hned ve dveřích čtyřčlenná parta složená z kleriků, mágů, bojovníků a kdo ví čeho ještě, zatímco roguna si to tam v pohodě dá solo jenom proto, že nepotřebuje boosty, tak to se na mě nezlobte, ale to mi jako výzva dung moc nepřijde.
Kdyby se ke vchodu do DZ dal skript, který zabije postavy se specifickým povoláním v buildu a ostatní nechá, asi by se to s moc pozitivní odezvou nesetkalo. Z toho, co slýchám, mám ale dojem, že beholdeři efektivně fungují dost podobně.
Ale chápu, že vám do toho nemám co kafrat, když už tady stejně nehraju. Jen jsem si chtěl zase připomenout ten krásný pocit z flamování.
Odesláno 15.08.2015 19:20
Pravda že bez speciální púarty nedáš ani adam důl.
Ale Modrin uvedl dobrý příklad a ač se mě to asi nedaří pač k rozvoji příběhu stále přispívá méně a méně lidí, byl bych rád aby modul byl místem pro jakoukoli zmršenou figurku, ať si mohou tito hráči bezstarostně někam projít. Neříkám že všichni musí zvládat vše, jsou místa kde se bez družiny sami nehnou.
Odesláno 15.08.2015 19:40
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních