Skočit na obsah

Fotka

Šípař

• Please log in to reply
252 odpovědí na toto téma

#91 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 15:31

...

Zobrazit příspěvek

mas recht
  • 0

#92 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:01

Lukostřelec si na Démoně nemá na co stěžovat.

Zobrazit příspěvek

:clover: :drinks_cheers: :smile:

co na to rict..:(

Příspěvek upravil Winchester: 22.04.2005 16:03

• 0

#93 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:03

No... dobre, za to ze jsem te osocil tim ze ses chlubila dobre, omlouvam se. Pozadal jsem te abych se na to podival, ale to ze Lopyk o te verzi luku co meli sneak nevedel to je pravda, a podle me zkouset neco na etapy a hazet kazdy tri dny novy verze s tim ze "se to vyviji" je zhovadilot, prvne to mas snad nejak otestovat, prokonzultovat nez neco takovyho das do obehu ne?

Ano za tim si stojim ze doufam ze nic takovyho uz delat nebudes, dokud si neuvedomis ze kady tvuj "pokus" narusuje stabilitu modulu. Ne snad je normalni davat do obehu neco o cem si myslsi ze to stejne pujde dolu? Podle me ne...
  • 0

#94 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:15

Garret: ja som tupec, ty si hlupak... a vsetci sme lietadielka...
  • 0

#95 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:18

Krom toho jak sem jiz rikala, tu posledni verzi luku jsem delala taky, a ted jsou s nimi vsichni spokojeni. Takze sem se k tomu, Sywe, dostala znova, a opravila to :)

Zobrazit příspěvek

ale svoj luk mas este zo starej varky, ze? neboj, nie si sama, viem o par dalsich jedincoch...

keby si sa tu nechvalila, ze mas AB 60 (kolky si level? 22?), tak si si mohla v klude nazivat dalej... necuduj sa takejto reakcii...

Příspěvek upravil voodoo: 22.04.2005 16:19

• 0

#96 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:20

Hele Sywe on ti nadava  :clover:

Zobrazit příspěvek

Ty asi nepoznas ironii ze? Uz podruhe v jednom topicu a nic...

Fajn... tak to jsem zvedavej na tu tvou novou verzi, doufam ze mi ten luk prijdes ukazat.

Nejhorsi Alex je ze ty chybu priznas az kdyz ti ji strci pred nos, do te doby je vse ok.

EDIT: Seres so do vlastniho hnizda.. jak rika Aeglos ,kdybys mlcela, nic se nedeje... jenze ja jsem haklivej na to kdyz nekdo rika ze ma AB 60 na 22 lvl, a to strili lukem kterej si delal sam..

Příspěvek upravil Garret: 22.04.2005 16:22

• 0

#97 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:21

mno ja moc nevim vo co de, ale jestli si ses, Alex, vedoma toho ze to byla chyba a ten luk nevyvazenej, a porad ho u sebe mas a pouzivas ho....no nevim :clover:
  • 0

#98 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:25

a dost... *rekla si vysoka postava*
odchazim na par dni trucovat do te vesnice s tim sympatickym nazvem..., vyhulena???...,nebo tak nejak.., no chtel tam Valdor...,

tam se snad uklidnim-.-.-

:clover:
  • 0

#99 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:29

Ironiii poznam, ale vy nepoznate vtip :(
Krom toho s tim AB 60 jsem to mozna trochu prehnala... asi mam trochu min, tech 60jsem mela, kdyz jsem byla boostnuta asi od dvou dalsich lidi.

Zobrazit příspěvek

Hehe.. pripominas mi zajice kterej klickuje pred brokama, ten taky skace hned tam hned sem.
  • 0

#100 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 16:30

Hej o co vam jde? NO tak ma jeji postavu nejakej eňoňuňo luk, to je toho...?!? Copak vam s nim strili do zad, ze vam to tak lezi v zaludku???

Obycejna zavist, ze nekdo ma lepsi babovicku nez mate vy.
  • 0

#101 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:31

Hej o co vam jde? NO tak ma jeji postavu nejakej eňoňuňo luk, to je toho...?!? Copak vam s nim strili do zad, ze vam to tak lezi v zaludku???

Obycejna zavist, ze nekdo ma lepsi babovicku nez mate vy.

Zobrazit příspěvek

No jiste, jsem cekal kdy se ozve nekdo kdo to svede na tu nejvetsi mrchu.. zavist.

Ehm... jiste.
  • 0

#102 Host_Sillativ_*

Host_Sillativ_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 16:32

*Znudene pozera z okna, v tom si vsimne tento topic :clover: *
FLAME ! WIPE ! FLAME ! WIPE ! *zacina skandovat a den je hned krajsi* :drinks_cheers:
  • 0

#103 Host_Alex_*

Host_Alex_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 16:33

jelikoz se proste nechci dal hadat, smazla jsem vsechny sve prispevky krom tohoto :clover:
  • 0

#104 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:35

Aspon neco rozumnyho...

EDIT: taky uz nemam naladu se hadat, zabyra to moc casu.

Příspěvek upravil Garret: 22.04.2005 16:36

• 0

#105 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 16:40

No jiste, jsem cekal kdy se ozve nekdo kdo to svede na tu nejvetsi mrchu.. zavist.

Ehm... jiste.

Zobrazit příspěvek

Tak me vysvetli, proc Ti vadi, ze ma nekdo vec, ktera se v soucasnosti uz neda sehnat? Jakej to ma vliv na TVOJI hru?? Jak to kazi TOBE zabavu?? Proste jenom zavidis, nic v tom jinyho nevidim. Rad se od Tebe necham presvedcit o opaku, tak se ukaž. A co ostatni veci ze starejch craftu?? To bych tu taky moh peskovat, ze tamhleten ma starej opasek na silu se srazenim a ja si na to budu muset obetovat feat...?

Jdi se bodnout, mladej... A nebo se pridej ke skandovani Sillativ a chtej wipe, ten by Ti snad ulehcil?

Pche.

EDIT: casu mam dost :)
  • 0

#106 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 16:46

Jakej to ma vliv na TVOJI hru?? Jak to kazi TOBE zabavu??

Zobrazit příspěvek

Dostupnost pokladu.
Frakcni boje.
  • 0

#107 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:48

Tak me vysvetli, proc Ti vadi, ze ma nekdo vec, ktera se v soucasnosti uz neda sehnat? Jakej to ma vliv na TVOJI hru?? Jak to kazi TOBE zabavu?? Proste jenom zavidis, nic v tom jinyho nevidim. Rad se od Tebe necham presvedcit o opaku, tak se ukaž. A co ostatni veci ze starejch craftu?? To bych tu taky moh peskovat, ze tamhleten ma starej opasek na silu se srazenim a ja si na to budu muset obetovat feat...?

Jdi se bodnout, mladej... A nebo se pridej ke skandovani Sillativ a chtej wipe, ten by Ti snad ulehcil?

Pche.

EDIT: casu mam dost :)

Zobrazit příspěvek

Dumgare... jde mi o to ze ona ma luk z craftu kterej mel trvanlivost jestli se nepletu par dnu, jako priklad uvedu to ze by nekdo dal na chvili do craftu zbrani zmenu ze syenit nebude + 3 nebo kolik je laer treba + 5, a v te kratke dobe by se vyrobilo nekolik techto zbrani, neprijde ti to trchou postavene na hlavu?

Ja taky mam luk ze staryho craftu, ale to je jeste pred vsema tema verzema od Alex.

Opravdu je mi to uz sumafuk, jde mi o princip kdy se nemaji davat do obehu veci co nejsou poradne prozkoumany, je to stejny jako s rukavicema od SL.

Uz se nechcu hadat, ale zase nechci jen prihlizet a nerict jedinny slovo, nejsme takovej typ jako mozna ty ze je ti u zadku ze ostatni delaji to nebo vono.

EDIT: Jestli ten luk ALex nemas pak se omlouvam, a hluboce smekam, sypu si popel na hlavu....

Příspěvek upravil Garret: 22.04.2005 16:49

• 0

#108 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 16:57

Dostupnost pokladu.

Tomu moc nerozumim jak to myslis (to neni oblast, kde bych zrovna s Dumgem vynikal :)), to jako ze kdyz snadneji pobije NPC tak se snadneji dostane k penezum?

Frakcni boje.

Zobrazit příspěvek

Nevsim sem si, ze Alex se ucastni frakcnich boju. Je-li tomu tak, tak Ti pochopitelne musim dat zapravdu...

Dumgare... jde mi o to ze ona ma luk z craftu kterej mel trvanlivost jestli se nepletu par dnu, jako priklad uvedu to ze by nekdo dal na chvili do craftu zbrani zmenu ze syenit nebude + 3 nebo kolik je laer treba + 5, a v te kratke dobe by se vyrobilo nekolik techto zbrani, neprijde ti to trchou postavene na hlavu?

Zobrazit příspěvek

Je to mozna tak nemoralni. Mela by ten luk prohnat bednou. Ale na druhou stranu proc, kdyz to se starejma vecma nikdo nedela?? (jen par blcu omylem jako treba ja :))
  • 0

#109 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 16:58

Jelikoz Alex rika ze ten luk nema, pak se omlouvam a vyslouzil jsem si titul blbce tydne.
  • 0

#110 Host_GerryFCz_*

Host_GerryFCz_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 19:37

No chtěl jsem se dočíst něco o tématu ** craft - šípař ** a čtu tu jen hovadiny

No něco na tom bude :clover:
  • 0

#111 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.04.2005 19:47

Toto je moj posledny prispevok do tohto topiku. S Dumgarom sa hadat nebudem a s Alex si pokecam radsej osamote.
  • 0

#112 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 22.04.2005 20:25

No ja patrim k tym blbcom ;-))) Vzdy vsetko prezeniem cez bednu , proste verim WB , ze v tych zmenach je nejaky system, mylim sa? ;-))))
  • 0

#113 Host_Sillativ_*

Host_Sillativ_*
  • Host

Odesláno 22.04.2005 20:28

nie
  • 0

#114 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2005 08:56

... Lukostřelec si na Démoně nemá na co stěžovat.

Tak tady si sypu popel na hlavu , protože si teda lukostřelec má na co stěžovat třeba na to že nejdou kovat hroty. HALOOOOOOOOOOOOO, slyšíte? Nejdou kovar hroty. Furt nejdou kovat hroty. Jinak bez hrotů nejdou dělat šípy ... cože? Posloucháááá mě někdoooooooo? Nejdou dělat šípy bez hrotů. Šípy jsou pro lučištníka celkem důležitý. Halooooooo.

:drinks_cheers: :clover:

Ne vážně mohl by prosím někdo nahrát modul s hrotama? Už je to prej fixnutý jak sem se z neoficiálního zdroje dozvěděl. Děkuji mnohokrát.
  • 0

#115 Winchester

Winchester

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 226 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2005 09:11

jj.., mozna ta moje odpoved tenkrat znela trochu surove..., tak pardon, ale to sem este tohle nevedel...:)...

nj..., bez sipu je to problem.., nejen ze nemam z kseftu zlataky, ale sam nemam co strilet..., no treba jezevce bych tim lukem umlatil..., ale takovy pradavny medvedy?? tezko..:/
  • 0

#116 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2005 21:32

Joo, nevím jestli sem to dneska už náhodou neříkal ale pořád nejdou kovat ty hroty .. víte jak potřebuje šípař aby mohl vyrábět šípy. :clover:
  • 0

#117 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 04.05.2005 23:15

hroty :clover: sipy :smile: haloooooo :drinks_cheers: kde to vaaaazneeeeeee :heart:
  • 0

#118 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2005 23:20

Tam to vázne ... **ukazuje nahoru** :drinks_cheers:
Dotyčnému koupím .. :clover: a nebo .. :smile: . Dle výběru. :heart:
  • 0

#119 Sepha