Skočit na obsah

Fotka

Nový šípař

• Please log in to reply
113 odpovědí na toto téma

#91 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 10:56

a já myslel že apríl byl jenom včera :D:D:D chtěl jsem k tomu napsat i něco konstruktivního ale to prostě nejde :D
  • 0

#92 Surik

Surik

Král králík králů

• Je dobré být zas králem..
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1833 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 11:08

ono by chtělo jednoduše upravit rukavky ..místo magic dmg dát divine...z myrkanditu udělat divine a u zlata přehodit s adamantinem typ zranění... na to,kolik je zbraní,by to předělat trvalo cca hodinu až 2..možná déle,možná méně...

Aha a doly kompletne zmeni kdo?
  • 0

#93 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 12:13

Já bych změnil status Draxe na foru z nezabanovaný na zabanovaný. To by mohlo taky pomoct :)
  • 0

#94 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 12:30

Aha a doly kompletne zmeni kdo?

proč bys měnil doly ? lvlově to zůstane naprosto stejné,pouze se změní vlastnosti zbraní....
  • 0

#95 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 12:35

proč bys měnil doly ? lvlově to zůstane naprosto stejné,pouze se změní vlastnosti zbraní....

No tak musel bys zmenit treba u toho adamu celej dul, vzhledem k dmg co tam obdrzis...s tim souvisi zmenit i spasu..to mi prijde jako blbost nehlede na to ze cerny rukavice by se staly nevyuzitelnym zbozim prave kvuli te spase
  • 0

#96 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 12:58

jžšmarjá tak si tam nech zvukové zranění,předělat hodnoty trvá pár minut...vzhledem k počtu itemů a NPC nejspíš na pár hodin...ale zvládnout by se to dalo dřív nebo později....

spásu bych zrušil nejradši úplně,bohužel milion lidí bude proti(ano nehrál sem horníka takže nevím jak moc se hodí)
jinak:
Zlaťák by se nechal tak jak je...tak by byly ingoty trochu zvučnější, no zvukem tam skoro žádný dmg nedostáváš....
Adamantin,nevím jak to s tím NPC a skálou je,ale opět- změnit pár hodnot na zranění elektřinou není zrovna největší problém...

pro mě je spíš problém sehnat ty NPC tak jak jsou na demoně,a trochu je upravit,ne vytvářet zcela nové^^

jinak pokud v tom adamantinové dole je zranění zvukem-> tak je tam hold silná ozvěna až to rve uši :laugh:

Příspěvek upravil Razfallow: 02.04.2013 12:59

• -1

#97 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 13:00

Můžu tu taky spamovat? :innocent:
  • 0

#98 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 13:09

nemůžeš..stačí že si to téma založil..
  • 0

#99 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 13:14

njn, ale to jsem naivně myslel, že se to bude týkat šípaře a né že mi to tu ostatní zaspamujou.
  • 0

#100 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 13:25

Nic Razi..nejlepší bude, když se půjdeš nudit někam jinam :smile:
  • 0

#101 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 02.04.2013 17:31

razzi ty nechapes, ze kdyz zmenis v toolsetu typ zraneni zbrane tak hracu se to nedotkne, by to museli prohodit bankou a uz vidim jak kazdy leze do banky pro horsi dmg...
  • 0

#102 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 18:03

pohrozit -> kdo tak neučiní do x dní , přijde o zbraň..muhehe
  • -2

#103 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 18:19

jj a uz vidim jak kazdy se nabidne ze sam prekontroluje inventar vsech postav aby to ohlidal, to je proste kravina
navic dalsi vec je socket, vetsina lidi ma v adamantinu stredni oranz, ktery by se slusne zblbnul...
  • 0

#104 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 18:46

...u zlata přehodit s adamantinem typ zranění...

v čem by se zblbnula elektrika/zvuk s divine ? to mi trochu vysvětli...

ano je blbost aby:
1) negativ/pozitiv(shadow/mithril) - elektrika(adamantit) - divine(myrkandit),ale furt lehčí na úpravu zaměnit zvuk za elektriku,kterou tady resistuje údajně méně NPC.
2)pokud je pravda to o rezistování elektriky vs. zvuku.Hráči neztratí dmg,ale právě naopak,získají svoji málo rezistovanou elektriku. hodnoty by byly stále stejné=ztráta dmg ???to mi také vysvětli

3)jediná věc co je potřeba je zrušit černým rukavkám magické poškození,dát jim divine a vytvořit důl na myrkandit+recepty+přidat mu divine...
ať nad tím přemýšlím jakkoliv,stále nevidím tu tebou zmiňovanou ztrátu DMG.
  • 0

#105 Surik

Surik

Král králík králů

• 1833 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 18:54

Tak si sedni k toolsetu, preved svuj um a pak podavej navrhy :)) Kazde WB cekalo na podobny napady.. myslis ze to uz nepromysleli? Je tu nedostatek WB a ty tady kricis takovehle zmeny...
  • 0

#106 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 19:29

Tak si sedni k toolsetu, preved svuj um a pak podavej navrhy :)) Kazde WB cekalo na podobny napady.. myslis ze to uz nepromysleli? Je tu nedostatek WB a ty tady kricis takovehle zmeny...

kdybych měl vytvořit nový kraft...pfff... já chci upravit ten starý...pomocí něho vytvořit nový... ale dokud tu bude takový zmatek tak to nemá cenu...vůbec co by přinesla celkové změna kraftu...jediné co je potřeba -> upravit skilování (úspěšnost ,když vyskiluju tak mám vyskilováno a konec) pokud používají jako základ UOAC ,neměl by být problém dohledat v GUIDE návod jak hodnoty změnit... ale pokud NEMáM K DISPOZICI stávající kraft,který bych mohl upravit a poslat jako návrh(nový opravdu vytvářet nebudu),tak místo toho mě tady hejtujete za "ztracený dmg" když nikde není ztráta.Chcete změnu,ale nechcete wipe,který by tahle změna zahrnovala,to je pak těžké se do něčeho pustit...
proto chci upravit stávající kraft,a podat ho dědkovi jakožto návrh.

a nyní(asi se zase opakuju) jelikož nemám k dispozici kraft na demoně, nebudu vytvářet nový,který by byl založený na stejné bázi jako je ten na demoně,to raději použiju demonský.

Proto se ptám kohokoliv, kdo má k tomu přístup.
Můžete mi poslat zpracované v toolsetu
a)kovadlinu s kecy jako je v UOAC
b) ID jednotlivých materiálů
c)a celkově craft na demoně(od začátečního "co si přejete vyrobit" až po "konec")

a to z důvodu,že stávající raft neupravím,bez přístupu ke stávajícímu kraftu

Tečka

EDIT: čistý modul demona je opravdu čistý = zrovna vytvořit nový kraft -> X

Příspěvek upravil Razfallow: 02.04.2013 19:30

• 0

#107 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 20:12

no pokud mas adam stredni oranz tak mas
"1d12"? (je to jedno) zvukem a 1d6 divine, kdybys to zmenil tak by ti to zustalo, cize by sis musel udelat novou zbran nebo nevim jak ted funguje "novy" trezor na sockety, takze bud by si prisel o sutr a hlavne penize za vlozeni a mel bys jenom 1d12 divine, nebo by to rozpoznal a mel bys 1d12 divine a 1d6divine coz se vlastne nescita takze jen 1d12= znicena zbran nebo by se vubec nic nestalo a mel by starou spatnou zbran, proste tak i tak, je to ze vsech stran fail...
  • 0

#108 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 20:45

když něco vlozíš do úschovny,ztrácí to socket... proto by na to dohlíželi DM(nevím jak dělají/dělali ,že zbran zůstala a socket se do ní narval,to samé s těma róbama)

...,ti co mají osocketováno -> DM....

Příspěvek upravil Razfallow: 02.04.2013 20:45

• 0

#109 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 22:22

A jsme zpatky u toho, ze Dm ztrati 10000hodin na vymenovani vsem hracum zbrane, to je rychjlejsi dat wipe a udelat si nove panaky nakopat a naskillovat kovare a zrobit...
  • 0

#110 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2013 22:39

kdybych měl vytvořit nový kraft...pfff... já chci upravit ten starý...pomocí něho vytvořit nový... ale dokud tu bude takový zmatek tak to nemá cenu...vůbec co by přinesla celkové změna kraftu...jediné co je potřeba -> upravit skilování (úspěšnost ,když vyskiluju tak mám vyskilováno a konec) pokud používají jako základ UOAC ,neměl by být problém dohledat v GUIDE návod jak hodnoty změnit... ale pokud NEMáM K DISPOZICI stávající kraft,který bych mohl upravit a poslat jako návrh(nový opravdu vytvářet nebudu),tak místo toho mě tady hejtujete za "ztracený dmg" když nikde není ztráta.Chcete změnu,ale nechcete wipe,který by tahle změna zahrnovala,to je pak těžké se do něčeho pustit...
proto chci upravit stávající kraft,a podat ho dědkovi jakožto návrh.

a nyní(asi se zase opakuju) jelikož nemám k dispozici kraft na demoně, nebudu vytvářet nový,který by byl založený na stejné bázi jako je ten na demoně,to raději použiju demonský.

Proto se ptám kohokoliv, kdo má k tomu přístup.
Můžete mi poslat zpracované v toolsetu
a)kovadlinu s kecy jako je v UOAC
b) ID jednotlivých materiálů
c)a celkově craft na demoně(od začátečního "co si přejete vyrobit" až po "konec")

a to z důvodu,že stávající raft neupravím,bez přístupu ke stávajícímu kraftu

Tečka

EDIT: čistý modul demona je opravdu čistý = zrovna vytvořit nový kraft -> X

Ne, nemůžeme Ti poslat kraft. Jednak nechceme rozšiřovat "zdrojáky" a jednak úpravy kraftu jsou trošku o něčem jiném než jen přehodit typ dmg na pár předmětech.
  • 1

#111 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2013 07:54

.. tak ty zlate zbrane by poresilo rozdani par electric resistu ... sic eje to pravdepodobne kvuli mága ... ovsem ten nejakych 5 / - ele temeř nepozná zbran ano .. dostal by se do hry taky rub .. verd ne ze 90% ldii beha se socketlym zlatem do adamu ;)

.. jakej divine pořád ... nedejbože rušení magic z rukavek ... proč by měl být top dul divine na ktery ma spasa resist a je i šutr proč by měl být dul snažši než ted ... ? .. jednou je to top tak at je to hard ne ? ? at je v dole klidne magic dmg nema t vetsi vliv než jen potřebu pořádně se zasobit lečením navic jak bylo řečeno bylo by to uplne znehodnoceni oranž šutru ... magic sutr do craft zbrane nedas ...
  • 0

#112 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 03.04.2013 10:43

uf sem netusil jake flame se rozjede po mem prispevku a to jsem zadal vesmes jen presazeni stromu z toho nesmyslneho mista na to misto kde bylo predtim po cela leta a nikomu to nevadilo az na dedka co si vymyslel tu bejkarnu a hodil na ..... a ted aby se z toho lukar posral kdyz ce udelat nakej vyrobe z maleho tisu ... grrrr a zadna klouna odpoved ... proc se sakra nedelaj ty nej sipy z jasanu nebo jaovru ? jasan by sedel i na dedkovi definici top- nedostpnost .. sak kolikrat nekdo v posledni dobe ztriskotal

hele milej Draxi taxi mlc a soupej nohama spamavat si muzes na Arkalii a ne ze budes tady navrhovat takove sprominutim sracky..
  • 2

#113 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 03.04.2013 13:03

.. tak ty zlate zbrane by poresilo rozdani par electric resistu ... sic eje to pravdepodobne kvuli mága ... ovsem ten nejakych 5 / - ele temeř nepozná zbran ano .. dostal by se do hry taky rub .. verd ne ze 90% ldii beha se socketlym zlatem do adamu ;)

.. jakej divine pořád ... nedejbože rušení magic z rukavek ... proč by měl být top dul divine na ktery ma spasa resist a je i šutr proč by měl být dul snažši než ted ... ? .. jednou je to top tak at je to hard ne ? ? at je v dole klidne magic dmg nema t vetsi vliv než jen potřebu pořádně se zasobit lečením navic jak bylo řečeno bylo by to uplne znehodnoceni oranž šutru ... magic sutr do craft zbrane nedas ...

protože top má být kekrop - ten má magické poškození a na něj resist ve spáse není,pokud se mýlím,oprav mě.
Jelikož neznám kekropovy rukavice-> po vzniku myrkanditu by musely tyto rukavice vzniknout.
Hele mě nedělá problém nastudovat si časem kraft UOAC(ATS systém) a upravit věci,ale pochybuju,že když udělám něco nového,tak to nebude odpovídat na demonu.

Paul chce přidat do kraftu trojzubce(chtěl...),proto jsem chtěl alespoň vzorek třeba hloupého zlatého meče,abych viděl jak je tvorba provázaná a přes co to vše jde.Takhle to udělám z UOAC,kde to může být nascriptováno úúúplně jinak než na demoně,a nebude to tak sedět-> zbytečná snaha.
  • 0

#114 Rodrigo

Rodrigo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 265 Příspěvků:
  • Interests:Rodrygo Adresa důl.
    Arna trpalice co má pocit že má malí meč
    Irana Hobitodrak, specializace na mláceni do rozkroků, Děsné třeštidlo.

Odesláno 03.04.2013 15:37

Co vím tak tu hafo lidí chodí zlato verd shadow/mitrli a adamantinu jsme tu moc neviděla.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních