Skočit na obsah

Fotka

Priezracny krystal

• Please log in to reply
110 odpovědí na toto téma

#91 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2011 20:08

A ve kterém dungu ti roste anolajen? :)

žadna rarita to dneska neni :) jako težitko ho použiva kde kdo bohužel socket adam nedorovná ani s obrem
  • 0

#92 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2011 23:59

žadna rarita to dneska neni :) jako težitko ho použiva kde kdo bohužel socket adam nedorovná ani s obrem

Tak já ho viděl jednou :P
  • 0

#93 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2011 01:04

Mě nepadnul ani jednou
  • 0

#94 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2011 01:42

tak při erpení na trhu to nepadá :tongue: voják se stará, voják má...
  • 0

#95 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2011 15:43

Objektivně srovnávat 4 soket co padá v bossu zbraně, 3 soket co je z gamblignu + šutry do toho, + cena za ten soket s dostupností černých monkovek, co dělá několik lidí a samo si trhá kytku, je fakt špatnej vtip
  • 0

#96 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2011 17:23

Objektivně srovnávat 4 soket co padá v bossu zbraně, 3 soket co je z gamblignu + šutry do toho, + cena za ten soket s dostupností černých monkovek, co dělá několik lidí a samo si trhá kytku, je fakt špatnej vtip

lol samo jo? :megalol: no pár lidí by to snad zvládlo, ale ty už tu nehrajou :wink: jinak bych řekl že jsem potkal víc zbraní soketnutejch,
jak monku z černejma rukavkama...
  • 0

#97 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2011 18:25

já tady nebudu počítat kdo hraje a nehraje, v tuhle dobu, těch lidí bylo/je dost, to by mě zajímalo koho, já za těch 5 let co jsem různě hrál sem nepotkal nikoho kdo by s tím běžně běhal a to ani v dobách kdy byl jen mithril/shadow, pár lidí to mělo, ale spíš na ozdobu, pak oliosáci si nasuportovali 4 soket u kobolda a to je tak vše, černý monkovky, i se soketem, tady má skoro každej mnich..
  • 1

#98 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2011 21:58

já tady nebudu počítat kdo hraje a nehraje, v tuhle dobu, těch lidí bylo/je dost, to by mě zajímalo koho, já za těch 5 let co jsem různě hrál sem nepotkal nikoho kdo by s tím běžně běhal a to ani v dobách kdy byl jen mithril/shadow, pár lidí to mělo, ale spíš na ozdobu, pak oliosáci si nasuportovali 4 soket u kobolda a to je tak vše, černý monkovky, i se soketem, tady má skoro každej mnich..

A kolikrát za těch 5 let sis dokázal sám natrhat černou kytku, znalče? / když se teda černá kytka trhá :innocent: /
Černý monkovky tu maj jenom looteři, nebo máš pocit že mega si jen tak vytáhneš z pytlíku? A to nepočítám
ostatní výbavu. Já například mám 4sokety , někde i s magickým a vím o dost lidech, kteří je maj taky ...
Vždycky se najde skupina lidí co si černou dokážou opatřit a potom vybavit partu, ale stejně tak si dokážou
sehnat kámen na magický když chtějí, tak tu neplkejte s elipsou o dostupnosti, když o tom nic nevíte...

Sry možná jsem se rozjel, ale vždycky mě nadzvednou lidi, kteří když něco nemají, tak je jejich názor že je to na nic
a plačou jak je těžký to sehnat, tak to radši rovnou zrušíme ne :wink:
  • 1

#99 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2011 22:06

koupit kekrop klacka šém..ten nemám
  • 0

#100 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 00:56

A kolikrát za těch 5 let sis dokázal sám natrhat černou kytku, znalče? / když se teda černá kytka trhá :innocent: /
Černý monkovky tu maj jenom looteři, nebo máš pocit že mega si jen tak vytáhneš z pytlíku? A to nepočítám
ostatní výbavu. Já například mám 4sokety , někde i s magickým a vím o dost lidech, kteří je maj taky ...
Vždycky se najde skupina lidí co si černou dokážou opatřit a potom vybavit partu, ale stejně tak si dokážou
sehnat kámen na magický když chtějí, tak tu neplkejte s elipsou o dostupnosti, když o tom nic nevíte...

Sry možná jsem se rozjel, ale vždycky mě nadzvednou lidi, kteří když něco nemají, tak je jejich názor že je to na nic

Jaký zrušení, nebo o čem to mluvíš ? Jde o to, že prostě nemůžeš srovnávat něco co má pevnou dostupnost s něčím co má náhodnej drop. Mají jenom looteři ? A proto je tady má skoro každej mnich ? I kdyby se prodávali za mega, kolik lidí je asi mělo za cenu licencí... S Atogem jsem tam byl akorát sem jí dlouhodobě netrhal, ale zvládnul by to a to byl asi ten nejslabší build na to, pochybuju že ty vyjmenuješ třeba 10 lidí co aktivně běhali se 4 soketem.
Omlouvat se nemusí, ono v principu o nich nejde, 4 soket vyjde dráž než adam, nebo černý monkovky a je ještě horší jak tím co to je za zbraně, tak i jinak.
  • 0

#101 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 02:19

Jaký zrušení, nebo o čem to mluvíš ? Jde o to, že prostě nemůžeš srovnávat něco co má pevnou dostupnost s něčím co má náhodnej drop. Mají jenom looteři ? A proto je tady má skoro každej mnich ? I kdyby se prodávali za mega, kolik lidí je asi mělo za cenu licencí... S Atogem jsem tam byl akorát sem jí dlouhodobě netrhal, ale zvládnul by to a to byl asi ten nejslabší build na to, pochybuju že ty vyjmenuješ třeba 10 lidí co aktivně běhali se 4 soketem.
Omlouvat se nemusí, ono v principu o nich nejde, 4 soket vyjde dráž než adam, nebo černý monkovky a je ještě horší jak tím co to je za zbraně, tak i jinak.

Tak ono je logický že monk na třicítce, když bude mít nalootěno, se bude shánět po černejch monkovkách,
otázka je, za jak dlouho a za kolik je sežene.
Ano vím o dost lidech co měli a mají soket, to že s ním aktivně neběhali je logický při srovnání s adamantem,
ale dostupnej je, jinak by ho asi těžko měli, ale ta debata byla jinde... o tom, že když jeden bude chtít, sežene magický do zbraně
stejně jako černý monkovky...

Btw. Atoga bych chtěl vidět jak si soluje černou, co se pamatuju, teda pokud se nepletu to byl damager ne? :wink:
  • 0

#102 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 03:31

19r/1SD/10b.

Ale jde o to, že ty monkovky sežene hned, nebo dost rychle. To samý se nedá říct o soketu, nehledě na cenu, 320 + 90 + 90 + 90 + cena šutrů + cena 4 soketu.
Asi si umím představit lidi, který tím myslíš, co si ho postaví z nudy, že jim padnul magickej, ale když budeš mít dostatek peněz monkovek koupíš podstatě neomezeně. Ta debata je celá jinde :o) černá barva bude op dokud nebude myrkandit a 4 soket je slabej i oproti adamu.

Docela by mě zajímalo poměr černý monkovky vs čistě počet padnutých anolajenů, aleanů :o)
  • 0

#103 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 16:07

To ses teda opravdu rozjel, strejdo. Já mám s četností anolajenů a černých monkovek ve hře trochu jinou zkušenost, a stojím si za ní stejně jako ty (a že tady už nějakou chvilku hraju). Takže buď té lásky, a odpusť si ty komentáře o nadzvedávání, plkání a plakání :wink:
  • 0

#104 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 16:11

sem tu skoro 6 let.a nemám ani soket,ani černý monkovky a ani magickej šutr ...zato mám hrandy a barbary..takže koukejte mi navalit co mi chybí kdyýž je toho tolik
  • 1

#105 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 16:20

Spartane, ale ty jsi přehlídnul to slůvko "Looteři" :-)
  • 1

#106 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 16:21

sem tu skoro 6 let.a nemám ani soket,ani černý monkovky a ani magickej šutr ...zato mám hrandy a barbary..takže koukejte mi navalit co mi chybí kdyýž je toho tolik

Chceš snad říct, že tvoji barbaři nebo hrandové takové ptákoviny potřebují? :tongue:
  • 0

#107 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 16:26

Chceš snad říct, že tvoji barbaři nebo hrandové takové ptákoviny potřebují? :tongue:

ano ...monkovky bych nosil na krku aby bylo vidět že na ně mám a ten magickej šutr mám v plánu navhnout aby se dal vložit do craftu...hend po tom co mi upraví zuřivost....do deseti let budu hustej barbar
  • 0

#108 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2011 22:20

ano ...monkovky bych nosil na krku aby bylo vidět že na ně mám a ten magickej šutr mám v plánu navhnout aby se dal vložit do craftu...hend po tom co mi upraví zuřivost....do deseti let budu hustej barbar

Za deset let už tady bude jenom Doomhemmer, který se za tu dobu vyexpí na 20 level.
  • 1

#109 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2011 01:13

sázka?................
..................
.........................
......................
to nedá
  • 1

#110 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2011 02:03

sázka?................
..................
.........................
......................
to nedá

Pokud mu Děda neupraví darkfire a nezmění socket systém, aby si mohl do syenitu narvat 10 anolajenů, pak to Doom asi nedá :)
  • 2

#111 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2011 12:41

bacha, moj barbar je uz na lvl 16 a to ho mam len 3/4 roka, :)
  • 1

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních