Skočit na obsah

Fotka

Exp zbroje od krejciho

• Please log in to reply
129 odpovědí na toto téma

#91 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 14.11.2011 10:21

*tleská* konečně z tebe vypadlo něco použitelného :smile:

co se týče toho co jsem psal s monkovkama přes UMD tak to pochopil zřejmě jen Elipsa a Inulthor - jestliže na rukávky tak od začátku (to jest i se zaměřkama atd) pak můžeš mít s 23lvl rouga/1SD/6fajtra klido 50AB a klesne ti DMG o 3(1-3 vs 1-6)
  • 0

#92 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2011 11:41

50 ab možná aale 4 utoky 1k3 20x2 oproti monkovy 1k20 7 utoku ...
je tam oproti zbraim pokles dmg jako kráva pac s enepocita enhancement do dmg takže bez monka sou rukavky blbost
  • 0

#93 Anonymus11

Anonymus11

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 516 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2011 13:18

A vis co je jeste vetsi blbost? Ty a tvoje hloupe prispevky. Uz vidim, napr klasicky RDD fajtr jak ve fullplate mlati rukavkama. Zmlati te i moje babicka na invalidnim voziku....
  • -5

#94 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2011 14:16

Zmlati te i moje babicka na invalidnim voziku....

14 yo flame! Yeah!
  • 0

#95 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2011 21:05

A vis co je jeste vetsi blbost? Ty a tvoje hloupe prispevky. Uz vidim, napr klasicky RDD fajtr jak ve fullplate mlati rukavkama. Zmlati te i moje babicka na invalidnim voziku....

Až na tu drobnost, že tuhle variantu boje vůbec nenavrhl Drax :) A je hezké vidět, že má Drax konečně někoho na stejné intelektuální úrovni k pokecu :)
  • 0

#96 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 14.11.2011 22:43

Až na tu drobnost, že tuhle variantu boje vůbec nenavrhl Drax :) A je hezké vidět, že má Drax konečně někoho na stejné intelektuální úrovni k pokecu :)

akorát sem si říkal : Draxové se našli :laugh:
  • -1

#97 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 00:42

- pri vyrabeni lepsi varianty nebudou vznikat 'odpadni' vyrobky horsich vlastnosti
- vyresi se problem s obchodnikem, ktery nedokaze jednu z variant prodavat ve stromoradu

Jsem si na to vzpomněl když jsem gamblil v ST a tam ti nevadí, že přitom vzniká kvantum skutečně odpadních věcí ? Který nejdou ani zrecyklovat, to at jsou radši za mnohem větší cenu, ale je výběr, už takhle po omezení velkých šutrů u některých pokladů a posílení černý roby jsou z těch asi 50 věcí použitelný 2 štíty a full plate a to, že tam postava nechá mega a má teda to co chce s dalšíma 40 věcma co může skoro vyhodit, se třeba mě osobně prostě nelíbí..
  • 0

#98 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 07:35

Jsem si na to vzpomněl když jsem gamblil v ST a tam ti nevadí, že přitom vzniká kvantum skutečně odpadních věcí ? Který nejdou ani zrecyklovat, to at jsou radši za mnohem větší cenu, ale je výběr, už takhle po omezení velkých šutrů u některých pokladů a posílení černý roby jsou z těch asi 50 věcí použitelný 2 štíty a full plate a to, že tam postava nechá mega a má teda to co chce s dalšíma 40 věcma co může skoro vyhodit, se třeba mě osobně prostě nelíbí..

Jesisi a kde sem zase psal, ze mi to nevadi??
  • 0

#99 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 15:49

Taky jsem to bylo položený jako otázka :) a to zatím můj názor :)
  • 0

#100 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 17:21

Taky jsem to bylo položený jako otázka :) a to zatím můj názor :)

No dobre. :) Tak to se mi samozrejme taky nelibi. Ale to se pak uz dostaneme k tomu ze se mi nelibi celej system stromoradskejch soketovatelnejch veci, kterej je podle me az na vyjimky k nicemu.
  • 0

#101 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 21:37

Shodneme se na tom, že soket sám o sobě je relativně nákladná věc ohledně peněz a že asi nějaká radikálnější změna ( jako rušení 3 soketu, nebo já envím co, taky nepřichází v uvahu ), tak co prostě dát akorát výběr 3 soket věcí k nějakýmu NPC ? už mi je jedno jestli na to bude taky potřeba třeba skleněnka, nebo jestli to bude pro všechny, jestli to bude stát 50-100-150k / ks, ale aspon to nebude vytvářet tolik nepoužitelnejch věcí a těch asi max. 5 použitelnejch se bude moct dát získat nějak normálně..
  • 0

#102 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 21:42

Shodneme se na tom, že soket sám o sobě je relativně nákladná věc ohledně peněz a že asi nějaká radikálnější změna ( jako rušení 3 soketu, nebo já envím co, taky nepřichází v uvahu ), tak co prostě dát akorát výběr 3 soket věcí k nějakýmu NPC ? už mi je jedno jestli na to bude taky potřeba třeba skleněnka, nebo jestli to bude pro všechny, jestli to bude stát 50-100-150k / ks, ale aspon to nebude vytvářet tolik nepoužitelnejch věcí a těch asi max. 5 použitelnejch se bude moct dát získat nějak normálně..

To by asi chtělo promyslet mnohem důkladněji. V úvahu podle mě přichází jen takový systém, ve kterém budou žádané socket věci stejně vzácné, jako jsou doposud.
  • 0

#103 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 21.11.2011 22:03

To by asi chtělo promyslet mnohem důkladněji. V úvahu podle mě přichází jen takový systém, ve kterém budou žádané socket věci stejně vzácné, jako jsou doposud.

No s tima soket věcma bych to ted už neviděl tak žhavě.
1/ zrušily se tři poklady kde se daly sehnat velké kameny (tudíž je lowici už nebudou prodávat a postavy co maj nalootěno je neprodávaj)
2/ +7AC z černé roby už v podstatě odepsalo i tří soket robu, tak ta vzácnost je asi potřebná méně než dřív
Ty věci krom štítů plátů jsou ted celkem k ničemu, nehledě na to že bude těžší sehnat kamínky do nich
  • 0

#104 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 22:14

Jak říká hrouda, navíc prostě, vemte si, že pokud bude třeba 3 soket pavéza stát 300 tisíc, tak pořád si spočítejte kolik bude stát celkem, mě přijde soket systém už dostatečně drahej sám o sobě, nebo ne drahej, ale prostě že je to dost už..

PS. Nebo at to třeba může kupovat jen zkušený obchodník ( cirka top skill ) a třeba za 3 skleněnky, nebo já nevím, ale chce to změnu si myslím

Příspěvek upravil Jerry: 21.11.2011 22:15

• 0

#105 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 22:18

tak já osobně jsem nedávno taky gemblil, a asi za milion a pul, než mi padlo to co jsem chtěl, no..výsledek toho odpadu co vznikl vidíte v mojí nabídce v sekci tržnice :D.
takže klidně by se ty věci daly dát tomu NPC co tam už je v obchodě a prodává 1 a 2 soket, a nastavit jim nějaký ceny a bylo by po odpadu.
  • 0

#106 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 22:19

PS. Nebo at to třeba může kupovat jen zkušený obchodník ( cirka top skill ) a třeba za 3 skleněnky, nebo já nevím, ale chce to změnu si myslím

no sranda je zě ani ten obchodník s top skillem nedostane u gemblingu slevu ( a to ji dostane jinde s přehledem - licence ( par mizernych procent ale dostane ), apod.
p.s: ktery tři poklady se zrušily? :D
  • 0

#107 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 21.11.2011 22:20

On myslí to, že to nepadá v k3 a troskách

Mě taky přijde nejjednodušší naházet to k NPC co prodává 1 a 2 sokety, hodit uměrnou cenu, tuším že 1 soket kolem 15-20k je, 2 soket kolem 45-50k, tak dát třeba 3 soket za 200k, přičemž, na tom normální dostane obchodník úměrnou slevu vůči skillu pokud se nepletu ( jako by měl i jinde, ne ? svitky,bumbác,.. )

Příspěvek upravil Jerry: 21.11.2011 22:22

• 0

#108 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 21.11.2011 22:36

no sranda je zě ani ten obchodník s top skillem nedostane u gemblingu slevu ( a to ji dostane jinde s přehledem - licence ( par mizernych procent ale dostane ), apod.
p.s: ktery tři poklady se zrušily? :D

K3, krypta v morlagu a trosky
Nezrušily ale možnost velkejch kamenu v nich jo
  • 0

#109 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2011 00:55

zrušit gambling a narvat třísoketový věci k šéfovi obchodníku za hustý ceny a je to :wink:
nebo že by čtyřsoketový, stejnak občas padnou v bossech :devil:
  • 0

#110 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2011 12:51

Čtyřsocket bych nechal, ať si padá jenom v bossech. U toho třísocketu opravdu chcete zcela vyloučit vliv náhody?
  • 0

#111 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2011 14:46

Když je ta náhoda založená na tom, že se vytvoří nespočet nepoužitelných věcí tak se mi nelíbí..
  • 0

#112 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2011 17:52

Čtyřsocket bych nechal, ať si padá jenom v bossech. U toho třísocketu opravdu chcete zcela vyloučit vliv náhody?

ok v tom případě at je čtyřsoket z bossu složenej ze všeho, ne jen z malejch zbraní, at tam padá vše... i brnka a štíty...

u třísoketu zrušit náhodu, stanovit plnou cenu, ale ať není malá... a prodej za prachy + skleněnky k tomu, aby se k tomu
jen tak někdo nedostal. Ve chvíli, kdy by byl větší počet obr kamenů z bossu v modulu, tak je to rovno, nebo lepší,
jako Adamant , tak at tomu odpovídá cena. :wink:
  • 0

#113 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2011 18:28

dedek xkrat psal že nechce mit z pokladu veci ktere konkuruji craftu :D
takže s 4 slot brncama bych být tebou moc nepocital pac pak by byl ada zbytecnost
  • 0

#114 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 00:18

dedek xkrat psal že nechce mit z pokladu veci ktere konkuruji craftu :D
takže s 4 slot brncama bych být tebou moc nepocital pac pak by byl ada zbytecnost

přesně jak píšeš, taky to píšu jako nadsázku :cool: s těma vylepšeníma výstroje postav se tu poslední dobou roztrhl pytel...
myslím, že už by nadešel čas začit tyhle posilující předměty dávat Npc a ne Pc :devil:
  • -1

#115 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 23.11.2011 08:08

To není špatnej nápad, a jako první č

přesně jak píšeš, taky to píšu jako nadsázku :cool: s těma vylepšeníma výstroje postav se tu poslední dobou roztrhl pytel...
myslím, že už by nadešel čas začit tyhle posilující předměty dávat Npc a ne Pc :devil:

To není špatnej nápad, a jako první část uprav bych viděl obydlení GM bossu drowama :-) takovej darkhor klerik a wizzard s par vrahama potrápí víc jak golemek.
  • 0

#116 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 12:12

To není špatnej nápad, a jako první část uprav bych viděl obydlení GM bossu drowama :-) takovej darkhor klerik a wizzard s par vrahama potrápí víc jak golemek.

stačí přesunout GM boss do temnýho lesa :wink:

Příspěvek upravil Silvaner: 23.11.2011 12:12

• 0

#117 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 14:33

To mi přijde jako hloupost. Jestli někomu GM boss přijde lehkej, tak je to jenom proto, že se v poslední době kolečkuje pravidlelně a hráči přesně vědí kde, co a jak. Pamatuju doby, kdy se do spodních pater GMka nikdo neodvážil, a od těch dob se samotný boss nezměnil.

Věř mi, že pokud dáš hráčům motivaci pravidelně probíhat drowy, za pár týdnů se bude půlka serveru smát, jak jsou lehký.
  • 0

#118 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 14:52

stejně jako se všichni smějou issethovi?:D ? a o trochu méně Gagovi? :)

golemek by chtěl přiživit..třeba právě takovým spawnem jako u iisetha.....ale ocěňuju tu lavičku u golemka kdy se na ní všichni v klidu prostřídaj aby si odpočinuli :)
  • 0

#119 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 15:08

Gagovi se dneska parta šesti lidí s mágem v čele vysměje jako nic :) A toho Issetha to chce ještě potrénovat, co říkáš, sparťane :devil:
  • 0

#120 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 23.11.2011 15:18

jednoduchá pomoc, přidáš tam náhodnej spawn a zase to chytí jiný grády :wink:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních