Skočit na obsah

Fotka

GamePark Client

• Please log in to reply
244 odpovědí na toto téma

#91 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2013 16:34

tak todle je ono ^^

javascript:if(window.bbnautLib)window.bbnautLib.jsonp('lsoData','ibbid=BBID-01-00407461569420000');
  • 0

#92 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2013 18:17

Jenže mě se ten GP klient nespustí na žádnou hru tam...takž holt až to ty pitomci vyřeší tak se snad ukážu...a zrovna když sem nemocnej a mohl bych hrát od rána do večera... :sad:

Příspěvek upravil Ice: 11.05.2013 18:25

• 0

#93 Nilith15

Nilith15

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 121 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 12:22

Tak mám stejný problém jako Ice.. ještě včera navečer jsem normálně hrál a ted to začalo zlobit.. reinstalace klienta nepomohla, zkusil jsem radu Hanga a zkusil si založit nový GP acc.. ať klikám jak klikám, po vyplnění údajů tlačítko "Registrovat" nefunguje.. A to je dnes tak hnusně venku..

Edit: Tak jsem se znova zaregistroval na GP a tentokrát mě po kliknutí na "Demona" to hodí na hlavní stránku GP.. achjo

Příspěvek upravil Nilith15: 12.05.2013 12:39

• 0

#94 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 12:52

Tak už se IE error dostal i ke mně. Při logu na klienta mi bokem vyskočilo hned 6 oken nespecifikovaných errorů internet exploreru. Klient mi sice jede, ale stejně by mě zajímalo, čím je to způsobené a proč se to takhle "šíří".
  • 0

#95 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 13:19

Mně to nic nedělá. IE jsem odstranil už dříve (pomocí Turn Windows featur on or off, česky to bude asi Zapnutí a vypnutí funkcí systému Windows nebo tak něco). Přes žádný prohlížeč na Demonu nelezu, prostě jsem si už dávno stáhnul ten start.gp1 soubor z netu, nastavil na něj atrubit Pro čtení, aby se mi nemazal, a pak to spouštím prostě pomocí něj.
  • 0

#96 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 13:25

Mně to nic nedělá. IE jsem odstranil už dříve (pomocí Turn Windows featur on or off, česky to bude asi Zapnutí a vypnutí funkcí systému Windows nebo tak něco). Přes žádný prohlížeč na Demonu nelezu, prostě jsem si už dávno stáhnul ten start.gp1 soubor z netu, nastavil na něj atrubit Pro čtení, aby se mi nemazal, a pak to spouštím prostě pomocí něj.

To nezní jako špatnej nápad.
  • 0

#97 Nilith15

Nilith15

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 121 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 14:14

Přesně tohle jsem udělal a furt nic
  • 0

#98 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 14:18

nemám antiviry,nic nemám zakázané a klient mi jde..jen IE by rádo furt něco neúspěšně stahovalo...
  • 0

#99 Nilith15

Nilith15

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 121 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 14:29

Tak mám jiný postup mého problému.. tentokrát se po spuštění klienta dostanu na tu šedou stránku, ale jaksi "pokračovat ve spuštění" se nechce objevit..
  • 0

#100 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 14:54

Nilith15: nový účet na Gp musíš nejdřív ověřit přes mail...proto tě to hned po kliknutí na demona házelo na hlavní stránku.

Jinak už sem zkusil vše možný a klient prostě nejede...zkoušel sem ho spouštět snad z každýho známýho prohlížeče a sem zkoušel Gravianusovo fintu. To se hned hodí nějakou chybu kterou ani nevidim a otevře se mi hlavní stránka GP... Jinak mi to pořád píše tu samou chybu: "Spojení se hrou se nezdařilo. Hra může být zamčena, plná nebo ověřování hráče nebylo dokončeno."
  • 0

#101 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 15:33

Takže 1/2 aktivních hráčů paří NWN Online a druhá se nedostane do hry =)
Když k tomu připočtu konec semestru a maturity, tak se nedivím, že ve hře není ani noha
A ne, nezlehčuju ten te problém, já jsem sice "jen" u těch vyskakujících skriptů, ale i to mi leze na nervy...
  • 0

#102 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 15:41

Nilith15: nový účet na Gp musíš nejdřív ověřit přes mail...proto tě to hned po kliknutí na demona házelo na hlavní stránku.

Jinak už sem zkusil vše možný a klient prostě nejede...zkoušel sem ho spouštět snad z každýho známýho prohlížeče a sem zkoušel Gravianusovo fintu. To se hned hodí nějakou chybu kterou ani nevidim a otevře se mi hlavní stránka GP... Jinak mi to pořád píše tu samou chybu: "Spojení se hrou se nezdařilo. Hra může být zamčena, plná nebo ověřování hráče nebylo dokončeno."

Nikdy mi to žádnou stránku neotevřelo, něco děláš blbě. Nastav, ať se start.gp1 otevírá programem Gamepark Client update (neboli GameparkUpdate.exe).
A spouštěj to jako admin.
  • 0

#103 Nilith15

Nilith15

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 121 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 16:42

okej, tak jsem to ověřil, a dělá to stejné psí kusy.. Ta gravianova metoda mi taky nefunguje.. spustí se klient, ale neobjeví se mi tlačítko "pokračovat ve spuštění" a pak to spadne..
  • 0

#104 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 12.05.2013 19:15

už mě pánove od GP malinko(spíš hodně) serou. Nevím co je kde za problém, že musej toho svojeho dokur..(pardon) klienta fixovat na nějakej microsofťáckej nedodělek jako je IE!!
Já mám pořád ten samej problém, když už se dostanu za vyskakování milionu oken IE na klienta(podotýkám že používám Chrome), do hry mi to hodí kiks a shodí to klienta. :shout:
  • 0

#105 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 21:47

Našel jsem způsob, jak změnit povahu vyskakovacích oken, což může, ale taky nemusí pomoct při padání klienta.

Nejdřív si zablokujte přístup IE na internet, jednoduchý návod zde: http://www.techsuppo...et_explorer.htm

Pokud používáte firefox jako já, je možné, že bude liškoun čerpat nastavení od IE, což je pak třeba změnit. Firefox -> Možnosti -> Síť -> Nastavení připojení -> Použít nastavení proxy serverů v systému na Bez proxy serveru

Pokud klienta shazuje nějakej vadnej skript z tý reklamy, tak tenhle postup by měl problém řešit. Pokud ovšem klient padne proto, že není schopný reklamu zobrazit, pak tohle asi nepomůže. Úprava je bezpečná a reverzibilní.

Příspěvek upravil Aelipse: 12.05.2013 21:49

• 0

#106 Ice

Ice

Starší tovaryš

• PipPipPipPipPip
  • 718 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2013 23:20

No já abych si zahrál tak sem musel nainstalovat IE 9 aby se mi stáhly nějaký sračky z windows update. Sice mi skáčou ty blbosti ale jde to otevírat i z firefoxu... Ale důležitý je že se na klienta konečně dostanu...
  • 0

#107 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 13.05.2013 19:38

Našel jsem způsob, jak změnit povahu vyskakovacích oken, což může, ale taky nemusí pomoct při padání klienta.

Nejdřív si zablokujte přístup IE na internet, jednoduchý návod zde: http://www.techsuppo...et_explorer.htm

Pokud používáte firefox jako já, je možné, že bude liškoun čerpat nastavení od IE, což je pak třeba změnit. Firefox -> Možnosti -> Síť -> Nastavení připojení -> Použít nastavení proxy serverů v systému na Bez proxy serveru

Pokud klienta shazuje nějakej vadnej skript z tý reklamy, tak tenhle postup by měl problém řešit. Pokud ovšem klient padne proto, že není schopný reklamu zobrazit, pak tohle asi nepomůže. Úprava je bezpečná a reverzibilní.

Bohužel Chrome bere nastavení rovněž z IE a když to v Chrome přenastavím jak píšeš že to děláš v Fire..., tak se to přenastaví i v IE a jsem opět v bodě zero :blush:
  • 0

#108 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 13.05.2013 21:45

Bohužel Chrome bere nastavení rovněž z IE a když to v Chrome přenastavím jak píšeš že to děláš v Fire..., tak se to přenastaví i v IE a jsem opět v bodě zero :blush:

Odinstalovat IE? Pokud to nepoužíváš a nejsi web developer, je to zbytečné, no ni?
  • 0

#109 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 07:55

Odinstalovat IE? Pokud to nepoužíváš a nejsi web developer, je to zbytečné, no ni?

A to právě nejde, microsoft se postaral o to, aby uživatel při nakládání s IEčkem neměl prakticky žádná práva (pouze čtení) :) Proto jsem se ho snažil alespoň zablokovat.
  • 0

#110 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 08:26

Kdybyste si ten IE správně nastavili, aby fungoval tak jak má, tak vám to pojede. Akorát je tam nějaká snaha stahovat nějaké <> soubory, ale jinak to jede bez problémů. A pokud patříte do skupiny, které naskakuje vyrážka už jen z pomyšlení z toho, že mají na kompu instalovaný IE, tak pak holt máte smůlu no.
  • 0

#111 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 10:42

To zas byla rada čoveče... Tady jde o to, že jsem s ním nic, ještě jednou zdůrazňuji N I C nedělal, žádnou aktualizaci v té době nestáhl a do celého IE nijak nezasahoval. Tak co sem pleteš že to mám špatně nastavený???????????? :huh: Bez urážky Althariane, buď jestli víš co s tím, rozumě poraď jak tenhle problém řešit, a jak vidno nemám jej sám, nebo nepindej moudra typu "si to nastavte správně". S PC aktivně pracuju už cca 20 let a věř že nejsem žádnej rybízek, kterej si někde něco odkliknul a teď neví co s tím. Netuším co s tebou chlape je, ale poslední dobou mají tvé příspěvky opravdu "váhu".

PS: Nic proti tobě nemám, jen mě děsně čílí takovýhle postoj, sorry :wink:
  • 0

#112 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 11:03

To jsme si asi nerozuměli, já pouze říkám, abyste si to správně nastavili to IE. Neříkám, že je to vaše chyba, očividně došlo k aktualizaci GP klienta, který používá "něco z IE", a pokud to "něco z IE" nemáte správně nastaveno, tak vám ten klient nejede. Já nevím co to je, já používám IE běžně, protože na normální surfování to stačí, mám to nastaveno tak, abych mohl pomocí IE surfovat a GP klient mi jede. To, že si Graysone do IE nezasahoval je asi právě ta chyba, prostě GP klient se změnil a pro jeho fungování je právě asi potřeba upravit nastavení IE. Rozchoď si IE, aby ti fungoval a pak to zkus s tím GP. Už si rozumíme?
  • 1

#113 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 11:07

Oki, kouknu na to tedy...
  • 0

#114 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 13:00

A to právě nejde, microsoft se postaral o to, aby uživatel při nakládání s IEčkem neměl prakticky žádná práva (pouze čtení) :) Proto jsem se ho snažil alespoň zablokovat.

Eh? A co máš za Windows? Na Windows 7 Pro 64bit: Ovládací panely > Zapnutí a vypnutí funkcí systému Windows > odškrtnou políčko u Internet Explorer > OK > Restart
  • 0

#115 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 15:31

Eh? A co máš za Windows? Na Windows 7 Pro 64bit: Ovládací panely > Zapnutí a vypnutí funkcí systému Windows > odškrtnou políčko u Internet Explorer > OK > Restart

Tak jo, zablokoval jsem si IEčko, a šlo to úspěšně. A teď už nespustím klienta vůbec, chá chá :) Takže výmaz / blokace IE není řešení. Spíš ta aktualizace bude na místě, jak psal altharian.
  • 0

#116 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 16:17

Tak jo, zablokoval jsem si IEčko, a šlo to úspěšně. A teď už nespustím klienta vůbec, chá chá :) Takže výmaz / blokace IE není řešení. Spíš ta aktualizace bude na místě, jak psal altharian.

Asi jo. Ale když mně to jde bez problémů bez nainstalovaného IE, tak musí být chyba někde jinde. Asi máte v PC něco blbě nastavené nebo nějaký bordel, je to divné.

Příspěvek upravil gravianus: 14.05.2013 16:19

• 0

#117 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 16:24

Možná je rozdíl v tom, že ty to nespouštíš přes prohlížeč.
  • 0

#118 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 16:37

Spouštím to úplně stejně, jako vy všichni, akorát mám ten soubor, který ty taháš z prohlížeče při každém spuštění, uložený nastálo na disku.
  • 0

#119 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 20:09

A ty jedeš na Windows a nemáš nainstalovaný IE?? To mi povyprávěj, jak se ti povedlo :smile:
  • 0

#120 Nilith15

Nilith15

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 121 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2013 20:41

Taky jsem neměl IE, ale po 6 hodinovém snažení jsem byl osvícen a IE opět stáhl.. málem jsem zešedivěl, ale na klienta se už dostanu.. jen mi to furt háže nějaký error, který blikne i 2x za vteřinu.. :) Ale do klienta se dostanu, hurá.. Jinak jak poradit nevím.. v mém případě to byla haluz jak vrata..
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních