Skočit na obsah

Fotka

Přehazování

• Please log in to reply
150 odpovědí na toto téma

#91 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 18:29

shini : oba sou marxe smazana je ta co donašela pokutu dostal main obchodnik cemu nerozumis ? je to tu vysvetlene par dni zpatky ;)

paul : zato mazani charu ktere v 90% znamenaji odchod dotyčneho z demony - při už tak male komunitě kvuli vicemeně kktině považuješ za ok ano ? přehazuje vice než 50% lidi přijde se jen na zlomek s timhle tempem tu za rok budou hrat dmka šachy v 5ti ( možná ani to ne pac par z nich prehazovalo :P ) trest je prostě neuměrný přečinu který v podstatě k žadné extrmemni škodě nevede neřeknu zabaveni přehozených vecí , financni pokuta... ale vybileni invu nebo delete charu za prehoeni mapky mno kde sme ;) stejně si přehazuje každý jak chce kdy chce páč prostě obdaruje alta "znameho" který mu za to o mesic pozdeji nasuporti jeho = nepřijdeš na nic a ani nemužeš označit za prehazovani
když si někdo prehodi neco z charu na char je prostě jen blbej a schytá to ale jaký ma smysl trestat 25% lidi co to delaji okatě když se kolem tajně domlouvá a "daruje" eq vseho druhu

edit : o cem si myslis že sou veskere sdruženi crafteru ve stylu " ja delam zdarma tobe a ty me " ( v lepsim pripade za licence) v podstatě je nuový rozdil mezi craftenimz darma druhemu na alta a prehazovanim

Příspěvek upravil Drax: 15.09.2011 18:47

• -2

#92 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 18:43

Vyjimecne musim souhlasit s draxem.
  • 0

#93 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 18:44

rekni DMkum at ti u kaydzho trestu pisou petistrankovou zpravu za co to je :laugh:

bwt: kde v té zprávě od Dědka je napsaný něco u přhazování když už tu chceš slovíčkařit?

Příspěvek upravil M4rSX: 15.09.2011 18:49

• 0

#94 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 18:59

Dědek na 07.09.2011 23:41 řeklo:

Acc: Xyz
Postava: Pinky Pink
- nedovoleny support hracovy jine postavy -> postava smazana

Acc: M4rSX
Postava: Lumen
- nedovoleny support od jine hracovy postavy -> zaplacena pokuta za usly zisk lodni spolecnosti ve vysi 80.000 zlatych

Tak mi prosím krok za krokem vysvetli kde tady v zápise od Dedka mám najít ten rozdíl. Dopredu te radeji upzorním, nevím komu ty Acc patří, dnes se již domýšlím že možná oba M4rSX. Zrovna tak jsem u té zaležitosti nebyl a dotyčného neznám. Pokud mi objasníš jak jsem z tohoto mohl něco "slyšet" budu tě nadále plně respektovat a vyhledávat tvoji pomoc v nesnázích pokud mi to dovoliš. Pokud mi to neobjasníš budu tě nadále považovt za to, za co tě považuji.

Kdyz sem to psal, prislo mi to jasne:

- prvni ucet 'nedovoleny support hracovy jine postavy' (4. pad, tedy tato postava poskytovala support nekomu jinemu)
- druhy ucet 'nedovoleny support od hracovy jine postavy' (2. pad, tedy tato postava prijimala support od nekoho jineho)

Pozdeji jsem zaznamenal diskuzi na klientu, kde jsem jeste poznamenal, ze se jedna o ucty fyzicky jednoho cloveka, no a dnes, kdyz sem videl ze si to ani ty nepochopil jsem do toho sameho tematu uvedl snad uz jasnejsi vysvetleni. Priste se tedy rozepisu vic, i kdyz mi prislo nepodstatne, ze jsou to ucty jednoho a toho sameho cloveka. S prehazovanim to nema nic spolecneho, tedy tresty nelze porovnavat.
  • 0

#95 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 19:07

shini : oba sou marxe smazana je ta co donašela pokutu dostal main obchodnik cemu nerozumis ? je to tu vysvetlene par dni zpatky ;)

paul : zato mazani charu ktere v 90% znamenaji odchod dotyčneho z demony - při už tak male komunitě kvuli vicemeně kktině považuješ za ok ano ? přehazuje vice než 50% lidi přijde se jen na zlomek s timhle tempem tu za rok budou hrat dmka šachy v 5ti ( možná ani to ne pac par z nich prehazovalo :P ) trest je prostě neuměrný přečinu který v podstatě k žadné extrmemni škodě nevede neřeknu zabaveni přehozených vecí , financni pokuta... ale vybileni invu nebo delete charu za prehoeni mapky mno kde sme ;) stejně si přehazuje každý jak chce kdy chce páč prostě obdaruje alta "znameho" který mu za to o mesic pozdeji nasuporti jeho = nepřijdeš na nic a ani nemužeš označit za prehazovani
když si někdo prehodi neco z charu na char je prostě jen blbej a schytá to ale jaký ma smysl trestat 25% lidi co to delaji okatě když se kolem tajně domlouvá a "daruje" eq vseho druhu

edit : o cem si myslis že sou veskere sdruženi crafteru ve stylu " ja delam zdarma tobe a ty me " ( v lepsim pripade za licence) v podstatě je nuový rozdil mezi craftenimz darma druhemu na alta a prehazovanim

No tak netrestat hrace jenom proto, ze jich je tu pomerne malo, tak to uz je jakej argument!
:smile:

Porodnost nam ve state klesa, tak bysme taky nemeli tolik lidi zavirat a radsi primhourit oci nad vzrustajici kriminalitou - vsak za chvilku by vsichni sedeli a nikdo nepracoval!

Takovyto uvazovani me udesne rozciluje. A tvuj navrh - aby doslo jen k zabaveni veci? To si snad delas srandu, ne? Sak to neni zadnej trest, to proste zacnou prehazovat vsichni - a kdyz uz se na to nahodou prijde, tak se v podstate nic nedeje - nevyslo to, zkusim to hned za pet minut na to znova, ne? A znova opakuju, ze me urazi, kdyz nekdo tvrdi, ze tu prehazuje vetsina lidi - bud to pravda neni a proto se nenavazej do 'mejch' hracu na 'mym' modulu - a nebo to pravda je a v tom pripade nejsem ochotnej provozovat modul, kde hraje takova pakaz a jdu to vypnout.
:dry:
  • 3

#96 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 15.09.2011 22:32

Toto bohuzel je to, co vidim jako zasadni problem. Nekdo nejakej napad? To aj ted vidime, ze lidi nez by radsi nakoupili za par susnu kladivo ve slatu, tak si to prehodej (je to levnejsi, pohodlnejsi a netreba tolik kladiv, bo si prehodim ty nejkvalitnejsi).

To je jednoduchy, ja si z toho udelam slusnou RP zivnost a la prekupnik :wink:

takze prosim hlavne nepovolovat a neimplementovat kdejaky systemy
  • 0

#97 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 18.09.2011 07:30

Draxi ano považuju to za naprosto vpořádku. Jak zde padlo, radši budu hrát s menším počtem hráčů pro které budu moci plejtvat energií na rozvoji modulu než pro 40 hráčů, kde cca 30 nějakým způsobem porušuje pravidla. Ano to je pro mě přijatelné. Vím jak taková hra vypadá na modulu kde bylo méně hráčů a musím říct, že sem si pak nezahrál líp.
  • 1

#98 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 13:52

Porodnost nam ve state klesa, tak bysme taky nemeli tolik lidi zavirat a radsi primhourit oci nad vzrustajici kriminalitou - vsak za chvilku by vsichni sedeli a nikdo nepracoval!

Tak to je blbost porovnáváš neporovnatelný. Spíš bych to přirovnal k trestu smrti je to taky absolutni trest, stejně tak jako smazání postavy. Trest by měl ,ale být přiměřenej.V zemích kde mají trest smrti se taky nepřestalo vraždit a ani se nějak rapidně nesnížil počet vražd. Takže to,že bude zavádět přisnější a přisnější postihy nepřispěje k tomu aby hráči nepřehazovali. Spíš bych zjišťoval důvody proč se přehazuje a snažil se to odstranit. prevence je základni prostředek v boji s kriminalitou a potom až trest. :wink: Samozřejmě i pak se najdou jedinci,kteří porušují řád a pravidla,ale třeba jich nebude tolik a ostatní je za to odsoudi a nebudou takové dohady. Důležité je řešit příčinu né důsledek.
Podle mě je příčinou přehazování nedostatek něčeho,peněz,surovin,nástroju atp....

Myslim si tedy,že mazání postav je nepřiměřenej trest spíš by to mělo být dočasný zablokování postavy ztráta peněz atp a né hned "trest smrti"

Nadruhou stranu se ti nedivím,že ti to vadí protože něco děláš a neděláš to jenom pro sebe ,ale hlavně pro nás hráče,ale nevděk světem vládne. Taky si můžeš říct,je to můj modul a pojede se podle mejch pravidel a komu se to ať táne ,ale myslim si , že to nechce nikdo.
Tak a teď mi můžete nadávat :wink:

BTW: to co je přehazování je definovaná přesně ,ale nikde sem nevuiděl,že by se nesmělo dát věc na bazar s jednou postavou a drhou ji koupit čepám odtut http://www.demona.cz/pravidla.htm Takže mnoho hráču třeba ani netuší, že se daná věc nesmí. Mě osobně se to taky stalo a dědek mě upozornil a od té doby to nedělám. Nebyl jsem si vědom,že páchám přestupek jelikož jsem to v pravidlech nenašel.

Příspěvek upravil Všivák: 20.09.2011 14:12

• 1

#99 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 13:57

No proto tu mame tohle tema, abysme vyresili pricinu toho, proc lidi prehazujou - a pripadne prehazovani povolili...

Lec zatim diskuze nic zajimavyho neprinesla.
  • 0

#100 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 14:15

No proto tu mame tohle tema, abysme vyresili pricinu toho, proc lidi prehazujou - a pripadne prehazovani povolili...

Lec zatim diskuze nic zajimavyho neprinesla.

Já bych ho nepovoloval a když tak v omezené míře jen bych se snažil vyřešit ten nedostatek. Můžeš se anonymě poptat proč lidi přehazujou hehe a pak udělat anketu a podle odpovědí hledat řešení :laugh:
  • 0

#101 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 14:18

pricina je jednoducha, a tou je osobny prospech. je jedno do akej omacky to zamiesate.

ak chcete povolit tak na to nepotrebujete ziadne keci hracov, proste to urobite. nechapem preco dovolite hracom sa kniecomu vyjadrovat ked aj tak si urobite podla svojho, tak ako vzdycky.
  • -2

#102 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 15:00

pricina je jednoducha, a tou je osobny prospech. je jedno do akej omacky to zamiesate. ak chcete povolit tak na to nepotrebujete ziadne keci hracov, proste to urobite. nechapem preco dovolite hracom sa kniecomu vyjadrovat ked aj tak si urobite podla svojho, tak ako vzdycky.

Tak prospěch z toho je vždycky ,ale tak sem to nemyslel.Uvedu příklad ,už to tu je zmiňované, pracovní nástroje Trpoš na trhu nemá co potřebuju a široko daleko neni žádnej ochotnej ková a nevím , že se daj obyč koupit ve slatu(myslim , že spousta lidí to nevěděla a to včetně mě), ale já mám druhou postavu a ta je kovář a tak co udělám šup relog a někde si to přehodím a to i přes to ,že vím ,že se to nesmí.Nicméně to potřebuju a chtěl sem to koupit ,ale nebylo kde.
Rěšení? dát možnost aby trpoš na trhu prodával obyč nástroje za rozumnou cenu.
Výsledek někteří lidi ztratí důvod přehazovat.

Upozorňuji,že modelová situace je smyšlená a podobnost se skutečností je čistě náhodná.
  • 0

#103 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 15:40

Nevěřím že je celý problém přehazování způsobený nástroji. Možná by tady někdo z DM teamu mohl napsat co se nejvíce přehazuje.

Pokud to je způsobené nástroji, navrhuji do modulu implementovat kvalitnější nástroje než jsou Vyjimečné železné.
Např:

Železné magické kovářské kladivo
Suroviny na výrobu:
20 ignotů železa
3x malý dub
1x magická esence - která bude padat jen z určitých magických potvor a šance bude např. 0,001 %
Licence na kov železo

Výdrž bude např 30ti násobek vyjimečného železného nástroje.

------------------------

Případně pro zajištěné:

Adamantinové magické kovářské kladivo

Suroviny na výrobu:
50 ignotů Adamantinu
20x malý dub
10x magická esence
Licence na kov Adamantine

Nezničitelné (nutnost podepsat, nebo nějaký jiný mechanizmus aby se na jednom kladivku nevyskilovala celá démona :) )

-----------------------------

Výhody: Nová komodita (magická esence), kterou budou kováři kupovat od hráčů >>> pouštět peníze zase do modulu.
  • 1

#104 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 20.09.2011 15:48

Nezničitelné (nutnost podepsat, nebo nějaký jiný mechanizmus aby se na jednom kladivku nevyskilovala celá démona :) )

no jelikoz na trhu muzes veci podepsane nekym jinym tak ti asi nebrani kdyz na trhu bude mit 10kovaru jedno kladivko :)
  • 0

#105 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 15:56

spominam si na posledny wipe, moja postava bola medzi prvymi 6 hracmi a prve kroky neviedli na HB ale prave do kovacovej dielne kde sa dali kupit 3 krompace za respawn, kdo ich kupil ziskal naskok pred ostatnymi.

toto by sa uz udiat nemalo, takze pred tym piatkovym wipom navrhujem aby mal Matej neobmedzene mnozstvo vsetkych naradi :innocent:
  • 0

#106 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 16:18

Jo, to jsem byl prihlaseny i pres den z prace, abych kupoval kladivka a svym hornikum krumpace. A pak to cele zkazil Born, kdyz jako DMko prodaval naradi na trhu za vsechno, co se dalo zpenezit, pff!
  • 0

#107 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 16:23

Nevěřím že je celý problém přehazování způsobený nástroji. Možná by tady někdo z DM teamu mohl napsat co se nejvíce přehazuje. .

Tak samozřejmě to neni celý problem zmínil jsem to v souvislosti s tím,že to tu bylo zmiňováno. Nevyřeší to celý problém přehazování,ale pár lisí by přehazovat přestat mohlo :d
  • 0

#108 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 17:50

Rěšení? dát možnost aby trpoš na trhu prodával obyč nástroje za rozumnou cenu.

Trpos prodava za rozumnou cenu.
  • 0

#109 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 18:03

Trpos prodava za rozumnou cenu.

Ale namá obyčejný jako ne craftoví a nebo jo?
  • 0

#110 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2011 19:16

ma jen ty od hracu problem je v tom že k nemu skoro nikdo nic nehaže páč je schopen prodat dráž - je tam hromada lukařských nožu ale kladiva nebo krejč nože tam jen tak neuvidis
JETR - to už mužeš naradi rovnou zrusit než delat neznicitelne :D nuž s 30x vydrží - naprosto odepisuje ucel naradi

naradi je ted udelane dobre problem j e jen v jeho distribuci ( zvlast když se kovarum nechce delat )

Příspěvek upravil Drax: 20.09.2011 19:18

• -1

#111 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 07:17

Ja si myslim, ze distribuce je v poradku - bazar je imrvere nastrojema narvanej. A je celkem pochopitelny, ze se vyuziva bazar namisto trpose s pevnejma cenama. Ocividne existuje rozdil mezi poptavkou a nabidkou, teda je logickej tlak na ceny - a ty se daj na bazaru, narozdil od Trpose, smluvne urcovat. Stejna situace nastava u alchymisty - tam je dokonce poptavka tak vysoka, ze uz ani Bazar se svym 8k limitem nedokaze vyhovet a lecici lektvary se distribuujou z ruky do ruky za jeste vetsi ceny nez umoznuje Quix, o babuli ani nemluve.

Teda mame dve moznosti, bud zrusit zbytecnyho trpose a nechat lidi at si urcujou cenu sami, anebo naopak zakazat davat nastroje na bazar a nutit lidi vyuzivat trpose, coz je zase jistota rozumny ceny pro obe strany. Osobne jsem pro druhou variantu s tim, ze by se trposovi nahodil aj nekonecnej pocet zakladnich nastroju tak, jak je ted ve slatu (samozrejme s upravenou cenou vyrazne smerem dolu). Teda kazdej bude mit moznost si levne poridit zakladni suncajk anebo, pokud budou mit kovari zajem o privydelek, tam nahazeji svoje vlastni nastroje s vyrazne vyssi kvalitou a pomerne vyssi cenou.
  • 0

#112 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 08:25

Tak to prr, pokud by nešlo dávat nářadí na bazar, tak to bych se na kování nářadí vykašlal úplně. Otravovat se s trpaslíkem, kam se vejde jen pár kusů nářadí za dost malou cenu se mi fakt nechce.
  • 0

#113 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 09:22

Teda mame dve moznosti, bud zrusit zbytecnyho trpose a nechat lidi at si urcujou cenu sami, anebo naopak zakazat davat nastroje na bazar a nutit lidi vyuzivat trpose, coz je zase jistota rozumny ceny pro obe strany. Osobne jsem pro druhou variantu s tim, ze by se trposovi nahodil aj nekonecnej pocet zakladnich nastroju tak, jak je ted ve slatu (samozrejme s upravenou cenou vyrazne smerem dolu). Teda kazdej bude mit moznost si levne poridit zakladni suncajk anebo, pokud budou mit kovari zajem o privydelek, tam nahazeji svoje vlastni nastroje s vyrazne vyssi kvalitou a pomerne vyssi cenou.

Souhlasím to je i můj názor a s tím dostatkem nářadí to je bohužel blbý no krejčovský nože sou imrvere vyprodaný a když se mi zadaří tak tam chytnu tak dva a to je dost málo při mí spotřebě.
  • 0

#114 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 09:38

Když dáš 900 za mistráka, tak na tebe bude čekat celý batoh :)
  • 0

#115 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 09:44

Tady prave je videt, ze narazime na to, ze kovari maj na nastroje monopol a vetsina z nich si nepotrebuje/nechce se jim privydelavat par stovek zlatejch na vyrobe nastroju, ktery maj pro ostatni klicovej vyznam. Je videt, ze se maj jak prasata v zite, to je jako by kozeluzi nevyrabeli proviant s tim, ze za tisicovku zisku je spousta namahy.
  • 0

#116 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 09:49

Zrovna krejčích je v poslední době jak much a jakmile dostanu várku železa, tak je do půlhodiny pryč, protože lidi to prostě chtěj, když je taková poptávka, tak proč prostě nezdražit. To neni, že bych si nechtěl přivydělat, ale protože prostě mi horník nestíhá dodávat železo :)

Příspěvek upravil BaIthus: 21.09.2011 09:50

• 0

#117 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 10:07

Tady prave je videt, ze narazime na to, ze kovari maj na nastroje monopol a vetsina z nich si nepotrebuje/nechce se jim privydelavat par stovek zlatejch na vyrobe nastroju, ktery maj pro ostatni klicovej vyznam. Je videt, ze se maj jak prasata v zite, to je jako by kozeluzi nevyrabeli proviant s tim, ze za tisicovku zisku je spousta namahy.

Otrava je hlavne kdyz chce nekdo naradi na ktere je potreba drevo. Si vem takove krompace a kdyz jeste nekdo pozaduje mistry.... za prve nemam ani dostatek mista v inventari abych si tam dal treba 20, 30 velkejch drev, a navic jsem neustale pretizenej, protoze holt nemam na magovky. Takze ja z naradi delam (kdyz uz) snad jen noze.

EDIT: a doma se mi jeste casto stavalo ze sem mel vysookej ping a v tech lagach je to proste otrava dvojnasob.

Příspěvek upravil jmeno: 21.09.2011 10:08

• 0

#118 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 10:28

Pravda je, že to je věc ekonomiky. Ale to je právě ta věc, kterou si nedovedu dost dobře vysvětlit - možná to je vážně rozežraností kovářů: Proč teda není problém sehnat proviant, i když je s ním taky otrava, podobně jako s nástroji? Podle mě mj. proto, že jej je relativně dost i u babky na trhu, co já pamatuju mívá 200 kousků po restartu serveru. Ale nedostatek nářadí je pravda, že je chybou - zdržuje to od pravého hraní a užívání si hry.
  • 0

#119 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 10:32

Ad) Balhus Poslouchaj Roubíček nejsou voni nějak drahý? :smile:

Ad) Dědek No bodejť já bejt kovář tak teď jedu jen nástroje a dám nižší cenu než má konkurence a než má Khalar a vydělal bych taky Holt prostě tady chce bejt každej ze dne na den milonář :rolleyes:

Ad jemo) vyměním nože za batohy 7:1 :wink:

Ps: dědku možna bych to dal jako samostatný temé pač jak tak koukám docelá se to tu rozjíždí

Příspěvek upravil Všivák: 21.09.2011 10:36

• 0

#120 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 21.09.2011 10:43

Ja mam batohu dost, jen ne magovek :smile:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma