Skočit na obsah

Fotka

Poděkování

• Please log in to reply
301 odpovědí na toto téma

#91 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2011 22:15

naše to nebyla :smile:
*nenápadně ukazuje na elipsu s paulem a kostkou*
  • 0

#92 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2011 22:25

naše to nebyla :smile:
*nenápadně ukazuje na elipsu s paulem a kostkou*

To je hezké, že na nás tak myslíš, ale my to neprobíháme a rozhodně za sebou netáhneme půlku osazenstva zlaťáku. A pokud Glor, jak sám říká, neví, kdo přesně to byl, pak tady jeho stížnost začíná a taky končí. Tečka.
  • 0

#93 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2011 22:28

To je hezké, že na nás tak myslíš, ale my to neprobíháme a rozhodně za sebou netáhneme půlku osazenstva zlaťáku. A pokud Glor, jak sám říká, neví, kdo přesně to byl, pak tady jeho stížnost začíná a taky končí. Tečka.

se hned nečil :wink: a co psal glorf, tak ne stížnost , jen chtěl poděkovat :smile:
  • 0

#94 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2011 22:39

se hned nečil :wink: a co psal glorf, tak ne stížnost , jen chtěl poděkovat :smile:

No to teda nechtěl
  • 0

#95 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 05.10.2011 23:08

Jedna věc mě značně zaujala u PDKčka. Já myslel že můj bard 20/10 se stane zabijáckým hovadem v momentě, kdy nahodí svitek divine strenght.
Ne ! dnes stačí jen pdčko a nahodí mě ještě větší ab jak ten svitek (no chybí ten utok navíc).

Takže sem zjistil že (tuším) z ab 50 mě nahodí ab 56 .. no říkám si to je opravdu mazec. takže šetřím na svitcích a do party vždy beru libovolné pdk :smile:

Tohle je můj osobní poznatek, jak tu padlo já sem necítil nutnost ihned založit pdkčko a pokračuju ve starém dobrém bardovi. Pro něj mít v partě PDK z mého omezeného pohledu je rozhodně přínosné. nevím co to udělá když dostanu pdk řev a ten svitek dokupy.. ale jestli ten bard bude mít ab 60 .. hele tak ho nic nezastaví podle mě.

A na ty plané výkřiky silvoše ohledně party. Je mrzuté že se tu objevují družiny ale dnes zaprvé sme glora nepotkali a kdyby jo tak moji figuru určitě pozná ....

no sem se rozvášnil. Jako dovedu si představit o které hráče se jedná, od toho se taky bude upínat příště má pozornost/nepozornost.
  • 0

#96 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 06.10.2011 07:58

No ve 22,00 včera jste zlatakem prolejzaly vy, na který čas se poděkování vztahuje ví jen Glor nejspíše.
  • 0

#97 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 08:57

To tahání spawnu je nehorázná prasárna..třeba jako ten drow kouzelník v tichém lese poblíž odpočívadla....a nebo včera jedna postava..nebudu jmenovat....proběhla do medvědí jeskyně,vymlátila si to tam,sebrala poklad a jak se vracela,pronásledovala ji(tu postavu) snad půlka jeskyně + hnědí medvědí + k tomu všemu sme to vymlátli,vyšli ven a tam na nás čekali před jeskyní další 1 nebo 2 nezabití hnědí medvědy,kteří byli úplně jinde než kde měli být...vemte si že tou cestou prochází nějaká low lvl,pro kterého medvědi nejsou určení a jde třeba utrhnout bylinku-bylinky...s loupežníky si v pohodě poradí ale jakmile tam naběhne medvěd tak to hráče zabije...no nevím jak vy,ale todle přijde skoro jak sprosté PK.... 10ohnivých démonů na také hajzly !

jinak abych psal i k topicu: chtěl bych poděkovat hroudovi když mi včera vydděsil moji postavičku tak že aj runu mu zapomněla dát :laugh:
  • -1

#98 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 09:48

Ja nevim, me to prijde ok, kdyz nekdo neco nekam neumyslne natahane. Neumsylne myslim tim, ze to za nim bezi a on to nevyrube. To se preci muze stat kazdymu, ze ma napriklad uz malo zivotu, tolik medvedu/trposu by nedal, tak preci tam nechcipne? Veme nohy na ramena, ne?
  • 4

#99 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 10:48

Ja si naopak myslim, ze npc by nemali opustat svoje lokacie...
  • -1

#100 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 10:51

Nechápu proč by neměli opustit lokaci jak "svojí"?? Třeba takovej hlubokej les.. je to les snad a ne klec ve formě lokace...
  • 1

#101 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 12:07

Nie vsetko, co dava zmysel v realnom prostredi, prospieva hratelnosti.
  • -1

#102 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 13:03

No ve 22,00 včera jste zlatakem prolejzaly vy, na který čas se poděkování vztahuje ví jen Glor nejspíše.

Ty vis [sedmikráska] o tom co sme tam delali, kudy sme sli a koho sme za sebou tahali, tak se laskave zdrz komentare. Stejne tak jako my, si pul minuty predtim prolejzal zlatakem ty.
  • -2

#103 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 13:04

Tak to systemove osetrete :wink:
  • -1

#104 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 13:40

To tahání spawnu je nehorázná prasárna..třeba jako ten drow kouzelník v tichém lese poblíž odpočívadla....a nebo včera jedna postava..nebudu jmenovat....proběhla do medvědí jeskyně,vymlátila si to tam,sebrala poklad a jak se vracela,pronásledovala ji(tu postavu) snad půlka jeskyně + hnědí medvědí + k tomu všemu sme to vymlátli,vyšli ven a tam na nás čekali před jeskyní další 1 nebo 2 nezabití hnědí medvědy,kteří byli úplně jinde než kde měli být...vemte si že tou cestou prochází nějaká low lvl,pro kterého medvědi nejsou určení a jde třeba utrhnout bylinku-bylinky...s loupežníky si v pohodě poradí ale jakmile tam naběhne medvěd tak to hráče zabije...no nevím jak vy,ale todle přijde skoro jak sprosté PK.... 10ohnivých démonů na také hajzly !

jinak abych psal i k topicu: chtěl bych poděkovat hroudovi když mi včera vydděsil moji postavičku tak že aj runu mu zapomněla dát :laugh:

Medvědi jsou jednou jinde než tam, kde bývají vždycky = nehorázná prasárna. To jako myslíš vážně, Razi? Chcete mi tím, přátelé drazí, snad říct, že šanci na vyexpení postavy má jenom hráč, který zná demonu nazpaměť a přesně ví, kam zajít, aby náhodou jeho postavičce někdo neublížil? To se opravdu omlouvám, ale já předvídatelnou hru považuju za děsnou nudu.

Příspěvek upravil Aelipse: 06.10.2011 13:41

• 3

#105 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 14:45

Ja nevim, me to prijde ok, kdyz nekdo neco nekam neumyslne natahane. Neumsylne myslim tim, ze to za nim bezi a on to nevyrube. To se preci muze stat kazdymu, ze ma napriklad uz malo zivotu, tolik medvedu/trposu by nedal, tak preci tam nechcipne? Veme nohy na ramena, ne?

nezraněn zrovna málo životů není,ale je to lenost....medvědi a tou lokací skoro nikdo nechodí....ale vemte si třeba nějaké jiné NPC...třeba co já vím vlkouš nebo něco pro větší lvl někdo dotáhne před branu města jenom proto že ej líný si to zabít a nebo úmyslně a to prasárna je...nejednou se mi stalo že hned za branou města na mého mága s 20hp čekali 3 loupežníci a hned sem žral hlinu.....co já vím vymyslete třeba nějaký čistící skript na NPC bo co já vím..... to se tam zrovna můžou skládat pasti...stejně jako přepadovka NPCčkama....prostě prasárna..a zábava ? ani pro nikoho leda pro škodolibé lidi...
  • -3

#106 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 15:35

To se potom člověk démony znalý může na prvním levlu drze promenádovat před zlatým dolem nebo si pózovat před vstupem do temného lesa bez obav z toho, že by se mu cokoliv stalo. Mně se tahle myšlenka tedy opravdu nelíbí.
  • 1

#107 BaIthus

BaIthus

Starší učeň

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPip
  • 380 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2011 15:49

Přesunout nepatřičné příspěvky pryč.
  • -3

#108 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 06.10.2011 22:05

Ty vis [sedmikráska] o tom co sme tam delali, kudy sme sli a koho sme za sebou tahali, tak se laskave zdrz komentare. Stejne tak jako my, si pul minuty predtim prolejzal zlatakem ty.

se hned nečerti, ja se logl vedle vas když jste dělily prašule od golemka a šel ven, po cestě potkal jednu postavičku co pižlala kombajn nic jiného :-)
  • 0

#109 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 11.10.2011 14:29

Chtěl bych poděkovat Paulovi za včerejší steče s rozličnými nepřáteli, byla to paráda, na koních jsem mohl oči nechat. Škoda, že nám předtím nepřál čas ostatních hráčů.
  • 0

#110 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2011 21:01

děkuji za zpříjemnění hry ....... jako by ty lagy nestačily
  • -1

#111 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2011 21:32

Ja myslim, ze tu jsou diky skutecne na miste - cela zalezitost byla vyresena pomerne diskretne a jednorazove (i kdyz nepopiram, ze systemovou zmenu taktez pripravujeme).

Ono je pak smutny, ze se prilepseni hornikum zrusi jen proto, ze to zas nekdo zneuziva. Mrzi me to, ale neda se asi jinak.
  • 0

#112 Všivák

Všivák

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 88 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2011 16:16

Ad) taháni příšer myslim, že v pravidlech je to napsaný docela jasně

7.4. I když hráč prochází územím s pro něho snadnými NPC, měl by se snažit, aby po něm tyto NPC v lokaci nezůstali, neboť zatěžují server.

Tzn v případě ,že lezu z druhýho těšího patra do prvního lehčího tak bych se měl prosekat ven,ikdyž je to pro někoho nuda

BTW s Glorem sem tam byl já takže máte i můj nedík :tongue:

Příspěvek upravil Všivák: 14.10.2011 16:17

• 0

#113 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2011 10:47

Chvalim DoomHemera za mazani aukcnich temat po ukonceni drazby :wink: . Kez by tak cinil kazdy po ukonceni transakce.
  • 0

#114 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• 1693 Příspěvků:

Odesláno 27.10.2011 13:09

Já to jen tak Archívně zamykám =-D
  • 0

#115 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 08.11.2011 21:26

Rád bych poděkoval Dědkovi, který se konečně pustil do úprav, které už na foru visí celé měsíce, byť se jedná jenom o drobnosti. Je fajn vidět, že se o demonu po dlouhé době zase někdo aktivně stará.
  • 3

#116 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 07:39

Souhlas, udělal hodně práce. Tyhle drobnosti se špatně dělají, člověku se do nich nechce, ale ostatním zlepší požitek ze hry. V létajících malinách se pletu téměř denně... Takže i za mě díky!
  • 0

#117 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 10:59

se přidám , to je fakt záslužný, aspon pár maličkostí , který otravovaly život ... :notworthy:

hlavně dík za ty roby :wink:
  • 0

#118 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 12:35

no nic moc...zase ho neprechvalte zejo :)
  • 1

#119 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 15:39

Ale prd, my se ho snažíme motivovat! A nejen jeho, ale i ostatní by mohli přiložit ruku k dílu ;) V poslední době se tu o to stará akorát Paul coby DM a Dědek coby WB.
  • 0

#120 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2011 15:41

Jak se pozna, kdo se o to stara? :wink:
  • 1

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních