Skočit na obsah

Fotka

Napady a navrhy od DoomHemera

• Please log in to reply
121 odpovědí na toto téma

#91 petrikus

petrikus

Mladší učeň

• WB
  • PipPip
  • 104 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2010 12:51

21. uprava byliniek. tak neviem, to ze nieAlchymista nedokaze rozoznat bylinky mu nebrani ich zbierat. teda aj on moze nazbierat haldu 'travy' a predat ich alchymistovi a on si ich identifikuje. Nechapem naco tolko obstrukcii okolo niecoho co vo finale pre alchymistov nic neriesi. lebo aj tak im budu nieAlchymisti vyberat bylinky.

Ak uz to ma nejako fungovat tak nech nieAlchymisti vobec nemaju moznost zbierat bylinky.

Zobrazit příspěvek

a z ceho jako usuzujes ze smyslem teto upravy bylo zabraneni ne-alchymistum sbirat byliny....???

myslenkove pochody nekterych jedincu na tomto foru jsou mi vazne zahadou....
  • 0

#92 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2010 16:33

a z ceho jako usuzujes ze smyslem teto upravy bylo zabraneni ne-alchymistum sbirat byliny....???

myslenkove pochody nekterych jedincu na tomto foru jsou mi vazne zahadou....

Zobrazit příspěvek

tak my vysvetli zmysel tej upravy, teda pokial niesi alchymista ktory teraz zaraba 10x viac ako pred upravou.
  • 0

#93 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.01.2010 17:35

tak my vysvetli zmysel tej upravy, teda pokial niesi alchymista ktory teraz zaraba 10x viac ako pred upravou.

Zobrazit příspěvek

Smyslem je, aby se alchymisti topili v milionech. :wink:
  • 0

#94 Silvaner

Silvaner

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1830 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 00:52

řekl bych to obráceně, kterej jinej craft je udělanej tak že může i necrafter sbírat? žadnej tak proč zrovna alchové na tm mají být bití? :wink:

můžete kopat rudu s krejčím ? asi ne tak proč se rozčilujete že nemužete sbírat, nebo spíš poznat bylinky :grin:
  • 0

#95 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 18:01

Tak tady sem tvrde proti.
Ten "chudak" carodej si zvladne solo naprostou vetsinu neboss dungu na demone, co se CvC(PvP) tyce tezko hledat class, ktery tolik exceluje. Proc si myslis ze je zakazany treba Time Stop v pvp nebo GS ?

Za me ne. Zbrane craftu jsou silne az dost, a kdyz si chces zbran craftovou takhle vylepsit tak hold musis pocitat s rizikem.

Zobrazit příspěvek

Ehm promin,ale mluvíš o čaroději nebo o těch hybridních sorckách co běhaj ve fullplate a s pavézou v pracce. Pokud já si matně vzpomínám tak moje čarodějka dá sama max Morlag a Hrad.......rozuměj na lvlu kdy se to vyplatí ne na 30 a hehe chci fakt vidět jak s mágem dáš sám takový DZ nebo drowy. Dle mě je čaroděj to co má 25+ lvlu a já si matně vzpomínám,že potvory tu maj takovou výdrž a vůli,že je kouzlem dostaneš pouze na 1 a to nemluvím o někerých NPC co maj imku na smrt takže tam si mág může tak akorát jít lehnout......věř,že s klerikem dáš spíše všechny dungy solo a to i boss v DZ.....ah jistě štíty....mno zkus jít se štítama třeba na vlkoše...jistě dá se to,ale po každý skupince pokud to přežiješ se musíš vyléčit a jedno kolečko tě stojí všechny kouzla takže hurá spát a jedem znovu. Právě naopak já si myslím,že tu mág je degradován pouze na boostera a NPC je leda pro smích.....námatkou vlkodlak má výdrž přes 40. Ale kdo ví možná sem hloupá,když mám 28 lvlovou čarodějku zaměřenou na kouzlení. Co se týká kouzel asi takle...nikdo a nic mu přece nebrání kupovat zbraně od Kalara a následně z nich udělat díky kouzlům rubik,když se zadaří přehodit.
  • 0

#96 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 18:47

jojo darku fakt se pletes wiz neda na patricnem lvl skoro nic a na bossech je skoro vsechen užitek z nej v mass haste este možná lekarnicky snad jedina vyjimka mec v k4 a když vemes treba nejbežnejsi dung dz solne si to každý krome maga:)
  • 0

#97 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 20:38

Ad Silas -> Moje wizarka treba brneni nema ani mit nebude, Jestli je nekdo Sorcerer nebo Wizard pro solovani dungu moc roli nehraje (ano je mi jasne ze ted budes namitat ze exaltky maji vyhodu v ac a kdesi cosi, ale ja nemyslim vyhranene buildy ja myslim class) Wiz tu ma velkou vyhodu v bonus featech preepic a moznosti mit mnohem vice kouzel. A jen tak pro informaci, kryptu v morlagu/cikany ci moje wizardka solovala od 15 urovne.

Ad 1> Co je tak tezke na pochopeni souslovi "neboss dung" ? DZtko si wizard sam neda to uznavam (uznal jsem i ve svem prispevku vyse), ovsem rict ze v K4 je jedine uzitecne kouzlo wizarda mec katastrof mi jenom potvrzuje zdejsi zamerenost na nekolik urcitych kouzel. Nahodou ja si myslim ze Wizard je prave jednim z nejrozmanitejsim classem s pravdepodobne nejvice moznostma jakym smerem se vydat.

Ad 2> Tedka zpet k pocatku tehle debaty, a tou je ohniva zbran. O kolik si myslite ze by se zvedla bojeschopnost kouzelnika kdyzby ten hod nebyl? Asi o moc ne ze, akorat by se z nej stal trochu lepsi booster. Kdyz uz se pokousite presvedcit nekoho aby neco zmenil, napiste si dobry duvod. Ja treba ony zminena niciva kouzla pouzival jak s kouzelnici tak s klerikem, a jejich ucinek byl sakra poznat, takze si myslim ze mit nejake riziko jako protiklad je pripustny.

"Je deset lidi, co necemu rozumi a tvrdi ze to nejde. Pak prijde jeden co tomu nerozumi, udela to, a ono to funguje." - A. Einstein
:wink:
  • 0

#98 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 21:06

22. upravit Vraha: Ked uz ma moznost zistakavat body za odomikanie a odpastovanie z povolania, zrovnopravnit ho aj pri praktickom odomikani a odpastovani.
  • 0

#99 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 21:19

Ad Silas -> Moje wizarka treba brneni nema ani mit nebude, Jestli je nekdo Sorcerer nebo Wizard pro solovani dungu moc roli nehraje (ano je mi jasne ze ted budes namitat ze exaltky maji vyhodu v ac a kdesi cosi, ale ja nemyslim vyhranene buildy ja myslim class) Wiz tu ma velkou vyhodu v bonus featech preepic a moznosti mit mnohem vice kouzel. A jen tak pro informaci, kryptu v morlagu/cikany ci moje wizardka solovala od 15 urovne.

Ad 1> Co je tak tezke na pochopeni souslovi "neboss dung" ? DZtko si wizard sam neda to uznavam (uznal jsem i ve svem prispevku vyse), ovsem rict ze v K4 je jedine uzitecne kouzlo wizarda mec katastrof mi jenom potvrzuje zdejsi zamerenost na nekolik urcitych kouzel. Nahodou ja si myslim ze Wizard je prave jednim z nejrozmanitejsim classem s pravdepodobne nejvice moznostma jakym smerem se vydat.

Ad 2> Tedka zpet k pocatku tehle debaty, a tou je ohniva zbran. O kolik si myslite ze by se zvedla bojeschopnost kouzelnika kdyzby ten hod nebyl? Asi o moc ne ze, akorat by se z nej stal trochu lepsi booster. Kdyz uz se pokousite presvedcit nekoho aby neco zmenil, napiste si dobry duvod. Ja treba ony zminena niciva kouzla pouzival jak s kouzelnici tak s klerikem, a jejich ucinek byl sakra poznat, takze si myslim ze mit nejake riziko jako protiklad je pripustny.

"Je deset lidi, co necemu rozumi a tvrdi ze to nejde. Pak prijde jeden co tomu nerozumi, udela to, a ono to funguje." - A. Einstein
:wink:

Zobrazit příspěvek

Mno darku myslím,že Morlag asi zcela nepokrývá tvoje neboss dungy a ano máš pravdu s tím,že wiz nemá užitečnější kouzlo do K4 než mečík máš taky pravdu.....například kouzlo *zabij nemrtvého* je celkem účinné konkrétně v K4 nicméně stále trvám na tom,že si wiz nedá většinu dungů sám. Jo a kdybys četl pořádně co píšu zjistl bys,že Morlag byla jedna z lokací,kterou sem zahrnula do kategorie co dá wiz sám.
  • 0

#100 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 21:24

si wiz nedá většinu dungů sám.

Zobrazit příspěvek

Pořád nechápu, proč by měli všichni všechno dávat sami.
  • 0

#101 petrikus

petrikus

Mladší učeň

• WB
  • PipPip
  • 104 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 21:50

O kolik si myslite ze by se zvedla bojeschopnost kouzelnika kdyzby ten hod nebyl? Asi o moc ne ze, akorat by se z nej stal trochu lepsi booster. Kdyz uz se pokousite presvedcit nekoho aby neco zmenil, napiste si dobry duvod. Ja treba ony zminena niciva kouzla pouzival jak s kouzelnici tak s klerikem, a jejich ucinek byl sakra poznat, takze si myslim ze mit nejake riziko jako protiklad je pripustny.

Zobrazit příspěvek

aha takze proto, ze to kouzlo nema az takovy ucinek tak je dobre ho upravit...?

A kdyz uz se ohanis dobrym duvodem, zaznel nejaky DOBRY DUVOD proc je to tak upraveny? ne, akorat samy keci...
clovek kterej tu zacne tvrdit ze si hrac muze poridit zbran u kallara a na ni sesilat ty tri upraveny kouzla to nikdy ani nezkusil jinak by takovou hovadinu nikdy nenapsal, protoze tri hody za sebou d20==1 je zatracene velka pravdepodobnost

pokud ma tady nekdo pocit ze ty kouzla sou tak strasne silny mala se upravit doba trvani, kozlo by bylo pouzitelne aspon v urcity cileny okamzik a nebylo by degradovano na uroven "nepouzitelne"

mimochodem kolik nebos dungu je tady pro postavy 20+ ??

grav: ono ani nejde o to solovani, ale o to ze kdyz se sejde parta a nema mezi sebou ty zpravne bildy ci povolani tak jich muze byt treba 50 a stejne se nikam nedostanou

werewolf no ono ani ta hybridni sorcka ve fullplatu co tu zminujes to tady nema zrovna snadny....
  • 0

#102 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 22:06

A kdyz uz se ohanis dobrym duvodem, zaznel nejaky DOBRY DUVOD proc je to tak upraveny? ne, akorat samy keci...
clovek kterej tu zacne tvrdit ze si hrac muze poridit zbran u kallara a na ni sesilat ty tri upraveny kouzla to nikdy ani nezkusil jinak by takovou hovadinu nikdy nenapsal, protoze  tri hody za sebou d20==1 je zatracene velka pravdepodobnost

pokud ma tady nekdo pocit ze ty kouzla sou tak strasne silny mala se upravit doba trvani, kozlo by bylo pouzitelne aspon v urcity cileny okamzik a nebylo by degradovano na uroven "nepouzitelne"

mimochodem kolik nebos dungu je tady pro postavy 20+  ??

...

A co treba proto, ze Flame Weapon/ DarkFire ti dokazi dat element na urovni rubicitu, s Greater Magic Weapon dostanes na zbran enhace +5 a to by potom znacne znehodnotilo craft. Kdyz si koupim mecik od kallara, kteremu dam +5, dam mu 1d6 + n ohnivym, tak z toho mam lepsi zbran jak rubicit, navic protoze to prida effect na zbran, tak to nejde ani Dispellnout. Nehlede na to, ze kdyz tim ocarujes craftovou zbran tak (vyjma rubicitu pac se ohen nestackne) tim akorat posilis silu aktualnich craft veci, ktere posilovat opravdu nepotrebuji

Ad 2> Za zhruba pulrok co tyto kouzla pouzivam se mi jeste nestalo abych hodil 2 jednicky za sebou natoz 3.
Ad 3> Nepouzitelne rozhodne nejsou. Ja je treba pouzivam a to docela casto.

Neboss dungy pro 20+?
Morlag skreti, Krypta v morlagu, Trosky, K4 ma neboss cast, Vlkodlaci, Drowove (i kdyz tam nemaji poklad (nebo maji s nepravidelnym spawnem))
Je mozne ze jsem jeste na neco zapomnel.
  • 0

#103 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 31.01.2010 22:08

22. upravit Vraha: Ked uz ma moznost zistakavat body za odomikanie a odpastovanie z povolania, zrovnopravnit ho aj pri praktickom odomikani a odpastovani.

Zobrazit příspěvek

Nevim no. Podle me to, ze si jeden clovek zmrsi svoji neznalosti build, neni dostatecny duvod na zmenu. :wink:
  • 0

#104 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 31.01.2010 22:21

A co treba proto, ze Flame Weapon/ DarkFire ti dokazi dat element na urovni rubicitu, s Greater Magic Weapon dostanes na zbran enhace +5 a to by potom znacne znehodnotilo craft. Kdyz si koupim mecik od kallara, kteremu dam +5, dam mu 1d6 + n ohnivym, tak z toho mam lepsi zbran jak rubicit, navic protoze to prida effect na zbran, tak to nejde ani Dispellnout.

Ta uprava, co je na tom kouzlu ted tomu, co si popsal vyse nejak brani nebo co ? Nebo mi neco unika ? Misto 1 meciku od kallara si jich na vypravu vezmes 6. Misto 20 zlataku utratis 120 zlataku. To je cilem ty upravy ? Nejak jsem nepochopila tvoji argumentaci.
Myslis si, ze kdyz 20 lvl mag bude mit moznost nakouzlit +5 enh. na zbran, ze to znehodnocuje craft ? :wink:

Nehlede na to, ze kdyz tim ocarujes craftovou zbran tak (vyjma rubicitu pac se ohen nestackne) tim akorat posilis silu aktualnich craft veci, ktere posilovat opravdu nepotrebuji

Neposili se tim sila craft veci, posili se tim parta, ktera k sobe vezme maga. Budiz, nechme to tak jak to je u kouzla GMW. Ale minimalne u flame weapon a keen (kouzlo magu, popr. keen maji i bardi) bych tu sanci na zniceni zbrane zrusila.
Duvod: Podle me ta soucasna uprava neprispiva k vetsi zabave a pozitku ze hry.

Ano, nynejsi situace je takova, ze klerik si nakoupi zbrane od kallara a ty si okouzluje dokud nevydela na mithril/shadow. To bylo cilem ty upravy ? Fakticky zvyhodnit kleriky oproti magum (protoze ti tezko sami neco umlati, i kdyz si zbran od kallara nakouzli oprti klerikovi) ?
  • 0

#105 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 22:42

Celkem vtipný jak říkáte, že čaroděj nedá nic sám, jestli to srovnáváte s klerikem tak možná, ale zkuste si to porovnat s postavou co nemá žádný imky ten třeba v morlagu neprojde ani přes slepice, do krypty se nepodívá, na orlega taky ne. V troskách neumlátí vévodu nebo s velkejma problémama,atp..
čaroděj dá skoro každej neboss dung a nepotřebuje k tomu žádnou výbavu to není tím že socka v brnění má 70 AC to je stejně spíš na PvP.
  • 0

#106 petrikus

petrikus

Mladší učeň

• WB
  • PipPip
  • 104 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2010 22:49

A co treba proto, ze Flame Weapon/ DarkFire ti dokazi dat element na urovni rubicitu, s Greater Magic Weapon dostanes na zbran enhace +5 a to by potom znacne znehodnotilo craft. Kdyz si koupim mecik od kallara, kteremu dam +5, dam mu 1d6 + n ohnivym, tak z toho mam lepsi zbran jak rubicit, navic protoze to prida effect na zbran, tak to nejde ani Dispellnout. Nehlede na to, ze kdyz tim ocarujes craftovou zbran tak (vyjma rubicitu pac se ohen nestackne) tim akorat posilis silu aktualnich craft veci, ktere posilovat opravdu nepotrebuji

Ad 2> Za zhruba pulrok co tyto kouzla pouzivam se mi jeste nestalo abych hodil 2 jednicky za sebou natoz 3.

Neboss dungy pro 20+?
Morlag skreti, Krypta v morlagu, Trosky, K4 ma neboss cast, Vlkodlaci, Drowove (i kdyz tam nemaji poklad (nebo maji s nepravidelnym spawnem))
Je mozne ze jsem jeste na neco zapomnel.

Zobrazit příspěvek

aha takze proto ze tu nekdo vymyslel dodatecny system ktery nema nic spolecneho s NWN my budem upravovat zakladni systemy/pravidla/mechanicka nasteveni NWN??... promin ale jestli tohle povazujes za dobry duvod tak me fakt bavis

a navic to ze jakekoliv kouzlo/feat/dovodenost silnejsi nez nejaky kraft predmet ja povazuji za spravne... hraci by meli primarne vyuzivat vlastnosti svych postav a ne je omezovat jen na nejaky jeden kraft item ktery je navic pouzitelny jen v urcitem lvl intervalu... timto spusobem ktery tu popisujes zbavujes hru jeji rozmanitosti a moznosti a ze hry se stava bezmozkova zalezitost....
  • 0

#107 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 05:41

Neboss dungy pro 20+?

morlag skreti: vybirani jak na bežicim pasu pac to solne každalamka s klerem
krypta :v morlagu už nejde solnout nebo teda de ale bez bugovani ne že by o tom wb nevedel?:)
trosky sou nejak do 28 a chodí tam každej mág jelikžo to solne lehce a krasne tam relogujou u hradu ted asi jedinej dung pro wiza 25+

ted ty dungy pro 30
k4: ty s magem odemknes 80 to? bych rad videl teda
80 odemknes leda s 14 dex zaklad cernejma rukavkama a +12 k dext a mit cerne jen kvuli k4 ktera je jednoduchej rychlodung iu mesta pro vetsinu kleriku je kravina mit zamereni u maga jen kvuli k4 pac nic jineho stejne neotevre je este vetsi blbost

vlkousi : hmm tys tam este s magem nebyl že? ty mega redukce tam a ten brutalni dmg + sraženi je pro maga opravdu to prave výsledkem je že najdes prdjelikož tam beha kterýkoliv mnich rdd nebo klerik v okolí
drowove tak tady jedno velke lol už si videl snovacku nebo drowa kouzelnika? i strelci te rozeberou jako nic pokud nejsi mega uber sorcka s 70+ ac ktera chvili prežije
  • 0

#108 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 08:54

ADD plamenna zbran/temny plamen : Vsetci sa zhodneme ze na vysokol lvl su to naozaj vykonne kuzla.

Chcel by som preto poprosti WB ci by nemohli tie postihy zrusit pre mensie lvl. napriklad do lvl 10-15 by sa to kuzlo spravalo normalne. a postihy hoc aj vetsie by boli pre vyssie lvl. Alebo este lepsie max lvl pouzitia je 12, a potom si moze kupit kazdy rubicit.

Lebo aby sa nezabudalo, mne ide hlavne o low lvl, nie o 20+ ked ma kazdy verd a lepsie zbrane.
  • 0

#109 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 09:00

Nevim no. Podle me to, ze si jeden clovek zmrsi svoji neznalosti build, neni dostatecny duvod na zmenu. :grin:

Zobrazit příspěvek

ten dovod tu je. ak mam body z povolania teda 1 a nie 2 ako ine povolania, tak by som mal mat aj ine vyhody, okrem toho preco sa to nevztahuje na ODOMIKANIE? preco odomknem bez zlodeja TO 47? ale neodpastim TO41? Pre mna je to jasna chyba systemu. Bud vsetko alebo NIC. Aj ked si teraz sipem popol na hlavu a WB skor zrusia aj to odomikanie. tak ich hlavne prosim aby zrusili tie body z povolania. aby bolo jasne ze tato klasa nema cenu vyhadzovat body von.

A urcite nebudem taky hnidopich aby som ziadal relvl ved nakoniec ide len o 6 bodov. O ten budem ziadat az ked WB zrusia aj odomikanie :wink:
  • 0

#110 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 11:28

krypta :v morlagu už nejde solnout nebo teda de ale bez bugovani ne že by o tom wb nevedel?:)

Jde i bez bugovani :wink:
  • 0

#111 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 01.02.2010 11:36

Jde i bez bugovani  :wink:

Zobrazit příspěvek

pritelicek je taky bug. :grin:
  • 0

#112 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 11:44

pritelicek je taky bug.  :wink:

Zobrazit příspěvek

Nepovidej odkdy?
  • 0

#113 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 13:49

Celkem vtipný jak říkáte, že čaroděj nedá nic sám, jestli to srovnáváte s klerikem tak možná, ale zkuste si to porovnat s postavou co nemá žádný imky ten třeba v morlagu neprojde ani přes slepice, do krypty se nepodívá, na orlega taky ne. V troskách neumlátí vévodu nebo s velkejma problémama,atp..
čaroděj dá skoro každej neboss dung a nepotřebuje k tomu žádnou výbavu to není tím že socka v brnění má 70 AC to je stejně spíš na PvP.

Zobrazit příspěvek

Tady zase někdo čet jen jeden příspěvěk a eště blbě co? Nebavíme se o hybridech ve fullplate a pavézou s IE .Bavíme se o čaroději na vysoký úrovni....nevím jak kdo,ale já s ní teda rozhodně prd zabiju ....ano jistá alternativa sou proměny,ale třeba v DZ sou neupotřebitelný díky dispelu od oka. A pro graviana....já právě proto mám čarodějku co podpoří partu,ale sama si dá tak DO a Morlag......mno možná i něco víc tedky,ale donedávna sem s ní běhala v oblečku od bardů.
  • 0

#114 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 14:57

Tady zase někdo čet jen jeden příspěvěk a eště blbě co? Nebavíme se o hybridech ve fullplate a pavézou s IE .Bavíme se o čaroději na vysoký úrovni....nevím jak kdo,ale já s ní teda rozhodně prd zabiju ....ano jistá alternativa sou proměny,ale třeba v DZ sou neupotřebitelný díky dispelu od oka. A pro graviana....já právě proto mám čarodějku co podpoří partu,ale sama si dá tak DO a Morlag......mno možná i něco víc tedky,ale donedávna sem s ní běhala v oblečku od bardů.

Zobrazit příspěvek

Dyt říkám, že to není tím že socka v brnění má AC 70 to vůbec neberu v potaz, proto sem psal že nepotřebuje výbavu. Zase sme u DZ tam to s proměnama nejde, ale zažil jsem čaroděj/socky co to tam slušně mlátili kvílivkama, sice to není na solo, ale pomoct tam může.

Tobě je málo že dá DO, morlag, trosky, zlaták ? A k tomu všemu mu stačí proviant.

A třeba to, že ho skoro nikdo neporazí v PvP ?
  • 0

#115 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 15:31

Jeti být lepší jak čaroděj?
  • 0

#116 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 15:43

Jeti být lepší jak čaroděj?

Zobrazit příspěvek

Podle Silas určitě :o)
  • 0

#117 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 16:11

ale zažil jsem čaroděj/socky co to tam slušně mlátili kvílivkama, sice to není na solo, ale pomoct tam může.

jo a ja zažil že jakýkoliv mag bez full plate chyta behem 1 kola kd a smrt jakmile na nej de byt jen 1 erina
a problem je spis v tom že jak seč na ebe zameri oko tak ani neuteces

Nepovidej odkdy?

to že to bralo pritelicka byl bug nikoliv zamer pozdeji se totu nekde řešilo staci hledat a pokud vim bylo to i opraveno
  • 0

#118 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 16:16

To Drax: Mno to ze do nektere dungy jsou preplnene neznanema nic o tom ze je mag nezvladne. Apropo nejsem jeste tak dobry jako Yakut, kterej si solo zvlada Drowy.

Krypta v Morlgagu: Mno pritelicek bug neni, protoze by na to stacil 1 radek v kodu. A navic jsem se konkretne ptal sveho casu Luka na tuhle kryptu.
  • 0

#119 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 16:45

Dyt říkám, že to není tím že socka v brnění má AC 70 to vůbec neberu v potaz, proto sem psal že nepotřebuje výbavu. Zase sme u DZ  tam to s proměnama nejde, ale zažil jsem čaroděj/socky co to tam slušně mlátili kvílivkama, sice to není na solo, ale pomoct tam může.

Tobě je málo že dá DO, morlag, trosky, zlaták ?  A k tomu všemu mu stačí proviant.

A třeba to, že ho skoro nikdo neporazí v PvP ?

Zobrazit příspěvek

Hehe ty seš vtipnej ....kolik z těch dungů si dáš s čistým čarodějem mi řekni navíc pořád bereš v potaz hybridy a ne čistý čaroděje. A pro sparťánka ....myslím,že leckde je Jeti lepší než čaroděj. :wink:
  • 0

#120 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2010 18:11

Apropo nejsem jeste tak dobry jako Yakut, kterej si solo zvlada Drowy.

tak ted si me rozesmal nedavno sem zvedal 2x yakut u prvni skupinki strelcu ale jestli tomu rikas zvladani tak ok :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních