jenže to není fantazií to je tím že si dobytek:D
hahaha, ano přesně tak :D
Odesláno 01.09.2009 15:34
Odesláno 01.09.2009 15:38
Odesláno 02.09.2009 13:33
Odesláno 02.09.2009 13:40
No vidim ako vyzera vysledok hlasovania tak mam malicky dotaz. Priklad: Hrac logne do hry, napraska odpor vsetkym v hre, potom sa tula po lokaciach. Stretne partu 4 hracov. Vyberie si jedneho z nich, zautoci z neviditelnosti imgs alebo napodobnym kuzlom. Zabije 2 hracov z partie a rychle uteka z miesta cinu. Nevie sa prepchat cez zvysok party a ta mu samozrejme naplaca na zadek. Prskavka lezi na zemi,zacne ooc atd...ved to poznate. :)
Chcel by som vediet ako by som mal reagovat v tejto situacii ako clen tejto skupiny a ze ci som sa dopustil priestupku ked som zautocil na tuto prskavku ked som mal od neho odpor a on tvrdil ze uz odpor zrusil ale ja som ho od neho stale mal.
mam to chapat tak ze pre istotu sa mame vsetci naodporovat keby nahodou niekto takto zautocil ? zadne RP ,z invu kuzlo bum prask :).
2) Zakaz ruseni odporu urcitym postavam za ucelem zamereni celkoveho efektu kouzel pouze na konkretni cile. Vztahuje se predevsim ke kouzlu IGMS.
Odesláno 02.09.2009 15:18
No vidim ako vyzera vysledok hlasovania tak mam malicky dotaz. Priklad: Hrac logne do hry, napraska odpor vsetkym v hre, potom sa tula po lokaciach. Stretne partu 4 hracov. Vyberie si jedneho z nich, zautoci z neviditelnosti imgs alebo napodobnym kuzlom. Zabije 2 hracov z partie a rychle uteka z miesta cinu. Nevie sa prepchat cez zvysok party a ta mu samozrejme naplaca na zadek. Prskavka lezi na zemi,zacne ooc atd...ved to poznate. :)
Chcel by som vediet ako by som mal reagovat v tejto situacii ako clen tejto skupiny a ze ci som sa dopustil priestupku ked som zautocil na tuto prskavku ked som mal od neho odpor a on tvrdil ze uz odpor zrusil ale ja som ho od neho stale mal.
mam to chapat tak ze pre istotu sa mame vsetci naodporovat keby nahodou niekto takto zautocil ? zadne RP ,z invu kuzlo bum prask :).
Ne, pokud na nej mas odpor, a on si ho po zautoceni na partu zrusi, tak je to podle me JEHO problem. Navic by v takovem pripade porusil pravidlo:
Odesláno 02.09.2009 16:02
dotycnej bude bud napomenut nebo ztrati nakej ten levlik
Odesláno 02.09.2009 16:38
Odesláno 02.09.2009 16:48
Odesláno 02.09.2009 23:15
nebo spíš utočník nafotí screeny jak ho sundali ostatní bez odporu a jelikož druha strana je nemá pač z jejich pohledu k žadnemu poruseni nedoslo schyta trest kdo?:)
Odesláno 02.09.2009 23:26
Odesláno 03.09.2009 10:17
Odesláno 04.09.2009 20:15
No aj to by sa mohlo stat,pretoze ten hrac sa tvaril ze on je v tom nevine a my sme ti zli, a citujem *uz vim proc odesli hraci z demony* , :). Ale taky maly napadik neviem ci by to bolo schopne urobit: pri vypisoch by bola hlaska o tom ze kto je v akom stave s postavou s ktorou bojuje,tj napr Hrac x zabil hrace y (odpor),pripadne hrac x (pratelsky) zabil hrace y (pratelsky) a tu by potom nepomohlo ani naklikat to pratelstvy po boji a potom screenut ...
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních