Skočit na obsah

Fotka

Aktivita démony

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

#91 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 09.06.2009 21:03

Podle me udelat ctrl+c ctrl+v dverich vedoucich do modniho salonu ve stromoradu a umistit je do alicie a do scriptu za pocitani celkove ceny upravy dat misto /4 treba /100 je moc narocny. Ja to vidim jako praci na nekolik let. :laugh: :smile:
  • 0

#92 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 21:06

Podle me udelat ctrl+c ctrl+v dverich vedoucich do modniho salonu ve stromoradu a umistit je do alicie a do scriptu za pocitani celkove ceny upravy dat misto /4  treba /100 je moc narocny. Ja to vidim jako praci na nekolik let.  :laugh:  :smile:

Zobrazit příspěvek

promluvil člověk jenž k rozvoji demony přispěl asi jako Stalin světovému míru. :laugh:
šmarja, mám já zapotřebí reagovat takto na [kvitek medový]ní příspěvky?
  • 0

#93 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 09.06.2009 21:08

promluvil člověk jenž k rozvoji demony přispěl asi jako Stalin světovému míru.  :smile:
šmarja, mám já zapotřebí reagovat takto na [kvitek medový]ní příspěvky?

Zobrazit příspěvek

Omlouvam se, ze jsem te vyrusila ze studia 1000 strankoveho manualu "Jak udelat upravy veci v Alicii, kdyz momentalne je jen ve stromorade - pro experty". Prosim, pokracuj ve studiu. :laugh: :laugh:
  • 0

#94 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.06.2009 21:20

já myslím že nebude problém, pokud mi pošleš tuto lokaci, já na to mrknu a ozkouším a nasadíme to do modulu :-)
Teď vážně... nepředstavuj si tuhle práci jako hurvínek válku, ono to vážně tak jednoduchý není.

Zobrazit příspěvek

takže po mě chceš abych udělal lokaci baráku, do ní dal npc, které bude schopné barvit zbroje a szvysovat skill na jejich upravu(to same v blede modrém se zbranemi)?

no dobře, udělám to
  • 0

#95 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 00:29

Dnes behem dne dodam sve vyjadreni
  • 0

#96 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 05:08

taaaaaaaaaaaaak............

DM:
aktivita momentalne mizerna, malo casu, sem tam aj chuti (hlavne ak vidim to permanentne ooc v party kanale), na velky Q nieje casu a mysel, ak uz tak sem tam nieco male urobim, spestrenie rozhovorom, ci nahodnimi NPC, samozrejme ak som tam a niekto nieco chce snazim sa mu pomoct :) sem tam by som aj napadol mesto niekym a nechal v meste kopu mtrvol :laugh: ale to by potom zase bolo recii.. :laugh:
..vela krat pridem a radsej si chvilu zahram aby som sa odreagoval a oddychol si...

WB:
ha ha haaaa... par pokusov bolo zo zaciatku, no kedze nic s toho nepreslo tak som stratil chut, najviac ma mrzi lovecka chata pre kozeluhov

(ak to je divne napisane alebo tam su chyby tak je na mna moc skoro rano , nedivte sa. dobru noc
:smile: )
  • 0

#97 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 05:20

...

Zobrazit příspěvek

Off topic, ale tvoje příspěvky mě vždycky donutí minimálně k úsměvu. :smile:

Nicméně, to, co zde DM a WB napsali, by mělo někde být pravidelně. Prostě udělat v novinkách zvláštní sekci (na čem se pracuje) a tam aby DM dávali čas od času vědět, na čem pracují, protože doteď to bylo takové ... neprůhledné.
(ano, ano, vím, že to už je na Thalii, ale není důvod proč by to nebylo tady)

• 0

#98 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 08:29

No proc se veci pod rukama WBs doted nezverejnovaly? Neni fajn, kdyz se v novinkach objevi, ze nekde neco pribylo a hraci muzou zacit hledat na vlastni pest a ne hned letet na konkretni misto?

Jinak to vyjadreni dodam...jeste mam zalepeny oci
  • 0

#99 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 10:46

Já myslím, že by tomu hodně prospěli nové lokace. Prostě hafec nových lokazí s různododýma NPC, aby lidi měli pořád pocit, že něco poznávají.
Ale vím ,že je to nemožné, páč pustit na ostro novou lokaci, není nic jednoduchýcho.

Dále: Tresty ? Nechápu proč tresty řeší lidi, kteří to řešit nemusí jako je Terry, pokud teda z DM teamu lidi nemají čas. Být DMkama, tak bych prostě vybral jedno z DM, toho nejmoudřejšího, nevím jak se to pozná :), a toho prostě udělal KATEM, tím bych odprostil ostatní lidi od zbytečné práce řešení kravin.
Udělal bych katem Houstona, kterej by se na to podíval, udělal by bum -3lvl, Ban na týden, promnul by si ruce a zeptal se kdo je další na řadě.
Stejně tak se to dělá i v realu, pokud tam teda není porota a nikdo se s Váma nemaže. Pokud si tu bude někdo stěžovat, že je to diktarura, tak ať zaplatí lidi, kteří budou porodci, hotovo, tím sme ušetřili čas Terymu, řešní prohřešků..... atd... atd...
Stejný jako ve fotbale, tam je taky jeden arbiter , nenechá si to toho kecat od nikoho, prootže není povinnen se někomu zpovídat a ti dva je čumí a kejvají, ten třetí ukazuje kolik má na to ještě času : ))

Vy s těmi prohřešky děláte větší halóóóó, než je třeba.

Jinak co reklama? Je nějaká třeba na GP, někde na webu, je to placený nebo zdarma nebo jsem naivní ?
  • 0

#100 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 10:59

....
Jinak co reklama? Je nějaká třeba na GP, někde na webu, je to placený nebo zdarma nebo jsem naivní ?

Zobrazit příspěvek

Ja nevim. Nerekl bych, ze je nouze o novacky. Stale jich potkavam docela dost.
  • 0

#101 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 10:59

Tak

DM:
Zacnu questama. Za celou dobu, co se venuji DMkovani, od me moc questu nebylo. Je to tak a v budoucnu se to nijak vyrazne nezmeni a to z duvodu prosteho, nemam moc napady na zajimave pribehy, zapletky a podobne. A questy typu "potkate NPC shanejici rekneme predmet a posle vas urcitym smerem s tim, ze za doneseni onoho predmetu bude odmena..." mi neprijdou zrovna zabavne.

Kdyz mi byl nabidnut DM post, predem jsem upopzornoval na vyse zminene. Sel jsem do toho s tim, ze behem questu jinych DMs jim rad pomuzu a hlavne budu fungovat jako technicka podpora pro hrace (reseni problemu, otazek a podobne). A neposledne take prace "policajta", ktere jsem si za posledni mesic a kus uzil az az a moc velkou radost z veci, ktere se za tu dobu udaly, opravdu nemam (viz. jiz Terym zminovana sekce Tresty).

Co se tyce okoreneni ruznych expicich a looticich akci nahodnym spownem NPC, od toho jsem uz take opustil, ze stejneho duvodu, jako zminoval Tory a to je spise negativni reakce hracu (pravda ne vzdy).

Co planuju ted? Pomalu se zacinam prokousavat NWN scriptem a chystam se prekonvertovat spise na WB, coz ale jeste nejaky cas potrva (snad ne uz moc dlouho). Samozrejme v DM technicke podpore a detektivnich pracech budu pokracovat.

Jako WB chystam (uz to mam rozdelane delsi dobu, ale nevenoval jsem se tomu moc casto) rozsireni Pouste pred puklinou o nekolik lokaci, ktere budou fungovat jako Boss pro high lvly + v nekterych bude pravdepodobne moznost trocha poexpeni. Nasledne se uvidi co bude treba.

Take prebiram od Teryho spravu postav (prejmenovavani, upravy a podobne).

A jako posledni vec (snad sem na nic nezapomel) probiha revize pravidel, na cemz pracuje cely DM team.
  • 0

#102 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 11:03

Dále: Tresty ? ....

Zobrazit příspěvek

Tery to musi resit z duvodu, ze pouze on, z nas momentalne fumkcnich, ma moznost udelovat Bany a krome toho, ma pristup k logu, ze ktereho se zjistuje spouta dulezitych veci
  • 0

#103 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 11:08

Vy s těmi prohřešky děláte větší halóóóó, než je třeba.

Cize ty by si ako sef modulu alebo WB ignoroval zneuzivanie bugov, ktore mozu polozit modul? Zjavne je problem skor v zisteni chyby, a este vacsi problem v oprave, hlavne ked sa jedna o NWN bugy, a nie o chybu Demony ...
  • 0

#104 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 11:13

No proc se veci pod rukama WBs doted nezverejnovaly?  Neni fajn, kdyz se v novinkach objevi, ze nekde neco pribylo a hraci muzou zacit hledat na vlastni pest a ne hned letet na konkretni misto?

Zobrazit příspěvek

tesat do kamene

teda nevim ale já bejt WB nebo DM..tak se tu všem na konkretní vyjádření víte co
  • 0

#105 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 11:14

Já myslím, že by tomu hodně prospěli nové lokace. Prostě hafec nových lokazí s různododýma NPC, aby  lidi měli pořád pocit, že něco poznávají.
Ale vím ,že je to nemožné, páč pustit na ostro novou lokaci, není nic jednoduchýcho.

No s novýma lokacema je to ošidné, stačil mi vánoční quest, kdy se roznášely dárky a kdy hodně lidí ani nevědělo, kde vlastně je Starý mlýn u rudých hor, kde je svatyně gurt, atd. (což mě udivilo že to neví dokonce hráči, co tady hrají dlouho a já jsem tu vlastně pár měsíců, když to tak vezmu)
Spíš by to chtělo oživit už stávající lokace, například miniquestíkama a nebo nějakýma obchodníkama s blbinama a nebo prostě malé dungy nebo tak.

Dále: Tresty ? Nechápu proč tresty řeší lidi, kteří to řešit nemusí jako je Terry, pokud teda z DM teamu lidi nemají čas. Být DMkama, tak bych prostě vybral jedno z DM, toho nejmoudřejšího, nevím jak se to pozná :), a toho prostě udělal KATEM, tím bych odprostil ostatní lidi od zbytečné práce řešení kravin.

Tohle je vcelku problém vybrat jednoho a ten by byl kat. Jak znám lidi, tak by do něj začali brzo rýpat, jaký je policajt a podobně.
Spíš je škoda, že jsou lidi, kteří se neumí bavit bez toho, aniž by podváděli. Někteří si bugama a spol. zvyšují svoje EGO a ti druzí chcou mít hru jen lehčí, protože nechcou obětovat tolik času a tak.

• 0

#106 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2009 11:21

Tak znovu...

Valdo. Nepochopil jsi to moc zcela správně.

Já jsem psal o tom jak by bylo možné zjednodušit momentální řešení Trestů. Nikdo tam nic nepsal o zneužití bugů apod. Já jsem psal čistě o tom, že kdyby to měl na starost jeden člověk, ulehčilo by práci ostatním, kteří by dělali to co mají, chápeš?

Příklad.
Dělal jsem ve firmě tři odvětví, vzali nového člověka (on stejně chyběl) dali mu to jedno dovětví, který jsem dostal, protože tu bylo málo lidí.
Teď mám dnvě odvětví místo třech, mám podstatně více času na ty první dvě, méně práce a více peněz. :) jednoduchý jako facka.

Ale jak řekl Hjústn, Terrymu asi nic jinýho nezbyde než ty Tresty dělat : )))

Ale myšlenka mého postu je již doufám jasná :)

PUX: Neřekl jsem že vybrat člověka by bylo jednoduchý, vybral bych trochu soudnýho, ale hlavně psychicky odolnýho aby ho to rýpání nezačalo postupem času srát. Prostě zmáčl tlačidlo DELETE a šel si v klidu lehnout. Pokud by se oni či ony znovu rozohnili, znovu by stiskl tlačidlo DETELE, řečeno obrazně.

Jdu makat.
  • 0

#107 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2009 13:16

No predem se priznavam ze sem to cely necet (skoncil jsem u prvni hadky). Takze rad bych prispel i se svym nazorem. Demona je bezva hral jsem par Online her a nwn i tenhle shard se mi proste nejvice libi. Hadky tu teda sou ale rozhodne ne tolik jako treba v UO (Ultima online) na midce. A ted k vedeni sice se posledni dobou nesnazite delate questy ale na druhou stranu aspon nebuzerujete hrace kvuli kazde blbine. Setkal jsem se s pristupem ze sme sli dung a celou dobu vedle stalo nejaky GM (game master neco jako tady DM) a za kazdou malou chybicku (prestupek) hazeli lidi do jailu (vezeni ve kterem se nosi hlavy a odnest jednu hlavu trvalo treba i pul minuty a kdyz vam jich naparil za kazde non rp slovo 100 a ste rekli jednu vetu...). Za support (prenos veci ze jedne postavy na druhou) bylo a je 2000 hlav a to ste museli odnosit jinak ste nemohli hrat ani za jinou postavu. Naproti tomu je to tady v pohode je tu vetsi zabava hraci maj vetsi chut hrat RP (treba takova Anrie tu sem potkal jednou na trhu a jela tam RP snad 2 hodiny) jako verte mi ze na UO radsi hrac mlcel pac sel jinak ve vetsine pripadu do jailu ale ipresto tam hraje skoro stejne hracu jako tady to se musi nechat (zrejme proto ze je tam zakazane PvP a kdyz nekoho bezduvodne zabijete tak to pro vas vetsinou znamena ban). Takze sem rad ze je to tady jak to je a ze nejsou questy se da v pohode prezit.
  • 0

#108 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2009 15:16

...

No to co jsi vyse napsal je sice prvda, to ano, ale bohuzel je to trosku jiny pohled. Problem aktivity demony NENI v tom ze by byl nedostatek hracu. Problemem je neaktivita tech hracu. Jen schvalne kolik lidi (az na nekolik malo vyjimek) se venuje politicke, nebo jenom jine nez XP/loot aktivite? Moc ne. Navic jsem si vsiml ze podstatne pribylo ooc v partach (mozna je to jenom muj nazor) coz znacne otravi hru nejenom DMkum.
  • 0

#109 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 18.07.2009 16:27

No jo v partách a kdo to má furt číst :wink:
Kolikrát si přeju abych nemusel nic vidět
  • 0

#110 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2009 19:47

No abych se priznal tak vim prd o politice demony a tak dale.. sem presne ten pripad jak rikas bavjej me dungy XP/loot aktivity. A nejaky to ooc taky prekousnu ale co sem tuhle potkal tu "rodinu Rimmerovych" sem nestacil verit svym ocim tam nebyla jedina snaha o RP to me tedy opravdu stve a takovy hrace bych poslal at jsi jdou hrat WoW a nestrasej tady...
  • 0

#111 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2009 20:05

Ja nemyslel jenom politiku. Rekl jsem to ponekud spatne. Ale vem si to ze ta temna cesta cesta na jihu Alicie je tam (pokud se nepletu) od zari minuleho roku. Za celou tu dobu bylo jen par vyprav, popripade akci s tim spojenych.

Co se novacku tyce, mozna by to spise chtelo aby jim to RP nekdo vysvetlil. Az na vyjimky nikdo neprijde na demonu jako RP mistr. Ja sam si treba pamatuju prvni postavu, kterou jsem tu na demone mel a muzu sam za sebe rict ze to rozhodne zadna slava nebyla. :wink:
  • 0

#112 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 18.07.2009 20:36

No ja tu taky moc dlouho nejsem, takze to tu este tak dobre neznam a o naky temny ceste vim prd ale kdyz se tam se mnou nekdo vypravi tak proc ne rad poznavam novy mista ale jedine kdyz mam vedle sebe pruvodce :wink:
  • 0

#113 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2009 13:59

Poslední dobou nějak přestávám chápat význam "questů" na Démoně....nevím jestli je chyba ve mě? Netuším.

Ale přijde mi jako zajimavá zábava, že DM hodí plno obrů do DO.
Přijde mi jako divná zábava dráče na trhu bez reakce.
Atd.

Přijde mi to celé divné.....

PS: hmm a dokonce je už aj něco v prohřešcích.

Upřímně chybí mi DM jako Tory, Weks a další

• 0

#114 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2009 14:07

Poslední dobou nějak přestávám chápat význam "questů" na Démoně....nevím jestli je chyba ve mě? Netuším.

Ale přijde mi jako zajimavá zábava, že DM hodí plno obrů do DO.
Přijde mi jako divná zábava dráče na trhu bez reakce.
Atd.

Přijde mi to celé divné.....

PS: hmm a dokonce je už aj něco v prohřešcích.

Upřímně chybí mi DM jako Tory, Weks a další

Zobrazit příspěvek

Jo s tímhle se nedá nic víc než jen souhlasit ...je fajn,že občas sou náhodný spawny,ale když vám někdo boostne NPC tak,ze nemáte nejmenší šanci ji zabít a můžete jen doufat,že se vám podaří zdrhnout.... Nevím jak vy,ale já to teda za srandu nepovažuju a už vůbec ne za zábavu ....ano je fajn,že dung není furt stejnej,ale vše je třeba dělat s mírou. :wink: Naházet tam haldu NPC a pak jít jinam bez ohledu co se bude dít dál to není dle mě normální chování DMka. Zlaté časy kdy tu byl glorfik,weks,tory a ostatní co si uměli hrát.
  • 0

#115 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2009 14:26

jojo starý dmka obcas nastvali ale s mirou kolikrati spestrili ted hold staři enhrajou a paulik spis kazi hru no:)
btw drak an trhu?:) to mohla být sranda
  • 0

#116 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2009 11:36

Takze moje vyjadreni...huh krapet opozdeny :]

DM:

Uprimne chut se vytratila jako bublinky z tyden otevrenyho sampanskyho. Ale u me uz to tak byva. Nedavno jsme meli ve firme takovy zajimavy skoleni s nazvem Struktogram a zjistovali jaka jsme kdo barva (ze tri moznych) - vyslo mi, ze zelena tzn clovek co se pro neco se zapalem nadchne, ale vetsinou stejne rychle vysumi/prehopne na neco jinyho :]. V pocatku me neaktivity jsem zazival i rekneme neuspechy a zklamani v osobnim zivote takze na hrani nejak opravdu chut nebyla a kdyz uz ano nechtel jsem vam pripadne kazit hru svymi ozraleckymi questy :]. Mno a kdyz uz me to zase zlakalo, vetsinou jsem lognul a zjistil, ze si vsichni hrajete v dungu s NPCckama tak sem nechtel rusit :/

Tot uvodem.

Momentalne uz se mi dostava i krapet casu v praci a jelikoz zbytek nekonzumuje zadna slecna (tedy jen narazove ;] ) tak uz tomu brani opravdu jen ta chut. Posledni dobou ale pocituju markantni zvyseni takze snad brzy na videnou ve hre ;]
  • 0

#117 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2009 13:11

*slaví *hehe weksiku na tebe si nikdy nikdo stežovat nebude:) sice sem te videl pri q jen parkrat ale aspon to stalo za to:) a muselo se premýšlet ne jen nechat si hazed pod nohy imploze :)
  • 0

#118 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 03.08.2009 13:43

No tak sme se shodli že sem děsný kazisvět.

Každopádně vám to připomenu jak budete cokoli potřebovat a rád.
Takže abych si připadal užitečnej tak du dělat benga.

Abych nebyl takovej pruda ano uznávám že to párkrát silou npcčka přepísknu ale mojím cílem bylo jediné. oživit dění v dungu, mezi hráči vytvořit atmosféru že se "támhle něco může dít".

A ještě jedna věc. Na trh draky nedávám.

Všem komu sem tak kazil hru se omlouvám.
  • 0

#119 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2009 14:05

No tak sme se shodli že sem děsný kazisvět.

Každopádně vám to připomenu jak budete cokoli potřebovat a rád.
Takže abych si připadal užitečnej tak du dělat benga.
Abych nebyl takovej pruda ano uznávám že to párkrát silou npcčka přepísknu ale mojím cílem bylo jediné. oživit dění v dungu, mezi hráči vytvořit atmosféru že se "támhle něco může dít".

A ještě jedna věc. Na trh draky nedávám.
Všem komu sem tak kazil hru se omlouvám.

Zobrazit příspěvek

Paulí, já bych si nechal rád "zkazit" hru. :wink:
BTW s tím drakem, všichni víme, které individuum ho tam dotáhlo.
  • 0

#120 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 03.08.2009 14:09

...ano uznávám že to párkrát silou npcčka přepísknu ...

Zobrazit příspěvek

Nahodou, takove zavaleni sileneho spamu kde uz vsichni okolo v parte byly mrtvi a ja tam s nimy jeste 15 minut bojoval a jen tak tak jsem se stihal lecit bylo perfektni! :wink: :bye: :bye:

A jinak jo, nam klidne "Kaz" hru, to my radi :bye:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních