Musíš se víc snažit, ještě apoň 10 lidí a nebude to ve špičkách tak lagovatAno, takže všichni co tady přestanou hrát, přestanou kvůli mě. Dobře si mě zapamatujte, aby jste to potom nevyčítali někomu jinému....fakt dobrý.

Odesláno 06.04.2009 17:19
Odesláno 06.04.2009 17:25
Odesláno 06.04.2009 17:35
Odesláno 06.04.2009 17:49
Odesláno 06.04.2009 18:02
Odesláno 06.04.2009 18:20
Odesláno 06.04.2009 19:19
Odesláno 06.04.2009 22:20
Odesláno 07.04.2009 08:25
Odesláno 07.04.2009 08:38
Kdyz na KYKY Aren poslal Asku, aby ho zabila. Aska ji nasla (telem sem ji rekl kde sem). Aska rekla kyky at se oblece do neceho poradnyho, ze s ni takhle nechce bojovat. Kyky rekla, ze ma pravdu ze je tu docela zima a oblikla si kabat s pytloviny (od tondy). Pred tim na sobe mela rubicitovou zbroj (upravenou na saty ve kterych porad chodi). Cekal sem, co bude. Ashe mne, bez problemu mydlila, az mne zabila. Smula cekal sem ze treba ne, ze mne jen hodne zmlati. Zamrzelo mne ze nevymyslel nic lepsiho nez smrt. Nicmene smula, ale co no je to hra. Stejne na to kyky po ocistci zapomela. Jasny ted namitnete, ze proti asce je jedno jestli mam rubicit nebo sem nahej, nicmene bych to udelal i kdyby na mne pribehl nekdo s levelem 1 a mecem od kovare na trhu.
Odesláno 07.04.2009 08:47
![]()
Jo jo... přece když někoho neznám, nebudu se s ním hned bratříčkovat. Až ho potkám, dám s ním řeč, zjistím že to není vrahoun ale sympatická osoba, tak kliknu mu like a třeba ho (ji) pozvu na expeníčko nebo k maugrimovi
Odesláno 07.04.2009 09:59
Cheche to bys me rozesmal. Kolikrat za den prijdes do blizkosti cizi osoby a jsi pripravenej ze na to ze te fyzicky napadne? Pokud se ti to stava, jsi magor nebo si na nej hrajes. Efektivne ocekava v beznem styku fyzicky utok bez varovani jako variantu chovani jen nekolik lidi v republice a to jsou magori s vymytym mozkem, aktualne ve vycviku ktery je primo na tohle zameren. Jinak nikdo. Neduveru mit muzes ale tim ze cloveku neveris, nikoliv ze ocekavas napadeni bez prijate hrozby.presne, ja sice nejsem normalni, ale mnohem prirozenejsi reakci je neduvera k cizimu. Princip "semsevsemakamaraddokudmenezabijou" je proti lidske prirozenosti a nikdy sem ho neaplikoval
Odesláno 07.04.2009 10:11
Cheche to bys me rozesmal. Kolikrat za den prijdes do blizkosti cizi osoby a jsi pripravenej ze na to ze te fyzicky napadne? Pokud se ti to stava, jsi magor nebo si na nej hrajes. Efektivne ocekava v beznem styku fyzicky utok bez varovani jako variantu chovani jen nekolik lidi v republice a to jsou magori s vymytym mozkem, aktualne ve vycviku ktery je primo na tohle zameren. Jinak nikdo. Neduveru mit muzes ale tim ze cloveku neveris, nikoliv ze ocekavas napadeni bez prijate hrozby.
Primarnim ramcem pro jednani ve spolecenstvi lidi je kooperace. Pokud z ciziho chovani neidentifikujes hrozbu at uz verbalni nebo nonverbalni, napadeni neocekavas. Neni to prirozene.
Odesláno 07.04.2009 10:12
Odesláno 07.04.2009 10:53
Odesláno 07.04.2009 11:17
Odesláno 07.04.2009 11:31
Co to zas meles o penezence? Dislike je primo pripad takovy ostrazitosti, postava ktera je v tomhle modu v blizkosti jiny postavy se proste blbe pohne a dostane prilezitostnej. Precetl sis vubec tema, vis o cem je tu rec?kdo mluvi o fyzickem napadeni? zkusime to naopak kolikrat denne prijdes k cizimu cloveku ktereho vidis prvne a pozadas ho jestli ti pohlida penezenku?
Odesláno 07.04.2009 12:11
Co to zas meles o penezence? Dislike je primo pripad takovy ostrazitosti, postava ktera je v tomhle modu v blizkosti jiny postavy se proste blbe pohne a dostane prilezitostnej. Precetl sis vubec tema, vis o cem je tu rec?
Odesláno 07.04.2009 12:12
Chtěl sem napsat dlouhý pojednání o tom, co se stalo na HB a jak to mohl vnímat částečně zúčastněný hráč, ale protože v jednoduchosti je krása tak to zkrátím na délku nezbytně nutnou ....
Odesláno 07.04.2009 12:14
Primarnim ramcem pro jednani ve spolecenstvi lidi je kooperace. Pokud z ciziho chovani neidentifikujes hrozbu at uz verbalni nebo nonverbalni, napadeni neocekavas. Neni to prirozene.
Odesláno 07.04.2009 12:18
reakce na Dalamara - ja nevim, asi jsem hloupej a naivni ale souhlasim s Deekinem ze v realu kazdeho podezrivave neprohlizim a necekam ze me picne zezadu jen co projde okolo me. Pokud to tak citis tak budu jen rad ze se v realu nesetkame
Vlastne kazde mesto ci vetsi seskupeni lidi by byl paradox podle tebe. Kdo by vydrzel zit cely zivot ve stresu ze ho nejblizsi soused zabije. I vrazi ve vezeni k sobe citi sounalezitost a maji k sobe duveru.
Odesláno 07.04.2009 12:19
Odesláno 07.04.2009 12:22
Zjevne si pletes pojmy s dojmy, zde konkretne kooperaci a altruismus :) Vyhledej si pls nekde ve slovniku co znamena slovo kooperace.utopicka pravda, ano primarni je kooperace, ale ne kazdej je tak naivni aby si myslel ze lidem jde o dobro spolecenstva a ne o dobro sebe sama
Odesláno 07.04.2009 12:29
Zjevne si pletes pojmy s dojmy, zde konkretne kooperaci a altruismus :) Vyhledej si pls nekde ve slovniku co znamena slovo kooperace.
Dale, misto dislike nenastavujes jakesi "like" ale neutral. To ze nastaveni na neutral lepe odpovida bezne interakci postav, nez zminovane dislike je evidentni. Zkus si vzdycky predem promyslet co chces k tematu napsat, bude to tak lepsi :)
Odesláno 07.04.2009 12:32
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních