Skočit na obsah

prohresek, acc: *lizatko*

• Zamčené téma Téma je zamčeno
112 odpovědí na toto téma

#91 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:35

..

Zobrazit příspěvek

tak si přečti všechny reakce od druhýho příspěvku lízatka..kde začíná brečet jak Ashe..dál jak Aren..takže tohle sem v první řadě zatáh on..amůžeš na to mít jakej chceš názor :closedeyes:
  • 0

#92 jarda3

jarda3

Neznalý

• Hráč
  • 2 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:37

nejdřív jsem danou diskuzi pouze sledoval, ale když už to tu hoří, proč nepřihodit molotovova...

rád bych přidal dovětek k postave Baalberith, která je ovládána výše zmíněným hráčem.
tahle postava ( hráč ) je velmi konfliktní. Když jsme s kamarádkou získávali nějaké zkušenosti u krysodlaků, došlo tam taktéž k potyčce - územní bitka o to kto tam bude a nebude v tu danou chvíli lovit krysodlaky - mezi námi dvěma kouzelníky a daným hráčem. hráč 2x umřel, poprvé poté co se připletl do hromadného kouzla ( dostal taky zásah ) , zapnul odpor, a naše obrana byla prstem smrti, - mrtev.
podruhé za nějaký ten okamžik, místo o kousek dál, opět roztržka - igms - umírá podruhé.
screenshotoval, a obtežoval falešným nařknutím ze zabití bez odporu pána jeskyně -myslím že Toryela, nepamatuju si zcela byla pozdní hodina večerní, který poté díky dle mého názoru nevyrovnané cholerické povaze daného hráče a jeho neschopností se smířit s takovou banalitou že nějaký jeho panďulák v nějaké hře umřel, strávil s námi / a my s ním / celých 40 minut našeho / a jeho / času vysvětlováním že opravdu IGMS nefunguje na postavy bez odporu.

adrianu jsem nikdy v lásce moc neměl, neboť již od dávných časů uměl hrát (nebo ho možná nehraje?) dost sebevědomého vychytralce ale v tomto sporu kdy jde o to kdo komu rozšlapal bábovičku kdy na sebe narazí dvě děcka na pískovišti a navzájem si kopou do kyblíčků a zahrabavají lopatičky ... musím dát adrianě za pravdu
toť můj názor. :tongue:

edit : btw, konečně se na démoně začíná něco dít, jak za starejch "dobrejch" časů. udržujte tempo, přikládejte pod hranici !
wanted : točená, valdo, rydyss... ..:closedeyes:
  • 0

#93 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:43

Opakuju to naposledy nereaguj na mě.

Zobrazit příspěvek

Myslíš si že někdo jako ty mi tu budeš řikat co mam dělat? A já ti budu skákat jak si pískáš? Budu na tvoje příspěvky vůči mě reagovat a budu to dělat vždy i kdyby ses stavěl na hlavu. Doufám žes to pochopil
  • 0

#94 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:54

->Jarda: když už taháš špínu uve´d to na pravou míru... naběhl jsem do tvého plošného kouzla a střed jeho působení sem byl já což je celkem zajímavé(a zasáhlo jen mě), zadalší ten tvůj "falešný odpor" je nedostatek hry jak sem psal už výše a nejsem a co se týkalo tohohle konfliktu umřel jsem 3x poprvé když jsem se bráníil po napadení tvým plošňákem,podruhé IMGS po toryelově radě nevšímat si vás když sem od vás utíkal, potřetí z invisu prstem smrti bezeslova a důvodu...

->Ashe: Promiň hraješ jako prase a jinak to neumíš ty nadávky které jsem otobě řekl na klientu sou bohužel víc než pravdivé avšak víme že pravda bolí že... A abno budu ti dyktovat narozdíl od tebe mám charakter a aspoň si tu nevymýšlím báchorky a nezkresluju minulost.
  • 0

#95 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:07

za á!
Zlodějovi pětadvacet, za to že kradl!

za bé!
Okradenému pětadvacet, aby si na svoje věci dávál větší pozor!

za cé!
Svědkovi pětadvacet, aby nestrkal nos do věcí, po kterých mu nic néni!
  • 0

#96 jarda3

jarda3

Neznalý

• Hráč
  • 2 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:09

máš svou verzi pravdy, já nesouhlasím, nicméně tě chápu a víceméně i tuším že nemá cenu ti to vymlouvat a uvádět tě na pravou míru.

nicnéně ani touhle svojí verzí nevysvetluješ skutek že jsi nás falešně obvinil ze zabití bez odporu, a tímto svým ukvapeným jednáním docílíl toho že jsme byli popotahováni a museli dokázovat nevinu(naše screeny bohužel nastavení odporu během boje s krysodlakama neprokázaly, protože log nebyl natolik dlouhý aby to pojmul - už ta informace byla pryč )
tzn ( presumpce viny při obvinění ) ...zvláštní postup kdy nevinní musí dokazovat svoji nevinu a obžalovatel ba naopak neprokazuje vinu.
plytval jsi časem naším i pána jeskyně, jelikož odpor při kouzle IGMS prostě být musí, jinak nefunguje. ( jako kontra např imploze...)
  • 0

#97 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:18

za á!
Zlodějovi pětadvacet, za to že kradl!

za bé!
Okradenému pětadvacet, aby si na svoje věci dávál větší pozor!

za cé!
Svědkovi pětadvacet, aby nestrkal nos do věcí, po kterých mu nic néni!

Zobrazit příspěvek

:closedeyes: :tongue:

EDIT: Prominte za off ale tohle mi fakt rozdrtilo
  • 0

#98 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:18

máš svou verzi pravdy, já nesouhlasím, nicméně tě chápu a víceméně i tuším že nemá cenu ti to vymlouvat a uvádět tě na pravou míru.

nicnéně ani touhle svojí verzí nevysvetluješ skutek že jsi nás falešně obvinil ze zabití bez odporu, a tímto svým ukvapeným jednáním docílíl toho že jsme byli popotahováni a museli dokázovat nevinu(naše screeny bohužel nastavení odporu během boje s krysodlakama neprokázaly, protože log nebyl natolik dlouhý aby to pojmul - už ta informace byla pryč )
tzn ( presumpce viny při obvinění ) ...zvláštní postup kdy nevinní musí dokazovat svoji nevinu a obžalovatel ba naopak neprokazuje vinu.
plytval jsi časem naším i pána jeskyně, jelikož odpor při kouzle IGMS prostě být musí, jinak nefunguje. ( jako kontra např imploze...)

Zobrazit příspěvek

Sleduju že jsi pomalejší a čtení ti dělá problém takže znovu. Když dáš někomu odpor a pak ho zrušíš jemu zůstane dislike ale ty ho vidíš modře! Tudíž to nebylo falešné obvinění na mojich screenech odpor nemáte a IMGS lítá z modré postavy takže na mém počítači to byl útok bez odporu. Pokud máš další otázky ptej se rád odpovím.
  • 0

#99 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:23

Tak, myslim si že toho bylo řečeno více než dost, proto prosím aby ste, do dalších svých velice učených komentářů, počkali jak to zhodnotí DM tým.
  • 0

#100 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 03.03.2009 20:24

Když dáš někomu odpor a pak ho zrušíš jemu zůstane dislike ale ty ho vidíš modře!

Jenze ty si muzes preklikavat odpor jak chces, to nikoho nezajima. Jedin co je dulezity je to, jestli ma odpor utocnik. A ten ho evidentne mel, protoze ani igms, ani summon nedokaze zautocit na postavu bez nastaveneho odporu.
Koukam, ze to je tvoje deviza. Nastavit si na nekoho odpor, pak ho jednostranne zrusit a pak jecet, kdyz te dotycny zabije, ze to byl utok bez odporu.
  • 0

#101 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:26

Promin Ariadno, ale hraje podle zažitých praviděl .... Odpor -> utok -> smrt (výhra) -> konec odporu, boje, provokací atd.
(MUJ NÁZOR, TAK HO NEMUSÍTE BRÁT VÁŽNĚ)
  • 0

#102 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:29

Tak ještě jednou... možná, někde na začátku, to mohla být diskuze, ale už se jen osočujete a ztrapňujete. Nikdo neustoupí, proto, ještě jednou, nechte to již na DM týmu to vyřešit !
  • 0

#103 Orf Sekerád

Orf Sekerád

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 298 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:55

Tohle sou chvíle kdy si člověk uvědomí jaké je to vlastně štěstí nebýt DMkem...Číst takovéhle elaboráty a ještě na základě nich podniknout nějaké kroky či učinit rozhodnutí! To musí být práce jen pro nejotrlejší nátury, brr..
  • 0

#104 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 20:59

A jelikož se tím hnojem nehodlám znovu dokola pročítat, abych si udělal konečnej obrázek, tak mi všechny zainteresovaný strany (a že jsem sám zmatenej kolik jich vlastně je), pošlou svoje screeny z oné situace a svoje vyjádření k nim. Na PMko. Ať to mám pohromadě.
  • 0

#105 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 21:07

Len technická poznámka na vysvetlenie:

...že jsme byli popotahováni a museli dokázovat nevinu... tzn ( presumpce viny při obvinění ) ...zvláštní postup kdy nevinní musí dokazovat svoji nevinu a obžalovatel ba naopak neprokazuje vinu...

Zobrazit příspěvek

Práve kvôli prezumpcii neviny, aby nedošlo k vyvodeniu nesprávneho záveru len vyjadrením sťažovateľa, je bežné postupovať v zmysle audiatur et altera pars – nech je vypočutá aj druhá strana.
  • 0

#106 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 21:31

1) 4.1. Hráč nesmí zůstávat ve hře, pokud jeho nepřítomnost u počítače bude delší než 7 minut. Na získávání expů nebo bodů víry po dobu nepřítomnosti je nahlíženo výrazně přísněji.

Za mě jenom... je ubohost počítat někomu minuty strávené v AFK... Přeji příjemný zbytek večera a tohoto krásně planoucího flamu...
  • 0

#107 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 21:32

Hele když muselas jit afk jak říkáš.... proč jsi neodlogla ale šla afk v pvp zoně při probíhajícím CvC konfliktu?

Zobrazit příspěvek

Na tohle bych řekl jen jednu věc Zede, není to rejp - Nastávaj jisté situace kdy musíš od kompu, ale potřeboval by sis udělat třeba screeny a tak, takže se někde mimo postavíš, aby si nikomu nevadil, jsi afk a pak až přijdeš, tak si doděláš screeny.
Jo když Ti někdo shodí hru tak to je blbý, ale z vlastní zkušenosti tohle znám. :closedeyes:
  • 0

#108 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 21:37

Teď mi pověz kdo tu brečí ty se prostě jen nedokážeš vzpamatovat z toho že tě někdo zabil....

Zobrazit příspěvek

Jo tak tohle od Tebe sedí zrovna co? zameť si před svým prahem nejdříve. :closedeyes:
  • 0

#109 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 22:33

Kousek debaty jen k dokresleni atmosfery  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Ichigo:to mi připomnělo bleach :D tam taky před každým soubojem:
Renji:já sem drsnak
Ichigo:já jsem jeste vetsi drsnak
Renji:ale ja jsem nejvetsi drsnak

mensi uprava

L:porusujes pravidla
A:ne to ty porusujes pravidla
L:ty jich porusujes vic
A:a ty jich porusujes nejvic!
  • 0

#110 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 03.03.2009 23:32

Za mě jenom... je ubohost počítat někomu minuty strávené v AFK... Přeji příjemný zbytek večera a tohoto krásně planoucího flamu...

Zobrazit příspěvek

Me by hlavne zajimalo, jak je pocital, kdyz me nevidel a logicky tedy nemuze vedet, jak dlouho sem byla afk. Pocitat minuty muze jen DM a ne nejaky zblabunka. :closedeyes:
Cas mezi tim, co sem odesla od pocitace a zavrenim okna nemohl byt delsi jak 3 minuty.
  • 0

#111 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 23:36

Vy dokonce ještě neumíte číst?
  • 0

#112 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 23:49

Tak jim to zamkni... stejně je rozhodnuto tak proč to dál řešit?
  • 0

#113 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 04.03.2009 01:11

Dodam jen par malo slov k vyvesenemu vysledku.

Lizatkuv dvoutydenni trest neni pouze dusledkem v tomto tematu popisovane udalosti, nybrz reakci na udalosti poslednich tydnu, kde Lizatko figuroval. Lizatko tak ve vysledku pusobi jako vyvolavac (at uz primo, ci neprimo) onech sporu. Proto jsme po domluve pristoupili ke kratke nucene pauze pro zamysleni a odpocinek.

V pripadne Ariadny prevladl nazor, ze ani jeji chovani v tomto pripade nebylo zcela bez chybicky a proto drobne napomenuti.

Dale bych jen obecne upozornil, ze v posledni dobe se podobne PvP situace mnozi a skutecne hracum na zabave, kterou od hry ocekavaji, moc nepridaji. Zkuste se priste v podobnych situacich vice zamyslet a zkusit jinych cest, nez stisknout v panelu prst smrti ci srazeni.

A zaverem jeste. Bylo by vice nez vhodne, kdyby temata v prohrescich byla usetrena spammu, vzajemnych urazek a podobnych emocnich vystoupeni. Jsou to podklady pro reseni prohresku a proto je dulezita predevsim fakticka stranka veci. Prosim tedy, aby se nezucastneni do takovychto diskuzi nepripojovali.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních