Skočit na obsah

Fotka

Monk

• Please log in to reply
124 odpovědí na toto téma

#91 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 13:20

Ne, nezalezi na kterem levelu si vezmes ktere povolani. Co do poctu featu to bude vzdy stejne, jen vyber featu se muze lisit. Ale to nemusi byt zrovna problem onoho buildu.
  • 0

#92 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 13:21

No pokud vím tak v nwn máš nějakej charakterlvl a podle toho dostáváš an výběr featy... u toho 1-4 war jde o to že dostane max ranec featu.. vzít si 4lvly wara tedka což je 11-14 lvl tak z toho mam celkem h... ne ?

Zobrazit příspěvek

No a tak to neni-fighter má bonus feat každej druhej lvl.
  • 0

#93 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 13:24

Nehlede na to, ze prave zrovna 20 Monk / 5 Shadowdancer / 5 Fighter urcite zacina na 1. levelu monkem, jinak trati skillbody.

A Fighter dostava i na 1. levelu (Fightera samozrejme) bonus feat (jen dodatek k Eliterovi).
  • 0

#94 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:
  • Interests:NWN, EQ, Stargate, RD....

Odesláno 08.04.2009 13:28

Nehlede na to, ze prave zrovna 20 Monk / 5 Shadowdancer / 5 Fighter urcite zacina na 1. levelu monkem, jinak trati skillbody.

A Fighter dostava i na 1. levelu (Fightera samozrejme) bonus feat (jen dodatek k Eliterovi).

Zobrazit příspěvek

Takže je jedno kdy si dám 4 lvly warra mezi 10-20 lvlem? zvedne mě to i počet útoků nějak?
  • 0

#95 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 08.04.2009 13:32

Takže je jedno kdy si dám 4 lvly warra mezi 10-20 lvlem? zvedne mě to i počet útoků nějak?

Zobrazit příspěvek

Jojo zvedne, do 20 lvlu. Jediný problém by teoreticky mohl být, že už sis dal ty featy, které mé fighter na bonusových featech (tam je ten seznam skutečně omezený), ale pořád to máš jen dva featy za wara (ten třetí je specializace na zbraň) a s nimi si můžeš dát boj poslepu, expertízu a vylepšenou expertízu, kritik, zaměření na zbraň, možná i dodge.
  • 0

#96 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 13:37

Jojo zvedne, do 20 lvlu. Jediný problém by teoreticky mohl být, že už sis dal ty featy, které mé fighter na bonusových featech (tam je ten seznam skutečně omezený), ale pořád to máš jen dva featy za wara (ten třetí je specializace na zbraň) a s nimi si můžeš dát boj poslepu, expertízu a vylepšenou expertízu, kritik, zaměření na zbraň, možná i dodge.

Zobrazit příspěvek

mam zamereni na ruce kritik na ruec a imp expertizů co vim z hlavi
  • 0

#97 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 08.04.2009 13:39

mam zamereni na ruce kritik na ruec a imp expertizů co vim z hlavi

Zobrazit příspěvek

a urcite budes mit i finty
  • 0

#98 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 13:41

http://nwn.wikia.com...ter_bonus_feats

Blind fight (boj po slepu), dodge (uhýbání), mobility (pohyblivost) (dodge se hodí, a je třeba na SD, mobility je taky třeba na SD), weapon finnese (finty se zbraní - AB přes DEX).
  • 0

#99 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 13:42

a urcite budes mit i finty

Zobrazit příspěvek

ano ty taky
  • 0

#100 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 13:46

http://nwn.wikia.com...ter_bonus_feats

Blind fight (boj po slepu), dodge (uhýbání), mobility (pohyblivost) (dodge se hodí, a je třeba na SD, mobility je taky třeba na SD), weapon finnese (finty se zbraní - AB přes DEX).

Zobrazit příspěvek

Ono bych viděl ten max lvl spíše 25, takže 20monk/5war...
  • 0

#101 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 18:27

Ono bych viděl ten max lvl spíše 25, takže 20monk/5war...

Zobrazit příspěvek

20monk/5war/5SD
před 20 lvl: 12 monk / 4 war / 4 SD
  • 0

#102 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2009 23:44

No, ono to není zase tak jednoznačné :)

Za ty čtyři monky dostane +2 ke všemu. Za čtyři SD dostane +4 reflex a +1 zbytek.

Ale faktem je, že dexovky s reflexy moc problém nemají.

edit: Von už to někdo smazal :)

Příspěvek upravil Maslostroj: 08.04.2009 23:45

• 0

#103 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 08.04.2009 23:55

No, ono to není zase tak jednoznačné :)

Za ty čtyři monky dostane +2 ke všemu. Za čtyři SD dostane +4 reflex a +1 zbytek.

Ale faktem je, že dexovky s reflexy moc problém nemají.

edit: Von už to někdo smazal :)

Zobrazit příspěvek

jojo, ja. :grin: Jsem si pak uvedomila, ze monk 20 ma stejne imku na mysl, takze vylepsovani savu na vuli je mu beztak nanic. Takze je to +2 fort, + 2reflex versus +1 fort, +4 reflex. A to z meho pohledu vyhazi cca nastejno.
  • 0

#104 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 03:09

Tak jsem to jel v testu a do 20lvlu jsem jel 12monk pak 5war efekt takoví, že mám do 20lvlu o jeden útok více... SD do toho kombinovat nebudu, kde hraju je hips upravenej a není na 1lvlu... dalo by se ještě nějak nahnat ty utoky za kolo? popripadně ten dmg něčím jiným než rougem a sneakama?

udělal jsem to takhle:
rasa elf
zakonne neutral
12
17
10
14
17
8

1lvl monk
2lvl monk
3lvl m - weapon finess
4 lvl m-wiss,
6 lvl -expertise
7 lvl m
8 lvl m -dex
9 lvl monk -vylepšená expertise
10 lvl monk
11 lvl monk
12 monk - wis -TADY NVM CO ZA FEAT dal jsem uhýbání /upraveno jde na 12ce dát taugless pro zvýšení HP? ,popripadně dat sem to zamereni na ruce/
13-16 war - vylepsený krit na neozbrojeny utok, zamereni na neozbrojeny utok.. to je chybka co mela bejt drive .. mobility, na 4lvlu sila (sila 13 a do budoucna pravděpodobně lepí sekáček) +specializace na neozbrojeny utok

což máme na 16lvlu 5utoků za kolo s flury 6

uvítám vaše nápady jak to postavit do 20lvlu a brát max jako 25, SD jsem musel vyloučit
  • 0

#105 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 09.04.2009 07:36

Tak jsem to jel v testu a do 20lvlu jsem jel 12monk pak 5war efekt takoví, že mám do 20lvlu o jeden útok více... SD do toho kombinovat nebudu, kde hraju je hips upravenej a není na 1lvlu... dalo by se ještě nějak nahnat ty utoky za kolo? popripadně ten dmg něčím jiným než rougem a sneakama?

udělal jsem to takhle:
rasa elf
zakonne neutral
12
17
10
14
17
8

1lvl monk
2lvl monk
3lvl m  - weapon finess
4 lvl m-wiss,
6 lvl -expertise
7 lvl m
8 lvl m -dex
9 lvl monk -vylepšená expertise
10 lvl monk
11 lvl monk
12 monk - wis -TADY NVM CO ZA FEAT dal jsem uhýbání /upraveno jde na 12ce dát taugless pro zvýšení HP? ,popripadně dat sem to zamereni na ruce/
13-16 war - vylepsený krit na neozbrojeny utok, zamereni na neozbrojeny utok.. to je chybka co mela bejt drive .. mobility, na 4lvlu sila (sila 13 a do budoucna pravděpodobně lepí sekáček) +specializace na neozbrojeny utok

což máme na 16lvlu 5utoků za kolo s flury 6

uvítám vaše nápady jak to postavit do 20lvlu a brát max jako 25, SD jsem musel vyloučit

Zobrazit příspěvek

Hezky ale to SD tam neni ani tak kvuli hipsu ale kvuli jinym vecem zejo :-D ale kdyz ho tma nechces tak nechtej ale je to velky minus pro tebe
  • 0

#106 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 07:37

Hezky ale to SD tam neni ani tak kvuli hipsu ale kvuli jinym vecem zejo :-D ale kdyz ho tma nechces tak nechtej ale je to velky minus pro tebe

Zobrazit příspěvek

Aha, já SD v tomhle viděl primárně kvůli hipsu
  • 0

#107 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 09.04.2009 07:40

Aha, já SD v tomhle viděl primárně kvůli hipsu

Zobrazit příspěvek

mnich dava vylepseny unik SD dava obrany kotoul

25 dexka +vylepseny unik + obranej kotoul + nejaky body v akrobacii (uz nevim kolik) = Epicky uhybani coz je uhniti kazdy prvni rane v kole

nicmene pokud plati tech 25 levelu tak myslim to od novyho patche asi nedostanes kvuli tusim tem bodum v akrobacii ze bude malo
  • 0

#108 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 08:46

Jojo myslim ze ED jde udelat az na 27 lv, snad se nepletu
  • 0

#109 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 08:51

Myslíte, že ten lepší sekáček se vyplatí, investovat 1bod do str ?
  • 0

#110 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 09.04.2009 09:03

Myslíte, že ten lepší sekáček se vyplatí, investovat 1bod do str ?

Zobrazit příspěvek

u mnicha s malym DMG urcite ne
  • 0

#111 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 09.04.2009 09:05

Jojo myslim ze ED jde udelat az na 27 lv, snad se nepletu

Zobrazit příspěvek

Mas pravdu ale driv to slo i na 20 lvl pred nejakym patchem kdy to nehlidlao ty body v akrobacii ale to uz ale ted nejde
  • 0

#112 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 09:24

Takže zatim pro mně vypadá nejlépe ten monk+war na lepší bab a pro trochu rozumnější dmg ten proklatej rogue (zase nechávat si skill pointy tak díky rougovi i něco odpstím) :(
  • 0

#113 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 09.04.2009 10:24

Takže zatim pro mně vypadá nejlépe ten monk+war na lepší bab a pro trochu rozumnější dmg ten proklatej rogue (zase nechávat si skill pointy tak díky rougovi i něco odpstím) :(

Zobrazit příspěvek

hlavne kdyz si dal 5 war preepic, tak dej jeste 1 war po 20tce, a vem si feat epic weap. specialization. Tim dostanes dalsi +4 dmg.
Dale musis dostat monka na tech 16 lvl, coz ti posune zakladni dmg z 1d12 na 1d20.
Takze ve vysledku by to teda mel byt 16monk/6fighter/3rogue. akorat tam neni ta imka na mysl.....
  • 0

#114 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 10:53

hlavne kdyz si dal 5 war preepic, tak dej jeste 1 war po 20tce, a vem si feat epic weap. specialization. Tim dostanes dalsi +4 dmg.
Dale musis dostat monka na tech 16 lvl, coz ti posune zakladni dmg z 1d12 na 1d20.
Takze ve vysledku by to teda mel byt 16monk/6fighter/3rogue. akorat tam neni ta imka na mysl.....

Zobrazit příspěvek

Takže do 12lvlu monk pak 4lvly war 3rogue 1monk na epic 1 war a pak max monk.. pojedu
  • 0

#115 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 11:03

udělal jsem to takhle:
rasa elf
zakonne neutral
12
17
10
14
17
8

Zobrazit příspěvek

To asi nejsou zakladni vlastnosti na 1lvl, ze? Protoze to by neslo udelat. A pokud to je vysledek po levelovani, tak vubec nechapu, proc zvedas WIS. Pokud se zabyvas otazkou zvedani dmg, tak je potreba take neco i trefit. Nechci moc rozvadet, na kolik ma smysl davat tomu monkovi na zacatku vubec nejakou WIS, ale budiz. Nicmene davat mu ji i pri levelovani povazuju za zbytecnost.
  • 0

#116 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 11:06

To asi nejsou zakladni vlastnosti na 1lvl, ze? Protoze to by neslo udelat. A pokud to je vysledek po levelovani, tak vubec nechapu, proc zvedas WIS. Pokud se zabyvas otazkou zvedani dmg, tak je potreba take neco i trefit. Nechci moc rozvadet, na kolik ma smysl davat tomu monkovi na zacatku vubec nejakou WIS, ale budiz. Nicmene davat mu ji i pri levelovani povazuju za zbytecnost.

Zobrazit příspěvek

Tohle je z modulu na test postav, wis jsem dával na lepší AC, protože dex nemam problém mít 30, na tu wis budu sr.. lepší bude str na dmg asi
  • 0

#117 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 09.04.2009 11:10

Takže do 12lvlu monk pak 4lvly war 3rogue 1monk na epic 1 war a pak max monk.. pojedu

Zobrazit příspěvek

To ani nahodou, prijdes o BAB na plny pocet utoku. Jedina moznost, jak si brat Rogue pre-epic je 12 Monk / 5 Fighter / 3 Rogue. Ale to je z pohledu maxovani skillu nevyhodne. Navic by se pak rozhodne hodilo na 1lvl zacinat Rogue.

Jako rozhodne nejvyhodnejsi vidim pre-epic 15 Monk / 5 Fighter. Nebo teda 16 / 4 ... nechce se mi ted premyslet, jestli ma Monk k maxovani nejaky skill, ktery by nemel Rogue ci Fighter, ale i tak Monk jich sdruzuje nejvic, takze se hodi na posledni level.
  • 0

#118 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2009 18:52

To ani nahodou, prijdes o BAB na plny pocet utoku. Jedina moznost, jak si brat Rogue pre-epic je 12 Monk / 5 Fighter / 3 Rogue. Ale to je z pohledu maxovani skillu nevyhodne. Navic by se pak rozhodne hodilo na 1lvl zacinat Rogue.

Jako rozhodne nejvyhodnejsi vidim pre-epic 15 Monk / 5 Fighter. Nebo teda 16 / 4 ... nechce se mi ted premyslet, jestli ma Monk k maxovani nejaky skill, ktery by nemel Rogue ci Fighter, ale i tak Monk jich sdruzuje nejvic, takze se hodi na posledni level.

Zobrazit příspěvek

Hráal jste někdo monk+sorcka? 3 kruch kouzel by mohl být lepší jak 1 útok na víc za warra, co monk+klerda silově oproti monk+war+rog
  • 0

#119 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.04.2009 19:47

Hráal jste někdo monk+sorcka? 3 kruch kouzel by mohl být lepší jak 1 útok na víc za warra, co monk+klerda silově oproti monk+war+rog

Zobrazit příspěvek

jo až na to že ta sorcka ti ztratí ještě další utoky

ale ano, monk+sorcka se hraje hojně, konkrétně 26 sorcka a 1 monk
  • 0

#120 vugi2

vugi2

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 21.07.2009 15:53

Testoval jsem to v modulu horem dolem a pro účely toho chci je nejvýhodnější do 16monk poté 4warr na mx počet útoků epic 1 warr a pak domax monk pro imku na mysl :wink:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních