Skočit na obsah

Fotka

Úplně jednoduché - Smrt

• Please log in to reply
133 odpovědí na toto téma

#91 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:14

Terezzy upřímě... Zlej paladin je asi stejná píčovina jako vrah co nikdy nikoho nezabil.

A výmluvy? Byl si tam? Lucka to koupila katapultem když se ho snažila odstrčit mimo dostřel na hrad, hrál sem to CELOU dobu, takže zase někdo ví [sedmikráska] a cpe
se do toho.
  • 0

#92 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:14

Musím říct že ses jako vždy předvedl.

Zobrazit příspěvek

Ooo díky díky "klaní se"
  • 0

#93 Sparhawk

Sparhawk

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:15

dobrý přítely dobrý.... Radši zavři kušnu a strč si hůlku do zadečku třeba se ti uleví.

V tom bordelu by se nevyznal ani Superman koho sebrat natož pako který umí jen zabíjet. Nic proti, ale to že sem odešel a sedl si tam bylo proto, že Lucině bylo blbě ne proto že sem se bál nákýho s prominutim sráče co furt buzeruje. Toť vše

EDIT: Jen prosimtě... Jestli si opravdu tak skvělý RP hráč dej si pryč palacha z buildu pač tak neskutečný PB co ještě [sedmikráska] hraje sem fakt neviděl.

Zobrazit příspěvek

Ano děkujeme ti drahý CS, že jdeš příkladem hráčům svým vyjadřováním na forů, které není vůbec vulgární a navíc z něj vyzařuje intelekt a nadhled. Ano děkujeme CS děkujeme ti, že jdeš příkladem hráčům svým bezkonkurenčním RP hraním bez hranic.

Ano děkujeme vlastně každému druhému CS alá Gaborn, Lízátko, že vás máme. Bez vás by tu bylo tak smutno
  • 0

#94 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:16

Terezzy upřímě... Zlej paladin je asi stejná píčovina jako vrah co nikdy nikoho nezabil.

A výmluvy? Byl si tam? Lucka to koupila katapultem když se ho snažila odstrčit mimo dostřel na hrad, hrál sem to CELOU dobu, takže zase někdo ví [sedmikráska] a cpe
se do toho.

Zobrazit příspěvek

Podle tebe by vsichni meli udelat revizi svých buildů a zamyslet se proč to nehrajou tak jak by sis představoval aby se to hrát mělo? To by totiž ta revize byla dost veliká tedy :closedeyes:
  • 0

#95 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:17

Já už CS díky bohu nejsem protože při konfrontaci s váma opravdu slušnej bejt nejde ať si DM povídají co chtějí ale lidi jako si ty umí akorát cíleně provokovat...
  • 0

#96 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:17

Zobrazit příspěvek

Ty sis asi nikdy nezahrál originální kampaň NWN, že ne? Doporučuju zkusit, tak se mimo jiné dozvíš, že Aribeth (jestli víš co je to za postavu) byla ke konci zlej paladin.
  • 0

#97 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:18

Neskĺzavajte k osobným útokom ani k vulgarite prosím. Diskutujte slušne a najlepšie v inom topicu a sekcii.
  • 0

#98 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:18

Víte co? Polibte mi všichni víte co. Víte prd a stejně se náváží, fakt je vidět že inteligence hráčů tady je vážně malinkatá. Jeden PB jako dobytek, druhej idiot, třetí o sobě hlásí že hraje HCRP a podle toho co tu kecá za hovadiny hraje tak možná HCAkci.
  • 0

#99 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:21

Nezaložíme topic "Co mě na foru pobavilo"? :closedeyes:

Pojdte si rychle všichni zaflamovat, než to admini smažou (doufám, že to nastane brzy)
  • 0

#100 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:28

... fakt je vidět že inteligence hráčů tady je vážně malinkatá. ...

Zobrazit příspěvek

To sedí od člověka, který na normálně psané posty, začne reagovat nadávkami a vulgaritou. Ale pokud si těmi hráči myslel sebe, tak to ti pak dávám za pravdu.
  • 0

#101 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:30

Hmm jistě, ukaž mi ten NORMÁLNĚ psaný post a vemu to zpět
  • 0

#102 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:34

...

Zobrazit příspěvek

I když mám k Džejárovi taky jistý výhrady, tak nevidím jedinej důvod pro tvoje vyjadřování a řešení situace. Takže věřím, že už si s tím skončil.
  • 0

#103 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:50

Tak za mě, prosimvás chováte se jak dětska. Já já ne to je moje, ne moje moje! Mamííí on mi to sebral! Cheche jste ukazkoví.. Abych si za flámoval tak přidam svůj názor - většina toho co máte na lorda je na zakladě ooc co čtete na foru, ani by se o něm nevědělo. Neni nic podezřelého snad jen smrt Tery. Až doteď byl klid - dalo by se trochu vyčítat Sparhawkovi popravení asi 20 ti lidí :closedeyes: , ale stejně, dalo by se to brát jako obrana lorda před splašenym lidem. SHRNUTO A PODTRŽENO hadate se o hovně, zameťte si každej před svim prahem a pak ukazujte na jiné.

Edit: včera se mi v noci líbilo IC Alneiry a pak se mi obecně nejvíc líbí Arenovo.
  • 0

#104 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 16:52

Tak za mě, prosimvás chováte se jak dětska. Já já ne to je moje, ne moje moje! Mamííí on mi to sebral! Cheche jste ukazkoví.. Abych si za flámoval tak přidam svůj názor - většina toho co máte na lorda je na zakladě ooc co čtete na foru, ani by se o něm nevědělo. Neni nic podezřelého snad jen smrt Tery. Až doteď  byl klid - dalo by se trochu vyčítat Sparhawkovi popravení asi 20 ti lidí  :closedeyes: , ale stejně, dalo by se to brát jako obrana lorda před splašenym lidem. SHRNUTO A PODTRŽENO hadate se o hovně, zameťte si každej před svim prahem a pak ukazujte na jiné.

Edit: včera se mi v noci líbilo IC Alneiry a pak se mi obecně nejvíc líbí Arenovo.

Zobrazit příspěvek

jak by řekl paul, flame vzniká tak, že někdo napíše nějakou blbost, a každý kdo má do řiti díru k tomu připíše svůj nepostradatelný postřeh

kdybys raději hlasoval o ic měsíce a tyhle postřehy psal třeba v žumpě nebo místě jiném k tomu určeném
  • 0

#105 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 27.02.2009 17:06

Víte co? Polibte mi všichni víte co. Víte prd a stejně se náváží, fakt je vidět že inteligence hráčů tady je vážně malinkatá. Jeden PB jako dobytek, druhej idiot, třetí o sobě hlásí že hraje HCRP a podle toho co tu kecá za hovadiny hraje tak možná HCAkci.

Zobrazit příspěvek

Kdyz te sparhawk hodil hulkou do vezeni, proc si neprelogl na counselorskou postavu a nehodil hulkou do vezeni Sparhawka ? :closedeyes:
  • 0

#106 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 17:12

Ty sis asi nikdy nezahrál originální kampaň NWN, že ne? Doporučuju zkusit, tak se mimo jiné dozvíš, že Aribeth (jestli víš co je to za postavu) byla ke konci zlej paladin.

Zobrazit příspěvek

:closedeyes: :tongue:
KDybys byl chytrej víš PROČ byla zlej paladin... a navíc byla BG ne zlej paladin což je co? rozdííííl
  • 0

#107 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 17:16

btw. Omlouvám se za svoje chování, bohužel mě trápí chvilkové výpadky sebeovládání, takže mám jen rudo před očima. Ano mám stím problém, Ti co semnou hrály na DH o tom dobře vědí, takže už to víte i tady.
Ano je mi jasné že sem porušil hned několik pravidel, ano je mi jasné že moje urážení bylo neoprávněné a špatné.

Takže se tímhle všem (vyjma Spartana a Terezze), upřímně omlouvám.
  • 0

#108 Sparhawk

Sparhawk

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 17:17

:closedeyes:  :tongue:
KDybys byl chytrej víš PROČ byla zlej paladin... a navíc byla BG ne zlej paladin což je co? rozdííííl

Zobrazit příspěvek

Kdyz jsi takovy profesional. Tak bych se te asi mel zeptat co by mel mit takový ,,PADLÝ PALADIN,, v buildu ?
  • 0

#109 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 17:22

btw. Omlouvám se za svoje chování, bohužel mě trápí chvilkové výpadky sebeovládání, takže mám jen rudo před očima. Ano mám stím problém, Ti co semnou hrály na DH o tom dobře vědí, takže už to víte i tady.
Ano je mi jasné že sem porušil hned několik pravidel, ano je mi jasné že moje urážení bylo neoprávněné a špatné.

Takže se tímhle všem (vyjma Spartana a Terezze), upřímně omlouvám.

Zobrazit příspěvek

jak si jen mohl :closedeyes:
  • 0

#110 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 17:24

Kdyz jsi takovy profesional. Tak bych se te asi mel zeptat co by mel mit takový ,,PADLÝ PALADIN,, v buildu ?

Zobrazit příspěvek

Mno spare dle mě jde hlavně o to,že konkrétně terezz se tím svým rádoby paladinem přiklání k dobru nebo zlu dle toho jak mu to v dané situaci vyhovuje. :closedeyes: Tedy spíše,které přesvědčení je dle něj jako výmluva výhodnější.
  • 0

#111 Sparhawk

Sparhawk

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 17:32

Mno spare dle mě jde hlavně o to,že konkrétně terezz se tím svým rádoby paladinem přiklání k dobru nebo zlu dle toho jak mu to v dané situaci vyhovuje. :closedeyes: Tedy spíše,které přesvědčení je dle něj jako výmluva výhodnější.

Zobrazit příspěvek

Já obhajuji pouze sebe. S tim človekem co si nechal prisit kridla a prelakovat z cerny na bilou a meni hrani charakteru jako Drakonek acc, nemam nic spolecnyho. :o)
  • 0

#112 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 17:55

Nebudu se hádat, du si strčit hlavu do mrazáku (znovu), jen to prostě mě nejde dohromady.
  • 0

#113 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 18:59

Smrt - po dobu questu, či nějaké takové akce by se možná mohly zavést pravidla.
V případě že mě kuchne nějaké hovado ať už jen ze msty nebo pro prachy, musí počítat s následky. Svědci se daj najít IC dycky, nebo si zajdu třeba k věštkyni :closedeyes:
  • 0

#114 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 19:06

Zobrazit příspěvek

To nevím kdy si viděla Theodara hodného. Možná když měl zájem o Sei tak se podle toho choval, ale určitě ti něco říká působit prvním dojmem, působit navenek. To ze Theo jedna se svymi lidmi tak ze jim do zad nehodi kudlu je asi tim ze ty svoje lidi zna a jsou mu k necemu potrebny tak jako on jim. Secteno podtrzeno. Je zlej a tak to hold je at pusobi na vas jak pusobi. :tongue:
  • 0

#115 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 19:07

Zobrazit příspěvek

BGčko, jako já, když chceš hrát zlou exaltku tak s BGčkem ne paladinem.
  • 0

#116 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 19:12

To nevím kdy si viděla Theodara hodného. Možná když měl zájem o Sei tak se podle toho choval, ale určitě ti něco říká  působit prvním dojmem, působit navenek. To ze Theo jedna se svymi lidmi tak ze jim do zad nehodi kudlu je asi tim ze ty svoje lidi zna a jsou mu k necemu potrebny tak jako on jim. Secteno podtrzeno. Je zlej a tak to hold je at pusobi na vas jak pusobi. :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Vyuzil jsem jen prilezitosti - jeho plamenna postava (dáblice, demonka ci co to je dle tech kridel nevim) vs. paladin a na tohle si pamatuješ terezzi ....tímle si omlouval útok na Baalberith.....já ti nevím,ale padlýmu paladinovi by to dle mě bylo celkem jedno co je zač ...já ti nevím,ale buď neříkej,že hraješ RP nebo ho hraj nějak,aby sme věděli jakýho Theodara momentálně hraješ a včas se mu vyhnuli.
  • 0

#117 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 19:19

Vyuzil jsem jen prilezitosti - jeho plamenna postava (dáblice, demonka ci co to je dle tech kridel nevim) vs. paladin  a na tohle si pamatuješ terezzi ....tímle si omlouval útok na Baalberith.....já ti nevím,ale padlýmu paladinovi by to dle mě bylo celkem jedno co je zač ...já ti nevím,ale buď  neříkej,že hraješ RP nebo ho hraj nějak,aby sme věděli jakýho Theodara momentálně hraješ a včas se mu vyhnuli.

Zobrazit příspěvek

Ano tak jsem to říkal a to že je zlej, to je přesvědčení, to neurčuje koho zabíjíš a koho ne. Prostě máš nějaké nepřátelé, kupříkladu dábly, démony, paladin si byl, padnul si, ale furt tam máš tu nenávist vůči někomu třeba, máš potřebu někoho vymítit či tak. Už to je pochopitelnější? Nebo jsem vás do toho jeste více zamotal? :closedeyes:
  • 0

#118 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 19:23

Zobrazit příspěvek

No myslím že Silas chce říct aby ses neoháněl RP když zákoné dobro těžko bude zabíjet jen tak kdo se mu znelíbí.
Pokud chceš tak klidně si zabíjej, jen se neoháněj RP ;)
  • 0

#119 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 19:27

Ano tak jsem to říkal a to že je zlej, to je přesvědčení, to neurčuje koho zabíjíš a koho ne. Prostě máš nějaké nepřátelé, kupříkladu dábly, démony, paladin si byl, padnul si, ale furt tam máš tu nenávist vůči někomu třeba, máš potřebu někoho vymítit či tak. Už to je pochopitelnější? Nebo jsem vás do toho jeste více zamotal? :tongue:

Zobrazit příspěvek

Mno víš aj bych ti to věřila nebýt pár věcí,kterých si nepochybně povšimli i ostatní a s tím,že je zlý.....jako zlo si určitě nezačínal a já ti nevím,ale zlo hraješ jen,když se ti to hodí aspoň dle mě......stejně by mě zajímala jedna věc.....neměl by padlý paladin ..dle mě ten co přestal věřit v boha ztratit schopnosti paladina?Přece tak jako klerik i on má své schopnosti od boha a pokud je stále má,ale pak se dle mě zasvětil straně opačné a tudíž by měl potírat dobro ne? :closedeyes:
  • 0

#120 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 19:29

No myslím že Silas chce říct aby ses neoháněl RP když zákoné dobro těžko bude zabíjet jen tak kdo se mu znelíbí.
Pokud chceš tak klidně si zabíjej, jen se neoháněj RP ;)

Zobrazit příspěvek

Ale ja nevim kde jste vzali to zakone dobro, ci vubec dobro.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních