existence i neexistence devastu dost pokřivuje buildy a ničí jejich šířku.. jelikož tu máme WM a devast je v instatní podobě nejpraktičtější při velkém rozsahu (zkusil sem build 26klerik/6mnich/8válečník na dvě šavle, z počátku to je hodně zajímavé, ale zabíjet v závislosti na DC je hodně demoralizující pro ostatní.. umlátíte někoho a spojenec ho dodělá devastem, často mi to jako pro spoluhráče přišlo dost na nic se vlastně snažit..)
tak bych devast bych bral jako výsadu DM, kdy by nahrazoval increased multiplier v silnější podobě
- původně jsem to myslel spíš jako posílený overwhelming, to ale zpřístupňuje devast všem.. bohužel i podmínkou WM se nevyhneme klerikovy, na 40 se to dá se staty stihnout (tudíž na DH, kde sou bonusy subras by to asi nemělo význam, protože by byl klerik stejně preferovaný)
-násobič mi příjde vhodnější, protože zužitkuje *1,5 ze síly.. což bych nejradši zvýšil tak na 2.5, leč to asi možné není
-nevím, s jakými čisly, matematickýmy operacemi bych mohl počítat, ale zvýšení násobiče by asi mohlo být nelineární, což zase vyrovná šířku rozsahu třeba šavle.. případně to nastavit fixně?
x3 na x4
x4 na x6
x5 na x7 (kosu bych příliš zvýhodňovat nechtěl, radši bych jí vyřadil..)
to by pouze příklad, jistě znáte z jiných her, že pokud útočíte na nějakého bosse, tak ste daleko radši, že vidíte líta pěkná čísla, než že je boss na kritický zásah immuní ( z důvodu hodu 1 na DC devastu)...
rozhodně bych byl pro devast zvyšující dmg permanentně.. (no hlavně ne počet použití na den, to mě na jedno serveru dostalo do kolen

)