Skočit na obsah

Fotka

Devast po druhé

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

Anketa: chcete devast na démoně ? (60 členů volilo)

chcete devast na démoně ?

1. Ano v nezměněné podobě (15 hlasů [25.00%])

Procento volících: 25.00%

2. Ano ale pouze na velké obouruční zbraně bez kosy (15 hlasů [25.00%])

Procento volících: 25.00%

3. Ano ale pouze na velké obouruční zbraně i s kosou (9 hlasů [15.00%])

Procento volících: 15.00%

4. Ne v žádném případě (17 hlasů [28.33%])

Procento volících: 28.33%

5. Nevím, zržuji se hlasování (4 hlasů [6.67%])

Procento volících: 6.67%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#91 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 07:41

Joo, jak bude devast hned bude na Démoně líp. :shout:

Nikomu nevadí, že nejsou nový lokace, dungeony? Mně potěšila třeba možnost změnit styl štítu, helmy, obarvování. V tomhle směru je třeba Démonu rozvíjet a ne v upravování featů, povolání.

Stejně na Démoně devast nebude, navíc v momentě kdy devast tady furt je. Vem si WM a kosu a máš devast. PvP na Démoně bych taky neřešil. Amulet ochrany tady lidi používaj Chuan.

Pokud devast ano, určitě ne v podobě fortitude savu. Prostě bych dal +100 ke zranění při devastu.

Ale jak sem uvedl výše, pochybuju že má někdo chuť řešit něco, co už je vyřešený. :smile:
  • 0

#92 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 08:03

Stejně na Démoně devast nebude, navíc v momentě kdy devast tady furt je. Vem si WM a kosu a máš devast.

Zobrazit příspěvek

Uplne nahodou mam 20/7/3 na kosu :shout:
A popravde je to slabota, tomu buildu chybi moc. Hlavne tedy AC. Nema to zadnou tresnicku.
S % pohlcenim tak vysoky dmg je taky na prd. (vice se pohlti).
Navic kosa je secna i bodna zbran, takze pohlti vice NPC. Tuhle nevyhodu kosy nikdo nebere v potaz.
  • 0

#93 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 08:11

Nikomu nevadí, že nejsou nový lokace, dungeony? Mně potěšila třeba možnost změnit styl štítu, helmy, obarvování. V tomhle směru je třeba Démonu rozvíjet a ne v upravování featů, povolání.

Zobrazit příspěvek

Ako sef WB sa podpisujem pod tento nazor. Devast (a dalsie upravy povolani, ...) by som otvaral az ked sa tu budu WB nudit...
  • 0

#94 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 08:55

Když si vemeš ,že prstů smrti naspíš tak 6-8 ,možná ještě nějaký posílený ,tak dejme tomu 12 tak s tím si sejmeš v DO2 jednu skupinku waru a musíš jít spát a to eště ne vždycky se povede ,ale když to má třeba ten cler/RDD přes scim ( kosu,atd...) tak při rozsahu 13-20 a to je skoro každou druhou ránu kritik - hod. Pak uprava bossu aby nešly zabít devastem. U NPC devast opět ,aby nebyli tak slabý ( dag ) ,lučistníci v morlagu, atd...

Zobrazit příspěvek

no průser u bossu je právě to, že nemůžeš dát imku na devast, ale musíš dát imku na kritik kompletně...
devast je právě ještě víc proti high dmg zbraním, protože klerik/bard/rdd s šavlí to dává nechutně...
omlouvam se, nechci to celý pročítat :smile:
pokud devast, tak něco jako přepis overwhelmingu s dejme tomu extra dmgem na kritik, třeba odečíst od násobiče 1 a zbytek násobit pěti, tokil by byl extra k6 dmg na kritik, technickou stránku alě těko takhle definovat no :shout:
  • 0

#95 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 08:56

Ako sef WB sa podpisujem pod tento nazor. Devast (a dalsie upravy povolani,  ...) by som otvaral az ked sa tu budu WB nudit...

Zobrazit příspěvek

takže asi nikdy :shout:
  • 0

#96 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 08:57

Uplne nahodou mam 20/7/3 na kosu  :shout:
A popravde je to slabota, tomu buildu chybi moc. Hlavne tedy AC. Nema to zadnou tresnicku.
Navic kosa je secna i bodna zbran, takze pohlti vice NPC. Tuhle nevyhodu kosy nikdo nebere v potaz.

Zobrazit příspěvek

asi tak, ty procenta, tohle je Mytko celkem neodpustitelný a děsí mě, že tě to napadlo (ikdyž mi přijdeš obecně hodně fajn :smile: )
  • 0

#97 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 10:04

Uplne nahodou mam 20/7/3 na kosu  :shout:

Zobrazit příspěvek

Mně to teda nepřijde jako slabota. No, brát nižší AC u buildu kterej je primárně zaměřenej na damage jako nevýhodu mi přijde docela vtipný. AC 61 v IE je navíc dostatečný i pro sólo třebas DZ nebo vlkoušů. Kdybych bral do důsledku tvůj argument tak to je slabota, protože se to neumí ani helovat, neumí to IGMS a hlavně to nehipsuje. :grin:

A to, že by mi nějaký NPC nějak moc pohlcovali damage sem si taky nevšimnul. Všechno to padá jak podťatý.

Podle mě tomu buildu nic nechybí. Má to únik, AC se kterým lze přežít, parádní damage (jestli ti přijde 70 damage a 300+ kritiky jako slabota tak nevím). PvP neřeším, to mě zabila i Pindruše. :smile:
  • 0

#98 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 11:08

Ano, ta postava je hlavne do grupy. DMG dealer. Ale s % pohlcenim se jeho vyhoda snizuje (moda delani NPC).
Asi mas lepsi equip, ja mam AC 49, tedy s IE 59. Ale pak je zas to AB zaloztne.
O nejake vetsi samostatnosti bych moc nemluvil :shout:
  • 0

#99 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 11:21

AB se zapnutou IE není zas tak špatný na Démonský NPC. Já mám imprvére zaplej impr. power attack a trefuju šecky vobyčejnský potvory.
Jo, samostatný to úplně není ale dá se. Já taky chodím radši s tankem, léčitelem a prskoletem v zádech. S hastíkem to je teprve jízda, to si pak nikdo skoro ani nesekne kromě "devastatora", ehm. :shout:

To sme to tady pěkně zaspamovali příspěvkama, netýkajícíma se tématu. Ale stejně to je téma o ničem. I tak sorry za spam. :smile:
  • 0

#100 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 21.05.2008 11:27

PvP neřeším, to mě zabila i Pindruše. :smile:

Zobrazit příspěvek

To mě fakt těší, že Ty i Jetr berete Pinduši jako jednotku nejslabšího buildu na demoně :grin: :shout:
  • 0

#101 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 11:43

Si z toho, Pee, nic nedelej, to jeste nebojovali s Tery totiz :shout:

Jinak AC tech WM plechovek (neRDD, nePM) s obouruckou v nejlepsi vybave je 53, takze Chu ma jeste co dohanet :smile: Ja na kosu sice nejedu, ale jsem stejne naprosto spokojen s obdobnou postavou.
  • 0

#102 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 21.05.2008 11:49

Si z toho, Pee, nic nedelej, to jeste nebojovali s Tery totiz  :smile:

Jinak AC tech WM plechovek (neRDD, nePM) s obouruckou v nejlepsi vybave je 53, takze Chu ma jeste co dohanet  :grin:  Ja na kosu sice nejedu, ale jsem stejne naprosto spokojen s obdobnou postavou.

Zobrazit příspěvek

Ja sem s ni taky spokojen. :shout:

A kdybych se mel rozhodovat jestli je lepsi ten s kosou nebo ta s obouruckou. No bylo by to tezke rozhodovani. :o)
  • 0

#103 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 00:00

Zobrazit příspěvek

No já nevim já pobíhám taky s kosičku i když jinej buildíček a jedinej rozdíl v pohlcení co si pomatuju byl u trpajzliků ve zlaťáku, kdy spoluhráč se sekerou dával žoldákum v druhym menší dmg než normal a já jim dával jak normal kolem 250 :peace:
  • 0

#104 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 19:52

existence i neexistence devastu dost pokřivuje buildy a ničí jejich šířku.. jelikož tu máme WM a devast je v instatní podobě nejpraktičtější při velkém rozsahu (zkusil sem build 26klerik/6mnich/8válečník na dvě šavle, z počátku to je hodně zajímavé, ale zabíjet v závislosti na DC je hodně demoralizující pro ostatní.. umlátíte někoho a spojenec ho dodělá devastem, často mi to jako pro spoluhráče přišlo dost na nic se vlastně snažit..)
tak bych devast bych bral jako výsadu DM, kdy by nahrazoval increased multiplier v silnější podobě
- původně jsem to myslel spíš jako posílený overwhelming, to ale zpřístupňuje devast všem.. bohužel i podmínkou WM se nevyhneme klerikovy, na 40 se to dá se staty stihnout (tudíž na DH, kde sou bonusy subras by to asi nemělo význam, protože by byl klerik stejně preferovaný)
-násobič mi příjde vhodnější, protože zužitkuje *1,5 ze síly.. což bych nejradši zvýšil tak na 2.5, leč to asi možné není :peace:
-nevím, s jakými čisly, matematickýmy operacemi bych mohl počítat, ale zvýšení násobiče by asi mohlo být nelineární, což zase vyrovná šířku rozsahu třeba šavle.. případně to nastavit fixně?
x3 na x4
x4 na x6
x5 na x7 (kosu bych příliš zvýhodňovat nechtěl, radši bych jí vyřadil..)
to by pouze příklad, jistě znáte z jiných her, že pokud útočíte na nějakého bosse, tak ste daleko radši, že vidíte líta pěkná čísla, než že je boss na kritický zásah immuní ( z důvodu hodu 1 na DC devastu)...
rozhodně bych byl pro devast zvyšující dmg permanentně.. (no hlavně ne počet použití na den, to mě na jedno serveru dostalo do kolen :umnik: )
  • 0

#105 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 22:15

Devast rozhodně ne. Důvod? Nemůžou ho mít dex buildiky? :peace:
  • 0

#106 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 22:37

Devast rozhodně ne. Důvod? Nemůžou ho mít dex buildiky?  :peace:

Zobrazit příspěvek

Mno s podobnym oduvodnenim by se krasne rusilo ED :) ale to by tu byla hned revolta
  • 0

#107 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 22:50

Mno s podobnym oduvodnenim by se krasne rusilo ED :) ale to by tu byla hned revolta

Zobrazit příspěvek

Na to ani nemysli :peace:
  • 0

#108 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2008 07:47

ANO, vzhladom na max lvl. potrebne vlastnosti a dovednosti, ho bude mat stejne len zlomok postav na najvyssich lvl.

Ale hlasujem za ano aj preto lebo viem ze sa uz nikdy nevrati, tak ako niektori z nas
  • 0

#109 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2008 07:57

Ale hlasujem za ano aj preto lebo viem ze sa uz nikdy nevrati, tak ako niektori z nas

Zobrazit příspěvek

:happy:
  • 0

#110 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 20.06.2008 17:37

Je fakt ze bych asi byl pro devast ale nejak me nejde na mysl jaka je prednost kosy na devast? nejak to nechapu tu nabidku proc by z toho mela byt treba vyhozena
  • 0

#111 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2008 17:58

Souhlasim no......mě spíš přídou devastem zvýhodněná zbraně co maj zvýšený kritický rozsah (scim, kukra,rapír tušim) ale Kosa je stejná jako každá normální zbraň.
Ba naopak. U devastu co se zbraní týče se dle mého maže duležitost násobitele ale rozhoduje rozsah.
  • 0

#112 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2008 19:20

to že tu není devast je proti ostatnim svetum supr tak proc to kazit aby v pvp nebo pvm slo jen o to kdo ma vetsi rozsah pacv pak už nezalezi na dmg na nicem jen dc devastu a rozsah a pvp konci behem prvniho až druheh kola
  • 0

#113 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2008 19:32

to že tu není devast je proti ostatnim svetum supr tak proc to kazit aby v pvp nebo pvm slo jen o to kdo  ma vetsi rozsah pacv pak už nezalezi na dmg na nicem jen dc devastu a rozsah a pvp konci behem prvniho až druheh kola

Zobrazit příspěvek

A kolika pvp bojů s devastem ses účastnil?
  • 0

#114 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2008 21:06

A kolika pvp bojů s devastem ses účastnil?

Zobrazit příspěvek

moc a este se mi nestalo že by nekdo lehl na dmg a ne devastem:)
  • 0

#115 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2008 12:07

:tongue:

Zobrazit příspěvek

smej sa comu chces. ako si mozes vsimnut, uz to bude 2 tyzdne so som nebol v hre, a to vdaka zbrusu novemu PC ktore mam, mam nainstalovanych 5 hier z ktorych hram len tri. nehovoriac o tom ze Demona(NWN) je uz moc zastarala na tuto masinku. :happy:
  • 0

#116 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2008 14:06

smej sa comu chces. ako si mozes vsimnut, uz to bude 2 tyzdne so som nebol v hre, a to vdaka zbrusu novemu PC ktore mam, mam nainstalovanych 5 hier z ktorych hram len tri. nehovoriac o tom ze Demona(NWN) je uz moc zastarala na tuto masinku. :happy:

Zobrazit příspěvek

:tongue:
No tak teď jsi mě teda vytřel zrak!
  • 0

#117 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2008 14:31

:happy:

Zobrazit příspěvek

kdyby jen tobě, mě to málem poslalo do kolen, takovej stěr, na tvém místě zaelzu do nory a tři týdny klečím na hrachu, odříkám si a bičuji si u toho záda, za to jak jsi byl hrozně setřenej
  • 0

#118 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2008 22:51

Souhlasim no......mě spíš přídou devastem zvýhodněná zbraně co maj zvýšený kritický rozsah (scim, kukra,rapír tušim) ale Kosa je stejná jako každá normální zbraň.
Ba naopak. U devastu co se zbraní týče se dle mého maže duležitost násobitele ale rozhoduje rozsah.

Zobrazit příspěvek

Já teda nevim, ale moc silovejch buildů na kukru sem nepotkal... upřímně, ani jednoho sem nepotkal :happy:
  • 0

#119 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2008 22:54

:sad:

Zobrazit příspěvek

kdyby jen tobě, mě to málem poslalo do kolen, takovej stěr, na tvém místě zaelzu do nory a tři týdny klečím na hrachu, odříkám si a bičuji si u toho záda, za to jak jsi byl hrozně setřenej

Zobrazit příspěvek

Byl mi poslán obrázek jeho ZBRUSU nového počítače...:tongue: :happy: :tongue:

Odeslaný obrázek

PS: Za ty prachy co stál bude určitě takovou dobrou půlhodinku o hladu. :tongue:
  • 0

#120 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2008 11:07

vy taky musíte hned všechno zaplavit spamem objevema typu "u devasu nezávisí nanásobiči" :happy:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních