Skočit na obsah

Fotka

Bezdůvodné zabití ! - ?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
134 odpovědí na toto téma

#91 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 10:44

...Zla a drsna postava co na trhu supluje strazce klidu a poradku...

Zobrazit příspěvek

A co takový Hiosu drbající Arséna(nebo kohokoli dalšího) za nošení hole na trhu? To je to samé akorátže to není "zlá a drsná postava", ale von je ten hodnej.
Tyto situace (ohně ve městě, nošení zbraní na veřejnosti, jízda na koni až do banky, atd...) by šly krásně řešit herně, aniž by se drsňáci dotoho museli montovat. Stačilo by zavolat strážníka, ať v tom udělá pořádek. Ale to by chtělo nějaké DM přítomné ve hře a u takovéto situace.
  • 0

#92 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:21

A co takový Hiosu drbající Arséna(nebo kohokoli dalšího) za nošení hole na trhu? To je to samé akorátže to není "zlá a drsná postava", ale von je ten hodnej.
Tyto situace (ohně ve městě, nošení zbraní na veřejnosti, jízda na koni až do banky, atd...) by šly krásně řešit herně, aniž by se drsňáci dotoho museli montovat.  Stačilo by zavolat strážníka, ať v tom udělá pořádek. Ale to by chtělo nějaké DM přítomné ve hře a u takovéto situace.

Zobrazit příspěvek

Má to malý háček ... všiml jsi si někdy toho bílého světla co je kolem Hia? Ono to totiž něco znamená a to něco ho opravňuje k tomu aby na tržišti, ve městě a jeho okolí hleděl na pořádek ... svým způsobem je za to placený.
  • 0

#93 Roma

Roma

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 39 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:31

No ale postavička neřeší jaký je kdo lvl, neboť to je ooc informace kterou neví. Pokud ji někdo nasere, a je to holt rváč, tak ten dotyčný má smůlu.
To se ho máš ptat? "Hele nejsi náhodou slabší?" Jo sem. Nó tak běž trénovat, až budeš tak silnej jako já tak ti dám přez hubu"
Že by Sally hrál jak se mu to hodí sem si nevšim. Odjakživa hrál tohohle "záporňáka". A byl sem u toho když sme provokovali  30lvl který komusi pomáhal expit u krys, to že to stálo Sallyho krk tak s tím sme počítali :)
To jou tu jiná výtečníci co naexpí 30lvl, nechaj se přejmenovat, po logu všem odpor a "tak...teď du hrát erpé."

Zobrazit příspěvek

No nevim, ale ja vetsinou na prvni pohled poznam, kdo ma postavicku na nizkem lvl a kdo na vysokem.
Ono totis na vymakana postavicka, ma na sobe super vybavu. A pak kdyz do hry chodis, tak vis zenekoho potkavas ikdyz s nim treba primo nehrajes, je to dobrej pokus ale urcite vedel , vsichni to vi, ze to nejsou mega postavicky.

Ono prevlikani se na trzisti a sundavani brneni, plastu, prileb... se tady moc nenosi, ikdyz to par lidi dela.

Snad taky proto zebyly v DO a ze se podival, kdo je ve hre, ono tam totis jsou videt i lvl (tedy pokud se nepodival prive po loadnuti lokace, ael ze sou low, vi kazdej).

EDIT, na to co Sin napsal podemnou nemam nic, co by stalo za to rict... *hodi hrášek o zeď*

Příspěvek upravil Roma: 22.05.2008 11:54

• 0

#94 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:51

Ježiš ale já kašlu na to jakej je kdo lvl , jak řikali , prudil sem na 5 lvl někoho o 17 vejš a veděl sem že dostanu . Tak oco sakra de ? Dejte v tom případě všem mega vybavení , max lvl , at se tu může teda jet to "hrozivé a podlé PK" . Asi si dobře neuvědomujete spojitost Sally Hrdlořeza a Sallyho Hrdlořeza mladšího ,sou to rozdílny postavy . To že mladej sally se paktuje se strážnejma Hio , má dost jasný odpodstatnění . Mam chut si založit novou postavu , buzerovat na potkání a pak se tu ohánět že mě zabil hilvl . Rada na závěr podle toho co tu čtu , hrajte jak blbové , neexpěte , prudte a nic se vám nestane a když náááhodou jo , tak ho zpražte na foru ;)
  • 0

#95 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:56

Zobrazit příspěvek

Jasně že všiml. Taky neříkám že je něco na tom špatného. Holt na trhu platí zákazy jak ve městě, tak by je občani měli dodržovat i když se jim to nelíbí. Proto se mi taky nelíbí že když někdo rozdělává oheň hned u krávy, div že jí tam nechytne přístřešek a z krávy není kus grilovaného hovězího, někdo jej napomene a ten dotyčný se mu vysměje a pošle ho někam. Protože mu nic nemůže.

No nevim, ale ja vetsinou na prvni pohled poznam, kdo ma postavicku na nizkem lvl a kdo na vysokem.
Ono totis na vymakana postavicka, ma na sobe super vybavu. A pak kdyz do hry chodis, tak vis zenekoho potkavas ikdyz s nim treba primo nehrajes, je to dobrej pokus ale urcite vedel , vsichni to vi, ze to nejsou mega postavicky.

Ono prevlikani se na trzisti a sundavani brneni, plastu, prileb... se tady moc nenosi, ikdyz to par lidi dela.

Snad taky proto zebyly v DO a ze se podival, kdo je ve hre, ono tam totis jsou videt i lvl (tedy pokud se nepodival prive po loadnuti lokace, ael ze sou low, vi kazdej).

Zobrazit příspěvek

1.)Jo to poznáš ty...né tvoje postavička. Takže pokud chceš hrát erpé, tak dotoho netahej ooc informaci ;)
2.)I lowlvly maj na cestu do ST a spoustu jich vidívám s upravenýma hadrama a naopak můžeš vidět i max lvly v hadrech od Tondy, takže nepoznáš to už ani jako hráč.

Prostě neříkej mi že někdo může nadávat jiným a říkat si..nic na mě nemůže, sem lowlvl. Taky by mě zajímalo jak velký by podle tebe měl být rozdíl levelů, abych dotyčného pak za urážky moh napadnout? Taky sem si dovolil "konfliktovat" s vysokým lvl a že sem dostal na držku? No a , tak to chodí prostě.
  • 0

#96 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:58

Musím se zastat Sallyho, odehral jsem snim už mnoho hodin a mohu říct, že je to velmi dobrý RP hráč. Rozhodně to není něco jako "hele newbici, jdem je sejmout"! Pokud vím tak hraje od prvního lvl zaporňáka a rval se i se silnějšíma postavama. Mě připadá, že lowlvl tu spolehaj na jakousi imunitu před utokem od silnějšího, tak ho tím pádem ignorujou a pak na to doplácejí...

Zobrazit příspěvek

Abys to nemusel hledat, danou pasaz ti postnu:

Lognul se další den a řikal si "co já neska budu asi tak dělat" , podíval sem se kdo je ve hře a hele ,sou tam moji kamarádi z trhu , tak kde asi budou , HNED sem si zapnul odpor a šel je hledat, napadlo mě rovnou DO (kam jinam taky... )

Zobrazit příspěvek

No za mejch casu se hraci, kterej se cumi do vypisu postav, jestli tam neni nekdo koho by mohl sejmout a kdyz jo tak ho jde cilene hledat do expici lokace ktera mu podle levelu prislusi, velmi dobrej RP hrac nerikalo.
Ale zrejme se rozchazime ve vice nazorech, tobe pripada ze se tu lowlevelove na neco spolehaj, me zas, kdyz uz jsi u tech obecnych soudu, ze se tu mnozi dementi. Roleplay na Demone nikdy nebyla modla aby se jim dala omlouvat intolerance. Ale pokud ti pripada bezne a normalni, ze si vyberes postavu a kdyz jeji reakce nebude odpovidat tomu co ausgerechnet zrovna ty povazujes za spravny, pravy a orechovy RP tak ji sejmes, v tom pripade jsem rad ze tu s tebou nehraju.
  • 0

#97 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:03

Abys to nemusel hledat, danou pasaz ti postnu:

No za mejch casu se hraci, kterej se cumi do vypisu postav, jestli tam neni nekdo koho by mohl sejmout a kdyz jo tak ho jde jde ho cilene hledat do expici lokace ktera mu podle levelu prislusi, velmi dobrej RP hrac nerikalo.
Ale zrejme se rozchazime ve vice nazorech, tobe pripada ze se tu lowlevelove na neco spolehaj, me zas, kdyz uz jsi u tech obecnych soudu, ze se tu mnozi dementi. Roleplay na Demone nikdy nebyla modla aby se jim dala omlouvat intolerance. Ale pokud ti pripada bezne a normalni, ze si vyberes postavu a kdyz jeji reakce nebude odpovidat tomu co ausgerechnet zrovna ty povazujes za spravny, pravy a orechovy RP tak ji sejmes, v tom pripade jsem rad ze tu s tebou nehraju.

Zobrazit příspěvek

A když ty lidi vidim max tak na trhu a pak šlus ? Tu větu ber lehce s nadsázkou , mohl bys to poznat podle stylu psaní.
A když máš tak utříbený názory , jak co má a nemá bejt . Co se v tom případě o tohle postarat ? Myslim že je tu dost DM na to aby tohle uhlídali ( když už chceš prudit do stylu mýho hraní ) , když to řeknu na plnou hubu , tři prdele DM v klientu ,ve hře se nic neděje , tak paráda , at to tu lehne popelem , vid . Myslim že by se měl každej starat o to svoje . Nebo mam bejt rád že nemame nad sebou DM jako seš ty ?
  • 0

#98 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:04

Má to malý háček ... všiml jsi si někdy toho bílého světla co je kolem Hia? Ono to totiž něco znamená a to něco ho opravňuje k tomu aby na tržišti, ve městě a jeho okolí hleděl na pořádek ... svým způsobem je za to placený.

Zobrazit příspěvek

šmarja, von za to válení šunek na gauči u bordelmamá dostává ještě zaplacýno?!
  • 0

#99 Roma

Roma

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 39 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:14

Puvodni myslenka byla takova, ze se to s nema dalo vyresit v klidu domluvou.
Ze byli novacci a ze zabijeni na potkani, kdyz ani nevedli za co, kdyby nenapsaly sem, je podle me RP hranim neomluvitelne.
Proc musi byt hrani za zlou postavu zakonceno zabitim druhej den? - z nudy!

Pak se to zvrtlo na to, ze saly hraje jak hraje a ze se mi to nelibi.

A kdyz uz to takhle Rp okecavate, tak co je zle postavicce do toho, ze nekdo zapaluje slepice? Ja bejt zlej, tak jim jeste pujcim sirky a pockam si az je zabasnou straze a budu se jim smat a mit radost, ze sem prispel k necimu nestesti. A nebo je budu branit, protoze se na ne pustili i dalsi hraci, ale nadavky kurva a do hajzlu je od dalsiho hrani odradily.

A to je to proc pisu ze saly hraje Rp kdyz se mu to hodi, jeste jsem nezaenamel odpoved na otazku z druhe strany, jestli jim dal odpor?

EDIT:
NO a je to tady, krásnej zvrat v argumentech:

Nejdrív, Haha to sem byl ja, prohnal jsem ze ze delali bordel, jsem hrdina
Pak, No jo, sice to nebylo koser RP ale ja uz sem takovej
Potom, Vlezte mi na hrb noumove, ja jsem zlej a zlej taky budu
Nakonec, Je to vina DM, kdyz mi to tolerujou, tak se jim to asi libi

//ja tady jeste hrat a bejt Dm, tak se ti vypravy uz tak darit nebudou.

A znevazivani smrti jenom proto, ze kazdej druhej je klerik a zveda se o sto sest (jak kdo...) tak to beru jako obrovskou chybu.

Příspěvek upravil Roma: 22.05.2008 12:25

• 0

#100 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:15

A když ty lidi vidim max tak na trhu a pak šlus ? Tu větu ber lehce s nadsázkou , mohl bys to poznat podle stylu psaní.

Zobrazit příspěvek

Tu otazku jsem nepochopil.

A když máš tak utříbený názory , jak co má a nemá bejt . Co se v tom případě  o tohle postarat ? Myslim že je tu dost DM na to aby tohle uhlídali ( když už chceš prudit do stylu mýho hraní ) , když to řeknu na plnou hubu , tři prdele DM  v klientu ,ve hře se nic neděje , tak paráda , at to tu lehne popelem , vid . Myslim že by se měl každej starat o to svoje . Nebo mam bejt rád že nemame nad sebou DM jako seš ty ?

Zobrazit příspěvek

Aha chapu, takze za to nakonec muzou DMka ne? Zvlastni, mas typicky Tahovity styl argumentace typu "ty mi vycitas tohle, ale podivej se na Pepu, to je daleko vetsi blbec". Nikdy jsem to nezral, promin, nezacnu ani u tebe. Mluvi se o tobe, konkretne ja kritizoval to jak jsi popsal svoje jednani a motivaci k vyhledani a naslednymu killu, ne o tom kolik je ve hre DMs a co zrovna delaji. To je uplne jina vec.
Jestli mas nebo nemas byt rad si porad sam, me je to vcelku fuk.
  • 0

#101 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:29

Koukam že máte jen dva směry hraní ... Hodnej a zlej ... a ty máte přesně nalajnovaný ,docela zábavný.

Připadá mi zbytečný už něco řešit, já se měnit nebudu , vy se klidně postavte na hlavu , ten komu se moje hraní líbí ,sem rád, tomu komu ne, tak je mi docela ukradenej . Sem se sebou spokojen.

A Deekine, když mně má bejt jedno co si kde DMs dělaj a jak , tak vám může bejt jedno co já dělam tady :peace: ,takže podle toho cos napsal , už nemusíš sem házet žádný "nadhledový" příspěvky , hm ?
  • 0

#102 Roma

Roma

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 39 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:38

Ne, nemam to nalajnovany, ale dobry NEZSISTNY skutky pro bezpeci a blaho mesta Alicia bych od nekoho kdo říka kurva a killuje hrače, aniž by z toho měl, třeba jen uspokojeni z pomsty... Od nekho kdo se veřejně hlási ke zlu...

A to myslim, když říkam, že hraješ jak se ti to hodí
:
EDIT:

Jestli narážíš na moje "kurva" tak v rámci mojí postavy to občas použiju , nebo řikat "jejdamane" když je to ostřílenej Sally Hrdlořez :)

Zobrazit příspěvek

Já se hlásim ke zlu :) ? řek bych spíš že k vlastním zájmům :)

Zobrazit příspěvek

No jo, dobrák saly hrdlořez, ochrance Alicie a temny mstitel ubohých upálených slepic

Ubožák jeden *jen to vysloví kousne se do jazyka, mela bych si dávt pozor na to co říkám zamumla*

Příspěvek upravil Roma: 22.05.2008 12:49

• 0

#103 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:41

Já se hlásim ke zlu :) ? řek bych spíš že k vlastním zájmům :)
  • 0

#104 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:55

Koukam že máte jen dva směry hraní ... Hodnej a zlej ... a ty máte přesně nalajnovaný ,docela zábavný.

Připadá mi zbytečný už něco řešit, já se měnit nebudu , vy se klidně postavte na hlavu , ten komu se moje hraní líbí ,sem rád, tomu komu ne, tak je mi docela ukradenej . Sem se sebou spokojen.

A Deekine, když mně má bejt jedno co si kde DMs dělaj a jak , tak vám může bejt jedno co já dělam tady  :peace: ,takže podle toho cos napsal , už nemusíš sem házet žádný "nadhledový" příspěvky , hm ?

Zobrazit příspěvek

Koukas na to spatne, tak to nikdy nebylo. Ani jsem to nikdy nijak zvlast nerozlisoval, ono absolutni zlo i absolutni dobro i to mezi tim se da hrat mnoha zpusoby, nicmene je tu jeste jedno rozdeleni a to hrajes-li jako prase vuci ostatnim ci nikoliv. A to je vec tolerance a urcite ucty ke hre druheho, kterou v modulu prosazoval uz Jindra coby tvurce modulu. Hrani dobra nebo zla s tim nema nic spolecneho, to az "pod" timhle rozlisenim.

Mimochodem, ten vztah je jiny nez tu definujes, kdyz uz tedy porad zavadis rec na cinnost DMs, ktera s tematem nema nic spolecnyho. DM jsou v modulu neco jako dozor nad hrou, coz znamena ze jim jedno jak hrajes byt nemuze a tipuju ze pravdepodobne take nebude, aspon pokud budes pokracovat ve hre stylem jaky predvadis ve svych postech k tematu zde na foru.
  • 0

#105 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 13:08

Jeste jedna vec ohledne tech nadavek, opet bych rek ze se Vlk trefil. Kdyz ve hre jeden avatar nadava druhemu, lze to pojmout vice zpusoby.

Asi nejhorsi je, pokud avatar pouziva bezna, hovorova sprosta slova bez patiny. Onen cil nadavky pak totiz vubec nemusi tusit, jestli si na nem pojima sneka hrac co sedi za monitorem, nebo skutecne jen ten avatar ve hre. A to je spatne, nebot vzhledem ke skutecnosti jak nizkou miru nadhledu dokazou hraci projevit, je velka pravdepodobnost ze si to dotycny cil ve trech a ctyrech pripadech z peti vztahne na sebe a nikoliv na sveho avatara, nebo ze nabyde tohoto dojmu.

Oproti tomu ovsem, takova divadelni / knizni patina na nadavce nejenze hrace neurazi, ale naopak muze vyrazne podporit atmosferu celyho konfliktu. Tudiz, pokud herne nekomu nadavat, neni od veci volit urazky knizni az archaicke, jedna nikoho neurazi osobne a druhak, v drtive vetsine proste do situace sedi.
Napriklad Orfuv Zlatovous, ve hre muze byt sprostej jakkoliv a nikdy nebude to na skodu. Velka cast toho "umet" hrat zlou postavu spociva v tom, nejakym zpusobem hraci za monitorem rict ze to neni mirene na nej ale na avatara.
  • 0

#106 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 13:38

Budu mít kontrolu DMs? Paráda ,aspon něco konečně bude dít. Jinak si řikal... že Demona nikdy nebyla nějak extra RP , tak co najednou ta mluva ? Myslíš že v tý době se nikdy "kurva" neřeklo ...?
  • 0

#107 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 13:48

Budu mít kontrolu DMs? Paráda ,aspon něco konečně bude dít.  Jinak si řikal... že Demona nikdy nebyla nějak extra RP , tak co najednou ta mluva ? Myslíš že v tý době se nikdy "kurva" neřeklo ...?

Zobrazit příspěvek

Jestli budes mit kontrolu DMs je na DMs, me je to stejne jedno jako to jestli mas byt rad nebo ne.
Demona nikdy nebyla extra RP, ale sprosta mluva je zakazana od pocatku a mimo roleplay rovinu tu tolerovana nebyla. Ani najednou ani postupne.
  • 0

#108 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 15:00

No, já už jsem to uzavřel, jen chci poděkovat Rome a spol. za zastaní :umnik: :peace:
  • 0

#109 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 15:19

Podle mě je to s tím hraním zlýho celkem složitý ,protože člověk ,aby hrál mimo Alicii a mimo rebelskou pevnost tak má hrozný problémy typu - banka ,craft ,bazar,výbavu sehnat atp... Pak se prostě stane ,že támhle v DO jim nadává a pak si v Alicii potkaj na trhu.Mu dejte přístup do rebelský pevnosti at může hrát toho zlýho pořádně ,nadávky jsou taky podle mě dost o tom s kým hrajete.
  • 0

#110 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 16:10

Mezi námi žampióny... kdyby mi někdo napsal - Máte vylízaný hlavy - a za to tři otazníky... tak to jako RP neberu :)
  • 0

#111 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 16:23

Mezi námi žampióny... kdyby mi někdo napsal - Máte vylízaný hlavy - a za to tři otazníky... tak to jako RP neberu :)

Zobrazit příspěvek

Mezi vámi žampion , kdyby vám někdo zapálil slepice ,tak ty lidi pochválíte a divíte se co to je za genie :) ?
  • 0

#112 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 16:59

Nejsem chovatelem slepic :) Jen si myslim, ze v tom co psal Deekin je kus pravdy, ktera by ti mohla byt jako zlounovi uzitecna. Tedy ze kdyz uz hrajes zlou postavu a nekomu nadavas, hrac musi jednoznacne pochopit, ze nenadavas jemu, ale te postave... vicenasobnymi otazniky/vykricniky te jednoznacnosti moc nepomahas.

Ber to jen jako doporuceni jak predejit pripadnym neprijemnostem.

P.S.: Shrnul bych to tak, ze cim vetsi svini hrajes jako postavu, tim korektnejsi musis byt jako hrac.
  • 0

#113 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 17:35

puberty ... to se časem zlepší (myslím ty úlety, puberta u chlapů těžko)  :peace:

Zobrazit příspěvek

Ale u mě by to pořád měl bejt platnej argument :umnik: (sry za OT :) )
  • 0

#114 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 22:58

Nejsem chovatelem slepic :) Jen si myslim, ze v tom co psal Deekin je kus pravdy, ktera by ti mohla byt jako zlounovi uzitecna. Tedy ze kdyz uz hrajes zlou postavu a nekomu nadavas, hrac musi jednoznacne pochopit, ze nenadavas jemu, ale te postave... vicenasobnymi otazniky/vykricniky te jednoznacnosti moc nepomahas.

Ber to jen jako doporuceni jak predejit pripadnym neprijemnostem.

P.S.: Shrnul bych to tak, ze cim vetsi svini hrajes jako postavu, tim korektnejsi musis byt jako hrac.

Zobrazit příspěvek

Dík za objektivní kritiku , budu to brát jako náboj k novýmu chování (mluvě)
  • 0

#115 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 23:02

Musím se zastat Sallyho, odehral jsem snim už mnoho hodin a mohu říct, že je to velmi dobrý RP hráč.

Zobrazit příspěvek

ja jenom... můžeš mi definovat co to je dobrý RP hráč a co je špatný RP hráč?

já jen že vždycky když někde slyším tahle dvě slovní spojením, propadám záchvatům smíchu :D
  • 0

#116 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 23:37

No tak co kdyby jsme v sekci Role-playing založili téma: Abecední slovník erpé nadávek, a byly by tam takové nadávky jako "Prašivý trole" atd... ? By se tam mohli lidé inspirovat a přestali by používat běžnou sprostou mluvu :peace:
  • 0

#117 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 06:06

ja jenom... můžeš mi definovat co to je dobrý RP hráč a co je špatný RP hráč?

já jen že vždycky když někde slyším tahle dvě slovní spojením, propadám záchvatům smíchu :D

Zobrazit příspěvek

dobrá ty slizký hňupe

rozdíl mezi něčím dobrým a špatným:
např.: když dostaneš ve škole známku "1", tak to znamená že jsi dobrej školák. Když ale dostaneš "5", tak seš kámo hodně špatnej.

zbejvá vysvětlit zkratku RP, nevím jak moc to znáš. Bába naproti povídala, že to je zkratka: "Rupla prdel", ale já se víc přikláním k Role play, neboli hraní role,charakteru,zvyklostí dané postavy. A jelikož ty můžeš ve hře hrát cokoliv a pořád to je RP, tak se tahle zkratka převážně používá k zaplácnutí nějakého problému ve hře. Prostě taková univerzální zkratka.
  • 0

#118 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 08:28

No tak co kdyby jsme v sekci Role-playing založili téma: Abecední slovník erpé nadávek, a byly by tam takové nadávky jako "Prašivý trole" atd... ? By se tam mohli lidé inspirovat a přestali by používat běžnou sprostou mluvu  :peace:

Zobrazit příspěvek

Tipuju ze v takovem pripade bude do tri dnu v Prohrescich topic, kde si nekdo stezuje ze ho jinej hrac oslovil "neschvalenou" nadavkou. I s prilozenym screenem :)

Pro inspiraci si staci precist par povidek od Sapkowskiho treba, tam odved prekladatel perfektni praci.
  • 0

#119 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 08:38

Hrani zleho na Demone je opravdu tezke, protoze neni zazemi a chce to mit trosku zkusenosti.
Tedkom se obcas obevim ve hre a hraju zlouna.
Potkal jsem na hrbitove nejakou slecnu, podle nasi konverzace asi paladin (proste ten fanatismus tam byl videt) - trosku me urazila a dostala facku (beze zbrane, i tak to bylo vice jak 25% zivota), pak jsme se rozesli a za chvili nahodou potkali u chramu - opet vymena nazoru a nejake vyhrozovani z me strany za urazky atd, vyhruzky smrti - Dana osoba na me zautocila, prestoz vedela ze umre, to jsem jako hrac nechtel dopustit, tak sem rychle zbran schoval a nechal do sebe mlatit a rekl, ze ted jeste nenastal cas na smrt, pro takoveho usmrkance a proste odesel - jako hrac jsem nevidel jediny duvod, proc druheho hrace zabit, i kdyz se nezachoval uplne idealne a trosku pokory tam mohlo byt, jenze co bych z toho mel ja, ze bych ho zabil? Nic a dotycny by musel cekat na klerika, coz by mu na zabave take asi nepridalo. A o tom to je. Snazit se hrat zlouna tak, aby jsi druhe pobavil, ne jen ukazoval svou silu.
  • 0

#120 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2008 09:15

Nebo se může změnit rebelská pevnost na "město zlých" prostě město kde by se scházely všichni kdo by si třeba chtěly zkusit hrát za zlýho ,ale ne bejt automaticky rebel ,takže by třeba hráč měl přístup do obou měst ,nebo by ho třeba stráže vyhazovaly ven z toho danýho města ( do vězení mi to přijde vcelku nudný bez DM ,to je jen na relog za jinou postavu a čekat na CS/DM )
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních