Skočit na obsah

Fotka

prohresek proti hracom

• Please log in to reply
372 odpovědí na toto téma

#91 Melisa

Melisa

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 13:44

no jo najít obětního beránka jde vždy rychle a nejrychleji od těch co nic neudělali....

Já jsem dělal npc do boss dungeonu, takže najít obětního beránka mi chvíli trvalo...Odeslaný obrázek

a proč byl smazán - to netuším, ale taky netuším jakou to má souvislost zde, potažmo s celkovým smýšlením a v jakém významu?

Zobrazit příspěvek

Souvislost: bavíme se o pravidlech, můj přispěvek nebyl v rozporu s pravidly, přesto byl smazán....
Ale možná se přihlásí poskok cvičený v mazání příspěvků a svůj důvod napíše.Odeslaný obrázek
  • 0

#92 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 14:01

Myslím, že není třeba se tady vzájemně osočovat ale věcnýma návrhama se dobrat lepšímu řešení než bylo zvoleno.

Takže alternativy, který tu zazněli:

Stahovat by mohli všichni, ale s rozdílnou úspěšností.

- nekoželuh neranger stáhne 0-1 kůží (50%)
- nekoželuh ranger stáhne 0-1 kůží (85% na úspěch)
- koželuh neranger stáhne 1-2 kůží
- koželuh ranger stáhne 2-3 kůží

- úspěšnost stažení většího počtu kůží u koželuha by mohla záviset třeba na skillu....
- nekoželuh by měl šanci, že při stahování kůže se zraní (řízne se do ruky-> wounding na 5 minut třeba)

Více spawnů zvířat pro hraničáře/koželuhy v určitejch lokacích nebo všeobecně v každý lokaci. Využití stopovacího nástroje jako itemu, kterej by aktivoval "spící spawn". :biggrin: To je asi blbost, možnostem skriptů nerozumím.

Zobrazit příspěvek

Nebranim sa rieseniu na sposob, ako ho tu popisujes a ani inym alternativam. Bohuzial momentalne som musel z casovych dovodov zvolit rychlejsiu a jednoduchsiu cestu. Volil som z mojho pohladu mensie "zlo". (o zmene kozeluha uvazujem uz dlhsie, Tery moze dosvedcit, ale pokial ma plati moj zamestnavatel, tak musim pracovat predovsetkym pre neho a az potom pre demonu).

PS: Pokial ide o prebudzanie zo zimneho spanku, tak to je s odpustenim do neba volajuca kravina. Na module pomerne aktivne pracujem zhruba od jesene. Upravil som nejeden system a lokaciu. Takze si o sebe dovolim povedat, ze zimny spanok sa u mna v ziadnom pripade nekonal. Aj ostatne WB-cka aktivne pracuju (a aj niektori dalsi hraci) a snazia sa modul zlepsit/zmenit.

PPS: Keby sme chcel Demone skodit, tak by to vyzeralo inak... Stacilo by na to dat kazdej postave 1M expov a 100M zlata...
  • 0

#93 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 14:29

Me se libi ten tvuj styl uvazovani. Nekde je bug, chyba. Misto toho aby se napravila, tak se ji prizpusobime, ba co vic, zacneme na ni stavet a pro ni upravovat modul. Uzasny.

Zobrazit příspěvek

To není o stylu uvažování. Ta poslední věta nebylo nic jiného než rýpnutí a jako rýpnutí jsem to napsal.

A co se té featury týká, tak jsem o tom věděl snad jenom já ... poté sem to sdělil Dalamarovi, který to zřejmě začal rozšiřovat na klientu, protože tam se to Mytko dozvěděl.
  • 0

#94 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 14:29

Myslím, že není třeba se tady vzájemně osočovat ale věcnýma návrhama se dobrat lepšímu řešení než bylo zvoleno.

Takže alternativy, který tu zazněli:

Stahovat by mohli všichni, ale s rozdílnou úspěšností.

- nekoželuh neranger stáhne 0-1 kůží (50%)
- nekoželuh ranger stáhne 0-1 kůží (85% na úspěch)
- koželuh neranger stáhne 1-2 kůží
- koželuh ranger stáhne 2-3 kůží

- úspěšnost stažení většího počtu kůží u koželuha by mohla záviset třeba na skillu....
- nekoželuh by měl šanci, že při stahování kůže se zraní (řízne se do ruky-> wounding na 5 minut třeba)

Více spawnů zvířat pro hraničáře/koželuhy v určitejch lokacích nebo všeobecně v každý lokaci. Využití stopovacího nástroje jako itemu, kterej by aktivoval "spící spawn". :biggrin: To je asi blbost, možnostem skriptů nerozumím.

Zobrazit příspěvek

tak tohle by znamenalo jen jedno - stahnu min takze musim sejmout vic zvirat nato abych sehnal 100kuzi tzn pro normalne hrajiciho a vydelavajichi kozeluha jeste horsi nez stavajici, protoze by ty dva medvedi byli podstatne "vytizenejsi"
  • 0

#95 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:10

To není o stylu uvažování. Ta poslední věta nebylo nic jiného než rýpnutí a jako rýpnutí jsem to napsal.

A co se té featury týká, tak jsem o tom věděl snad jenom já ... poté sem to sdělil Dalamarovi, který to zřejmě začal rozšiřovat na klientu, protože tam se to Mytko dozvěděl.

Zobrazit příspěvek

Takze rypes bez uvazovani, fajn to je dobre vedet. Jakoupak featuru konkretne myslis?
  • 0

#96 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:14

Takze rypes bez uvazovani, fajn to je dobre vedet. Jakoupak featuru konkretne myslis?

Zobrazit příspěvek

Tu, ktoru zodpovedne nahlasil osobne, ktora ma na starosti registraciu bugov. Takze nehrozilo ziadne zneuzivanie bugov, nebodaj dokonca nahovaranie a doporucovanie k ich zneuzivaniu.
  • 0

#97 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:15

Zobrazit příspěvek

zdvojnasobonavi kuzi.

Proc mam takovej pocit ze to sel hlasit a popisovat az kdyz sem to rekl mytkovi
  • 0

#98 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:16

zdvojnasobonavi kuzi.

Zobrazit příspěvek

Protože se mně na to Mytko ptal.
  • 0

#99 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:18

Zobrazit příspěvek

toliko k hlašeni bugu :biggrin:
  • 0

#100 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:18

Zobrazit příspěvek

Vidis, predsa ten mnich nie je az tak rychly. :biggrin:

Ale k teme. Co by ste povedali na navrh oficialne umoznit craft kozeluha aj postavam bez levelu rangera? Mohol by sa obmedzit na nejaku vlastnost ako u inych craftov.
  • 0

#101 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:19

toliko k hlašeni bugu  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Taky sem mu mohl místo podrobného návodu napsat "nevím nic" a Mytko by to možná ještě teďka hledal.
  • 0

#102 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:19

Vidis, predsa ten mnich nie je az tak rychly.  :biggrin:

Ale k teme. Co by ste povedali na navrh oficialne umoznit craft kozeluha aj postavam bez levelu rangera? Mohol by sa obmedzit na nejaku vlastnost ako u inych craftov.

Zobrazit příspěvek

rozhodne pro, navrhuju con
  • 0

#103 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:20

Zobrazit příspěvek

Chces tim rict ze jsi vedel o bugu a nenahlasil ho nikomu z DM ci WB dokud se te na to jeden z nich nezeptal?

rozšířím otázku - aktivně jej využíval?????

Příspěvek upravil Geralt: 15.01.2008 15:21

• 0

#104 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:21

Chces tim rict ze jsi vedel o bugu a nenahlasil ho nikomu z DM ci WB dokud se te na to jeden z nich nezeptal?

Zobrazit příspěvek

O bugu sem nevěděl, věděl jsem o výše zmiňované feature.
  • 0

#105 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:21

Taky sem mu mohl místo podrobného návodu napsat "nevím nic" a Mytko by to možná ještě teďka hledal.

Zobrazit příspěvek

tyjo ty ses poctivec. Zajimalo by me jake featury jeste znas.

jinak - no to dost dobre nemohl myslim ze mam nekde screen jak mi kromi píše ze mi pomuze s zdvojnasobovanim kuzi
  • 0

#106 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:22

Zobrazit příspěvek

• 0

#107 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:25

tyjo ty ses poctivec. Zajimalo by me jake featury jeste znas.

jinak - no to dost dobre nemohl myslim ze mam nekde screen jak mi kromi píše ze mi pomuze s zdvojnasobovanim kuzi

Zobrazit příspěvek

No, tobě už své znalosti o demona-featurach sdelovat nebudu. A screen si klidně měj, jsem si jist, že jsem tam nepsal nic o využívání bugu.
  • 0

#108 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:27

No, tobě už své znalosti o demona-featurach sdelovat nebudu. A screen si klidně měj, jsem si jist, že jsem tam nepsal nic o využívání bugu.

Zobrazit příspěvek

nabizels ze mi pomuzes se zdvojnasobovanim kuzi
  • 0

#109 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:27

Zobrazit příspěvek

Bohužel pro tebe, žádného bugu jsem nevyužíval. A ona zmiňovaná featura šla použít jen ve více lidech.
  • 0

#110 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:28

Zobrazit příspěvek

A od kdy platí rovnice: pomoc při stahování kůží==zneužívání bugu?
  • 0

#111 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:29

Zobrazit příspěvek

ja bych to nazval duplikace kuži z medveda a to uz moc jako feature nezni
  • 0

#112 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:31

O bugu sem nevěděl, věděl jsem o výše zmiňované feature.

Zobrazit příspěvek

Bug x Feature

to je jak

Terorista x Bojovnik za svobodu?
  • 0

#113 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Bohužel pro tebe, žádného bugu jsem nevyužíval. A ona zmiňovaná featura šla použít jen ve více lidech.

Zobrazit příspěvek

aha, takže ti přijde normální, že daný čin šel udělat a stačí ti prosté nahrazení slov FEATURA namísto BUG a nepřijde ti divný ani postup jak toho šlo dosáhnout?
  • 0

#114 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Dalamare, nemáš koželuha?
Já už vidím ten scénář. Altharian alias Krom potřeboval kůže, velké množství kůží... řekl Dalamarovi alias koželuhovi, že potřebuje kůže a on na to že 400 kůží nenaloví během dne. A tak Altharian Dalamarovi sdělil svou "feature" aby to netrvalo tak dlouho. A Dalamar je poctivec a bug nahlásil.

Je to jen teorie, podotykam, ale skvěle sedne ne? :biggrin:
  • 0

#115 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

Vite, ze to pripomina vyslech policie a praskani? Dodrzovat pravidla se ma, ale za tohle Te prestavam mit v lasce, coz Te jiste nemrzi...

Pro dobrotu na zebrotu, urcite by se nasel vetsi nepoctivec...

Praktiky ala gustapo jsem mezi fandama fantasy necekal...
  • 0

#116 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Nebranim sa rieseniu na sposob, ako ho tu popisujes a ani inym alternativam. Bohuzial momentalne som musel z casovych dovodov zvolit rychlejsiu a jednoduchsiu cestu. Volil som z mojho pohladu mensie "zlo". (o zmene kozeluha uvazujem uz dlhsie, Tery moze dosvedcit, ale pokial ma plati moj zamestnavatel, tak musim pracovat predovsetkym pre neho a az potom pre demonu).

Zobrazit příspěvek

Samozřejmě chápu, že máte svý povinnosti a jsou věci důležitější jak Démona. Ale je otázka, jestli je takový polovičatý řešení lepší než žádný, když pracnější řešení je z důvodu pochopitelnejch, v nedohlednu. Ale to je věc názoru.

PS: Pokial ide o prebudzanie zo zimneho spanku, tak to je s odpustenim do neba volajuca kravina. Na module pomerne aktivne pracujem zhruba od jesene. Upravil som nejeden system a lokaciu. Takze si o sebe dovolim povedat, ze zimny spanok sa u mna v ziadnom pripade nekonal. Aj ostatne WB-cka aktivne pracuju (a aj niektori dalsi hraci) a snazia sa modul zlepsit/zmenit.

Zobrazit příspěvek

Počkej, jestli to je reakce na můj post a "spící spawn" tak to nebyla narážka na WBs ale návrh jak by to šlo třeba udělat, s tím že to je návrh od někoho, kdo nemá skoro představu, co jde v toolu udělat.

tak tohle by znamenalo jen jedno - stahnu min takze musim sejmout vic zvirat nato abych sehnal 100kuzi tzn pro normalne hrajiciho a vydelavajichi kozeluha jeste horsi nez stavajici, protoze by ty dva medvedi byli podstatne "vytizenejsi"

Zobrazit příspěvek

Vždyť tam píšu i o zvýšení šance na najití zvířete pro koželuha/rangera.

No to je jedno. Beztak se tenhle topic zvrhnul a nemá sem už cenu dál přispívat.
  • 0

#117 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

6.1. Hráč je povinen upozornit DM nebo WB na veškeré BUGY.

6.2. Hráč se nesmí jakýmkoliv způsobem zdokonalovat nebo obohacovat nebo jinak zneužívat BUGu.

6.5. Pokud si hráč není jistý, zda se jedná o BUG, je povinen se o této skutečnosti informovat.

6.6. Na využívání BUGů, které nelze opravit je nahlíženo vždy daleko přísněji.

6.7. Hráč se nesmí šířit o těchto chybách mezi ostatními hráči. Pokud se jedná o velmi závažný a snadno zneužitelný BUG, měl by preferovat jinou cestu oznámení než na fóru (icq, mail …).
  • 0

#118 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:33

Dalamare, nemáš koželuha?
Já už vidím ten scénář. Altharian alias Krom potřeboval kůže, velké množství kůží... řekl Dalamarovi alias koželuhovi, že potřebuje kůže a on na to že 400 kůží nenaloví během dne. A tak Altharian Dalamarovi sdělil svou "feature" aby to netrvalo tak dlouho. A Dalamar je poctivec a bug nahlásil.

Je to jen teorie, podotykam, ale skvěle sedne ne? :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Leč je chybná, takto to vůbec nebylo.
  • 0

#119 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:35

Bylo to tak ze sem byl pozadanej o naloveni kuzi pro Užta v lese sem potkal kroma něco sem zabrblal a odesel a nasledne mi prisel tell : Ze mi pomuze se zdvojnasobenim Kuzi. Napsal sem to Mytkovi a ten mi rekl ze se mam zeptat jak. Na to mi Krom rekl ze staci kdyz dva kliknou zaroven na mrtvolku. To sem rekl mytkovi a odlogl se.
  • 0

#120 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2008 15:36

Pro dobrotu na zebrotu, urcite by se nasel vetsi nepoctivec...
Praktiky ala gustapo jsem mezi fandama fantasy necekal...

Zobrazit příspěvek

Precti si jeste jednou co jsi napsal, bez pred zrcadlo a vraz si facku ty gestapo.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních