DEMONA a její stav
Odesláno 12.10.2007 08:49
Odesláno 12.10.2007 08:55
No tak s tímhle souhlasím. Snažím se aby se do modulu dostaly věci co mají na jiných serverech, ale bohužel skriptování není moje parketa, tudíž můžu jen urgovat aby se do modulu tyhle veci dostali.Podle me je miziva podpora RP, vim ze je to hodne na dms ale i tak by dle myho mela byt podpora od modulu samotnyho (ruzny serepeticky, mista ktery vyzarujou atmosferu atd) treba me mrzi ze napr pekny interierky jako sou oliosacky, vulkan atd si beznej hrac ani neprohlidne a je odkazan na to behat holyma lokacema s par stromama...jinak si myslim ze nekdo trebas zajde aby se odreagoval jinam a ejhle pohlti ho kouzlo cepu a dalsich vychytavek z vaultu :]
tot muj nazor ;]
Co se týče tvorby takových těch lokací které dokreslují atmosféru modulu, tak se snažím do každých lokací které dělám něco takového vložit, pokud to má smysl. Myslím že tomhle směru se dá něco dělat, pokud mi Děda nezatně tipec ohledně těchto lokací ve kterých moc NPC na zabití není.
Odesláno 12.10.2007 08:59
Ze statistiky se ukazuje, ze nejamy maly pokles od konce srpna tam je, ale nic drastickeho.
Odesláno 12.10.2007 09:21
Kolik tak byva ve hre hracu bezne?
Ze statistiky se ukazuje, ze nejamy maly pokles od konce srpna tam je, ale nic drastickeho.
od rána do večera tak průměrně 12 hráčů
večer tak průměrně 30 hráčů
tak zase na druhou stranu to nelaguje že jo :)
Rejp: a jak sem pochopil tak dost uprav se dělá hlavně kvůli tomu aby byla menší zátěž na demonu...takže ubytek hráčů je vlastně krok správným směrem :)
Edit: jináč ubytek hráčů- z těch s kterýma jsem začínal je tu již po skromnu,ale ostatní odcházeli postupně a důvody byli všelijaké... to že momentálně spousta lidí nadává na ztížení atd....nedivte se je to relax RP..chtěj si odpočinout,zabít nějakou tu příšeru,koupit si nový hadry a upravit si je dle své fantazie...tím že jim vemete na co byli zvyklý většinu nase*ete...jo můžou to vše dělat pořád,ale musí na to vynaložit více usilí a hlavně času...a čas je to co moc lidí opravdu nemá
Horní vrstva:já osobně si vážim práce kterou odvádíte,ale měla by směřovat asi ke spokojenosti hráčů pokud se nemýlím
Rejp2:a pokud jde o družiny: rozjel sem bardíka(naslepo nic o tom nevim) sem na 15 lvl a bez družiny se podívám tak ledana bylinky:)..kde je ta podpora zmršených rádobyskoroněcojakobuildů?? :))
Odesláno 12.10.2007 10:11
Clovece, ty uz si bez toho eeerpeee snad ani neutres zadek ne? ;)
Nebud na chudacka tak zly, obsedantne-kompulzivni porucha, ktera ho nuti stale dokola toto slovo psat je zavazna nemoc...on za to nemuze
Ja se divim, ze jeste nekomu stoji za to na nej reagovat :)) vzdyt je to usmevne.
Na Sephu? :o)
Na toho taky
To si vypijes
tak proto ty lidi z demony odcházej jinam ...už je mi to jasný

Odesláno 12.10.2007 10:52
V praci mame takove hezke heslo:od rána do večera tak průměrně 12 hráčů
večer tak průměrně 30 hráčů
tak zase na druhou stranu to nelaguje že jo :)
Rejp: a jak sem pochopil tak dost uprav se dělá hlavně kvůli tomu aby byla menší zátěž na demonu...takže ubytek hráčů je vlastně krok správným směrem :)
Funguje to, ale nesmi na to chodit lidi.

Odesláno 12.10.2007 11:40

Odesláno 12.10.2007 13:07
Hmmm, no dejme tomu, že toho erpé se tam vyskytuje dost, ale jinak bych řekl, že má bohužel (pro Demonu) docela pravdu a pak už to zas tak úsměvné nevidím.Ja se divim, ze jeste nekomu stoji za to na nej reagovat :)) vzdyt je to usmevne.
Jinak pro pana Garreta

(Jinak byl sem se mrknout na nový skřety a během 5ti metrů chůze v jejich jeskňce se mi povedlo hamtnout asi 567 na past a stejně jsem ji ani koutkem oka nezmerčil)

Přiložené soubory
Odesláno 12.10.2007 13:12

Skoda ze mas unik, jinak bys mozna i umrel

Odesláno 12.10.2007 13:26
Mozna, ze kdyby Pindrus sundala zadek z toho valacha a nebehala po dungu rychlosti padiciho hrebce, pasti by si vsimla.(Jinak byl sem se mrknout na nový skřety a během 5ti metrů chůze v jejich jeskňce se mi povedlo hamtnout asi na 567 pastí a stejně jsem je ani koutkem oka nezmerčil)
Odesláno 12.10.2007 14:48
Samozrejme na druhou stranu asi bude chyba aj u wb a kladou na vas prilis vysoke naroky. Dungeony budeme muset delat do budoucna primocarejsi, nepremejslet, jen mlatit, zejo. Stejnej priklad viz boss zlatak. Je to moc tezky, samozrejme. To ze se zapojenim mozkovych zavitu jeho obtiznost znacne snizuje nikoho nezajima.
Nedelame dungy na prvni pohled tezky proto, ze vas chceme zabijet, odrazovat nebo ja nevim co. Mel jsem za to, ze clovek ma rad vyzvu a nasledny pocit radosti, kdyz tu vyzvu dokaze prekonat. Kdyz je to navic bez pouziti sily, rekl bych, ze je to pocit jeste sladsi. Navic vsechny novy/predelany dungy obsahujou vzdy vic pokladu a pro sirsi spektrum hracu, nez verze stare. Zrejme vas to ale nebavi (a ja to nikomu nevycitam). Holt nahazme par mistnosti, naplnme npckama a podme rubat. Takovej dung udelat neni problem, ani narocny to neni. Muzeme je v podstate sypat jak na bezicim pasu.
Staci se na tom dohodnout, ze to tak vsichni chceme.
Odesláno 12.10.2007 15:13
chod na bylinky , urcite najdes niekoho kto ti za to urobi nejake to leceniNo mne osobne je jedina vec takova co mi vadi ,kdyz se pripojim vim ze dungy sam nezvladnu bez toho aby sem se healoval nebo nemel sebou nekoho kto me leci nebo je do party a ma vacsi AC .... kdysi sem prisel k orkum dost dobre sem si tam zabehal a vedel sem ze se mi to vyplati pakliz mi z orku taky semtam vypadli heali ktere nahradili stratu mych hp takze sem klidne mohl prijet do dungu bez lečeni ,projit se sam ,nasbirat par drobnych expu a ješte najit i heali a kdyz se podarilo i poklad.Takhle nekde prijdu ,vybehnu ven s 10 hp nemam heali ,nemam poklad a muzu jit zase off protoze nikto online prave neni ...

Odesláno 12.10.2007 15:13
Takze by som nevesal hlavu Dedku, ak mate teda svoju viziu modulu, ktora je povedzme ina ako fungoval doteraz tak zakonite niekomu vyhovovat nebude. Ale zase inym podobneho razenia ako ste vy by mohla sediet o to viac.
Odesláno 12.10.2007 15:22
Jak maly deti. Misto abyste hledali jiny moznosti, tak tu jeste pastujete screeny, kde ukazujete svoji neschopnost najit reseni.
Samozrejme na druhou stranu asi bude chyba aj u wb a kladou na vas prilis vysoke naroky. Dungeony budeme muset delat do budoucna primocarejsi, nepremejslet, jen mlatit, zejo. Stejnej priklad viz boss zlatak. Je to moc tezky, samozrejme. To ze se zapojenim mozkovych zavitu jeho obtiznost znacne snizuje nikoho nezajima.
Nedelame dungy na prvni pohled tezky proto, ze vas chceme zabijet, odrazovat nebo ja nevim co. Mel jsem za to, ze clovek ma rad vyzvu a nasledny pocit radosti, kdyz tu vyzvu dokaze prekonat. Kdyz je to navic bez pouziti sily, rekl bych, ze je to pocit jeste sladsi. Navic vsechny novy/predelany dungy obsahujou vzdy vic pokladu a pro sirsi spektrum hracu, nez verze stare. Zrejme vas to ale nebavi (a ja to nikomu nevycitam). Holt nahazme par mistnosti, naplnme npckama a podme rubat. Takovej dung udelat neni problem, ani narocny to neni. Muzeme je v podstate sypat jak na bezicim pasu.
Staci se na tom dohodnout, ze to tak vsichni chceme.
ja tem dungum fandim, jen me mrzi nemoznost je absolvovat o samote
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních