Skočit na obsah

Fotka

DEMONA a její stav

• Please log in to reply
219 odpovědí na toto téma

#91 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 08:49

mno a co je snad nejhorsi tak status Relax Rp - tzn ze tu muzou hrat vsechny skupiny lidi, ale funguje to tak, ze ti co hrajou RP se vetsinou moc nedruzi mezi hrace co nehrajou a snazi se nevyskytovat se s nima a ti co nehrajou tem je vsechno jedno. Takze bych navrhl budto zrusit Relax nebo RP myslim ze tohle totiz neni spravna cesta jak je videt. Na Relax hrace je to moc omezeny a na RP hrace je tu moc tech druhejch. Tzn vlk i koza zdechnou hlady
  • 0

#92 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 08:55

Podle me je miziva podpora RP, vim ze je to hodne na dms ale i tak by dle myho mela byt podpora od modulu samotnyho (ruzny serepeticky, mista ktery vyzarujou atmosferu atd) treba me mrzi ze napr pekny interierky jako sou oliosacky, vulkan atd si beznej hrac ani neprohlidne a je odkazan na to behat holyma lokacema s par stromama...jinak si myslim ze nekdo trebas zajde aby se odreagoval jinam a ejhle pohlti ho kouzlo cepu a dalsich vychytavek z vaultu :]
tot muj nazor ;]

Zobrazit příspěvek

No tak s tímhle souhlasím. Snažím se aby se do modulu dostaly věci co mají na jiných serverech, ale bohužel skriptování není moje parketa, tudíž můžu jen urgovat aby se do modulu tyhle veci dostali.
Co se týče tvorby takových těch lokací které dokreslují atmosféru modulu, tak se snažím do každých lokací které dělám něco takového vložit, pokud to má smysl. Myslím že tomhle směru se dá něco dělat, pokud mi Děda nezatně tipec ohledně těchto lokací ve kterých moc NPC na zabití není.
  • 0

#93 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 08:59

Kolik tak byva ve hre hracu bezne?
Ze statistiky se ukazuje, ze nejamy maly pokles od konce srpna tam je, ale nic drastickeho.
  • 0

#94 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:21

Kolik tak byva ve hre hracu bezne?
Ze statistiky se ukazuje, ze nejamy maly pokles od konce srpna tam je, ale nic drastickeho.

Zobrazit příspěvek

od rána do večera tak průměrně 12 hráčů
večer tak průměrně 30 hráčů

tak zase na druhou stranu to nelaguje že jo :)

Rejp: a jak sem pochopil tak dost uprav se dělá hlavně kvůli tomu aby byla menší zátěž na demonu...takže ubytek hráčů je vlastně krok správným směrem :)

Edit: jináč ubytek hráčů- z těch s kterýma jsem začínal je tu již po skromnu,ale ostatní odcházeli postupně a důvody byli všelijaké... to že momentálně spousta lidí nadává na ztížení atd....nedivte se je to relax RP..chtěj si odpočinout,zabít nějakou tu příšeru,koupit si nový hadry a upravit si je dle své fantazie...tím že jim vemete na co byli zvyklý většinu nase*ete...jo můžou to vše dělat pořád,ale musí na to vynaložit více usilí a hlavně času...a čas je to co moc lidí opravdu nemá

Horní vrstva:já osobně si vážim práce kterou odvádíte,ale měla by směřovat asi ke spokojenosti hráčů pokud se nemýlím

Rejp2:a pokud jde o družiny: rozjel sem bardíka(naslepo nic o tom nevim) sem na 15 lvl a bez družiny se podívám tak ledana bylinky:)..kde je ta podpora zmršených rádobyskoroněcojakobuildů?? :))
  • 0

#95 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:38

...

Zobrazit příspěvek

Clovece, ty uz si bez toho eeerpeee snad ani neutres zadek ne? ;)
  • 0

#96 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:42

Clovece, ty uz si bez toho eeerpeee snad ani neutres zadek ne?  ;)

Zobrazit příspěvek

Nebud na chudacka tak zly, obsedantne-kompulzivni porucha, ktera ho nuti stale dokola toto slovo psat je zavazna nemoc...on za to nemuze :wink:
  • 0

#97 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:55

Nebud na chudacka tak zly, obsedantne-kompulzivni porucha, ktera ho nuti stale dokola toto slovo psat je zavazna nemoc...on za to nemuze  :wink:

Zobrazit příspěvek

Ja se divim, ze jeste nekomu stoji za to na nej reagovat :)) vzdyt je to usmevne.
  • 0

#98 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 09:57

Ja se divim, ze jeste nekomu stoji za to na nej reagovat :)) vzdyt je to usmevne.

Zobrazit příspěvek

Na Sephu? :o)
  • 0

#99 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:00

Zobrazit příspěvek

Na toho taky :wink:
  • 0

#100 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:05

Na toho taky  :wink:

Zobrazit příspěvek

To si vypijes :wink:
  • 0

#101 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:11

Clovece, ty uz si bez toho eeerpeee snad ani neutres zadek ne?  ;)

Zobrazit příspěvek

Nebud na chudacka tak zly, obsedantne-kompulzivni porucha, ktera ho nuti stale dokola toto slovo psat je zavazna nemoc...on za to nemuze  :wink:

Zobrazit příspěvek

Zobrazit příspěvek

Zobrazit příspěvek

Na toho taky  :laugh:

Zobrazit příspěvek

To si vypijes  :wink:

Zobrazit příspěvek

tak proto ty lidi z demony odcházej jinam ...už je mi to jasný :tongue:
  • 0

#102 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:51

tak proto ty lidi z demony odcházej jinam ...už je mi to jasný :wink:

Zobrazit příspěvek

Jo, spameri fora za to muzou, FUJ!, hamba!! Vyzenme je, Dariona na ne!!!
  • 0

#103 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:52

Jo, spameri fora za to muzou, FUJ!, hamba!! Vyzenme je, Dariona na ne!!!

Zobrazit příspěvek

Ty jo, kam vlastně zmizel náš Darion?
  • 0

#104 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:52

od rána do večera tak průměrně 12 hráčů
večer tak průměrně 30 hráčů

tak zase na druhou stranu to nelaguje že jo :)

Rejp: a jak sem pochopil tak dost uprav se dělá hlavně kvůli tomu aby byla menší zátěž na demonu...takže ubytek hráčů je vlastně krok správným směrem :)

Zobrazit příspěvek

V praci mame takove hezke heslo:
Funguje to, ale nesmi na to chodit lidi. :wink:
  • 0

#105 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 10:54

V praci mame takove hezke heslo:
Funguje to, ale nesmi na to chodit lidi.  :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak jistě, jestli tvá práce vypadá tak, jak se prezentuješ na foru, tak to heslo bude pravdivé. :wink:
  • 0

#106 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 11:07

Tak jistě, jestli tvá práce vypadá tak, jak se prezentuješ na foru, tak to heslo bude pravdivé. :wink:

Zobrazit příspěvek

Tech nekolik milionu spokojenych uzivatelu je pro me dostatecnym dukazem, ze cely nas tym dela svoji praci dobre. :wink:
  • 0

#107 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 11:40

co to děláte? :wink:
  • 0

#108 Garthyl

Garthyl

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 25 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 12:07

co to děláte?  :wink:

Zobrazit příspěvek

jako dycky ... kopou do sebe.. nic novýho :wink:
  • 0

#109 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 12:12

...kde je ta podpora zmršených rádobyskoroněcojakobuildů?? :))

Zobrazit příspěvek

Byla zrušena.....
  • 0

#110 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 12:16

Byla zrušena.....

Zobrazit příspěvek

tak to by chtělo zrušit omezení na svatyni ne :)
  • 0

#111 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 12.10.2007 13:07

Zobrazit příspěvek

Hmmm, no dejme tomu, že toho erpé se tam vyskytuje dost, ale jinak bych řekl, že má bohužel (pro Demonu) docela pravdu a pak už to zas tak úsměvné nevidím.
Jinak pro pana Garreta :wink: myslim, že Ariadna a bratrXana uvedli dost důvodů, se kterýma souhlasím, to že už není kam zajít na lahvičky s léčením jak zmiňuje Conan je taky nepříjemný. K tomu ještě přidám, že to postupné utahování šroubů bylo i dříve (licence, podpisy) ale ted bych řekl, že docela graduje. No a jak sem již zmínil, mám pocit že sposta úprav vzniká tím, co někdo "slídí" po tom, kde to maj postavičky, moc jednoduchý, "zmáknutý" a kde nedejbože využijí mechaniky ve svůj prospěch.
(Jinak byl sem se mrknout na nový skřety a během 5ti metrů chůze v jejich jeskňce se mi povedlo hamtnout asi 567 na past a stejně jsem ji ani koutkem oka nezmerčil) :wink:

Přiložené soubory

• 0

#112 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 13:12

Teda jako ten reflex na tvem lvlu, styd se :wink:
Skoda ze mas unik, jinak bys mozna i umrel :wink:
  • 0

#113 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 13:26

(Jinak byl sem se mrknout na nový skřety a během 5ti metrů chůze v jejich jeskňce se mi povedlo hamtnout asi na  567 pastí a stejně jsem je ani koutkem oka nezmerčil)  :wink:

Zobrazit příspěvek

Mozna, ze kdyby Pindrus sundala zadek z toho valacha a nebehala po dungu rychlosti padiciho hrebce, pasti by si vsimla.
  • 0

#114 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 13:28

.................

Zobrazit příspěvek

Názorná ukázka anti-podpory zmršených rádobyskoroněcojakobuildů...prostě to jen potvrzuje, že na Demone platí - bez úniku ani ránu.
Schválně se tam půjdu podívat s postavou na 10 lvl, která nemá únik. Přežije těch 5 metrů? Co myslíte?
  • 0

#115 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 13:53

tak to by chtělo zrušit omezení na svatyni ne :)

Zobrazit příspěvek

to radši ne , co kdybi tam někdo náhodou začal znovu chodit ? to by byla přece hrůza :wink:
  • 0

#116 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 14:08

Zobrazit příspěvek

madam unik není dost RP :))
  • 0

#117 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 14:48

Jak maly deti. Misto abyste hledali jiny moznosti, tak tu jeste pastujete screeny, kde ukazujete svoji neschopnost najit reseni.

Samozrejme na druhou stranu asi bude chyba aj u wb a kladou na vas prilis vysoke naroky. Dungeony budeme muset delat do budoucna primocarejsi, nepremejslet, jen mlatit, zejo. Stejnej priklad viz boss zlatak. Je to moc tezky, samozrejme. To ze se zapojenim mozkovych zavitu jeho obtiznost znacne snizuje nikoho nezajima.

Nedelame dungy na prvni pohled tezky proto, ze vas chceme zabijet, odrazovat nebo ja nevim co. Mel jsem za to, ze clovek ma rad vyzvu a nasledny pocit radosti, kdyz tu vyzvu dokaze prekonat. Kdyz je to navic bez pouziti sily, rekl bych, ze je to pocit jeste sladsi. Navic vsechny novy/predelany dungy obsahujou vzdy vic pokladu a pro sirsi spektrum hracu, nez verze stare. Zrejme vas to ale nebavi (a ja to nikomu nevycitam). Holt nahazme par mistnosti, naplnme npckama a podme rubat. Takovej dung udelat neni problem, ani narocny to neni. Muzeme je v podstate sypat jak na bezicim pasu.

Staci se na tom dohodnout, ze to tak vsichni chceme.
  • 0

#118 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 15:13

No mne osobne je jedina vec takova co mi vadi ,kdyz se pripojim vim ze dungy sam nezvladnu bez toho aby sem se healoval nebo nemel sebou nekoho kto me leci nebo je do party a ma vacsi AC .... kdysi sem prisel k orkum dost dobre sem si tam zabehal a vedel sem ze se mi to vyplati pakliz mi z orku taky semtam vypadli heali ktere nahradili stratu mych hp takze sem klidne mohl prijet do dungu bez lečeni ,projit se sam ,nasbirat par drobnych expu a ješte najit i heali a kdyz se podarilo i poklad.Takhle nekde prijdu ,vybehnu ven s 10 hp nemam heali ,nemam poklad a muzu jit zase off protoze nikto online prave neni ...

Zobrazit příspěvek

chod na bylinky , urcite najdes niekoho kto ti za to urobi nejake to leceni :wink:
  • 0

#119 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 12.10.2007 15:13

Podla mna ak su tie dungeony a system kvalitny, hracov si najde , mozno inych nez boli doteraz, ale najde.
Takze by som nevesal hlavu Dedku, ak mate teda svoju viziu modulu, ktora je povedzme ina ako fungoval doteraz tak zakonite niekomu vyhovovat nebude. Ale zase inym podobneho razenia ako ste vy by mohla sediet o to viac.
  • 0

#120 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2007 15:22

Jak maly deti. Misto abyste hledali jiny moznosti, tak tu jeste pastujete screeny, kde ukazujete svoji neschopnost najit reseni.

Samozrejme na druhou stranu asi bude chyba aj u wb a kladou na vas prilis vysoke naroky. Dungeony budeme muset delat do budoucna primocarejsi, nepremejslet, jen mlatit, zejo. Stejnej priklad viz boss zlatak. Je to moc tezky, samozrejme. To ze se zapojenim mozkovych zavitu jeho obtiznost znacne snizuje nikoho nezajima.

Nedelame dungy na prvni pohled tezky proto, ze vas chceme zabijet, odrazovat nebo ja nevim co. Mel jsem za to, ze clovek ma rad vyzvu a nasledny pocit radosti, kdyz tu vyzvu dokaze prekonat. Kdyz je to navic bez pouziti sily, rekl bych, ze je to pocit jeste sladsi. Navic vsechny novy/predelany dungy obsahujou vzdy vic pokladu a pro sirsi spektrum hracu, nez verze stare. Zrejme vas to ale nebavi (a ja to nikomu nevycitam). Holt nahazme par mistnosti, naplnme npckama a podme rubat. Takovej dung udelat neni problem, ani narocny to neni. Muzeme je v podstate sypat jak na bezicim pasu.

Staci se na tom dohodnout, ze to tak vsichni chceme.

Zobrazit příspěvek

ja tem dungum fandim, jen me mrzi nemoznost je absolvovat o samote
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních