Skočit na obsah

Rychle equipnuti

• Please log in to reply
133 odpovědí na toto téma

#91 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:33

Ta pitomina je jen povestna kapicka, do vrchovateho poharu... esli si rozumime  :yes:

Zobrazit příspěvek

Pripadnu si jako mrsina kolem ktere krouzi supi, aby dali dalsi tafku a vyskubli kus masicka. V dnesni dobe je dost v mode rozebrat kazdou upravu.
A propo. vsimli jste si ze ve zlataku, v prvnim patre, zmizelo kolo od vozu ze zeme? Ja jen jestli proti tomu nemate nejake namitky. :grin:
  • 0

#92 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:33

garete promin mi tohle rypnuti, ale tahle "pitomina" mi neprijde moc pitoma...nevidim do toho tolik jako ty, ale za casu lopyka (kryje se pred kamenim) se do modulu nedostavaly veci tak malo protestovane

vypada to tu jak od gatese, ten si taky dela z uzivatelu testery pro kazdenove widle
  • 0

#93 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:34

......

Zobrazit příspěvek

Napiš mu ještě, jestli by to nešlo udělat podobně jako je HIPS, tzn. nešlo by to vyměnit v přímém boji, ale muselo by se "odskočit". V nejhorším případě by se to prostě nevyměnilo. Já mu psát nehodlám, stejně by to ignoroval....

Jinak gG, bral si v úvahu skutečnost, že právě na vyměňování zbraní byly udělaný NPC s jejich imkama ve zlaťáku (ano ano, bylo to dělaný i jako podpora party)?? Že to prý podpoří craft a lidi si koupej různé druhy zbraní a budou si je na ty mrchny vyměňovat. Myslel na to? Asi ne co....
  • 0

#94 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:35

garete promin mi tohle rypnuti, ale tahle "pitomina" mi neprijde moc pitoma...nevidim do toho tolik jako ty, ale za casu lopyka (kryje se pred kamenim) se do modulu nedostavaly veci tak malo protestovane

vypada to tu jak od gatese, ten si taky dela z uzivatelu testery pro kazdenove widle

Zobrazit příspěvek

a co ti přijde lepší, žádné změny nebo hodně změn a některé i dobré? :yes:
  • 0

#95 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 04.10.2007 16:36

no podle toho co tu ctu to asi delal gG, a rozhodne me pripadne ze se to dostalo do modulu bez poradneho testu, tak to vidim ja. Já jsem řekl že s tou úpravou nesouhlasím. Nikdy jsem ten bug nepovažoval za důležitej, podle toho co jsem slysel nejde jen o ty utoky, ale  ma to i dalsi stranky veci, ktere bych tu nechtel rozsirovat. Navrhl jsem mu jestli by to neslo upravit tak jak jsem psal vyse (tedy pozdrzeni vymeny zbrani do dalsiho kola), a on me odpovedel ze by to slo, tak uvidime jak se to dal vyvine.
Me nikdy nenapadlo že se kvuli takove pitomine strhne takovy flame.

editovano, trochu jsem se do toho zasmodrchal:-)

Zobrazit příspěvek

Není onen mýtický gG ten, co mu nedaly spát ty mříže? Že von tu dlouho nebyl a najednou nám ho seslalo samo nebe a začlo se "upravovat" aby bylo větší "vzrůšo" jak ve hře tak na foru.
  • 0

#96 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:36

Zobrazit příspěvek

No za časů Lopyka se toho celkově do modulu moc nedostalo, což je taky extrém. A když už, byly to v poslední době (nechci mu upírat zásluhy, to rozhodně ne) hodně populistické věci, jako je socketovaní craftu nebo všemi milovaní koníčci.
  • 0

#97 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:37

Není onen mýtický gG ten, co mu nedaly spát ty mříže? Že von tu dlouho nebyl a najednou nám ho seslalo samo nebe a začlo se "upravovat" aby bylo větší "vzrůšo" jak ve hře tak na foru.

Zobrazit příspěvek

Jo, to je von!
  • 0

#98 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:38

Ja nezazlivam praci na modulu, povetsinou je to uzitecna zmena, ktera horsi zmeni k lepsimu, ale spojme si osobu y (Ggeorg) a upravy x, z a beta, kdy tyto upravy vyvolaly rozhorceni, zruseni mrizi, cilr munice, a ted vymena zbrani a s tim spojene problemy, kdyz k teto rovnici, pridame jeste jeden bod, nazveme ho kuprikladu alpha, kdy se zda (nemusi to tak byt, ale zdani staci) ze vedeni nema upravy modulu plne pod kontrolou, tak se lidi obavaji ze pak prijde vic takovyhle ptakovin, ktere jim ztrpci zivot. Teda, postavam.
  • 0

#99 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:39

Jinak gG, bral si v úvahu skutečnost, že právě na vyměňování zbraní byly udělaný NPC s jejich imkama ve zlaťáku (ano ano, bylo to dělaný i jako podpora party)?? Že to prý podpoří craft a lidi si koupej různé druhy zbraní a budou si je na ty mrchny vyměňovat. Myslel na to? Asi ne co....

Zobrazit příspěvek

mluvíš mi z duše
  • 0

#100 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:39

Napiš mu ještě, jestli by to nešlo udělat podobně jako je HIPS, tzn. nešlo by to vyměnit v přímém boji, ale muselo by se "odskočit". V nejhorším případě by se to prostě nevyměnilo. Já mu psát nehodlám, stejně by to ignoroval....

Zobrazit příspěvek

Navrhl Dědkovi, to jsem neupřesnil, ale prý se musí, cituji "akorat dopi*e dostat domu", cheche, doufám že se nebude zlobit.
  • 0

#101 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 04.10.2007 16:41

No za časů Lopyka se toho celkově do modulu moc nedostalo, což je taky extrém. A když už, byly to v poslední době (nechci mu upírat zásluhy, to rozhodně ne) hodně populistické věci, jako je socketovaní craftu nebo všemi milovaní koníčci.

Zobrazit příspěvek

A co populistické zrušení devastu? :yes:
  • 0

#102 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:45

a co ti přijde lepší, žádné změny nebo hodně změn a některé i dobré?  :grin:

Zobrazit příspěvek

kamarade hodne zmen a nektere i dobre je krasna veta

projdi si aktualizaci modulu na dragon hammeru a pochopis jeji vyznam

k situaci tu se tahle veta rozhodne nehodi :yes:
  • 0

#103 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:48

A co populistické zrušení devastu?  :yes:

Zobrazit příspěvek

Nene, ty budeš apíš Ariadna.
IMHO (zdravim Wiki) pro me to rozhodne populistické bylo. Kdo zná můj názor na devast, ten ví.
  • 0

#104 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:49

kamarade hodne zmen a nektere i dobre je krasna veta

projdi si aktualizaci modulu na dragon hammeru a pochopis jeji vyznam

k situaci tu se tahle veta rozhodne nehodi  :yes:

Zobrazit příspěvek

na DH to celkem znam a v současný době je to tan nahoře otázka "já na bráchu, brácha na mě".., proti serveru nic nemam, ale v podstatě se ukončli práce na jihý záležitosti a přešlo na DH a to mě docela mrzí
  • 0

#105 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 16:54

Než sklouznete k vzájemnému většímu napadání a osočování, které věřím, že nikdo z vás nemá zapotřebí, ani jej tak nemyslí (pokud jo, tak si jej schovejte třeba do PMka) vydržte do večera, kdy se nepříjemná situace pořeší - určitě ke spokojenosti hráčů.

Děkuji všem věcným testerům, kteří popsali zmíněný stav.

Zobrazit příspěvek

Ja jen jestli vam neco neuteklo, disputeri.
  • 0

#106 Host_Sheveras_*

Host_Sheveras_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 16:58

Tenhle novej system je pekna kravina a "nic lepsiho" uz nikdo vymyslet nemohl...

Donedavna fungovalo jeste to ze pri rychlem equipu zbran vypadla na zem! Takze proc zavedeni takovyhle kraviny ?!?

Mj dokaze me nekdo vysvetlit jak to ze postava s DEX 30+ neumi bleskove manipulovat se svejma lehkejma zbranema ?
  • 0

#107 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:40

Než sklouznete k vzájemnému většímu napadání a osočování, které věřím, že nikdo z vás nemá zapotřebí, ani jej tak nemyslí (pokud jo, tak si jej schovejte třeba do PMka) vydržte do večera, kdy se nepříjemná situace pořeší - určitě ke spokojenosti hráčů.

Děkuji všem věcným testerům, kteří popsali zmíněný stav.

Zobrazit příspěvek

Už je večer, tak se ptám, je situace vyřešena ke spokojenosti hráčů?
  • 0

#108 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:40

Zobrazit příspěvek

Ne
  • 0

#109 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 17:42

Zobrazit příspěvek

nikdo nerekl do vecera jakeho dne a roku . ses na demone. :yes: termin "docasna uprava" se tu vysvetluje jako v 68.
  • 0

#110 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:44

nikdo nerekl do vecera jakeho dne a roku .  ses na demone.  :grin:  termin "docasna uprava" se tu vysvetluje jako v 68.

Zobrazit příspěvek

ano, děda právě před chvíli přišel z práce, hladovej, utahanej, a nemá nic lepší na práci než zasednou k toolsetu a předělávat to. prober se naivko! :yes:
  • 0

#111 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:48

ano, děda právě před chvíli přišel z práce, hladovej, utahanej, a nemá nic lepší na práci než zasednou k toolsetu a předělávat to. prober se naivko! :yes:

Zobrazit příspěvek

A jak to tedy tady funguje? Myslím tím WB práci. To se nedělají testy? Neprochází ty úpravy revizí šéfa WB? Neprobíhají konzultace v rámci WB teamu o nejlepším možném řešení?
Jinak sem myslel, že to bude spravovat autor a ne Dědek...Jinak to lze taky "dočasně spravit" tak, že se nahraje původní verze a ta nová až když bude skutečně opravená, otestovaná, funkční.....
  • 0

#112 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:51

A jak to tedy tady funguje? Myslím tím WB práci. To se nedělají testy? Neprochází ty úpravy revizí šéfa WB? Neprobíhají konzultace v rámci WB teamu o nejlepším možném řešení?
Jinak sem myslel, že to bude spravovat autor a ne Dědek...Jinak to lze taky "dočasně spravit" tak, že se nahraje původní verze a ta nová až když bude skutečně opravená, otestovaná, funkční.....

Zobrazit příspěvek

Samosebou že se to testuje, nevím proč v tomto případě to dopadlo jak to dopadlo, já o tom nic nevěděl. Autor to třeba spravuje, nevím co právě dělá. Ta věc mě nepřipadne tak závažná, aby se kvůli tomu hnula skála, a překotně se nahrávala stará verze modulu. Nebo je kvůli tomu Demona nehratelná?
  • 0

#113 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:54

zvalstni o vete tazaci jsem nikdy neslysel, pouze o vete oznamovazi a rozkazovaci, veta ukoncena otaznikem je sice otazka ale radi se mezi vety oznamovaci
mas zajimava pravidla, muzu si je pujcit? treba tamjsou dalsi skvosty

Zobrazit příspěvek

Jsi chytřejší než páťák ? :yes:

Když už budeme zabíhat do detailů, tak by mě zajímalo odkud taháš ty tuny těch seker. Ale to jsou zbytečné detaily, no ne?

Zobrazit příspěvek

Detail: proč není možné po vrhnutí sekerky ji opět zvednout a použít? :grin:
  • 0

#114 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:55

Samosebou že se to testuje, nevím proč v tomto případě to dopadlo jak to dopadlo, já o tom nic nevěděl. Autor to třeba spravuje, nevím co právě dělá. Ta věc mě nepřipadne tak závažná, aby se kvůli tomu hnula skála, a překotně se nahrávala stará verze modulu. Nebo je kvůli tomu Demona nehratelná?

Zobrazit příspěvek

Ne ne, to zajistě ne, já se ptal spíš obecněji, nejenom na tento konkrétní případ. Přijde mi to prostě ....zarážející.
  • 0

#115 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:56

Jsi chytřejší než páťák ? :yes: 
Detail: proč není možné po vrhnutí sekerky ji opět zvednout a použít?  :grin:

Zobrazit příspěvek

ihned po vrhnutí? ehm... protože letí? :grin:
  • 0

#116 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 17:58

Zobrazit příspěvek

A ne snad? Vsichni porad mluvej o nejakym realnym zivote... co s tim kdo, co ma? :grin:
  • 0

#117 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 18:15

ihned po vrhnutí? ehm... protože letí? :grin:

Zobrazit příspěvek

Detail: Jak letí taková sekera rychle?
Detail: Má nějaké zrychlení, pokud ano je konstantní?
Detail: Jaká je hodnota tíhového zrychlení na démoně?
Detail: Jsi chytřejší než páťák ? :yes:
  • 0

#118 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 18:23

Detail: Jak letí taková sekera rychle?
Detail: Má nějaké zrychlení, pokud ano je konstantní?
Detail: Jaká je hodnota tíhového zrychlení na démoně?
Detail: Jsi chytřejší než páťák ?  :yes:

Zobrazit příspěvek

Detail 1: má li sekera magické očarování pak nepředběhne monka na 35 lvl, pokud tento monk právě netráví kolo zvedáním svého luku.

Detail 2: sekera je bez zrychlení, zrychlí jen v případě že uvidí eRPé hráče.

Detail 3: záleží na tom v jaké zeměpisné šírce se nalézáš. v morlagu asi 9,80 m/s u brány osudu asi 9,79 m/s. Na trhu podstatně nižší, tam je nadnášena eRPé řečma.

Detail 4: Pochybuju, navrch mám jen v eRPé.

spokojen?
  • 0

#119 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.10.2007 18:26

Detail 1: má li sekera magické očarování pak nepředběhne monka na 35 lvl,  pokud tento monk právě netráví kolo zvedáním svého luku.

Detail 2: sekera je bez zrychlení, zrychlí jen v případě že uvidí eRPé hráče.

Detail 3: záleží na tom v jaké zeměpisné šírce se nalézáš. v morlagu asi 9,80 m/s u brány osudu asi 9,79 m/s. Na trhu podstatně nižší, tam je nadnášena eRPé řečma.

Detail 4: Pochybuju, navrch mám jen v eRPé.

spokojen?

Zobrazit příspěvek

- takze 35 lvlovy monk bude moct utikat sekerkam a Pindruse ho nikdy nezasahne ? Zasahne ho sekerkou bez ocarovani ?
- jak sekerka pozna erpe hrace ? to sou ty s kridlama nebo bez kridel ? To sou ti, co se muzou vzteknout, kdyz vidi nekoho s kridlama ?
- navrch mas v jakem erpe ? v bojovem, voicesetovem, nebo entrovacim ?
  • 0

#120 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2007 18:31

Ariadno, nemusíš se namáhat, s tebou mě to nebaví. :yes:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních