Skočit na obsah

Fotka

Proč?

• Please log in to reply
269 odpovědí na toto téma

#91 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 23.08.2007 14:55

Geralt predpokladam, ze to bola tak trochu prehnana a detska reakcia, to by bolo uplne zle, a pre WB absolutne demotivujuce riesenie. Na fore sa diskutuje, zakonite takmer vzdy bude viac hlasov "kritiky" ako pochvalnych , lebo to je v ludskej podstate podporenej anonymitou fora. Myslim, ze si to ale vazne nemyslel, a len skusil trochu povzbudit k pisaniu pozitivnych reakcii ;-)
  • 0

#92 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 23.08.2007 15:06

Geralt predpokladam, ze to bola tak trochu prehnana a detska reakcia, to by bolo uplne zle, a pre WB absolutne demotivujuce riesenie. Na fore sa diskutuje, zakonite takmer vzdy bude viac hlasov "kritiky" ako pochvalnych , lebo to je v ludskej podstate podporenej anonymitou fora. Myslim, ze si to ale vazne nemyslel, a len skusil trochu povzbudit k pisaniu pozitivnych reakcii ;-)

Zobrazit příspěvek

Tohle spojeni jsem vcera pouzil v souvislosti se stejnym autorem na jinem foru.
Jakekoli prispevky ktere hraci pisi, i ty negativni jsou pro WB informaci.
Neb pokud se na urcitou zmenu ozve negativni ohlas, je to znamka ze to nekoho posithlo a neco to zmenilo. Napr. Zruseni moznosti expeni bez jakehokoli nebezpeci za pouziti mrizi, melo u urcite skupiny hracu prudkou reakci. Coz je pro WB dobra informace ze zmena splnila svuj ucel.

Na zmenu zpusobu trhani alch bylin, neni zatim zadna reakce, coz mi rika ze tento zpusob zberu hracum nevadi, nebo ho vitaji. To je dobre protoze tato "mala" zmena ma slusny vyznam na snizeni lagu.

Diky za kazdy prispevek,
Diky Kriklouni

Příspěvek upravil gGeorg: 23.08.2007 15:20

• 0

#93 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 23.08.2007 15:07

myslim ze tu proste lid chtel rict, ze ztizeni ano...ale at to nenahrava urcitejm buildum (jako pohlceni fyzickeho,unik...).Jinak ja jsem treba ze soucasnejch zmen nadsenej, jen tak dal kuci
  • 0

#94 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:09

Takže pozitívna reakcia. Pokiaľ sa dejú zmeny, vôbec nemám problém ich prijať. Som presvedčený o tom, že úmysel WB tímu nespočíva v tom ako najviac napáliť hráčov. Mám zato, že si to jednoducho celková situácia vyžaduje. Mne to prináša len oživenie a som WB tímu za to povďačný. To je môj názor.
  • 0

#95 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:26

myslim ze tu proste lid chtel rict, ze ztizeni ano...ale at to nenahrava urcitejm buildum (jako pohlceni fyzickeho,unik...).Jinak ja jsem treba ze soucasnejch zmen nadsenej, jen tak dal kuci

Zobrazit příspěvek

Taky jsem rád že se něco děje, je to fajn.
Je to fakt fajn jak jste se do toho pustili, dřív se jakože hodně řešilo a byla novinka jednou za dva měsíce a takhle to jede a vše má svůj smysl, je to výborný....+ten pokec o těch malejch změnách je super.
  • 0

#96 Host_Markian_*

Host_Markian_*
  • Host

Odesláno 23.08.2007 15:33

zamyslel jsem se...

...většina příspěvků zde na foru ukazuje na jediné. Práce nových WB pod vedením Dědka nesplnila zamýšlený účel. Hráči na Démoně nemají zájem o změny, reps. o změny k "horšímu" stavu než byl - nové vrhací sekerky jsou moc těžké, odstranění plotu způsobilo stížení expení, nemožně silní duegaři v dole - není je možné srazit a hrozně těžké je zranit, ztrací se podpora RP ve prospěch PG, boss poklad ve Svatyni je důležitým místem lootění všech 30 atd....

Jako šéf modulu proto musím brát v potaz hlas lidu a ukončuji jakoukoli další aktivní práci WB. Modul bude nahrán v původní verzi, v době mého převzetí.

Zobrazit příspěvek

Psal jsem to tu nedávno, pořád vymýšlíte nové a nové věci, bohužel k horšímu. Hra by měla být mnohem volnější a hlavně zábavná. Vytváříte svět pro vojáky a nutíte je dělat to, co nechcou. Omezujete, omezujete a omezujete. Snažíte se vyhladit PG, jenže to vyhladit nejde...tím, že děláte omezení, tak PG akorát podporujete a omezujete tím hráče který na PG kašlou. Když už tu mluvíš o boss pokladu ve Svatyni, čístá primitivní PG řežba. Taky sem měl možnost vidět předělané Doupě zla, opět kvalitní kousek. Děláte z nwn jinou hru a to je chyba, kradete její přednosti. Omezování tu bylo 40 let a většina z nás ví jak to dopadlo a jaký to má a bude mít dopad. Pokud budeš šéfem modulu ty, nebo někdo jiný ze stávajícího vedení (WB, DM), spolehlivě dovedete Demonu ke spolehlivému zániku. Poslední dobou jsem si hodně uvědomil, jaký byl Jindragorn fakt borec a člověk na svém místě.
  • 0

#97 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:39

Ja si naopak myslim, ze lokacie by mali byt nastavene tak aby boli zvladnutelne (nevravim solovatelne) s vybavou a levelom , ktory im prinalezi. Ak zlato nedokaze kopat particka po wipe, je nieco zle. Samozrejme dalsie podlazia uz mozu byt drsnesie a boss najdrsnejsi ale tento princip by podla mna mal byt zachovany.

Zobrazit příspěvek

Je vubec realne takove nastaveni?
Ano, dungeon by sice mel byt nastaven +- pro konkretni lvl a vybavu, ale vazba mezi lvl a vybavou se v case meni.

Zlatak je dimenzovany na zhruba 20lvl postavy (priklad). Prvni particky tam vyrazi v zeleze (protoze lepsi matrialn neexistuje a naboostene itemy od kouzelniku zatim pomineme), ok. Cas pokroci ... ekonomika se vyviji ...

Koupit si neco na sebe ze Zlata dnes neni ani tak moc problem pro postavu na patricnem CILR levelu (skoro uz jen z prispevku v bance). Sem tam treba najde nejaky pokladek, sem tam treba ukeca nekoho na lepsi cenu ...

Dnes, kdy jsou k dispozici vsechny materialu craftu, kdyz vsechny ceny jsou diametralne jine ... Kolik procent postav dnes poprve chodi expit/pracovat do zlataku v zeleze?

Proc drzet nastaveni permanentni a nemenne v zavislosti na vyvoji trhu, ekonomiky, postav atp.? Kvuli tomu, ze prvni 3 mesice po wipe se tam tezko tezi si nezaslouzi lokace posileni na leta dopredu, kdyz uz tam prvni postavicky nebudou vchazet v zeleze, ale v rubicitu nebo verdicitu (a patricne kvalitativne vyssim zbylem equipu)?
  • 0

#98 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:40

zamyslel jsem se...

...většina příspěvků zde na foru ukazuje na jediné. Práce nových WB pod vedením Dědka nesplnila zamýšlený účel. Hráči na Démoně nemají zájem o změny, reps. o změny k "horšímu" stavu než byl - nové vrhací sekerky jsou moc těžké, odstranění plotu způsobilo stížení expení, nemožně silní duegaři v dole - není je možné srazit a hrozně těžké je zranit, ztrací se podpora RP ve prospěch PG, boss poklad ve Svatyni je důležitým místem lootění všech 30 atd....

Jako šéf modulu proto musím brát v potaz hlas lidu a ukončuji jakoukoli další aktivní práci WB. Modul bude nahrán v původní verzi, v době mého převzetí.

Zobrazit příspěvek

:rolleyes:
  • 0

#99 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:40

... bude nahrán v původní verzi, v době mého převzetí.

Zobrazit příspěvek

LEN TO NIE
  • 0

#100 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.08.2007 15:48

zamyslel jsem se...

Zobrazit příspěvek

Sem se jen zeptal, proč všchno jako by k obtížnějšímu (nepoužil sem snad slovo horšímu, nebo jo?) a vono hnedle tudlencto. Čekal bych třeba vod Tebe nebo Dědka vysvětlení je to proto a proto, dělo se tohle a tohle, lidi to znužívali tak a tak. Mě se třeba líběj ty nový duergaři, ale bylo by super, kdyby se třeba pousunuli vo patro níž a bylo ještě 3 patro, a tam už by teda byli ještě námáklejší prckové (vim že to je plno práce a na dýl) ale pak by se ani při WIPE (nechci ho ani za mák) nemuselo horní patro vracet do původního stavu. Nové vrhací sekerky jsem já nehaněl, myslim že trpaslik v hlubokým lese má mnohem těžší. Zrušení plotu, to mě vytočilo, ale pokud mi někdo zdůvodní, že to fakt dělá lagy, prosim, jen bych tedy byl pro tu zeď. To zavedení omezení na šípy považuju za správný, i sem tu psal, že jsem před WIpe měl max líska železo. Nenaznačuj, že tu všechno jen haním. Není to tak. Boss poklad ve svatyni ..... no je to můj první boss kam mě někdo vzal, tak se tam rád vracím, dá se tam jít jen ve třech, to je pravda ale to tu nemůže být ani jeden lehčí boss pro zmršený postavičky? A že tam lezou i Ti silní? No a? Je to hra, baví je to, tak co je na tom tak špatnýho? Co se týče kytek nevim, Pindruše se zasejc v tom brnku nebude shejbat ke kdejaký plívě. Někde sem chválil trpasličí sluj, troly....
Pokud myslíš, že sem to bral jako útok vůči WB tak to teda slož ale je to pitomost . :rolleyes:
Když tak nad tim přemejšlim, chápu, že je deprimující se s něčim mordovat a sklidit pak nevděk ale co si to nějak normálně vyříkat? Kompromisy nejsou možné? Mám je mlčet a šoupat nohama?
  • 0

#101 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:50

Ty vsechny upravy co pises zni hezky, ale nebylo by lepsi to zatim pripravit a pouzit az s wipem? :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Mě by zajímalo kam na ten wipe chodíte? :rolleyes:
Ono se něco plánuje? že jsem si nevšiml...
  • 0

#102 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 23.08.2007 15:53

Dřív tohle určitě řešila dostupnost prakticky jakejchkoliv šípů. Teď se zavedením CILR jsou trochu v nevýhodě ale

Hodně lidí má postavenou tuhle postavu tak aby odemkla DC 100 jen s použitím domény,

Štítovat toho klerik dokáže celkem hodně, pravda ale jen do momentu než přijde o boosty. Pak se z něj stáva jednoduchej cíl.

Omezení stakování divine poweru a favoru, což je podle mě blbost protože dělá z klerika nejnabušenější plechovku je řešením, aby z klerika bylo to k čemu byl původně určenej a sice primárně léčitel a podpora party.

Aby měli možnosti a věci, který tady nikdo jinej nebude mít. Jsou to právě ty legendy, který tvořej atmosféru Démony.

Zobrazit příspěvek

Beeb, mas plny mailbox. Udelej s tim neco a PMkni mi.
  • 0

#103 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:54

Mě by zajímalo kam na ten wipe chodíte? :rolleyes:
Ono se něco plánuje? že jsem si nevšiml...

Zobrazit příspěvek

Zkus si to mozna nejdriv znova precist a pak to treba pochopis :flowers1:
  • 0

#104 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 15:59

zamyslel jsem se...

Zobrazit příspěvek

hezký, fakt moc hezký, právě si ze sebe udělal pěknýho slabocha- chceme změny, dobře přijdou změny, pár věcí kategoricky hráči odsoudí, tudíž nemají nárok na dobré změny, prostě berte takové, jaké nabízíme, a ty, jako šéf, hodlaš zmařit snahy WB o vyhovění hráčům...

když přijdeš do obchodu s obuví a řekneš, že ten pár ,co sis vyzkoušel je malý, má vedoucí přijít, propustit zaměstnance a prodat živnost? ikdyž by stačilo, aby prodavač došel do police pro jinou velikost?
ubohost
  • 0

#105 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:03

...

Zobrazit příspěvek

Mlcet a soupat nohama v zadnym pripade, spis tu jde o jinej fenomen, kterej jsem, bohuzel, nebyl s to Noirdinovi ukazat tak jak bych chtel. Prijdes s vyseuvedenou otazkou, ktera je dobra a rozumna a dava WBckum patricny feedback. Na to se nabali x dalsich, kteri puvodne nevinnou poznamku ze je neco obtiznejsi posunou do polohy ze je to nemozne (viz Wulfgaruv vycitavy vykrik), prisadi si jini jako Markijan, kteri vi ze je vsecko spatne, driv bylo lip a nejlepe by bylo vratit se zpatky na stromy a vyslednej dojem z topicu je nakonec ten, ze puvodni, rozumny dotaz a feedback je pohrben pod hromadou nesmyslu a prehaneni.

Analogicky je to uplne stejne, jako s PvP v lokaci hrbitov - misto aby si to spolu vyridily za deset minut dve skupinky, zamontuje se do situace tisic dalsich kolemjdoucich, nekteri se vkladaji do sporu, jini jenom prudi, dalsi okradaji mrtvolky a vznikne chaos, zmatek a obecne znechuceni pro vetsinu zucastnenych :rolleyes:
  • 0

#106 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:10

Ehm, napadlo někoho z Vás, tedy těch co tak nadáváte že silové buildy jsou díky pohlcení damage u trpaslíků úplně mimo použít i něco jiného než sečnou zbraň?
  • 0

#107 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:18

Ehm, napadlo někoho z Vás, tedy těch co tak nadáváte že silové buildy jsou díky pohlcení damage u trpaslíků úplně mimo použít i něco jiného než sečnou zbraň?

Zobrazit příspěvek

Ja tam byl s rapierem a taky tam to pohlceni je. S tupym nevim, ale pokud by na tupe to pohlceni nemeli, tak je to taky malicko nepomer vzhledem k tomu, ze pohlceni proti secnym a bodnym ma kde co...aby tu za chvili nebehali vsichni s tupyma zbranema.
  • 0

#108 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:18

Zobrazit příspěvek

Pouzivat jinou zbran, nez Weapon of Choice, neni dost RP :rolleyes:

Ja jsem to sice nezkousel, ale take jsem si na to nestezoval. Byl jsem tam uz se dvema postavama a radsi jsem pizlal pres pohlceni. Tiffany i tak dava kritaky pres 80, a ze Tery da bez boostu treba 6dmg ... nu coz, prece nepouziju neco jineho nez longsword :flowers1:
  • 0

#109 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 23.08.2007 16:20

Zobrazit příspěvek

no ja jsem se svym Zenkarem (lvl 30 s evasion) pouzil bodne.. :P ,a hned po prvni zatacce jsem se stahl.
Nevim jak to pujde jilmem, ale liskovy verd byla slabota.

p.s. jinak vypadaji huste. ^^
  • 0

#110 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.08.2007 16:21

Zobrazit příspěvek

Nejsou mimo, upižlám je Brunhildou.Musím jim ale maso odsekávat po kouskách. Lukem je netrefím. Zkoušel jsem ještě lechtání husím brkem, mlácení válečkem na nudle, dupání okovanou botkou na kuří oka a palce do očí. Brunhilda z toho vyšla pořád nejlíp. Jo byl tam se mnou i bard nějakej Troubič, co má verdicitový kladivo ale že by jim dával víc jak já sem si nevšim. :rolleyes:
Jo a Hiosu říkal, že luk mu taky hooodně pohlcujou, a tomu já věřim, páč je to kolega z armády.
  • 0

#111 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:21

No tak máte o zábavu postáráno, kupte si nějaký syenity, beztak jsou dnes za pár babek, a vyzkoušejte co na koho platí. Dál radit už nemůžu, i tak dostanu vynadáno.
  • 0

#112 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:24

Dál radit už nemůžu, i tak dostanu vynadáno.

Zobrazit příspěvek

Si pis kemo! Jenom pockej na to pivo!
  • 0

#113 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:24

Zobrazit příspěvek

jasně ty trotle, udělal si kvůli tomu reroll na WMko, šmarja pano :rolleyes:
  • 0

#114 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:25

No tak máte o zábavu postáráno, kupte si nějaký syenity, beztak jsou dnes za pár babek, a vyzkoušejte co na koho platí. Dál radit už nemůžu, i tak dostanu vynadáno.

Zobrazit příspěvek

To zní jako rada od někoho, kdo ví o čem mluví. Nícméně já si spíš myslím, že Skald má plnej batoh syenitovejch zbraní, kterejch se chce zbavit. :rolleyes: A určitě budou i kradený, jak ho znám.
  • 0

#115 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:26

A vite pane tro... Wulfgare, ze WMko muze mit treba vic, jak jednu Waepon of Choice? :rolleyes:
  • 0

#116 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:26

jasně ty trotle, udělal si kvůli tomu reroll na WMko, šmarja pano  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

za dobrotu na žebrotu, pokud nemáš zájem o radu tak tu neskuhrej.

a beebe, že jsi mě teď pokazil kšeft, to ti nezapomenu. Máš u mě jeden rapír zdarma.
zn. zapíchnutej mezi žebrama
  • 0

#117 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:28

Psal jsem to tu nedávno, pořád vymýšlíte nové a nové věci, bohužel k horšímu. Hra by měla být mnohem volnější a hlavně zábavná. Vytváříte svět pro vojáky a nutíte je dělat to, co nechcou. Omezujete, omezujete a omezujete. Snažíte se vyhladit PG, jenže to vyhladit nejde...tím, že děláte omezení, tak PG akorát podporujete a omezujete tím hráče který na PG kašlou. Když už tu mluvíš o boss pokladu ve Svatyni, čístá primitivní PG řežba. Taky sem měl možnost vidět předělané Doupě zla, opět kvalitní kousek. Děláte z nwn jinou hru a to je chyba, kradete její přednosti. Omezování tu bylo 40 let a většina z nás ví jak to dopadlo a jaký to má a bude mít dopad. Pokud budeš šéfem modulu ty, nebo někdo jiný ze stávajícího vedení (WB, DM), spolehlivě dovedete Demonu ke spolehlivému zániku. Poslední dobou jsem si hodně uvědomil, jaký byl Jindragorn fakt borec a člověk na svém místě.

Zobrazit příspěvek

Jak vypadá taková čistá primitivní PG řezba?
  • 0

#118 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:44

no každý NPC by mělo mít pohlcení na jinej typ zranění a pořád si myslím ,že je natom nejlíp tam mnich podle toho dmg co jsem viděl co tam dává ;)
  • 0

#119 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:45

A vite pane tro... Wulfgare, ze WMko muze mit treba vic, jak jednu Waepon of Choice?  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

a víš Terry, že tohle je úpně irelevantní? to mam změnit zbraň kvůli jednomu NPC? člověk to udělá třeba dočasně zrovna na něj, ale jako argument na tu jejich ptákovinu to stojí za starou belu
PS:
"Sneak attacks are a way to get around the damage reduction or damage resistance of strong targets (by applying bonus damage in excess of what gets reduced or resisted)."
co bude další, potvory s kriplingem?
  • 0

#120 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 16:48

zamyslel jsem se...

Zobrazit příspěvek

Tak ještě já hříšník nad hříšníky.

Vrhací sekery - všude je vychvaluji, dávám zadarmo na vyzkoušení, dělám jim reklamu, zbožňuji je a více než rok co hraju na Demoně jsem si je přál, jen jsem dal do drobných návrhů jestli se neuvažuje o snížení jejich váhy aby byli použitelné a k vyzkoušení i jiným kteří nemají sílu 30 jako já.

Plot na hřbitově - Vzhledem k toulajícím se zombíkům po odpočívadle a nemožnosti odpočinku jsem je předevčírem vybil a pak se cítil trapně vůči těm 2 nováčkům kteří je tam lovili. Sámotnýho mě to štvalo, když jsem bal taky nový zombii si načal a pak mi probíhající kdokoli zabil. Navrhl jsem změnu a to zeď s dubovými vraty a Godzi k tomu dodal, že by tam mohl být i kvestík s klíčem pro low levely.

Zlatý důl - včera jsme tam šli s bráchou (já s Noirdinem (24) a brácha s Gotrekem(20)) ne si zabojovat, nakopat zlato a ty temní trpaslíci a jejich stroje nám ho odmítly dát .... Gotreka i když jsem mu dělal ochranku to stálo život (právě ten zmršený buil který se na Demonu nehodí - DD, klerik ... domeny slunce, léčení - sienitový komplet, tm. hnědý plášť, zlaté kladivo), proto jsem se k otázce kterou položil Pee přidal jak přidal - koukám nepatřičně. Deeku jestli to opravdu chceš otestovat tak jsme ve hře acc Perout.

Dag, Svatyně - nemohu posoudit jak se to tam vybíralo, byl jsem tam všehovšudy 2x a ztoho jsem tam jednou zůstal ležet, moc jsem se těšil jak se tam s ostatními z pevnosti vydám, až budu dost zkušený na to abych to tam zvládnul - no s nimi se tam tedy nevidám - snad najdu někoho jineho a nebude to bráno nějak zle.

Tak tedy provedu stejně nesmyslné a nelogické gesto jako udělal Geralt ... od této chvíle nebudu přizpívat na fóru do takovýchto topiku, tj. topiků které se přímo netýkají mých postav a vedou k takovým věcem jako je zastavení práce WB které si velmi vážím.

//Geralte tohle jsem od tebe opravdu nečekal. Připadá mi to jako bys v afektu dal děcku po hubě a pak teprve znovu prošel co se stalo.//
//Pokud máte někdo chuť mi něco odepsat či mi nadat nebo poslat do tamburýny učiňte tak prosím přes PM nerad bych to řešil na fóru zde již na tyto témata nebudu reagovat.//
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních