Skočit na obsah

Fotka

Sona Furst

• Zamčené téma Téma je zamčeno
170 odpovědí na toto téma

#91 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 07:58

Teda stará pravda je, že člověk se bojí o život a hned na druhém místě jsou peníze a a jiné hmotné statky (ano nemocní lidé to dokáží zaměnit), no pokud tu existuje systém ve kterém se valná část hráčů smrti nebojí (mě to dělá zle když natáhnu bačkory tak se řadím k té hloupé menšině kterým smrt vadí), tak je na snadě zavést soud ( máme zde spravedlivého lorda a svatou lady) a následnou exekuci části majetku na odškodnění obětí. Já přijít o 50k tak je to skoro likvidační a dost si rozmyslím udělat něco kdy bych mohl přijít třeba o 75k. Rozumím tomu, že někteří tu mají nakřečkováno x násobně víc, ale od toho by mohli být právě zákonodárci a mírotvůrci aby posoudili kolik čeho je adekvátní odškodnění. Byla tu založena frakce detektivů a ochránců .... to už nefunguje žádná? Krom toho jsem včera viděl v práci lordův simicar a upřimě nedovedu si představit člověka který by ho dobrovolně chtěl pocítit na zádech, krom faktu že za lordem stojí okřídlená lady disponující božskou mocí. To jen na okraj jak je možné se herně vypořádat s takovými situacemi.

Co se týče Sony .... nemáme na účtech exaltky a přesto s ní problémy nemáme, zkušenost máme spíše jako Dona. Ano hráč je to nevyzpitatelný a v hodně případech krutý, tak a teď se podívejte kolikrát se tu probírali drobné či hrubší prohřešky tohoto hráče a jak to věčinou dopadne. Hrubé porušení pravidel ...... málo kdy, a po té následoval spravedlivý trest. Tak mi z toho plyne .... jsi-li ve sporu se Sonou a nechceš hrát s tímto hráčem, jak ho uvidíš ber dráhu a vyhni se mu. Pokud tak neučiníš hrozí fakt, že má zrovna špatnou náladu a tak či tak to odskáče všechno co se hejbe.
  • 0

#92 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 08:00

No ja si myslim ze si to klidne zase pamatovat muze, proc by ne. Nikde neni stanoveno, kolik minut nebo hodin pred smrti si dotycnej nesmi pamatovat.

Jinak uz sem to psal, ale tihle vrazi se daji resit primo ve hre, je to navic zajimave spestreni, hon a nasledny soud s nima, a trest uz nemusi byt problem. Za asistence dm, kterych je tu ted dost, se da s dotycnym udelat cokoliv.

Zobrazit příspěvek

To si děláš srandu já tu píšu romány a ty přede mnou napíšeš dvouřádkové shrnutí pro "zaostalé" . :smile:

P.S. to slovo je myšleno s vtipem tak se toho prosím nechytejte.
  • 0

#93 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 08:02

Pravidla porusena nebyla.
Se Sonou jsem nikdy nemel zadne problemy a kdyby uz jo, tak se vzdy da domluvit tellem.
Osobne se mi vubec nelibi nejake //nechci s tebou hrat RP. Proste vsichni jsme soucasti sveta, tudiz musite hrat s kazdym.
Aspon mate na Demone nejakeho "vsivaka" a neni svet tak jednotvarny. Budte za to radi.

Jo a malem bych zapomel udelat Garretovi radost : Uz je cas vyparkovat socku???
  • 0

#94 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 08:35

No ja si myslim ze si to klidne zase pamatovat muze, proc by ne. Nikde neni stanoveno, kolik minut nebo hodin pred smrti si dotycnej nesmi pamatovat.

Jinak uz sem to psal, ale tihle vrazi se daji resit primo ve hre, je to navic zajimave spestreni, hon a nasledny soud s nima, a trest uz nemusi byt problem. Za asistence dm, kterych je tu ted dost, se da s dotycnym udelat cokoliv.

Zobrazit příspěvek

jasně, jak už sem psal, já nikdy neumíram, protože pak by mě museli považovat za boha, kolikrát už sem vstal z mrtvých :smile:
jak řiká mytko, tohle sem se snažil prosadit, když fungovala za mýho Sturma armáda, aby vyšší důstojníci měli třeba předmět, kterej by někoho "svázal", hodil do vězení a tak, ale protože v tý době se armádě vysmívali i DM, tak je asi jasný, proč se rozpadla...
takže jak řikam, od nás snaha byla, porblém byl jinde a očividně je pořád
  • 0

#95 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 08:41

Osobne se mi vubec nelibi nejake //nechci s tebou hrat RP. Proste vsichni jsme soucasti sveta, tudiz musite hrat s kazdym.

Zobrazit příspěvek

Ale nemusíme, demona je relax rp tudíž to RP není povinností... a nutit někoho něco hrát ? :smile:
  • 0

#96 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 08:55

lord a lady a bla bla bla:)

Zobrazit příspěvek

mně se to líbí:) soudy a tydlencty věci:) udělám si postavu obhájce a budu hájit všechny zlořády za tučný honorář:)

svatá lady? no tak prrrr, musí být nejdřív uzána za blahoslavenou a blahořečenou a kdo ví co ještě, no ts ts ts ts :)
  • 0

#97 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 08:57

Ale nemusíme, demona je relax rp tudíž to RP není povinností... a nutit někoho něco hrát ?  :happy:

Zobrazit příspěvek

no o předělání Demony na čistý RP server se diskutovalo:) tady to máme podané trošku energičtěji ala Sona:) a v tomto podání se OOC netrpí a trestá se smrtí :smile:

Nicméně co vím, tak smrt nastala právě kvůli tomu OOC v talku.
  • 0

#98 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 09:03

Ale nemusíme, demona je relax rp tudíž to RP není povinností... a nutit někoho něco hrát ?  :smile:

Zobrazit příspěvek

CHECHE tak tady nekdo uhodil hrebicek tvrde na hlavicku. Mas u me velke + za bryskní reakci. Jo, a ze sestru pozdravuje nejakej Skald.
  • 0

#99 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 09:03

Zobrazit příspěvek

Keby sa toho aspon drzali po celu dobu hrania. Ale najradsej mam hracov, ktori s tebou "RP" hraju, len ked sa to hodi im (napriklad su v pocetnej vyhode).
  • 0

#100 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 09:09

mně se to líbí:) soudy a tydlencty věci:) udělám si postavu obhájce a budu hájit všechny zlořády za tučný honorář:)

svatá lady? no tak prrrr, musí být nejdřív uzána za blahoslavenou a blahořečenou a kdo ví co ještě, no ts ts ts ts :)

Zobrazit příspěvek

No jo máš pravdu v jejím případě jsem to povýšení na svatou vzal hopem pár hodností přeskočil. :smile:

A jinak s tou postavou obhájce ... dobrý nápad, lord a lady by mohli fungovat ve funkci žalobce a dovedu si představit i hráčskou či DM postavu soudce (třeba takový PM/*/* ..... neutrál vážitel činů)
  • 0

#101 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 09:13

No jo máš pravdu v jejím případě jsem to povýšení na svatou vzal hopem pár hodností přeskočil. :smile:

A jinak s tou postavou obhájce ... dobrý nápad, lord a lady by mohli fungovat ve funkci žalobce a dovedu si představit i hráčskou či DM postavu soudce (třeba takový PM/*/* ..... neutrál vážitel činů)

Zobrazit příspěvek

No ale já se bojím nestrannosti soudce:) a to i kdyby ho hrálo DMko:) přece jen je to taky člověk a má rád určitý styl hraní, no dokážu si někoho představit, to ano, ale silnou většinu bych tam nedal ani za zlatý prase:) ....ale záleží na druhu prohřešku:)
  • 0

#102 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 02.07.2007 09:20

Trest pro Soňu: Při každém lognutí 10 minutový češtinářský test.
  • 0

#103 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 09:23

No ale já se bojím  nestrannosti soudce:) a to i kdyby ho hrálo DMko:) přece jen je to taky člověk a má rád určitý styl hraní, no dokážu si někoho představit, to ano, ale silnou většinu bych tam nedal ani za zlatý prase:) ....ale záleží na druhu prohřešku:)

Zobrazit příspěvek

No existují lidé kterým věřím natolik, že bych je při jmenování do tohoto úřadu podpořil (jen tak se mi z ničeho nic v hlavě oběvila jména jako Geralt, Dědek ... jo a i další, určitě by se dalo vybrat). Jinak i mezi hráči se najdou duše relativně spravedlivé a nezatížené minulostí a spory v ní.
  • 0

#104 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 09:24

Souhlasím s Galainem a Donou.. Hráče, které nemusím porostě nevyhledávám, i když je pravda, že Cati v tomto případě spíš byla ve špatný čas na špatném místě. Já se se Soňou setkala párkát a zatím mi nic zlého neudělala. Osobně její styl hry ale nemusím, chová se a i píše na můj vkus prostě jako takovej buránek, ale to je její věc a styl. (Včera jsem jí vařila lektvary a po předání na mě místo poděkování vystrčila zadek :smile: ) Prostě jak už bylo řečeno, má svoje dny, někdy je ochotná, někdy na zabití, takže já volím cestu nejmenšího odporu a to je vyhnout se obloukem, z party, kde je, odcházím a je klid na obou stranách. To neznamená, že s některými jejími činy souhlasím, věřím, že mnoha konfliktům by se dalo předejít. Hold ne každý máme trpělivost a chladnou hlavu při řešení takových situací, její strategie je málo mluvení a raději rychle toho druhého zajet.
  • 0

#105 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 09:25

Trest pro Soňu: Při každém lognutí 10 minutový češtinářský test.

Zobrazit příspěvek

Já někde slyšela, že hráč Soňa snad není ani české národnosti :smile: Je pravda, že ten její pravopis by tomu odpovídal, je to děs a hrůza :happy:
  • 0

#106 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 09:27

No existují lidé kterým věřím natolik, že bych je při jmenování do tohoto úřadu podpořil (jen tak se mi z ničeho nic v hlavě oběvila jména jako Geralt, Dědek ... jo a i další, určitě by se dalo vybrat). Jinak i mezi hráči se najdou duše relativně spravedlivé a nezatížené minulostí a spory v ní.

Zobrazit příspěvek

A v tomhle právě nesouhlasím ohledně těchto dvou:) Vím, že by to uměli skvotně zahrát, o tom žádná:) Ale tak třeba Dědek by dal Soně asi banána na věčné časy:) a Geralt, to nevím:) ale můj názor je, že by asi nedokázali být tak moc nestranní:) Jako já proti nim nic nemám:) Však Dědek mě vychoval a Geralt...to je prostě Geralt:) ale za svým názorem si stojím:)
  • 0

#107 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 09:34

A v tomhle právě nesouhlasím ohledně těchto dvou:) Vím, že by to uměli skvotně zahrát, o tom žádná:) Ale tak třeba Dědek by dal Soně asi banána na věčné časy:) a Geralt, to nevím:) ale můj názor je, že by asi nedokázali být tak moc nestranní:) Jako já proti nim nic nemám:) Však Dědek mě vychoval a Geralt...to je prostě Geralt:) ale za svým názorem si stojím:)

Zobrazit příspěvek

No vidíš, ale dá se o tom diskutovat aniž by se tady posílali lidi do míst kde "slunce nesvítí". Je pravdou, že by to asi na tuto funkci chtělo někoho služebně mladšího a nezatíženého spory z minulost. Kdo je s DM na Demoně služebně nejmladší Herr fon Weksl? Třeba toho jsi myslel nebo máš na mysli úplně někoho jiného?
  • 0

#108 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 09:39

No vidíš, ale dá se o tom diskutovat ani by se tady posílali lidi do míst kde "slunce nesvítí". Je pravdou, že by to asi na tuto funkci chtělo někoho služebně mladšího a nezatíženého spory z minulost. Kdo je s DM na Demoně služebně nejmladší Herr fon Weksl? Třeba toho jsi myslel nebo máš na mysli úplně někoho jiného?

Zobrazit příspěvek

Když bude mít nadhled:) ale ještě to chce chuť a náladu...a čas:)
  • 0

#109 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 09:45

Když bude mít nadhled:) ale ještě to chce chuť a náladu...a čas:)

Zobrazit příspěvek

Tak o tom žádná a tak mě napadá pořád tam být nemůže tak tedy pro hříšníky by byla za potřebí ta vazba, bylo by nutné zaručit maximální dobu kdy ve vazbě dotyčný bude např. 48 hod. reál a pokud by soudce do té doby nebyl schopen zasednout pak automatické propuštění ..... to znamené skrip kterému vůbec nerozumím a proto tento nápad zapadne do propadliště dějin a já budu odeslán za blbý nápady do háje drujdskýho. :smile:
  • 0

#110 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 09:48

Tak o tom žádná a tak mě napadá pořád tam být nemůže tak tedy pro hříšníky by byla za potřebí ta vazba, bylo by nutné zaručit maximální dobu kdy ve vazbě dotyčný bude např. 48 hod. reál a pokud by soudce do té doby nebyl schopen zasednout pak automatické propuštění ..... to znamené skrip kterému vůbec nerozumím a proto tento nápad zapadne do propadliště dějin a já budu odeslán za blbý nápady do háje drujdskýho.  :smile:

Zobrazit příspěvek

to už ho může vyhodit ven jakékoliv DMko nebo se přidělí klíče od té speciální cely CSkům, kdo ví:)
  • 0

#111 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 10:04

Pravidla porusena nebyla.
Se Sonou jsem nikdy nemel zadne problemy a kdyby uz jo, tak se vzdy da domluvit tellem.
Aspon mate na Demone nejakeho "vsivaka" a neni svet tak jednotvarny. Budte za to radi.

Jo a malem bych zapomel udelat Garretovi radost : Uz je cas vyparkovat socku???

Zobrazit příspěvek

1.) potkal sem se se sonou nekolikrat
- 1.) expili jsme ve velke parte v morlagu a to probihalo tak ze mela invis a
maximalne kdyz nekdo umrel resla ho, jinak nedelala nic
- 2.) kdyz jsem sel z Do tak me zabila beze slova
- 3.) kdyz jsem sel s dalsi postavou do DO tak me potkala s prasopsem (Klotylda) tauntovala me disarmovala me, jen jsem ji ignoroval tak mi pak kdyz uz jsem sel pryc dala odpor tak sem zacal utikat

2.) To ze ty a dalsi jste s ni problem nemeli neznamena, ze s ni nejsou.

3.) Me se taky nelibi //s tebou RP hrat nebudu, ale kdyz jde o agresivniho blbce u ktereho zalezi jak se vyspi a uz te nekolikrat zabil, co udelas?

4.) Aspon mame na demone nejakeho vsivaka? Vis me by spis zajimalo jestli je na demone nekdo hodnej. Vsivaku tam je dost.
  • 0

#112 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 02.07.2007 10:05

Já někde slyšela, že hráč Soňa snad není ani české národnosti  :smile: Je pravda, že ten její pravopis by tomu odpovídal, je to děs a hrůza  :happy:

Zobrazit příspěvek

Hmm, vím, že jeden z tej jejich party není Čech, ale jestli je to zrovna Soňa, už si nevybavím. Každopádně o to více by mu ta cvičení bodla : )

No a názor na Soňu mám vcelku jasný. Aby s ním byl člověk zadobře, musí se k němu chovat jako k mafiánskému bossovi. To se mu velice zamlouvá a pak vás po zásluze odmění jako spravedlivý Don Piedro. Ale ne každý na to má žaludek.

Já si našel takový kompromis. Díky jeho omezenosti ho můžu (v tom slavném RP) urážet (edit: dělat si z něj legraci) a on to nepozná, a vlk i koza pak zůstanou celí.
  • 0

#113 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 10:11

Hmm, vím, že jeden z tej jejich party není Čech, ale jestli je to zrovna Soňa, už si nevybavím. Každopádně o to více by mu ta cvičení bodla : )

No a názor na Soňu mám vcelku jasný. Aby s ním byl člověk zadobře, musí se k němu chovat jako k mafiánskému bossovi. To se mu velice zamlouvá a pak vás po zásluze odmění jako spravedlivý Don Piedro. Ale ne každý na to má žaludek.

Zobrazit příspěvek

on není čech

nemusíš se k němu chovat jako k mafiánskému bossovi, můžeš i opačně:)
  • 0

#114 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 10:13

No a teď reálně je ten trestní řád a basa reálná záležitost nebo tu jen fantazírujeme? Osobně by se mi to moc líbilo.
  • 0

#115 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 10:22

No a teď reálně je ten trestní řád a basa reálná záležitost nebo tu jen fantazírujeme? Osobně by se mi to moc líbilo.

Zobrazit příspěvek

Su tu lordi i ich palicka na uveznenie. Treba im naznacit nespokojnost s riesenim takychto sporov. :smile:
  • 0

#116 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 11:04

2.) To ze ty a dalsi jste s ni problem nemeli neznamena, ze s ni nejsou.

Tohle je věc, nad kterou by se měli zamyslet ti, co Soňu obhajují. To opravdu musí prasit hru každému, abychom ji mohli označit za osobu nežádoucí?
  • 0

#117 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 11:06

Tohle je věc, nad kterou by se měli zamyslet ti, co Soňu obhajují. To opravdu musí prasit hru každému, abychom ji mohli označit za osobu nežádoucí?

Zobrazit příspěvek

pointa je ta ze oni ju budou obhajovat dokud neslapne na palec nekomu dulezitymu a na to si dava bacha
  • 0

#118 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 02.07.2007 11:10

pointa je ta ze oni ju budou obhajovat dokud neslapne na palec nekomu dulezitymu a na to si dava bacha

Zobrazit příspěvek

Aha, takže z toho vyplývá, že pokud bude prudit "běžné" hráče, tak je vše ok a bude se to přehlížet, protože Sonička je prostě taková. Ale až začne zabíjet a urážet samozvanou "Demona elitu", tak se něco pohne? :happy: To jsou zajímavá pravidla :smile:
  • 0

#119 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 11:11

Zobrazit příspěvek

Prave, dobre s ni vychazeji ti, kteri pristoupi na jeji hru. Tudiz nejlepe kdyz si tvoje postavicka klekne, zacne mu rikat pane, on ti bude rikat ze smrdis jako prasopes a tvoje matka byla vlcice a otec los a dalsi blaboly. Tim padem si odbydes to jeho RP a mas pokoj. Ten kdo s nim dokonce pece, a dalsim jinym zpusobem sikanuje ostatni hrace to je jeho kamos. Jinak se totiz rikat neda tomu co dela, je to prachobycejna sikana tech na ktere si veri ze je zabije. Tomuhle ja RP nerikam, a neverim mu ani za mak ze hraje svou postavu.
Uvidime jak se to vyvine dal, kdyz budou problemy mozna by stalo za to zkusit to s nim po dobrem, tudiz zahrat nejakou hru s Lordy ci DM, ale neverim ze je schopny hrac a dokazal by zahrat i porazeneho.
  • 0

#120 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 11:12

Aha, takže z toho vyplývá, že pokud bude prudit "běžné" hráče, tak je vše ok a bude se to přehlížet, protože Sonička je prostě taková. Ale až začne zabíjet a urážet samozvanou "Demona elitu", tak se něco pohne?  :happy: To jsou zajímavá pravidla  :smile:

Zobrazit příspěvek

ty sis jich jeste nevsimla?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních