Sona Furst
#91 Host_Galain_*
Odesláno 02.07.2007 07:58
Co se týče Sony .... nemáme na účtech exaltky a přesto s ní problémy nemáme, zkušenost máme spíše jako Dona. Ano hráč je to nevyzpitatelný a v hodně případech krutý, tak a teď se podívejte kolikrát se tu probírali drobné či hrubší prohřešky tohoto hráče a jak to věčinou dopadne. Hrubé porušení pravidel ...... málo kdy, a po té následoval spravedlivý trest. Tak mi z toho plyne .... jsi-li ve sporu se Sonou a nechceš hrát s tímto hráčem, jak ho uvidíš ber dráhu a vyhni se mu. Pokud tak neučiníš hrozí fakt, že má zrovna špatnou náladu a tak či tak to odskáče všechno co se hejbe.
#92 Host_Galain_*
Odesláno 02.07.2007 08:00
No ja si myslim ze si to klidne zase pamatovat muze, proc by ne. Nikde neni stanoveno, kolik minut nebo hodin pred smrti si dotycnej nesmi pamatovat.
Jinak uz sem to psal, ale tihle vrazi se daji resit primo ve hre, je to navic zajimave spestreni, hon a nasledny soud s nima, a trest uz nemusi byt problem. Za asistence dm, kterych je tu ted dost, se da s dotycnym udelat cokoliv.
To si děláš srandu já tu píšu romány a ty přede mnou napíšeš dvouřádkové shrnutí pro "zaostalé" .

P.S. to slovo je myšleno s vtipem tak se toho prosím nechytejte.
Odesláno 02.07.2007 08:02
Se Sonou jsem nikdy nemel zadne problemy a kdyby uz jo, tak se vzdy da domluvit tellem.
Osobne se mi vubec nelibi nejake //nechci s tebou hrat RP. Proste vsichni jsme soucasti sveta, tudiz musite hrat s kazdym.
Aspon mate na Demone nejakeho "vsivaka" a neni svet tak jednotvarny. Budte za to radi.
Jo a malem bych zapomel udelat Garretovi radost : Uz je cas vyparkovat socku???
Odesláno 02.07.2007 08:35
jasně, jak už sem psal, já nikdy neumíram, protože pak by mě museli považovat za boha, kolikrát už sem vstal z mrtvýchNo ja si myslim ze si to klidne zase pamatovat muze, proc by ne. Nikde neni stanoveno, kolik minut nebo hodin pred smrti si dotycnej nesmi pamatovat.
Jinak uz sem to psal, ale tihle vrazi se daji resit primo ve hre, je to navic zajimave spestreni, hon a nasledny soud s nima, a trest uz nemusi byt problem. Za asistence dm, kterych je tu ted dost, se da s dotycnym udelat cokoliv.

jak řiká mytko, tohle sem se snažil prosadit, když fungovala za mýho Sturma armáda, aby vyšší důstojníci měli třeba předmět, kterej by někoho "svázal", hodil do vězení a tak, ale protože v tý době se armádě vysmívali i DM, tak je asi jasný, proč se rozpadla...
takže jak řikam, od nás snaha byla, porblém byl jinde a očividně je pořád
Odesláno 02.07.2007 08:57
Ale nemusíme, demona je relax rp tudíž to RP není povinností... a nutit někoho něco hrát ?
no o předělání Demony na čistý RP server se diskutovalo:) tady to máme podané trošku energičtěji ala Sona:) a v tomto podání se OOC netrpí a trestá se smrtí

Nicméně co vím, tak smrt nastala právě kvůli tomu OOC v talku.
Odesláno 02.07.2007 09:03
Keby sa toho aspon drzali po celu dobu hrania. Ale najradsej mam hracov, ktori s tebou "RP" hraju, len ked sa to hodi im (napriklad su v pocetnej vyhode).Osobne se mi vubec nelibi nejake //nechci s tebou hrat RP. Proste vsichni jsme soucasti sveta, tudiz musite hrat s kazdym.
#100 Host_Galain_*
Odesláno 02.07.2007 09:09
mně se to líbí:) soudy a tydlencty věci:) udělám si postavu obhájce a budu hájit všechny zlořády za tučný honorář:)
svatá lady? no tak prrrr, musí být nejdřív uzána za blahoslavenou a blahořečenou a kdo ví co ještě, no ts ts ts ts :)
No jo máš pravdu v jejím případě jsem to povýšení na svatou vzal hopem pár hodností přeskočil.

A jinak s tou postavou obhájce ... dobrý nápad, lord a lady by mohli fungovat ve funkci žalobce a dovedu si představit i hráčskou či DM postavu soudce (třeba takový PM/*/* ..... neutrál vážitel činů)
Odesláno 02.07.2007 09:13
No jo máš pravdu v jejím případě jsem to povýšení na svatou vzal hopem pár hodností přeskočil.
![]()
A jinak s tou postavou obhájce ... dobrý nápad, lord a lady by mohli fungovat ve funkci žalobce a dovedu si představit i hráčskou či DM postavu soudce (třeba takový PM/*/* ..... neutrál vážitel činů)
No ale já se bojím nestrannosti soudce:) a to i kdyby ho hrálo DMko:) přece jen je to taky člověk a má rád určitý styl hraní, no dokážu si někoho představit, to ano, ale silnou většinu bych tam nedal ani za zlatý prase:) ....ale záleží na druhu prohřešku:)
Odesláno 02.07.2007 09:20
#103 Host_Galain_*
Odesláno 02.07.2007 09:23
No ale já se bojím nestrannosti soudce:) a to i kdyby ho hrálo DMko:) přece jen je to taky člověk a má rád určitý styl hraní, no dokážu si někoho představit, to ano, ale silnou většinu bych tam nedal ani za zlatý prase:) ....ale záleží na druhu prohřešku:)
No existují lidé kterým věřím natolik, že bych je při jmenování do tohoto úřadu podpořil (jen tak se mi z ničeho nic v hlavě oběvila jména jako Geralt, Dědek ... jo a i další, určitě by se dalo vybrat). Jinak i mezi hráči se najdou duše relativně spravedlivé a nezatížené minulostí a spory v ní.
#104 Host_Ammazonca_*
Odesláno 02.07.2007 09:24

#105 Host_Ammazonca_*
Odesláno 02.07.2007 09:27
No existují lidé kterým věřím natolik, že bych je při jmenování do tohoto úřadu podpořil (jen tak se mi z ničeho nic v hlavě oběvila jména jako Geralt, Dědek ... jo a i další, určitě by se dalo vybrat). Jinak i mezi hráči se najdou duše relativně spravedlivé a nezatížené minulostí a spory v ní.
A v tomhle právě nesouhlasím ohledně těchto dvou:) Vím, že by to uměli skvotně zahrát, o tom žádná:) Ale tak třeba Dědek by dal Soně asi banána na věčné časy:) a Geralt, to nevím:) ale můj názor je, že by asi nedokázali být tak moc nestranní:) Jako já proti nim nic nemám:) Však Dědek mě vychoval a Geralt...to je prostě Geralt:) ale za svým názorem si stojím:)
#107 Host_Galain_*
Odesláno 02.07.2007 09:34
A v tomhle právě nesouhlasím ohledně těchto dvou:) Vím, že by to uměli skvotně zahrát, o tom žádná:) Ale tak třeba Dědek by dal Soně asi banána na věčné časy:) a Geralt, to nevím:) ale můj názor je, že by asi nedokázali být tak moc nestranní:) Jako já proti nim nic nemám:) Však Dědek mě vychoval a Geralt...to je prostě Geralt:) ale za svým názorem si stojím:)
No vidíš, ale dá se o tom diskutovat aniž by se tady posílali lidi do míst kde "slunce nesvítí". Je pravdou, že by to asi na tuto funkci chtělo někoho služebně mladšího a nezatíženého spory z minulost. Kdo je s DM na Demoně služebně nejmladší Herr fon Weksl? Třeba toho jsi myslel nebo máš na mysli úplně někoho jiného?
Odesláno 02.07.2007 09:39
No vidíš, ale dá se o tom diskutovat ani by se tady posílali lidi do míst kde "slunce nesvítí". Je pravdou, že by to asi na tuto funkci chtělo někoho služebně mladšího a nezatíženého spory z minulost. Kdo je s DM na Demoně služebně nejmladší Herr fon Weksl? Třeba toho jsi myslel nebo máš na mysli úplně někoho jiného?
Když bude mít nadhled:) ale ještě to chce chuť a náladu...a čas:)
#109 Host_Galain_*
Odesláno 02.07.2007 09:45
Když bude mít nadhled:) ale ještě to chce chuť a náladu...a čas:)
Tak o tom žádná a tak mě napadá pořád tam být nemůže tak tedy pro hříšníky by byla za potřebí ta vazba, bylo by nutné zaručit maximální dobu kdy ve vazbě dotyčný bude např. 48 hod. reál a pokud by soudce do té doby nebyl schopen zasednout pak automatické propuštění ..... to znamené skrip kterému vůbec nerozumím a proto tento nápad zapadne do propadliště dějin a já budu odeslán za blbý nápady do háje drujdskýho.

Odesláno 02.07.2007 09:48
Tak o tom žádná a tak mě napadá pořád tam být nemůže tak tedy pro hříšníky by byla za potřebí ta vazba, bylo by nutné zaručit maximální dobu kdy ve vazbě dotyčný bude např. 48 hod. reál a pokud by soudce do té doby nebyl schopen zasednout pak automatické propuštění ..... to znamené skrip kterému vůbec nerozumím a proto tento nápad zapadne do propadliště dějin a já budu odeslán za blbý nápady do háje drujdskýho.
to už ho může vyhodit ven jakékoliv DMko nebo se přidělí klíče od té speciální cely CSkům, kdo ví:)
Odesláno 02.07.2007 10:04
Pravidla porusena nebyla.
Se Sonou jsem nikdy nemel zadne problemy a kdyby uz jo, tak se vzdy da domluvit tellem.
Osobne se mi vubec nelibi nejake //nechci s tebou hrat RP. Proste vsichni jsme soucasti sveta, tudiz musite hrat s kazdym.
Aspon mate na Demone nejakeho "vsivaka" a neni svet tak jednotvarny. Budte za to radi.
Jo a malem bych zapomel udelat Garretovi radost : Uz je cas vyparkovat socku???
1.) potkal sem se se sonou nekolikrat
- 1.) expili jsme ve velke parte v morlagu a to probihalo tak ze mela invis a
maximalne kdyz nekdo umrel resla ho, jinak nedelala nic
- 2.) kdyz jsem sel z Do tak me zabila beze slova
- 3.) kdyz jsem sel s dalsi postavou do DO tak me potkala s prasopsem (Klotylda) tauntovala me disarmovala me, jen jsem ji ignoroval tak mi pak kdyz uz jsem sel pryc dala odpor tak sem zacal utikat
2.) To ze ty a dalsi jste s ni problem nemeli neznamena, ze s ni nejsou.
3.) Me se taky nelibi //s tebou RP hrat nebudu, ale kdyz jde o agresivniho blbce u ktereho zalezi jak se vyspi a uz te nekolikrat zabil, co udelas?
4.) Aspon mame na demone nejakeho vsivaka? Vis me by spis zajimalo jestli je na demone nekdo hodnej. Vsivaku tam je dost.
Odesláno 02.07.2007 10:05
Hmm, vím, že jeden z tej jejich party není Čech, ale jestli je to zrovna Soňa, už si nevybavím. Každopádně o to více by mu ta cvičení bodla : )Já někde slyšela, že hráč Soňa snad není ani české národnosti
Je pravda, že ten její pravopis by tomu odpovídal, je to děs a hrůza
No a názor na Soňu mám vcelku jasný. Aby s ním byl člověk zadobře, musí se k němu chovat jako k mafiánskému bossovi. To se mu velice zamlouvá a pak vás po zásluze odmění jako spravedlivý Don Piedro. Ale ne každý na to má žaludek.
Já si našel takový kompromis. Díky jeho omezenosti ho můžu (v tom slavném RP) urážet (edit: dělat si z něj legraci) a on to nepozná, a vlk i koza pak zůstanou celí.
Odesláno 02.07.2007 10:11
Hmm, vím, že jeden z tej jejich party není Čech, ale jestli je to zrovna Soňa, už si nevybavím. Každopádně o to více by mu ta cvičení bodla : )
No a názor na Soňu mám vcelku jasný. Aby s ním byl člověk zadobře, musí se k němu chovat jako k mafiánskému bossovi. To se mu velice zamlouvá a pak vás po zásluze odmění jako spravedlivý Don Piedro. Ale ne každý na to má žaludek.
on není čech
nemusíš se k němu chovat jako k mafiánskému bossovi, můžeš i opačně:)
#114 Host_Galain_*
Odesláno 02.07.2007 10:13
Odesláno 02.07.2007 11:04
Tohle je věc, nad kterou by se měli zamyslet ti, co Soňu obhajují. To opravdu musí prasit hru každému, abychom ji mohli označit za osobu nežádoucí?2.) To ze ty a dalsi jste s ni problem nemeli neznamena, ze s ni nejsou.
#118 Host_Ammazonca_*
Odesláno 02.07.2007 11:10
Aha, takže z toho vyplývá, že pokud bude prudit "běžné" hráče, tak je vše ok a bude se to přehlížet, protože Sonička je prostě taková. Ale až začne zabíjet a urážet samozvanou "Demona elitu", tak se něco pohne?pointa je ta ze oni ju budou obhajovat dokud neslapne na palec nekomu dulezitymu a na to si dava bacha

Odesláno 02.07.2007 11:11
Prave, dobre s ni vychazeji ti, kteri pristoupi na jeji hru. Tudiz nejlepe kdyz si tvoje postavicka klekne, zacne mu rikat pane, on ti bude rikat ze smrdis jako prasopes a tvoje matka byla vlcice a otec los a dalsi blaboly. Tim padem si odbydes to jeho RP a mas pokoj. Ten kdo s nim dokonce pece, a dalsim jinym zpusobem sikanuje ostatni hrace to je jeho kamos. Jinak se totiz rikat neda tomu co dela, je to prachobycejna sikana tech na ktere si veri ze je zabije. Tomuhle ja RP nerikam, a neverim mu ani za mak ze hraje svou postavu.Tohle je věc, nad kterou by se měli zamyslet ti, co Soňu obhajují. To opravdu musí prasit hru každému, abychom ji mohli označit za osobu nežádoucí?
Uvidime jak se to vyvine dal, kdyz budou problemy mozna by stalo za to zkusit to s nim po dobrem, tudiz zahrat nejakou hru s Lordy ci DM, ale neverim ze je schopny hrac a dokazal by zahrat i porazeneho.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních