Skočit na obsah

Fotka

Filmy na pozrenie

• Please log in to reply
333 odpovědí na toto téma

#91 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2007 13:12

Skus tento film... Sice sa tam par krat vystreli, ale nieje to tazisko filmu. (Odohrava sa to na konci druhej svetovej vojny v spanielsku. Je to fantasy.)
http://www.panslabyrinth.com/

Zobrazit příspěvek

Taky doporucuju...a moc...
  • 0

#92 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 31.08.2007 09:25

mile me prekvapil Match point Hra osudu od W. Allena.

cekal jsem desnou chujovinu, ale nakonec to byl prijemny hlavne audio relax. Navic zapletka je myslim vetsine lidi velmi povedoma, takze kazdy bude s napetim cekat, jak vlastne skonci ten jeho charakter :rolleyes:
  • 0

#93 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 23.10.2007 11:49

Osvěžující, povznášející, inspirující... zkrátka pohádka, která by měla sídlit v srdci každého : )

Čokoláda
  • 0

#94 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 12:00

Osvěžující, povznášející, inspirující... zkrátka pohádka, která by měla sídlit v srdci každého : )

Čokoláda

Zobrazit příspěvek

Jojo, viděl jsem moc pěkné. trošku podivné, ale pěkné. :wink:
  • 0

#95 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 12:49

Já to viděl zhruba jak je to dlouho? Čtyři roky? Docela dlouho no... ale jako libilo se mi to, ostatne jako kazdy film kde hraje roli prekrasne vypadajici cukrlatko. (Starej Willy wonka, Karlik a tovarna na cokoladu [novej Willy Wonka], Narnie [scena na sanich dke dostane to husty kakao a buchticky :)
  • 0

#96 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 13:25

Já to viděl zhruba jak je to dlouho? Čtyři roky? Docela dlouho no... ale jako libilo se mi to, ostatne jako kazdy film kde hraje roli prekrasne vypadajici cukrlatko. (Starej Willy wonka, Karlik a tovarna na cokoladu [novej Willy Wonka], Narnie [scena na sanich dke dostane to husty kakao a buchticky :)

Zobrazit příspěvek

si sladka, zlato :wink:
  • 0

#97 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 14:03

Čokoláda

Zobrazit příspěvek

To je krásnej film... nehledě na to, že tam hraje Johnny Depp, pro kterého mám tak trochu slabost :wink: Ale moc se mi to líbilo... :wink:
  • 0

#98 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 14:16

Ted z nedavne doby bych do kina doporucil Hvezdny Prach a Me Druhe Ja.
  • 0

#99 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 14:54

Ted z nedavne doby bych do kina doporucil Hvezdny Prach a Me Druhe Ja.

Zobrazit příspěvek

Hvezdny prach dobry, ale skor odporucam predlohu ako film... http://www.brloh.sk/...hp?id_knihy=527
  • 0

#100 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 15:33

cetl jsem knihu - pak jsem videl anglickej trailer - a pak jsem videl trailer prelozeny do cestiny

pripada mi to jako 3 ruzny dila knizka je jina jak anglickej trailer a ceskej trailer je jinej jak anglickej :)

tak se ptam - Ma smysl se na to jit podivat?
  • 0

#101 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2007 19:13

Já mám zas slabost pro film Devátá brána ... i kvůli té hudbě  :wink:

Zobrazit příspěvek

:wink: souhlaaaaaaaas
  • 0

#102 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 24.10.2007 12:38

Já mám slabost pro Piráty z Karibiku a pro Černýho korzára :wink:
  • 0

#103 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 12:43

No a ja zase ujíždím na pohádce O statečném kováři ... snad i pro naprosto úžasnou hudbu sourozenců Ulrychových. To lečebná kůra na pošramocené nervy.
  • 0

#104 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 16:41

Gympl

skvelej film, trochu tragikomickej ale stoji za skouknuti, nejvic se pobavi ti co nedavno vylezli ze stredni

i kdyz se to muze jevit jako teenagerovska blbina ve stylu raftaci, opak je pravdou a film ktery by ve srovnani mel k tomuhle asi nejbliz je klasika - marecku, podejte mi pero

jen gympl neni tak optimistickej

no a pak mam rad kralovstvi nebeske, ten film sem si zamiloval tolik, ze jsem prekousl i toho blůma
  • 0

#105 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 20:52

Ghost Rider !

Teraz som to dopozeral a lubilo sa mi to, nenarocne a zazivne. Zaujimavy namet a konecne bez klasickeho happyendu :wink:
  • 0

#106 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 21:14

Chci se zeptat na tyhle dva filmy : Faunuv Labyrint a Vendeta (od tvurcu Matrixu). Kdo to videl, jaky to je?
  • 0

#107 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 21:40

Chci se zeptat na tyhle dva filmy : Faunuv Labyrint a Vendeta (od tvurcu Matrixu). Kdo to videl, jaky to je?

Zobrazit příspěvek

Faunuv Labyrint jsem nevidela, ale uz to tady taky nekdo doporucoval. Zkus se zeptat Wiki :)

Co se tyce Vendety - Ja, jakozto hard core obdivovatelka Equilibria, jsem ten film shledla "jednim dechem". Nesnazila jsem se porovnavat, proste jsem ten film prijala, jako bych ten namet videla poprve a to taky proto, ze kazdy film je vlastne o necem jinem, i kdyz maji podobny namet. To asi pochopi jen ti, kteri Equilibrium videli a libilo se jim, pokud se zamerili hlavne na myslenku deje a nesnazili se porovnavat s filmy podobnymi. No abych se dostala k tomu, co chci rict.; V jako Vendeta je film o myslence, ktera je do oci bijici, ale dnesni publikum pozoruje spise fasadu peknych triku a efektu a dej zaznamena jen jakoby mimochodem.
Vendeta ma kouzlo a cit. Je to opravdu povedeny film, ne jako spousta tech Hollywoodskych rychlokvasek, ktere se proriti svetem a nezanechaji ve vas nic neobvykleho. Zadnou myslenku, ktera by vas nutila k hloubani, jako treba Vendeta. To je asi vse. Takze ja rozhodne doporucuji
  • 0

#108 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2007 21:57

No a Faunuv labyrint...pokud cekas fantasy pohadku ve stylu Stardust, tak te musim varovat. Je to drsny, velmi emotivni, misty az prilis naturalisticky pojaty film...o tom, jaci dokazou byt lide. Kazdopadne stoji za shlednuti. V mem osobnim zebricku se vysplhal hodne vysoko.
  • 0

#109 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 24.10.2007 23:12

Gympl

Zobrazit příspěvek

gympllllllllllllllllllll :)
  • 0

#110 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2007 02:52

Faunův Labyrint můžu doporučit i já jakožto opovrhovaný činitel:) opravdu krásný film:) a V jako Vendeta je skvělá akčňárna protkaná hezky vymyšleným politickým systémem budoucnosti v.... na to už se musíš podívat sám.) oba filmy stojí za shlédnutí:) doporučuji:)

a sdílím názor ohledně Equilibria:) :laugh: :wink: :wink:
  • 0

#111 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 25.10.2007 08:29

Co se týče Gymplu, tak též můžu jen doporučit. Už nejsem teenager a šla jsem na to s rozporuponým očekáváním, že to bude podobná trapárna pro nadržený puberťáky s Mádlem. Vlastně mně na to nalákala jen ta hudba z traileru :wink: O to víc jsem odcházela překvapená a nadšená, moc se mi to líbilo, konečně věrohodný film z prostředí mladých, kde jim to, co říkají opravdu věřite, protože dialogy odpovídají současnému stavu (při všech těch sprostých slovech a výrazech to sice není radostný, ale je to fakt). Super hudba, má to spád, Mádl překvapil!!! a Vorel, to je dle mně novej romantickej hrdina dívčích pokojíčků :tongue:

No a Faunův labyrint... S přítelem jsme se shodli, že na to, jaký je kolem toho humbuk (v jedné recenzi dokonce psali, že kvůli takovým filmům se staví kina??), jsme byli trochu zklamaní. Je pravda, že to má svoji atmosféru, je to pěkný film, ale že bych z toho ještě dva dny nemohla spát, to opravdu ne. Když pominu válku a sadistickýho "tatínka", tak jediná scéna, která mi opravdu vytrhla z letargie byl ten slizoun s očima v dlaních, něco tak děsivýho už jsem dlouho neviděla. :wink:

Jinak co mně vždy pobaví, tak zaručeně Big Lebowski, Allenovky, spolehlivě rozbulí Zelená míle, Schindlerův seznam a scená topícího se Atreyova koně v Nekonečným příběhu a když mám řešivou náladu, tak si pustím Mullholand Drive nebo další podobnej moták od pána s šílenou ofinou :laugh:
Z poslední doby mě nějak vyjímečně kromě Gymplu zaujal asi jen Most do Terabithie.
  • 0

#112 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2007 08:57

... Faunuv Labyrint ...

Zobrazit příspěvek

Mozem len odporucit. Ten film ma vybornu atmosferu... Pozor, rozhodne necakaj sladke fantasy...
  • 0

#113 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2007 09:39

No parada, to me potesilo. Uz sem dlouho nevidel dobrej film. :)

Mytko: Sladke fantasy necekam. Uz jsem od nekoho slysel ze to je drsnejsi a prave proto me to zaujalo. :)
  • 0

#114 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2007 09:41

No parada, to me potesilo. Uz sem dlouho nevidel dobrej film. :)

Mytko: Sladke fantasy necekam. Uz jsem od nekoho slysel ze to je drsnejsi a prave proto me to zaujalo. :)

Zobrazit příspěvek

Doplnim este, ze sa to neda povazovat ani za klasicke fantasy... Ziadni rytieri, draci, carodeji, krasotinky, odvazni dobrodruhovia a podobne ...
  • 0

#115 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 23:07

vynikajici film

dveře

a pak docela podareny horor

pád do tmy (the descent)
  • 0

#116 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 23:17

Jojo, pád do tmy není špatnej, konec je takovej zajímavej, v podstatě ani nevím, jak přesně to dopadne protože je to takový no... nejasný. jinak po tomhle filmu a zhlédnutí několika dokumentech o speleologii jsem se rozhodl vzdát se své dobře našlápnuté kariéry speleologa (jako můj životní úspšch považuju výlet do sklepa v našem bývalém paneláku). :wink:
Ale musím ještě zdůraznit tu Vendetu, fakt dobrej film.
A pro lenivce a vyznavače dobrého vína, pohodičky a překrásné Provance (i když jsem tam nikdy nebyl, ale vím že tam jednou pojedu! :wink: ) doporučuju výbornej film Dobrý ročník (jestli to tady padlo, tak pardon).
Bez lahve dobrého vína, a pěkné francouzské dívky po boku (v případě nedostatku stačí i nějaká ta česká) si to nepouštějte!
  • 0

#117 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 23:20

no ten konec, ja to chapal po tu cast kdy utekla do auta, ale ten uplny strih na konci, kdy se objevi v te jeskyni s dortem a malou holcickou mi porad vrta hlavou
  • 0

#118 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 23:21

no ten konec, ja to chapal po tu cast kdy utekla do auta, ale ten uplny strih na konci, kdy se objevi v te jeskyni s dortem a malou holcickou mi porad vrta hlavou

Zobrazit příspěvek

No podle mýho byla představa právě to auto... podle mě tam nějak zůstala. Ta představa mě mrazí po zádech... brr
  • 0

#119 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 29.10.2007 23:25

No podle mýho byla představa právě to auto... podle mě tam nějak zůstala. Ta představa mě mrazí po zádech... brr

Zobrazit příspěvek

jo takle to myslis...mno ale to by tam nebyla ta holcicka a ten dort nebo co to mely...leda by to bylo mineno tak, zeona sama se stala necim jako byly ty obludky-jestli jsem to pochopil spravne, tak ty se vyvinuly ze tech lidi po kterych tam byly ty skoby, i kdyz to je jen domnenka, na to by bylo z hlediska evoluce jen malo casu (nejakych 200 letnestaci no)

ale hnus co rikas, to me nenapadlo :)
  • 0

#120 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 30.10.2007 00:40

Teda... na ten Faunův labyrint musim taky zareagovat, pozdě, ale přece :) je to, dle mého názoru, opravdu kvalitní film, pravda, místy až příliš naturalistický, ale celkově mě to dostalo... a musim říct, že většinu lidí v sále evidentně taky, takhle ztichlý sál po skončení filmu jsem ještě nezažila :wink: Ale nedokážu pochopit, jak režisér, který mohl natočt takhle úžasný film, byl schopen natočit takovou... oddechovku, jako je Blade... jsou to nebe a dudy :laugh:

No a abych tu jen neplácala, tak doporučuju Klub rváčů, taky výborný :wink:
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních