Skočit na obsah

Fotka

Vybirani pokladu

• Please log in to reply
142 odpovědí na toto téma

#91 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 06.06.2007 15:23

Nechci do toho příliš rejpat, ale jste si jisti že nemilosrdné trestání je zrovna teď v kurzu? Co mě moje špatná paměť snad neklame byl zde jeden co mazal a rozdával krabice s tropickým ovocem a nakonec to bylo shledáno přespříliš drsným a po jistých neshodách tento člověk, pravděpodobně silně znechucen, opustil řady DM.

Zobrazit příspěvek

Obavam se ze ted jistou dobu konal opacny extrem. Ale novy Geraltuv post, dodava nadeji na lepsi casy. :grin:
  • 0

#92 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 15:25

nevim kde jsi tohle vzal, zaprve kdyz tu byl sepha vypadalo to tu stejne (tim nezatracuji jeho praci jen rikam jak uz rikali i jini ze prehazovani se proste vyhmatnout neda nebo da ale velmi velmi tezko) a co pamatuji tak posledni prohresek kterej potrestal bylo wakenovo relogovani, coz mi prislo spis k smichu a aspon to wakena vychovalo, o cemz svedci i to ze ho mate mezi sebou incognito a tipuju ze nevite ze je to ten samy waken ktery jeste pred par mesici byl postrachem hrbitova

takze ono to s tou jeho prisnosti nebylo az tak zhavy, aspon podle me-hodne stekal, kousal malo

Zobrazit příspěvek

I takhle se na to dá dívat. V každém případě měl Sepha alespoň minimální uspěšnost v lovení přehazovačů, Reznik by mohl vykládat. Kousal možná jak ty píšeš málo, ale kousal a tobě se to možná nezdá a mě připadá, že v poslední době je to horší než před půl rokem - rokem kdy jsem začínal. Zase na druhou stranu je to asi krátká doba na Demoně abych o tom mohl polemizovat. Je to můj subjektivní názor, nikomu ho nevnucuji.
  • 0

#93 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 15:30

Nechci do toho příliš rejpat, ale jste si jisti že nemilosrdné trestání je zrovna teď v kurzu? Co mě moje špatná paměť snad neklame byl zde jeden co mazal a rozdával krabice s tropickým ovocem a nakonec to bylo shledáno přespříliš drsným a po jistých neshodách tento člověk, pravděpodobně silně znechucen, opustil řady DM.

Zobrazit příspěvek

jakým kurzu..je to vyjebávání s demonou i hráči a to zaslouží trest. Bud takovej že se dotyčný srovná a nebo takový který ho nadobro zničí a už sem nepáchne.
Demona je přece nejnaštěvovanější server takže o hráče mít nouzi nikdy nebude :) , tak proč by tu měli běhat ti kteří ničí hru ostatním.

jak tu někdo zmínil pokud nejsou pravidla aktuální a nebo jsou nějakým způsobem upravena někdo by se na to měl podívat,odebrat,přidat atd...já sem pravidla četl naposledy když sem začínal s demonou.

jo co takhle při logování do hry nechat zobrazit na minutu stránku z pravidlama:))

a upřesnit tedy o čem se smí kecat v klientu když je součástí hry

chci jasně daná pravidla a ne číst v tellu hele tohle je nepsaný pravidlo atd.

P.S. no jo nudim se v práci..se mi ještě nestalo :grin:
  • 0

#94 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 15:30

Vsak mate co jste chteli ne? Svobodu! Tak si to uzivejte ;)
  • 0

#95 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 15:34

Vsak mate co jste chteli ne? Svobodu! Tak si to uzivejte ;)

Zobrazit příspěvek

tu chtěl wiliam walace(statečné srdce) bo jak se to píše :)
  • 0

#96 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 15:40

jakým kurzu..je to vyjebávání s demonou i hráči a to zaslouží trest. Bud takovej že se dotyčný srovná a nebo takový který ho nadobro zničí  a už sem nepáchne.
Demona je přece nejnaštěvovanější server takže o hráče mít nouzi nikdy nebude :) , tak proč by tu měli běhat ti kteří ničí hru ostatním.

Zobrazit příspěvek

A jak ti takový looter ničí hru?
  • 0

#97 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 15:54

A jak ti takový looter ničí hru?

Zobrazit příspěvek

prober se,opláchni si oči..přečti si můj první příspěvek a pokud ti to přijde normální a fér vůči ostatním hráčům..zeptej se mě znova,ale odpověd nečekej
  • 0

#98 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 16:09

prober se,opláchni si oči..přečti si můj první příspěvek a pokud ti to přijde normální a fér vůči ostatním hráčům..zeptej se mě znova,ale odpověd nečekej

Zobrazit příspěvek

V podmínkách démony mi to příjde i normální, a fér co je fér, že bez zloděje máš přístup k pokladům odepřen?
A pokud nejsi schopný formulovat odpověd na otázku, proč ti looter ničí hru i když to tvrdíš, tak se ptát nebudu... :grin:
  • 0

#99 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 16:21

Zobrazit příspěvek

co ti brani vytvorit taky 3 relogujici postavy u pokladu ?
takze kazdy spravny account hrace bude vypadat: main postava, exaltka, 3 looteri lvl 8 ....
  • 0

#100 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 16:27

takze kazdy spravny account hrace bude vypadat: main postava, exaltka, 3 looteri lvl 8 ....

Zobrazit příspěvek

a pak jeste jedna vyjimka, to bude acc oraculum a tam bude ariadna
  • 0

#101 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 16:27

Zobrazit příspěvek

Nic..stejně jako mi nic nebrání začít pobíjet ty kteří toto provádějí :)

asi založím novej cejch :)
  • 0

#102 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 16:30

a pak jeste jedna vyjimka, to bude acc oraculum a tam bude ariadna

Zobrazit příspěvek

pche, ja jdu s davem. Exaltku uz mam a udelat 3 lootery je otazka par hodin :grin:

asi založím novej cejch :)

Zobrazit příspěvek

pochybuju, ze te lopyk necha upravit kouzlo cejch :blink:
  • 0

#103 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 16:41

Zobrazit příspěvek

ano máš pravdu
  • 0

#104 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 16:42

pochybuju, ze te lopyk necha upravit kouzlo cejch :blink:

Zobrazit příspěvek

si fakt vystačíš sám se svými vtipy co? :grin:
  • 0

#105 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 17:07

jak teda vubec chcete aby vypadal system pokladu na demone?
aby jeden poklad mohla postava vybrat jen jednou? Je proti pravidlum, moralce, zvyklostem obihat truhly abych si nasetril na verdicitovou vybavu? Tohle nerejpu, jen by me zajimalo jak to kdo vidi. Napr. v DO2 je kupa truhle a expit se tam da 5 levelu. Kdyz muzu a stejne tam jsem mam to vybrat nebo to nechat nekomu jinymu? A je jedno ze na 20.lvl uz to zmaknu sam. neni se co divit ze lidi vobihaj tech par lowlevel truhel kdyz je maji vsechny u nosu v bezpeci ve meste.
  • 0

#106 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 06.06.2007 17:10

aby jeden poklad mohla postava vybrat jen jednou? Je proti pravidlum, moralce, zvyklostem obihat truhly abych si nasetril na verdicitovou vybavu? Tohle nerejpu, jen by me zajimalo jak to kdo vidi. Napr. v DO2 je kupa truhle a expit se tam da 5 levelu. Kdyz muzu a stejne tam jsem mam to vybrat nebo to nechat nekomu jinymu? A je jedno ze na 20.lvl uz to zmaknu sam. neni se co divit ze lidi vobihaj tech par lowlevel truhel kdyz je maji vsechny u nosu v bezpeci ve meste.

Zobrazit příspěvek

oddelit expici a lootovaci lokace ? (to jenom takove zamysleni nad jevem ktery jsi popsal, je-li povazovan za nezadouci)

Příspěvek upravil Scourge: 06.06.2007 17:13

• 0

#107 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 17:35

Zobrazit příspěvek

vsak na tom nic spatnyho neni at si poklady obihaji, at si tam treba i tahaji low levliky aby poklad byl to je prizbusobeni zivotnim podminkam

ale at nema jednu postavu na loot a druhou na hrani ktera je supportovana tou prvni, to je vec ktera vadi me
  • 0

#108 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 17:40

no ale v kurzu by to byt melo

Zobrazit příspěvek

Ja myslim ze v kurzu by to byt nemelo, nezarucic stoprocentni spravedlnost trestu a cim vic trest hrotis tim vic muzes ublizit.
Srovnavat WoW EQ a jine s Demonou je nemozne, ale v zasade my prijde divne proc tam povoluji posilani veci mezi postavickama? Stejne si to vydrel jeden hrac, ze jo. Ze ma pak pro ty dalsi lehci pozici? Ano ma ale svou pili, svou praci tak proc mu to znemoznovat.
Navic trestat pri hre? Neni spravnou cestou vytvaret podminky pro zabavu nez pro tresty?
Vzdy je to jen zavist ze ten ma neco lepsiho to je muj nazor, lepsi vecicku, lepsi postavu.... , tak se snazte mit to same a ne znemoznit jinym to mit.
Nebo Vam prijde lepsi prat sousedovi at mu barak shori kdyz ho ma lepsi nez ja?
  • 0

#109 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 17:44

Ja myslim ze v kurzu by to byt nemelo, nezarucic stoprocentni spravedlnost trestu a cim vic trest hrotis tim vic muzes ublizit.
Srovnavat WoW EQ a jine s Demonou je nemozne, ale v zasade my prijde divne proc tam povoluji posilani veci mezi postavickama? Stejne si to vydrel jeden hrac, ze jo. Ze ma pak pro ty dalsi lehci pozici? Ano ma ale svou pili, svou praci tak proc mu to znemoznovat.
Navic trestat pri hre? Neni spravnou cestou vytvaret podminky pro zabavu nez pro tresty?
Vzdy je to jen zavist ze ten ma neco lepsiho to je muj nazor, lepsi vecicku, lepsi postavu.... , tak se snazte mit to same a ne znemoznit jinym to mit.

Zobrazit příspěvek

takze ty tu rikas ze by se mel povolit metagaming skvele

vis ono WoW ma uplne jiny system jak craftu, tak pokladu, veci jsou tam bindovaci nekdy pri zvedani takze prehazovani je sice povolene ale jen do zdrave miry

kdybys to tady povolil tak z toho expresne udelas perzistent power gaming world, enjoy, to abych sel jinam
  • 0

#110 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 17:50

ze ty ses TrinityCZ? jezis ja to prokecl...ale vazne jsem nechtel bonzovat, trinity neni ten looter o kterem se mluvi...

Zobrazit příspěvek

nejsem já si ted lootuju maximálně zlaták se svojí Jehličkou :] a to co jsem říkal za build má Kubuk a je to celkem logický , že je to nejlepší build proto .
  • 0

#111 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 17:56

Zobrazit příspěvek

takze myslis ze lepsi je netrestat nikoho ?
  • 0

#112 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 17:57

takze ty tu rikas ze by se mel povolit metagaming skvele

vis ono WoW ma uplne jiny system jak craftu, tak pokladu, veci jsou tam bindovaci nekdy pri zvedani takze prehazovani je sice povolene ale jen do zdrave miry

kdybys to tady povolil tak z toho expresne udelas perzistent power gaming world, enjoy, to bych sel jinam

Zobrazit příspěvek

Hele na zacatku te vety pisi ze to srovnani neni spravne, ale princip je dobrej, cesta omezovani je spatna.
Princip pokladu pro Demonu ala Shini:
Zadnej poklad neni bliz nez tricet minut cesty s nutnosti bojovat. Nepotrebujes k tomu vetsi lokace, jen v koute kde beres prvni klic te to hodi zase nazacatek dungu a jdes do jineho mista a takhle si to das trikrat a mas na stejne rozloze hned tricet minut behani:))
K te nutnosti bojovat, je vazne potreba aby NPC mela parametry ktere me nuti stavet build a ne hrat co mam chut?
Podpora expeni v grupe, nekde jinde nekdo frflal ze se expy snizuji, druhej mu odpovedel ze je to proto ze NPC zmidlej rychlej, ja s tim souhlasim ale jen do te doby nez prijde cekani na respawn a nebo prijde malus. Muj pohled na vec je bonus muze byt ale nemusi, malus ano ale nepocitat jej kdyz je parta nebo aby byl mnohem pozdeji.
K tomu power gamingu, mel bys asi uz vyrazit, on zde jiz davno frci.
  • 0

#113 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 17:59

takze myslis ze lepsi je netrestat nikoho ?

Zobrazit příspěvek

JA myslimze je lepsi delat system tak aby nebylo treba omezovat a trestat, aby si v podstate kazdej mohl delat co ho "napadne".
  • 0

#114 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 06.06.2007 18:43

[quote name='Shini' date='6.06.2007, 14:33 ']
Jeden hrac, nekolik CDkeyu, nekolik IP adres co s tim chces udelat. Prehodi si veci onlin bez prostrednika a pokud ho nenavstivis osobne doma nemas sanci ho odhalit prokazatelne.

No ty IP adresy mne zajímají chci se na to optat, IP adresa je fyzická adresa vaší nebo mé síťové karty nebo modemu ne? na tuto adresu je fixován váš poskytovatel internetových služeb ne?
Pokud mám pravdu tak jak jich můžete mít několik pokud nemáte 2 počítače doma? A kvůli Demoně vymýšlet nějaké náročné transakce , no nevím.
  • 0

#115 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 19:08

JA myslimze je lepsi delat system tak aby nebylo treba omezovat a trestat, aby si v podstate kazdej mohl delat co ho "napadne".

Zobrazit příspěvek

ja mluvim k soucasnymu systemu. Ne jakej by mel byt idelane.

Ted jak je demona: Myslis ze by se nemelo trestat?
  • 0

#116 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 19:51

ja mluvim k soucasnymu systemu. Ne jakej by mel byt idelane.

Ted jak je demona: Myslis ze by se nemelo trestat?

Zobrazit příspěvek

Mela by se predelavat postupne k zabave a odstupovat od restrikci? Mohu takto odpovedet?
Pokud by se nevyvijela, nemenila tak se trestum nevyhne, ale je to nespravedlive trestani, minimalne v tom ze je nedusledne.

Rovnou odpovim DOne Atreid. Ano potrebujes dve a vice PC, sam mam doma dve stolni a jeden notas, dalsi PC schopne utahnout NWN si mohu z prace zapujcit dlouhodobe ze skladu zdarma. Nemyslim ze takove moznosti ma malo lidi.
  • 0

#117 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 20:37

Rovnou odpovim DOne Atreid. Ano potrebujes dve a vice PC, sam mam doma dve stolni a jeden notas, dalsi PC schopne utahnout NWN si mohu z prace zapujcit dlouhodobe ze skladu zdarma. Nemyslim ze takove moznosti ma malo lidi.

Zobrazit příspěvek

To ten Busch rozdával v Praze ? No já si myslím že teda jsi dost bohatý nebo tu Démonu prostě děsně žereš, v tom případě si to přehazování věcí ten dotyčný zaslouží a nemá na to vliv žádné ..... (pardon) Dm , protože za peníze v Praze dům a koupit se dá dnes všechno a nějaký pravidla jsou pro něj k ničemu, ty jsou pro blbouny co maji doma jedno připojení k internetu a jedno slušný PC, což dnes má asi většina normálnich lidí.
No komu není za těžko vrazit do hraní na Démoně 50 000 Kč ten si může koupit půlku Démony i s nějakým DM. Já i kdybych ty prachy měla tak je do toho nevrazím a koupím raději novou pračku nebo někam zajedu s přáteli.
Já tuším že ty jsi ten poctivý hráč co toto dává jako příklad , že si to může takto koupit mnoho lidí, ale já si myslím že ne že to takto mnoho lidí nemá. Jinak Shini toto nebyl útok na tebe , jen jsem byla v šoku z těch 3 PC
  • 0

#118 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2007 21:04

Nejsem z prahy (su z moravy) a ani se netopim v penezich, ale sehnat dneska 3 PC na kterych ti pojede nwn nemuze bejt problem snad ani pro bezdomovce.
  • 0

#119 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 06.06.2007 21:44

To ten Busch rozdával v Praze ? No já si myslím že teda jsi dost bohatý nebo tu Démonu prostě děsně žereš,  v tom případě  si to přehazování věcí ten dotyčný zaslouží a nemá na to vliv žádné ..... (pardon) Dm , protože za peníze v Praze dům a koupit se dá dnes všechno a nějaký pravidla jsou pro něj k ničemu, ty jsou pro blbouny co maji doma jedno  připojení  k internetu a jedno slušný PC, což dnes má asi většina normálnich lidí. 
  No komu  není za těžko  vrazit do hraní na Démoně 50 000 Kč ten si může koupit půlku Démony i s nějakým DM.  Já i kdybych ty prachy měla tak je do toho nevrazím a  koupím raději novou pračku nebo někam zajedu s přáteli.
Já  tuším že ty jsi ten poctivý hráč co toto dává jako příklad , že si to může takto koupit mnoho lidí, ale já si myslím že ne že to takto mnoho lidí nemá.  Jinak Shini toto nebyl útok na tebe , jen jsem byla v šoku z těch 3 PC

Zobrazit příspěvek

Nebud v soku, Notas jsem dostal v praci, jedno PC mam lepsi na hrani za 20tis a druhe, to predesle ma hodnotu tak 5 ale NWN na nem jede.

P.S. Tusis spatne, vicemene hraju bezne dva ucty naraz sam. Mozna to nekomu pripada jako podvod,ale zkuste si ovladat dve mysi naraz a jeste se trefit:))
  • 0

#120 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2007 04:44

Nebud v soku, Notas jsem dostal v praci, jedno PC mam lepsi na hrani za 20tis a druhe, to predesle ma hodnotu tak 5 ale NWN na nem jede.

P.S. Tusis spatne, vicemene hraju bezne dva ucty naraz sam. Mozna to nekomu pripada jako podvod,ale zkuste si ovladat dve mysi naraz a jeste se trefit:))

Zobrazit příspěvek

No to je mi celkem jasný, to jsem pochopila že dvě PC na NWN není až tak problém sehnat, ale co připojení, to máš jako paralelní, na jedno připojení? No ted si nejsem jistá, nemusíš mit u poskytovatele služeb nahlašany dvě IPadresy? A pokud to máš na jedno připojení , neděláš pak slušný lagy?
Vím že na jedno připojení jde přidat i dvě tři PC ale to musí být na to už uděláno ne? Nevím no moc se v tom nevyznám. Ale je to přece jen hra a ne boj o život. Venku zrají třešně - možná bude lepší aby jste kluci vzali kamošku a šli si natrhat do pusy nebo na třešňový táč.
Na Démonu se chodím občas odreagovat , odpočinout z práce a fičáku všedních dnů , ale abych přemýšlela jak ojebat pravidla , tak to si Démona nezaslouží. Když je hráč slušný tak si myslím že mu ostatní pomohou , když mohou (teda pardon beru to podle sebe) a prodají mu levně, nebo s nim někam zajdou, no snad , tedy měli by , ehm no všichni takový asi nejsou,ale doufejme že jednou budou.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních