Skočit na obsah

Fotka

Hercules

• Please log in to reply
279 odpovědí na toto téma

Anketa: Kto je za to aby mu zrusily banan?? (93 členů volilo)

Kto je za to aby mu zrusily banan??

1. Ano nech mu ho zrusia (14 hlasů [0.21%])

Procento volících: 0.21%

2. Nie bol to blazon neruste mu ho (6662 hlasů [99.69%])

Procento volících: 99.69%

3. Neviem kto to je a je mi to jedno (7 hlasů [0.10%])

Procento volících: 0.10%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#91 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:54

Jinak Vici (hercules) hrát jako umí, dá se s nim hrát:) jen se to nesmí zvrhnout a nesmí se dostat "na veřejnost" zpráva typu "Vici je zase tady" a zanedlouho poté fáma typu "Vici zabijí, jdem na něj" a nesmí se odebrat ta nejbanda tam, kde by měl být v úmyslem hájit ať už cokoliv:)

Zobrazit příspěvek

Holt to bola moja chyba vzdy. vzdy ked som hral na čierno tak som to volakomu vykecal a on to prezradil a potom to uz islo...vrazdenie.zabijanie,-> ban
  • 0

#92 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:56

Holt to bola moja chyba vzdy. vzdy ked som hral na čierno tak som to volakomu vykecal a on to prezradil a potom to uz islo...vrazdenie.zabijanie,-> ban

Zobrazit příspěvek

Napadá jen mě, čím to asi je? Mně se třeba ani s jednou postavou nikdy nic takového nestalo? Žádné vraždy, zabíjení, ban... :wow:
  • 0

#93 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:02

Ale beebow neni ani to [sedmikráska] na servery :D

Zobrazit příspěvek

Zkus potrápit mozek a zjistit proč. :wow:
  • 0

#94 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:03

Napadá jen mě, čím to asi je? Mně se třeba ani s jednou postavou nikdy nic takového nestalo? Žádné vraždy, zabíjení, ban...  :laugh:

Zobrazit příspěvek

protože neumíš hrát a myslíš jen sama na sebe...kdybys hrála jako on který zabaví celý server včetně všech DM mohla by sis dovolit ten luxus (vraždy,zabíjení ,ban) :wow:
  • 0

#95 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:06

Myslím, že by mohla opět vzniknout nějaká zajímavá frakce v čele s navrátivším se vůdcem. :wow:
  • 0

#96 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:06

Napadá jen mě, čím to asi je? Mně se třeba ani s jednou postavou nikdy nic takového nestalo? Žádné vraždy, zabíjení, ban...  :wow:

Zobrazit příspěvek

Holt to je tak ked si na servery"znamy" a nemaju ta radi a len ekd sa dopocuju ze tu hras tak ty zneprijemnuju zivot pomocou fora.
Niekto ako Tanur je raz zly raz je ochranca atd ale vsetko robil az bol lvl s Top vybavu.Ja som robil zloducha aj na lvl z vybavou rubic.Nikti som to nedotiahol na lvl kvoli tomuze vzdy bola na foru flama ze som niekoho zabil.a pritom som ho len zabil a hlavu som nikdi nerezal len raz marstajovy lebo ten mi ju urezal ked som lezal mrtvy na hb a on ma ani nezabil.ja viem ze ma neospravedlnuje .Ale vzdy som sa snazil zabavit aj u herculesa...vami zosmiesnovana guilda"Spolok"
  • 0

#97 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:08

Napadá jen mě, čím to asi je? Mně se třeba ani s jednou postavou nikdy nic takového nestalo? Žádné vraždy, zabíjení, ban...  :wow:

Zobrazit příspěvek

Holt to je tak ked si na servery"znamy" a nemaju ta radi a len ked sa dopocuju ze tu hras tak ty zneprijemnuju zivot pomocou fora.
Niekto ako Tanur je raz zly raz je ochranca atd ale vsetko robil az bol 30 lvl s Top vybavu.Ja som robil zloducha aj na 15 lvl z vybavou rubic.Nikti som to nedotiahol na 30 lvl kvoli tomuze vzdy bola na foru flama ze som niekoho zabil.a pritom som ho len zabil a hlavu som nikdi nerezal len raz marstajovy lebo ten mi ju urezal ked som lezal mrtvy na hb a on ma ani nezabil.ja viem ze ma neospravedlnuje .Ale vzdy som sa snazil zabavit aj u herculesa...vami zosmiesnovana guilda"Spolok"
  • 0

#98 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:09

jen technicka - proc se dokola cpes nekam kde te nechteji?
  • 0

#99 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:10

jen technicka - proc se dokola cpes nekam kde te nechteji?

Zobrazit příspěvek

Kamos ma tu chce.Preto sa pytam ci uz po roku nieje na zvazenie ban odstranit.
  • 0

#100 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:16

protože neumíš hrát a myslíš jen sama na sebe...kdybys hrála jako on který zabaví celý server včetně všech DM mohla by sis dovolit ten luxus (vraždy,zabíjení ,ban)  :wow:

Zobrazit příspěvek

Ano, tak ted jsi mi to opravdu nandal. Ve hre jsme se jeste nesetkali, pokud se nemylim, takze nepredpokladam, ze me znas natolik dobre, abys mohl zrovna ty hodnotit, jestli umim, nebo neumim hrat. Nehlede na to, ze pojem "umet hrat" je v teto souvislosti velice relativni :laugh:
  • 0

#101 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:19

Ano, tak ted jsi mi to opravdu nandal. Ve hre jsme se jeste nesetkali, pokud se nemylim, takze nepredpokladam, ze me znas natolik dobre, abys mohl zrovna ty hodnotit, jestli umim, nebo neumim hrat. Nehlede na to, ze pojem "umet hrat" je v teto souvislosti velice relativni  :wow:

Zobrazit příspěvek

příště napíšu že je to ironie.-) a nemyl se setkali :)
  • 0

#102 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:20

Jak rikam. Me take stvalo, jak se poradaly hony na Herculese (ve hre tak na foru). Protoze se ooc vedele ze to je Vici.
Me to prislo, prijde a vzdy bude pripadat jako hnus.
Kdekdo se tu ohani nejakym RP, ale neverim, ze vsechno bylo vyprovokovane ze strany Viconie.
Myslim, ze casto ke konfrontaci doslo, jen kvuli tomu, ze to byl prave Vici.
Zajimave, ze treba Tomi, i ja jsme s nim nemeli nijake zasadni problemy. Hrat se s nim rozhodne da. I kdyz to chtelo obcas trpelivost.
  • 0

#103 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:22

příště napíšu že je to ironie.-) a nemyl se setkali :)

Zobrazit příspěvek

Aha, tak to se omlouvam, pochopila jsem to jinak. :wow: Setkali, kdy, kde, kdo? :laugh:
  • 0

#104 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:24

Jak rikam. Me take stvalo, jak se poradaly hony na Herculese (ve hre tak na foru). Protoze se ooc vedele ze to je Vici.
Me to prislo, prijde a vzdy bude pripadat jako hnus.
Kdekdo se tu ohani nejakym RP, ale neverim, ze vsechno bylo vyprovokovane ze strany Viconie.
Myslim, ze casto ke konfrontaci doslo, jen kvuli tomu, ze to byl prave Vici.
Zajimave, ze treba Tomi, i ja jsme s nim nemeli nijake zasadni problemy. Hrat se s nim rozhodne da. I kdyz to chtelo obcas trpelivost.

Zobrazit příspěvek

Pretože rozlišujete hru od realu a hru od foruma.Takze tak.
  • 0

#105 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:26

Aha, tak to se omlouvam, pochopila jsem to jinak.  :wow:  Setkali, kdy, kde, kdo?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

není proč .-) btw. znám tě jen z trhu..jinde sem tě snad ještě nepotkal..ale s kým to nepovím :)
  • 0

#106 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 11.05.2007 12:30

...

Zobrazit příspěvek

No ano chudacik sikanovany, to preto ma rekord v pocte banov na Demone. Boze Chuan to su dristy, dostal kopu sanci a stale to dopadlo rovnako. Chapem, ze ta nasupportoval a ty jeho ale to si nemiesaj s "da sa s nim hrat".
  • 0

#107 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:33

Tak to už se na Demoně bavím rok ..... hmmm to to letí *kroutí hlavou*. A teď k věci, návrat Herkula no proč ne vždyť ten hodný tvor nikomu nic neudělal ...... stop moment, něco mi vytanulo v myslí ... aha 1 minuta pana Wriese na Demoně (je to rok zpátky a byla to první návštěva on -line hry vůbec od té doby jsem Demoně věrný) přiřítí se postava s epickým jménem Herkules a jeho nohsled Frizz (nebo jak se jmenoval) se slovy nechceš jít s nama na hřbitov? No proč ne já na to. 5. minuta na Demoně čuchám kytky lehčí o tu stovku do začátku. 7. minuta na Demoně nějaký pán ke mě hovoří, že mi teče mlíko po bradě ... bla, bla .... jů chrám tady to je hezký a ven. 10. minuta ... malý chlapec ... cože ujo rezbár ... cože ... jasně tak jdeme na to ... nemáš dřevo donesu. 15. minuta ... vstup do lesa a hele Herkules a jeho slouha se slovi tady bydlíme my ... 2 vteřiny čuchám kytky ... ještě že mi nemají co vzít. Pak už rychlý sled Esc., Esc. a návrat na demonu za 4 dny po duševní regeneraci se slovy přece tu nehrajou jenom magoři. Upřimě tvou hrou jsem se nebavil a pokud je tvůj návrat podmíněn slovy nebojím se vás a budu dělat bordel tak rači NE. Práci zdar. P.S. Už aspoň vím po kom má Merin to hulvádský chování.
  • 0

#108 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:35

není proč .-) btw. znám tě jen z trhu..jinde sem tě snad ještě nepotkal..ale s kým to nepovím :)

Zobrazit příspěvek

No to víš, Ammazonca kraftí a je pořád pár stovek liber přetižená a tudíž nepojízdná. Na výpady do terénu má kamarádku Penelope :wow:
  • 0

#109 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:35

Tak to už se na Demoně bavím rok ..... hmmm to to letí *kroutí hlavou*. A teď k věci, návrat Herkula no proč ne vždyť ten hodný tvor nikomu nic neudělal ...... stop moment, něco mi vytanulo v myslí ... aha 1 minuta pana Wriese na Demoně (je to rok zpátky a byla to první návštěva on -line hry vůbec od té doby jsem demoně věrný) přiřítí se postava s epickým jménem Herkules a jeho nohsled Frizz (nebo jak se jmenoval) se slovi nechceš jít s nama na hřbitov?  No proč ne já na to. 5. minuta na Demoně čuchám kytky lehčí o tu stovku do začátku. 7. minuta na Demoně nějaký pán ke mě hovoří, že mi teče mlíko po bradě ... bla, bla .... jů chrám tady to je hezký a ven. 10. minuta ... malý chlapec ... cože ujo rezbár ... cože ... jasně tak jdeme na to ... nemáš dřevo donesu. 15. minuta ... vstup do lesa a hele Herkules a jeho slouha se slovi tady bydlíme my ... 2 vteřiny čuchám kytky ... ještě že mi nemají co vzít. Pak už rychlý sled Esc., Esc. a návrat na demonu za 4 dny po duševní regeneraci se slovy přece tu nehrajou jenom magoři. Upřimě tvou hrou jsem se nebavil a pokud je tvůj návrat podmíněn slovy nebojím se vás a budu dělat bordel tak rači NE. Práci zdar.  P.S. Už aspoň vím po kom má Merin to hulvádský chování.

Zobrazit příspěvek

Aspon ze uz viem jak sa volas tusim aj zacnem byt pravy hulvat a budem hadzat imploze na trhu jak Geralt :wow:
  • 0

#110 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:37

Aspon ze uz viem jak sa volas tusim aj zacnem byt pravy hulvat a budem hadzat imploze na trhu jak Geralt :wow:

Zobrazit příspěvek

takže celý je to o tom že chceš takyn banána aby si mohl s kamarádem chodit ven :)) ty filuto :laugh:
  • 0

#111 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:38

Zobrazit příspěvek

Jen tak z vlastní zvědavosti jsem se už dlouho chtěla zeptat... Jaký hlubší význam má ten tvůj podpis, či heslo, kterým se prezentuješ u svých příspěvků pod čarou? Díky :laugh:
  • 0

#112 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:38

takže celý je to o tom že chceš takyn banána aby si mohl s kamarádem chodit ven :)) ty filuto :wow:

Zobrazit příspěvek

Ach je tu nedokazem prekusnut niektorych ludi idem radsej von lebo nechem byt zasa a opat vulgarny dovi dopo :laugh:
  • 0

#113 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:39

Jen tak z vlastní zvědavosti bych chtěla vědět.. Jaký hlubší význam má ten tvůj podpis, či vzkaz pro nás všechny pod čarou? Díky  :wow:

Zobrazit příspěvek

Ten uz tam mam asi 2mesiace a myslim si ze je to moja vec co tam mam takze teba do toho nic
  • 0

#114 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:41

Ten uz tam mam asi 2mesiace a myslim si ze je to moja vec co tam mam takze teba do toho nic

Zobrazit příspěvek

Aha, děkuji, na slušnou otázku přiměřená odpověď. :wow:
  • 0

#115 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:41

a ,že by se odbanoval , ale musel by hrát s postavou na 1lvl a nemoch by bejt větší schválně jak nás pobaví :) osobně ho neznám , nezabil mě nic takovýho jen jsem ho pákrát zahlíd když jsem začínal :)
  • 0

#116 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:42

Zobrazit příspěvek

mno fora maj nejaky pravidla zejo a myslim ze mezi ne patri i zakaz vulgarniho vyjadrovani, ne?
  • 0

#117 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

PRavidla prežitia na demone

Chodit na zrazy.
Spamovat forum.
Roznasat flame.
S každým zadobre.
Vytvorit spolok mokra škvrna.
Hrat Rp aj na cliente.
Nesmrdet
Kdo sa bude tohoto riadit tak mozno bude šééfom modulu.

*Edit*Hadzat Imgs,burku,imloziu,atd samozrejme na NoPVP lokaci
  • 0

#118 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Me na tomhle cloveku ani nevadi ze zabiji lidi a ma blby kecy na foru, ale ty jeho vecne veku otravny telly, to byla ta spravna masaz ... :wow:
  • 0

#119 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 12:43

mno fora maj nejaky pravidla zejo a myslim ze mezi ne patri i zakaz vulgarniho vyjadrovani, ne?

Zobrazit příspěvek

Ked sa chces stazovat povedz to voodoovi nie mne mne to je uplne jedno sak ma poznate
  • 0

#120 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 12:43

takže celý je to o tom že chceš takyn banána aby si mohl s kamarádem chodit ven :)) ty filuto :wow:

Zobrazit příspěvek

Vypadá to tak co, inu léto, koupaliště, děvčata v přiléhavých oblečcích ... himl já už chci jít domů ta práce mě zabíjí. :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních