Skočit na obsah

Fotka

Ban na IP 85.132.158.238?

• Please log in to reply
164 odpovědí na toto téma

#91 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 03.05.2007 21:45

:happy: skoda ze slusny ludia co si chcu zahrat a obohatit hru trpia opat za niekoho kto sa nevie ovladat.Dufam ze sa budu moct dostat do hry vsetci zainteresovany ktory su v tom nevine.Ked stym niekto moze niečo robit ,tak nech pomoze. :clover:
  • 0

#92 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 08:06

jak si to můžeme dovolit? že jsme zabanovali polovinu Oliosáků? (nesmíte v rámci jedné rodiny dělat klan, teda několik klanů) - dovolili a kdykoli to při podobné hře uděláme opět! resp. po přečtení této debaty a vyjadřovaní určitých hráčů a neustále napadání a jakékoli rozporování trestů a výroků DM klidně přistoupím k trestům mnohem přísnějším.

Takže Elli, pokud se nedokážete smířit s tresty a přístupem na tomto modulu, klidněte jděte hrát na jiný, nic vás tu nedrží a tam BAN nemáte!

Zobrazit příspěvek

nic proti tobe. Ale sam jsi rekl, ze vymaz postav by byl prisnejsi trest, nez tydenni ban. Na konci jeste zduraznis, ze kdo tady ma BAN tak at tahne jinam. ( misto abys ze sebe sypal jednu omluvu za druhou, ze te to mrzi, a PMkou se s nima domluvil, ze po tom tydnu dostaniou nejake odskodneni )
Pak se tu ohanis prisnejsim trestem pro ty, co byli nevinne zabanovani, ac se s hracem -klerik- snad ani nedaji srovnavat a ozvali se proti tomu.

Takze dle tveho prani ,koukam , by bylo nejlepsi reseni, kdyby elli a dalsi slusni lide odesli a lidi jako -klerik- si tu po tydnu hrali znova.....

Takze se znovu ptam, nebylo by lepsi reseni, aby se klerikovi misto tydenniho banu smazli postavy ( cimz by treba i odesel pryc ). Urcite je totiz dle mych poctu lepsi, aby odesel jeden hrac , ktery hru mrvi, nez aby odesli tri slusni hraci. :clover:
  • 0

#93 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 09:27

Geralde přestan se chovat jako hovado. Klerikovi přesun postavy někam do pryč a odbanujte oliosáckou IP. Kdyby se tohle stalo tobě, tak bys hudroval jak s demonou končíš, jak to neni možný atd. Na to tě zase znam. Takový ty řeči, že nehodláš pomáhat známejm si strč někam, Demona byla vždy o známostech a ty to moc dobře víš, jak jinak by ses taky mohl stát DM a po té šéfem modulu, že jo. Že by si tě Naira vybral z DM klienta? Těžko.

Vem poslední zbytky rozumu do hrsti a něco s tim dělej. Odnesli to naprosto neviní hráči, kteří se vůči Démoně chovali vždy a pouze slušně. Moc dobře to víš, protože s nima máš hromadu nahráno. Za úplnej vrchol považuju to, že je posíláš hrát na EQ. To má demona takový dostatek kvalitních hráčů, že si může dovolit si s nima vytírat prdel? Sem myslel, že ne, když si DMka stěžovali na hráče, jak to "RP" nehrajou a bla bla bla.
  • 0

#94 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 09:31

Hanahh, trosku zmierni prejav. To, ze rozkazujes Geraldovi, co ma robit je tvoja vec. Ale nadavky si nechaj na tvojej strane klavesnice.
  • 0

#95 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 09:35

SVĚTLUŠKA...

Zobrazit příspěvek

cheche, báječné. Tohle dokáže napsat jenom ženská.
:clover:
  • 0

#96 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 09:45

Vyroky nekterych jedincu v tomto tematu me az zarazeji.

To se nedovedete smirit s tim, ze mate nekam zakazany pristup, prestoze vy za to nemuzete ?
  • 0

#97 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 09:48

Ach jo, poslední příspěvek... Mam dojem, že se to tu rozebírá komplexnějš, než jsem čekal a myslim, že Marwin, Ineluki a tomeposer taky... Nejde o to, že mě zklamal přístup k řešení celý situace, ale hlavně nechuť něco zvrátit a jen se tu každej navzájem osočuje, ukazuje velký ramena z rádoby pozice, kterou si stejně může v reálu strčit kdovíkam a uplně nejvíc to vystihla Hanahh... Některý slova se prostě musej říct (napsat) tak, jak jsou v hlavě (za klávesnicí), protože pak přijde takovej Gobbo a začne každýho tahat za fusekli a překrucovat, aby odved pozornost od tématu... Rozumim, nejlepší obrana je útok, ale nejsem si jist, zda by se lidi z DM postu museli bránit, my neútočíme, protě jen chceme co nejrychlejší řešení pro všechny. A ban v neoprávněný situaci jen tak, protože to je nejjednodušší řešení a všichni si tim umejou ruce, je podle mě trochu málo na to, že jste všichni vzdělaný lidi.. Ahoj.
  • 0

#98 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 09:57

To se nedovedete smirit s tim, ze mate nekam zakazany pristup, prestoze vy za to nemuzete ?

Zobrazit příspěvek

Ty ses s tim dokázal smířit, když si dostal ban? Já bych řekl, že ne, když tu pořád jsi.

A můžeš mě příště jmenovat, já to přežiju puso. :clover:
  • 0

#99 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:01

Zobrazit příspěvek

Představ si, že sou na světě lidi, kerý nesnáší nespravedlnost a snaží se hájit si svý práva. Ja nejdřív myslel, že takoví lidi neexistujou, protože veškerá dosavadní pozorování byla neprůkazná a tenhle jev se připisoval třeba atmosferickejm poruchám ale....sou mezi námi :happy:

že mam nevině třeba týdení ban ještě překousnu ale hrozba permanentního kuli nekomu jinymu mi tak nějak...vadí :clover:
  • 0

#100 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:06

Myslím, že trochu citlivější přístup by byl na místě. Taky by mně to vadilo, kdyby se mi něco takovýho stalo, ale spíš než se začít vzájemně osočovat na fóru bych se zkusil domluvit přes ICQ nebo PM. Nějaký jiný řešení snad musí existovat ne?

Se mi zdá, že atmosféra je tady čím dál horší, místo aby se to začalo zlepšovat. Nadávat si do hovad je trochu silný kafe nemyslíš hannah?
  • 0

#101 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 10:13

Napsal jsem to tak záměrně, aby ho to praštilo do očí. Nenadávam mu, ale řikam mu, jak se dle mého názoru chová. Stejně odpoví něco děsně chytrýho ala Niara (jestli vůbec odpoví), takže to vyjde vniveč, já se tu jenom ztrapnim a pak s klidným svědomím odinstaluju nwn.
  • 0

#102 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:16

úplně by stačilo smazat mu na týden postavy. Podle mě to byl dostatečný trest, aniž by se kvůli němu museli omezovat ostatní hráči. To že by měl jinej acc. s tím se nic nenadělá... pokud mu tohle nepřijde jako trest, tak mu nepomůže ani týdenní ban (kvůli němuž trpí i ostatní). A zabanovat ho natrvalo... to by myslím v tomto případě uškodilo víc ostatním, a tahle cena nestojí za to. Aspon prozatím to vidím jako nejvhodnější řešení.
  • 0

#103 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:18

Ty ses s tim dokázal smířit, když si dostal ban? Já bych řekl, že ne, když tu pořád jsi.

A můžeš mě příště jmenovat, já to přežiju puso. :devil:

Zobrazit příspěvek

Skoda, ze to tema kvuli kteremu vznikl muj alternick uz neexistuje.
A uprimne, docela si fandis, zrovna tebe jsem ve sve poznamce primarne nemyslel.

Představ si, že sou na světě lidi, kerý nesnáší nespravedlnost a snaží se hájit si svý práva. Ja nejdřív myslel, že takoví lidi neexistujou, protože veškerá dosavadní pozorování byla neprůkazná a tenhle jev se připisoval třeba atmosferickejm poruchám ale....sou mezi námi  :clover: 

že mam nevině třeba týdení ban ještě překousnu ale hrozba permanentního kuli nekomu jinymu mi tak nějak...vadí :happy:

Zobrazit příspěvek

Vadit ti to muze, ale zivot je pes a my jsme patnik, na ktery cura.

Nebyl bys ani prvni ani posledni ve svete internetu, ktery musel nekde prestat hrat, psat, zpivat, kreslit kvuli praseckemu chovani uplne nekoho jineho.
  • 0

#104 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 10:20

Vadit ti to muze, ale zivot je pes a my jsme patnik, na ktery cura.

Nebyl bys ani prvni ani posledni ve svete internetu, ktery musel nekde prestat hrat, psat, zpivat, kreslit kvuli praseckemu chovani uplne nekoho jineho.

Zobrazit příspěvek

takze te muzeme zabanovat taky ?
  • 0

#105 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 10:23

A uprimne, docela si fandis, zrovna tebe jsem ve sve poznamce primarne nemyslel.

Zobrazit příspěvek

No vzhledem k tomu, že si na mě nemyslel primárně, tak si na mě ale přece jen trochu myslel, ne? :clover:
  • 0

#106 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:26

Skoda, ze to tema kvuli kteremu vznikl muj alternick uz neexistuje.

Zobrazit příspěvek

Promin ale mě nezajímá jestli sem 1. ale jestli s tim nejde neco delat.

říct alespon trochu slušnýmu člověku v průšvihu: "nejsi prvni komu se to děje. život je pes. tvuj problem" tak bych se asi trochu styděl
  • 0

#107 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:26

takze te muzeme zabanovat taky ?

Zobrazit příspěvek

Klidne, ja se s tim nejak vyrovnam.

No vzhledem k tomu, že si na mě nemyslel primárně, tak si na mě ale přece jen trochu myslel, ne? :happy:

Zobrazit příspěvek

To jsem nikde nepoprel. :clover:
  • 0

#108 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:30

Jo a eště něco... něco se vám tady nelíbí ? Tak táhněte na jinej server... aspoň bude o problematiky míň...

Zobrazit příspěvek

to si děláš asi srandu, jenže je dost nemístná...jak se může něčemu takovému dát funkce :clover: ...pokud ti vadí problémy a neumíš je konstruktivně řešit, tak slož funkci a jdi z tohohle servru pryč ty ...protože ač se ti to líbí nebo ne, tenhle servr je tu pro hráče a ne hráči pro servr...

jak jsem si to tu tak pročítal, tak tady jsou 2 protichudne postoje:
1) ochránit servr před činěním někoho s acc Klerik (chápu, že závažné provinění)
2) ochránit práva všech slušných hráčů na tomto servru hrát

Tak, teď už jen zamyslet se co je spravedlnější a právnější..Můj názor je takový:
Nikdo nemůže být potrestaný za něco co neudělal (takové kecy jako "když se kácí les, lítaj třísky" si nechte od cesty), to je prostě FAKT...to, že nevidíte nebo opravdu nemáte další možnosti odstranění činnosti "Klerika" je už bohužel váš problém...tahle skutečnost NESMI přece narušovat a zasahovat do práv ostatních hráčů...hledejte jiné možnosti, něco existovat musí..pokud ne, obratte se na odborníky, na vedení GP atd atd.
  • 0

#109 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:32

já se tu jenom ztrapnim a pak s klidným svědomím odinstaluju nwn.

Zobrazit příspěvek

Jak ctu to co pises, uz vcera bylo pozde.

Mimochodem, kdo vsechno se tu ohanel ochranou svych prav? Zajimalo by me kde konkretne je zakotveno automaticke pravo hrat na Demone.
  • 0

#110 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:37

Mimochodem, kdo vsechno se tu ohanel ochranou svych prav? Zajimalo by me kde konkretne je zakotveno automaticke pravo hrat na Demone.

Zobrazit příspěvek

to si děláš srandu? nebo to myslíš vážně a já to špatně pochopil
  • 0

#111 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 10:40

Zobrazit příspěvek

nikde.
Vsechny zabanujte ( zacnete s hraci, kterym to nevadi - brudra a pak to vemte z jedne vody na cisto ), vyrazne tak ubyde potencionalnich narusitelu a hracu, co by mohli delat neplechu a urcite si zvysite respekt u hracu, co zustanou. ( sami sebe snad respektujete ).....
  • 0

#112 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 10:41

Zobrazit příspěvek

No prima, že je nás víc :clover:
  • 0

#113 Marwin

Marwin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 264 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:43

když ne pravo tak bych se rád aspon o tu spravedlnost snažil :clover:
  • 0

#114 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:43

Zobrazit příspěvek

Vis co... Nejsi moc dobrej priklad pro ostatni, skoda, zklamal jsi me, ale mylit se je lidske a ja se mylil... Misto konstruktivniho zapojeni mozku jsi zabredl do kritik ostatnich kritizujicich, pravo na hrani Demony neexistuje, ale pokud se budes k svetu chovat tak, jak se chovas, preju ti pekny bezproblemovy zivot....

Myslim ze okolni servery ziskaji kvalitni hrace, protoze Demona a lidi v jejim vedeni delaji vse proto, aby vsichni rozumni odesli a ohanet se nejakou vyssi moci z pozice DM týmu doufam odradi nejen me...

Snad to myslis dobre a davas lidem najevo, ze zavislost na NWN je spatna vec..Diky moc, ahoj a mej se fajn!
  • 0

#115 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:48

přesunuto do pokecu
  • 0

#116 Elli

Elli

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 510 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 10:58

Zobrazit příspěvek

a kde je zakotveno slušné chování Deekine? Pokračuj v tomto duchu a bude Démona bez hráčů. Tobě to ovšem už nevadí
  • 0

#117 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 11:00

to si děláš srandu? nebo to myslíš vážně a já to špatně pochopil

Zobrazit příspěvek

Nevim jak jsi to pochopil. Opravdu by me to zajimalo, protoze spousta lidi v tomhle topicu otazku stavi jako omezeni prav. Je pravo na informace, pravo na ochranu soukromi, byvalo kdysi i pravo na praci atd.
Kam mezi tim spada ono pravo na pristup na server Demona? V souvislosti s tematem je veta "hajim tu sva prava" prinejmensim velmi zavadejici.

Pro pristup kamkoliv, dokonce i na mista verejne pristupna, musim splnovat urcita kriteria. Jedno z kriterii pro Demonu je nemit zabanovanou IP. Skutecnost, ze dotycni v tenhle okamzik tohle kriterium nesplnuji, nema nic spolecnyho s pravy daneho cloveka jako takoveho.
Spis bych rek ze tu postradam, krome kritiky, jakoukoliv snahu o domluvu ze strany uzivatelu zabanovany IP. Bohuzel, je to pristup ktery prevlada v drtive vetsine hracu i ve hre. Ja se lognul, cim jsem udelal to podstatne a vy me bavte. Snazte se.

Zacit rvat na foru jak je to nespravedlivy, pricemz je mi jasny ze do dany problematiky zacne kafrat dalsich x lidi ktery nemaji ani paru o tom jak funguje ban a co umoznuje nwn se mi zda jako malinko kontraproduktivni pristup. Uspokoji, pravda, potrebu postezovat si jak je ten svet zlej, ale ze by ten problem vyresil lip nez rozumna domluva po PM, icq nebo podobne, tomu snad nikdo neveri :)
  • 0

#118 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 11:05

...Spis bych rek ze tu postradam, krome kritiky, jakoukoliv snahu o domluvu ze strany uzivatelu zabanovany IP...

Zobrazit příspěvek

Tak to teda nevim, co na to rict, ti kluci jsou schopny udelat cokoli, aby mohli hrat, jenze se neorientuji v problematice zmeny IP, tak prosim navrhni neco konstruktivniho ty... Diky.

EDIT: opravdu bohuzel musim priznat ze jedinej napad, jak to resit mel za celou dobu diskuse Jetr a ten vysumel do prazdna.. ja tomu nerozumim a nevim, jak se da zmenit IP a prechazet kvuli tomu k jinemu poskytovateli internetu je trochu pritazeny za vlasy.. diky
  • 0

#119 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 04.05.2007 11:09

Pro pristup kamkoliv, dokonce i na mista verejne pristupna, musim splnovat urcita kriteria. Jedno z kriterii pro Demonu je nemit zabanovanou IP. Skutecnost, ze dotycni v tenhle okamzik tohle kriterium nesplnuji, nema nic spolecnyho s pravy daneho cloveka jako takoveho.

aha, uz to chapu. takze tady se nebanuji(netrestaji) konkretni lide, ale IP adresy. Takze -klerikovi- staci prelezt na jinou IP adresu a opet splnuje vsechna kriteria pro hrani na demone. Ovsem ti, co si tu Ip nezmeni, ta kriteria splnovat nebudou.
Chtelo by to dat na predni stranu, aby to kazdy vedel, na cem je a co vsechno si muze clovek ( ma-li pristup k vice IP adresam ) dovolit, aniz by se musel cekoholiv obavat . Tim byste se vyhli takoveto (zbytecne) diskusi.
  • 0

#120 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 04.05.2007 11:15

aha, uz to chapu. takze tady se nebanuji(netrestaji)  konkretni lide, ale IP adresy. Takze -klerikovi- staci prelezt na jinou IP adresu a opet splnuje vsechna kriteria pro hrani na demone. Ovsem ti, co si tu Ip nezmeni, ta kriteria splnovat nebudou.
Chtelo by to dat na predni stranu, aby to kazdy vedel, na cem je a co vsechno si muze clovek ( ma-li pristup k vice IP adresam ) dovolit, aniz by se musel cekoholiv obavat . Tim byste se vyhli takoveto (zbytecne) diskusi.

Zobrazit příspěvek

Libi se mi tvuj diskusni pristup :) Muj prispevek vylozis vlastnimi slovy, pozmenis jeho obsah a ten pak kritizujes. Je to pekne ale obavam se ze prilis pruhledne aby ti to sezral byt jen prumerne inteligentni kokrspanel :)

Uz husita Churanek, byvse pristizen pri kradezi slepice a postaven na pranyr, kde mu mel byt vysoustan pardus, rval, ze je persekuovan pro svou viru, slepici jaksi vynechavaje.
Mimochodem, pokud nejsi ve svych reakcich na moje prispevky schopen zachovat aspon zcasti jejich myslenkovou uroven, nereaguj na ne :) Zkus treba soupat nohama :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních