Skočit na obsah

Fotka

Ma se stat Demona RP svetem?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
144 odpovědí na toto téma

Anketa: Ma se stat Demona RP svetem? (80 členů volilo)

Ma se stat Demona RP svetem?

1. Ano bylo by nacase (47 hlasů [58.75%])

Procento volících: 58.75%

2. Ne at zustane Relax RP (29 hlasů [36.25%])

Procento volících: 36.25%

3. Nechci hlasovat a jen videt vysledky. (4 hlasů [5.00%])

Procento volících: 5.00%

Hlas

#91 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 13:33

Jmenuj nějaké PG hráče... :happy:

Zobrazit příspěvek

Ja sa povazujem aj za PG hraca.

RPG sa sklada z troch zloziek:
R-role
P-playing
G-game
a bol by som nerad keby niektora z tychto zloziek vypadla z popisu hry (a aj z hry samotnej)... (preto som opustil Equilibriu... bolo tam malo toho G)

preto som rovnako RP, PG, ako i RG hrac ;)

-------------------------------------------------------------------
Ak by to nebolo jasne, tak som hlasoval za RelaxRP...

Pred casom, ked som sa rozhliadal kde si zahrat nejaku on-line RPG hru som hladal prostredie kde budem mat moznost zahrat si rovnako RP ako aj PG a kde sa zaroven mozem s niekym len tak porozpravat...

Vsimol som si ze mnohi ludia pouzivaju PG ako nadavku. Pravdu povediac sa im dost cudujem, ja osobne nevidim nic zle ked sa hrac v ramci pravidiel hry snazim hrat takym sposobom aby to bolo prenho co najvyhodnejsie. Vidim a akym sposobom funguju poklady, ako sa tu daju ziskavat peniaze, ako sa daju ziskavat skusenosti. Tieto informacie sa snazim vyuzit do poslednej kvapky, a beriem na ne ohlad ked si robim postavu.

Tymto sposobom ziskavam sebestacne a celkom silne postavy, takze sa nemusim za nicim nahanat. Viem ze ked mam chut expit tak ist expit bez problemov mozem aj sam a ked tam niekoho stretnem, kto mi je sympaticky (alebo ked maniekto oslovi) tak sa s nim dam dohromady a mozeme si kludne zaexpit spolu (pripadne vybrat poklad). Ano, vacsinou dohovor medzi postavami zakoncim dohovorom cez tell, aby som si overil ci nieje medzi nami moc velky rozdiel v urovnach, ale nikoho nemusim nahanat a nikomu neposielam tell typu: "hoj, aky si lvl? ideme expit?"

Příspěvek upravil Mytko: 25.04.2007 15:05

• 0

#92 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 15:21

Ja sa povazujem aj za PG hraca.

Napiš build, ať je vidět jak moc jsi PG.
  • 0

#93 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 15:32

Zobrazit příspěvek

Naco? Ja povazujem za PG ked hrac uvazuje nad tym ako urobit postavu co najlepsie (a nezalezi pri tom ako je v tom uspesny), staci ze tak uvazuje, pretoze robi ustupky v RP na ukor efektivity. Hram knaza slnecneho boha, podla najlepsieho svedomia si myslim ze by to urcite nemal byt vykradac pokladov a aj tak som tu postavu spravil tak, aby na 12 urovni sama vykradala kryptu.

... nevidim nic zle ked sa hrac v ramci pravidiel hry snazim hrat takym sposobom aby to bolo prenho co najvyhodnejsie. Vidim a akym sposobom funguju poklady, ako sa tu daju ziskavat peniaze, ako sa daju ziskavat skusenosti. Tieto informacie sa snazim vyuzit do poslednej kvapky, a beriem na ne ohlad ked si robim postavu.

Příspěvek upravil Mytko: 25.04.2007 15:46

• 0

#94 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 16:01

Tezko reknete od ted nebude demona relax RP ale ciste RP a vsichni zacnou hrat jak se ma.

Kdyz nekdo keca OOC tak bud nevi, ze dela neco spatne a chce mu to v klidu vysvetlit, nebo vi ze by se to nemelo a dela to schvalne nebo je mu to jedno. Takovy jedince zavrit treba na hodinku na dve do vezeni, at ma o cem premejslet, pripadne mu vysvetlit ze to neni zadouci. Kdyz si nekdo povida pres party kanal ooc nebo pres telly, tak je to jeho problem, kdo nechce, nemusi to cist (krom DM a tem dobre tak).
Lehci formy "prasackyho hrani" by se daly resit domluvou, pripadne herne (vezeni, mrskani, muceni, nebo podobny verejny zostuzeni) a u tech nenapravitelnych, co je docela jistota, ze jeste nemaji potrebnej vek nebo rozum aby mohli hrat s ostatnima, je reseni vcelku taky ucinny.

Co me osobne spis vadi nez nejaky ooc hlasky, je to, ze je demona stavena diky relax zamereni hlavne pro silny buildy, tzv PGcka. Takze kdyz si nekdo da obycejnej build, treba cistyho zlodeje, barbara, druida nebo neco nekombinovanyho, tak ma utrum a muze si hrat RP leda na trhu. A o dost se pak ochuzuje. Otazka je co s tim, protoze snizit obtiznost u boss pokladu a pod zase dopadne tak, ze tam jisti hraci budou casteji nez kde jinde a uz to nebude taky ono. Ale treba je to pak omrzi se porad honit za pokladama protoze to nebude uz takova vyzva, a zacnou premejslet, co by se dalo delat jinyho. No a zacnou vznikat treba ruzny frakce a spolky, a najednou nekteri prijdou na to, ze to je zabavnejsi nez porad tupe chodit na stejny mista jak cvicena opice, a radsi zacnou ovlivnovat deni na demone a zapisovat se do dejin :).

Podpora by ted mohla byt opet ze stran DM dobra, takze tomu nic nestoji v ceste. Uz dlouho zije alicijska chatra v klidu a miru a neznaji co je to strach vystrcit nos z mesta, aby jim pres nej nekdo nedal :happy: . Takze asi tak nejak
  • 0

#95 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.04.2007 16:09

Naco? Ja povazujem za PG ked hrac uvazuje nad tym ako urobit postavu co najlepsie (a nezalezi pri tom ako je v tom uspesny), staci ze tak uvazuje, pretoze robi ustupky v RP na ukor efektivity. Hram knaza slnecneho boha, podla najlepsieho svedomia si myslim ze by to urcite nemal byt vykradac pokladov a aj tak som tu postavu spravil tak, aby na 12 urovni sama vykradala kryptu.

Zobrazit příspěvek

Urcite ma jednu z domen Slunce a ne jen osklive travel a trickery, tipuji. :devil:

Jinak super veci za expy, obtiznost boss pokladu ,tezby v dolech a obtiznost celkove RP taky moc prospiva. :happy:
  • 0

#96 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 16:17

Urcite ma jednu z domen Slunce a ne jen osklive travel a trickery, tipuji. :devil:

Jinak super veci za expy, obtiznost boss pokladu ,tezby v dolech a obtiznost celkove RP taky moc prospiva. :happy:

Zobrazit příspěvek

Sak o tom hovorim... namiesto slnka som si dal trickery (co je jednoznacne PG rozhodnutie)
  • 0

#97 Azael

Azael

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 236 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 17:08

Suhlasim s Mytkom, ja beriem Demonu ako relax,teda aj expy aj RP.
  • 0

#98 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 17:09

Tezko reknete od ted nebude demona relax RP ale ciste RP a vsichni zacnou hrat jak se ma.

Kdyz nekdo keca OOC tak bud nevi, ze dela neco spatne a chce mu to v klidu vysvetlit, nebo vi ze by se to nemelo a dela to schvalne nebo je mu to jedno. Takovy jedince zavrit treba na hodinku na dve do vezeni, at ma o cem premejslet, pripadne mu vysvetlit ze to neni zadouci.

Zobrazit příspěvek

ano ano, a v odpoved se ti dostane, ze co se do nej prudis, ze si muze ooc-karit jak chce, kdyz sme relax.
:happy:
  • 0

#99 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 17:14

Ran: nesouhlasím, mám 30 mága, většího vola tu nenajdeš, to tu nikdo neudělá, vlastně jsem odvážnej :happy:
  • 0

#100 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 19:59

Tady neni otazka, jestli je neco mezi mozny nebo ne - to je fakt, ze to tak je a vzdycky bude pokud nechceme do koncepce Demony opravdu radikalne zasahnout a to je, jak to vidim ja aby to k necemu bylo, mozne pouze tak, ze bude vymaz a na Demonu budou mit pristup pouze vyselektovani hraci a novi hraci se budou nabirat po "pohovoru".

Zobrazit příspěvek

Presne takyto napad prezentoval Labir na fore Eq. Podla jeho vyjadrenia je tomu uz naozaj blizko aby sa to zaviedlo.

eehrmm, dufam ze sa toho tu na Demone nedozijeme :happy:
  • 0

#101 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2007 20:08

To co tu malujete je hloupost. Stačí prostě větší podpora DM, kteří se zaměří na hráče kteří mají rádi RP, podpoří je expama, kvestama, pripadne nejakou dalsi odmenou. OOC se bude tolerovat (ja bych ho klidne taky zakazal do talku, snad i do party kanalu, pokud se nepozuzije //) ale takovy hraci kteri proste nechteji hrat svou postavu si muzou expit a lootovat poklady, ale at se pak nediví že nedostávají expy od DM. Na kvestu bych za OOC, ale i nesprávné použití informací, toho co postava vidí klidně i srazil nějaký expíky. Viz klasický příklad, stojím někomu zády, špehuju ho, a on když má TS se otočí... za tohle bych nějakej expík klidně strhl. To vše v rámci kvestu.

jinak HCRP Demona rozhodne ne, páč to ani nejde, na HCRP světy DEmona nemá co se týče vychytávek a ruzných blbinek. To by tu museli být jiní WB. Beztak tyhle ankety jsou jen mlácení prázdné slámy, nic kloudného z nich nevzejde. Ale i mlácení prázdné slámy je třeba... :happy:
  • 0

#102 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 25.04.2007 22:39

Zobrazit příspěvek

ja si nemuzu pomooc jo ale poroce hrani na demone sem se totalne vykak na hledani mega super uper buildu a teprv sem zacal chapat oco de ....a oco de? o RP!!!!! :happy:
  • 0

#103 Host_Pomeeek_*

Host_Pomeeek_*
  • Host

Odesláno 26.04.2007 08:57

Myslím, že určitě ano. Líbí se mi když někdo svou postavu hraje pořád a ne jen ve městě nebo na questu...
  • 0

#104 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 08:59

ja si nemuzu pomooc jo ale poroce hrani na demone sem se totalne vykak na hledani mega super uper buildu a teprv sem zacal chapat oco de ....a oco de? o RP!!!!! :happy:

Zobrazit příspěvek

jojo, ja mam taky chcipaky, ale problem je ze se nikam poradne nedostanu a zivorim na pokraji bidy :drinks:
  • 0

#105 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 10:26

ja si nemuzu pomooc jo ale poroce hrani na demone sem se totalne vykak na hledani mega super uper buildu a teprv sem zacal chapat oco de ....a oco de? o RP!!!!! :drinks:

Zobrazit příspěvek

To je hodně subjektivní věc, každej má jinej cíl, jiný priority atd..... Někoho baví RP, někoho zase PG. Když jsem před nějakym půl rokem začal hrát NWN a démonu, můj cíl byl prolézt celej server, podívat se do každý lokace, udělat si celkovej přehled a myslim, že to se mi podařilo. Mám pocit že bez dobrýho buildu se můžeš pohybovat akorát mezi krysodlačí norou, trhem a doupětem obrů (samozřejmě s nadsázkou). Na démoně je spousta zajímavejch míst, na který stojí za to se kouknout, ale který jsou zároveň mnohem problémovější než nějaká procházka po DZ. A bez slušnýho buildu se tam člověk těžko podívá.

:happy: A abych nemluvil úplně offtopic tak něco k tomu RP, HCRP, OOC........... :happy: Škoda že DM klient nemá party filtr, to by asi taky ledacos vyřešilo. Party, kde by se mluvilo OOC by si DM mohlo vypnout atd. atd... Jinak démona by měla zůstat rozhodně relax, snaha o předělání na HCRP a podobně by měla dost radikální dopady.
  • 0

#106 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 10:32

Myslím, že určitě ano. Líbí se mi když někdo svou postavu hraje pořád a ne jen ve městě nebo na questu...

Zobrazit příspěvek

Je pekne ked ju hra, ale niekedy jednoducho nema chut hrat RP... Niekedy si chce sa chce iba porozpravat s kamaratmi, moze to sice robyt cez ICQ, ale na druhu stranu ked je v hre tak je tu ista sanca ze ho zaujmne nejake udalost do ktorej sa potom zapoji.

Je pekne hrat RP, ale ako som si vsimol niektori ludia co sa tu jasne vyjadruju ze chcu RP sa tak v hre nespravaju. Dost ma vzdy rozladi ked mi len tak z cista jasna pride do tellu otazka aky som level...

Otazka je co si vlastne predstavujeme pod skratkou RP.
* Je to simulacia fantasy sveta?
* Je to vzitie sa do postavy?
* Je to to riadenie postavy za ucelom dosiahnutia nejakeho "imidžu"?
* Je to len modna skratka o ktorej vyzname mame len velmi hmlistu predstavu?
  • 0

#107 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 10:45

Je pekne ked ju hra, ale niekedy jednoducho nema chut hrat RP... Niekedy si chce sa chce iba porozpravat s kamaratmi, moze to sice robyt cez ICQ, ale na druhu stranu ked je v hre tak je tu ista sanca ze ho zaujmne nejake udalost do ktorej sa potom zapoji.

Je pekne hrat RP, ale ako som si vsimol niektori ludia co sa tu jasne vyjadruju ze chcu RP sa tak v hre nespravaju. Dost ma vzdy rozladi ked mi len tak z cista jasna pride do tellu otazka aky som level...

Tell podle mě nemá s RP moc společnýho, už svou konstrukcí (přímá komunikace mezi 2 hráči, kterou nevidí ani DM) je určen právě k tomu povídání s kamarády. Jeho použití pro rp účely je ok, ale ooc je taky ok. Aspoň tak to vidím já.
  • 0

#108 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 10:51

Tell podle mě nemá s RP moc společnýho, už svou konstrukcí (přímá komunikace mezi 2 hráči, kterou nevidí ani DM) je určen právě k tomu povídání s kamarády. Jeho použití pro rp účely je ok, ale ooc je taky ok. Aspoň tak to vidím já.

Zobrazit příspěvek

kdyz daval tel tak ani nepisu "//" beru to spise automato jako OOC, pokud by to melo byt RP vzdy to patricne uvedu, TELL jsem pouzival hodne jako DM jako informaci pro jednu osobu v parte aby zbytek party nic nevedel a zalezelo jen na ni jak s tou informaci nalozi. To same beru od hrace do DM kanalu pokud zkousi nejake hody aby o jeho akci nevedeli spolubojovnici.
  • 0

#109 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 11:06

Zobrazit příspěvek

Ja nehovorim ci je tell RP/OOC kanal, ale pride mi divne ked ludia ktori napisu na forum ze chcu Demonu viac RP zacnu rozhovor tak, ze sa ma cez tell pytaju aky som lvl (je jedno ci cez tell, alebo party, alebo talk). Ak sa niekomu zda ze je Demona malo RP, tak by mal ist prikladom ostatnym a mal by sa ich snazit svojou hrou strhnut k hraniu RP a nie rozposielat tell-y typu. "lvl? pod expit, potrebujem 3k exp".

Tvrdim ze polovica ludi co hlasuju v anketach ze chcu viac RP, vlastne ani nevedia co to to RP je, pripadne maju o nom len hmlistu predstavu.
  • 0

#110 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 11:24

Ja nehovorim ci je tell RP/OOC kanal, ale pride mi divne ked ludia ktori napisu na forum ze chcu Demonu viac RP zacnu rozhovor tak, ze sa ma cez tell pytaju aky som lvl (je jedno ci cez tell, alebo party, alebo talk). Ak sa niekomu zda ze je Demona malo RP, tak by mal ist prikladom ostatnym a mal by sa ich snazit svojou hrou strhnut k hraniu RP a nie rozposielat tell-y typu. "lvl? pod expit, potrebujem 3k exp".

Tvrdim ze polovica ludi co hlasuju v anketach ze chcu viac RP, vlastne ani nevedia co to to RP je, pripadne maju o nom len hmlistu predstavu.

Zobrazit příspěvek

njn hold si neumeji v realu pomoci vetou typu, dnes jsem povysil ve svych dovednostech/schopnostech zase o trosku vys, jsem uz bojovnik x-teho radu, nebo ..... jeste par stretu s temi bandity a budu zase o trosicku silnejsi.(a i tak je to krkolomny) Ono drive kdyz byl videt status, tak bylo poznat jak si stojite a hned clovek vedel zda ma vubec cenu toho panaka lanarit nekam na skrety :happy:
  • 0

#111 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 11:50

To je hodně subjektivní věc, každej má jinej cíl, jiný priority atd..... Někoho baví RP, někoho zase PG. Když jsem před nějakym půl rokem začal hrát NWN a démonu, můj cíl byl prolézt celej server, podívat se do každý lokace, udělat si celkovej přehled a myslim, že to se mi podařilo. Mám pocit že bez dobrýho buildu se můžeš pohybovat akorát mezi krysodlačí norou, trhem a doupětem obrů (samozřejmě s nadsázkou). Na démoně je spousta zajímavejch míst, na který stojí za to se kouknout, ale který jsou zároveň mnohem problémovější než nějaká procházka po DZ. A bez slušnýho buildu se tam člověk těžko podívá.
:drinks: A abych nemluvil úplně offtopic tak něco k tomu RP, HCRP, OOC........... :happy: Škoda že DM klient nemá party filtr, to by asi taky ledacos vyřešilo. Party, kde by se mluvilo OOC by si DM mohlo vypnout atd. atd... Jinak démona by měla zůstat rozhodně relax, snaha o předělání na HCRP a podobně by měla dost radikální dopady.

Zobrazit příspěvek

Mno tohle maj na GT,myslim tu vychytavku s tim filtrem ooc
  • 0

#112 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 12:01

Mno tohle maj na GT,myslim tu vychytavku s tim filtrem ooc

Zobrazit příspěvek

Hmmm....a nebyla by nějaká možnost to zavést i tady? Mám pocit že by to bylo hodně přínosný.
  • 0

#113 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 12:32

... Viz klasický příklad, stojím někomu zády, špehuju ho, a on když má TS se otočí... za tohle bych nějakej expík klidně strhl. To vše v rámci kvestu.

Zobrazit příspěvek

To si děláš doufám legraci, nebo ses přepsal. True Sight-to znamená, že uvidí každýho schovávajícího se zlodějíčka, a jestli narážíš na to, že je k tobě zády, tak to je taky nesmysl, jelikož každý dobrodruh sleduje bedlivě celé své okolí a řekl bych, že se kvůli tomu nemusí pořád točit jako na obrtlíku :happy:

Jinak HCRP ne, kdo chce si ho krásně zahraje a kdo ne, toho nelze nutit. A překvapují mě někteří, co tu po něm volají.... nikdy jsem je RP hrát totiž neviděl.
  • 0

#114 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 13:18

Mojím postřehem je, že rp hráči jsou částečně diskriminování tím zbytkem. Myslím to tak, že když se snaží dva bavit v rámci svých postav na veřejných místech jako trh, banka nebo HB, tak je zcela běžné, že si to tam kdokoliv přihasí a ikdyž vidí, že tam dva něco hrajou, tak klidne zečne "bezohledné" ooc. Bez problému to přejdu, ale je to jistý ukazatel. Opačný stav by byl, kdyby na ně vzal ohled a respektoval je a nevyrušoval, tj drže ústa, psal tellem, nebo rp hra. Tady vidím tu hranici relax a rp servru.

Garet vs Eliter :
Každý dobrodruh určitě celé okolí pořád nesleduje, ale to fuk. Lepší je, když někdo z zády druhého písne *prohlíží si prdelku elfky* a elfka(nemůže vidět jestli někdo kouká tam nebo onde) se otočí a oheň je na střeše :happy: .
  • 0

#115 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 13:25

Mojím postřehem je, že rp hráči jsou částečně diskriminování tím zbytkem.

Zobrazit příspěvek

No a DM budou rp hráče naopak diskriminovat pozitivně... Stejně myslim, že i DM to ooc někdy dost pobuřuje, není problém strhnout xp atd....
  • 0

#116 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 13:26

To si děláš doufám legraci, nebo ses přepsal. True Sight-to znamená, že uvidí každýho schovávajícího se zlodějíčka, a jestli narážíš na to, že je k tobě zády, tak to je taky nesmysl, jelikož každý dobrodruh sleduje bedlivě celé své okolí a řekl bych, že se kvůli tomu nemusí pořád točit jako na obrtlíku :drinks:

Jinak HCRP ne, kdo chce si ho krásně zahraje a kdo ne, toho nelze nutit. A překvapují mě někteří, co tu po něm volají.... nikdy jsem je RP hrát totiž neviděl.

Zobrazit příspěvek

Musi se točit, nemá přece oči i zezadu na hlavě :happy: tam de o to že jak správně garret podotknul, hodně hráčů nerozlišuje to co vidí on a co postava a když ma truesight tak i tak si nevidí za záda že jo...v tomhle připadě prostě hod na naslouchani :happy:
  • 0

#117 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 13:35

No a DM budou rp hráče naopak diskriminovat pozitivně... Stejně myslim, že i DM to ooc někdy dost pobuřuje, není problém strhnout xp atd....

Zobrazit příspěvek

no pokud OOC nebude mimo zakon tak by se za to asi expiky strahavat nemeli. Spis by stalo za to dobre hrece odmenovat a klidne je i zverejnovat na foru.
Proste topic kde budou vyjmenovane postavy a kolik dostali xp za dobre RP.
To bude motivovat i ostatni aby zacali hrat. Me osobne je milejsi kdyz nekdo bude hrat RP z "vycuranosti" a pak se mu to treba i zalibi nez aby nehral vubec.
  • 0

#118 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 13:38

No jo, já myslel to strhávání xp hlavně za vulgarismy a tak, sem to tam zapoměl připsat :happy:
  • 0

#119 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 13:48

Klasické ochcávačky, mám TS a za mnou někdo je, dá se to RP okecat jakkoliv, ale znáte to, když vy máte TS, jste pro toho dotyčného nějak přistihnout, kdyby jste byli ti, co se plíží, pěkně vás ten, co se s tím TS otočí, naštval:) A nebo se neotáčejte a dejte TS i tomu dobrodruhovi co je k vám čelem, on toho za vámi pak uvidí :happy:
  • 0

#120 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 26.04.2007 13:58

Zobrazit příspěvek

DMs nikdy nebudou vsude a vzhldem k jejich poctu atd.. Hraci by meli mít to cítění, akdyž ho nemají tak jim ho vštěpovat. To je sice práce CS, ale mužou to zastat i zkušenějši hráči. Jenže je zkušenější hráč a hráč. Někdo machruje výbavou a tím jak jsou dobrý, což má za následek, že newbik se cítí jako [sedmikráska] co nemá ani na zlaou výbavu a jediným smyslem hry pro něj je akorát ten lepší equip. Největší podíl na budoucím profilu nového hráče má to do s kým se potkává v prvních týdnech hraní.

Ještě otázka na CS. Zajímalo by mě jaké typy odpovědí dostávají na svoje SHOUTY "Nemá někdo nějaký problém?", nepočítám žádost o hmotnou pomoc nebo res.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních