Jmenuj nějaké PG hráče...
Ja sa povazujem aj za PG hraca.
RPG sa sklada z troch zloziek:
R-role
P-playing
G-game
a bol by som nerad keby niektora z tychto zloziek vypadla z popisu hry (a aj z hry samotnej)... (preto som opustil Equilibriu... bolo tam malo toho G)
preto som rovnako RP, PG, ako i RG hrac ;)
-------------------------------------------------------------------
Ak by to nebolo jasne, tak som hlasoval za RelaxRP...
Pred casom, ked som sa rozhliadal kde si zahrat nejaku on-line RPG hru som hladal prostredie kde budem mat moznost zahrat si rovnako RP ako aj PG a kde sa zaroven mozem s niekym len tak porozpravat...
Vsimol som si ze mnohi ludia pouzivaju PG ako nadavku. Pravdu povediac sa im dost cudujem, ja osobne nevidim nic zle ked sa hrac v ramci pravidiel hry snazim hrat takym sposobom aby to bolo prenho co najvyhodnejsie. Vidim a akym sposobom funguju poklady, ako sa tu daju ziskavat peniaze, ako sa daju ziskavat skusenosti. Tieto informacie sa snazim vyuzit do poslednej kvapky, a beriem na ne ohlad ked si robim postavu.
Tymto sposobom ziskavam sebestacne a celkom silne postavy, takze sa nemusim za nicim nahanat. Viem ze ked mam chut expit tak ist expit bez problemov mozem aj sam a ked tam niekoho stretnem, kto mi je sympaticky (alebo ked maniekto oslovi) tak sa s nim dam dohromady a mozeme si kludne zaexpit spolu (pripadne vybrat poklad). Ano, vacsinou dohovor medzi postavami zakoncim dohovorom cez tell, aby som si overil ci nieje medzi nami moc velky rozdiel v urovnach, ale nikoho nemusim nahanat a nikomu neposielam tell typu: "hoj, aky si lvl? ideme expit?"
Příspěvek upravil Mytko: 25.04.2007 15:05