ja se vam divim, z e se s nima jeste dohadujete, vzdyt na tom sraze prece nikdo nebyl, nikdo nic neudelal, nikdo nic nevi a nikdo za nic nemuze. Jak je ten svet krasnej ;)
Jsi nějak zeScoutovatěl?
Odesláno 16.04.2007 10:44
Odesláno 16.04.2007 10:45
Ba dokonce i tech, co tam nebyli ...... za treti ty "podpisy" jsou pouze jmena ucastniku srazu, at tam byli kdy tam byli ;)
A moje jmeno tam bylo take ...Vzhladom na to, ze pod ten uzasny dokument si bol tiez podpisany, necudujem sa tvojej reakcii.
Odesláno 16.04.2007 10:47
noo...ja ten topic cetl, takze vim to co tam bylo napsano, nez to nekdo chytrej smazal, aby v tom byl jeste vetsi zmatek ;) (tedy urgence o odstoupeni sephy, geralda, brudry a deekina(?) )sak ja ti to neberu, ale pak nedelej, ze nevis o co jde ne? nebo ses podepsanej pod necim, o cem nic nevis?
Odesláno 16.04.2007 10:49
Odesláno 16.04.2007 10:50
Zvlastni, kdyz ti duleziti, co v tom figurovali, prisli o admin prava, ze? ;o) nebo uz je snad dostali zpatky?
Pockej tak jak to teda bylo?? Sepha rika ze nemel ban na forum a ty ze jo tak se dohodnete a dejte nam pak vedetne na forum, ale na demonu ;) ale to je jedno ;)
Odesláno 16.04.2007 10:52
Odesláno 16.04.2007 10:54
ban a sebrani statusu admina je rozdil. ban sem mel do demony.
Sam si ale priznal ze i jako DM si to smazat mohl, takze to je to vazne uz o slovickareni. Jinak verim tomu ze to smazal Naira.admini sice ne, ale jako DM to smazat muzeme, jenze sme to nesmazali my, ale Nairen.
Odesláno 16.04.2007 10:57
Hele dneska čtu, že Pindruše něco podepsala. Nevim, jestli umí vůbec psát, ale žádnou trpaslici sem tam neviděl. To se reaguje na podpis nějakejch postaviček virtuálního světa? Já jako hráč o ničem nevim, sem dezorientovanej a ty 4 stránky mi tu nedávaj smysl. (a sem línej to celý číst) Pokud je to teda možný, distancuju se od podpisu Pindruše a rád bych věděl, co ten "dokument" kterej podepsala vlastně obsahuje. Pokud se mi něco nelíbí ve hře, píšu o tom na foru (zrušení devastu, podepisování věcí, řezání). Je pravda, že je mi to prd platný ale více méně to respektuju.tak proc se proti tomu neohradili? teda nevim, ale kdyby me nekdo podepsal bez myho vedomi, tak ho zjebu a budu zadat odstraneni. a pokud to neudelam, tak s tim nejspis souhlasim.
ale jak rikam, je mi jasny, ze s tim vetsina nema nic spolecnyho, jen bych pak od nich cekal trochu jinej pristup, ale asi sem naivni ;)
Odesláno 16.04.2007 11:01
A diky za ty co ani poradne nevi co tam bylo ze si to muzeme aspon precist.
Odesláno 16.04.2007 11:02
Odesláno 16.04.2007 11:05
![]()
Jinak me fascinuje to, ze nekdo napise :
Pod petici se podepisuji:
*vyjmenovani fury *
A vy hned berete za bernou minci, jakoze nikdo se od toho nedistancoval, tak to vsichni tam napsani schvaluji. Uz vim, jak psat petice na demone. :-))
Odesláno 16.04.2007 11:06
Odesláno 16.04.2007 11:06
Odesláno 16.04.2007 11:09
Tak sem se tim fofrem prolouskal a nabyl dojmu, že je to všechno výplodem snížené příčetnosti některých jedinců podlehnuvších alkoholickým nápojům. Doufám, že na funkci rostlináře to nebude mít pražádného vlivu.
Odesláno 16.04.2007 11:10
Takze jeste jednou, protoze spousta lidi je porad dost mimo. Tady skutecne NEJDE o to, co kdo podepsal a nebo nepodepsal a jestli se od toho distancuje nebo ne.
Tady jde o to, ze mistr Lopyk na popud par ozralych mladenecku zabanoval pripadne zrusil administratorska prava par clenum DM teamu. Sranda? Kdyby takove extempore probehlo prvne, tak mozna. Ale bohuzel to poprve neni a tim se z toho stava dost zavazna vec
Odesláno 16.04.2007 11:11
Myslim, ze by nebylo spatne zminit i peknou aferku kolem prodeje drog na Demone ...
Tady jde o to, ze mistr Lopyk na popud par ozralych mladenecku zabanoval pripadne zrusil administratorska prava par clenum DM teamu. Sranda? Kdyby takove extempore probehlo prvne, tak mozna. Ale bohuzel to poprve neni a tim se z toho stava dost zavazna vec
Odesláno 16.04.2007 11:12
Pak bych rád četl jeho vyjádření a zdůvodnění.Takze jeste jednou, protoze spousta lidi je porad dost mimo. Tady skutecne NEJDE o to, co kdo podepsal a nebo nepodepsal a jestli se od toho distancuje nebo ne.
Odesláno 16.04.2007 11:13
Odesláno 16.04.2007 11:15
Takze jeste jednou, protoze spousta lidi je porad dost mimo. Tady skutecne NEJDE o to, co kdo podepsal a nebo nepodepsal a jestli se od toho distancuje nebo ne.
Odesláno 16.04.2007 11:17
...a proč končej i ostatní, protože je taková atmosféra přestala bavit.Ty se tu ted jako snažíš o co?
Jinak pro upřesnění, nesouhlasim s tim, pod čím byl můj podpis. Celý je to trapný jako vždy při nějákym pokusu o uloupnutí trochu více moci nebo naopak odebrání moci. Všichni, kterých se to týká jsou dospělí lidé, ale bohužel tak nejednají. Nikdy sem nechápal a asi nebudu chápat, jak může tahle hra rozhádat lidi, kteří se znají, něco spolu zažili v tom reálnem životě. Ted na sebe hází špínu a štvou vzájemně proti sobě ovečky, který přebíhaj zmateně ze strany na stranu. Přesně tohle byl důvod proč jsem skončil jako DMko.
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních