Skočit na obsah

Fotka

Podakovanie - free spam

• Please log in to reply
640 odpovědí na toto téma

#91 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:44

ja se vam divim, z e se s nima jeste dohadujete, vzdyt na tom sraze prece nikdo nebyl, nikdo nic neudelal, nikdo nic nevi a nikdo za nic nemuze. Jak je ten svet krasnej ;)

Zobrazit příspěvek

Jsi nějak zeScoutovatěl?
  • 0

#92 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:44

no ja bych si treba rad precetl co jsem podepsal, jsem to nejak nestihl pred tim nez se to smazalo
  • 0

#93 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:45

... za treti ty "podpisy" jsou pouze jmena ucastniku srazu, at tam byli kdy tam byli ;)

Zobrazit příspěvek

Ba dokonce i tech, co tam nebyli ...

Vzhladom na to, ze pod ten uzasny dokument si bol tiez podpisany, necudujem sa tvojej reakcii.

Zobrazit příspěvek

A moje jmeno tam bylo take ...
Ale az ja neco podepisu, tak to bude z mojeho ACC aspon.
  • 0

#94 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:45

no ja bych si treba rad precetl co jsem podepsal, jsem to nejak nestihl pred tim nez se to smazalo

Zobrazit příspěvek

Ono je tam totiž napsáno vše podstatné, ale kdo by to řekl, ono to zmizelo :clover:
  • 0

#95 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:47

Ono je tam totiž napsáno vše podstatné, ale kdo by to řekl, ono to zmizelo :clover:

Zobrazit příspěvek

Zvlastni, kdyz ti duleziti, co v tom figurovali, prisli o admin prava, ze? ;o) nebo uz je snad dostali zpatky?
  • 0

#96 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:47

sak ja ti to neberu, ale pak nedelej, ze nevis o co jde ne? nebo ses podepsanej pod necim, o cem nic nevis?

Zobrazit příspěvek

noo...ja ten topic cetl, takze vim to co tam bylo napsano, nez to nekdo chytrej smazal, aby v tom byl jeste vetsi zmatek ;) (tedy urgence o odstoupeni sephy, geralda, brudry a deekina(?) )
nemuzu si pomoct ale me to prislo a porad prijde jako recese
pak vim jeste to ze nekdo nekoho zabanoval ve hre-tebe a mozna dalsi ale to mi neprijde az tak strasne souvisejici s tema podpisama zejo
takze pokud vis vic, tak mi to prozrad
  • 0

#97 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:48

Zvlastni, kdyz ti duleziti, co v tom figurovali nemaji admin prava, ze? ;o) nebo uz je snad dostali zpatky?

Zobrazit příspěvek

admini sice ne, ale jako DM to smazat muzeme, jenze sme to nesmazali my, ale Nairen.
  • 0

#98 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:49

Reznik[Cz] Včera, 01:28
Příspěvek #1

Okamžitě odstup nebo ti hodíme kameny do okna ty diktátore!

a jeste tohle sem nasel v kosi, taky krasna reakce, opravdu :)
  • 0

#99 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:50

Zvlastni, kdyz ti duleziti, co v tom figurovali, prisli o admin prava, ze? ;o) nebo uz je snad dostali zpatky?

Zobrazit příspěvek

ne na forum, ale na demonu ;) ale to je jedno ;)

Zobrazit příspěvek

Pockej tak jak to teda bylo?? Sepha rika ze nemel ban na forum a ty ze jo tak se dohodnete a dejte nam pak vedet :clover:

Edit: tak Sepha byla rychlejsi :laugh:
  • 0

#100 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:51

Pockej tak jak to teda bylo?? Sepha rika ze nemel ban na forum a ty ze jo tak se dohodnete a dejte nam pak vedet :clover:

Zobrazit příspěvek

ban a sebrani statusu admina je rozdil. ban sem mel do demony.
  • 0

#101 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:52

A diky za ty co ani poradne nevi co tam bylo ze si to muzeme aspon precist.
  • 0

#102 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:54

ban a sebrani statusu admina je rozdil. ban sem mel do demony.

Zobrazit příspěvek

admini sice ne, ale jako DM to smazat muzeme, jenze sme to nesmazali my, ale Nairen.

Zobrazit příspěvek

Sam si ale priznal ze i jako DM si to smazat mohl, takze to je to vazne uz o slovickareni. Jinak verim tomu ze to smazal Naira.
  • 0

#103 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:55

Sam si ale priznal ze i jako DM si to smazat mohl, takze to je to vazne uz o slovickareni. Jinak verim tomu ze to smazal Naira.

Zobrazit příspěvek

no vsak mohl, copak sem nekde rikal, ze nemohl? :) ale co bych z toho mel? :)
  • 0

#104 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 16.04.2007 10:57

tak proc se proti tomu neohradili? teda nevim, ale kdyby me nekdo podepsal bez myho vedomi, tak ho zjebu a budu zadat odstraneni. a pokud to neudelam, tak s tim nejspis souhlasim.

ale jak rikam, je mi jasny, ze s tim vetsina nema nic spolecnyho, jen bych pak od nich cekal trochu jinej pristup, ale asi sem naivni ;)

Zobrazit příspěvek

Hele dneska čtu, že Pindruše něco podepsala. Nevim, jestli umí vůbec psát, ale žádnou trpaslici sem tam neviděl. To se reaguje na podpis nějakejch postaviček virtuálního světa? Já jako hráč o ničem nevim, sem dezorientovanej a ty 4 stránky mi tu nedávaj smysl. (a sem línej to celý číst) Pokud je to teda možný, distancuju se od podpisu Pindruše a rád bych věděl, co ten "dokument" kterej podepsala vlastně obsahuje. Pokud se mi něco nelíbí ve hře, píšu o tom na foru (zrušení devastu, podepisování věcí, řezání). Je pravda, že je mi to prd platný ale více méně to respektuju.
Tak a ted stručně, co to bylo za "Několik vět" ?
  • 0

#105 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 10:58

no vsak mohl, copak sem nekde rikal, ze nemohl? :) ale co bych z toho mel? :)

Zobrazit příspěvek

Ty ne ale Wiki to tak naznacovala
  • 0

#106 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 11:01

A diky za ty co ani poradne nevi co tam bylo ze si to muzeme aspon precist.

Zobrazit příspěvek

:clover:

Jinak me fascinuje to, ze nekdo napise :
Pod petici se podepisuji:
*vyjmenovani fury *

A vy hned berete za bernou minci, jakoze nikdo se od toho nedistancoval, tak to vsichni tam napsani schvaluji. Uz vim, jak psat petice na demone. :-))
  • 0

#107 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:02

No nic ja se du zas venovat realite tak mi to tu do zejtrka nesmazte :clover:
  • 0

#108 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:05

Jinak me fascinuje to, ze nekdo napise :
Pod petici se podepisuji:
*vyjmenovani fury *
A vy  hned berete za bernou minci, jakoze nikdo se od toho nedistancoval, tak to vsichni tam napsani schvaluji. Uz vim, jak  psat petice na demone. :-))

Zobrazit příspěvek

utech co se tu uz dneska vyjadrili to tak beru, proc bych to nebral? ;) prece bud s tim souhlasi nebo nesouhlasi ne?
  • 0

#109 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:06

Tak sem se tim fofrem prolouskal a nabyl dojmu, že je to všechno výplodem snížené příčetnosti některých jedinců podlehnuvších alkoholickým nápojům. Doufám, že na funkci rostlináře to nebude mít pražádného vlivu.
  • 0

#110 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:06

Takze jeste jednou, protoze spousta lidi je porad dost mimo. Tady skutecne NEJDE o to, co kdo podepsal a nebo nepodepsal a jestli se od toho distancuje nebo ne.

Tady jde o to, ze mistr Lopyk na popud par ozralych mladenecku zabanoval pripadne zrusil administratorska prava par clenum DM teamu. Sranda? Kdyby takove extempore probehlo prvne, tak mozna. Ale bohuzel to poprve neni a tim se z toho stava dost zavazna vec

• 0

#111 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:09

Tak sem se tim fofrem prolouskal a nabyl dojmu, že je to všechno výplodem snížené příčetnosti některých jedinců podlehnuvších alkoholickým nápojům. Doufám, že na funkci rostlináře to nebude mít pražádného vlivu.

Zobrazit příspěvek

nebude, ono uz to tu nekolikrat zaznelo, ta vyzva nemela vliv vubec na nic. Az pak to ranni probuzeni ;) cili o to co kdo napsal a podpsal nijak extra nejde, me jen proste fascinuje, jak o tom vlastne nikdo nic nevi :) Jedinej jasnej je Tomi jako pisatel, ale kdo byl v tom houfu okolo nej a kompu? Duchove? :)
  • 0

#112 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:10

Takze jeste jednou, protoze spousta lidi je porad dost mimo. Tady skutecne NEJDE o to, co kdo podepsal a nebo nepodepsal a jestli se od toho distancuje nebo ne.

Tady jde o to, ze mistr Lopyk na popud par ozralych mladenecku zabanoval pripadne zrusil administratorska prava par clenum DM teamu. Sranda? Kdyby takove extempore probehlo prvne, tak mozna. Ale bohuzel to poprve neni a tim se z toho stava dost zavazna vec

Zobrazit příspěvek

na popud?hehe....no jak myslíš....tak jo, já to všechno vemu na sebe, Lopyka jsme ožrali, že neměl špetku soudnosti a donutili jsme ho udělat to, co udělal, udělejte ze mě mučedníka :clover:
  • 0

#113 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:11

Zobrazit příspěvek

Myslim, ze by nebylo spatne zminit i peknou aferku kolem prodeje drog na Demone ... :clover:
  • 0

#114 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:12

Zobrazit příspěvek

Pak bych rád četl jeho vyjádření a zdůvodnění.
  • 0

#115 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:13

Takže znovu. Nejde o nějakou blbou petici pár nalitejch lidí. Jde o to, co s tím souviselo BAN a sebrání statusu několika adminů.
  • 0

#116 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

já to přelouskal..na seznamu sem špatně takže tam nejsem...a stejně sem nic nepochopil..asi ani nechci..mám svých starostí dost....ale připomělo mi to nedávný ftípek ve stylu..Demona končí...taky se tím všichni bavili
  • 0

#117 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

heheee. Tak sem si to skoro cele prosla. Fura alkoholem odrovnanych debatujicich lidi , s kterymi polemizuje skaut. :laugh: :clover:
  • 0

#118 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:15

heheee. Tak sem si to skoro cele prosla. Fura alkoholem odrovnanych debatujicich lidi , s kterymi polemizuje skaut.  :clover:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Vražedná kombinace co? :laugh:
  • 0

#119 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 16.04.2007 11:15

Zobrazit příspěvek

Ty se tu ted jako snažíš o co?

Jinak pro upřesnění, nesouhlasim s tim, pod čím byl můj podpis. Celý je to trapný jako vždy při nějákym pokusu o uloupnutí trochu více moci nebo naopak odebrání moci. Všichni, kterých se to týká jsou dospělí lidé, ale bohužel tak nejednají. Nikdy sem nechápal a asi nebudu chápat, jak může tahle hra rozhádat lidi, kteří se znají, něco spolu zažili v tom reálnem životě. Ted na sebe hází špínu a štvou vzájemně proti sobě ovečky, který přebíhaj zmateně ze strany na stranu. Přesně tohle byl důvod proč jsem skončil jako DMko.
  • 0

#120 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 16.04.2007 11:17

Ty se tu ted jako snažíš o co?

Jinak pro upřesnění, nesouhlasim s tim, pod čím byl můj podpis. Celý je to trapný jako vždy při nějákym pokusu o uloupnutí trochu více moci nebo naopak odebrání moci. Všichni, kterých se to týká jsou dospělí lidé, ale bohužel tak nejednají. Nikdy sem nechápal a asi nebudu chápat, jak může tahle hra rozhádat lidi, kteří se znají, něco spolu zažili v tom reálnem životě. Ted na sebe hází špínu a štvou vzájemně proti sobě ovečky, který přebíhaj zmateně ze strany na stranu. Přesně tohle byl důvod proč jsem skončil jako DMko.

Zobrazit příspěvek

...a proč končej i ostatní, protože je taková atmosféra přestala bavit. :clover:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních