Skočit na obsah

Fotka

okradanie mrtvol

• Please log in to reply
165 odpovědí na toto téma

#91 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 08:48

:grin: a ja snad po vas neco chtel,  ja se uz jen bavim protoze kdyz ja potrebuji pomoct vetsinou lide maji tendence pomoc druhym neoplacet a u tebe nepochybuji o tom samem

a to ze sem te ignoroval prisud jen tomu ze jsem mozna o tve diky nestal  :grin:  plane kecat a dekovat do nebes  umi kazdy to prave se ukaze az budu potrebovat pomoct ja do ty doby me muzes dekovat 5x 10x 100x a je me to vcelku ukradeny

Zobrazit příspěvek

No nejsi ty ale opravdu filozof? :grin: Já myslím, že ti, co mě znají, ví o mé ochotě nebo neochotě svoje a to mi stačí. Vysvětlovat cokoli tobě, to je jak snažit se naučit prase lítat. :laugh:

Navíc by mě zajímalo, na základě čeho ty pochybuješ o tom, jestli budu druhým něco oplácet nebo ne, popř. jak se zachovám nebo nezachovám. Ve hře jsme se potkali jednou, takže o mě a mých postavách víš úplný kulový. Asi zřejmě podle pravidla "Podle sebe soudím tebe", ale to mě po debatě s tebou nepřekvapuje. :blink:
  • 0

#92 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 08:58

No nejsi ty ale opravdu filozof?  :blink: Já myslím, že ti, co mě znají, ví o mé ochotě nebo neochotě svoje a to mi stačí. Vysvětlovat cokoli tobě, to je jak snažit se naučit prase lítat.  :grin:

Navíc by mě zajímalo, na základě čeho ty pochybuješ o tom, jestli budu druhým něco oplácet nebo ne, popř. jak se zachovám nebo nezachovám. Ve hře jsme se potkali jednou, takže o mě a mých postavách víš úplný kulový. Asi zřejmě podle pravidla "Podle sebe soudím tebe", ale to mě po debatě s tebou nepřekvapuje.  :grin:

Zobrazit příspěvek

divila by ses prase litat umi a ma na to i glejt :laugh: a podle ceho soudim tebe podle toho jak se bijes v prsa ze bys moji nabidku nikdy nevyuzila ze mas dost pratel :grin: takovahle faleš se mě docela libi a neco o tobe vypovida
  • 0

#93 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 08:58

tak vy dvě hrdličky..ted to po sobě smažte a nebo si založte soukromou místnůstku kde si budete vrkat :)
  • 0

#94 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 08:59

tak vy dvě hrdličky..ted to po sobě smažte a nebo si založte soukromou místnůstku kde si budete vrkat :)

Zobrazit příspěvek

taky fakt Viktore čističi mužes ji smazat?
  • 0

#95 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 09:08

divila by ses prase litat umi a ma na to i glejt  :grin: a podle ceho soudim tebe podle toho jak se bijes v prsa ze bys moji nabidku  nikdy nevyuzila ze mas dost pratel  :laugh: takovahle faleš se mě docela libi a neco o tobe vypovida

Zobrazit příspěvek

V prsa se nebiju, to by mě bolelo a to, že mám přátele není nic špatného, jestli ty je nemáš a závidíš mi to, tak to už není můj problém. Každopádně vím, že bych ji nevyužila proto, že jsi mi prostě nesympatický a raději bych tam příště ležela půl roku, než žádat o službu někoho, kdo mi to pak bude do skonání světa vyčítat.

A prosím pojďme se teď už ignorovat, ať tu neotravujeme ostatní. Pokud chceš pokračovat v osočování, napiš mi PM, já to budu mazat a všichni budou spokojení.
  • 0

#96 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 09:10

hehe, skoda ze uz ma priatela, ze godzi :laugh:
  • 0

#97 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 10:33

takze aby nedoslo k nejakemu nedorozumeni odpovim ti verejne

ano relogl sem nemam rad styl tveho hrani u kohokoliv  :grin: ale jsem i ochoten akceptovat hru cloveka ktery me prinasi pobaveni sveho casu xavier parkrat bojoval s Tahou boruvkou a sonou sejmuli me okradli ale prineslo me to zabavu a bylo to v ramci hry a nejde k tomu nic rict
takze priznavam ano relogl sem po ty kradezi a chtel si to s teobu vyridit bohuzel tvym resenim je odlog pri hrozbe okradeni s takovyma se bohuzel cokoliv spatne resi  ale i to by slo prekousnout on neni az takovy rozdil mezi tim relognout za jinou nebo odlognout aby te nekdo neokradl co me vsak udivuje jak ty dokazes druhym kazat o porusovani pravidel a predkladat vytahy z nich  :blink: nejsi ty nejaky politik? Otevrene priznavam ze se me tvoje jednani hnusi byl sem ochoten to resit aspon pokusem o RP nabidl sem ti ze za vraceni penez ti neco usiju :laugh: a to ti reknu ja cholerik sem byl jeste velice hodny bohuzel RP neuznavas s nabidkou si me poslal k sipku smula...

takže chopte se mě pochopové neb jsem zhřešil  :grin: sice mam tucha ze sem to nekteremu DMku uz rikal ale nejak nevim ted komu

Nicmene doufam ze tak skvely prinos  demony jakym pan Darion dozajista je v kratke dobe rozsiri rady DM protoze nekoho s tak kvalitnim pristupem a neochvejnym moralnim kodexem nemuzeme opomijet
PS Amazonce zlatíčku  bud tak hodna projed me tam chyby a posli me pripadne korekturu dostanes odeme za to kupon na ress zdarma
PPS stejen je sranda ze ja vlastne chudaka Dariona donutil ty pravidla porusovat on vlastne za nic nemuze on prece by nemohl to vsechno oni ne ja :grin:

Zobrazit příspěvek

Jsem rad, ze se tato diskuse presunula na verejne forum.
Jen pro poradek popisu jak se vse udalo. Ty na to budes mit uricte jiny nazor a poupravis si vse tak aby to vyhovovalo tve pohadce O hodne Godzille a zlem Darionovi.
Muj panacek si zvesela expi v DO2, protluce se pres hordu nepratel k truhlici. A co nevidi. Nejaci troufalci, zrejme lowlevelak a jedna 30tka /Godzillova/ se tam vali jak mrsiny. Mrtvola je mrtvola a mrtvi prd vi. Prosatrame kapsy a co se nestane? Naditej vacek. Sup s nim do kapsy. Jelikoz je pozde a uz chci jit do hajan mazu pred doupe obru. Sotva prelezu do DO1 a ujdu prvni zatacku tu nahle. Xavier Hawk/Godzilla/ dislake you. Sup, z invizu smrtici kouzlou, tipuju finger of death s krasnym DC 40.
Co nasledovalo? Moje smrt a odlogovani. Proc asi? Ma tu patent na porusovani pravidel pan retor Godzilla? On muze beztrestne relogovat a mstit se jinyma postavama? Kdyz tu tak vehemetne pise o RP a jak se mi snazil dat sanci tak mel na mysli tohle? Na druhy den jsem mel PM s tim ze se chce dohodnout, ze za nase jednani by nas sestrelili DM oba. At vratim penize a ze mi na oplatku neco usije. Jo ahaaa tohle bylo to RP, ze me to hned netrklo.
Ne nevracim penize, pokud je seberu beru je proto abych si je nechal. Kdyz penize nechci tak je neberu.
Ted je tu vsak uz opravdove RP v podani vyse jmenovaneho. Pockal si na me pred chramem. Jedna pracka a domlouvani jak mam vratit penize, ze mam tyden na to vratit aspon polovicku. Neodpovedel jsem, dalsi pracka, a plky, ingoroval jsem ho. Sup dalsi smrt. Nastesti byl pobliz muj dvorni klerik a ozivil me. Jakmile to videl tenhle sprymar ihned nasledovala oper pracka a vyhruzky, tentokrat ooc. OOC jsem mu odpovedel ze jsem penize vzal proto abych si je nechal a nehodlam je vracet. No pry si to se mnou vyridi nekdo jinej. Ted teda nevim kdo ale fakt z toho mam strach.
Ne popiram ze jsem se odlogoval. Nepopiram ze kvuli tem penezim. Je to vsak zakon akce a reakce. Sud jak sud. Pokud by tato situace nastala znovu, resil bych ji nachlup stejne.
  • 0

#98 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 10:41

Jsem rad, ze se tato diskuse presunula na verejne forum.
Jen pro poradek popisu jak se vse udalo. Ty na to budes mit uricte jiny nazor a poupravis si vse tak aby to vyhovovalo tve pohadce O hodne Godzille a zlem Darionovi.
Muj panacek si zvesela expi v DO2, protluce se pres hordu nepratel k truhlici. A co nevidi. Nejaci troufalci, zrejme lowlevelak a jedna 30tka /Godzillova/ se tam vali jak mrsiny. Mrtvola je mrtvola a mrtvi prd vi. Prosatrame kapsy a co se nestane? Naditej vacek. Sup s nim do kapsy. Jelikoz je pozde a uz chci jit do hajan mazu pred doupe obru. Sotva prelezu do DO1 a ujdu prvni zatacku tu nahle. Xavier Hawk/Godzilla/ dislake you. Sup, z invizu smrtici kouzlou, tipuju finger of death s krasnym DC 40.
Co nasledovalo? Moje smrt a odlogovani. Proc asi? Ma tu patent na porusovani pravidel pan retor Godzilla? On muze beztrestne relogovat a mstit se jinyma postavama? Kdyz tu tak vehemetne pise o RP a jak se mi snazil dat sanci tak mel na mysli tohle? Na druhy den jsem mel PM s tim ze se chce dohodnout, ze za nase jednani by nas sestrelili DM oba. At vratim penize a ze mi na oplatku neco usije. Jo ahaaa tohle bylo to RP, ze me to hned netrklo.
Ne nevracim penize, pokud je seberu beru je proto abych si je nechal. Kdyz penize nechci tak je neberu.
Ted je tu vsak uz opravdove RP v podani vyse jmenovaneho. Pockal si na me pred chramem. Jedna pracka a domlouvani jak mam vratit penize, ze mam tyden na to vratit aspon polovicku. Neodpovedel jsem, dalsi pracka, a plky, ingoroval jsem ho. Sup dalsi smrt. Nastesti byl pobliz muj dvorni klerik a ozivil me. Jakmile to videl tenhle sprymar ihned nasledovala oper pracka a vyhruzky, tentokrat ooc. OOC jsem mu odpovedel ze jsem penize vzal proto abych si je nechal a nehodlam je vracet. No pry si to se mnou vyridi nekdo jinej. Ted teda nevim kdo ale fakt z toho mam strach.
Ne popiram ze jsem se odlogoval. Nepopiram ze kvuli tem penezim. Je to vsak zakon akce a reakce. Sud jak sud. Pokud by tato situace nastala znovu, resil bych ji nachlup stejne.

Zobrazit příspěvek

Aneb když porušují pravidla jiní, já můžu taky? Krása...
  • 0

#99 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 10:50

hehe, skoda ze uz ma priatela, ze godzi  :grin:

Zobrazit příspěvek

:grin: ale to zase ne nez poslouchat doma ze ji nerespektuji jako zenu to si radsi budu varit a prat sam

ps Amazonko mozna nemam takovy kvanta pratel jako ty ale :laugh: ale pratele co mam na tech zavisi muj zivot a takovym ja verim bez vyhrad a takovych si cenim nejvice
  • 0

#100 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 10:54

:grin: ale to zase ne nez poslouchat doma ze ji nerespektuji jako zenu to si radsi budu varit a prat sam

ps Amazonko mozna nemam takovy kvanta pratel jako ty ale  :laugh: ale pratele co mam na tech zavisi muj zivot a takovym ja verim bez vyhrad a takovych si cenim nejvice

Zobrazit příspěvek

Ano a jak by řekl v pevnosti Boyard proslulý otec Furrat.. "A to byla myšlenka dne".
  • 0

#101 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 10:57

Ano a jak by řekl v pevnosti Boyard proslulý otec Furrat.. "A to byla myšlenka dne".

Zobrazit příspěvek

:laugh: a nechtela si na me uz nereagovat? :grin: jsem ja to ale neodolatelny nicmene stojim si za tim radeji mam kvalitu nez kvantitu
  • 0

#102 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 11:04

A: tohle je prepadeni. penize nebo zivot, cizince !
B: rofl, jasne ze zivot, noobe. /tp "clerik" heeeelp. lezim pred kostelem. tempo
:grin:

Jinak se mi libi, jak tu vsichni argumentuji tim, ze kdyz postava zemre, tak si nic nepamatuje. Tak se vsichni, kdoz ste zemreli a znovu se narodili , prihlaste.
Me se napriklad libi smrt v podani T.Prattcheta. Duse zesnuleho se jednoduse vznasi nad telem a ceka nez prijde Smrt ( nebo klerik :laugh: ) .
  • 0

#103 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 11:07

:laugh: a nechtela si na me uz nereagovat?  :grin: jsem ja to ale neodolatelny nicmene stojim si za tim radeji mam kvalitu nez kvantitu

Zobrazit příspěvek

A nenavrhovala jsem ti přenést naši diskusi do PM formy? Ale on se někdo asi rád čte a poslouchá. Nicméně já mám ráda poslední slovo a házet splašky na sebe nenechám.
  • 0

#104 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 11:08

A nenavrhovala jsem ti přenést naši diskusi do PM formy? Ale on se někdo asi rád čte a poslouchá. Nicméně já mám ráda poslední slovo a házet splašky na sebe nenechám.

Zobrazit příspěvek

:grin: no kdyz ho mas rada tak si ho mej to poslední slovo :laugh:
  • 0

#105 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 11:18

:grin: no kdyz ho mas rada tak si ho mej to poslední slovo  :grin:

Zobrazit příspěvek

Díky :laugh:
  • 0

#106 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 11:25

Díky  :laugh:

Zobrazit příspěvek

vsak neni zac co bych pro tebe neudelal
  • 0

#107 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 11:27

vsak neni zac co bych pro tebe neudelal

Zobrazit příspěvek

Jistě, tvé náklonnosti jsem si všimla. :laugh: Pokud máš dál potřebu se teď přebíjet, kdo bude mít to poslední slovo, ráda ti vytvořím zvláštní topic, kde se budeš moct vypovídat. Pak tě poprosím, abys stejně jako já, vymazal všechny offtopic příspěvky k tomuto tématu, myslím, že už dost lidem asi lezeme na nervy.
  • 0

#108 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 11:28

Jistě, tvé náklonnosti jsem si všimla.  :laugh: Pokud máš dál potřebu se teď přebíjet, kdo bude mít to poslední slovo, ráda ti vytvořím zvláštní topic, kde se budeš moct vypovídat. Pak tě poprosím, abys stejně jako já, vymazal všechny offtopic příspěvky k tomuto tématu, myslím, že už dost lidem asi lezeme na nervy.

Zobrazit příspěvek

ne nemam ty jo?
  • 0

#109 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 11:29

Kolik levelu down dostane Godzila dohromady u obou postav za relog a mstu se silnejsi postavou? :) Sazky prijimam do vyse deseti korun, DM jsou ze hry vylouceni :)
  • 0

#110 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 11:29

já se dobře bavim :) jen pokracujte
  • 0

#111 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 11:33

Kolik levelu down dostane Godzila dohromady u obou postav za relog a mstu se silnejsi postavou? :) Sazky prijimam do vyse deseti korun, DM jsou ze hry vylouceni :)

Zobrazit příspěvek

:laugh: msta byla se slabsi postavou jinak typuju tak ban a smazani psotav
  • 0

#112 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 11:45

:grin: msta byla se slabsi postavou jinak typuju tak ban a smazani psotav

Zobrazit příspěvek

Prehanis, jako ostatne vzdycky .) Ban se dava za opakovany relogy, nicmene tvou sazku beru, nekdo dalsi? :)
  • 0

#113 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 12.06.2007 11:47

Nikdo nic,pac to nejni v prohreskach .). Tak delejte ....screeny a bonzujem :grin:
  • 0

#114 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 11:55

no ja screen sveho relogu mam jenze je tam i odlog pana Dariona a ono by to mohlo byt vytrzeno z contextu a treba by to mohlo poprit to ze jsem ho k tomu odlogu vlastne donutil ja a ze on je v pravde nevinny takze ja bych ho radsi nezverejnoval
  • 0

#115 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 11:56

nic protože když ho potrestáte budete mu nutit svůj styl hraní(což se na demoně přece dít nesmí,ostatně všechyn pravidla sou dost omezující.Všechno zrušit a bude daleko víc lidí což demona přece také chce )..třeba na relax serveru relaxuje relogama...přece byste mu to nekazili :)
  • 0

#116 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 12:11

nic protože když ho potrestáte budete mu nutit svůj styl hraní(což se na demoně přece dít nesmí,ostatně všechyn pravidla sou dost omezující.Všechno zrušit a bude daleko víc lidí což demona přece také chce )..třeba na relax serveru relaxuje relogama...přece byste mu to nekazili :)

Zobrazit příspěvek

:grin:
  • 0

#117 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:18

Prehanis, jako ostatne vzdycky .) Ban se dava za opakovany relogy, nicmene tvou sazku beru, nekdo dalsi? :)

Zobrazit příspěvek

Já bych mu naordinovala pár lekcí čestiny strávené osobně se mnou a s odborným dozorem Máslem, to by pro něj myslím byl ten nejhoří trest a zároveň přínos :grin: A třeba bychom v sobě ještě našli zalíbení a na světě by bylo najednou krásně, všíchni bychom se měli rádi a zpívali bychom veselé písně jako siluety zacházející v zapadajícím slunci .... :grin:
  • 0

#118 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 12:20

Nenavidim vesele pesnicky. :grin:
  • 0

#119 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:32

Zobrazit příspěvek

tak dobre. predstav si, ze se prosadi "rp server" ( zmizi sluvko relax ) .
Jak rozslisis, co je Rp a co uz neni ? Kutat mihtril mesic ( in game ) v dole beze spanku, jidla a piti je dost erpe ? Kolik se bude smet obehnout kolecek v DO, aby to bylo erpe ? Je dost erpe chodt s vahou pres 3 000 minci, kdyz mas nosnost 100 minci ? Jak dlouho smis bez prestani "expit" aniz bys musel spat ?

Co jit trosicku jinou cestou?

Co kdyby takova 30lvl exaltka vyexpena za 2 tydny zautocila na Orfa IGMSkama, on by je pohltil a jedinou ranou kladiva by tu sorcku rozmaz ( magic rezistance 32/ ,resist magic 10/- , vorpal na kladivu ) ?
Co kdyby expic , co zvladne obehnout v DO kolecko a dobehnout na zacatek tesne pred novym spawnem zjistil, ze postava, co vlastne jen konverzovala hodku na hrbitove ziskala za tu dobu mnohem vic xp ?
Co kdyby clovek relogujici se skreti->kostnice->bugbeari zjistil, ze v pokladech se objevuje jen par stovek zlatych a druzina, ktera se spolecne k bugberum probila tam nasla bohatstvi, ktere by on nenalootil ani kdyby relogoval celou noc ?

Jaky by byl efekt ? po pocatecnim flamu na foru , by pg hraci bud odesli, nebo se prizpusobili. Vysledek tedy stejny, jako po aplikaci nejakych silenych "erpe" pravidel, ale ... made with some ellegance.
  • 0

#120 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 12:39

Já bych mu naordinovala pár lekcí čestiny strávené osobně se mnou a s odborným dozorem Máslem, to by pro něj myslím byl ten nejhoří trest a zároveň přínos :grin: A třeba bychom v sobě ještě našli zalíbení a na světě by bylo najednou krásně, všíchni bychom se měli rádi a zpívali bychom veselé písně jako siluety zacházející v zapadajícím slunci ....  :grin:

Zobrazit příspěvek

:grin: ne diky nechci to se radsi zitra poradne vožeru
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních