Skočit na obsah

Sona Furst

• Please log in to reply
123 odpovědí na toto téma

#91 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 14:28

Co se nam to snazis podsouvat ses nejakej chytrak nebo co si snazis dokazat. Rekl si mu co si mu rekl a on ti urizl hlavu a udelal dobre tady zacnes slovickarit jako ze za OOC hlasky rezat hlavu. Nikdo to tu nepredtrasa jen ty.

Zobrazit příspěvek

Tomu říkam vybraný sloh :clover: :biggrin:
  • 0

#92 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:31

Jestli si nepleteš dvě slova a sice využívat a zneužívat. A říkám to naposled, řezání hlav za ooc rozhodně v pořádku není a trestat se bude. Výše trestu závisí dle okolností. Od domluvy až po BAN. Takže bejt tebou hraju a vyjadřuju se slušně. :clover:
  • 0

#93 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:36

:D..konečně rozumná věc s tvé hlavy,pod tohle se taky podepíšu.Jen je tu takovej problém,po říznutí a vůbec ja tam ležel kaput,by to bylo ne RP ji honit.Ja totiž podle RP nemam vědět kdo mě říznul.Tím se vracím tam kde jsem byl na začatku.Za ooc hlašky řezat nebo ne?..většina je pro.Ja se podřídím. :clover:

Zobrazit příspěvek

Z mojí hlavy vycházej jen rozumný věci:D
Jo,říznutí souhlasim,ale snad víš kdo tě zabil...BTW: zas tak se do toho RP neštourej jak to má přesně bejt, RP nemá pravidla jako na co se přesně jak má reagovat
  • 0

#94 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:38

Mno - tady souhlasim, ale teda ja bych pockal az ho nekdo zvedne a pak bych ho sel sundat a fiknout.

Ale jinak - nepripada vam ze Sona ma nejaky privilegia? RP se s ni hrat da - ano to asi souhlasim, ale nelibi se mi ze tu vetsinu casu beha jak prase (Klotylda) a disarmuje a pokrikuje na lidi na potkani ze se chce bit apd.

Nelibi se mi ze kazdej argumentuje ze se to s ni musi umet. Me to pripada jako by z ni vsichni meli strach a neboji neco dluzili, pac jinak by chytla nejakou penalizaci docela casto.
  • 0

#95 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:40

:D..konečně rozumná věc s tvé hlavy,pod tohle se taky podepíšu.Jen je tu takovej problém,po říznutí a vůbec ja tam ležel kaput,by to bylo ne RP ji honit.Ja totiž podle RP nemam vědět kdo mě říznul.Tím se vracím tam kde jsem byl na začatku.Za ooc hlašky řezat nebo ne?..většina je pro.Ja se podřídím. :clover:

Zobrazit příspěvek

to budeš své hlavy rozdávat jak na běžícím pásu páč tebe sem neviděl mluvit jinak než ooc...trošku si to zkonkretizuj než ze sebe vybliješ další blbost...

čistě pro tbe za OOC ne...za urážky tvého typu pokud nezakročí vyšší instance bych tě já osobně maximálně okrad bez výčitek svědomí ..řezat ne,ale jak sem už psal měl bys vědět komu nadáváš...prosim tě řekni mi co v tý urážce nebylo dopsaný já tam vidím komplet :)
  • 0

#96 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:41

Mno - tady souhlasim, ale teda ja bych pockal az ho nekdo zvedne a pak bych ho sel sundat a fiknout.

Ale jinak - nepripada vam ze Sona ma nejaky privilegia? RP se s ni hrat da - ano to asi souhlasim, ale nelibi se mi ze tu vetsinu casu beha jak prase (Klotylda) a disarmuje a pokrikuje na lidi na potkani ze se chce bit apd.

Nelibi se mi ze kazdej argumentuje ze se to s ni musi umet. Me to pripada jako by z ni vsichni meli strach a neboji neco dluzili, pac jinak by chytla nejakou penalizaci docela casto.

Zobrazit příspěvek

Blbost, Klotylda je v pořádku, taky hraju Ogwerna kterej všem nadává a chce se bít...neni to nejlehčí,ale občas je celkem zábava:D
Každej hraje něco heled. Když se ti to nelíbí tak jí seřvi nebo se s ní běž prát jak přez hůlku/pěstma nebo normálně ne?
  • 0

#97 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 14:46

Blbost, Klotylda je v pořádku, taky hraju Ogwerna kterej všem nadává a chce se bít...neni to nejlehčí,ale občas je celkem zábava:D
Každej hraje něco heled. Když se ti to nelíbí tak jí seřvi nebo se s ní běž prát jak přez hůlku/pěstma  nebo normálně ne?

Zobrazit příspěvek

nejjednoduší je přece napsat tellem že s ní nechceš nic mít at si tě nevšímá...už to bylo v několika topicích :D
  • 0

#98 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:48

A vraj ja som tu za tatinka.  :clover:

Zobrazit příspěvek

cožpak neznáš "S tatínkem je legrace, ale maminka se musí poslouchat"?:)
  • 0

#99 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:49

U Klotyldy bych se zastavil, hráč se možná jako prase někdy zachová, ale Klotylda prase je se vším všudy :clover:
  • 0

#100 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:55

Jeeee to je zase poctenicko.

Jakooo je fakt, ze Nermin, nebo Sona je tak trochu (trochu vic) hmm malomyslny prasatko, ale cece - kdyz uz mu neco takoveho napises, tak to nedavej sem :D Nechci te nijak hajit, ale muzes byt celkem klidny, protoze vetsina lidi tady nejsou svatousci a kazdy nekdy nekomu velmi nepekne sdelil, co si o nem mysli ... No jo co ja se zanadavala na Muhdyho adresu, kdyz mi vyrazil jednu moc peknou questovou zbran a takovy to byl "dobrak", ze to nedal na forum :)

Takze co z toho plyne? Ted me nic nenapada, ale mozna bys mohl krapet ubrat. Mozna ze se Sonou to RP ted neni spatne (cheche), mozna ze mu jeho moznost vyjadrovani se a veskere nepromazane mozkove zavity umyslne sabotoval Taha a ted uz se klucina dostal ze stadia "Umm ... uh? Braiiiins" do stadia "Me eate brains. Me clever!", ale ja tomu moc neverim (jasne jasne uz tady nehraju, ale jak se to rika ... stareho psa ... ) Nicmene! Neukazuj tady secko, nebo te oni rozcupuji na kousky!

Pamatuj na NĚ! ONI jsou vsude kolem nas!
  • 0

#101 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 15:03

to budeš své hlavy rozdávat jak na běžícím pásu páč tebe sem neviděl mluvit jinak než ooc...trošku si to zkonkretizuj než ze sebe vybliješ další blbost...

čistě pro tbe za OOC ne...za urážky tvého typu pokud nezakročí vyšší instance bych tě já osobně maximálně okrad bez výčitek svědomí ..řezat ne,ale jak sem už psal měl bys vědět komu nadáváš...prosim tě řekni mi co v tý urážce nebylo dopsaný já tam vidím komplet :)

Zobrazit příspěvek

Hehe..ja nevím jak na tohle reagovat...hehe..nejdřív asi takhle.. :blush: :clover: :devil: :tongue: :biggrin: Vždyt jsi úplně mimo.Tím ooc jsme tam kecali s Hejkalem.Myslel jsem za sprostý ooc hlášky i když to bylo myšleno jako sranda,jestli řezat,ano-ne, pro tebe specielně vysvětleno chytráku..:D
Další vysvětlení special pro tebe..tou sprostarnou jsem myslel reakci někde uprostřed topicu,cituju.."sračk.."..za tohle slovo jsem se tam omlouval.To jsem nedopsal,kapišto?Jinak se nemám za co omlouvat.Dirty Bastard se mi pomstil,v pořádku,já jen chci mít tu možnost taky a proto jsem se tady ptal,jak to je.....hehehe..tady se člověk docela pobaví..:-)))).
  • 0

#102 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 15:05

Jakooo je fakt, ze Nermin, nebo Sona je tak trochu (trochu vic) hmm malomyslny prasatko, ale cece - kdyz uz mu neco takoveho napises, tak to nedavej sem :D Nechci te nijak hajit, ale muzes byt celkem klidny, protoze vetsina lidi tady nejsou svatousci a kazdy nekdy nekomu velmi nepekne sdelil, co si o nem mysli ... No jo co ja se zanadavala na Muhdyho adresu, kdyz mi vyrazil jednu moc peknou questovou zbran a takovy to byl "dobrak", ze to nedal na forum :)

Takze co z toho plyne? Ted me nic nenapada, ale mozna bys mohl krapet ubrat. Mozna ze se Sonou to RP ted neni spatne (cheche), mozna ze mu jeho moznost vyjadrovani se a veskere nepromazane mozkove zavity umyslne sabotoval Taha a ted uz se klucina dostal ze stadia "Umm ... uh? Braiiiins" do stadia "Me eate brains. Me clever!", ale ja tomu moc neverim (jasne jasne uz tady nehraju, ale jak se to rika ... stareho psa ... ) Nicmene! Neukazuj tady secko, nebo te oni rozcupuji na kousky!

Zobrazit příspěvek

hehehehehehehe...parada..starý pes se hned pozná..:-))))).Škoda že už tady nehraješ.
  • 0

#103 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.03.2007 15:08

Zobrazit příspěvek

A nejen ta questova pamatujes jak hern skemral aby ti ji vratil :clover:
  • 0

#104 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 15:57

Hehe..ja nevím jak na tohle reagovat...hehe..nejdřív asi takhle.. :blush:  :clover:  :devil:  :tongue:  :biggrin: Vždyt jsi úplně mimo.Tím ooc  jsme tam kecali s Hejkalem.Myslel jsem za sprostý ooc hlášky i když to bylo myšleno jako sranda,jestli řezat,ano-ne, pro tebe specielně vysvětleno chytráku..:D
Další vysvětlení special pro tebe..tou sprostarnou jsem myslel reakci někde uprostřed topicu,cituju.."sračk.."..za tohle slovo jsem se tam omlouval.To jsem nedopsal,kapišto?Jinak se nemám za co omlouvat.Dirty Bastard se mi pomstil,v pořádku,já jen chci mít tu možnost taky a proto jsem se tady ptal,jak to je.....hehehe..tady se člověk docela pobaví..:-)))).

Zobrazit příspěvek

Takze te v podstate zajimalo jenom to jestli mu ji muzes ooc riznout za to, ze ti ji ooc riznul po tvym ooc nadavni???
  • 0

#105 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 16:55

Myslel jsem za sprostý ooc hlášky i když to bylo myšleno jako sranda,jestli řezat,ano-ne,

to podtrzeny muzes z te sve vety rovnou vypustit. To ,co si ty myslis, je celkem nepodstatne, kdyz nekomu nadavas.

neboli: Rekla jsem mu, ze je vy******* z******** č****, nehodlate me za to doufam potrestat, kdyz to bylo mysleno jako sranda. Nemuzu prece za to, ze on to nepochopil.... :clover:
Takovouto obhajobu zkus nekdy v realu. Chvalne, jak se osvedci. :biggrin:

Ta otazka by spise mela znit :
Za sprosty hlasky rezat hlavu nebo xx lvlu down od DM ?

Ja osobne jsem pro tu druhou moznost.... At ti DM navrati tech 12k xp a strhnout ti 1-2 lvly. To by bylo podle me spravedlnejsi....
  • 0

#106 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 16:59

Hehe..ja nevím jak na tohle reagovat...hehe..nejdřív asi takhle.. :blush:  :clover:  :devil:  :tongue:  :biggrin: Vždyt jsi úplně mimo.Tím ooc  jsme tam kecali s Hejkalem.Myslel jsem za sprostý ooc hlášky i když to bylo myšleno jako sranda,jestli řezat,ano-ne, pro tebe specielně vysvětleno chytráku..:D

Zobrazit příspěvek

mno pokud tě zajímal jen názor proč je tohle v prohřešcích??..prostě přiznej že když ti jí fiknul zbortil se ti celý svět a chceš se jen mstít...naštěstí je tady dost rozumných hráčů který ti tohle hnedle zatrhnou :)
  • 0

#107 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 17:01

Já myslel že řezání hlav je jen za ooc? Ona se snad někdy někomu fikla hlava rp herně? :clover:
  • 0

#108 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 18:39

mrakomor32: SPECIÁLNĚ PRO TEBE JE TU TO, NAČ ČEKÁŠ!

Pisecka 14, Praha 2, Vinohrady

a nezapomeň si přinést sebou jednu lékárničku :clover:

P.S.: ress nutný :biggrin:
  • 0

#109 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 19:08

mrakomor32: SPECIÁLNĚ PRO TEBE JE TU TO, NAČ ČEKÁŠ!

Pisecka 14, Praha 2, Vinohrady 

a nezapomeň si přinést sebou jednu lékárničku :clover:

P.S.: ress nutný :blush:

Zobrazit příspěvek

uz urcite chysta dopisni bombu :biggrin:
  • 0

#110 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 31.03.2007 08:17

Takze te v podstate zajimalo jenom to jestli mu ji muzes ooc riznout za to, ze ti ji ooc riznul po tvym ooc nadavni???

Zobrazit příspěvek

Ne úplně přesně,znovu teda to zopakuju..do hloupých hlav se to musí asi fakt vtloukat.Takže,zajímalo mě jestli to co Bastard udělal je proti pravidlům a jestli je,tak jakej trest za to bude.Já hraju trpouše se zakonným zlem a k tomu navíc sprostýho.V deníku mam asi tak 5 lidí,jedněm hrozí RP šmyk a další tam mám právě za ooc,když se jim nelíbil můj sprostak a nadávali v zeleným..Nejedná se tudíž jen o Sonu Furst,ten to dohnal ještě dál,přiběhnout na ooc zavolání a fiknout..:D..znovu opakuju s ním není možný RP,na to aby to šlo, člověk musí absolvovat psychologii a nebo byt milovníkem psycho hororů.Nikdy jsem nikoho neříznul jako pomstu,vždycky to bylo RP i když takovej Merin mi napsal,že na RP ser..radši to nechám nedoplněný.Potom si v ooc domluvil pomstu s Aronem a dvakrát..opakuju..dvakrát mě fikli..a jak je vidět svět se mi nezhroutil.Jseš schopnej to uploadovat rozumě bratřexana?..hehe..ani jsem si tady nestěžoval,řešili jsme to *chlapsky* :biggrin: ..hehe..No nic,to odbíhám od věci.Snad jen ještě poznámku,nikdo mi nemůže vyčítat,že zlouna a sprostáka hraju od 30cýtky,ale k očistci jsem si čuchal od prvních levelů.Ne jako jiní machři napřkl.od rebelů.
Za sprostý ooc hlášky lvly dolů?..jasně,ale to jsem se dočetl až tady na závěr,jako navrh Ariadny,ale od DM?Mám pocit že hned na začátku to dokonce Bastardovy schvalovaly..hehe..nebo:"mi mu domluvíme???"Bezva..:D.Já za ooc hlášky teda řezat nebudu.Beru na vědomí ty rozumější názory,ale jak se říká,kdo chce psa bít,hůl si vždycky najde a ja si najdu teda RP důvod.
P.S.Sry jestli jsem zvolil prohřešky chybně,kam jsem to teda měl dát?..Přiznám se,že tady mi to připadalo jako nejlepší.To byl asi ten důvod.
A tím tady končím,názory jsem přečetl a zařídím se podle nich,další vaše názory rozumný,méně rozumný a bláboly mě už nezajímají.. :clover:
  • 0

#111 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 09:28

uz urcite chysta dopisni bombu  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Tak tak ,asi sa rozlučime s Tomim :clover:
Alebo s mrakomorom?Tomi spravil si to moc okato ,ten zvonček s 12000V ti nevyjde :devil:
:blush:
  • 0

#112 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 10:53

ale nééé, fakt tam se můžou sejít:) a když nechce, může na sraz:)
  • 0

#113 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 01.04.2007 09:41

V tomhle případě bych reagoval stejně, už tak moje zlá klerička před ressem mrtvolku okrade ;), ale za ooc urážku bych klidně i zabil, okrad a pak fik hlavu, některý věci se prostě nedělaj a to si myslim, že každýmu pomůžu jak jen můžu ikdyž je to třeba proti přesvědčení postavy. ;)
  • 0

#114 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 01.04.2007 09:45

ty povazujes to cos napsal za RP nadavani? hehe
  • 0

#115 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 01.04.2007 23:01

Za sprostý ooc hlášky lvly dolů?..jasně,ale to jsem se dočetl až tady na závěr,jako navrh Ariadny,ale od DM?

Zobrazit příspěvek

Zkus si precist pravidla serveru na kterym hrajes. Treba hned to prvni.
  • 0

#116 arenaq

arenaq

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 80 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 09:13

Heheee. :wow:

Osobne nedokazu pochopit, jak nekdo sebere odvahu a na forum vystavi screeny dokazuji jeho vlastni prohresky proti pravidlum a zada potrestani nekoho jineho. :laugh:
Heh. A i kdyby se stoural prstem v nose na trhu, proc by jako mel  mit povinnost nekoho ressovat ?
Je fakt, ze to nevyresil zrovna nejstastneji. Na druhou stranu si mel ale stesti, ze ti "jen" riznul hlavu a nevystavil ty screeny na foru s patricnym komentarem.  Coz si ovsem za nej nanestesti pro sebe udelal sam. :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ty me štveš, po tvejch příspěvcích už nemam co psát, leda že Ariadna mi zase vzala, co jsem chtěl napsat :laugh:
  • 0

#117 arenaq

arenaq

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 80 Příspěvků:

Odesláno 12.05.2007 09:16

Jako, Sona už si oduvodneni najde. Když už chceš prudit, tak se to nauč efektivne, chce to dobrý učitele *mrkne na zpirita* ale vystavit ty svoje vlastní screeny, to bylo na me fakt moc. Podle me to vypadalo asi takto...Sona si nekde v poklidu expí a nudí se, přijde zpráva od tebe, pochopitelne te posle nekam, ty se nastves a ona (on) má hned co na práci :D o tohle sis přímo řek :D
  • 0

#118 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 15.05.2007 21:09

Neřešilo se to už ?? :wow:
  • 0

#119 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2007 21:37

Demona nieje cisto RP ze? skoda pridava podla mna dost problemov :)
Musi sa posudzovat aj ooc hladisko.Je to taky maly gulasik vztah hrac postava..

Ale nieco ine som chcel..... preco trestat hraca ?? Dajte trest postave.
Ked ma nejaky craft napriklad je to kopac tak bude musiet pre dobro Alicie za trest nakopat xy tej a tej rudy atd.... skuste aplikovat alternativ tresty -- nutene prace.

Len XP dole je podla mna dost stromodne.Pridajte aj trosku RP trestu a minus presvedcenie (pochybujem ze sa to praktikuje ked ano sorry)
Fantazii sa medze nekladu..co takto na den-dva priputat postavu na 1 miesto alebo na nu dat kuzlo spomalenie (vazenska gula na nohach) problem by asi bol ze efekt by zmysol po pade/restarte servera ze ?

no vy ste hlavy sikovne na nieco pridete :)

Chovajte sa normalne ako ludia a nemusite si precitat ani pravidla k serveru.

)) ano ano zase moj zbytocny koment uz tu nehram atd... fu all :wow: ((
  • 0

#120 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 25.05.2007 04:08

Tady je to furt stejný :blushing: jinak čAo všem :blushing:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma