Takze te v podstate zajimalo jenom to jestli mu ji muzes ooc riznout za to, ze ti ji ooc riznul po tvym ooc nadavni???

Ne úplně přesně,znovu teda to zopakuju..do hloupých hlav se to musí asi fakt vtloukat.Takže,zajímalo mě jestli to co Bastard udělal je proti pravidlům a jestli je,tak jakej trest za to bude.Já hraju trpouše se zakonným zlem a k tomu navíc sprostýho.V deníku mam asi tak 5 lidí,jedněm hrozí RP šmyk a další tam mám právě za ooc,když se jim nelíbil můj sprostak a nadávali v zeleným..Nejedná se tudíž jen o Sonu Furst,ten to dohnal ještě dál,přiběhnout na ooc zavolání a fiknout..:D..znovu opakuju s ním není možný RP,na to aby to šlo, člověk musí absolvovat psychologii a nebo byt milovníkem psycho hororů.Nikdy jsem nikoho neříznul jako pomstu,vždycky to bylo RP i když takovej Merin mi napsal,že na RP ser..radši to nechám nedoplněný.Potom si v ooc domluvil pomstu s Aronem a dvakrát..opakuju..dvakrát mě fikli..a jak je vidět svět se mi nezhroutil.Jseš schopnej to uploadovat rozumě bratřexana?..hehe..ani jsem si tady nestěžoval,řešili jsme to *chlapsky*

..hehe..No nic,to odbíhám od věci.Snad jen ještě poznámku,nikdo mi nemůže vyčítat,že zlouna a sprostáka hraju od 30cýtky,ale k očistci jsem si čuchal od prvních levelů.Ne jako jiní machři napřkl.od rebelů.
Za sprostý ooc hlášky lvly dolů?..jasně,ale to jsem se dočetl až tady na závěr,jako navrh Ariadny,ale od DM?Mám pocit že hned na začátku to dokonce Bastardovy schvalovaly..hehe..nebo:"mi mu domluvíme???"Bezva..:D.Já za ooc hlášky teda řezat nebudu.Beru na vědomí ty rozumější názory,ale jak se říká,kdo chce psa bít,hůl si vždycky najde a ja si najdu teda RP důvod.
P.S.Sry jestli jsem zvolil prohřešky chybně,kam jsem to teda měl dát?..Přiznám se,že tady mi to připadalo jako nejlepší.To byl asi ten důvod.
A tím tady končím,názory jsem přečetl a zařídím se podle nich,další vaše názory rozumný,méně rozumný a bláboly mě už nezajímají..