Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#91 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:24

Jo ? hraci typu haldet a krugnur nemaji problem si zaplatit licence myslim. Uvnitr sveho kartelu si urcite neprodavaji mithril za 500k.

Zobrazit příspěvek

malý či velký support má na Demoně většina hráčů kromě těch nových, to není žádné tajemství...ale každopádně jak jsem říkal, zničíš-li zbraň, tak si podle mého názoru jen kopeš hrob pod nohama. Já taky kupoval nějaké zbraně za licence, nutno však říci, že pro mě i těch 50k bylo hodně:D Ale vadí-li ti tohle, nu dobrá, prodej mu zpět tu zbraň RP formou za cenu licencí nebo co já vím, leč záleží na tom, budete-li schopni spolu vůbec ještě jednat.

moje čtvrtá stránka:)
  • 0

#92 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:24

Nemam problem, jen rikam ze na dalsi mithril nemusi setrit nejak extra dlouho kdyz to ma za licence. Uprimne mi je jedno za kolik si prodavate.
Ale fakt sme odbocili od temy

Zobrazit příspěvek

Jen bych ti rad řekl ,že mi nedělá problém si vzít stejný feet . A veř tomu že pro tebe bude tezší nový mitril sehnat :clover:
No ,ale stejnak ho nebudeš nejspíš potřebovat u krysáků na 10 levelu si udělaš syneit :biggrin:
  • 0

#93 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:26

Jen bych ti rad řekl ,že mi nedělá problém si vzít stejný feet . A veř tomu že pro tebe bude tezší nový mitril sehnat  :clover:
No ,ale stejnak ho nebudeš nejspíš potřebovat u krysáků na 10 levelu si udělaš syneit  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Konecne se zacnou stavet poradny postavy s bicem. :blush:
  • 0

#94 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:28

syen neni na krysy dobrej
  • 0

#95 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:29

... jen kopeš hrob pod nohama. ...prodej mu zpět tu zbraň RP formou za cenu licencí nebo co já vím, leč záleží na tom, budete-li schopni spolu vůbec ještě jednat.

moje čtvrtá stránka:)

Zobrazit příspěvek

1. To vyrazeni zbrane se da uplne porovnat s uriznutim hlavy. Nastve te to i to.
2. Ja mu tu zbran nevyrazil(ani ji nemam) a i kdybych mu ji vyrazil tak mu ji nevratim. Proc ? vrati mi on me 2 hlavy a 6k exp ? asi tezko. proc mu ja mam vracet zbran ?
  • 0

#96 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 25.03.2007 00:31

To jste to rozjeli teda hledim , nestíhám číst. TAK ZLIKVIDUJE UŽ NĚKDO TU MOŽNOST NA HULCE - UŘEZANI HLAVY ? OPRAVDU TO NENESE NIC DOBREHO. A mam takový pocit že si Ti aktéři vůbec neuvědomují že je to ZÁBAVNÁ HRA, myslim Demonu teda.
  • 0

#97 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:32

1. To vyrazeni zbrane se da uplne porovnat s uriznutim hlavy. Nastve te to i to.
2. Ja mu tu zbran nevyrazil(ani ji nemam) a i kdybych mu ji vyrazil tak mu ji nevratim. Proc ? vrati mi on me 2 hlavy a 6k exp ? asi tezko. proc mu ja mam vracet zbran ?

Zobrazit příspěvek

no co hraju na Démoně tak bylo vždycky dobrým zvykem vyražené zbraně nehcat ležet na zemi, ovšem časy se mění a slušnost upadá
  • 0

#98 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Jen bych ti rad řekl ,že mi nedělá problém si vzít stejný feet . A veř tomu že pro tebe bude tezší nový mitril sehnat  :clover:
No ,ale stejnak ho nebudeš nejspíš potřebovat u krysáků na 10 levelu si udělaš syneit  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Kdyz za tohle nedostanes trest tak zacnu verit tomu ze mas u DM kontakty a ze je celej servr skorumpovanej. Proc ? protoze za mnohem mensi drobnustky tu dostali lidi lvly down, vymaz inventare nebo ban
  • 0

#99 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

nemluvím o vyražení zbraně, mluvím o ukradení drahé zbraně:)

Jen říkám svůj názor, takhle to prostě vidím já.

6k expů?já přišel o hlavu jen proto, že jeden hráč udělal botu, taky jsem přišel o 6k expů, ale neřeším to, protože bych to rozjížděl pak další několika stránkový epos o uříznuté hlavě, který vyvrcholí krvavou řeží a náklaďákem plným banánů, něco takového je zbytečné.

A upřímně, radši bych si tu drahou zbraň vzal zpět a těch 6k ti pomohl vyexpit i kdybych tě sebevíc nenáviděl:)

a říkal jsem zbraň vrátit, ale spíš prodat než vrátit když už.
  • 0

#100 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:34

Kdyz za tohle nedostanes trest tak zacnu verit tomu ze mas u DM kontakty a ze je celej servr skorumpovanej. Proc ? protoze za mnohem mensi drobnustky tu dostali lidi lvly down, vymaz inventare nebo ban

Zobrazit příspěvek

nemá kontakty:)
  • 0

#101 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:35

Zobrazit příspěvek

Jasný dnešní večer sem musel poslat z učtu par tisic na DM korump učet aby mi to proslo .
Asi si neuvedomuješ že chyba nebude na nasi straně ,že ?
  • 0

#102 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:35

no co hraju na Démoně tak bylo vždycky dobrým zvykem vyražené zbraně nehcat ležet na zemi, ovšem časy se mění a slušnost upadá

Zobrazit příspěvek

Slusnost upada rezanim hlav za to ze nekdo nesplnuje predstavy kartelu.Kdyby proste jen zabijeli a nesekali hlavy tak by to bylo o necem jinym. Podle mne je riznuti hlavy svinarna. Stejne tak je svinarna "ukradeni" zbrane
  • 0

#103 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:36

Slusnost upada rezanim hlav za to ze nekdo nesplnuje predstavy kartelu.Kdyby proste jen zabijeli a nesekali hlavy tak by to bylo o necem jinym. Podle mne je riznuti hlavy svinarna. Stejne tak je svinarna "ukradeni" zbrane

Zobrazit příspěvek

Ty jsi ukradl zbran a az po tom byla uriznuta hlava :clover:
  • 0

#104 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:38

V ramci spravedlnosti navrhuju potrestat obe strany
  • 0

#105 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:40

Ty jsi ukradl zbran a az po tom byla uriznuta hlava  :clover:

Zobrazit příspěvek

Ty si normalny???mna najprv zabil jetr a sekol mi hlavu az potom sa zacali kradnut zbrane!!!
  • 0

#106 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:41

Ty si normalny???mna najprv zabil jetr a sekol mi hlavu az potom sa zacali kradnut zbrane!!!

Zobrazit příspěvek

No ale jeste pred tim vjel Dario na koni do mesta a zachranil ho pred Demony ...

PS: teda psat ve spanku na klavesnici ... :clover:
  • 0

#107 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:41

Zobrazit příspěvek

technická, jaký důvod mělo kradení zbraní?co s nimi chcete dělat?
  • 0

#108 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:42

Jasný dnešní večer sem musel poslat z učtu par tisic na DM korump učet aby mi to proslo .
Asi si neuvedomuješ že chyba nebude na nasi straně ,že ?

Zobrazit příspěvek

Dobre, dejme tomu ze neni zkorumpovana demona jo ?
Jak vsichni vime tohle by mnel byt RELAX servr. Ja si hraju na relax servru a kdyz zmenim cennik tak mi hraci brutalne zneprijemni hru rezanim hlav kdyz nokouknu ven z mesta. A hele z relax servru tu mame PVP servr.
Ted dochazime k tomu ze nekdo zautoci bez odporu a dostane tydenni ban. Den nato zautoci nekdo jinej bez odporu a DMka proste nemaji naladu to resit tak se mu nic nestane.
Hm, parada relax servr.
A kdyz se zacne spinava valka, kde se nedodrzuji ZADNA pravidla tak DM mavnou rukou a nedelaji porad nic.
Zustava si jen pomyslet 2 veci :
Bud je Demona zkorumpovana
Nebo proste DM nemaji naladu resit tyhle "drobne" konflikty
  • 0

#109 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:43

Ty jsi ukradl zbran a az po tom byla uriznuta hlava  :clover:

Zobrazit příspěvek

Nevalej riznuti hlavy na sebrani zbrane.Aron by prisel o hlavu tak ci tak. Bylo tam dalsich X postav co nesebralo zbran a hlava jim byla seknuta ci uz kuli odmene nebo kuli necemu jinemu.
Aspon si neser do huby
  • 0

#110 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:43

Dobre, dejme tomu ze neni zkorumpovana demona jo ?
Jak vsichni vime tohle by mnel byt RELAX servr. Ja si hraju na relax servru a kdyz zmenim cennik tak mi hraci brutalne zneprijemni hru rezanim hlav kdyz nokouknu ven z mesta. A hele z relax servru tu mame PVP servr.
Ted dochazime k tomu ze nekdo zautoci bez odporu a dostane tydenni ban. Den nato zautoci nekdo jinej bez odporu a DMka proste nemaji naladu to resit tak se mu nic nestane.
Hm, parada relax servr.
A kdyz se zacne spinava valka, kde se nedodrzuji ZADNA pravidla tak DM mavnou rukou a nedelaji porad nic.

Zobrazit příspěvek

ja jsem na nikoho bez odporu neutocil , ja jsem zadne pravidlo pvp neporusil . Relax server znamena delat prasarny a nenest za to zadne nasledky ?
  • 0

#111 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:44

Nebo se Dm stáhnout, promyslí co dál, a pak rozdají tresty nebo to vywipují.
  • 0

#112 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

nevím jestli sem funkci Dmek pochopil blbě já nebo ty, ale domníval jsem se že neni jejich úkolem řešit žabo-myší hádky a určovat kdo je větší padouch
  • 0

#113 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

technická, jaký důvod mělo kradení zbraní?co s nimi chcete dělat?

Zobrazit příspěvek

To se jeste nevi ale mam sto chuti je znicit po tomhle stylu boje
  • 0

#114 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:45

Zobrazit příspěvek

Ja bych spis rekl ze DM nebudou resit tyhle konflikty.
Proc ?
ad1) bude co cist na foru
ad2) dokud si to bude resit mezi sebou a nebudete obtezovat ostatni hrace tak jim to bude jedno
ad3) Sepha je na dovoleny
ad4) az nastvete nekoho, kdo nema svatou trpelivost jako Dedek nebo Deekin, tak docela uvidite ten kolotoc banu a mazani postav ...

Enjoy !
  • 0

#115 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:46

nevím jestli sem funkci Dmek pochopil blbě já nebo ty, ale domníval jsem se že neni jejich úkolem řešit žabo-myší hádky a určovat kdo je větší padouch

Zobrazit příspěvek

jo ale rozhodnutí budou muset udělat jakožto nejvyšší instance tady, protože zraky ostatní i těch, kteří jsou ve sporu, budou upírány k nim a jejich uši stejně, všichni budou čekat, jaké bude rozhodnutí, kterému se oni budou muset podvolit.
  • 0

#116 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:46

Nevalej riznuti hlavy na sebrani zbrane.Aron by prisel o hlavu tak ci tak. Bylo tam dalsich X postav co nesebralo zbran a hlava jim byla seknuta ci uz kuli odmene nebo kuli necemu jinemu.
Aspon si neser do huby

Zobrazit příspěvek

Aron tam vubec nemel byt ,prisel na zaklade svolavani party pres icq.. stejne tak jako dalsich 5 lidi( kleriku )
Delali jste po celou dobu boje i pred nim prasarny . Nemuzes se divit. udelal bych to zase :clover:
  • 0

#117 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:47

jinak napadlo vás že tohle jsou ty věci které nepřímo vedou k Wipe?
  • 0

#118 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:48

ja jsem na nikoho bez odporu neutocil , ja jsem zadne pravidlo pvp neporusil . Relax server znamena delat prasarny a nenest za to zadne nasledky ?

Zobrazit příspěvek

Relax servr je podle mne servr kde se nemusis porad ohlizet kdo ti jde po krku (co vyusti v konecnem dusledku par dnu nebo tydnu hrani az dosahnes stracenej exp)
Tys utocil s odporem, jo, to si cenim, mas u mne hitika. Ale porusujes utocenim na odpocivadle napriklad
  • 0

#119 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:49

V takovýchto chvílích jsem rád, že nemám žádnou velkou úlohu v dění na Demoně nebo tak něco, zbraně, ekonomika, vraždění, jde to mimo mě:)
  • 0

#120 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:49

Zadal bych skeptiky a proroky ve veci wipe, aby sve myslenky drzeli na uzde.
Je sice pravda ze Wipe vyresi vsechny problemy, ale takovahle fraska mezi hracema opravdu neni duvod k wipe. :clover:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních