Skočit na obsah

PÁD DÉMONY

• Zamčené téma Téma je zamčeno
349 odpovědí na toto téma

Anketa: Myslíte že se démona řítí face to face zkáze? (92 členů volilo)

Myslíte že se démona řítí face to face zkáze?

1. ANO (34 hlasů [27.87%])

Procento volících: 27.87%

2. NE (66 hlasů [54.10%])

Procento volících: 54.10%

3. MOZNÁ (17 hlasů [13.93%])

Procento volících: 13.93%

4. BLBE (5 hlasů [4.10%])

Procento volících: 4.10%

Hlas

#91 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 07:18

Jo tohle si pamatuju a jeste ted se za to stydim  :clover: , bylo to jak sem hledal pouze jedineho cloveka na imky,haste a ii k vlkodlakum? :)

Zobrazit příspěvek

styď se!povinně si udělej novou postavu :biggrin:
  • 0

#92 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 13:00

Ammazonco rad skaknu do hry a nekde ti neco ukazu i kdyz toho neni co k nabidnuti ako muzou nabidnout jini hraci.. Az vas pridu pozdravit stopro si udelam cas ;)

Zobrazit příspěvek

Děkuji, na Elendil si dobře pamatuju, ochotná a milá, škoda, že už se pohybuje někde na druhém břehu :clover:
  • 0

#93 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 29.03.2007 16:43

no jo to musím potvrdit, že Tomi je jediná snadno porazitelná prskavka  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

To rikas jen proto ze jsi jeste nezabijel me :clover: hrde se hlasim k tomu ze jsem druhy nejneschopnejsi mag na Demone
  • 0

#94 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 16:44

To rikas jen proto ze jsi jeste nezabijel me  :clover: hrde se hlasim k tomu ze jsem druhy nejneschopnejsi mag na Demone

Zobrazit příspěvek

tak to si můžeme potřást svými geniálními pravicemi:)
  • 0

#95 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 29.03.2007 16:45

tak to si můžeme potřást svými geniálními pravicemi:)

Zobrazit příspěvek

ja myslim ze hrde
  • 0

#96 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 16:52

tak bacha aby vas u toho nesundal nejakej newbik
  • 0

#97 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 17:57

jako ze jsem pred nekolika dny nehlasoval tak ted po tom vsem co se tu deje hlasuju
to ze kvuli kravinam nakonec konci i jachym o necem vypovida...diky montekove a kapuleti, protahli jste demonku bahnem...doufam ze se z toho bahna vyhrabe
  • 0

#98 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 18:37

jako ze jsem pred nekolika dny nehlasoval tak ted po tom vsem co se tu deje hlasuju
to ze kvuli kravinam nakonec konci i jachym o necem vypovida...diky montekove a kapuleti, protahli jste demonku bahnem...doufam ze se z toho bahna vyhrabe

Zobrazit příspěvek

Prostě ty dvě skupinky neunesly situaci, to se stává, je to jen epizodka. Problém je, že nepřišel tvrdý zásah shora a neuseklo se to zavčas. Kdyby se to useklo, tak by to byl jen problém těch pár horkých hlav. Takhle to nechat vyhnít, to je mínus pro celou Démonu...

Tanur: jo, to je ono:)
  • 0

#99 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 19:33

Vy toho naděláte, hrozně dramatizujete, krom toho tohle by nebyl jediný důvod, proč by to všechno mělo jít do řiti :clover:
  • 0

#100 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 20:44

Hele já se svou "nečistou" postavou taky únik nemám a sem tam mě na boss někdo veme a ne vždycky se tam válim na zemi coby neboštík. A to si doufám tvrdit, že ta moje postavička bude jedna z nejslabších "třicítek" na Demoně neb je splácaná v podstatě bez jakýchkoliv znalostí mechaniky NWN, buildování a specifikací Demony (např. nemůže nosit stromořadské věci). A vim nejmín o jednom skoročistým klerikovi, kterej si tu pobíhá jakoby se nechumelilo a je "ušpiněnej" snad jen jedním lvl něčeho jinýho. Což ty můžeš ještě v klidu udělat taky.  Jo a s "pravejma ženskejma" hraju rád, protože z nich při konfliktních situacích nestříká testosteron na všechny strany a dokážou se víc vcítit do pozice toho druhýho.  :clover:

Zobrazit příspěvek

A co má řikat moje chuděrka Crianza, kterou Pindruš rozseká s prstem v nose :biggrin:
  • 0

#101 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 29.03.2007 21:10

A co má řikat moje chuděrka Crianza, kterou Pindruš rozseká s prstem v nose :clover:

Zobrazit příspěvek

Lež jako věž, a Ty to víš. Pindruše ji vůbec nevidí a ta mrcha ji ustřílí :biggrin:
  • 0

#102 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 29.03.2007 22:02

Lež jako věž, a Ty to víš. Pindruše ji vůbec nevidí a ta mrcha ji ustřílí  :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Cheche, na to sem zapoměl, no je to fakt no :clover: . Tak to se ti omlouvam, máš opravdu nejslabšího panáka na 30 na demoně, škoda že Lopik nedoexpil Větev, s tou by tě možná trumfnul :blush:
  • 0

#103 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 29.03.2007 22:15

Cheche, na to sem zapoměl, no je to fakt no :clover: . Tak to se ti omlouvam, máš opravdu nejslabšího panáka na 30 na demoně, škoda že Lopik nedoexpil Větev, s tou by tě možná trumfnul :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Pche copak Lopyk s Vetvi ale muj Any :blush:
  • 0

#104 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 07:20

Pche copak Lopyk s Vetvi ale muj Any :biggrin:

Zobrazit příspěvek

Copak Any, ale jmelí :clover:
  • 0

#105 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 08:29

Zobrazit příspěvek

HAHAHAHA :biggrin: :blush: :tongue:

Musím říct, že mě to taky napadlo :devil:
  • 0

#106 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 09:05

Zobrazit příspěvek

...copak jmelí...ale...jmelí!
  • 0

#107 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 11:28

...copak jmelí...ale...jmelí!

Zobrazit příspěvek

no jmelí je dobrá věc, ale jsou důležitější věci, třeba takovej pád Demony :clover:
  • 0

#108 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 31.03.2007 10:42

no jmelí je dobrá věc, ale jsou důležitější věci, třeba takovej pád Demony :clover:

Zobrazit příspěvek

Ja ti nevim ;) ale podle me je dost o cem mluvit, ja osobne sem svoje rek..
  • 0

#109 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 12:58

Myslel som ze to v poslednej dobe upada ked som sa prihlasil cca po pol roku prestavky ,ale posledny tyzden ma velmi prekvapili DMka kedze zazivam jeden questik za druhym ,no nie az v takom počte ale určite ma to potešilo a dalo mi opat radost hrat ,baziliškovia v DO,Balorovia na prekliatej mytine,atd ... krása a ešte raz krása :clover: Len tak dalej,rozhodne sa to začína uberať k lepšiemu :biggrin:
  • 0

#110 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 21:56

Myslim, ze pad Demony nehrozi ... Akorat tak pady typku, jako je Galio a spol. Co vy dokazete vypotit za nesmysly, to az rozum zustava stat. Jen tak dal, aspon je co cist.
  • 0

#111 arenaq

arenaq

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 80 Příspěvků:

Odesláno 01.04.2007 10:17

Dal jsem ne, protože aktuálně si myslim, že už se to jen zlepšuje. Ale pokud bys to myslel vzhledem k její minulosti, tak...
...se to opravdu zhoršilo. Hraju tak 3tim rokem a tenkrát to bylo o dost jiný, pamatuju ještě rodinku Angelis atd. a v týhle době bylo RP bezpochyby lepší, než dnes, kdy každej newbik začne ječet do tellu, že si mě podá, když se mu přihodí něco jako, že ho Viki okrade nebo že provokuje a pak si lehne na zem s mojí "méně tolerantní postavou", pak přijdou výhružky o BAN (což většina někdy ani neví, co přesně je :d ). A to bych rád řekl, že tito lidé už ví, co to je RP a ví, že dělají něco, co se nemá. Ale mají děsnou legraci z toho škodit ostatnim a myslí si, že když sedí na zadku doma, tak na ně nikdo nemůže, protože prostě jsou daleko (věk tak 13-15 let).

Nevim, možná tady blábolim nesmysli, tak jsem to ze sebe vystrkal a jsem nemocnej, spěcham...blablabla :clover:
  • 0

#112 Host_mr.punky_*

Host_mr.punky_*
  • Host

Odesláno 01.04.2007 12:25

Nehlasoval jsem vůbec. Jednak z důvodu, že jsem totál Demona newbike, ale hlavně taky z důvodu mého předešlého hraní, kde vůbec nešlo o RP a právě RP tam bylo uctívaným svátkem. Proto jsem přišel sem na Démonu. Pobývám tu teprve druhým týdnem a co mohu řící je to, že RP tu je nádherné. Během dvou týdnu jsem si s postavou našel milence (postavu) a žijeme spolu. Dostáváme xp za RP od dm. A jak říkám. RP pro mne vždy bylo jen svátkem a jako takový jsem ho jistojistě neuměl. No a dnes? Dnes RP a nic jiného.

Thank's a lot for RP.
  • 0

#113 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 08:44

Ty budes asi jeden z tech vytecniku co meli eee jak to jen rict...sex v pokoji u kohouta ?:) Screen nic moc ale docela sem ze zasmal

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  Souloz.JPG   241.27K   63 Počet stažení

• 0

#114 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 09:20

Asi som divny, ale ja som nikdy neinklinoval k sexu cez postavicky v hre. Mozno preto, ze na druhej strane je vacsinou chlap... :wink:
  • 0

#115 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 09:25

Asi som divny, ale ja som nikdy neinklinoval k sexu cez postavicky v hre. Mozno preto, ze na druhej strane je vacsinou chlap...  :wink:

Zobrazit příspěvek

:yes: Mám na to stejnej názor.
  • 0

#116 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 02.04.2007 09:28

nahodou co si pamatuju asi tak rok zpet s Tomim v kostele Oliose to bylo celkem fajn :yes: :wink:
  • 0

#117 Host_mr.punky_*

Host_mr.punky_*
  • Host

Odesláno 02.04.2007 09:30

Jenže já to mám vyřešené. Na druhé straně žádny chlap není :)

Jinak jo, jsem to já :)
  • 0

#118 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 10:22

Tak to mas docela stesti. Pamatuju si kdyz sem zacal hrat na demone s zenskou postavickou a hral ji pekne tak mi psali lidi jako kergan nebo galadhrim po tom co sem je potkal jestli sem kluk nebo holka no...priznal sem se a uz nebyla zas takova sleva .o)
  • 0

#119 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 10:37

Tanur: a máme ho tady, frátera, před nim pšššt:)

No sex je dobrej:D Vlastně jsem sexoval s Glorem (s Lintrou) a v ženské postavě jsme v kostele Oliose znásilnili Haldetha nebo jak to bylo :wink:
  • 0

#120 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 02.04.2007 10:52

Asi som divny, ale ja som nikdy neinklinoval k sexu cez postavicky v hre. Mozno preto, ze na druhej strane je vacsinou chlap...  :wink:

Zobrazit příspěvek

No jo a to je ta chyba, nevim jak vy, ale ja kdyz hraju za svoju postavu tak nevnimam hrace, co ji hraje. Me je v celku jedno jestli mu je 15 nebo 40 let a jakeho je pohlavi. Ale reaguju jen na postavu ve hre.

Jinac s jednou elfkou sem tu taky behem dvou dni dostal do postele dva chlapy. A zasmatral jedne zenske ve vystrihu :yes:, samozrejme neodporovala .
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních