Zvlastni druh ptaka, zijici v jihoafricke dzungli, zejmena na zasnezenych fikovnicich.Ja jen se chtel nechat poucit co je to ten "oqimoron"?

Vlkodlaci z osady
Odesláno 20.02.2007 14:41
Odesláno 20.02.2007 15:10

Odesláno 20.02.2007 15:21
Ze te trefim, Avill a Dragoo pro Wuminga a TaoKana Nurojc nechali v dole dusi a postup na zelezo se zapijel u Maugrima...s hodnym hornikem,kterej kopal za naradi/vyrobky...

Ale jinak je fakt ze jakmile uz se kovala slusne měď, bylo to opravdu už zadara...

Odesláno 20.02.2007 15:34
Mě se tu líbil něčí nápad (tušim že ho někde obšlehnul alien). U každý bedýnky by stál nějákej lepšejší borec než jeho banda poskoků, co by u sebe měl klíč, který by zmizel po otevření truhly nebo opuštění lokace. Každej by si musel klíč vymlátit a zmizelo by vybírání pokladů v invis, stejně tak by se i vyselektili levelově.
No vono tohle taky neni buhvijak spasny - viz orkove - nabehne dvacitka, vykempi dvacet klicku od pokladu padajicich z bosse, pak je preda pribehnuvsimu lowlvl a ten se dosmrti o nakyho bossaka starat nemusi. Ani kdyz ten boss bude mit tsko nic neresi, neni problem bosse odlakat od truhly, pripadne ho zabavit nakym summonem a nazdarbazar :)
Odesláno 20.02.2007 15:38
No vono tohle taky neni buhvijak spasny - viz orkove - nabehne dvacitka, vykempi dvacet klicku od pokladu padajicich z bosse, pak je preda pribehnuvsimu lowlvl a ten se dosmrti o nakyho bossaka starat nemusi. Ani kdyz ten boss bude mit tsko nic neresi, neni problem bosse odlakat od truhly, pripadne ho zabavit nakym summonem a nazdarbazar :)
A slo by udelat to ze by klic nesmel opustit lokaci pokladu?? Tj jako ze by po opusteni lokace zmizel z batohu pri relogu to sami...
Odesláno 20.02.2007 15:39
mno a co dat script ze kdyz se v lokaci objevi vetsi lvl,tak se spawne jinej boss bez klice,nebo bossovi zmizne z i nvu?No vono tohle taky neni buhvijak spasny - viz orkove - nabehne dvacitka, vykempi dvacet klicku od pokladu padajicich z bosse, pak je preda pribehnuvsimu lowlvl a ten se dosmrti o nakyho bossaka starat nemusi. Ani kdyz ten boss bude mit tsko nic neresi, neni problem bosse odlakat od truhly, pripadne ho zabavit nakym summonem a nazdarbazar :)
Odesláno 20.02.2007 16:01
Ten viac rozsireny system vascinou nema ziadny problem s tymi vecami co sa odohravaju na demone. High lvl , do low lvl lokacii velmi nepachnu lebo zisky z nich su mizive v porovnani s pre nich urcenymi lokaciami a rovnako nebyva ani problem s dierami v primoch na jednotlivych leveloch.
Odesláno 20.02.2007 16:40
No ono je to take specifikum demony , ze nema takmer ziadny loot a poklady su zavisle od lvl, drtiva vacsina hier ma system , cim tazsia lokacia / poklad , tym viac penazi za cas postava ziska. System co je na demone tlaci naozaj ludi bud do konkretneho zlodejskeho / invis buildu , alebo umelemu udrzovaniu levelu.
Ten viac rozsireny system vascinou nema ziadny problem s tymi vecami co sa odohravaju na demone. High lvl , do low lvl lokacii velmi nepachnu lebo zisky z nich su mizive v porovnani s pre nich urcenymi lokaciami a rovnako nebyva ani problem s dierami v primoch na jednotlivych leveloch.
Zaujmalo by ma preco to tak je.
Odesláno 20.02.2007 18:53
Btw si myslim ze poklady by fakt mely bejt neco jako odmena za prosekani se dungeonem a ne jak mi bylo receno - aby low lvl mely jak ziskat prachy. Spis bych prosadil aby potvory dropovali neco malo nez tohle.
Odesláno 20.02.2007 20:17
pak je tu moznost ze ho highlvl utluce do "near death",prestane utoci a pribehne lowlvl a tech par HP mu ubere ...hopla a je tu zas pokladek zadara :).Mno a co pripadne spawnuti klice do invu toho co strazce zabil? nemoznost ho premistit a truhlu by mohl otevrit jen ten s klicem. Zaroven bych opravdu loboval za ztizeni lokaci s pokladem a zvetseni pripadne zlepseni pokladu.
Btw si myslim ze poklady by fakt mely bejt neco jako odmena za prosekani se dungeonem a ne jak mi bylo receno - aby low lvl mely jak ziskat prachy. Spis bych prosadil aby potvory dropovali neco malo nez tohle.
Odesláno 20.02.2007 20:36
Odesláno 20.02.2007 20:46

Další skvělý návrh ohledně bazaru: Pevné ceny jako u Babule?
Odesláno 20.02.2007 21:22
Jediny co bylo rozumny je, aby se proste vysokejm levelum neoplatilo vybirat low poklady, jenze to je uz na demone nerealny, to by se rovnalo prekopani celyho modulu (napr. adekvatni zbran pro danej level by musela bejt natolik draha, aby se na ni nasetrilo na adekvatnim pokladu napriklad za pet pokladu, kdezto na nizsim za petset, atd. - teda abych treba na 5. lvl nachazel ve "svym" pokladu 5gp a zelezna zbran stala 25gp, na 10. lvl nasel ve "svym" pokladu 500gp a zlata zbran stala 2500gp, na 20.lvl nasel ve "svym" pokladu 200.000gp a rubicit vysel na 1.000.000. atd. cize by se me faaakt nevyplatilo vybirat ty maly poklady)
Odesláno 21.02.2007 10:43
Proc si lidi asi sysli prachy na lowlevelech. Proc si umele udrzuji lvl. (pamatuju ze ja schvalne chodil k panovi

Proc, abych si mohl koupit nejakou vybavu musi hrac vstavat rano ve 4 aby mel vubec sanci a mohl se u hry bavit (tady myslim princip nwn, coz je porad vybava + lvlovani, k RP hre nepotrebujete zadne penizky ani poklady

Proc to neni vice relax.
Namitnete, ze budou jedinci, kteri budou mit desitky milionu pokud se to udela vice relax. No vsak co. Nakonec zjisti, ze jim jsou stejne na nic.
Pokud by meli 30ky moc penez z lootu. Klidne by dama pri vysavani mohla brat krom XP i GP. Treba 100k za esenci (+- tolik kolik by vylootil lootem za 10k XP).
Ale ja vim. Ja jsem moc akcni. Moc PG.
Osobne bych to spise videl v uprave lootu. Poklad bych bral spise jako neco navic.
Odesláno 21.02.2007 15:49
No, pokud se někdo baví až s rubi a lepší výbavou, jeho problém. Na obyč výbavu si v pohodě vyděláš i bez kempení pokladůProc, abych si mohl koupit nejakou vybavu musi hrac vstavat rano ve 4 aby mel vubec sanci a mohl se u hry bavit (tady myslim princip nwn, coz je porad vybava + lvlovani, k RP hre nepotrebujete zadne penizky ani poklady
)

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních