jasně, takový potvory, co házej Hellball, tam je spása extrémní pro neohrabanýho človíčkaMírni se ve výrazech. Nemyslím si, že by byla spása na nic, jestli ti to připadá klidně ti ji můžu odebrat. Proč tahat v báglu něco, co ti jen zabírá místo.
![]()
Já bych dal spásu do pokladu, ale tím myslím jedinej poklad na Démoně a to je zlatej důl.
Hnusná spása
Odesláno 13.03.2007 15:02
Odesláno 13.03.2007 15:19
RP=XP=esence=spásaprotože je to za otrocký expení ,tyhle věci by měli bejt za dlouhodobý RP, dlouhodobej přinos, něco jako Řád Alicie za ....
prostě DM sledujou chování a zásluhy a pak odhlasujou určitou pěknu odměnu, ceremonie- žranice a tancovačka a podobně
tak co řešíš/řešíte? :P
Odesláno 13.03.2007 15:36
Taky jen v rychlovce. Spasa je v modulu teprve od relativne nedavne doby. Predstav si tu hruzu, ze to lidi vydrzeli nejakejch ctyri pet let i bez ni.P.S.Jsou to jen vize,tzn.že demona je zatím taková jak jí popisuješ Deekine.Dej bůh a nespolehlivé,všeho schopné současné vedení,at taková zůstane dál a neposlouchají podobné žblekty.Diky.
Nicmene pokud na tom trvas, samozrejme, pokud by se odebrala, modul by se jiste zhroutil a nedalo by se na nem hrat.
Odesláno 13.03.2007 15:56
#99 Host_mrakomor32_*
Odesláno 13.03.2007 15:57
A spasa si myslím umožňuje jet i ryze valečnickej build a ne samy kombinace klerik vers.něco.Nebo chodit s doprovodem kdo ti bude davat imky.A je vynikajici pro horňase.Prostě je to pozitivní změna tak 2 roky stará?..Už si to nepamatuju...:D
Odesláno 13.03.2007 17:43
Sladka nevedomostHmm..Studane to že nebudeš reagovat rozumě,tomu se nedivím.To je normalka.Připadá mi,že neumíš číst.A deekine,modul se nezhroutí,to určo ne,ale proč rušit něco co je v pohodě a vadí to jen takovejm blbům,jako Studan?
A spasa si myslím umožňuje jet i ryze valečnickej build a ne samy kombinace klerik vers.něco.Nebo chodit s doprovodem kdo ti bude davat imky.A je vynikajici pro horňase.Prostě je to pozitivní změna tak 2 roky stará?..Už si to nepamatuju...:D
Odesláno 13.03.2007 18:39
Jen ho nech, je docela vtipnej:)trochu uber z plynu, no trochu víc.....
Odesláno 13.03.2007 21:53
Hmm..Studane to že nebudeš reagovat rozumě,tomu se nedivím.To je normalka.Připadá mi,že neumíš číst.A deekine,modul se nezhroutí,to určo ne,ale proč rušit něco co je v pohodě a vadí to jen takovejm blbům,jako Studan?
Jáchacháááá....jej ty mě vždycky pobavíš když přijdu domů a přečtu si to tu:D
Jo máš pravdu, já přece nemůžu reagovat rozumně.No číst asi neumim,ale zato tobě to pálí:D
Jojo já budu prudit a zhroutí se modul hehe, jsi týpek jak svin nezajdem někdy na pivko?....i rád bych se šel pobavit.
Eh ryze válečnický buily jsou furt a ehm spása ti mocimek nedá hele:D
Ryze válečnický jo,ale jedou se spíš dexový... i když já ted na protest jedu str:D
No....2 roky, spíš 5-6 let
Odesláno 14.03.2007 09:07
Jinak ja byl pro zruseni jeste v dobe, kdy si ji nemohl nikdo koupit, jelikoz jako DM jsem o ni vedel ihned, kdyz se pridal do modulu.
Podle me je to presne ten tip itemu, ktery podporuje standalone buildovani. Skoda ze v popisu Demony je napsano - tvorte druziny.
Odesláno 14.03.2007 09:49
mrakomore opravdu by me zajimalo kdo jsi ve hre
edit:nalezeno
Odesláno 14.03.2007 10:52
Potkal a v pohode, je to dobrej hrac. Jinak k jeho prispevkum, no nektery jsou sice kontroverzni ale s necim i souhlasim.Studo psst nic nerikej treba napise jeste dalsi vtip
![]()
mrakomore opravdu by me zajimalo kdo jsi ve hre
edit:nalezenoJmenuju se Martin Wolf ..... mno jeste jsme se asi nemeli tu cest setkat protoze to jmeno mi nic nerika
Jinak k spase, sem rad ze jsem rad ze mam vubec nejaky skusenosti, nejsem expici typ, takze pro me je spasa dalsi item od damy kterej se mne netyka.
Odesláno 14.03.2007 11:54
Ale stejně... jak maj chudáci horníci kopat bez spásy tak těžký kovy, který by se měly podle obchodnickýho craftu prodávat za tak nízký ceny? Pokud vim, už bažiňáci jsou celkem síla... Takže bud zase zavést, aby dáma itemy pujcovala do dolu, nebo nevim...
Spasa je fajn, kdyz ji nekomu zavidite, vyexpete si ji a budete mit stejnou výhodu jako ti, na ktere tady nepochopitelne nadavate...
Odesláno 14.03.2007 12:17
Nahoda ze zrovna vcera jsem zbezne pocital kolik ma hornas cistej zisk z jedny cesty na verdicit pri soucasnejch cenach (pocital jsem ze si s sebou bere jeste jednoho pomocnika na mlaceni). Pul mega. Naprostej chudak!
Podte hrat slovni kopanou. Zacinam:
"Nojooo, pul mega, ale zapocital si naklady na vyski....?"
Odesláno 14.03.2007 12:32
Jeee, a je to tu! Na koho jeste nedoslo? Dneska sem se dozvedel, ze sou hornici chudaci! Kdo daaaal?
![]()
Nahoda ze zrovna vcera jsem zbezne pocital kolik ma hornas cistej zisk z jedny cesty na verdicit pri soucasnejch cenach (pocital jsem ze si s sebou bere jeste jednoho pomocnika na mlaceni). Pul mega. Naprostej chudak!
skus este zratat ake ma naklady aby mohol pomyslat na to aby tam vobec mohol ist ;)
zarataj do toho stratu ked ho pri mlateni potvor zabiju
PS: je pravda ze tie zisky su velmi slusne, ale su zasluzene
Příspěvek upravil Mytko: 14.03.2007 12:40
Odesláno 14.03.2007 12:36
Akorat, ze sem myslel, ze hrani a lvlupovani je zabava a ne neco co by se melo pocitat do nakejch nakladu. Sem to ale popleta.
Odesláno 14.03.2007 12:37
Jeee, a je to tu! Na koho jeste nedoslo? Dneska sem se dozvedel, ze sou hornici chudaci! Kdo daaaal?
![]()
Jdi se s tim tam kopat a před tim ještě expit, abys měl ty itemy ty chytrej...
Až mi s nějakou tvojí postavou přineseš verd rudu, co jsi sám nakopal, omluvim se ti...
Odesláno 14.03.2007 12:40
Mám jednu otázku? Ty hraješ na Démoně nebo na jiným serveru a sem chodíš akorát na fórum? Podle mě musíš hrát úplně na jiným serveru, ale to bych si potom stěžoval spíš tam u nich než tady.Sakra lidi, co řešíte? Na tomhle modulu neni skoro žádnej regen, protěžuje pozuze vesměs válečníky, tak pokud chcete zrušit spásu, dovolte regeneraci pro kazdy zakladni povolani, protoze to je alespon nejaka pomoc. Na tomhle modulu se jede vsechno pres AC a pokud neni, dal se nedostanete (někdo šikovnej jo ale casto to znechutí hru). Jestli nechcete hrát na povinný AC a redukci, proč je tak malá možnost mít regeneraci?
![]()
Ale stejně... jak maj chudáci horníci kopat bez spásy tak těžký kovy, který by se měly podle obchodnickýho craftu prodávat za tak nízký ceny? Pokud vim, už bažiňáci jsou celkem síla... Takže bud zase zavést, aby dáma itemy pujcovala do dolu, nebo nevim...![]()
Spasa je fajn, kdyz ji nekomu zavidite, vyexpete si ji a budete mit stejnou výhodu jako ti, na ktere tady nepochopitelne nadavate...
Odesláno 14.03.2007 12:43
Jojo, jeste taky ratam co ho to musilo stat, aby se vyexpil na potrebnej level ze jo!
Akorat, ze sem myslel, ze hrani a lvlupovani je zabava a ne neco co by se melo pocitat do nakejch nakladu. Sem to ale popleta.
ehm, tak expy som tak nejak vobec neratal, lubovolna 30tka bez vhodnej vyzbroje tam zomrie prilis rychlo na to aby stacila nieco nakopat
#116 Host_Ariadna_*
Odesláno 14.03.2007 12:43
skus este zratat ake ma naklady aby mohol pomyslat na to aby tam vobec mohol ist ;)
zarataj do toho stratu ked ho pri mlateni potvor zabiju
a] urcite celou dobu pobihal po demone v obycejnych satech bez vybavy. Pak si najendou rek. Chci na verdicit a zacal vsechno shanet ....
( cesta tam - 80k? ( nevim presne) , verdicitova helma s 20% imkou u Fikuse - 40k , kamen navratu - 16k, delevel posledniho levelu a vzati 2 epic rezistanci na kyselinu - 0 zlataku, pasek s imkou na implozi - 0 zlataku, popripade jeste pro sichr socket se strednim cernym a strenim zelenym kamenem - 60k osocketovani, 20k 2 socket stit, 20k stredni cerny od Fikuse, 15-20k stredni zeleny )
zapomela sem neco ? jo, krumpace a batohy - u Fikuse hodne levne. tak do 20-30k
A vsehcny tyhle naklady ( az na cestu tam a zpatky ) platis jen jednou.
b] kdyz ho pri mlaceni potvor zabiji, tak asi nedal tolik penez do ty slavny vybavy, ne ?
Edited: A jeste do nakladu zapoctete cenu pocitace a NWN ( pokud ste ji jen neprepalili ).
Odesláno 14.03.2007 12:44
Vhodná výzbroj, tou je myšlen štít se středním šutrem, kterej se běžně prodává za 15k a epic featem?ehm, tak expy som tak nejak vobec neratal, lubovolna 30tka bez vhodnej vyzbroje tam zomrie prilis rychlo na to aby stacila nieco nakopat
Odesláno 14.03.2007 12:44
Už moc nehraju, na účtu postavy mam... Jde o to, že po všech těch letech, kdy to tu probíhalo v pohodě, nikdo nikoho neosočoval a každej se hranim bavil, jsem se i já snížil k tomu, že už jsem neudržel nervy na uzdě a často reaguju neslušně... hlavně proto, že je mi líto, kam až se Demona dostala...Mám jednu otázku? Ty hraješ na Démoně nebo na jiným serveru a sem chodíš akorát na fórum?
Odesláno 14.03.2007 12:49
Nerozumím taky moc tomu, proč si někteří myslí, když dá někdo nějakej "smysluplnej" návrh na fórum, že druhej den to bude v modulu.
Odesláno 14.03.2007 12:56
Jen mi prijde lito, ze jakmile je neco na modulu vycnivajiciho z rad sedavyho prumeru, ihned na to lidi nadavaji, ze je o moc silny... nehlede na to, ze jsem par takovych veci zazil, ze se zrusily... Mozna je to dobre, ale moc se mi to nelibi...Nerozumím taky moc tomu, proč si někteří myslí, když dá někdo nějakej "smysluplnej" návrh na fórum, že druhej den to bude v modulu.
A k tomu hrani, opravdu nejde v kazde situaci nereagovat a ignorovat neci postavu ci samotneho hrace... obcas to opravdu nejde
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních