Skočit na obsah

Fotka

Hnusná spása

• Please log in to reply
175 odpovědí na toto téma

#91 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:02

Mírni se ve výrazech. Nemyslím si, že by byla spása na nic, jestli ti to připadá klidně ti ji můžu odebrat. Proč tahat v báglu něco, co ti jen zabírá místo. :tongue:

Já bych dal spásu do pokladu, ale tím myslím jedinej poklad na Démoně a to je zlatej důl.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

jasně, takový potvory, co házej Hellball, tam je spása extrémní pro neohrabanýho človíčka :tongue:
  • 0

#92 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:19

protože je to za otrocký expení ,tyhle věci by měli bejt za dlouhodobý RP, dlouhodobej přinos, něco jako Řád Alicie za ....
prostě DM sledujou chování a zásluhy a pak odhlasujou určitou pěknu odměnu, ceremonie- žranice a tancovačka a podobně  :tongue:

Zobrazit příspěvek

RP=XP=esence=spása
tak co řešíš/řešíte? :P
  • 0

#93 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:22

RP=XP=esence=spása
tak co řešíš/řešíte? :P

Zobrazit příspěvek

že sou to jak preémie za přesčasi, budeš otrocky expit jak magor, až pi bude po stole běhat heno myší, a pak něco dostaneš? neredukujte NWN na primitivnost L2 PROSÍM :tongue:
  • 0

#94 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:24

že sou to jak preémie za přesčasi, budeš otrocky expit jak magor, až pi bude po stole běhat heno myší, a pak něco dostaneš? neredukujte NWN na primitivnost L2 PROSÍM  :tongue:

Zobrazit příspěvek

šmarja co to plácáš? Se lidem divím, že si tě dávaj do ignore listu, když seš tak srandovní :tongue:
  • 0

#95 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:36

P.S.Jsou to jen vize,tzn.že demona je zatím taková jak jí popisuješ Deekine.Dej bůh a nespolehlivé,všeho schopné současné vedení,at taková zůstane dál a neposlouchají podobné žblekty.Diky.

Zobrazit příspěvek

Taky jen v rychlovce. Spasa je v modulu teprve od relativne nedavne doby. Predstav si tu hruzu, ze to lidi vydrzeli nejakejch ctyri pet let i bez ni.
Nicmene pokud na tom trvas, samozrejme, pokud by se odebrala, modul by se jiste zhroutil a nedalo by se na nem hrat.
  • 0

#96 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:36

šmarja co to plácáš? Se lidem divím, že si tě dávaj do ignore listu, když seš tak srandovní  :tongue:

Zobrazit příspěvek

no comment, s blbostí marnej boj
  • 0

#97 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:38

no comment, s blbostí marnej boj

Zobrazit příspěvek

to nevzdávej tak lehce, třeba ji jednou porazíš, ze srdce ti to přeji :tongue:
  • 0

#98 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.03.2007 15:56

umim si predstavit ten flame az nekdo dostane takovej item za RP :)...
  • 0

#99 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 15:57

Hmm..Studane to že nebudeš reagovat rozumě,tomu se nedivím.To je normalka.Připadá mi,že neumíš číst.A deekine,modul se nezhroutí,to určo ne,ale proč rušit něco co je v pohodě a vadí to jen takovejm blbům,jako Studan?
A spasa si myslím umožňuje jet i ryze valečnickej build a ne samy kombinace klerik vers.něco.Nebo chodit s doprovodem kdo ti bude davat imky.A je vynikajici pro horňase.Prostě je to pozitivní změna tak 2 roky stará?..Už si to nepamatuju...:D
  • 0

#100 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 17:43

Hmm..Studane to že nebudeš reagovat rozumě,tomu se nedivím.To je normalka.Připadá mi,že neumíš číst.A deekine,modul se nezhroutí,to určo ne,ale proč rušit něco co je v pohodě a vadí to jen takovejm blbům,jako Studan?
A spasa si myslím umožňuje jet i ryze valečnickej build a ne samy kombinace klerik vers.něco.Nebo chodit s doprovodem kdo ti bude davat imky.A je vynikajici pro horňase.Prostě je to pozitivní změna tak 2 roky stará?..Už si to nepamatuju...:D

Zobrazit příspěvek

Sladka nevedomost :tongue:
  • 0

#101 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 18:04

umim si predstavit ten flame az nekdo dostane takovej item za RP :)...

Zobrazit příspěvek

mě by spíš zajímalo, který blbec by to sem napsal nebo rozhlásil:)
  • 0

#102 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 18:14

Prostě je to pozitivní změna tak 2 roky stará?..Už si to nepamatuju...:D

Zobrazit příspěvek

trochu uber z plynu, no trochu víc.....
  • 0

#103 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 18:39

trochu uber z plynu, no trochu víc.....

Jen ho nech, je docela vtipnej:)
  • 0

#104 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 21:53

Zobrazit příspěvek

Jáchacháááá....jej ty mě vždycky pobavíš když přijdu domů a přečtu si to tu:D
Jo máš pravdu, já přece nemůžu reagovat rozumně.No číst asi neumim,ale zato tobě to pálí:D
Jojo já budu prudit a zhroutí se modul hehe, jsi týpek jak svin nezajdem někdy na pivko?....i rád bych se šel pobavit.
Eh ryze válečnický buily jsou furt a ehm spása ti mocimek nedá hele:D
Ryze válečnický jo,ale jedou se spíš dexový... i když já ted na protest jedu str:D
No....2 roky, spíš 5-6 let :tongue:
  • 0

#105 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 09:07

Mrakomore sorry, ale myslim, ze Studan ma mnohem vetsi zkusenosti.
Jinak ja byl pro zruseni jeste v dobe, kdy si ji nemohl nikdo koupit, jelikoz jako DM jsem o ni vedel ihned, kdyz se pridal do modulu.
Podle me je to presne ten tip itemu, ktery podporuje standalone buildovani. Skoda ze v popisu Demony je napsano - tvorte druziny.
  • 0

#106 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 09:49

Studo psst nic nerikej treba napise jeste dalsi vtip :tongue:
mrakomore opravdu by me zajimalo kdo jsi ve hre :tongue:

edit:nalezeno :tongue: Jmenuju se Martin Wolf ..... mno jeste jsme se asi nemeli tu cest setkat protoze to jmeno mi nic nerika :tongue:
  • 0

#107 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 10:52

Studo psst nic nerikej treba napise jeste dalsi vtip  :tongue:
mrakomore opravdu by me zajimalo kdo jsi ve hre  :tongue:

edit:nalezeno :tongue: Jmenuju se Martin Wolf .....  mno jeste jsme se asi nemeli tu cest setkat protoze to jmeno mi nic nerika  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Potkal a v pohode, je to dobrej hrac. Jinak k jeho prispevkum, no nektery jsou sice kontroverzni ale s necim i souhlasim. :tongue: Ale to bylo myslim i v jinem topicu.

Jinak k spase, sem rad ze jsem rad ze mam vubec nejaky skusenosti, nejsem expici typ, takze pro me je spasa dalsi item od damy kterej se mne netyka.
  • 0

#108 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 11:54

Sakra lidi, co řešíte? Na tomhle modulu neni skoro žádnej regen, protěžuje pozuze vesměs válečníky, tak pokud chcete zrušit spásu, dovolte regeneraci pro kazdy zakladni povolani, protoze to je alespon nejaka pomoc. Na tomhle modulu se jede vsechno pres AC a pokud neni, dal se nedostanete (někdo šikovnej jo ale casto to znechutí hru). Jestli nechcete hrát na povinný AC a redukci, proč je tak malá možnost mít regeneraci? :tongue:

Ale stejně... jak maj chudáci horníci kopat bez spásy tak těžký kovy, který by se měly podle obchodnickýho craftu prodávat za tak nízký ceny? Pokud vim, už bažiňáci jsou celkem síla... Takže bud zase zavést, aby dáma itemy pujcovala do dolu, nebo nevim... :laugh:

Spasa je fajn, kdyz ji nekomu zavidite, vyexpete si ji a budete mit stejnou výhodu jako ti, na ktere tady nepochopitelne nadavate... :tongue:
  • 0

#109 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:17

Jeee, a je to tu! Na koho jeste nedoslo? Dneska sem se dozvedel, ze sou hornici chudaci! Kdo daaaal?
:tongue:

Nahoda ze zrovna vcera jsem zbezne pocital kolik ma hornas cistej zisk z jedny cesty na verdicit pri soucasnejch cenach (pocital jsem ze si s sebou bere jeste jednoho pomocnika na mlaceni). Pul mega. Naprostej chudak!
:laugh:

Podte hrat slovni kopanou. Zacinam:
"Nojooo, pul mega, ale zapocital si naklady na vyski....?"

• 0

#110 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:32

Jeee, a je to tu! Na koho jeste nedoslo? Dneska sem se dozvedel, ze sou hornici chudaci! Kdo daaaal?

Nahoda ze zrovna vcera jsem zbezne pocital kolik ma hornas cistej zisk z jedny cesty na verdicit pri soucasnejch cenach (pocital jsem ze si s sebou bere jeste jednoho pomocnika na mlaceni). Pul mega. Naprostej chudak!

Zobrazit příspěvek

skus este zratat ake ma naklady aby mohol pomyslat na to aby tam vobec mohol ist ;)
zarataj do toho stratu ked ho pri mlateni potvor zabiju

PS: je pravda ze tie zisky su velmi slusne, ale su zasluzene

Příspěvek upravil Mytko: 14.03.2007 12:40

• 0

#111 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:36

Jojo, jeste taky ratam co ho to musilo stat, aby se vyexpil na potrebnej level ze jo!

Akorat, ze sem myslel, ze hrani a lvlupovani je zabava a ne neco co by se melo pocitat do nakejch nakladu. Sem to ale popleta.
  • 0

#112 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:37

Zobrazit příspěvek

Jdi se s tim tam kopat a před tim ještě expit, abys měl ty itemy ty chytrej... :tongue: Nikdy ti nešlo se vcítit do pozice druhých... :tongue:

Až mi s nějakou tvojí postavou přineseš verd rudu, co jsi sám nakopal, omluvim se ti...
  • 0

#113 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:39

Jdi se s tim tam kopat a před tim ještě expit, abys měl ty itemy ty chytrej...

Zobrazit příspěvek

Viz muj predchozi prispevek.

Mam pro vas navrh, jeste bych do cen zapocital i co dalo prace si projit imigracnim, pripadne vytvorit ucet na gameparku apodobne.
  • 0

#114 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:40

Sakra lidi, co řešíte? Na tomhle modulu neni skoro žádnej regen, protěžuje pozuze vesměs válečníky, tak pokud chcete zrušit spásu, dovolte regeneraci pro kazdy zakladni povolani, protoze to je alespon nejaka pomoc. Na tomhle modulu se jede vsechno pres AC a pokud neni, dal se nedostanete (někdo šikovnej jo ale casto to znechutí hru). Jestli nechcete hrát na povinný AC a redukci, proč je tak malá možnost mít regeneraci?  :laugh:

Ale stejně... jak maj chudáci horníci kopat bez spásy tak těžký kovy, který by se měly podle obchodnickýho craftu prodávat za tak nízký ceny? Pokud vim, už bažiňáci jsou celkem síla... Takže bud zase zavést, aby dáma itemy pujcovala do dolu, nebo nevim...  :tongue:

Spasa je fajn, kdyz ji nekomu zavidite, vyexpete si ji a budete mit stejnou výhodu jako ti, na ktere tady nepochopitelne nadavate...  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Mám jednu otázku? Ty hraješ na Démoně nebo na jiným serveru a sem chodíš akorát na fórum? Podle mě musíš hrát úplně na jiným serveru, ale to bych si potom stěžoval spíš tam u nich než tady. :tongue:
  • 0

#115 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:43

Jojo, jeste taky ratam co ho to musilo stat, aby se vyexpil na potrebnej level ze jo!

Akorat, ze sem myslel, ze hrani a lvlupovani je zabava a ne neco co by se melo pocitat do nakejch nakladu. Sem to ale popleta.

Zobrazit příspěvek

ehm, tak expy som tak nejak vobec neratal, lubovolna 30tka bez vhodnej vyzbroje tam zomrie prilis rychlo na to aby stacila nieco nakopat
  • 0

#116 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.03.2007 12:43

skus este zratat ake ma naklady aby mohol pomyslat na to aby tam vobec mohol ist ;)
zarataj do toho stratu ked ho pri mlateni potvor zabiju

Zobrazit příspěvek

a] urcite celou dobu pobihal po demone v obycejnych satech bez vybavy. Pak si najendou rek. Chci na verdicit a zacal vsechno shanet .... :laugh:
( cesta tam - 80k? ( nevim presne) , verdicitova helma s 20% imkou u Fikuse - 40k , kamen navratu - 16k, delevel posledniho levelu a vzati 2 epic rezistanci na kyselinu - 0 zlataku, pasek s imkou na implozi - 0 zlataku, popripade jeste pro sichr socket se strednim cernym a strenim zelenym kamenem - 60k osocketovani, 20k 2 socket stit, 20k stredni cerny od Fikuse, 15-20k stredni zeleny )
zapomela sem neco ? jo, krumpace a batohy - u Fikuse hodne levne. tak do 20-30k
A vsehcny tyhle naklady ( az na cestu tam a zpatky ) platis jen jednou. :tongue:

b] kdyz ho pri mlaceni potvor zabiji, tak asi nedal tolik penez do ty slavny vybavy, ne ? :tongue:

Edited: A jeste do nakladu zapoctete cenu pocitace a NWN ( pokud ste ji jen neprepalili ). :tongue:
  • 0

#117 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:44

ehm, tak expy som tak nejak vobec neratal, lubovolna 30tka bez vhodnej vyzbroje tam zomrie prilis rychlo na to aby stacila nieco nakopat

Zobrazit příspěvek

Vhodná výzbroj, tou je myšlen štít se středním šutrem, kterej se běžně prodává za 15k a epic featem? :tongue: Jinak zcela nepochopitelně předpokládám, že třicítka nechodí v železe. :laugh:
  • 0

#118 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:44

Mám jednu otázku? Ty hraješ na Démoně nebo na jiným serveru a sem chodíš akorát na fórum?

Zobrazit příspěvek

Už moc nehraju, na účtu postavy mam... Jde o to, že po všech těch letech, kdy to tu probíhalo v pohodě, nikdo nikoho neosočoval a každej se hranim bavil, jsem se i já snížil k tomu, že už jsem neudržel nervy na uzdě a často reaguju neslušně... hlavně proto, že je mi líto, kam až se Demona dostala...
  • 0

#119 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:49

A kam se až Démona dostala? Po těch několika letech více či méně intenzivního hraní na Démoně sem zjistil jednu věc. Většina lidí hraje tak, jak vidí že hraješ ty. A pokud ti něčí hra nevyhovuje, prostě ho stačí ignorovat a nehrát s ním. Pořád je tady dost lidí, se kterýma hrát je pohlazení na duši. :tongue:

Nerozumím taky moc tomu, proč si někteří myslí, když dá někdo nějakej "smysluplnej" návrh na fórum, že druhej den to bude v modulu. :laugh:
  • 0

#120 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 14.03.2007 12:56

Nerozumím taky moc tomu, proč si někteří myslí, když dá někdo nějakej "smysluplnej" návrh na fórum, že druhej den to bude v modulu.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Jen mi prijde lito, ze jakmile je neco na modulu vycnivajiciho z rad sedavyho prumeru, ihned na to lidi nadavaji, ze je o moc silny... nehlede na to, ze jsem par takovych veci zazil, ze se zrusily... Mozna je to dobre, ale moc se mi to nelibi... :laugh:

A k tomu hrani, opravdu nejde v kazde situaci nereagovat a ignorovat neci postavu ci samotneho hrace... obcas to opravdu nejde :tongue:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních