Skočit na obsah

Fotka

Zruseni expeni

• Please log in to reply
140 odpovědí na toto téma

Anketa: Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu) (54 členů volilo)

Jste proto zrusit veskery prisun XP postavam nad 4. uroven?(s vyjimkou dm eventu)

1. Ano. (14 hlasů [25.93%])

Procento volících: 25.93%

2. Ne. (40 hlasů [74.07%])

Procento volících: 74.07%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#91 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 16:17

2. ak sa jedna o ariadnu alebo podobny pripad, tak scroll down
(ten clovek snad nevie pisat kratke prispevky)

Zobrazit příspěvek

Nepomaha, forum je plne Ariadny! Niet uz kam scrollovat :laugh:
  • 0

#92 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 16:29

Tahle diskuse rozhodne neni zbytecna, cokoliv co cloveka pobavi neni zbytecne .)
A Nuadova zminka o "umeni" expeni me pobavila velice .) Pobihat dokola jednu a tu samou trasu a zabijet imrvere ty samy npc a nazvat to umenim, ten for je skutecne hodne dobrej :laugh:

Zobrazit příspěvek

Myslel jsem to ve stylu takovym, ze kdyz nekdo umi expit, neni treba super vybava a me osobne taktizovani pri expeni bavi, nikdy (snad jen ted pri expeni druida, protoze je v DO a Morlagu sobestacnej) jsem nepobihal jak silenec a nezabijel co nejrychlejs co nejvic NPC... bylo to tak, ze se postupovalo a pokazdy se nasla nejaka ucinejsi taktika boje. Me to pripominalo taktizovani v bitvach nebo vypravach a kdyz se to prolozilo RP, bylo to bezvadny... :laugh:

Neco jinyho bylo, kdyz jsem s druidem spolu s relevlovanym Tanurem, kterej měl max. vybavu pobihali v DO2 do kolecka a jenom kosili wary, ohnivce, samany a temny ettiny... to cloveka za dve hodky omrzi, i presto, ze dejme tomu predtim za den udelal na vlkodlacich 15-20k expů.

Nic se nesmi prehanet... :laugh:
  • 0

#93 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 16:32

...Na 30ku bych tam pridal Alomara, aby tu zas nebyl kazdy 30ka  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Aby te lidi neprekvapili a na Demone pak nebehalo stádo lordů :laugh:
  • 0

#94 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 16:42

No. Puvodne jsem chtel napsat neco vtipneho, ale nakonec jsem si to rozmyslel.

Zkusim navrhnout neco realnejsiho.
XP by davalo nejake NPC v Alicii za splnene ukoly. (vzdy tolik, aby jste dostali lvl.)
Ukoly by byli velmi podobneho razeni.
Na nizsich lvlech zabit urcity pocet tech a tech NPC. Popripade donest neco z nejakeho pokladu, coz by se tam vzdy vygenerovalo, pokud clovek ma ten lvl.
Takze by odpadavalo napr. to, ze si naexpim 6 lvlu v DO.
Ale treba na 20. lvlu bych musel jit do Morlagu neco pozabijet, do udoli stinu neco pozabijet, do zlataku neco pozabijet, treba i na cieneges ci Kruuduum a podobne. Proste aby clovek nemohl expit porad dokolecka jen na tech jednech a tech samejch potvorach.
Na 30ku bych tam pridal Alomara, aby tu zas nebyl kazdy 30ka  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Tak si zahraj WoW, mam dojem, ze si to z toho okopiroval ;)
  • 0

#95 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 17:08

no deekin, aj expit (pre mna v zmysle likvidovat NPC) sa musi vediet. niekto na to ide brute force, niekto chytrejsie, niekto vie aj take aj ine poriesit, niekto ovlada svoju postavicku, niekto nema ani sajnu o tom, co dokaze.... mozno to nie je doslova "umenie". ale nieco na tom bude.
  • 0

#96 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 17:11

Sem rad,ze ses pobavil.
Me by se ale takovy system libil.
Lide by museli poznavat svet, v parte, protoze jinak by nemeli sanci. Dane NPC na svem lvlu zabijet sami.

Zobrazit příspěvek

Pobavil. A pri predstave ze bys tento navrh mohl myslet vazne mi behal mraz po zadech. Predevsim z predstavy serveru kde vsechny postavy houfne plni ty same kvesty pro dany level a kde je svobodny rozhodnuti kam jit a co delat nahrazeno prikazem tvurce kvestu ve stylu "ne levelu tom a tom budes delat tohle a takhle te to bude bavit".
  • 0

#97 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 17:24

Ono "umeni expit" bylo zminovano v souvislosti s Vlkem. Mozna to byl a je skutecne taktik a genius co se tyka likvidace NPC, ovsem zel, to mi nebylo dano seznat .) Kdykoliv jsem se lognul, videl jsem ho jak DO obiha ty kolecka o kterejch psal Nuada.
Z toho duvodu mi to pripada jako hodne vesely :)
  • 0

#98 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 17:26

Ono "umeni expit" bylo zminovano v souvislosti s Vlkem. Mozna to byl a je skutecne taktik a genius co se tyka likvidace NPC, ovsem zel, to mi nebylo dano seznat .) Kdykoliv jsem se lognul, videl jsem ho jak DO obiha ty kolecka o kterejch psal Nuada.
Z toho duvodu mi to pripada jako hodne vesely :)

Zobrazit příspěvek

No ale mozno popri cakani na spawn prepol do RL a neco umelecke tvoril .. ved si pozrite Vaflu, ten tam sklada hudbu :-D
  • 0

#99 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 17:33

Sem rad,ze ses pobavil.
Me by se ale takovy system libil.
Lide by museli poznavat svet, v parte, protoze jinak by nemeli sanci. Dane NPC na svem lvlu zabijet sami.

Zobrazit příspěvek

Sem pro ale dal sem ne protože bych rád vyděl ty DM který by se tomu věnovaly.Tak tak tu někdo udělá quest.Na tož a by se někdo věnoval nějaké partě pár hodin deně.
  • 0

#100 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 17:36

no ak ide iba o tie kolecka, tak tym sa nikto nevyhne, lebo stale rovno sa ist neda :)
ale inak fajn...
  • 0

#101 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 15.01.2007 18:03

Uhmm treba by se to mohlo zavest na 1 tyden jako experiment. :laugh:
(..ale o svych expech si nedelam zadne iluze :rolleyes: )
  • 0

#102 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 18:08

ved si pozrite Vaflu, ten tam sklada hudbu :-D

Zobrazit příspěvek

Alebo zerie Modafen... :rolleyes:
  • 0

#103 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2007 18:55

Alebo zerie Modafen...  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Je to fetak :laugh:
  • 0

#104 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 08:43

Pobavil. A pri predstave ze bys tento navrh mohl myslet vazne mi behal mraz po zadech. Predevsim z predstavy serveru kde vsechny postavy houfne plni ty same kvesty pro dany level a kde je svobodny rozhodnuti kam jit a co delat nahrazeno prikazem tvurce kvestu ve stylu "ne levelu tom a tom budes delat tohle a takhle te to bude bavit".

Zobrazit příspěvek

Slo by samozrejme udelat, aby ten vyber byl nahodny. Podle CR a Lvlu.
Ale to je fuk. Snazil jsem se navrhnout neco jakz takz plodneho.
Pokud vidis jako realnejsi zasek na 4lvl a pak XP budou davat jen DMka tak prosim. Urcite Vas to bude bavit vice.
  • 0

#105 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 12:51

Slo by samozrejme udelat, aby ten vyber byl nahodny. Podle CR a Lvlu.
Ale to je fuk. Snazil jsem se navrhnout neco jakz takz plodneho.
Pokud vidis jako realnejsi zasek na 4lvl a pak XP budou davat jen DMka tak prosim. Urcite Vas to bude bavit vice.

Zobrazit příspěvek

Ja nechapu jak muzes vazne reagovat na napad ze od 4 lvl budou expy jen od DM. Copak se nekdy uvazovalo nad tim ze system XP na Demone se bude menit? Co system XP, tohle by zmenilo celou podstatu modulu, a to i 1000 lepsi napady byly v tomhle směru zamítnutý.
  • 0

#106 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 13:55

Stejne jako Krtek podobny navrhy proste nechapu. Vylepsime hru tim, ze hraci seberem moznost volby, tim, ze ho k necemu budeme nutit. Chodit v parte, expit v urcite lokaci, na urcitych potvorach, chovat se nejakym zpusobem.

Principialne obohatime hru tim, ze hracum omezime pocet moznosti, ze kterych mel dosud na vyber. Nemuzu si pomoct ale zni mi to jako protimluv.
  • 0

#107 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 14:01

Ale aspon je to fantasticky sposob ako sa nechat vyexpit nabuchanym 30 lvl kamaratom za 1-2 dni :rolleyes:
  • 0

#108 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 14:06

v duchu prdchodzieho deekinovho prispevku by sa mi zdalo ako omnoho lepsi napad napriklad toto :

- vyrobit vacsie mnoztvo NPC questov, za ktore by boli odmenou XP. predstavujem si to asi takto : na kazdom lvl 1-2 questy, vacsina dialogoveho charakteru, kombinovane s ulohami typu "prines odtial hento", "chod za tym a tym a zisti toto, odnes mu tamto", pripadne aj "chod hentam a zabi tam tuto potvoru/y". questy by boli pomerne dlhe a casovo narocne - a tomu by sa rovnal aj zisk XP - namatkovo odhadne 30% z lvl na jeden quest.

- dalej ... NPC questy pre vsetky zakladne classy, za ktore by bol odmenou item opravnujuci postvu vstupit do istej lokacie (naleziacej cechu, ktory je odvodeny od classu, za ktory bol quest splneny) s moznostou spat a liecit sa tam zadarmo.

-NPC questy zamerane na zisk GP - aspon tak 3 questy pre lvl 8, 16, 24 zodpovedajucej obtiaznosti a odmeny

+DMkam nikto nebrani robit questy a davat za ne XP, GP... (boli)su hraci, ktori tvrdili, ze sa dostali na lvl xy iba ziskavanim XP za RP. ale robit z toho povinnost akosi jednoducho nie je to najchytrejsie, co sa da vymysliet.
  • 0

#109 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 14:10

Stejne jako Krtek podobny navrhy proste nechapu. Vylepsime hru tim, ze hraci seberem moznost volby, tim, ze ho k necemu budeme nutit. Chodit v parte, expit v urcite lokaci, na urcitych potvorach, chovat se nejakym zpusobem.

Principialne obohatime hru tim, ze hracum omezime pocet moznosti, ze kterych mel dosud na vyber. Nemuzu si pomoct ale zni mi to jako protimluv.

Zobrazit příspěvek

Ta mince ma dve strany.
Jednu jsi popsal ty a druha je 10lvlu v DO, 8 ve zlataku ci morlagu. (v koleckach). Mimochodem, tech expicich mist zase tolik neni.

To: Asca.
Klidne by mohli byt XP jak sou ted, ale neslo by nad limit expit a lvl by se nahodil po splneni ukolu, takze by se nic nezmenilo.

To: Skald
Opravdu jsem si hnedka rekl, ze ten navrh 4lvl a pak DM je blbost. Proto sem v prvnim svem prispevku psal, ze jsem puvodne chtel napsat neco vtipneho. Pak jsem nad nejakou zmenou systemu pouvazoval a napadlo me neco takoveho.

Jsem si 100% jisty, ze se takova radikalni zmena nikdy nebude delat. Byl to proste jen takovy napad.
  • 0

#110 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 14:13

v duchu prdchodzieho deekinovho prispevku by sa mi zdalo ako omnoho lepsi napad napriklad toto :

- vyrobit vacsie mnoztvo NPC questov, za ktore by boli odmenou XP. predstavujem si to asi takto : na kazdom lvl 1-2 questy, vacsina dialogoveho charakteru, kombinovane s ulohami typu "prines odtial hento", "chod za tym a tym a zisti toto, odnes mu tamto", pripadne aj "chod hentam a zabi tam tuto potvoru/y". questy by boli pomerne dlhe a casovo narocne - a tomu by sa rovnal aj zisk XP - namatkovo odhadne 30% z lvl na jeden quest.

- dalej ... NPC questy pre vsetky zakladne classy, za ktore by bol odmenou item opravnujuci postvu vstupit do istej lokacie (naleziacej cechu, ktory je odvodeny od classu, za ktory bol quest splneny) s moznostou spat a liecit sa tam zadarmo.

-NPC questy zamerane na zisk GP - aspon tak 3 questy pre lvl 8, 16, 24 zodpovedajucej obtiaznosti a odmeny

+DMkam nikto nebrani robit questy a davat za ne XP, GP... (boli)su hraci, ktori tvrdili, ze sa dostali na lvl xy iba ziskavanim XP za RP. ale robit z toho povinnost akosi jednoducho nie je to najchytrejsie, co sa da vymysliet.

Zobrazit příspěvek

Pekne si to popsala. Proste zavest do expeni trosku barevnosti.
  • 0

#111 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 14:22

Ta mince ma dve strany.
Jednu jsi popsal ty a druha je 10lvlu v DO, 8 ve zlataku ci morlagu. (v koleckach). Mimochodem, tech expicich mist zase tolik neni.

Zobrazit příspěvek

Ta mince ma tisic stran. Trochu, nebo spis hodne to zjednodusujes. Nejak neverim ze jedina moznost jak dosahnout 30lvl jsou kolecka v morlagu, zlataku a DO. Odporuje to me zkusenosti s Demonou.
  • 0

#112 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 14:36

Kolik jsi vyexpil postav ty a kolik ja :rolleyes:
Netvrdim, ze to je jedina moznost, ale drtiva vetsina lidi to tak dela.

Bohuzel to tak je. A je to skoda. Dovolim si tvrdit, ze Ti staci znat 3, maximalne 4 lokace a vyexpis maximalni lvl. Coz je skoda.
Proste to byl napad, jak "donutit" hrace, podivat se i nekam jinam.

Ne naexpit max lvl. a pak jit zkoumat svet. Chapu ze pro zkusene mazaky by to byla spise otrava, ale pro zacinajici hrace by to melo sve kouzlo.
  • 0

#113 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 14:52

Kolik jsi vyexpil postav ty a kolik ja  :wink:
Netvrdim, ze to je jedina moznost, ale drtiva vetsina lidi to tak dela.

Bohuzel to tak je. A je to skoda. Dovolim si tvrdit, ze Ti staci znat 3, maximalne 4 lokace a vyexpis maximalni lvl. Coz je skoda.

Ne naexpit max lvl. a pak jit zkoumat svet. Chapu ze pro zkusene mazaky by to byla spise otrava, ale pro zacinajici hrace by to melo sve kouzlo.

Zobrazit příspěvek

Rozhodne mene, nenechal jsem se supportovat a nebavily me kolecka. Mimo to jsem neco malo casu stravil ve hre i s DM panakem :)

Ze to tak dela drtiva vetsina lidi, v tom je nejaky problem? Jsou svepravni, aspon vetsinou. Pokud se chteji bavit objevovanim sveta, at to delaji. Pokud je bavi expit, at to delaji. Stale nechapu proc by jim mel modul nutit nejaky "spravny" zpusob zabavy.
  • 0

#114 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 15:29

Zobrazit příspěvek

Tohle má bohužel ale jediný důvod. Nedostatek alternativních lokací.
  • 0

#115 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 15:45

jo to je přesně ono,expit se dá jen na 5 místech a to je DO,zlatak,morlag,DZ a vlkouši,tam expí všichni páč jiné expící místa prostě nejsou,teda dá se třeba v k4 ale je to velký riziko a je třeba hodně doborou a skušenou partu která to zná páč tam jinak všeci lehnou.ještě sou drowové,ale to je neštastně udělaný,kdyby se to předělalo aspon na celodenní spawn tak by to šlo,ale takto je to skoro mrtvá lokace,max kddyž deš v noci do DZ je zabiješ.myslím tu někdo sliboval už dávno že drowy udělá nový aji s bosem ale ...........a já se tak těšila
  • 0

#116 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 16:22

Rozhodne mene, nenechal jsem se supportovat a nebavily me kolecka. Mimo to jsem neco malo casu stravil ve hre i s DM panakem :)

Ze to tak dela drtiva vetsina lidi, v tom je nejaky problem? Jsou svepravni, aspon vetsinou. Pokud se chteji bavit objevovanim sveta, at to delaji. Pokud je bavi expit, at to delaji. Stale nechapu proc by jim mel modul nutit nejaky "spravny" zpusob zabavy.

Zobrazit příspěvek

Na prvni vetu nebudu ani odpovidat. Skoda slov.

A k tomu druhemu snad jen, ze si pak nestezujte, na smer, kterym se Demona ubira. Co se tyka hracu a pristupu ke hre.
  • 0

#117 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 16:25

Tohle má bohužel ale jediný důvod. Nedostatek alternativních lokací.

Zobrazit příspěvek

Lokaci neni nikdy dost.
Respektive na Demone je jich jakz takz.
Jenze neni duvod je navstevovat. (bud jsou vcelku prazdne, nebo je tam pomaly spawn, nebo casove omezeny, nebo XP neodpovidaji obtiznosti NPC atd. atd.) Stacilo by to poladit a upravit stavajici lokace. Mozna dalsi vyzva pro tebe a dedka.
Nektere by staly za to, trosku vylepsit.
  • 0

#118 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 16:29

Lokaci neni nikdy dost.
Respektive na Demone je jich jakz takz.
Jenze neni duvod je navstevovat. (bud jsou vcelku prazdne, nebo je tam pomaly spawn, nebo casove omezeny, nebo XP neodpovidaji obtiznosti NPC atd. atd.) Stacilo by to poladit a upravit stavajici lokace. Mozna dalsi vyzva pro tebe a dedka.
Nektere by staly za to, trosku vylepsit.

Zobrazit příspěvek

*huci do dedka, aby dal do dracich hor po 1000 rokoch uz konecne tie draky*
  • 0

#119 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 16:31

*huci dedka, aby dal do dracich hor po 1000 rokoch uz konecne tie draky*

Zobrazit příspěvek

Dědkovi hučí? :laugh: fihá... ale draky by moih, nějaké silné nesmrtelné :laugh:
  • 0

#120 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2007 16:34

*huci dedka, aby dal do dracich hor po 1000 rokoch uz konecne tie draky*

Zobrazit příspěvek

No GGeorg myslim delal nejaky skript, ze tam je nejaka mala sance ze se obevi. Dokonce jsem ho tam po wipu videl. A chcipl :laugh:
Mam dojem ze to bylo nejak kolem 2-3% sance ze ho potkas. Takze na expeni ne, ale obcas se tam mozna obevi. Pokud to uz nekdo nedal pryc.

Myslim ze draci hory by byli idealni. Na zacatku nejake lizardmeny pro lvl kolem 20. dale uz i draky pro highlvly.
Udoli stinu by se mohlo take predelat. Je to celkem daleko ale mohla by to take byt pekna lokace.
U jezera Mintarn na druhou stranu by se mohl pripojit nejaky dungeon, popripade neco pod vodou ;-)
Druhe patro vlkousu.
Druhe patro DZ.
Neco jako Podtemno pod drowama.
Vymyslet by se dalo ledascos.

Jenze to neni tak jednoduche. Sam to neumim a dobre vim, jak je tezke protlacit neco do modulu.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních