Skočit na obsah

Fotka

Kdo myslite

• Please log in to reply
298 odpovědí na toto téma

#91 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 20:36

ale prosim tě Beebe, přeci mu smazali všechny postavy ne? a pak měl ban jak se přesouvala demona....

a pokud trestat tak je asi špatně jen jednoho jediného.... ale všechny....

Zobrazit příspěvek

Postavy nam zmazali vsetkym takze by som to ako trest nebral :cool:
  • 0

#92 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 04.01.2007 20:37

ale prosim tě Beebe, přeci mu smazali všechny postavy ne? a pak měl ban jak se přesouvala demona....

a pokud trestat tak je asi špatně jen jednoho jediného.... ale všechny....

Zobrazit příspěvek

docela jsem byl i vice nez ten druhy
  • 0

#93 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 20:38

Postavy nam zmazali vsetkym takze by som to ako trest nebral  :cool:

Zobrazit příspěvek

jej já zapomněl udělat ironického smajlíka... omluva :thumbup:
  • 0

#94 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 20:38

mno byli oba

Zobrazit příspěvek

Nerikal jsi, ze o vas nikdo nevedel? Cece obcas si aspon precti, co si psal driv.
  • 0

#95 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 20:40

Postavy nam zmazali vsetkym takze by som to ako trest nebral  :cool:

Zobrazit příspěvek

mno me smazli udelal jsem dalsi vyexpil a zase mno :-/
  • 0

#96 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 20:41

Nerikal jsi, ze o vas nikdo nevedel? Cece obcas si aspon precti, co si psal driv.

Zobrazit příspěvek

a to jsem napsal jako kde
  • 0

#97 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 20:46

ja nejsem takovy to hovado co macka print screen co minutu ja si nic neukladam ani jsem to do dneska nikomu nerekl nevedel to fakt nikdo ani kumpan zadny DM proste to neni jak dokazat

Zobrazit příspěvek

ze by tady?
  • 0

#98 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 20:47

ze by tady?

Zobrazit příspěvek

ale to bylo na truhlu
  • 0

#99 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 21:47

Nemůžu si pomoct ale něco mi tu nesedí...
  • 0

#100 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 04.01.2007 23:45

jsem ted slysel z neceho ze clovek nemuze ybt trestany 2x za 1cin

Zobrazit příspěvek

a tohle znáš?
mami můžu být potrestán za něco co sem neudělal? Ne nemůžeš.
hmm já neudělal domácí úkol
  • 0

#101 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 23:52

jsem ted slysel z neceho ze clovek nemuze ybt trestany 2x za 1cin

Zobrazit příspěvek

O tomhle pojednává kniha Čtyři dohody. A když už jsem u toho, je zde pár jedinců kteří by si to mohli přečíst a zamyslet se nad sebou. :cool:
  • 0

#102 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 04.01.2007 23:58

O tomhle pojednává kniha Čtyři dohody.  A když už jsem u toho, je zde pár jedinců kteří by si to mohli přečíst a zamyslet se nad sebou.  :clap_1:

Zobrazit příspěvek

Ty jo ted si nam to nandal, asi budu mluvit za vsechny, kdyz reknu abys do veskere dalsi diskuze prispival jen mlcenim. :smile: :cool: :thumbup:
  • 0

#103 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 00:02

Ty jo ted si nam to nandal, asi budu mluvit za vsechny, kdyz reknu abys do veskere dalsi diskuze prispival jen mlcenim.  :smile:  :cool:  :thumbup:

Zobrazit příspěvek

Jo to samý bych mohl říct já o tobě :clap_1:
  • 0

#104 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 00:10

Jo to samý bych mohl říct já o tobě  :cool:

Zobrazit příspěvek

Mno tak si to rozeberem.
Na zaklade tveho skemrani pro nekoho, vzniknul muj prispevek o trestani ci povysovani jistych jedincu. Jemnovite Ali.
Rozvedla se jista diskuze.
Tu Ali rozvedl v tomto topicu.
Na zaklade jinych zjisteni bylo prokazano, ze tebou obhajovane postavy delali i neco horsiho, nez cos rozvadel ty ve svem topicu.
Porad se tam snazim rozvest teorii co je spatneho na vymene itemu mezi postavami pod jednim IP.

Mozna sem si tam spletl ucty, postavy a buh vi co ...

A kdyz budes mit trosku logiky, tak se dovtipis, proctes si vse co mas a pak zacnes psat neco uzitecneho ...
  • 0

#105 Ramon

Ramon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 158 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 00:22

...

Zobrazit příspěvek

Mnou obhajovaný Reggis udělal to co jsem napsal, co u dělal potom je jeho blbost a já jsem na to neřekl ani popel.
Jasně, uznávam že můj minulý příspěvek Je mimo mísu ale je to jen jeden příspěvek ze sta, takže si myslim, že ho můžeš klidně ignorovat (ostatně kdybys to udělal tak už držim hubu a nezaspamujem tu celej topic) takže peace :cool: končim
  • 0

#106 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 01:01

Je mi z tohto vsetkeho absolutne na vracanie. Prave vo mne vzkypela vsetka krv, niekto tu bojuje za pravidla, ide nam tu rozpravat, ako je dolezite pravidla dodrziavat, o ferovosti a podobny veciach, ktore v tomto svete uz naozaj stracaju svoj vyznam. Potom sa dozviem, ze clovek ktory tento server zamerne ruinoval, niekolko mesiacov este stale hra. Ale co viac on nebol sam dalsi clovek je dnes Counselor a dokonca lady
( sorry Truhlik, je fakt ze ta nepoznam, ale bez vetra sa ani listok nepohne a aj sposob akym reagujes ma nijako nepresvedcil, ze by si v tom bol uplne nevinne )

Som z tohoto celeho velmi sklamany. Uvazujem, ze za tymto vsetkym dam hrubu ciaru. Vsetkym koho sa to dotkne sa ospravedlnujem.
  • 0

#107 Nairen

Nairen

Nemeřitelné

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 910 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 01:03

Poprosim Aliena aby se velmi mirnil. To co tu predvadi je dost ostudne... To ze tenkrat nebyl potrestan vic je dusledkem toho, ze jako jediny z mnoha co to delali vse nahlasil a velmi pomohl Lopykovi zorientovat se v situaci a najit reseni. Neni vubec cim se chlubit, spis naopak...

Jinak tenkrat bugovala v podstate vetsina lidi (jen na ne neslo konkretne ukazat), proto byl wipe, ne kvuli par jednotlivcum ale z principu kolektivni viny a kvuli tomu, ze s tim proste neslo nic jineho delat...
  • 0

#108 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:16

Od kdy se proboha, Nairene, smej zamykat temata?

Takze bugovali vsichni, takze sem bugoval aj ja, jo? Takze nejenom ze poctivej hrac byl potrestan stejne jako ten co bugoval, nejenom ze si tady v tom topicu ty poctivy pripadaj jak blbci - ted byli dokonce kardinalne korunovani.

Kolektivni vinu chapu, to ze se tu Alien chechta vsem do oci a hrde se k bugovani hlasi preci vuuubec nic neznamena.

Parada.

Odmykam tema, nevidim duvod, proc by se k tomu hraci nemohli vyjadrit.
  • 0

#109 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:21

Co je to za blbost, z e wipe bylo z principu kolektivni viny?! Wipe bylo, protoze opravu klonovani neslo jinak technicky vyresit.
  • 0

#110 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:28

Klasický Nairen, odpověd neříkající téměř nic, zametající pod koberec. Ano, jistě bugovaly téměř všichni, a všichni za trest dostali wipe. Mlha za mnou mlha přede mnou...

edit: Prostredni veta je ironicka
  • 0

#111 Truhlík

Truhlík

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 476 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:38

Je mi z tohto vsetkeho absolutne na vracanie. Prave vo mne vzkypela vsetka krv, niekto tu bojuje za pravidla, ide nam tu rozpravat, ako je dolezite pravidla dodrziavat, o ferovosti a podobny veciach, ktore v tomto svete uz naozaj stracaju svoj vyznam. Potom sa dozviem, ze clovek ktory tento server zamerne ruinoval, niekolko mesiacov este stale hra. Ale co viac on nebol sam dalsi clovek je dnes Counselor a dokonca lady
( sorry Truhlik, je fakt ze ta nepoznam, ale bez vetra sa ani listok nepohne a aj sposob akym reagujes ma nijako nepresvedcil, ze by si v tom bol uplne nevinne )

Som z tohoto celeho velmi sklamany. Uvazujem, ze za tymto vsetkym dam hrubu ciaru. Vsetkym koho sa to dotkne sa ospravedlnujem.

Zobrazit příspěvek

Je mi lito ze jsem te nepresvedcil, jenom tu z otevrenou pusou ziram jak me nekdo obvinuje z neceho co bych nikdy neudelal a to bez sebemensich dukazu a najdou se tu takovi co mu veri. Pritom jsem to byl ja kdo vsem ukazal co je to zac. To bude asi taky duvod vzniku celýho tohle topicu. Jenom se divim ze se msti tak pozde misto toho aby byl rad ze mu to tak lehce proslo.
  • 0

#112 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:41

:cool: :thumbup: takze si vlastne mozeme za to sami. ako inak. aj ten alien je snad svaty, ze namiesto nehodnej "bugujucej vacsiny" (??!!) poctivo nahlasil (???!!!) bug. aaaha. hned je mi to jasne.
ona vacsina snad moze aj za to, ze sa nedalo holt robit nic ine ako ho spravit asistentom aby sa tu mohol vychvalovat.

aka vacsina bugovala? kto? kto nie? co nam to tu tlacis za kaleraby do hlavy?
som myslela, ze ma slak trafi. vyborne vyhlasenie za veduceho modulu, gratulujem ti k tejto zasluzenej funkcii, robis ju naozaj vynikajuco.
  • 0

#113 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:42

A pre istotu nebol potrestany nikto...
Dostal som pocit, ze zijem vo velmi malom svete, pretoze nikto s mojich kamaratov nebugoval a zrejme ani nevedel ako. To, ze bugovala vacsina hracov mi nejako nelezie do mozgovej korky...
  • 0

#114 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:42

ziram jak me nekdo obvinuje z neceho co bych nikdy neudelal a to bez sebemensich dukazu

z toho si nic nerob, alien ma jaksi vo zvyku kydat na inych. uz som sa o tom mala cest presvedcit, aj o tom, ze mu v pohode zozrali aj DMka.
neverim mu ani makke f.
  • 0

#115 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:43

A pre istotu nebol potrestany nikto...
Dostal som pocit, ze zijem vo velmi malom svete, pretoze nikto s mojich kamaratov nebugoval a zrejme ani nevedel ako. To, ze bugovala vacsina hracov mi nejako nelezie do mozgovej korky...

Zobrazit příspěvek

Ale nerob sa! urcite si v tej vacsine .. nie su v nej len terajsie DM pravdaze :cool:
  • 0

#116 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:51

Ale nerob sa! urcite si v tej vacsine .. nie su v nej len terajsie DM pravdaze  :cool:

Zobrazit příspěvek

kolektivni vina zahrnuje vsechny ne?
  • 0

#117 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:55

Poprosim Aliena aby se velmi mirnil. To co tu predvadi je dost ostudne... To ze tenkrat nebyl potrestan vic je dusledkem toho, ze jako jediny z mnoha co to delali vse nahlasil a velmi pomohl Lopykovi zorientovat se v situaci a najit reseni. Neni vubec cim se chlubit, spis naopak...

Jinak tenkrat bugovala v podstate vetsina lidi (jen na ne neslo konkretne ukazat), proto byl wipe, ne kvuli par jednotlivcum ale z principu kolektivni viny a kvuli tomu, ze s tim proste neslo nic jineho delat...

Zobrazit příspěvek

Nairo. On to mozna nahlasil Lopykovi, ale az po tom, co jsem na to prisel a potrestal ho.
Kdyz uz se tu pere spinave pradlo, beru cast viny i na sebe. Neresil jsem to na DM foru. Resil jsem to jen s aktery a Lopykem. Z te dvojice vzal vetsi cast viny na sebe Alien a byl vice potrestan. Druhy akter byl take potrestan (priznal se ke klonovani penez, byl prohlidnut, v equipu jsem neshledal nic zavadneho, tak sem mu konto vynuloval). (jmeno nechtejte, protoze 100% nebyli jedini) Neresil jsem to na DM foru z jednoho duvodu. Protoze by se to resilo sahodlouze. Ja udelal verdikt okamzite a informoval Lopyka. Takze trest ktery byl, byl na mou zodpovednost. Dnes uz vsichni vime, ze to nebyl vpodstate zadny trest. Ale o wipu jsem nic nevedel. Dozvedel jsem se o nem, az jak probehl a znechutil me stejne jako Vas. Jestli Alien po nahlaseni pomahal pak Lopykovi, to nevim.

Myslim, ze resit ted nejake Bany a delat z nekoho mucednika (po roce), je trosku pozde. Muj nazor je takovy. Ze by se to melo zavrit. Aliho zrusit asistentem, a at si s nim ve hre hraje ten, komu to je jedno.

Je mi lito vsech potrestanych poctivych hracu, mezi ktere se pocitam i ja a mi pratele. Popravde si myslim, ze VSICHNI stari mazaci te doby nebugovali.
  • 0

#118 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 08:57

Kdo smazal muj pekny prispevek o nairenovi, ktery jsem napsal pote co to zamknul. Nebylo tam ani jedno sproste slovo, tak nevim proc je smazanej ?

Bylo v nem krasne vystizena nairenova politicka a nic nerikajici mluva, dale jak jednou za rok pri uplnuku ve stredu v lichem mesicy prijde na forum a zacne tady o necem rozhodovat a na zaver zamkne tema ...

Opet opakuji, ze nairenovi jsou VSECHNY VECI ohledne Demony u zadni casti tela a nechapu proc je nadale sefem modulu atd atd ...
  • 0

#119 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 08:59

Kdo smazal muj pekny prispevek o nairenovi, ktery jsem napsal pote co to zamknul. Nebylo tam ani jedno sproste slovo, tak nevim proc je smazanej ?

Zobrazit příspěvek

Zrejme Niren na Asciho doporuceni, ze se za takovou hloupou odpoved na tvoje tema bude rano stydet.
  • 0

#120 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 05.01.2007 09:02

Zrejme Niren na Asciho doporuceni, ze se za takovou hloupou odpoved na tvoje tema bude rano stydet.

Zobrazit příspěvek

A co tam bylo ?
Tak bud sem blbej ja nebo nekdo jinej ... :cool:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních