Postavy nam zmazali vsetkym takze by som to ako trest nebralale prosim tě Beebe, přeci mu smazali všechny postavy ne? a pak měl ban jak se přesouvala demona....
a pokud trestat tak je asi špatně jen jednoho jediného.... ale všechny....
Kdo myslite
Odesláno 04.01.2007 20:36
Odesláno 04.01.2007 21:47
#100 Host_Gelina_*
#102 Host_Josifek_*
#104 Host_Josifek_*
Odesláno 05.01.2007 00:10
Mno tak si to rozeberem.Jo to samý bych mohl říct já o tobě
Na zaklade tveho skemrani pro nekoho, vzniknul muj prispevek o trestani ci povysovani jistych jedincu. Jemnovite Ali.
Rozvedla se jista diskuze.
Tu Ali rozvedl v tomto topicu.
Na zaklade jinych zjisteni bylo prokazano, ze tebou obhajovane postavy delali i neco horsiho, nez cos rozvadel ty ve svem topicu.
Porad se tam snazim rozvest teorii co je spatneho na vymene itemu mezi postavami pod jednim IP.
Mozna sem si tam spletl ucty, postavy a buh vi co ...
A kdyz budes mit trosku logiky, tak se dovtipis, proctes si vse co mas a pak zacnes psat neco uzitecneho ...
Odesláno 05.01.2007 00:22
Mnou obhajovaný Reggis udělal to co jsem napsal, co u dělal potom je jeho blbost a já jsem na to neřekl ani popel....
Jasně, uznávam že můj minulý příspěvek Je mimo mísu ale je to jen jeden příspěvek ze sta, takže si myslim, že ho můžeš klidně ignorovat (ostatně kdybys to udělal tak už držim hubu a nezaspamujem tu celej topic) takže peace
Odesláno 05.01.2007 01:01
( sorry Truhlik, je fakt ze ta nepoznam, ale bez vetra sa ani listok nepohne a aj sposob akym reagujes ma nijako nepresvedcil, ze by si v tom bol uplne nevinne )
Som z tohoto celeho velmi sklamany. Uvazujem, ze za tymto vsetkym dam hrubu ciaru. Vsetkym koho sa to dotkne sa ospravedlnujem.
Odesláno 05.01.2007 01:03
Jinak tenkrat bugovala v podstate vetsina lidi (jen na ne neslo konkretne ukazat), proto byl wipe, ne kvuli par jednotlivcum ale z principu kolektivni viny a kvuli tomu, ze s tim proste neslo nic jineho delat...
Odesláno 05.01.2007 08:16
Takze bugovali vsichni, takze sem bugoval aj ja, jo? Takze nejenom ze poctivej hrac byl potrestan stejne jako ten co bugoval, nejenom ze si tady v tom topicu ty poctivy pripadaj jak blbci - ted byli dokonce kardinalne korunovani.
Kolektivni vinu chapu, to ze se tu Alien chechta vsem do oci a hrde se k bugovani hlasi preci vuuubec nic neznamena.
Parada.
Odmykam tema, nevidim duvod, proc by se k tomu hraci nemohli vyjadrit.
Odesláno 05.01.2007 08:21
Odesláno 05.01.2007 08:28
edit: Prostredni veta je ironicka
Odesláno 05.01.2007 08:38
Je mi lito ze jsem te nepresvedcil, jenom tu z otevrenou pusou ziram jak me nekdo obvinuje z neceho co bych nikdy neudelal a to bez sebemensich dukazu a najdou se tu takovi co mu veri. Pritom jsem to byl ja kdo vsem ukazal co je to zac. To bude asi taky duvod vzniku celýho tohle topicu. Jenom se divim ze se msti tak pozde misto toho aby byl rad ze mu to tak lehce proslo.Je mi z tohto vsetkeho absolutne na vracanie. Prave vo mne vzkypela vsetka krv, niekto tu bojuje za pravidla, ide nam tu rozpravat, ako je dolezite pravidla dodrziavat, o ferovosti a podobny veciach, ktore v tomto svete uz naozaj stracaju svoj vyznam. Potom sa dozviem, ze clovek ktory tento server zamerne ruinoval, niekolko mesiacov este stale hra. Ale co viac on nebol sam dalsi clovek je dnes Counselor a dokonca lady
( sorry Truhlik, je fakt ze ta nepoznam, ale bez vetra sa ani listok nepohne a aj sposob akym reagujes ma nijako nepresvedcil, ze by si v tom bol uplne nevinne )
Som z tohoto celeho velmi sklamany. Uvazujem, ze za tymto vsetkym dam hrubu ciaru. Vsetkym koho sa to dotkne sa ospravedlnujem.
Odesláno 05.01.2007 08:41
ona vacsina snad moze aj za to, ze sa nedalo holt robit nic ine ako ho spravit asistentom aby sa tu mohol vychvalovat.
aka vacsina bugovala? kto? kto nie? co nam to tu tlacis za kaleraby do hlavy?
som myslela, ze ma slak trafi. vyborne vyhlasenie za veduceho modulu, gratulujem ti k tejto zasluzenej funkcii, robis ju naozaj vynikajuco.
Odesláno 05.01.2007 08:42
Dostal som pocit, ze zijem vo velmi malom svete, pretoze nikto s mojich kamaratov nebugoval a zrejme ani nevedel ako. To, ze bugovala vacsina hracov mi nejako nelezie do mozgovej korky...
Odesláno 05.01.2007 08:42
z toho si nic nerob, alien ma jaksi vo zvyku kydat na inych. uz som sa o tom mala cest presvedcit, aj o tom, ze mu v pohode zozrali aj DMka.ziram jak me nekdo obvinuje z neceho co bych nikdy neudelal a to bez sebemensich dukazu
neverim mu ani makke f.
Odesláno 05.01.2007 08:43
Ale nerob sa! urcite si v tej vacsine .. nie su v nej len terajsie DM pravdazeA pre istotu nebol potrestany nikto...
Dostal som pocit, ze zijem vo velmi malom svete, pretoze nikto s mojich kamaratov nebugoval a zrejme ani nevedel ako. To, ze bugovala vacsina hracov mi nejako nelezie do mozgovej korky...
Odesláno 05.01.2007 08:55
Nairo. On to mozna nahlasil Lopykovi, ale az po tom, co jsem na to prisel a potrestal ho.Poprosim Aliena aby se velmi mirnil. To co tu predvadi je dost ostudne... To ze tenkrat nebyl potrestan vic je dusledkem toho, ze jako jediny z mnoha co to delali vse nahlasil a velmi pomohl Lopykovi zorientovat se v situaci a najit reseni. Neni vubec cim se chlubit, spis naopak...
Jinak tenkrat bugovala v podstate vetsina lidi (jen na ne neslo konkretne ukazat), proto byl wipe, ne kvuli par jednotlivcum ale z principu kolektivni viny a kvuli tomu, ze s tim proste neslo nic jineho delat...
Kdyz uz se tu pere spinave pradlo, beru cast viny i na sebe. Neresil jsem to na DM foru. Resil jsem to jen s aktery a Lopykem. Z te dvojice vzal vetsi cast viny na sebe Alien a byl vice potrestan. Druhy akter byl take potrestan (priznal se ke klonovani penez, byl prohlidnut, v equipu jsem neshledal nic zavadneho, tak sem mu konto vynuloval). (jmeno nechtejte, protoze 100% nebyli jedini) Neresil jsem to na DM foru z jednoho duvodu. Protoze by se to resilo sahodlouze. Ja udelal verdikt okamzite a informoval Lopyka. Takze trest ktery byl, byl na mou zodpovednost. Dnes uz vsichni vime, ze to nebyl vpodstate zadny trest. Ale o wipu jsem nic nevedel. Dozvedel jsem se o nem, az jak probehl a znechutil me stejne jako Vas. Jestli Alien po nahlaseni pomahal pak Lopykovi, to nevim.
Myslim, ze resit ted nejake Bany a delat z nekoho mucednika (po roce), je trosku pozde. Muj nazor je takovy. Ze by se to melo zavrit. Aliho zrusit asistentem, a at si s nim ve hre hraje ten, komu to je jedno.
Je mi lito vsech potrestanych poctivych hracu, mezi ktere se pocitam i ja a mi pratele. Popravde si myslim, ze VSICHNI stari mazaci te doby nebugovali.
#118 Host_Josifek_*
Odesláno 05.01.2007 08:57
Bylo v nem krasne vystizena nairenova politicka a nic nerikajici mluva, dale jak jednou za rok pri uplnuku ve stredu v lichem mesicy prijde na forum a zacne tady o necem rozhodovat a na zaver zamkne tema ...
Opet opakuji, ze nairenovi jsou VSECHNY VECI ohledne Demony u zadni casti tela a nechapu proc je nadale sefem modulu atd atd ...
#120 Host_Josifek_*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních