Skočit na obsah

Fotka

Tak to me teda zajima

• Please log in to reply
146 odpovědí na toto téma

#91 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 08:06

No voodoo umi akorat prudit, kdyz tvuj prispevek neni IC. No mozna by mohl trochu vyprudit i tu Freppinu...
:excl:

Zobrazit příspěvek

Este som odbornik na nakopanie dochodcov do casti pod zadnymi vreckami na nohaviciach. :wow:
Mimochodom, tvoj prispevok vobec nie je IC!!! :rolleyes:
  • 0

#92 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 08:29

Nojo, to me bylo hned jasny, ze me serves za toho smajlika, sketo!
  • 0

#93 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 08:31

Dedku, bacha na nej, on je ted ten admin!
  • 0

#94 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 08:31

Este som odbornik na nakopanie dochodcov do casti pod zadnymi vreckami na nohaviciach.  :cool:
Mimochodom, tvoj prispevok vobec nie je IC!!! :mad:

Zobrazit příspěvek

:O)) mno neni se co divit ze si nejzakomplexovanější a nejzávistivější hráč Démony :tongue:
  • 0

#95 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 08:52

chjo v realu by s tebou byla mozna (opravdu jen mozna) normalni rec.
BTW ty si pocital presne na dny a sekundy jak dlouho sem CS? to si nemyslim tak uz drz pec z tvych kecu je mi na nic
BTW dm se asi nestanu ikdyz sem jim chtel byt ale takovej je zivot
BTW neodpovidej mi na to pls nebo si te uz konecne dam do ignore listu (snad tu neco takovyho je) a konecne budu mit klid
ten topik je cim dal horsi proc to nikdo nezamkne? vooodoooo?

Zobrazit příspěvek

Otázka: jaké pravidla porušili?
Odpověď:žádná
Další odpověď : nebude
Jestli je ta otázka na tebe moc složitá, tak to chápu... :cool:
  • 0

#96 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 08:57

Zobrazit příspěvek

Ach jo na tebe to je asi slozity cely, nejdriv se zamysli nad sebou :tongue:
  • 0

#97 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 09:01

Zobrazit příspěvek

tobe nehodlam odpovidat ty chrchlicku v toaletni mise zivota

kdyz to chces tak moc vedet zeptej se treba nekoho kdo se nezblazni az s tim zacnes pac maraton dotazu a sakrkastickych bezduchych poznamek je n ceste ze

jestli je to pro tebe slozity na pochopeni tak to vubec nechapu...kdybych vedel jaky pravidlo porusil uz bych to sem davno napsal abych se vyhnul dalsi sprsce az po okraj jedem naplnenych kecu, ver mi...

*ceka az to zase pride*
  • 0

#98 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 09:01

Zobrazit příspěvek

hele freppi co děláš v reálu? mě to přijde že se celé dny nudíš a jen prudíš jiné chudáky na foru??
  • 0

#99 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 09:07

hele freppi co děláš v reálu? mě to přijde že se celé dny nudíš a jen prudíš jiné chudáky na foru??

Zobrazit příspěvek

mam to brat jako urazku nebo kompliment? :cool:
  • 0

#100 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 09:35

tobe nehodlam odpovidat ty chrchlicku v toaletni mise zivota

kdyz to chces tak moc vedet zeptej se treba nekoho kdo se nezblazni az s tim zacnes pac maraton dotazu a sakrkastickych bezduchych poznamek je n ceste ze

jestli je to pro tebe slozity na pochopeni tak to vubec nechapu...kdybych vedel jaky pravidlo porusil uz bych to sem davno napsal abych se vyhnul dalsi sprsce az po okraj jedem naplnenych kecu, ver mi...

*ceka az to zase pride*

Zobrazit příspěvek

No jestli jsi alespoň trochu gramotný, tak ti muselo dojit, že žádnou odpověd nečekám...
  • 0

#101 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2006 09:49

No jestli jsi alespoň trochu gramotný, tak ti muselo dojit, že žádnou odpověd nečekám...

Zobrazit příspěvek

eb..uuu uee que? *zira na podivny symboly pred sebou a slinta*
  • 0

#102 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 20.10.2006 09:56

Klast stale rovnake otazky, ludom co s nimi nemaju nic spolocne a este na ne necakat odpoved. Holt u niekoho klasika :cool:
  • 0

#103 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 09:42

Zobrazit příspěvek

5.0. Hráč je povinen uznávat DM jako nejvyšší autoritu (counseloři).
5.1. Hráč se musí podřídit rozhodnutí DM a counselorů ve hře.

Dm jim opakovane sdelilo, aby prestali s PKckovanim. Dokonce byli v podmince ( pravdepodobne jeste i za nejake jine poruseni pravidel, ale spise za drivejsi PK ).
Co je na tom tak nepochopitelne prijit na to, ze kdyz nabusena tricitka bude na potkani kosit vsechny slabsi, kteri s ni nechteji mit nic spolecneho, NEznamena to, ze ostatnim zprijemnuje hru, nybrz ze je pekne prudi a tu hru jim otravuje ? http://www.gametrail...er.php?id=15429
Ano, mohlo by se do pravidel pridat veci jako:
-hrac na 30 lvl nesmi bez duvodu utocit na slabsi hrace
-hrac smi zautocit na dalsi PC postavu po zabiti jedne ( pokud se nejedna o sebeobranu ) az po uplynuti intervalu 5 minut.
- atd...

Stejne by se nasli jedinci, kteri by si udelali postavu naplanovanou na 29. lvl a zabijeli by postavy vzdy v intervalu 6 minut. :tongue:

Chapu, ze nejlepsi je mit vse, co je zakazano v pravidlech, i ja to mam radeji, kdyz jsou pravidla dana a jasna. Ale proste existuji pripady, v kterych je treba pouzivat zdravy rozum (pokud se nejedna o zakony ČR :mad: ).
A pokud se drtiva vetsina hracu na serveru a cely DM team shodla na tom, ze to , co udelali ,BYLA prasarna, tak to tak proste je.
  • 0

#104 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 09:46

Klast stale rovnake otazky, ludom co s nimi nemaju nic spolocne a este na ne necakat odpoved. Holt u niekoho klasika  :cool:

Zobrazit příspěvek

dekuju ti nacelniku ze ses me zastal :tongue:
  • 0

#105 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 12:45

...

Zobrazit příspěvek

A kde bereš tu jistotu, že jim bylo zděleno, že jejich hra je nežádoucí?
K PK: viděl jsem kempení u přechodů, kdy se hráči s pomalejším pc objevovali rovnou mrtví, hrače kteří si expící lokaci "uklidili" nějakým svým high-lvl a pak přelogli na jiný acc a šli expit. (i experty co mají 2 počítače, takže jim high lvl boostuje low lvl :tongue: ).
Takové hráče bych i pk nazval, ale experty co k tobě příjdou a po nějaké době tě zabijou...:mad:
K těm counselorům: ty si poslouchej třeba na slovo... :cool:
Btw. hráči démony už nejsou schopni vypořádat se s nějakou rádoby pk partou,tak je na čase banová eventualita?
  • 0

#106 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 14:05

Btw. hráči démony už nejsou schopni vypořádat se s nějakou rádoby pk partou,tak je na čase banová eventualita?

Zobrazit příspěvek

jestli jim bylo udajne sdeleno ze maji prestat tak verim tomu ze jim to nejaky DM rekl...mas snad duvod tomu neverit?

s tim druhym ale musim souhlasit mohla se (treba) vytvorit nejaka skupina s doprovodem strazi a spolecne s vypsanou odmenou by tak mohlo jit o zajimavy kvestik. Mohlo se to resit jinak ale nevime presne jak probihala dana situace a tak nemuzeme soudit jak bychom ten probem sami vyresili v danou chvili. (asi nikdo by neprihlizel jen tak zabijeni bezbranych low-levlaku) Ne ze by bylo potreba neco vysvetlovat kdyz rozsudek i trest byly vyneseny uz davno
  • 0

#107 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 14:21

Ted nebudu mluvit konkretne o tomhle pripadu ,ale obecne.. Hlavne proto ze jsem u tohodle nebyl..
Co muže banda nabusenych třicítek ktera v pohode rozpráší ty tři PK delat ?
PK asi nebude mit zajem o nejaké RP řešení napřiklad zatčení atp.. se muze vyskrnout.
Co udělá ,,hráčská mravočeta,, s temi pk ? Zabije je ? Prolezou ocistcem v pripade kleriku s minimalní ztrátou a opakují to co dělali předtim.. Ptám se tedy co může proti tomu dělat hráč ?
  • 0

#108 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 15:14

Ted nebudu mluvit konkretne o tomhle pripadu ,ale obecne.. Hlavne proto ze jsem u tohodle nebyl..
Co muže banda nabusenych třicítek ktera v pohode rozpráší ty tři PK delat ?
PK asi nebude mit zajem o nejaké RP řešení napřiklad zatčení atp.. se muze vyskrnout.
Co udělá ,,hráčská mravočeta,, s temi pk ? Zabije je ? Prolezou ocistcem v pripade kleriku s minimalní ztrátou a opakují to co dělali předtim.. Ptám se tedy co může proti tomu dělat hráč ?

Zobrazit příspěvek

právě, tady má nastoupit DM v roli nájemného zabijáka,co zformuje hráče, pochýtá pK a regulérně je pověsí, ale výmaz je prostě ooc řešení a tedy trapný řesění :cool:
  • 0

#109 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 17:52

No já nevim proč to furt tak pitváte proboha ! Už se stalo a je pozdě něco vymejšlet.
  • 0

#110 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 18:21

právě, tady má nastoupit DM v roli nájemného zabijáka,co zformuje hráče, pochýtá pK a regulérně je pověsí, ale výmaz je prostě ooc řešení a tedy trapný řesění  :cool:

Zobrazit příspěvek

Myslis, ze by dotycne osoby akceptovali taketo riesenie? Prave vdaka tomu, ze by sa do toho vlozili DM, by bolo este vacsie flame. Ak nekto nie je schopny akceptovat DM ako autoritu, na postavicku ovladanu DM sa uz uplne vykasle.
  • 0

#111 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:40

K PK: viděl jsem kempení u přechodů, kdy se hráči s pomalejším pc objevovali rovnou mrtví, hrače kteří si expící lokaci "uklidili" nějakým svým high-lvl a pak přelogli na jiný acc a šli expit. (i experty co mají 2 počítače, takže jim high lvl boostuje low lvl  :mad: ).
Takové hráče bych i pk nazval, ale experty co k tobě příjdou a po nějaké době tě zabijou...:mad:

Zobrazit příspěvek

Muzu vedet co je u tebe PK parta ? :tongue:
  • 0

#112 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:43

...

Ja jsem se v zadnem pripade nevyjadrovala k udelenemu trestu. Jen jsem ukazala, ze dane postavy pravidla porusili. To jestli vymaz postav bylo nejstastnejsi reseni je neco jineho.
A to, ze nekdo porusuje pravidla jeste vice a Dm ho pritom jen ( nevidi/nejsou nalogovani/nepotrestaji tak prisne ) neni prece duvod, abych to delala taky, ne?
  • 0

#113 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:44

Ja jsem se v zadnem pripade nevyjadrovala k udelenemu trestu. Jen jsem ukazala, ze dane postavy pravidla porusili. To jestli vymaz postav bylo nejstastnejsi reseni je neco jineho.
A to, ze nekdo porusuje pravidla jeste vice a Dm ho pritom jen nevidi/nejsou nalogovani/nepotrestaji tak prisne neni prece duvod, abych to delala taky, ne?

Zobrazit příspěvek

No prosim pekne ja nebyl varovan (o: A ty pravidla co jsi vypsala jsem neporusil :cool:
  • 0

#114 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:45

By me zajimalo proc lidi kteri si docela dokazou hrat dostanou vymaz postav a prasata kteri prijdou znudeny z WoW a masakruji lidi  dostanou baniček s dudličkem na dva tydny potažmo jeden  přičemž prasarny začly až s nima :cool:
Jen by me Deeku zajimalo tvoje rozhodnuti mohuli nahlednout pod pokličku?

Zobrazit příspěvek

No nevim kdo udelal vetsi prasarnu ty nebo ja :tongue:
  • 0

#115 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:47

A to, ze nekdo porusuje pravidla jeste vice a Dm ho pritom jen ( nevidi/nejsou nalogovani/nepotrestaji tak prisne ) neni prece duvod, abych to delala taky, ne?

Zobrazit příspěvek

Jeste ze neni zadne DM na pravopis. :cool: :tongue:
  • 0

#116 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:47

No prosim pekne ja nebyl varovan (o: A ty pravidla co jsi vypsala jsem neporusil  :cool:

Zobrazit příspěvek

Pak je ti tedy vse jasne. Pokud uznávas DM jako nejvyšší autoritu a podrizujes se jejich rozhodnuti. Je tedy zbytecne klast tu hloupe dotazy,ne? Oni ti uz odpovedeli a trest udelili. :tongue:
  • 0

#117 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:48

Pak je ti tedy vse jasne. Pokud uznávas DM jako nejvyšší autoritu a podrizujes se jejich rozhodnuti. Je tedy zbytecne klast tu hloupe dotazy,ne? Oni ti uz odpovedeli a trest udelili. :tongue:

Zobrazit příspěvek

No ale tady jde o to jake primo pravidlo porusili (pasne) co jsme asik prosili nejaky nepsany pravidlo nee :cool:
  • 0

#118 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:50

K PK: viděl jsem kempení u přechodů, kdy se hráči s pomalejším pc objevovali rovnou mrtví, hrače kteří si expící lokaci "uklidili" nějakým svým high-lvl a pak přelogli na jiný acc a šli expit. (i experty co mají 2 počítače, takže jim high lvl boostuje low lvl  :mad: ).

Zobrazit příspěvek

Tak Freppino odpovis uz jsi pritomna dlouho aby jsi mi odpovedela me by to vazne zajimalo :tongue: (ja si toho smajlika nejak oblibyl :D)

Achjo ja u tebe taky zadnou odpoved nemuzu cekat, uz jsem se te sem tam ptal asi3 a nikdy si mi neodpovedela :-/
Nojo po druhych aby ti dali odpoved a sama neodpovidas...
  • 0

#119 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:53

Tak Freppino odpovis uz jsi pritomna dlouho aby jsi mi odpovedela me by to vazne zajimalo  :tongue:  (ja si toho smajlika nejak oblibyl :D)
Achjo ja u tebe taky zadnou odpoved nemuzu cekat, uz jsem se te sem tam ptal asi3 a nikdy si mi neodpovedela :-/
Nojo po druhych aby ti dali odpoved a sama neodpovidas...

Zobrazit příspěvek

Dalsi co neumi cesky. :cool:
  • 0

#120 Host_Aristo_*

Host_Aristo_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 18:56

Dalsi co neumi cesky.  :cool:

Zobrazit příspěvek

JEeee Josifku uz se tesim az udelas nejakou chybicku ihned ti ji oznamim :tongue:

A jinak nevim jestli se cestina pise bez diktatury :mad:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních