Este som odbornik na nakopanie dochodcov do casti pod zadnymi vreckami na nohaviciach.No voodoo umi akorat prudit, kdyz tvuj prispevek neni IC. No mozna by mohl trochu vyprudit i tu Freppinu...

Mimochodom, tvoj prispevok vobec nie je IC!!!

Odesláno 20.10.2006 08:29
Odesláno 20.10.2006 08:31
Odesláno 20.10.2006 08:52
Otázka: jaké pravidla porušili?chjo v realu by s tebou byla mozna (opravdu jen mozna) normalni rec.
BTW ty si pocital presne na dny a sekundy jak dlouho sem CS? to si nemyslim tak uz drz pec z tvych kecu je mi na nic
BTW dm se asi nestanu ikdyz sem jim chtel byt ale takovej je zivot
BTW neodpovidej mi na to pls nebo si te uz konecne dam do ignore listu (snad tu neco takovyho je) a konecne budu mit klid
ten topik je cim dal horsi proc to nikdo nezamkne? vooodoooo?
Odesláno 20.10.2006 09:01
Otázka: jaké pravidla porušili?
Odpověď:žádná
Další odpověď : nebude
Jestli je ta otázka na tebe moc složitá, tak to chápu...
Odesláno 20.10.2006 09:35
No jestli jsi alespoň trochu gramotný, tak ti muselo dojit, že žádnou odpověd nečekám...tobe nehodlam odpovidat ty chrchlicku v toaletni mise zivota
kdyz to chces tak moc vedet zeptej se treba nekoho kdo se nezblazni az s tim zacnes pac maraton dotazu a sakrkastickych bezduchych poznamek je n ceste ze
jestli je to pro tebe slozity na pochopeni tak to vubec nechapu...kdybych vedel jaky pravidlo porusil uz bych to sem davno napsal abych se vyhnul dalsi sprsce az po okraj jedem naplnenych kecu, ver mi...
*ceka az to zase pride*
Odesláno 20.10.2006 09:56
Odesláno 21.10.2006 09:42
Otázka: jaké pravidla porušili?
Odpověď:žádná
Další odpověď : nebude
Jestli je ta otázka na tebe moc složitá, tak to chápu...
Odesláno 21.10.2006 12:45
A kde bereš tu jistotu, že jim bylo zděleno, že jejich hra je nežádoucí?...
Odesláno 21.10.2006 14:05
A kde bereš tu jistotu, že jim bylo zděleno, že jejich hra je nežádoucí?
Btw. hráči démony už nejsou schopni vypořádat se s nějakou rádoby pk partou,tak je na čase banová eventualita?
Odesláno 21.10.2006 14:21
Odesláno 21.10.2006 15:14
právě, tady má nastoupit DM v roli nájemného zabijáka,co zformuje hráče, pochýtá pK a regulérně je pověsí, ale výmaz je prostě ooc řešení a tedy trapný řesěníTed nebudu mluvit konkretne o tomhle pripadu ,ale obecne.. Hlavne proto ze jsem u tohodle nebyl..
Co muže banda nabusenych třicítek ktera v pohode rozpráší ty tři PK delat ?
PK asi nebude mit zajem o nejaké RP řešení napřiklad zatčení atp.. se muze vyskrnout.
Co udělá ,,hráčská mravočeta,, s temi pk ? Zabije je ? Prolezou ocistcem v pripade kleriku s minimalní ztrátou a opakují to co dělali předtim.. Ptám se tedy co může proti tomu dělat hráč ?
Odesláno 21.10.2006 17:52
Odesláno 21.10.2006 18:21
Myslis, ze by dotycne osoby akceptovali taketo riesenie? Prave vdaka tomu, ze by sa do toho vlozili DM, by bolo este vacsie flame. Ak nekto nie je schopny akceptovat DM ako autoritu, na postavicku ovladanu DM sa uz uplne vykasle.právě, tady má nastoupit DM v roli nájemného zabijáka,co zformuje hráče, pochýtá pK a regulérně je pověsí, ale výmaz je prostě ooc řešení a tedy trapný řesění
Odesláno 21.10.2006 18:40
K PK: viděl jsem kempení u přechodů, kdy se hráči s pomalejším pc objevovali rovnou mrtví, hrače kteří si expící lokaci "uklidili" nějakým svým high-lvl a pak přelogli na jiný acc a šli expit. (i experty co mají 2 počítače, takže jim high lvl boostuje low lvl).
Takové hráče bych i pk nazval, ale experty co k tobě příjdou a po nějaké době tě zabijou...
K těm counselorům: ty si poslouchej třeba na slovo...![]()
Btw. hráči démony už nejsou schopni vypořádat se s nějakou rádoby pk partou,tak je na čase banová eventualita?
Odesláno 21.10.2006 18:43
...
Odesláno 21.10.2006 18:44
Ja jsem se v zadnem pripade nevyjadrovala k udelenemu trestu. Jen jsem ukazala, ze dane postavy pravidla porusili. To jestli vymaz postav bylo nejstastnejsi reseni je neco jineho.
A to, ze nekdo porusuje pravidla jeste vice a Dm ho pritom jen nevidi/nejsou nalogovani/nepotrestaji tak prisne neni prece duvod, abych to delala taky, ne?
Odesláno 21.10.2006 18:45
By me zajimalo proc lidi kteri si docela dokazou hrat dostanou vymaz postav a prasata kteri prijdou znudeny z WoW a masakruji lidi dostanou baniček s dudličkem na dva tydny potažmo jeden přičemž prasarny začly až s nima
![]()
Jen by me Deeku zajimalo tvoje rozhodnuti mohuli nahlednout pod pokličku?
Odesláno 21.10.2006 18:47
Jeste ze neni zadne DM na pravopis.Ja jsem se v zadnem pripade nevyjadrovala k udelenemu trestu. Jen jsem ukazala, ze dane postavy pravidla porusili. To jestli vymaz postav bylo nejstastnejsi reseni je neco jineho.
A to, ze nekdo porusuje pravidla jeste vice a Dm ho pritom jen ( nevidi/nejsou nalogovani/nepotrestaji tak prisne ) neni prece duvod, abych to delala taky, ne?
Odesláno 21.10.2006 18:48
Pak je ti tedy vse jasne. Pokud uznávas DM jako nejvyšší autoritu a podrizujes se jejich rozhodnuti. Je tedy zbytecne klast tu hloupe dotazy,ne? Oni ti uz odpovedeli a trest udelili.
Odesláno 21.10.2006 18:50
K PK: viděl jsem kempení u přechodů, kdy se hráči s pomalejším pc objevovali rovnou mrtví, hrače kteří si expící lokaci "uklidili" nějakým svým high-lvl a pak přelogli na jiný acc a šli expit. (i experty co mají 2 počítače, takže jim high lvl boostuje low lvl).
Takové hráče bych i pk nazval, ale experty co k tobě příjdou a po nějaké době tě zabijou...
K těm counselorům: ty si poslouchej třeba na slovo...![]()
Odesláno 21.10.2006 18:53
Dalsi co neumi cesky.Tak Freppino odpovis uz jsi pritomna dlouho aby jsi mi odpovedela me by to vazne zajimalo
(ja si toho smajlika nejak oblibyl :D)
Achjo ja u tebe taky zadnou odpoved nemuzu cekat, uz jsem se te sem tam ptal asi3 a nikdy si mi neodpovedela :-/
Nojo po druhych aby ti dali odpoved a sama neodpovidas...
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních