Skočit na obsah

Stackovani boostu klerika

• Please log in to reply
471 odpovědí na toto téma

#91 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 17.10.2006 21:04

...za ty lekarnicky s nožickama...

:excl: :wow:
...mluvis mi z duse.
Ehh ono to v "quote" nebarvi ? :/

...Ja bych to nechal jak to je.
  • 0

#92 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2006 21:42

Aha, já myslel, že narážíš na jednu starší diskusi, kde se řešilo něco podobného. A Tomi s Magnátem říkali, že mág je prostě frajer a zvířata se ho bojí, ikdyž spí (takže ho nesežerou ve spánku.)

Zobrazit příspěvek

Nevedel jsem, ze zvirata rada poziraji PC's ve spanku. :wow:
  • 0

#93 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2006 16:43

No přeci zveda to BAB a to je dulezity na uroven fightera žejo

Zobrazit příspěvek

no právě a proto řikam, že mě do BAB 25 budou chybět 2 body :wow:
  • 0

#94 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 24.10.2006 09:51

:tongue:  :tongue:
...mluvis mi z duse.
Ehh ono to v "quote" nebarvi ? :/

...Ja bych to nechal jak to je.

Zobrazit příspěvek

Herni postavy:
- Lucius -> Temny knez, alchymista.

:mad: :mad: :cool:
no neznam zadnyho klerika kterej by rek jo opravte ten bug, pac zadnej nechce prijit o to co ma
  • 0

#95 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 24.10.2006 10:38

Herni postavy:
- Lucius -> Temny knez, alchymista.
:tongue:  :mad:  :cool:
no neznam zadnyho klerika kterej by rek jo opravte ten bug, pac zadnej nechce prijit o to co ma

Zobrazit příspěvek

ano priznavam sve naprosto (ne)sobecke umysly. :tongue: :blink: :mad:
No momentalne za toho klerdu uz skoro nehraju...postavil jsem ho spatne(dva zbytecne featy apod).
Chystal jsem se udelat noveho.
  • 0

#96 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2006 12:20

Chystal jsem se udelat noveho.

Zobrazit příspěvek

Preco klerika? Preco radsej nie druida? Alebo barbara, ci dwarven defendera. A co tak ranger, paladin, bard, blackguard alebo dokonca harper scout? :cool:
  • 0

#97 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2006 13:18

Zobrazit příspěvek

co povídáš? co Gerald??? ten řek změnte to!
  • 0

#98 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2006 13:40

Preco klerika? Preco radsej nie druida? Alebo barbara, ci dwarven defendera. A co tak ranger, paladin, bard, blackguard alebo dokonca harper scout? :cool:

Zobrazit příspěvek

Uhmm noo... :tongue:
  • 0

#99 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2006 19:05

Zobrazit příspěvek

neviem to dolozit nejakymi konkretnymi faktami, ale zda sa mi ze paladin based buildy su na demone omnoho prestrelenejsie, nez klericke. (aj ked uz nema devast? asi ano.) to iste mnich. (aj ked uz nema kamy? asi ano.) a isty build s bardom tiez nie je uplne priemerny. ehm.
  • 0

#100 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2006 22:37

neviem to dolozit nejakymi konkretnymi faktami, ale zda sa mi ze paladin based buildy su na demone omnoho prestrelenejsie, nez klericke. (aj ked uz nema devast? asi ano.) to iste mnich. (aj ked uz nema kamy? asi ano.) a isty build s bardom tiez nie je uplne priemerny. ehm.

Zobrazit příspěvek

Podla toho ako to beries s tym paladinom. Co sa tyka pvp, tak ano, aj vdaka holy avengeru natrhne prdel hocijakemu straightforward melee buildu (obzvlast pekne tym nafuknutym klerikom :mad:). Ale na bezne PvE hranie klerik vitazi snad vo vsetkych ohladoch. V pohode nabuguje rovnake alebo vacsie AB, AC, pocet utokov a k tomu tonu imiek, liecenie, odomykanie a ine featury.

S tym monkom neviem ako to myslis. Ten v podstate funguje iba ako prestige class, ked chces pomoct wisdom based postavam. Ak klerik/monk povazujes za monka, tak ja to povazujem za klerika. A o bardoch vieme svoje :tongue:. A podla mojho dlzka trvania lasting inspiration tiez nie je zrovna Kosher a tiez by stalo za zamyslenie.

To som teda zvedavy ktory exot mi zas zacne nadavat ze mu nicim postavu :cool:
  • 0

#101 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 24.10.2006 22:44

To som teda zvedavy ktory exot mi zas zacne nadavat ze mu nicim postavu :cool:

Zobrazit příspěvek

To s tym klerikom odvolaj kym sa naseriem! :tongue:
  • 0

#102 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 07:04

podla mna staci par klucovym potvoram pridat dispell a boosteri maju zavarene. PvM(E) nie je len o tom P ale vo velkej miere aj o M a E.

som za navrat devastu, jeho zrusenie poskodilo vascinou buildy a classy, ktore nebolo treba upravovat smerom dolu.

asc - na monkovi sa mi nezda ac bonus z wisdom. je pravda ze to pomoze hlavne v kombinacii s klerikom, ale imo je to principialna hovadina tak isto ako keby ten bonus isiel z charizmy, alebo zo sily.
to iste si myslim o rdd. +8do sily? ake to ma opodstatnenie, ked neexistuje alternativa aj k ostatnym abilitam.

a tak, vsetko so vsetkym suvisi. je strasne jednoduche povedat, zrusme hento a toto. a potom to dopadne presne ako s devastom (a aj inymi vecami), ktore su podla mna vylozene krokom mimo.
  • 0

#103 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 10:26

zrusme hento a toto...

Já tu slovenštinu fakt žeru :tongue:

Ehm, a abych nebyl úplně offtopic... tak je nwn nevyvážené, víme to všichni. Fakt vám to při hraní na Démoně tak moc vadí? Vždyť je to tu noPvP RP server ne? :cool:
  • 0

#104 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 10:30

tak je nwn nevyvážené, víme to všichni. Fakt vám to při hraní na Démoně tak moc vadí?

mne to nevadi :) a nikdy nevadilo.
jediny kriticky stav by bol, keby vyrazne prevladal jeden rovnaky build (alebo class ako zaklad), potom je asi nieco zle. je demona v tomto stave?
  • 0

#105 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 25.10.2006 11:32

Kazdy sme iny, mne zase nevyvazene systemy vadia. Nie je ziadny problem popustit uzdu fantazii a vymysliet vselijake maga super vlastnosti. Vyvazit to je ale uplne o inom.
  • 0

#106 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 13:49

HA je tak na úrovni divine power, je potřeba mírně upravit...
  • 0

#107 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 13:57

Kazdy sme iny, mne zase nevyvazene systemy vadia. Nie je ziadny problem popustit uzdu fantazii a vymysliet vselijake maga super vlastnosti. Vyvazit to je ale uplne o inom.

Zobrazit příspěvek

A to te NWN bavi hrat? :) Sebetryzneni ti asi neni proti chuti.
  • 0

#108 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 15:54

tak nejprve bych se chtel priznat, že jsem to uplne cele necetl :cool:
ale z toho co jsem cetl jsem pochopil ze se vam klerik nelibi...ano asi je pravda ze je trosku envyvazeny, ale reknete mi co je prehnane......cetl jsme tu nazory na boosty k AB....nevim v cem je tam problem, zadne nepridava vic jak +5 a vetsina jich je kratkodoba a pokud se nemylim tak klerik si muze Ab zvisit max o 15 a to jeste 5kouzly z nichz jedno nefunguje...vemte si takové AA, kdyz ho dam 18lv tak mam permanentně +8....pokud k nemu pridam maga tak je to boost +28....to se vam zda normalni?
a pokud jde o to ostatni..myslim ze tu padlo ze se da scitat regenerace a UEF....pravdepodobne je to pravda a jeli to bug tak by se mel opravit.... ale jake to má vyuziti? ci pouziti?
  • 0

#109 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 16:35

tak nejprve bych se chtel priznat, že jsem to uplne cele necetl :cool: 
ale z toho co jsem cetl jsem pochopil ze se vam klerik nelibi...ano asi je pravda ze je trosku envyvazeny, ale reknete mi co je prehnane......cetl jsme tu nazory na boosty k AB....nevim v cem je tam problem, zadne nepridava vic jak +5 a vetsina jich je kratkodoba a pokud se nemylim tak klerik si muze Ab zvisit max o 15 a to jeste 5kouzly z nichz jedno nefunguje...vemte si takové AA, kdyz ho dam 18lv tak mam permanentně +8....pokud k nemu pridam maga tak je to boost +28....to se vam zda normalni?
a pokud jde o to ostatni..myslim ze tu padlo ze se da scitat regenerace a UEF....pravdepodobne je to pravda a jeli to bug tak by se mel opravit.... ale jake to má vyuziti? ci pouziti?

Zobrazit příspěvek

Jednotlive zakouzlene regeny(to same kouzlo) stackuji. +6 +6 = +12/kolo
----

jinak AA je dost dobry priklad kdyz jde o nevyvazenost...(nebo ji vyvazuje ? :P )

U klerdy jsou kratkodobe boosty jako divine favor nekdy ani nespozoravetlne v tech lagach..ja to kouzlo snad pouzil jenom parkrat kdyz jsem rozjizdel postavu. A stejne AB z boostu stackuji max do 20(i se zbrani).
  • 0

#110 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 16:38

jinak AA je dost dobry priklad kdyz jde o nevyvazenost...(nebo ji vyvazuje ? :P )

Zobrazit příspěvek

Co je na něm nevyváženého?
  • 0

#111 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 16:39

Co je na něm nevyváženého?

Zobrazit příspěvek

Nic kdyby se vsechno neupravovalo.
(a tedkom v ty nevyvazenosti vycuhuje vic nez klerik, ale zase ho tolik lidi nejede aby dalsi pozadovali upravu).
  • 0

#112 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 18:23

to, že AA má +1ench/2lvl a WM má +1AB/3lvl  :tongue:

Zobrazit příspěvek

mno tohle se neda moc srovnavat, a povolani wm urcite nijak nepokulhava za ostatnima, treba featy jako ki-critical nebo increased multiplier taky nema jenom na okrasu :cool:
  • 0

#113 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.10.2006 20:38

..vemte si takové AA, kdyz ho dam 18lv tak mam permanentně +8....pokud k nemu pridam maga tak je to boost +28....to se vam zda normalni?

Zobrazit příspěvek

+28 na 9 sec? To je opravdu jen pro ty aby se chlubili jakeho nejvyssiho AB dosahli, prakticky to nema skoro vyznam to kouzlo maga. Melo to vyznam napr. u buildu Drathir od Bledule kdy si boostla na chvili AB a pak davala devast jako po masle. Samosebou to bylo potreba pri soubojich hracu.

Zkus si AA lucistnika nechat o samote a uvidis na co mu je to jeho uzasne AB. Potrebuje aby pred nim nekdo stal, jinak je za chvili po nem.
  • 0

#114 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 07:12

to, že AA má +1ench/2lvl a WM má +1AB/3lvl  :cool:

Zobrazit příspěvek

neni to enchant za 5 lvl? ja myslim ze ano
  • 0

#115 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 26.10.2006 07:23

Zobrazit příspěvek

zcela urcite jo ale to tu s tim nesouvisi

no rikate nevyvazenej AA ... nezda se me ze by byl pac to jediny co ma je AB a trosku dmg, ma svy nevyhody ktery to vyvazi, ale kdyz se podivate na klerika jako celek tak s domenama putovani + klam ma vazne obrovsky potencial a to je to co se tu rozebira, pripadne to do ceho se ma vrtat, pac je bez diskuze nejlip hratelnej (ehm ze by to bylo tim ze je jeden z nejsilnejsich, az se to tu bojim napsat aby me zase nejakej klerik nezacal presvedcovat o opaku). No k tomu ze ma hafo super veci se tu zatim nikdo ve smyslu omezovani nevyjadril jedna se hlavne o opravu BUGU s AB v prvni rade, jeho oprava by mela za dusledek minimalni oslabeni klerika ale prave jak je tam to sluvko oslabeni radsi tu bude hafo lidi psat kraviny jen aby si to nejak okecali, ale uprimne, cekal jsem presne tohle.
  • 0

#116 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 09:05

Zobrazit příspěvek

Jede to od uz od lvl 1AA(a pak kazdy druhy 1,3,5,7,...) :cool:
  • 0

#117 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 10:00

domena travel je na demone zaujimava iba z jedineho dovodu - ze nie je poridny haste na predmetoch, kedby bol, po travel by ani pes nestekol.
  • 0

#118 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 11:27

domena travel je na demone zaujimava iba z jedineho dovodu - ze nie je poridny haste na predmetoch, kedby bol, po travel by ani pes nestekol.

Zobrazit příspěvek

Na tomhle je kus pravdy. Haste je velmi, velmi silne kouzlo. A tim ze neni na predmetech, tim postavy, ktere ho maji maj obrovskou vyhodu.
Ted me tak napadlo. Co haste zrusit. Pak by melo i smysl delat maga s urychlenyma kouzlama. (myslim ze drtiva vetsina magu by sla prave do urychlenych kouzel, protoze by se to oplatilo, nebyli by magove ve fullplatech) Maga by to celkove oslabilo. Klerda si nenahaze milion boostu tak rychle atd. Monkova rychlost by byla co k cemu.

JO !
To je ono. Za vsecko muze hnusne haste. ZRUSIT !!!
  • 0

#119 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 11:32

sorry chu, ale zrusit vsetko komplet by vyriesilo omnoho viac problemov. potom to bude velmi dobre vyrovnane. prajem prijemnu zabavu.
  • 0

#120 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2006 11:33

ja bych taky rad neco zrusil...
..celou tuhle sekci na foru... :cool: :tongue:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních