Guild wars, factions, nightfall
Odesláno 14.02.2007 13:01

Odesláno 31.03.2007 12:33
jo a co to po mne chtěji nebo co mi to nabizí ty NPCčka co mam v partě porad mluvi o Americe a Europe. No doufam že mi Schadee něco poradí
Odesláno 31.03.2007 19:55
Odesláno 04.04.2007 19:50
jinak pro vsechny kteri tapou at uz z neznalosti jazykovych nebo jakychkoli jinych nebo pro ty kteri se chteji dozvedet o hre proste jenom vic doporucuju stranku www.guildwars.cz
Odesláno 05.04.2007 08:16
Znáš prosim tě seriál Naruto? rád bych zkusil nějakýho nindžu a GW mi na tohle připadaj ideální, kterej ze tří dílů a jakej build bys doporučil?parada nova epizodka do serie :) uz aby to vyslo :)
jinak pro vsechny kteri tapou at uz z neznalosti jazykovych nebo jakychkoli jinych nebo pro ty kteri se chteji dozvedet o hre proste jenom vic doporucuju stranku www.guildwars.cz
díky

edit:
ilustrační souboj
Odesláno 05.04.2007 08:28
no jo, ale to je dost ohraný, btw ten souboj je krutej, zvlášť jeho pokračovní na 4. minutě... jinak můžuhu nahodit další, je tam fakt širokej výběr bojovejch stylů...prvni assasin kvoli vzhledu ;) to druhe je uz na tobe, ale maga bych nedaval, jedna vec je styl, druha preziti, k asovi bych nedoporucoval cokoliv mimo monka
Odesláno 05.04.2007 11:41

Odesláno 05.04.2007 12:51
jestli je to ten skill ktery zpusobuje ze za kazde pouzite kouzlo te vyleci tak funguje na vsechan kouzla (POZOR NE NA SKILLY! ) no a assasin myslim zadna kouzla nema ten ma jen skillyjinak by mě zajímalo jestli Aura of Restoration funguje jenom na skilly elementaristy a jestli ne, tak jestli tomu tak je i u ostatních podobnej věcí, díky
Odesláno 05.04.2007 12:56
ok dík, nahodil sem nějaký pitomý dotazy i tam na forum, uvidim, chtěl bych A/E s krapet útočnejma kouzlama, ona je to supr kombinace, ale na shadow, hůl a nějaký prostorovný kouzla, ale já nechci farmářejestli je to ten skill ktery zpusobuje ze za kazde pouzite kouzlo te vyleci tak funguje na vsechan kouzla (POZOR NE NA SKILLY! ) no a assasin myslim zadna kouzla nema ten ma jen skilly

jinak sem uvažoval o dual dýkách + ten skill na dvojitý útoky + třeba nějaký enchanty na to...
střídání haldy speciálek, no nevim, to se mi moc nelíbí, připadá mi to jako bušení do klávesnice jakmile se nějakej útok obnoví

Odesláno 05.04.2007 16:51
assasin je delanej jako torpedo co hraje hekticky a musi zabijet rychle jinak lehne, pokud se ti takovej styl hry nelibi, doporucuji zmenit povolani, treba takovej ranger je delanej na to aby clovek v klidu strilel a nemusel furt mlatit do klavesnice, jen obcas poslal nejaky specialni vystrel a takok dík, nahodil sem nějaký pitomý dotazy i tam na forum, uvidim, chtěl bych A/E s krapet útočnejma kouzlama, ona je to supr kombinace, ale na shadow, hůl a nějaký prostorovný kouzla, ale já nechci farmáře
![]()
jinak sem uvažoval o dual dýkách + ten skill na dvojitý útoky + třeba nějaký enchanty na to...
střídání haldy speciálek, no nevim, to se mi moc nelíbí, připadá mi to jako bušení do klávesnice jakmile se nějakej útok obnoví

Odesláno 06.04.2007 07:29
mě jenom přijde hloupý, že co sem viděl videá, tak akorát čeká s myší a prostě zmáčkne cokoli, co se obnoví, 3-5 speciálních útoků, to mi přijde zbytečně moc, uvidim, prohlídnu si to ještěassasin je delanej jako torpedo co hraje hekticky a musi zabijet rychle jinak lehne, pokud se ti takovej styl hry nelibi, doporucuji zmenit povolani, treba takovej ranger je delanej na to aby clovek v klidu strilel a nemusel furt mlatit do klavesnice, jen obcas poslal nejaky specialni vystrel a tak
Odesláno 06.04.2007 19:36

jakej jinej internetovej obchod byste doporučili?

Odesláno 07.04.2007 08:51
dík, akorát tam nemaj Factionsxzone

takže asi zvojim tenhle obchod, nemá někdo špatné zkušenosti s ním?

http://eshop.megahry...tions_g172.html
Odesláno 08.04.2007 20:54

Odesláno 13.04.2007 17:48

Odesláno 13.04.2007 21:30
Odesláno 14.04.2007 08:53
to je Orochimaru z Naruta, jeden záporňák

no oproti první kampani, v testovacím klientu sem udělal lvl 8 s E/R a splnil sem dobrejch 30 questů a koupil si solidní vybavení
http://img204.images...ge=gw026xq5.jpg
kdežto teď s Assassinem musim s sebou tahat mnicha henchmena a potkam sem všehovšudy zatím 3 questy na 4. úrovni (oihybuju se v tý zasněžený oblasti9
2 Jáchym
to je fajn, mam to z EU shopu, v podstatě zprostředkování z Polska, ale hra i manuál je anglicky, potkáme se
*Xiurag Zhur*

Odesláno 24.04.2007 22:24
2 Shadee
to je Orochimaru z Naruta, jeden záporňák![]()
no oproti první kampani, v testovacím klientu sem udělal lvl 8 s E/R a splnil sem dobrejch 30 questů a koupil si solidní vybavení
http://img204.images...ge=gw026xq5.jpg
kdežto teď s Assassinem musim s sebou tahat mnicha henchmena a potkam sem všehovšudy zatím 3 questy na 4. úrovni (oihybuju se v tý zasněžený oblasti9
2 Jáchym
to je fajn, mam to z EU shopu, v podstatě zprostředkování z Polska, ale hra i manuál je anglicky, potkáme se
*Xiurag Zhur*
Ahojky , prosim Tě můžu tam tebe nebo nějakýho čecha, nebo slováka najít? Už jsem 11 lvl, je to tam samej Polák, rus a i jiný narody, dnes se mnou dělal jakejsi boreček misi a diky jeho blbosti jsem zhebl , i když to až tak těžký nebylo. Porad mi tam chodi nabydky na vstup do nějaké guildy a pod, moc se vtom neorientuju. Jinak je to " Veritas Ferra" ta má postava
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních