Skočit na obsah

Fotka

Guild wars, factions, nightfall

• Please log in to reply
129 odpovědí na toto téma

#91 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 13:01

Asi si to budu muset jít koupit :blush:
  • 0

#92 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 12:33

No to snad neni možný , tak na starý kolena jsem si pořídil 10 denní volnou frre verzí Guild wars, a to jsem neměl dělat teda , jééé co si mam ted počít , noo mě se to líbí, ale mam problem. Anglicky prakticky vůbec neumim , no něco malo a pomalu si preložím ale jinak děs. Třeba jak se tam pozve do party? Vybere se možnost a udělat partu a tam jsou založky 1.hrači a 2. NPC tam jim řikaji jinak (Halfman nebo tak nejak) je to tak? A muže mi ten NPC odejit sám nebo ho mam vyhodit když ho nechci? atd atd. Hlavně k dnešnimu dni, co potrebuju na normalní hraní Guild waru? Stačí jedna zakladní hra nebo musi být i nějaké data disky? . Potom co hrát? hra mi nabizí PVe a nebo PVP , pak je tam nabídka jednoho ze 3 světů - tak kterej? Aby byl lehkej s mou fantastickou sngličtinou to bude něco. 3. můžu si ve hře navolit z angliny na němčinu? tu zvladam lepe.
jo a co to po mne chtěji nebo co mi to nabizí ty NPCčka co mam v partě porad mluvi o Americe a Europe. No doufam že mi Schadee něco poradí
  • 0

#93 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 31.03.2007 12:49

ehrm
  • 0

#94 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 15:06

minipeti tam byli od prvni verze, je jich hrozne moc, troll, zelva, nejakej kostenej dracek a janevim co jeste, pak tam jsou jeste kolektorsti peti, z factions je to ten typek se dvema mecema, z nightfall je to varesh

jinak božksý video

Zobrazit příspěvek

pekny tanecky,ale hudba hrozna :clover:
  • 0

#95 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 31.03.2007 19:55

No fakt s těma tancema, během nějaké hodinky jsem si všiml že se tam postavičky různě srocují, ale ne aby se hadali - nacvičuji tance , tož to mne tedy vzalo, ale že jim to šlo , sem hleděl. Super
  • 0

#96 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 04.04.2007 19:50

parada nova epizodka do serie :) uz aby to vyslo :)

jinak pro vsechny kteri tapou at uz z neznalosti jazykovych nebo jakychkoli jinych nebo pro ty kteri se chteji dozvedet o hre proste jenom vic doporucuju stranku www.guildwars.cz
  • 0

#97 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 08:16

parada nova epizodka do serie :) uz aby to vyslo :)

jinak pro vsechny kteri tapou at uz z neznalosti jazykovych nebo jakychkoli jinych nebo pro ty kteri se chteji dozvedet o hre proste jenom vic doporucuju stranku www.guildwars.cz

Zobrazit příspěvek

Znáš prosim tě seriál Naruto? rád bych zkusil nějakýho nindžu a GW mi na tohle připadaj ideální, kterej ze tří dílů a jakej build bys doporučil?
díky :wink:
edit:
ilustrační souboj

• 0

#98 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 08:19

Znáš prosim tě seriál Naruto? rád bych zkusil nějakýho nindžu a GW mi na tohle připadaj ideální, kterej ze tří dílů a jakej build bys doporučil?
díky  :wink:

Zobrazit příspěvek

factions class assasina, to je presne to co hledas rekl bych
  • 0

#99 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 08:23

factions class assasina, to je presne to co hledas rekl bych

Zobrazit příspěvek

koukni se nahoru, myslim co první ,co druhý, jestli assasin/mág.. :wink:
  • 0

#100 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 08:24

koukni se nahoru, myslim co první ,co druhý, jestli assasin/mág..  :wink:

Zobrazit příspěvek

prvni assasin kvoli vzhledu ;) to druhe je uz na tobe, ale maga bych nedaval, jedna vec je styl, druha preziti, k asovi bych nedoporucoval cokoliv mimo monka
  • 0

#101 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 08:28

prvni assasin kvoli vzhledu ;) to druhe je uz na tobe, ale maga bych nedaval, jedna vec je styl, druha preziti, k asovi bych nedoporucoval cokoliv mimo monka

Zobrazit příspěvek

no jo, ale to je dost ohraný, btw ten souboj je krutej, zvlášť jeho pokračovní na 4. minutě... jinak můžuhu nahodit další, je tam fakt širokej výběr bojovejch stylů...
  • 0

#102 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 11:41

jinak by mě zajímalo jestli Aura of Restoration funguje jenom na skilly elementaristy a jestli ne, tak jestli tomu tak je i u ostatních podobnej věcí, díky :wink:
  • 0

#103 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 12:51

jinak by mě zajímalo jestli Aura of Restoration funguje jenom na skilly elementaristy a jestli ne, tak jestli tomu tak je i u ostatních podobnej věcí, díky  :wink:

Zobrazit příspěvek

jestli je to ten skill ktery zpusobuje ze za kazde pouzite kouzlo te vyleci tak funguje na vsechan kouzla (POZOR NE NA SKILLY! ) no a assasin myslim zadna kouzla nema ten ma jen skilly
  • 0

#104 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 12:56

jestli je to ten skill ktery zpusobuje ze za kazde pouzite kouzlo te vyleci tak funguje na vsechan kouzla (POZOR NE NA SKILLY! ) no a assasin myslim zadna kouzla nema ten ma jen skilly

Zobrazit příspěvek

ok dík, nahodil sem nějaký pitomý dotazy i tam na forum, uvidim, chtěl bych A/E s krapet útočnejma kouzlama, ona je to supr kombinace, ale na shadow, hůl a nějaký prostorovný kouzla, ale já nechci farmáře :wink:
jinak sem uvažoval o dual dýkách + ten skill na dvojitý útoky + třeba nějaký enchanty na to...
střídání haldy speciálek, no nevim, to se mi moc nelíbí, připadá mi to jako bušení do klávesnice jakmile se nějakej útok obnoví :yes:
  • 0

#105 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.04.2007 16:51

ok dík, nahodil sem nějaký pitomý dotazy i tam na forum, uvidim, chtěl bych A/E s krapet útočnejma kouzlama, ona je to supr kombinace, ale na shadow, hůl a nějaký prostorovný kouzla, ale já nechci farmáře  :yes:
jinak sem uvažoval o dual dýkách + ten skill na dvojitý útoky + třeba nějaký enchanty na to...
střídání haldy speciálek, no nevim, to se mi moc nelíbí, připadá mi to jako bušení do klávesnice jakmile se nějakej útok obnoví  :clap_1:

Zobrazit příspěvek

assasin je delanej jako torpedo co hraje hekticky a musi zabijet rychle jinak lehne, pokud se ti takovej styl hry nelibi, doporucuji zmenit povolani, treba takovej ranger je delanej na to aby clovek v klidu strilel a nemusel furt mlatit do klavesnice, jen obcas poslal nejaky specialni vystrel a tak :wink:
  • 0

#106 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.04.2007 07:29

assasin je delanej jako torpedo co hraje hekticky a musi zabijet rychle jinak lehne, pokud se ti takovej styl hry nelibi, doporucuji zmenit povolani, treba takovej ranger je delanej na to aby clovek v klidu strilel a nemusel furt mlatit do klavesnice, jen obcas poslal nejaky specialni vystrel a tak  :wink:

Zobrazit příspěvek

mě jenom přijde hloupý, že co sem viděl videá, tak akorát čeká s myší a prostě zmáčkne cokoli, co se obnoví, 3-5 speciálních útoků, to mi přijde zbytečně moc, uvidim, prohlídnu si to ještě
  • 0

#107 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.04.2007 19:36

vypadá to, že gamezone funstore už nefunguje :wink:
jakej jinej internetovej obchod byste doporučili? :yes:
  • 0

#108 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.04.2007 21:46

vypadá to, že gamezone funstore už nefunguje  :wink:
jakej jinej internetovej obchod byste doporučili? :yes:

Zobrazit příspěvek

xzone
  • 0

#109 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.04.2007 08:51

xzone

Zobrazit příspěvek

dík, akorát tam nemaj Factions :yes:
takže asi zvojim tenhle obchod, nemá někdo špatné zkušenosti s ním? :wink:
http://eshop.megahry...tions_g172.html
  • 0

#110 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2007 20:54

btw

:wink:
  • 0

#111 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 05:50

btw

:wink:

Zobrazit příspěvek

stary :) ale dobry
jinak jsem koukal a fakticky factions nemaj... -.- ale to bude asi jen docasne jinak me dost zklamou
  • 0

#112 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 10.04.2007 14:11

stary :) ale dobry
jinak jsem koukal a fakticky factions nemaj... -.- ale to bude asi jen docasne jinak me dost zklamou

Zobrazit příspěvek

to je dost častý, dneska mi to vyexpedovali v megahry.eu, protože jinde to nebylo k sehnání
  • 0

#113 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2007 17:48

tak už to smažim.. co bude s tou guildou? :wink:
  • 0

#114 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2007 19:09

tak už to smažim.. co bude s tou guildou?  :wink:

Zobrazit příspěvek

to bych to musel znova instalovat :) to az mi vyprsi predplaceni wowka tak popremyslim :)
  • 0

#115 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2007 19:30

to bych to musel znova instalovat :) to az mi vyprsi predplaceni wowka tak popremyslim :)

Zobrazit příspěvek

heh, no zdá se mi, že ve factions je daleko míň questů a mam docela málo peněz :)
  • 0

#116 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2007 21:29

heh, no zdá se mi, že ve factions je daleko míň questů a mam docela málo peněz :)

Zobrazit příspěvek

oproti normalnim? ne, oproti nightfall? ano
  • 0

#117 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2007 21:30

sorry za oftopic ale to je Alucard to co mas v portretu?
  • 0

#118 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 13.04.2007 22:11

tak už to smažim.. co bude s tou guildou?  :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak jak to že už to máš? ja to mam objednaný na Gameparku už od 3.4 a nic nic a čeka mi tam ještě z Dema dívka na 5 lvlu Rangerka. * nemůže se dočkat* Snad se tam uvidime
  • 0

#119 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 14.04.2007 08:53

2 Shadee
to je Orochimaru z Naruta, jeden záporňák :wink:
no oproti první kampani, v testovacím klientu sem udělal lvl 8 s E/R a splnil sem dobrejch 30 questů a koupil si solidní vybavení
http://img204.images...ge=gw026xq5.jpg
kdežto teď s Assassinem musim s sebou tahat mnicha henchmena a potkam sem všehovšudy zatím 3 questy na 4. úrovni (oihybuju se v tý zasněžený oblasti9

2 Jáchym
to je fajn, mam to z EU shopu, v podstatě zprostředkování z Polska, ale hra i manuál je anglicky, potkáme se
*Xiurag Zhur* :yes:
  • 0

#120 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 22:24

2 Shadee
to je Orochimaru z Naruta, jeden záporňák  :clover:
no oproti první kampani, v testovacím klientu sem udělal lvl 8 s E/R a splnil sem dobrejch 30 questů a koupil si solidní vybavení
http://img204.images...ge=gw026xq5.jpg
kdežto teď s Assassinem musim s sebou tahat mnicha henchmena a potkam sem všehovšudy zatím 3 questy na 4. úrovni (oihybuju se v tý zasněžený oblasti9

2 Jáchym
to je fajn, mam to z EU shopu, v podstatě zprostředkování z Polska, ale hra i manuál je anglicky, potkáme se
*Xiurag Zhur* :happy:

Zobrazit příspěvek

Ahojky , prosim Tě můžu tam tebe nebo nějakýho čecha, nebo slováka najít? Už jsem 11 lvl, je to tam samej Polák, rus a i jiný narody, dnes se mnou dělal jakejsi boreček misi a diky jeho blbosti jsem zhebl , i když to až tak těžký nebylo. Porad mi tam chodi nabydky na vstup do nějaké guildy a pod, moc se vtom neorientuju. Jinak je to " Veritas Ferra" ta má postava
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních