Po dnešku uvažuji, jestli bych neměl někdy zorganizovat zájezd do vetší audioprodejny

. Všiml jsem si teprve teď, že poblíž, v Pardubicích, je zastrčený obchod U Merkura. Byl jsem mile překvapen, že mě pujčili Sennheiser HD-25 k poslechu na mé MP3. V USA stojí 200 dolarů, u nás 5300, jsou hodně odolné poškození, zvukově kvalitní, nepotřebují zesilovač, asi nejlepší uzavřená mobilní sluchátka.
No prošel jsem různé skupiny, asi 40 minut jsem poslouchal a překvapivě, žádný "wow efekt" jako při přechodech z "plastového cosi" > MX50 > ATH-SJ5 se nekonal. Výraznější basy, detailnější zvuk obecně, detailnější středy. Jsou překvapivě menší než SJ5, docela jsem se pod nimi rozehřál, ale to je otázka roztažení a přiložených lepších vycpávek. No je to asi o zvyku, taky burn-in hraje roli, ale v tuhle chvíli mi nepřijde, že by stály za tolik peněz.
Nejdřív vyřešim mobil, pak se asi podívam na to proč jsem se vlastně do toho obchodu byl podívat (což jsem vlastně ještě nenapsal) - SJ5 jsou fajn, nevidim moc jinou eventualitu do 1500, ale už podruhé mi u nich začíná blbnout napojení kabelu v jacku (je rovný, opravu neudělali zrovna praktickou), levé sluchátko čas od času (pochyb v kapse) ohluchává. No tak bych se domluvil při reklamaci, že zaplatim tenhle kvalitní jack (konstruovaný tak, aby na napojení kabelu nebyl tlak)
http://www.neutrik.c...C-B_detail.aspxa oni to opraví s nim, záruka by mi měla zůstat a stálo by to u nás asi 100 Kč..
Protože AKG 81DJ jsou nepohodlné, přebasované, MX200 malé a zvuk nic moc, prostě moc jiných variant neni, pokud nechci IEMka a to se mi tak nějak nelíbí...
Houstone to co máš jsou zrovna IEMka, jak jsou na tom s basy, úderností, pohodlím, jak dlouho je vydržíš nosit, izolují?