jeste existuji featy, mistre znalče.Hmm to je nejak hodne. To mas bez kouzel nebo s nejakymi kouzly ?

upravit implozku
Odesláno 25.08.2006 15:23
#92 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 25.08.2006 15:28
Za to ja nemuzu ze je blbe udelanej stormoradskej craft ze da na boty +10 na skilly ktery jsou u zlodeje uz tak dost silny.
A uz vubec nechapu proc zlodej ma na botech 2 skilly a ostatni jen jeden. Stromorad rulez.
No tak mi vyjmenuj co jsi započítal. Ano jistě, zloděj co se právě snaží někoho zabít si sundá boty +6 AC aby si dal botky ticheho pohybu s skrývání, že?

#96 Host_Josifek_*
#97 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 25.08.2006 15:39
To ze nejaky sikula skvěle navrhl stromoradske boty tak, aby zlodej mel AC i +10 skilly ktere jsou u nej dostatecne vysoke i bez nich, to je problem craftu. V soucasne situaci je v podstate jedno jestli ma hide 50 nebo 60. Protoze tak i tak je velmi tezke nekoho uvidet.
V situaci kdy by byl HIPS upraveny, a soucasne upravene TS.
SKRYTA postava
33 + 14 + 4 (mala postava) = 51 bez featu, a bez hide a move silent od chlebodarce stromorada.
SPOTER
33 (pocitejme s nizkym bonusem moudrosti např. +3) +3 + 10 (upravene TS) = 46
Ano, zlodej si muze vzit boty ticheho pohybu, ale stejne tak si muze vzit spoter helmu na spot, a stejne jkao si zlodej muze vzit feat na skryvani, tak spoter muze mit skill na spot, epicke oba davaji +10.
A to nepocitam dalsi kouzla ( ktere jsou na obou stranach)
Dle meho jsou hodnoty castecne vyrovnane.
Odesláno 25.08.2006 15:44
Geralde, kdyby blbost nadnasela, tak te pouzivaji jako meteorologicky balon. Je mi te lito.. synu.
už se těším na Alicii z vrchu.... pak ti povyprávím kde a kolik zlodějů jsem v HIPS s TS viděl, budu mít lepší přehled
a doktor Štrosmajer byl první a originálnější s růžemi a poupaty

Odesláno 25.08.2006 15:53

Som na predoslej stranke zabudol na otazku, ako si vobec predstavujete upravu hipsu? myslim ze sa jedna a hardcoded zalezitost, takze fantazia je hodne obmedzena a chce to skor riesenie z inych serverov.
#105 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 25.08.2006 16:22
pac jsem zkousel nejaky kleriky atak, a zadnej balor a nic podobneho me nebylo schopno u implozkovat i se smesnym savem. a pokazde to napsalo imunne to dead magic (nebo death?) :)
Odesláno 25.08.2006 16:28
PWNT!- plodna diskuze o uprave imploze me zcela presvedcila (drive nez se zvrhla v hospodskou hadku) o tom, ze by mela fungovat i na castera. Takze imploze funguje na vsechny PC v dosahu a hostile NPC. Usetreni jsou Friendly NPC a to jen jako technicke opatreni ohledne pripadnych nasledku jez z vrazdy takove bytosti plynou.
#107 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 25.08.2006 16:37
takze aby to zase bralo az PO vyspani ne pri zacatku spanku, prece jen se obcerstvuju az se vyspim ne ;).
Odesláno 25.08.2006 17:23
#109 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.08.2006 17:49

Jakekoliv omezeni TS ( nedejboze zavedeni upravy jako je na Kandu ) povede k jedinemu - k vytvareni klasik buildu monk /rogue nebo clerik/sd s epic uhybanim a navic zamerenymi na ukryvani.
Sance 99% postav na demone takoveho zlodeje ( zamereneho na ukryvani) odhalit se realne blizi k 0. ( At uz ty vase predesle vypocty vypadaly jakkoliv ).
Navic si k tomu muzeme pricist excelentni seky, ktere zpusobuje kun, a SD na koni bude ultimatni povolani, ktere upizla v pohode i treba palemastera (s jeho imkou na sneaky).
TS funguje presne jak ma. Prirovnavat to k rentgenovemu videni, ktere vidi za strom (jak to tady nekdo zminoval) je absolutne zcestne. Pokud vim, tak postavu za stromem je videt z 3rd person pohledu stejne, i kdyz dotycny nema TS

Naopak me pripada jako naprosta pitomost, aby se SD ukryl na puste planine v prave poledne, kdyz na nej nepritel uprene zira a chysta se ho v nasledujici chvili vykuchat mecem....
Shrnuto a podtrzeno, jakekoliv omezeni TS by se melo rovnat zruseni HIPSu.
Ale spise jsem pro to, aby se misto postupneho oklestovani stavajicich moznosti, pridavaly veci nove.

Odesláno 25.08.2006 17:56
me zas pripada jako uplna pitomost, kdyz nekdo haze firebally, kdyz po hrbitove kracej zombici a oblohou litaj draciNaopak me pripada jako naprosta pitomost, aby se SD ukryl na puste planine v prave poledne, kdyz na nej nepritel uprene zira a chysta se ho v nasledujici chvili vykuchat mecem....
sd je tajemny povolani ktery je v kontaktu se stinovou sferou, ma to ve svym popisu, takze vzhledem k fantasy svetu je to naopak naprosto logicky, narozdil od ts, ktere ma(jak to uz ostatne je v ad d pravidlech) odhalovat vsechny magicke pasti a neviditelnosti, avsak absolutne ne nic naturalniho (pricemz schopnost skryvani byť i sdčka naturalni je) chlapci z bioware to pojebali se svym tskem
Odesláno 25.08.2006 18:03
heh máš pravdu, že to v bioware pojebali, ale pojebali HIPS, prototože kdyby nebylo ST tak ...(to co řekla Ari) a k tomu invis prohlídneš se slabšim kouzlem než skill?pro mě je vždycky magie silnější a pokud říkáš, že je to v podstatědruh magie tak ho nemůžeme nastavit na neomezene použití denněme zas pripada jako uplna pitomost, kdyz nekdo haze firebally, kdyz po hrbitove kracej zombici a oblohou litaj draci
sd je tajemny povolani ktery je v kontaktu se stinovou sferou, ma to ve svym popisu, takze vzhledem k fantasy svetu je to naopak naprosto logicky, narozdil od ts, ktere ma(jak to uz ostatne je v ad d pravidlech) odhalovat vsechny magicke pasti a neviditelnosti, avsak absolutne ne nic naturalniho (pricemz schopnost skryvani byt i sdčka naturalni je) chlapci z bioware to pojebali se svym tskem

#112 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.08.2006 18:06
sd je tajemny povolani ktery je v kontaktu se stinovou sferou
......
pricemz schopnost skryvani byt i sdčka naturalni je
Hmm. tak me to teda moc naturalni neprijde. Asi jako kdyz GSkem skocis "do nake jine sfery nez stinove".

Moc si naturalne nedokazi vysvetlit ono... *plop*..zlodej zmizel.

pokud pojmem naturalni myslis vlastnost postavy, tak TS maj "naturalne" epicky draci , rakshasy ,whirmlingove a umber hulkove. Takze jak to vidim ja, tak TS je ze stejne naturalni skupiny jako Hips ?

S tim rozdilem, ze vzit si 1 lvl SDcka je trosku lehci nez vzit xx lvlu kouzelnika pro TS. A nakupovat svitky s TS se asi moc nevyplati odhaduji...
edit: jak napsal wulfgar vyse. TS i HIPS jsou proste obe spatne.....
Odesláno 25.08.2006 18:08
přesně, totální kravina je, že HIPS je už na 1.stupniHmm. tak me to teda moc naturalni neprijde. Asi jako kdyz GSkem skocis "do nake jine sfery nez stinove".
![]()
Moc si naturalne nedokazi vysvetlit ono... *plop*..zlodej zmizel.![]()
pokud pojmem naturalni myslis vlastnost postavy, tak TS maj "naturalne" epicky draci , rakshasy ,whirmlingove a umber hulkove. Takze jak to vidim ja, tak TS je ze stejne naturalni skupiny jako Hips ?![]()
S tim rozdilem, ze vzit si 1 lvl SDcka je trosku lehci nez vzit xx lvlu kouzelnika pro TS. A nakupovat svitky s TS se asi moc nevyplati odhaduji...

Odesláno 25.08.2006 18:50
Odesláno 25.08.2006 19:04
no jo, ale to chceš udělat skriptem?Ja se v tom absolutně nevyznam,ale to co ti můžu říct stoprocentně je, že dokud to bude "pouze" psaný pravidlo, tak jenom napsaný taky zůstane a malokdo ho bude respektovatmno trhochu ste me inspirovali, dalsi muj navrh je omecit pouziti hide in plain sight na 5 + lvl SD pouziti za den
Odesláno 25.08.2006 19:22
scriptem samozrejme, stopro si jistej nejsem ale mam pocit ze by to slono jo, ale to chceš udělat skriptem?Ja se v tom absolutně nevyznam,ale to co ti můžu říct stoprocentně je, že dokud to bude "pouze" psaný pravidlo, tak jenom napsaný taky zůstane a malokdo ho bude respektovat
takovahle uprava by vsak samozrejme znamenala absolutni zmizeni kouzla pravdive videni a jeho nahrazeni kouzlem odhal neviditelnost nebo jak se to jmenuje, je to psany vyse
Odesláno 25.08.2006 19:48
heh tak to zbohem a šáteček, toti těžko někdo uznáscriptem samozrejme, stopro si jistej nejsem ale mam pocit ze by to slo
takovahle uprava by vsak samozrejme znamenala absolutni zmizeni kouzla pravdive videni a jeho nahrazeni kouzlem odhal neviditelnost nebo jak se to jmenuje, je to psany vyse

#118 Host_Ariadna_*
Odesláno 25.08.2006 19:53
proc by se melo nahrazovat kouzlo ze 7 kruhu , ktere ma mag, kouzlem z 2. kruhu, ktere ma ten samy mag??
To uz radsi ono zminovane "kombo" - see invis, darkvision, + caster lvl do spotu a jeste bych pridala jako tresinku light.

Odesláno 25.08.2006 21:06
#120 Host_Shadow Masak_*
Odesláno 25.08.2006 22:53

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních